Vanduo - gyvybes (ir grozio) saltinis. Zinau, kad reikia gerti daug vandens... Tai uztikrina geresne medziagu apykaita, valo organizma, suteikia energijos. Bet niekaip negaliu sito isisamoninti! Jei nera karstas oras - labai mazai geriu. Ryte - kava, po pietu - arbata, vakare - kava arba arbata - tai visi mano skysciai. O reiketu bent litra vandens isgerti! Man tai taip nerealu! O Jus ar daug geriate vandens (apie pagirias nekalbam
Ne, labai mažai..Tik vakare vieną puodelį arbatos, jei laisva diena ir dar keli gurkšniai su vitaminu nuslenka
kartais praeina diena,vakare pagalvoju ar aš šiandien gėriau ką nors?
negaliu prisiversti gerti jei nenoriu.per diena išgeriu 0,5litro nedaugiau Papildyta @ [mergetime]1087310693[/mergetime] 0,5litro, įskaitant arbata ir kava
O as geriu daug, negaliu dirbti jei ant stalo, uz kompo, nestovi buteliukas negazuoto mineralinio.
Bet kuo daugiau geri, tuo daugiau prakaituoji, ypac vasara
As tai labai daug vandens geriu,nespėju i filtrą vandens pilti
H2O is tiesu ir grozio saltinis......kuris prisideda prie mano spuogu gydymo
tik perskaiciau- ishsyk uzhtroshkino automatishkai
as tai is tu mazai gerianciu
negaliu prisiverst to vandens as gert ot busiu staruska susiraukslejus.
oj, as tai daug geriu...ir diena ir vakare...
vakare tai prigeriu tiek, kad du kartus nakti i wc keliuos...
Tai va tai ir yra blogiausia, kad kava varo is organizmo skyscius
Kad atstatyti kavos isvarytus skyscius, reikia isgerti stikline vandens.Be tu 2l privalomu groziui Va radau gera straipsni : http://www.pagalmus.lt/02june/vanduo.htm
Anksciau as irgi labia mazai gerdavau, o kai pastojau, tai mi9neralinis blokais namo vaziuoja
siaip nesciai, jei kazkas negerai, gali skysciai pradeti kauptis organizma, taip kad atsargiai
Palyginus kiek anksciau geriau, tai dabar labai daug atrodo, bet siaip isgeriu ne daugaiu 2 litru
as tai is tu kur maukia skyscius kibirais. kuomet kaiciu sau arbata turiu toki litrini inda - pats tas man. kai kavinej atnesa normalu puoduka atrodo taip mazai arbateles, pora gurksniuku ir viskas, nors uzsisakyk dar pora puoduku
As jau seniai zinau, kiek reikia zmogui vandens per diena isgerti, bet...
Galiu sausa bandele sukimsti, sumustini ar pietus- ir nieko. O vyras net i auto neseda ar prie juros kojos nekels, jei bent mazo mineralinio butelaicio netures. nu nera uz mane grazesnis
o kiek coca-colos ismauki?
cocos daug negalima - agresyvus gerimas, kai dantis aptirpdys, sypsotis negalesi, beliks tik verkti
As tai vis mineralinį vandenį geriu, daugiau nieko neatsigeriu, o kai baigiasi mineralkė ir tingiu važiuoti nusipirkti, tai paprastą filtruotą vandenį, tik dar įsispaudžiu citrinos sulčių, taip gerai gaivina
Niu as ir galvoju... kitos laksto ir laksto i ta tualeta su "mazu" reikalu. O as uztai ir galiu visa diena neiti ten, tik i vakara prisimenu, kad dar nebuvau
Aš irgi prie tų mažai geriančiu.... Bet su gėrimu - irgi atsargiai. "Dozę" reikai didinti palaipsniui, nes gaunasi didelis staigus apkrovimas insktams ir bendrai šokas visam organizmui.
Kai suimu save į rankas, pasistatau vandens puodelį prie kompo ir gurkšnoju sau pamažu, taip per dieną bent jau 2 išgeriu - vis 400g... Žiemą gerdavau daug arbatų, o dabar visai apsileidau... Racione liko tik kava (nesiskaito), vanduo su vitaminais ryte ir kokia sriubytė retkarčiais.... Mažoka
Man tai vanduo - skaniausias gerimas
Net i svecius nuejus visada paprasau, kad paprasto vandeens man asoti atnestu. Besededama ir isgeriu Bet kazkaip stebuklingo poveikio nejauciu Oda sausa, ant veido spuogeliu netruksta ir kitu "gerybiu" yra, kurias vanduo turetu mazinti
va dar nakciai negerai daug gerti. kokias 3 val iki miego geriau nustoti maukti kibirais vandeni. ne tik kad teks i tulika lakstyti
na bet turbut tokios problemos kaip viduriu uzkietejimas neturi
na, isbrinkus nebunu, tik kazkaip vakare noris, o pries miega tingis i tulika eit, tai tenka nakti
as is tu kur daug geria ir daznai su "mazu" reikalu po to laksto
tik va pastebejau toki keista dalyka, idomu cia tik man vienai gal
siaip taip ir turi buti, cia turbut fenomenas as, kad netinstu as kai verkiu vakare, tai uztinus pabundu
aš irgi iš daug geriančių
vakar prisivalgiau vytintos jautienos
as tinstu nuo bet kokio vakare suvalgyto surumo (mineralini galima i ta sarasiuka itraukti) ir nuo asaru tinstu
As tai vietoj vandens pradejau gerti RooiBos raudona arbata, isgeriu apie 6-8 puodelius, o mano mazoji 2 puodelius per diena. Kas svarbiausia, kad ta arbata visiskai neturi kofeino ir yra labai mazai taninu. Del to ja galima gerti neribotais kiekiais. Sioje arbatoje yra daug mineraliniu medzegu, anti-oksidantu, vario, gelezies, kalcio, cinko, kalio, fluorido, mangano, alfa-hidroxidu, magnio. Rooibos arbata padeda esant padidejus dirglumui,nervinei itampai, galvos skausmams, nemigai. Veikia kaip priesspazmine medzega, esant pilvo skausmams ir kudikiu pilvo diegliams. Tinka sienlyges, astmos ir egzemos gydymui. Naudojant tiesiai ant odos, stabdo senejimo procesa. Didina imunine sistema. Arbatoje nera ir oksalio rugsciu, tad ja gali gerti ir zmones turintys polinki ikstu akmenims. RooiBos arbata tinka gerti kudikiams, nescioms ir maitinancioms motinoms
p.s. Vasaros metu is jos galite pasidaryti ledine arbata
aha, as irgi gerius, skani labai
kiek zmoniu, tiek nuomoniu... na va ir pasimeciau...
vieni sako, kad gerti valgio metu yra labai gerai ir sveika, kad norincios mesti svori greiciau pajunta sotumo jausma... Na tai kur ta teisybe??? o jus ar geriat/uzsigeriat valgio metu??? o gal jus esat kazka girdeje ir galit paneikt viena is siu teoriju?
As geriu stikline pries valgi, ir valgio metu geriu, kai buna per sausa valgyti ir panasiai
As ir geriu vandenį valgio metu,bet esu girdėjus, kad nesveika gerti valgant ir po valgio
as esu girdejus taip pat, kad nesveika valgio metu gert ... bet tai jai maistas sausas
na nesuprasi... as nesivadovauju tuo
pagal vieną teoriją, valgio metu ir po jo užsigerti nesveika, nes atskiedžiamos skrandžio sultys ir apsunkinimas virškinimas
Nesveika užsigerti po valgio, bet man vistiek kažkaip išeina; karbonadas, paskui kavutė
Pavalgus nekada negeriu,nes nenoriu,pries valgi galiu izgert stikline vandiens.
O jau kaip alu
jei tik namie ko nors yra skanaus (pvz. limonado) tai butinai uzgeriu, o uzsigerti vandeniu nemegstu, tada geriau sausai valgau
Tikra tiesa, aš irgi skaičiau ir ne viename šaltinyje. Kažkada įvyko paauglystėje toks momentas, kai aš pradėjau šios teorijos laikytis. Ir dabar geriu tik 30 min. pries valgį ir 1 val. po jo. Kai pagalvoju, kaip vaikystėje sumuštinį su daktariška dėšra užsigerdavau arbata, net nupurto
as geriu ir valgio metu ir po valgio.
ta teorija apie atskiestas skrandzio sultis esu girdejusi, tik man kyla klausimas , ka didzioji dalis zmoniu, kurie geria po valgio dundukai taip kad geriau i visokias teorijas ziureti skeptiskai, nepulti tiketi bet kuo, kas atspausdinta o kad gerai virskintu nepersivalgyti !!!!! ir valgyti kokybiska maista
Jau kokie trys metai nebesilaikau šitų nusistatymų, nes, kai pradėjau gyventi su vyru, tai taip "prisiderinau"( nors iš tirkrųjų jį reikėjo prie savęs derinti) ir bulves su kotletais pradėjau valgyti ir mineralkos po valgio įkalu, nors anksčiau, kai buvau pripratus, tai mėsa su bulvėm buvo neskanu ir nei valgant, nei po valgio gerti nenorėdavau
O ka, labai grazi tema Reiktu sita tema idet i skyreli "Vyrai ir moterys", kad ir kiti vyrai paskaitytu, kaip gerti nesveika, o ne vien Voveriukas...
As seniau tik pusryciaudama arbatele uzsigerdavau, o vandeni tik pries arba po maisto geriu. Bet cia baisiai pripratau uzsigerineti vandeniu, ir be jo tiesiog negaliu valgyti.
As irgi neuzsigerdama negaliu normaliai pavalgyt,tuoj pradedu zagset.Tas zagsejimas tikras prakeikimas
as jei geriu daugiau vandens, tai man svoris pradeda kristi. tas daugiau, tai 2-3 litrai per diena. ir oda labai grazi pasidaro.
vandeni reik gerti kas 2 val po stikline
|