Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kam per 100
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
šarūnė
Graudu,bet sveriu 103.Ar dar yra tokių dramblienių?Kai reikia numesti 5-10 kg,tai galima laikytis visokių atkinso ar delčios dietų.Bet kai turi atsikratyti nors 40...Ką jūs darot,o gal yra jau numetusių ir visam laikui?

Tema plepalams 4u.gif
Miuzika
QUOTE(šarūnė @ 2006 03 09, 12:39)
Graudu,bet sveriu 103.Ar dar yra tokių dramblienių?Kai reikia numesti 5-10 kg,tai galima laikytis visokių atkinso ar delčios dietų.Bet kai turi atsikratyti nors 40...Ką jūs darot,o gal yra jau numetusių ir visam laikui?
*

Turint toki antsvori mielai kvieciu i musu dietu pagal dietologa Chazan skyreli. Yra mamyciu sverusiu virs 100 kg, dabar jau maziau nei 90 thumbup.gif Prasom pasiskaityt 4u.gif
Girinukė
QUOTE(šarūnė @ 2006 03 09, 14:39)
*

Na cia ziurint per kiek laiko ir kiek turesi kantrybes. Pries pora metu sveriau 98 doh.gif Tada stipriai issigandusi savo pasiekimu pradejau laikytis dietos. Valgyti "kopustu" sriuba. Taciau pas mane nebuvo tikslo numesti per menesi 10kg. Tad per menesi stengdavausi numesti 2 negristamus kilogramus. T.y numesdavau daugiau bet priaugdavo, tik 2 kg jau nebegrisdavo. schmoll.gif Per nepilnus metus numeciau 15 kg. Du metus nesilaikiau jokiu dietu ir valgiau kiek norejau, esu didele smalize. Tad 5 kg sugrizo. Sausio menesi ir vel pradejau mesti svori, uzsibreziau menesiui 1 kg negristantis. Na kol kas tik 2 prarasti kilogramai,blush2.gif bet kovas juk dar nesibaige bigsmile.gif
šarūnė
Bėda yra ta,kad aš puikiai žinau,ką reikia daryti (pripažįstu vienintelę "dietą"-kalorijų skaičiavimą).Tik nežinau kaip... Štai ir dabar dvi savaites skaičiuoju kalorijas,numečiau 7 kilogramus,bet nežinau,kiek dar tempsiu.Atsitinka kažkas galvoj,kad net nejauti,kaip atsiduri prie šaldytuvo ir suryji visą jo turinį.Atrodo,tai,kad svoris krenta,kraujospūdis mažėja,kojos nebetinsta turėtų būt kaip stimulas eiti toliau,o vistiek prisiryju.Kaip su tuom kovoti?
Google
QUOTE(šarūnė @ 2006 03 20, 14:40)
Atsitinka kažkas galvoj,kad net nejauti,kaip atsiduri prie šaldytuvo ir suryji visą jo turinį.Atrodo,tai,kad svoris krenta,kraujospūdis mažėja,kojos nebetinsta turėtų būt kaip stimulas eiti toliau,o vistiek prisiryju.Kaip su tuom kovoti?
*

Sveika...
As ir skaiciuoju kalorijas... ir nesveriu as 100...na dabar jau nebesverineju visko, tik is akies primetu.. na ne apie tai as...

O apie persivalgymus..Taip atsitinka daugumai.. seniau as jei pavyzdziui suvalgydavau viena saldaini , tada pagalvodavau kad diena sugadinta ir puolu viska valgyti is eiles... tiek kemsu, kad pilva baisiausiai pradeda skaudeti, bet vistiek valgydavau ir tiek... blink.gif blink.gif Bet nuo rytojaus vel stodavau i vezias ir toliau "graziai" maitindavausi.. ax.gif Po kurio laiko tokiu apsirijimu vis mazejo, o dabar kai skrandukas susitraukes, tai nepavyksta daug ir sukisti... Kad ir sugriesinu, nebegalvoju kad diena sugadinta ir nebepuolu prisieest... gal cia reikia viska isgyventi, nzn, bet praeina kazkaip... 4u.gif 4u.gif

Stiprybes begalines ir didelios valios lieknejant... tikiuosi pasieksi savo norima svori... turi tiketi savimi.. Lengvo lieknejimo!!! thumbup.gif
Korsikiete
QUOTE(šarūnė @ 2006 03 20, 13:40)
Bėda yra ta,kad aš puikiai žinau,ką reikia daryti (pripažįstu vienintelę "dietą"-kalorijų skaičiavimą).Tik nežinau kaip... Štai ir dabar dvi savaites skaičiuoju kalorijas,numečiau 7 kilogramus,bet nežinau,kiek dar tempsiu.Atsitinka kažkas galvoj,kad net nejauti,kaip atsiduri prie šaldytuvo ir suryji visą jo turinį.Atrodo,tai,kad svoris krenta,kraujospūdis mažėja,kojos nebetinsta turėtų būt kaip stimulas eiti toliau,o vistiek prisiryju.Kaip su tuom kovoti?
*

Na aš šiek tiek lieknesnė "tik" 90kg. nuo švenčių numečiau 4kg. Planuoju numesti 35Kg. Man teko skaityti knygą, kur nagrinėję persivalgėlių ir anoreksikių psichologiją, ten rašo, kad tiek valgymas, tiek badavimas yra psichologinė problema blink.gif žmogus bando niveliuoti savo lyti. Na bet tai jau psichologija smile.gif
hobite
Na, pirmiausiai reikia rasti maistą, kurį mėgsti. O tada bus žymiai lengviau sumažinti netinkamus maisto produktus. Pvz., aš nemėstu įvairių blynų. Todėl dabar iš vis jų nevalgau. Sumuštiniai irgi labai nežavi. O labai mėgstu šiltą maistą, todėl dažniausiai darausi kokias nors garuose virtas daržoves, ir ypač mėgstamas savo košes.

Sekmės, Šarūnę. mirksiukas.gif
nicorrette
QUOTE(lipisinas @ 2006 03 22, 16:58)
Na aš šiek tiek lieknesnė "tik" 90kg. nuo švenčių numečiau 4kg. Planuoju numesti 35Kg. Man teko skaityti knygą, kur nagrinėję persivalgėlių ir anoreksikių psichologiją, ten rašo, kad tiek valgymas, tiek badavimas yra psichologinė problema blink.gif žmogus bando niveliuoti savo lyti. Na bet tai jau psichologija smile.gif
*

bet tai ir yra svarbiausia smile.gif PSICHOLOGIJA

apsirijimas yra psichologinė problema ir būtent nuo čia ir reikia pradėti kūdintis biggrin.gif
mano riba (nuoširdžiai tikiuosi) - 100 kg blush2.gif pasiekiau ją neseniai, ir paklausiau savęs "gal jau užteks? ar davarom iki 120 kg ir tada jau galėsim skrandžio mažinimo operaciją darytis?" biggrin.gif tai va, reik su savim rimtai pasikalbėti mad.gif aiškintis besaikio rijimo priežastis 4u.gif (visiem žinoma tiesa), man šiek tiek padėjo viena knygelė, tik anglų kalba 'slim from within", ten tiesiog psichologinis apdirbimas, padedantis truputį susivokti KODĖL AŠ TOKIA? AR NORIU TOKIA LIKTI VISĄ GYVENIMĄ? KĄ PRARANDU? IR T.T. šiaip man labai padėjo 4u.gif

na, ir žinoma rasti sau labiausiai priimtiną lieknėjimo būdą, tik protingą, žinoma 4u.gif

asmeniškai man, sielai mieliausias, skranžiui ir skonio receptoriams priimtiniausias, maisto derinimas ax.gif tai savotiškai, naujas gyvenimo būdas 4u.gif ir visai neskausmingas tongue.gif

šarūnė
na, ir žinoma rasti sau labiausiai priimtiną lieknėjimo būdą, tik protingą, žinoma

tas budas kiekvienam yra kitoks.Jau geriau aklai tiketi viena teorija,nei metytis nuo vienos dietos prie kitos.Tada ir rezultatas bus.As zinau,kad jei sumazinsiu kaloriju kieki,pradesiu derint maista ir dar ,pavyzdziui valgyt pusrycius,nevalgyt nuo sesiu ar dar ka nors,ko niekada nedarau,tai mano organizmui bus baisus stresas ir as tikrai neatlaikysiu.Gal geriau pasirinkti viena buda,pvz. tik apriboti kalorijas ir nebus taip blogai.
Bajm
QUOTE(šarūnė @ 2006 04 24, 09:23)
o as sveriu jau108kg wub.gif  tai dabar net nezinau,ar est toliau ir iskastruot savo siauba bauba skrandi ar megint dar karta kaip nors susitart su juo blink.gif
*

nežinai ką daryti/
atsakymas yra paprastas: keisk gyvenimo būdą ir pirmiausia savo mąstyseną:
įsivaizduok save liekną ir siek šio tikslo cool.gif
nicorrette
QUOTE(hobite @ 2006 04 26, 13:53)
O kokia ten knygelę tiksliai? Gal kur intere galima gauti jos elektronine versija?
*

na, greičiausiai nebus jos elektroninės versijos, čia nete apie šią programą:

www.theslimstore.com

o knygelę kažkada pirkau second hand sandely bazėj, už kilogramą mokėjau 5 lt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(šarūnė @ 2006 04 26, 11:45)
As zinau,kad jei sumazinsiu kaloriju kieki,pradesiu derint maista ir dar ,pavyzdziui valgyt pusrycius,nevalgyt nuo sesiu ar dar ka nors,ko niekada nedarau,tai mano organizmui bus baisus stresas ir as tikrai neatlaikysiu.Gal geriau pasirinkti viena buda,pvz. tik apriboti kalorijas ir nebus taip blogai.
*

Kaip pasakytų David Brookes, SFW autorius, tu jau užprogramavai save nesekmei doh.gif kad ir ką bedarytum, su tokiu nusistatymu tu nepasieksi rezultatų schmoll.gif

merginos, o žiūrit per TV3 realybės šou "didieji praradimai" biggrin.gif apie storulius metančius svorį ax.gif aš vat žiūriu kaip ten juos kankina, kaip jie lieja prakaitą sportuodami iki apsivemimo ir atrodo nieko nėr neįmanomo tam 100kilograminiam lašinių šmotui biggrin.gif
čia tik mūsų išsisukinėjimai, ai sportas jau ne man, aš pernelyg stora, bla bla bla, organizmui bus stresas bla bla bla biggrin.gif viskas įmanoma, tik reik gero stimulo 4u.gif
Dajana
QUOTE(Bajm @ 2006 04 26, 16:00)
nežinai ką daryti/
atsakymas yra paprastas: keisk gyvenimo būdą ir pirmiausia savo mąstyseną:
įsivaizduok save liekną ir siek šio tikslo cool.gif
*

Speju, kad niekada neturejai didelio virsvorio, arba isvis esi liekna visa gyvenima. Labai lengva pasakyti keisk gyvenimo buda, nevalgyk saldumynu, bulkuciu, kremu, eik sportuoti, virk garuose darzoves ir.t.t. As labai smarkiai abejoju, ar nors viena turinti antsvori apie tai nezino. Bet tam reikia valios, valios ir dar karta valios. Kalbu ne teoriskai, o is savo praktikos. Ziuri i save veidrodyje ir niekaip negali suvokti, kad tas riebalais aptekes kalnas esi tu. Nes zinai, kad tu esi visai kitokia, zavi, liekna, lengva... ir tokia tikrai esi po tuo lasiniu sluoksniu. Bet tas zmogus per silpnas ir jis nepajegia islysti is po ji slegianciu kilogramu. Buna tu pasizadi - viskas, rytoj nebevalgau, einu sportuoti, darytis klizmas, dar velniai zino ka daryt. Ryztas islieka savaite, menesi.. Dziaugiesi kai svarstykles parodo, kad nukrito 5 kg. Tu tuos nukritusius kg aiskiai matai. Bet...tau einant gatve kazkokie vaikezai susunka "nu ir stora karve"...Staiga supranti kad viskas beviltiska, kad niekada jau nebusi tokia kaip kazkada, nera prasmes stengtis. Ir nusiperki kilograma ledu, kokakolos, cipsu, uzsisakai picu ir sededama prie televizoriaus nors trumpam pajunti malonuma. Malonuma valgydama...
Per visa gyvenima esu sutikusi tik viena moteri, kuri svere 102 kg ir uzsispyrusi numete svori iki 55 kg. Ir toks jis pas ja liko visa gyvenima. Bet tikrai laai radikaliai pakeite viska - tapo vegetare, atsisake saldymynu, miltiniu patiekalu, sportuoja 5 kartus per savaite, ziema slidineja, vasara rytais dar ir begioja. Ir nors ji pasieke fantastisku rezultatu, bet sako praradusi gyvenimo dziaugsma. Nes gresme priaugti svorio niekur nedingo, jei tik atsipalaiduotu nors vienam menesiui svoris vel pradetu augti. Ir netiesa, kad per daugeli metu pripranti ir nebenori valgyti to, kas anksciau tau teike malonuma. Taip ir ji, sako naktimis sapnuojanti tortus, ledus...
...Na ir prirasiau as cia:). Bet tikiuosi ka nors supratote. Tikrai linkiu valios tau Sarune, bet jei atvirai, nemanau kad ta valios uzteks visam likusiam gyvenimui. Man jos neuztekdavo...
nicorrette
QUOTE(Dajana @ 2006 04 26, 14:48)
Ir netiesa, kad per daugeli metu pripranti ir nebenori valgyti to, kas anksciau tau teike malonuma. Taip ir ji, sako naktimis sapnuojanti tortus, ledus...
...Na ir prirasiau as cia:). Bet tikiuosi ka nors supratote. Tikrai linkiu valios tau Sarune, bet jei atvirai, nemanau kad ta valios uzteks visam likusiam gyvenimui. Man jos neuztekdavo...
*

g.gif tokia graži liniuote ir tokis pesimistinis nusistatymas..

nesutinku NE NE NE schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

nežinau, kas negerai su ta tavo pažįstama moterim, bet aš neiškeisčiau torto į paslydinėjimą kalnuose, į saves nuostabios atvaizdą veidrodyje wub.gif , į susižavėjusį brangiausiojo žvilgsnį wub.gif ir t.t. ir t.t.

argi gyvenimo džiaugsmas - tai valgyti TORTUS, PYRAGAČIUS UŽSIKANDANT SILKE IR RŪKYTAIS LAŠINIAIS??? doh.gif

kiek esu skaičiusi sulieknėjimo istorijų, kiek pažįstų tokių žmonių, niekas NIEKAS nesako, kad prarado gyvenimo džiaugsmą, atvirkščiai .. tongue.gif

David Brooks "niekada nesuvokiau, kiek daug prarandu" 4u.gif
Toli
QUOTE(nicorrette @ 2006 04 26, 16:36)
g.gif  tokia graži liniuote ir tokis pesimistinis nusistatymas..

nesutinku NE NE NE  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
nežinau, kas negerai su ta tavo pažįstama moterim, bet aš neiškeisčiau torto į paslydinėjimą kalnuose, į saves nuostabios atvaizdą veidrodyje  wub.gif , į susižavėjusį brangiausiojo žvilgsnį  wub.gif  ir t.t. ir t.t.
argi gyvenimo džiaugsmas - tai valgyti TORTUS, PYRAGAČIUS UŽSIKANDANT SILKE IR RŪKYTAIS LAŠINIAIS???  doh.gif 
kiek esu skaičiusi sulieknėjimo istorijų, kiek pažįstų tokių žmonių, niekas NIEKAS nesako, kad prarado gyvenimo džiaugsmą, atvirkščiai ..  tongue.gif 
David Brooks "niekada nesuvokiau, kiek daug prarandu"  4u.gif
*

Na jei nekeistumei, tai kodel tai tau aktualu?
Zinai, nenoriu cia graudulingu giesmiu rasyti, uzteko man ju gyvenime, bet tie, kurie skuba mokyti ir smerkti ir bla bla bla storulius, nesupranta paprasto dalyko-kiaulinis antsvoris vienaip ar kitaip ziauriai trenkia per sveikata ir ne ka maziau, o kartais net daugiau per PSICHIKA. Ir labai reto kurio nepaveikia. Depresijos, saves nekentimas, uzsidarymas, atsiribojimas ir taip toliau. Daznas net sau bijo tai pripazinti. Susidaro sumautas uzdaras ratas, is kurio taip sunku issivaduoti. Suvoki, kad gyvenimo dziaugsmas nera edimas, bet nebesugebi issitrukti. Jo, galiausiai susiimi, pasikankini, rezultatas yra. Bet kaip narkomanas-viena karta uzedi, ir vel ta pati giesmele. Gryniausia narkomanija. Plius per dietas suniui ant uodegos nuejusi medziagu apykaita. Eiti pas psichologa? Gal kam ir padeda, bet pvz as turiu imuniteta jiems.
Nesakau, kad numesti kad ir 50 kg neimanoma, bet numesti yra sudas palyginus su islaikymu to numesto svorio. Tam tikrai reikia viso gyvenimo pasisventimo. Jo, budavo numeti per desimt per menesiuka, po to pradedi maitintis taip, kaip anksciau (bet net ne daugiau!), ir ta desimtis greiciau nei per menesi sulipa atgal.
nicorrette
QUOTE(toli @ 2006 04 26, 16:02)
Na jei nekeistumei, tai kodel tai tau aktualu?
Zinai, nenoriu cia graudulingu giesmiu rasyti, uzteko man ju gyvenime, bet tie, kurie skuba mokyti ir smerkti ir bla bla bla storulius, nesupranta paprasto dalyko-kiaulinis antsvoris vienaip ar kitaip ziauriai trenkia per sveikata ir ne ka maziau, o kartais net daugiau per PSICHIKA. Ir labai reto kurio nepaveikia. Depresijos, saves nekentimas, uzsidarymas, atsiribojimas ir taip toliau. Daznas net sau bijo tai pripazinti. Susidaro sumautas uzdaras ratas, is kurio taip sunku issivaduoti. Suvoki, kad gyvenimo dziaugsmas nera edimas, bet nebesugebi issitrukti. Jo, galiausiai susiimi, pasikankini, rezultatas yra. Bet kaip narkomanas-viena karta uzedi, ir vel ta pati giesmele. Gryniausia narkomanija. Plius per dietas suniui ant uodegos nuejusi medziagu apykaita. Eiti pas psichologa? Gal kam ir padeda, bet pvz as turiu imuniteta jiems.
Nesakau, kad numesti kad ir 50 kg neimanoma, bet numesti yra sudas palyginus su islaikymu to numesto svorio. Tam tikrai reikia viso gyvenimo pasisventimo. Jo, budavo numeti per desimt per menesiuka, po to pradedi maitintis taip, kaip anksciau (bet net ne daugiau!), ir ta desimtis greiciau nei per menesi sulipa atgal.
*

aš juk nesakau, kad viskas labai lengva, paprasta ax.gif kelias link tos tobulybės
nėra lengvas, bet kai pasieki ko siekiai, sakyt, kad praradai gyvenimo džiaugsmą... blink.gif

tai, kad gerbiama toli aš ir esu bla bla bla storulis, per du metus griauždama savo kokias tai problemas užsiauginęs 40 kg antsvorį, kuris jau trenkė per sveikatą, ir tą sumautą uždarą ratą aš gerai žinau, vis dar bandau iš jo ištrūkti ax.gif

bet aš neieškau pasiteisinimo ir nepateisinų kitų storulių, ir jokia tai ne narkomanija schmoll.gif

savo nesugebėjimą atsispirti apsirijimui vadindami liga, mes tartum save pateisinam, tipo, mes tokie vargšai, mes sergame, mes ligoniai cry.gif

jokie mes ne ligoniai, mes tinginiai, nesugebantys pakeisti durnų įpročių ax.gif

va taip cool.gif užteks saves gailėti
Toli
Kiekvienas turi teise i savo nuomone, be abejo. Tik siaip mesti svori reikia labai stabilios psichikos. mirksiukas.gif Ir dar-yra sioks toks skirtumas tarp 4 laipsnio nutukimo ir tik antsvorio. rolleyes.gif
nicorrette
QUOTE(toli @ 2006 04 26, 17:01)
As cia rimtai bandau papostringauti, o ana tyciojasi is manes.  aggressive.gif Geraim kad jau nebesveriu per simta, tai galiu ir pasijuokti.  irnesakyk.gif
*

atsiprašau 4u.gif

šiaip daug geriau mūsų iah...sudetingame kelyje biški iš saves pasijuokti,

geriau nei nuolat graužtis ir gailėtis smile.gif kai pasijuoki kažkaip ir valgyti mažiau norisi hihihi.gif kai pradedi gailėtis, žiū jau eini pasiguosti pas geriausią draugą šaldytuvą tongue.gif

aš tik norėjau pasakyti šarūnei, kitoms su tokia pačia bėda, kad reik kapstyt giliau, tai labai padeda, suvokt savo problemas, pasižiūrėt į savo gyvenimą iš šalies cool.gif jis gali pasirodyti apgailėtinas unsure.gif ir ne dėl to, kad esi storulė, o dėl to, kaip tu jautiesi būdama storule... rolleyes.gif ir atitinkamai pateiki save visuomenei, ir atitinkamai ta visuomenė tave priima,

na, dar kartelį pacituosiu: "bandymas numesti svorį, paremtas tik valios pastangomis, 99% baigiasi nesekme, pradėti reikia nuo savo pasamonės, keisti savo požiūrį į save, savo mąstimą" ir t.t. 4u.gif

žodžiu, nieko naujo, gal ner labai paprasta, bet
Nellie
Sveikutės 4u.gif

Aš iš 100 kg jau išsikapanojau thumbup.gif
Turiu tokį sąrašiuką pasidarius, kokie dalykai pasikeis, kai būsiu liekna, tai kai pasidaro sunku, perskaitau, apmastau ir nebėr noro šaldytuvo siaubt ax.gif

Ir dar... Per Velykas taip prisivalgiau, kad galvojau sprogsiu doh.gif Pykino baisiausiai, gulėjau ir į lubas spoksojau... Tai dabar kai prisimenu, nebenoriu persivalgyt rolleyes.gif bigsmile.gif
coco
QUOTE(Eglužėlė @ 2006 05 02, 10:29)
console.gif Tu tik neverk (ir daug nevalgyk ax.gif ), išsikapanosi ir tu iš to šimtuko 4u.gif
*

Papsakosiu trumpai,kad nebutu taip liudna,kaip as atsikraciau savojo 100 doh.gif
O buvo taip,kad tiek sveriau pries pat gimdyma.Na,galvoju,pagimdysiu ir vel viskas bus kaip buve,t.y netoli 70 ax.gif Bet... grizus namo,pirmas dalykas tapo akivaizdus,kad nestukines kelnes man vis dar geros.Antras dalykas,kad svarstykles begediskai rode 94kg,na o trecias,mane galutinai pribaiges buvo batu parde Akropolyje,kai savo kojom net batu neradau,tik kaliosus ax.gif .
Tai va,puoliau galvoti,ko cia imtis,nes menesiai bego,o lasiakai liko.Pirmas zingsnis,kurio emiausi ir buvo kazka padaryti,kad pradeti.Issiviriau grikiu ir nuo ju pradejau.Keli kg nukrito,bet aisku,jie net nelabai matesi prie tokios mases.Tada emiau skaiciuoti kalorijas,ka darau iki siol.Aisku,palaipsniui,is leto,vargingai,bet kg tirpo.Dabar sveriu 67kg.Aisku,tai dar ne idealu,bet visgi.
Visoms metacioms linkiu zengti pirma zingsni kad ir nuo siandien,nenusivilti ir rezultatai bus drinks_cheers.gif thumbup.gif
sairina
QUOTE(MELDA @ 2006 05 08, 19:43)
Okaip sportuoji?Aš bijau sąnarius sugadinti su savo svoriu, man baisu žiūrėti, kaip tuos storulius vaiko per '' DIDŽIUOSIUS PRARADIMUS'' doh.gif , manau ten tik šou.
*

Vaikštau į sporto klubą, lankau kalanetiką, aerobiką, kūno dizainą. Šiaip man svoris ypatingai netrukdo sportuoti, tik kai kuriuos pratimus atlikti sunkiau. Bet kai pažiūriu ir lieknos panelės visų pratimų nepadaro. Kartais po aerobikos einu ant treniruoklių, bet neilgam, kokių 15-20min. Kol kas su sąnariais problemų neturiu, tikiuosi kad ir nebus. Tiesa, vieną kartą po treniruotės skaudėjo keliai, bet čia pati kalta: stengiausi visus pratimus daryti labai sąžiningai. Taip kad dabar vėl „simuliuoju”, jei pratimas sunkesnis darau ne iki galo.
Porą kartų žiūrėjau „Didžiuosius praradimus” Man nėr ko lygintis kaip ten sportuoja. Be abejo, tai šou, ir ten žmonės juk nieko daugiau ir neveikia, o tik sportuoja,ir į darbą eiti jiems nereikia...
eda.dita
Kadangi nekastruoja smegenu, issikastravau skrandi, is 122 dabar like 77 ir dar vis po truputi krenta. Kai jau nebebus sveikatos kovoti su vis atauganciu svoriu ir busit isbande visas imanomas priemones ir nualine organizma iki begalybes, paskambinkite gydytojams Kaseliui (Klaipedoje) ar Maleckui (Kaune) ir prasykite pagalbos, bet pirmiausia isbandykite VISKA.
tuti1
QUOTE(serene @ 2007 03 01, 22:34)
papasakok, ka darei, kaip tiek numetei?
*

Ka dariau,ispradziu prisiauginau tiek svorio,kad kai dabar pamastau tai siaubas.As sveriau 98kg.bet niekad negirdejau jokiu patyciu,turejau dauk draugu,vaikinai rode manim susidomejima,sveikata nesiskusdavau,mokykloje sportuodavau kaip visi,tad kaip ir priezasties mest svorio nebuvo.Isvaziavau pas draugus i kaima,kokiom 2 sav.gryzau idegus,pailsejus.Nusipirkau spaudos kioske zurnala"Panele",jame perskaiciau straipsni apie moteris kurios numete svori,kaip joms sekasi ta svori islaikyt ir.t.tTad as persirasiau dieta vienos moters ir jos laikiausi,beja ta dieta jai paskyre endokrinologas,ir kaip jos pacituota tokia dieta jinai turejo laikytis visa gyvenima.Man ji padejo as atsikraciau 30kg.pradzioja buvo sunku,nes teko atsisakyt iprasto valgymo,bet kai pasisveriau po 6sav.ir pamaciau,kad netekau 8kg.patikekit atsirado toks stimulas ir toliau leknet. mirksiukas.gif
Papildyta:
Dieta visam gyvenimui
As ja taip pavadinau....

1 diena:5 stik.kefyro,250g.duonos,arbata,vanduo kiek norisi ir telpa
2 diena:250g.varskes ir skysciai,arbatos vanduo
3 diena:500g.darzoviu misraines,250g.duonos,skysciai tie patys
4 diena:250g.olandisko surio,balinta kava galima gert sia diena ir skycius
5 diena:250g.virtos jautienos.500g.kopustu salotu,3 stik pomodoru sulciu ir skyciu gert reikia
6 diena:10 0buoliu,sulsiu vaisiu 5stik.ir skyciai
7 diena:250g.keptos zuvies,500g.kopustu salotu,5stik pomidoru sulciu ir skysciai
stai tokia ta dieta......
as dar plius nuo 18val.nevalgydavau , nors ten apie tai neuzsiminta,nuo tada pradejau gert zalia arbata ir atsisakiau cukraus,paskaicius tikrai nekas,pirmos 2 sav. sunkios , o poto viskas klostosi getai,tad gal kuri pabandysit.
Ir dar 30kg.as numeciauper keturis men. ir dvi savaites nes kaip dabar pamenu pries Kucias uzlipau ant svarstykliu ir jos parode 68kg.
Versija1
QUOTE(Lavinja @ 2008 02 22, 22:10)
Valiooooo!!!!!! 4u.gif Meskime svori drauge, aš tai lėčiau, tai greičiau po truputuką vis tiek numesiu
*

Labai apsidžiaugiau, kad mūsų, šimtinukių, padaugėjo. Vis ką nors sugalvosim, kai ne viena. Matau, kad yra šimtinukių ir kitose temose. Bet ten jos kaip pelytės po šluota blush2.gif Bepigu toms, kurios meta 3-5 kg tongue.gif Beveik metai, kai retkarčiais pasivaidenu minus 10 ar kitur. Bet viską kruopščiai perskaitau. Manau, kad turėtume čia, šitoj temoj, susitelkti, tiesiog apsigyventi ir visos susikurti savo svorio metimo viešus planus, išanalizuoti savo problemas, trukdančias mesti svorį lengvai. Kitur mes tikrai būsim nesuprastos. Būna, kad net prasižioti kitur neleidžia... schmoll.gif Taigi, parašykim, kas mums kiekvienai atrodo labai svarbu.
Leiskite, pradėsiu:
1. Visiškai neturiu valios ir niekada jos neturėjau. Nemanau, kad ir dabar atsiras. Todėl neišeina man prisiversti nevalgyti ar mažiau valgyti.
2. Sukauptos žinios apie viršsvorio negatyvus mane po truputį įtikina, kad tik savo proto pagalba, o ne valios, turiu bandyti mesti svorį. Apetito sumažinimas turi ateiti per smegenis. Todėl bandau tą savo didžiausią malonumą skaniai pavalgyti pratęsti kuo ilgiau laikydama, kramtydama maistą burnoje ir kuo ilgiau nenurydama. Nes kai jau maistas skrandyje, malonumo nebėr. Reiškia, valgant jokiu būdu negalima skubėti.
3. Per dieną reikia suvalgyti vis mažiau maisto. Tam reikia arba jo mažiau turėti nusipirkus, arba maistas turi būti mažesnių kcalorijų, arba ne toks skanus. Ką rinktis? Man svarbiau, kad maistas nelįstų į akis. Taip pat, kad būtų brangus, neįprastas ir mažais kiekiais. Tuomet gurmaniškai mėgausiuosi lėtai ir gana ilgai.
4. Reikia, kad valgymui liktų mažai laiko. Kad kitas laikas būtų užimtas kažkokia tau įdomia veikla. Niekada nereikėtų nevalgyti kalbant su kuom nors ir apie ką nors stresinio. Manau, tai irgi padėtų valgymo procesą ir sutrumpinti, ir susąmoninti (įprasminti).
5. Galvoju, kad valgant neturėtų būti šalta.
6. Negalima pamiršti nuolat gerti daug švaraus šviežio ir nešalto vandens - iki 4 l/dienoj.
7. Ir niekada nesikankinti alkanam. Negulti alkanam ir bandyti užmigti. Nepykti ant savęs už bevališkumą. Negąsdinti savęs mintimis, kad laikysiuos kokios tai dietos, kad darysiu iškrovos dieną, kad negausiu šokolado ar ko labiausiai norisi ir pan. Apskritai - neprievartauti savęs.
Tai va, pradžiai ekspromtu tokie matosi man kai kurie "maistiniai" principai. Tarpusavyje nesuderinti, prieštaringi, emociniai. Ir savo protu reikėtų stengtis juos sureguliuoti, suderinti, kad santarvėje apsigyventų... drinks_cheers.gif
Dryžuota
knygeliu apie svori yra. tik kaip su tuo susidoroti? as pvz valgau gana sveika maista - daug darzoviu, vaisiu, vistytes. bet uztat suslamsciu ju neitiketinus kiekius. ka daryti - neisivaizduoju. nes kai valgau kazkas issijungia manyje ir ryju viska be saiko verysad.gif
Versija1
QUOTE(Dryžuota @ 2008 02 26, 18:07)
knygeliu apie svori yra. tik kaip su tuo susidoroti? as pvz valgau gana sveika maista - daug darzoviu, vaisiu, vistytes. bet uztat suslamsciu ju neitiketinus kiekius. ka daryti - neisivaizduoju. nes kai valgau kazkas issijungia manyje ir ryju viska be saiko  verysad.gif
*

O tu įsivaizduok, kaip P. Mckenna sako, kad tas šokoladinis pyragas (arba kitas tavo skanėstas) visas aplipęs kirminais - gličiais besiraitančiais kirminais. Net jų skleidžiamą šleikštų dvoką jauti. Ar ir dabar skanėstas tau bus patrauklus?
Ką tau patarti? Neturėk maisto didelių kiekių - nematysi ir širdies neskaudės. Ai, dar sako PMcK, kad gali valgant užsirišti akis - suvalgysi 1/4 mažiau. Patariu valgyti tik su įrankiais ir visą maistą pjaustinėti mažais kąsniukais, semti mažu šaukšteliu... Nieko negriebk su rankomis. Būk INTELIGENTE ax.gif tongue.gif lotuliukas.gif dar nevemk, nes bulimiją prisišauksi blush2.gif Dar ilgai ir kantriai kramtyk - gali paskui išspjauti... schmoll.gif g.gif jei bus neskanu nuryti?... thumbup.gif Tiesa, gal tau už valgymą yra kas maloniau????? Man tai pakalbėti arba pamiegoti... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 02 26, 18:15)
Arba nesišneka  cool.gif
*

Ciocyte-meškeryte, pasiskeisk nicką. Labai klaidinantis, lieknuole. 4u.gif
Na aš ne tave turėjau galvoje... Tik kad aš negimdau, nenėščia, apskritai tokios problemos seniai jau dzin... o ten tik apie tai kalbos... ax.gif bigsmile.gif O su tavim tai tikrai pašnekėsim, tik žūt būt į dviženklį statusą reikia man įsivaryt... tongue.gif Taupau geras bonkas susitikimui... 4u.gif
Versija1
QUOTE(bite-rite @ 2008 02 28, 00:08)
Labukas!!! Gal viena kita palaikom sicia??? blush2.gif  Ir butinai jungiame linuotes.  doh.gif ( Ir man taip geda blush2.gif ) Ar sutinkate???
Del svorio metimo galiu sakyt apie save: Man niekaip nesisekdavo laikytis, ir ataugdavo tie kg dvigubai doh.gif  Man dabar patinka dieta , kurios laikausi, kazkaip pastumejo tie kg zemyn thumbup.gif
*

Labiausiai pritariu pasilaikymui už viena kitos drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Tik kad aš neturiu kaip dažnai čia atvykti blush2.gif Bet perskaitau tai viską vienu ypu doh.gif Gal susidarom kokį meniu kiekviena mėgstamiausių produktų, nurodom jų kiekius? schmoll.gif Gal atkasim kokią "auksinę šaknį"? Gal kokius įžadus duodam viena kitai? Su baudom, taip sakant? Bite-rite, tai parašyk savo dabartinę dietukę?
sigitana27airija
Oi moterytes,ir as nei valios nei spyriai i sik.... nepadeda,daznai budavau strese,depresija man nesvetima,bet buna dienu lyg tycia,kai as praregejau,tai yra pamaciau save kitokia nei pati maniau esanti,sokas-esu pavirtus i pabaisa,daug masciau,pradejau skaityt knygas neapie lieknejima,o apie sekme,laime,lyderiavima,ir istiesu kaskas pradejo dirbti mano smegeninej,atrodo kad ji senei miegojo meskos miegu. g.gif pernai skaiciau 2008metu horoskopa,niekad netikejau jais,bet kas vyksta mano gyvenime dabar,buvo aprasyta ten,noras keistis dideja,jauciuosi laisva,nepriklausoma,laiminga dar ne,nes busiu laiminga tada kai numesiu,ar istirpinsiu tuos 40kg.labai megstu torciukus-juodo sokolado,ledus kuriuos rijau dar pora savaiciu atgal,lankiausi pas dietologe,ir niekas manes iki tol neikalbejo mesti svorio,net pas Gyd JELENA TULCINA tyriau krauja,tada maniau kad man reikia tik zinoti ka galiu valgyti ir ko ne,PATIKEKIT NEPADEJO,tik sia minute ir akimirka noriu pagrazet del saves,but netokia lasinine kaip kiti gatvej vadina,taip daznai taip nutinka,bet jie sako ka mato,o ypac vaikai,paugliai,skaudu bet tiesa.tad moterytes man stiprybes ir noro paciai sau,o jum kantrybes ir daug noro 4u.gif but grazesnem dailesnem,ir be dietu tai galim padaryti tikrai 4u.gif palaikau visas,patarsiu kiek galesiu,papasakosiu kiek zinau,iki ir valio mums visoms 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Versija1
QUOTE(sigitana27airija @ 2008 03 07, 22:06)
Oi moterytes, daznai budavau strese, depresija man nesvetima,bet buna dienu lyg tycia, kai as praregejau, tai yra pamaciau save kitokia nei pati maniau esanti,sokas
...tad man stiprybes ir noro paciai sau, o jums kantrybes ir daug noro  4u.gif but grazesnem, dailesnem, ir be dietu tai galim padaryti tikrai 4u.gif palaikau visas, patarsiu kiek galesiu, papasakosiu kiek zinau, iki ir valio mums visoms 4u.gif  thumbup.gif
*

Sveikos visos,
kaip sakiau, begaliu retai čia užeiti. Pirmiausia sveikinu visas su visuotinės Laisvės diena Lietuvai lithuania.gif
Apsidžiaugiau, kad mūsų vis daugėja tongue.gif Sėkmės naujai atėjusioms 4u.gif Bite-rite, tokį gražų nicką pasikeitei?
Na aš tai tikrai įtikėjau, kad suliesėjimas ateis tik per smegeninę schmoll.gif ax.gif Kai jau sau būsi nepakenčiama fear.gif gun_bandana.gif Todėl labai gerai, kai save gali įsivaizduoti ar prisiminti, kokia buvai liekna thumbup.gif Ir ką darysi, kai vėl būsi liekna thumbup.gif Užsikraus mintys tokia vizualizacija - ir pirmyn - lašiniai pasišokinėdami nulėks tongue.gif biggrin.gif Tik reikia užsibrėžti terminą. Na va šitą sąlygą aš kažkaip praleidau, neįsisąmoninau. Klaidą ištaisau: iki gegužės 1 d. turiu netekti 7 kg. Tai visai normalu. Ir nekankinti savęs badavimais, dietom ar nevalgymu to maisto, kurio tuo metu norisi. Vienintelis apribojimas - mažesnis norimo maisto kiekis, užpildant skrandį didesniu kiekiu vandens, arbatos, kavos, natūralių sulčių. Iš sporto neišspausiu nieko, nes nemėgstu jokių mankštų, treniruoklių, ėjimų-bėgimų ir pan. Baseine - pasyvus povandeninis masažas ir užteks. Visa kita palieku gražioms "lieknoms" mintims... lotuliukas.gif Tiesa, nereikia panikuoti, kad kas nors nevyksta taip kaip norisi ax.gif Bet džiaugtis kiekvienu pasisekimu 4u.gif thumbup.gif Rašykit dažniau, kas jus neramina, pasidalinkite patyrimu doh.gif
norkele
Sveikos merginos smile.gif
kažkaip nedrąsu rašyti temoje, kuri mini storulius biggrin.gif tai reiškia, kad pripažįstu jog tokia esu, nors kaip ir jūs sakot, vis rodos ta pati jauna, liekna (nors niekad savęs tokia nelaikiau). O štai po trečiojo vaikelio iš vis kokia baisa pabaisa tapau doh.gif Jau buvau beplojanti delnais kai maždaug po metų svoris pajudėjo žemyn, nukrito 8kg, bet kaip matau jis vėl sustojo sad.gif
Tiesa, dar vilties neprarandu, gal išėjus į darbą bus daugiau judėjimo, jaudulio... ir po pirmųjų vaikų buvau apvaloka (apie 70kg), bet matyt bemiegės naktys, naujos pareigos bei studijos padarė savo - tokia liekna gal net tekėdama nebuvau thumbup.gif bet kad nuo to tapau graženė nepasakyčiau hihihi.gif
Tad štai tokia mano istorija. Labai norėčiau, kad kas įspirtų man, bet šeimoj nesu pirštu badoma, nebent kartais vaikai kokį lašinuką pagnaibo smile.gif Labiau nemalonu dėl kai kurių vyro giminių atvirų pasisakymų blush2.gif tad štai labai norėčiau giminės susitikime pasirodyt perpus lieknesnė ax.gif
O iš tiesų nei viena šių priežasčių nemotyvuotų irnesakyk.gif, jei nebijočiau dėl sveikatos
Papildyta:
atėjau paklausti o va kiek pripliurpiau doh.gif
kaip jums pavyksta suderint šeimos maitinima su visais eksperimentais? dietom, nevalgymais ir pan.? kokias vertas dėmesio knygas skaitėt padedančias atgauti protą, keisti mąstymą? nesu išstudijavusi visų lieknėjimo temų, kurios iš jų vertos dėmesio? Kategoriškai kažko atsisakyt ar badaut (išskyrus iškrovos dieną) aš nepasiruošus ax.gif
Na jei tokia kategoriška čia netinku, sakykit, eisiu laimės ieškot kitur biggrin.gif

O visoms stiprybės 4u.gif Svarbiausia būkim gražios sau ir nepamirškim, kad tik mes atsakingos už savo sveikatą mirksiukas.gif pameskim tuos nelemtus kg 4u.gif
Saskia
Sveikos visos , as irgi esu per100. bandziau ir as pries metus chazanintis ,tai per 2 savaites numeciau 7kg.galvoju padarysiu eksperimenta ir kruopsciai suskaiciavau savaites kcal. tai dienos norma tarp700-800 kcal. Is to reikalo priedziau ir daugiau negrizau prie tos dietos. Siuo metu stengiuos nors 500 g i savaite numesti.Ir neatsilikti nuo tvarkarascio. Per metus juk bus -26kg. Stiprybes!
Vynyoge
QUOTE(norkele @ 2008 03 31, 09:22)
taip taip  lotuliukas.gif  ir priverskim lieknutes mums pavydet  drinks_cheers.gif o man stai gyvenimas leme, kad visos mano gerosios drauges net per lieknos, noretu is manes kg kita pasiskolinti, deja... o salia ju atrodau dar apvalesne  blush2.gif

tai taip niekas ir nepapasakos, kaip siuo metu kovojat su svoriu?  ax.gif
stai baigsiu vakuumini masaza darytis ir nezinau kur toliau pasiduoti. Zinau, kad reiketu i sporto kluba, nes is mankstu namuose ne kazi kiek naudos... bet ir kainos auga ir draugijos nesusirandu
Bukit aktyvesnes mergytes, papasakokit daugiau apie savo bandymus ir patirti lieknejimo srity  mirksiukas.gif
*

Sveikutes visos, sveikinimai su tikru pavasariu!!! clap.gif pagaliau thumbup.gif
As isigijau kelis dvd su sportais, bet kol kas gana sunku sportuoti, bet isbandziau letus pilvo sokius, tai visai patiko, net ir klubais vizginti ismokau biggrin.gif
rytais pradejau pusryciauti, bet ne surelius, o sumustini su fermetiniu suriu arba kose ir kavos puodelis su puse saukstelio medaus.
Pietums mesisko (niekaip negaliu atsisakyt), bet valgau tik su darzovemis.
o vakarienei pastaruoju metu dideli dubeli salotu - pomidorai, agurkai, kiniska salota ir saldziai astrus thai padazas (man taip skaniausia...) ir mesisko. na arba sriubos, priklausomai nuo nuotaikos smile.gif
ir dar daug vandens, na bent jau 1.5 l per diena stengiuosi...
bet aisku kartais susigundau ir kuo nors pasaliniu...saldziai nuodemingu blush2.gif
kol kas pasiekimai nedideli, -1 kg, bet....kaip MB sako, jau matosi ant mano formu pagerejimas ax.gif
Versija1
Sveikutės visos, ir ankstesnės ir vėliau atėjusios,
labai smagu visas čia matyti. Ir dar smagiau, kad mūsų vis DAUGIAU ir daugėja 4u.gif Susipažinimui būtų vienas pasiūlymas: gal kuri turit daugiau laiko ir noro, kad iš mūsų postų sudarytumėte dalyvių sąrašiuką su tokiais duomenimis: ūgis, amžius, miestas, data, kada pradėjo mesti svorį, pradinis svoris, norimas pasiekti svoris, pomėgis. Arba, kas kokius nori duomenis apie save pateikia, pvz., įsipareigojimą iki kurios tai datos numesti tiek ir tiek, arba ką laiko svarbiausiu metant svorį ir kt. Galima visko prigalvoti. Bet kad galima būtų turėti visas čia bendraujančias vienoj vietoj ir būtų lengviau susipažinti neakivaizdžiai. Kitose temukėse irgi panašūs sąrašiukai yra, netgi kitose slaptus albumiukus pasidaro su nuotraukom, nekalbant kad bendrauja ir gyvai susitikdamos. Mes gi šiame forume esame pačioje pačioje "viršūnėje", taigi už mus daugiau sveriančių gi nėra. Valio thumbup.gif doh.gif 4u.gif
P.S. Tik nepamirškite žinutes rašydamos užsidėti liniuotes.
mamushka
o jusu neslegia toks pvz dalykas kad kur tik kysteli nosi (zurnalai, laikrasciai, TV , NET reklama doh.gif ( apie dieduka kur pardavineja miltelius skalbimo ir sako kad jam reik numest pora kg, ar boba su fairiu nori kad nuo klubu riebalai nutirptu taip pat lengvai kaip ir nuo indu)) visur apie svorio metima, lyg daugiau problemu nebutu. asmeniskai mane tas dalykas labiausiai vargina, nes yra spaudimas is visos aplinkos. verysad.gif
Vynyoge
QUOTE(mamushka @ 2008 04 01, 10:47)
o jusu  neslegia toks pvz dalykas kad kur tik kysteli nosi (zurnalai, laikrasciai, TV , NET reklama  doh.gif ( apie dieduka kur pardavineja miltelius skalbimo ir sako kad jam reik numest pora kg, ar boba su fairiu  nori kad nuo klubu riebalai nutirptu taip pat lengvai kaip ir nuo indu)) visur apie svorio metima,  lyg daugiau problemu nebutu. asmeniskai mane tas  dalykas labiausiai vargina, nes yra spaudimas is visos aplinkos.  verysad.gif
*

ir dar kaip slegia tokie dalykai...ir dar drauges kuriu svoris apie 50-53 ir dar sako, priaugau svorio...erzina doh.gif blush2.gif
Papildyta:
norisi liniuotes, bet bijau kad labai ilga gausis biggrin.gif
nuo 103 iki kokiu 65 biggrin.gif
Ridma
QUOTE(Vynyoge @ 2008 04 01, 12:18)
ir dar kaip slegia tokie dalykai...ir dar drauges kuriu svoris apie 50-53 ir dar sako, priaugau svorio...erzina  doh.gif  blush2.gif
Papildyta:
norisi liniuotes, bet bijau kad labai ilga gausis biggrin.gif
nuo 103 iki  kokiu 65 biggrin.gif
*

Jo dabar lietuvoj kazkokia manija svorio metimo,kur pasisuksi visur tik apie tai kalba,pasiimi zurnala o ten ir raso kaip man pavyko numesti,kaip as numeciau ir t.t.vemti vercia tokie parasymai verysad.gif taivat tokiu draugiu ir as turiu kurios kudos,jau net perdaug mano akim ziurin,o dar skundziasi kad per storos doh.gif seip jei as buciau vyras tai ziureciau y pilnesnes moteris,nedelto taip sakau kad pati esu tokia,bet man grazu kai pas motery ir krutine,ir uzpakalis ir kojos ne kokie stankietai tvoros bigsmile.gif zodziuu viskas savo vietose blush2.gif ax.gif Sakykit merginos gal yura musu burely Jurbarkieciu? 4u.gif nes as esu is Jurbarko ax.gif bet manau kad kogero vienintele busiu as cia tokia blush2.gif
Vynyoge
man tai grazu plonos kojos, aisku ne pagaliai... ax.gif
juk panasu kad del to mes cia ir remkames, kad labiau siuolaikinius grozio kanonus atitikti, nors jie ir siek tiek iskreipti... g.gif
va sedziu dabar ir uzuot megavusis nescafe 3 in 1, pliurinu vandeni ir viskas del tu aplinkos reikalavimu... doh.gif
Versija1
QUOTE(Emile @ 2008 04 01, 22:09)
Nu zinok ir man panasiai, atrodo, kad tuo metu iskrenti is gyvenimo. Nagi protu suvoki, kad tai nenormalu, kvaila, kad pats sau kenki, bet tiesiog kazkoks "kaifas" uzeina ir tiek. As tai saldumynus megstu ir ryju ju be galo be krasto, jei tik viena usvalgau, viskas, nebegaliu sustoti. Apie svori irgi norisi tik patyleti.
*

Emile,
kitoj temoj apie skrandžio mažinimą perskaičiau tavo labai nuostabius pamokymus, kažkiek nujaustus, bet mums tikrai mažai žinomus. Gal gali ir šioje mūsų temoje pasidalinti savo tokiomis mums reikalingomis mintimis. Nes vis galvoju, kad kol neatkasim tikrosios storėjimo priežasties, tol ir kapanosimės beviltiškai... schmoll.gif
Ridma
QUOTE(Vynyoge @ 2008 04 02, 19:47)
as ka tik neatsilaikiau 5 gurksniams coca colos...bet jau kaip skanu buvo... blush2.gif
*

As taippat sunkiai atsisipirius visokiems gardumynams blush2.gif ax.gif kaip pagfalvoji zmogus viena karta gyveni,retkarciais galima ax.gif as paskaitau kad viena negere kavos trys viename o tik vandeny ir t.t.as tai kazkaip jau taip tai nesikankinu,noriu ir atsigeriu blush2.gif juk nebus taip visa likusy gyvenima kad daugeu nebegersim nei tos kavos trys viename nei tos colos ir pan blush2.gif skrandzio mazinimo operacija isvis yra nesamone,juk svetimkuny y organizma tau ydeda,nieko gero ateity poto.gali visokiu pasidaryti momplikaciju.aisku kai zmogui jau buna visiska krize kai jis sveria 200kg.tai tam ir pasiryzta,na bet....pvz.man Dambrauskaite tai atrodo baisiai dabar blink.gif tapati Mertiniene,tiek moteris svajojo apie liekna kuna,ji turi jy bet kaip ji pati sake nesu as dabar tokia linksma kaip anksciau,nenoriu eiti y jokius vakarelius ir t.t.o tu bandeliu su mesa kur pardavineja tai ir po sei dienai ji nori.pasiaukojo metriske labai aisku,pagyrimas kad tiek valios jai uzteko thumbup.gif kaip pagalvoji kartais ai koks zmogus sukurtas gal toks ir buk,tik viska reikia daryti su saiku kogero unsure.gif
Versija1
QUOTE(Vynyoge @ 2008 04 02, 19:47)
as ka tik neatsilaikiau 5 gurksniams coca colos...bet jau kaip skanu buvo... blush2.gif
*

Niekur gi neprievartauja atsisakyti to, ko organizmas reikalauja. Nes jis geriau žino, ko jam trūksta. Jei negautų tų medžiagų, kas žino, kokie priepuoliai ar ligos užpultų? Esmė yra tik maisto kiekyje, o įvairumas kaip tik turi būti kuo didesnis. tai kas tie 5 gurkšniai? Va jei 5 butelius būtum išgėrus... lotuliukas.gif Netgi apsirijimo dienas, kaip ir jų priešingybę - iškrovos dienas, reikia daryti. Kad sujudinti, tiesiog supurtyti organizmą, nes tik taip gali pajudėti kilogramai iš vietos. Skaitykit P.Mckenną, priversk save suvokti protu. Man labai padeda stebėjimas storų žmonių gatvėse. Tiesiog kaip išlošti loterijoje, taip ir čia aš siekiu ir sveikinu save, kai pamatau kuo storesnį žmogų. matau, kaip jam sunku eiti, įlipti į autobusą, kaip jis prakaituoja...Paskui nusipurtau, kad, fe, nenoriu būti tokia kaip jis. Bet ESU. Tuomet ir kyla pasiryžimas nebūti tokiai kaip jis, tas žmogus. Tiesiog matydamas kitą - matai save, lygini. jeigu tas žmogus būna storesnis už mane, tai suprantu, kad tai tik laiko klausimas - ir aš būsiu tokia. Ir vėl mintyse nusipurtau... Ir taip sau įsidieginėju negatyvizmą storulių atžvilgiu. O tai pradėjau daryti todėl, kad man reikia galų gale išmušti iš savęs tiek metų buvusią ir įsišaknijusią labai gerą nuomonę apie savo storumą, taip pat man visai gražu buvo apkūnios moterys, netgi kietai storos. Elgiuosi dabar taip, kaip man protelis liepia... lotuliukas.gif Svarbu, kad rezultatas būtų tongue.gif O jau priemones tai pasirenkam patys ir pagal save... tongue.gif lotuliukas.gif
Versija1
kad gerti vandenį iškart po valgio, aš kažkodėl nepastebėjau? Jei jau tau norisi taip gerti, tai nieko blogo ir nėra. Atsirinks, ką virškinti ir kaip pats organizmas. Nes jei jo toks didelis noras buvo, tai, manau, viskas normalu. Mckenna ir teigia, kad visada reikia klausyt savęs. Dar skaičiau gydytojų dietologų nuomonę, kad grynas blefas yra maisto derinimas. Nes pilve maistas būna ilgai ir ką ten įkiši vistiek pasivys ankstesnius produktus ir susimaišys, nes nevienoda virškinimo trukmė atskiriems maistams. Ir nieko perdaug skaičiuot nereikia, tipo kalorijas. Ir nerinkti dirbtinai maisto rūšių - nes akims jis bus sveikas, o pilvui ne. Taip kad susijaukė man viskas su tom specialistų vis kitokiom, prieštaraujančiom, nuomonėm ir išvadom... lotuliukas.gif schmoll.gif O rezultato tai ir nėra. Matyt, ne čia šuo pakastas. ax.gif lotuliukas.gif Jau ir bandyt pabodo lotuliukas.gif g.gif
norkele
yra atvirksciai, negalima gerti pavalgius, nes tokiu budu atskiedziamos skrandzio sultys ir sunkiau virskinama. bet pavalgius taip automatiskai ir siekiu stiklines sad.gif
QUOTE(Versija1 @ 2008 04 09, 13:59)
Taip kad susijaukė man viskas su tom specialistų vis kitokiom, prieštaraujančiom, nuomonėm ir išvadom...
*

o cia vat ir man susijauke, nes kai paskaitai vienus straipsnius, tai jei nori jaustis sveikas, reik suvalgyt tiek grudu per diena, tiek mesos, tiek darzoviu... o kur dar isvardinta tu darzoviu nauda ir kiek per diena turetum susimest i skrandi... juk geriau savinami vitaminai naturaliu budu nei is tableciu. Bet is kitos puses juk turim zymiai sumazint savo porcijas jei norim rezultatu doh.gif o kur dar tavo minetos dietologu nuomones... rodos turesim dar daugiau dometis (gal geriau kai is vis nieko nezinai, maziau sirdi skauda, bet dabar jau velu smile.gif ir pacioms atrast savo lieknejimo taisykles mirksiukas.gif

o as stai uzsirasiau menesiui pasportuoti, siandien dar nieko neskauda, ziuresiu kap bus ryta hihihi.gif
Versija1
QUOTE(Vynyoge @ 2008 04 10, 15:55)
Pritariu, tik va kaip SB kaskart vis is naujo isimyleti?  g.gif  nebelieka tu virpuliu pries pasimatymus ir apetito nebuvimo per pasimatyma sad.gif
*

Papildyta:
QUOTE(pepilota @ 2008 04 10, 14:15)
Niu ka, mergaites, isverciau pratima. Atsipasau, jei kai kur vertimas atrodys pazodinis blush2.gif  Man sitas pratimas tikrai puikiai veikia thumbup.gif  Pabandykit ir parasykit savo atsiliepimus mirksiukas.gif

Geros savijautos mygtukas

Pries darant pratima perskaitykite kiekviena punkta.

1.Suspauskite desines rankos nyksti ir vidurini pirsta.

2.Prisiminkite momenta, kai jautetes tikrai labai gerai – gal smagiai laika leidot su draugais, isgirdot malonu komplimenta, jus jautetes be galo mylimas. Isgyvenkit viska taip, lyg tai vyktu siandien, sia akimirka. Gyvai prisiminkite ta momenta – matykite, ka tuo metu matete, girdekite ka tuo metu girdejote ir pasijuskite taip gerai, kaip tuo metu jautetes.

3.Tuo pat metu laikykite suspaustus desines rankos nyksti ir didiji pirsta. Atkreipkit demesi i visas detales, matykite dideli ir rysku vaizda. Matykite kuo ryskesnes spalvas ir girdekite kuo aiskesnius garsus.

4.Dabar pagalvokite apie momenta, kai jautete dideli malonuma. Tai turi buti intensyvus ir stiprus jausmas. Tuo metu, kai tai prisimenat suspauskit tos pacios rankos vidurini pirsta ir nyksti. Sugrizkite mintimis i ta praeities momenta kiek imanoma gyviau. Prisiminkite ka tuo metu matete, ka girdejote ir pasijuskit taip gerai, kaip tuo metu jautetes.

5.Puiku. Dabar sustokit ir atsipalaiduokit. Pratima atlikote teisingai, jei suspaudus viduriniji pirsta ir nyksti vel sugrizta tas geras jausmas. Vel suspauskite pirstus ir megaukites siais nuostabiais jausmais.

6.Dabar isivaizduokite, kaip pasiimate si gera jausma i visas situacijas, kur praeityje jautete nenumaldoma nora valgyti (pirkti, gerti, rukyti). Savo vaizduoteje pamatykite ka jaustumete ir girdetumete jei jaustumete si gera jausma visose situacijose, kuriose jau nejauciate jokio potraukio prisivalgyt.

7.Dabar isivaizduokite save keletoje sudetingu situaciju ir aiskiai jas isivaizduokite. Stai keletas pvz.:

•Jus esate darbe stresineje situacijoje, bet jus lengvai su tuo susidorojate.
•Jus sedate namie vienas ir nuobodziaujate. Jus zinote, kad saldyuve ar spinteleje yra skanestu ir staiga juos prisimenate. Jus suspaudziate pirstus ir nusisypsote. I galva atejo mintis apie seniai manyta drauga ir jus susitariate del susitikimo.

Isivaizduokite kiekviena scenariju vel ir vel, kol tikrai pasijusite gerai del sugebejimo valdyti savo jausmus neprisivalgant.

P.S. Visada reikia spausti tos pacios rankos pirstus. Jis raso, kad desines.
Sekmes 4u.gif
*

Sveikos, linksmosios storulės 4u.gif
persitempiau iš kitos temos Pepilotos labai gerą informaciją. Dėkui jai už tai doh.gif Tai va - spaudžiam savo putnius pirštukus ir kaifuojam... Kas senas meiles prisimins RYŠKIAI thumbup.gif Kas sušveistą keptą žąsies kulšį... tongue.gif Akivaizdžiai lieknėkim nestuke.gif thumbup.gif
norkele
QUOTE(Vynyoge @ 2008 04 13, 21:43)
aga, galimi  bigsmile.gif uztai ir laikomes dietu,vietoj tu siurpuliuku smile.gif

kaip gyvenat? visos nutile, nepasakoja kaip sekasi g.gif
*

matyt neturim kuo girtis smile.gif
siek tiek esu susikrimtus, nes sportuoti lyg ir sauniai einas, net nesitikejau, kad taip greit gali 2 val prabegti (anksciau sporto salej tik ir ziuredavau i laikrodi biggrin.gif), bet ar sutapimas ar kas tomis dienomis paskaudena galva, ant kojos vena isryskejo sad.gif
gal kuri daretes "Vmax" tyrima? dar atradau skelbima apie lieknejimo proceduras lazeriu. Gal ka zinot?
Evi
Sveikos, nutariau ir as ikisti savo trigrasi, nes ketinu neuzilgo prie jusu prisijungti - dar ne dabar, bet jau greitai. Tai norejau pasidalinti savo istorija, ir gal ne tiek jus smile.gif kiek pacia save ikvepti busimam lieknejimui.
Pirmiausia, tai pries kelis metus mano max svoris buvo 85 kg, kuri sekmingai kaloriju skaiciavimo pagalba numeciau iki 70 kg. Kaip sakoma, skrajojau, ir lieknesne buti net nesvajojau, nes sau labiausiai patinku 70-75kg ribose (ugis 170cm), nuosirdziai sakau. 2006 m. lapkriti isvaziavau gyventi i UK jau su 77-78kg, o pries pastodama 2007 m. liepa jau sveriau 85-88kg. Siandien as 41 savaite nescia smile.gif ir kartu su savo pilvinuku vakar buvome pasverti gydytojos - 118 kg cray.gif Sia akimirka net nesuvokiu, kaip sugebejau tiek prisiauginti, ir save labai grauziu, kad pakankamai nesivaldziau nestumo metu, del to pasipuosiau strijom ir taip pasunkejau. Aisku, kad pagimdzius nukris kazkiek kg, bet faktas, kad busiu virs 100 kg - ir su tuo faktu neketinu taikytis schmoll.gif
Norejau pasidalinti keleta minciu is savo patirties:

- kad ir kaip skrajojau budama 70 kg, dabar pasunkejusi iki 118 kg nejauciu jokio pasislykstejimo savimi.. Matau, kad sveriu daug, kad formos nebegrazios, bet nelaikau to tragedija. Priezastis to, turbut, yra zmoniu ivairove UK - daug plonesniu, bet daug ir storesniu, ir cia su savo trizenkliu svoriu kaip ir istirpsti zmoniu maseje.... mano brangiajam mano svoris taip pat neuzkliuna, jis labiau pergyvena, kai as atsisakau valgyti ar mazai isidedu i lekste. Todel vienintele motyvacija mesti svori gali buti TIK DEL SAVES. Tai, zinoma, sunkiau negu kai buvau Lietuvoje.. nes ten regis sulig kiekvienu isejimu i viesuma jausdavausi lyg nuoga - nors sveriau gerokai maziau...

- neseniai padariau "atradima", kad mano elektronines super-duper svarstykles, padetos skirtingose vietose, rodo skirtinga svori g.gif Pvz. kambary ant kilimo siandien sveriau 113.2kg, o vonioj ant plyteliu 118.0kg g.gif O jums tokiu bajeriu nebuna?? Dalis motyvacijos irgi nuplaukia, nes sunku suvokti savo tikraji svori. Gal patartumet, ka tokiu atveju daryti?

- kai skaiciavau kalorijas, buvau pats laimingiausias zmogus. Gaila, dabar mano igudziai pasimirso, ir vel reikia visas kalorijas mokytis is naujo, nes jeigu ir primetu kada, tai jauciu kad i sau naudinga puse. Pasakysiu tik tiek: niekada nesizavejau jokia dieta, nei chazano nei kokia kitokia. Na, nebent medziagu apykaita sutriktu ir reiketu spec. maisto jai isjudinti. Visuomet pasitikejau savo pojuciais ir skonio receptoriais, ir zinau, kad valdymasis ir sugebejimas SVEIKAI ir PILNAVERTISKAI maitintis suteikia labai daug dziaugsmo. Dar vienas atradimas - sveiki produktai turi maziau kaloriju! Kai skaiciavau, valgiau koses, kiausinius, varske, vaisius, mesa, zuvi, troskinius, sriubas, salotas, bulves, duona.. nebijojau ir sokoladini saldaini suvalgyt (50kcal), kavos isgert (50kcal) ar Diet Cola pasimegaut. Dazniausiai atsisakydavau produktu, kuriu kaloriju nesugebedavau apsisskaiciuoti - pvz., misrainiu su majonezu. Patikekit, tai buvo jokia ne kancia, tai buvo issilaisvinimas, nes kruopsciai apgalvodavau, ko labiausiai noriu suvalgyti, kaip gaminsiu, na skirdavau tam daug demesio, ir man tai suteikdavo malonuma. Malonumas dar buvo ir zinojimas, kad galiu valgyti viska. Nesu ispraudus saves i rema, kad savaiciu savaitem valgyt vienoda maista ir neturet is to jokio malonuma. Patikekit, nesvarbu ka valgysit, svarbu kaloriju kiekis ir neuzmigdyt medziagu apykaitos. As turiu siek tiek kita beda, mat nuolat sugebu persivalgyt sveikuolisku produktu, del to mano skrandis, jauciu, labai istampytas.

- sportas man niekada nebuvo iseitis, nemegstu ir sunkiasvoresms reikia buti atsargioms. Plius sako, kad 75% lemia mityba ir tik 25% sportas. As nusiteikus figura grazinti sporto pagalba nebent kai pasieksiu 80kg, o iki tol uzteks pasivaiksciojimu ir manksteliu.

- siai dienai labiausiai bijau, kad su savo svorio uzsimetimu "uzsitarnavau" strijas visam gyvenimui, bijau kad sutriks medziagu apykaita, ir bijau, kad hormonai nepradetu kresti sunybiu, ypac po gimdymo. Dar kaip minejau, mano skrandis labai istampytas, bet specialistai sako, kad reikia mazdaug 3 men. kad jis susitraukti, jeigu valgom po ribota kieki ir jo nebetampom.

Tiek mano padriku minciu.. Linkiu visoms sekmes ir dalintis rezultatais. As pradejau nuo siandien - nors man laikytis dietos nepatartina, juk gimdymas ant nosies, as bent jau nebegiosiu i virtuve kas valanda ko nors uzkrimsti, juk galiu pasiskaiciuot apie 2000 kcal vietoj 4000 kcal, issirinkti, ka siandien valgysiu, su meile pagaminti ir pasimegauti. Stai tokia bus mano pradzia smile.gif P.S. Tik su tom svarstyklem nezinau ka daryti, nes ju netikslumas mane varo is proto.
Versija1
QUOTE(Evi @ 2008 04 16, 11:58)
Sveikos,  Tik su tom svarstyklem nezinau ka daryti, nes ju netikslumas mane varo is proto.
*

Sveika, kažkoks keistas suvokimas apėmė skaitant tavo ilgus pamąstymus. Iš vienos pusės - labai išmintinga maisto ir valgymo būdo pasirinkimo pozicija (be dietų, malonumas valgyti ir sveiki produktai). O iš kitos pusės - visai neprotingos baimės ("siai dienai labiausiai bijau, kad su savo svorio uzsimetimu "uzsitarnavau" strijas visam gyvenimui, bijau kad sutriks medziagu apykaita, ir bijau, kad hormonai nepradetu kresti sunybiu, ypac po gimdymo. Dar kaip minejau, mano skrandis labai istampytas..."). Galiu perduoti mokslininkų tyrimų rezultatus šiais klausimais:
1. Ir svoris, ir sveikata, ir apskritai gyvenimo sėkmė (arba ne) priklauso daugiausia (virš 50 proc.) nuo mūsų minčių. Geros mintys - rezultatai geri. Baimė - labai negatyvi mintis, mesk kuo greičiau ją iš galvos. Planuok mintimis sėkmę gimdant, po grįžtant į pirminį kūno pavidalą ir t.t.
2. Skrandis ne balionas, o kietas raumeningas maišas - nesitampo jis, ne. Tik maisto užpildymo lygis siunčia sotumo signalą į smegenis. Ir skirtingiems žmonėms tas lygis skirtingas. Skirtingas ir tam pačiam žmogui įvairiu metu, gyvenimo periodu. Todėl reikia mąstyti ir protu reguliuoti tą lygį (vizualizacija taip pat).
Nuo savęs pridedu: žmogus toks - kokios jo mintys. Visapusiškos sėkmės, kūno ir sielos harmonijos, ramybės... doh.gif 4u.gif 4u.gif O tokia menkutė svarstyklių problemytė neturėtų tau sukti galvelės schmoll.gif Laikyk jas visada ant lygaus (ne ant kraštuotų plytelių) paviršiaus, nenešiok iš vienos vietos į kitą - pati geriau pakeliauk prie jų...pasitreniruok... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(porsche @ 2008 04 18, 09:53)
4u.gif Labukas!
Kai laukiausi dvynuku buvau irgi 118 kg doh.gif  Kai pagymdziau kita diena uzlipau ant svarstykliu (buvo salia palatos), Tai buvo "-20 kg" thumbup.gif Apsidziaugiau, bet man nustate mazakraujyste ir reikejo valgyti daug sokolado ir hematogeno, arba siule perpilti krauja. As pasirinkau sokolada blush2.gif
Ne pergyvenk, viskas bus ciki mirksiukas.gif
*

Labai išmintingai nusprendei. Nes kraujas vis dėlto svetimas...ir nežinai, ką gausi lotuliukas.gif
O kur liniuotės visų???????
Nute_Bitute
QUOTE(Evi @ 2008 04 16, 11:58)
- neseniai padariau "atradima", kad mano elektronines super-duper svarstykles, padetos skirtingose vietose, rodo skirtinga svori  g.gif Pvz. kambary ant kilimo siandien sveriau 113.2kg, o vonioj ant plyteliu 118.0kg  g.gif O jums tokiu bajeriu nebuna?? Dalis motyvacijos irgi nuplaukia, nes sunku suvokti savo tikraji svori. Gal patartumet, ka tokiu atveju daryti?

P.S. Tik su tom svarstyklem nezinau ka daryti, nes ju netikslumas mane varo is proto.
*

na štai, išgelbėsiu jus - svertis tiek su mechaninėm, tiek su elektroninėm svarstyklėmis reikia TIK ANT KIETOS DANGOS 4u.gif svoris ant kilimo ar nelygaus paviršiaus bus netikslus..
Vynyoge
QUOTE(Evi @ 2008 05 01, 17:46)
As jau grizau po gimdymo. Dabar sveriu apie 102kg, "pameciau" apie 16kg. Kadangi maitinti paciai neiseina (nors vis dar bandau), tai belieka griebtis sveikos dietos ir sugrizti prie savo priesnestuminio svorio (apie 88kg), o po to ir toliau (iki 75kg).
*

Sveika sugrizus Evi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tikiuosi viskas praėjo lengvai? Kaip mažasis džiaugsmas - viskas puikiai? smile.gif
Kokios dietos planuoji imtis?
Aš tai skaičiuoju kalorijas ir griežtai stengiuosi valgyti pusryčius, pietus ir vakarienę. Jeigu labai kamuoja alkis tarpuose tai sukramtau obuolį, arbabananą arba kelis šaukštus mišinio - pakepintos grūdų sėlenes, kviečių gemalai ir moliūgų sėklos. Čia mano pasidarytas atitikmuo Sali mišiniui (žinau kad jis ne toks turi būti, bet neradau pirkti tikrojo tai pasiskaičius apie jį pasidariau pagal tai, kokių produktų sugebėjau rasti. Jis duoda organizmų skaidulinių medžiagų, padeda šluoti žarnyną.) Stengiuosi per dieną apie du litrus skysčių suvartoti - kadangi vienu metu labai norėjosi sulčių, tai įsipildaau ketvrtadalį stiklinės sulčių, ir praskiesdavau gazuotu mineraliniu (man labai skanu ax.gif )
Gaila su sportu kol kas sunkiai, nes po pirmo kart riedučių ir dar grindu sudėjimo, labai skauda kelienius, net pritūpti nelabai galiu. Tai kol kas tik svajoju kaip sportuosiu . Aš jau nuridenau 5 kg (per porą mėnesių)- nuo savo 103 pradinio.
Sėkmės Evi 4u.gif Mes su tavimi drinks_cheers.gif
Evi
QUOTE(Vynyoge @ 2008 05 03, 07:54)
Sveika sugrizus Evi 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Tikiuosi viskas praėjo lengvai? Kaip mažasis džiaugsmas - viskas puikiai?  smile.gif
Kokios dietos planuoji imtis?
Aš tai skaičiuoju kalorijas ir griežtai stengiuosi valgyti pusryčius, pietus ir vakarienę. Jeigu labai kamuoja alkis tarpuose tai sukramtau obuolį, arbabananą arba kelis šaukštus mišinio - pakepintos grūdų sėlenes, kviečių gemalai ir moliūgų sėklos. Čia mano pasidarytas atitikmuo Sali mišiniui (žinau kad jis ne toks turi būti, bet neradau pirkti tikrojo tai pasiskaičius apie jį pasidariau pagal tai, kokių produktų sugebėjau rasti. Jis duoda organizmų skaidulinių medžiagų, padeda šluoti žarnyną.) Stengiuosi per dieną apie du litrus skysčių suvartoti - kadangi vienu metu labai norėjosi sulčių, tai įsipildaau ketvrtadalį stiklinės sulčių, ir praskiesdavau gazuotu mineraliniu (man labai skanu  ax.gif )
Gaila su sportu kol kas sunkiai, nes po pirmo kart riedučių ir dar grindu sudėjimo, labai skauda kelienius, net pritūpti nelabai galiu. Tai kol kas tik svajoju kaip sportuosiu . Aš jau nuridenau 5 kg (per porą mėnesių)- nuo savo 103 pradinio.
Sėkmės Evi  4u.gif Mes su tavimi  drinks_cheers.gif
*

Labas labas smile.gif Sveikinu su -5kg, gera pradzia - puse darbo smile.gif Gimdymas nebuvo lengvas, bet visi sako, kad tie skausmai turi pasimirsti - tai as ta ir bandau padaryti, ir bandau susitvarkyti su namie rekianciu dziaugsmeliu bigsmile.gif
Siandien sveriu 101 ir mano dieta kazkiek panasi i taviske. Leidziu sau kaloriju iki 1500 mazdaug, stengiuos valgyti tik sveika maista (kaloriju maziau ir kad vitaminu gauciau), bandau valgyti bent 3 kartus dienoj ir dar bent du kartus pauzkandziauti (vaisius, jogurtas), bei nevalgyti po 19 val. Be abejo, daug vandens ir arbatu, kaip gi be ju smile.gif Taigi, jokios stebuklingos dietos neturiu, bet kaloriju ribojimas pas mane jau patikrintas pries pora metu, tai tikiuos geru rezultatu smile.gif Idealu butu kas menesi "pamesti" po 4 kg...
Sportuot kol kas negaliu, tai bandau su vaikuciu lauke pasivaiksciot.
mamushka
man idomu pasidare , kas ka valgot kaip ir kada ir kiek ? ax.gif
Evi
QUOTE(mamushka @ 2008 05 09, 11:35)
man idomu pasidare , kas ka valgot kaip ir kada  ir kiek ?  ax.gif
*

As valgau dazniausiai pusryciam sausus pusrycius su pienu arba omleta, pietums stengiuos mesyte su darzovem arba sriubos daug, vakarienei - varskes su bananu, arba kefyro-banano-selenu misini (man labai skanu), tarpeliais banana ar obuoli, ar kavos puodeli. Viso susidaro apie 1200-500kcal.
Beda kad man jau trecia diena svoris laikosi 100.0-100.3kg sad.gif Taip svajojau pamatyti, kaip svarstykles perlips i 99kg, bet ko tai nesekasi kol kas....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.