O kas nors iš "tikrų" damų bandė laikytis delčios dietos? 4 ar 7 dienas? Nes dietose paskaitau kad nori numesti pvz. 3 - 5 kg. ir džiaugiasi numetusios 100 gr. O kai reikia ne 3, o 30 numesti tai kaži kokie tada rezultatai būtų?
QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 16, 13:57) O kas nors iš "tikrų" damų bandė laikytis delčios dietos? 4 ar 7 dienas? Nes dietose paskaitau kad nori numesti pvz. 3 - 5 kg. ir džiaugiasi numetusios 100 gr. O kai reikia ne 3, o 30 numesti tai kaži kokie tada rezultatai būtų? Manau, jei valios yra, kartą per mėnesį galima ir pasilaikyti šios dietos Žiūrėjau sekanti delčia bus gegužės 13, tai gal reiks pabandyti, man kaip tik prieš kelionę (Anglijoje svečiuosiuosi pas draugus savaitėlę) QUOTE(Kalabanga @ 2012 04 16, 14:23) Žiūrėjau sekanti delčia bus gegužės 13 Čia Delčios dietos skyrelyje rašo, kad gegužės 12 d. QUOTE(Ingridele21 @ 2012 04 16, 14:40) manau daug neprisipirksiu, kadangi vis dar metu svori, tai tas dydis dar gali keistis Aš kai staigiai svoris krito tai kelnes ar sijoną per liemenį susiūdavau skirtingose vietose, nes irgi nebūčiau spėjusi keisti viso garderobo, o be to brangus malonumas. "Piko" metu prieš 3 metus nešiojau 60-62, numetusi svorį 44, o jam grįžus šiuo metu 50 - 52. Tiek laimės buvo kai svėriau 70 kg kad iš to džiaugsmo visus drabužius išmečiau, tad dabar vėl per naujo turiu pirkti QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 16, 14:15) Aš kai staigiai svoris krito tai kelnes ar sijoną per liemenį susiūdavau skirtingose vietose, nes irgi nebūčiau spėjusi keisti viso garderobo, o be to brangus malonumas. "Piko" metu prieš 3 metus nešiojau 60-62, numetusi svorį 44, o jam grįžus šiuo metu 50 - 52. Tiek laimės buvo kai svėriau 70 kg kad iš to džiaugsmo visus drabužius išmečiau, tad dabar vėl per naujo turiu pirkti As dabar ir vis issitrukiu rubus kurie man buvo mazi kai sveriau 103
Ūgis 170 cm. Na vaizdas su 91 kg nėra pats baisiausias. Bet po to kai panešioji aptemptą sijonėlį iki kelių tai širdį sopa tai reikia maišą užsitempti
sveikos as sveriu irgi 103kilus
QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 16, 15:05) Ūgis 170 cm. Na vaizdas su 91 kg nėra pats baisiausias. Bet po to kai panešioji aptemptą sijonėlį iki kelių tai širdį sopa tai reikia maišą užsitempti Labai jus suprantu nes pati ta pati patyriau Papildyta: QUOTE(braske83 @ 2012 04 16, 15:07) Pati tiek sveriau, bet viena diena pasakiau sau kad uztenka, nes jau atsibodo buti tokiai kokia buvau, atejo matyt jau laikas keistis
Na va siandien puikiai pavyko ivykdyti iskrovos diena
QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 16, 18:20) Čia net nejutau kaip tie kg atbėgo. Tiesiog malšinant potraukį ir mintis užsirūkyti pirkau saulėgrąžas ir visokius sūrius pagaliukus, riešutus. Tai darbe viena ranka amžinai stalčiuje buvo. O kai gavau šoką pamačiusi svarstyklių parodymus nusprendžiau paskaičiuoti kiek per dieną suvalgau... 100 gr. saulegrąžų - 611 kalorijų, o aš kas vakarą tą puskilograminį maišiuką patvarkydavau... Buk stipri QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 16, 19:20) saulegražu labai norejau jau kelinta diena bet iki pardos tingejau vien del ju eiti (nuejus aišku dar visko prisiperki) tai laukiau apsipirkimo kol didesni darysim tai kai perskaičiau kiek jos kaloriju turi dingo noras jas valgyti, dar kai sporto klube elipsini pamynus 15min sudega tik 100kaloriju (aišku ne ant lengviausio lygio) tai surelius tik sunui beperku o sau tik kefyras su šaldytom uogom desertui... Papildyta: QUOTE(Ingridele21 @ 2012 04 16, 19:26) pala ar ne tu šiandien irgi iškrovos diena turejai? kaip sekesi? mano iškrova atlaikyta tik kažkaip sunkiai labai valgyti norisi ir nežinau kaip atlaikysiu iki ejimo miegoti
Taip, turejau
QUOTE(Ingridele21 @ 2012 04 16, 20:31) Tai jau tikrai mažiau nei iprastai nes kažkiek skrandis pasitraukai per ta dienele tai niekaip nebetelpa tiek kiek ankščiau o nuo ryt aš ant kiaušiniu dietos sedu tai meniu kaip ir aiškus artimiausiam menesiukui
panos o jus kai dietos pasilaikot paskum jumi negryzta svoris su kaupu? nes as kaskada bandzius esu ir po kokiu keliu menesiu man parbilda viskas su kaupu tai paskutiniu metu ne nebesidietinu o sau leidziu viska tik po maziuku tai tada kazkaip dar isgyvenu
QUOTE(savitre @ 2012 04 16, 20:13) mažiau nei iprastai nes kažkiek skrandis pasitraukai per ta dienele tai niekaip nebetelpa tiek kiek ankščiau o nuo ryt aš ant kiaušiniu dietos sedu tai meniu kaip ir aiškus artimiausiam menesiukui Na stengsiuos ryt neisijausti i maista Papildyta: QUOTE(plyta @ 2012 04 16, 20:16) panos o jus kai dietos pasilaikot paskum jumi negryzta svoris su kaupu? nes as kaskada bandzius esu ir po kokiu keliu menesiu man parbilda viskas su kaupu tai paskutiniu metu ne nebesidietinu o sau leidziu viska tik po maziuku tai tada kazkaip dar isgyvenu As tai asmeniskai irgi valgau viska, na saldumynus apribojus ir visoki kita nesveika maista QUOTE(Ingridele21 @ 2012 04 16, 21:25) As tai asmeniskai irgi valgau viska, na saldumynus apribojus ir visoki kita nesveika maista na tai va as dabar kai susiemiau ryju maziau saldumynu beveik nevalgau ir plius sportas tai kazkaip ir jauciuosi geriau ir svoris krinta lyg. nors sako kai sportuoti pradedi tai svoris nekrenta kuri laika o tik apimtis mazeja na ziuresiu ka kita sestadieni svarstykles rodys QUOTE(plyta @ 2012 04 16, 20:38) na tai va as dabar kai susiemiau ryju maziau saldumynu beveik nevalgau ir plius sportas tai kazkaip ir jauciuosi geriau ir svoris krinta lyg. nors sako kai sportuoti pradedi tai svoris nekrenta kuri laika o tik apimtis mazeja na ziuresiu ka kita sestadieni svarstykles rodys Na pas mane sporto pakolkas mazai, bet kai grysiu pas tevus i kaima kai prasides atostogos tada jau minsiu savo dviratuka
O aš katik po sporto, viskas metu kuriam laikui elipsinį treniruoklį, nes kelius skauda, bijau susivaryt sanarius
Dabar reiks bandyt kokiu body flex'u užsiiminėt jei mama "pasirašys" , o jei ne, bandysiu kalanetiką, pagal vaizdelius iš yuotub'ės QUOTE(Kalabanga @ 2012 04 16, 21:21) O aš katik po sporto, viskas metu kuriam laikui elipsinį treniruoklį, nes kelius skauda, bijau susivaryt sanarius Dabar reiks bandyt kokiu body flex'u užsiiminėt jei mama "pasirašys" , o jei ne, bandysiu kalanetiką, pagal vaizdelius iš yuotub'ės tai gal persistengi su tuo elipsiniu? QUOTE(plyta @ 2012 04 16, 21:16) panos o jus kai dietos pasilaikot paskum jumi negryzta svoris su kaupu? nes as kaskada bandzius esu ir po kokiu keliu menesiu man parbilda viskas su kaupu tai paskutiniu metu ne nebesidietinu o sau leidziu viska tik po maziuku tai tada kazkaip dar isgyvenu Neklausk QUOTE(Ingridele21 @ 2012 04 16, 22:25) Kad ir taip tik maksimum 45 min. sportuoju paskutiniu metu, kokius 3-4 kartus per savaitę. Aš jau sportuojant jaučiu kad maudžia keliai, o pasportavus norisi tik kojas ištiesti.. Šiaip tas skausmas toks tik sąlyginis, bet nenoriu, kad būtų paskui per vėlu
45 min tikrai labai daug.
QUOTE(plyta @ 2012 04 16, 21:16) panos o jus kai dietos pasilaikot paskum jumi negryzta svoris su kaupu? nes as kaskada bandzius esu ir po kokiu keliu menesiu man parbilda viskas su kaupu tai paskutiniu metu ne nebesidietinu o sau leidziu viska tik po maziuku tai tada kazkaip dar isgyvenu jei po keliu mengryšta tai jau nebeskaitau gryžimu o jei per ateinančias dvi sav gryšta ir darugu atsiveda tai taip tai dietos pasekme. jei po keliu men tai jau vadinasi tuos eklis emnesius valgei per daug ir per mažai judejai. man tai po kiekvienos dietos dar kuri laika prisilaikau ir tik palaipsniui gryštu i iprasta mityba tai svoris gryšta minimaliai 1-2kg dietos laikotarpiu išsivalo žarnynas o po dietos jis vel kemšasi už tad ir pakyla svoris ir t.t. jaučiu pagal savo organizma ar mityba man tinkama ar ne. QUOTE(Ingridele21 @ 2012 04 16, 21:25) Na stengsiuos ryt neisijausti i maista Papildyta: As tai asmeniskai irgi valgau viska, na saldumynus apribojus ir visoki kita nesveika maista gali ta ka megsti ir valgyti pusryčiams bet porcija proto ribose ne bliudais. kiaušinis be riebalu gerai jei skrandis nejautrus jei jautresnis tai gali sustoti. kol svoris krenta puiku kai sustos krites tada teks vel imtis šoko terapijos pasidaryti iškrova pasportuoti ar pasilaikyti kokios dietos tam kad organizmas igautu kažkoki ritma ir t.t. QUOTE(Kalabanga @ 2012 04 16, 22:42) Na šiandien 35 min. teištvėriau. Pirmą syk taip skaudėti pradėjo keliai. Tai nebesikankinau. Ir tai sportuoju ant lengviausio lygio, neskubėdama, kas 15 minučių padarydama pertraukėlę. sporto klube treneris neleido vienu užlipimu ilgiau nei 15min sake geriausia su dideliu antsvoriu 7-10min paskui pertrauka kurios metu ant kilimelio presui pratimukai ar dar kas nors tada galima vel lipti antram kartui ir tada jau tai dienai gana kai organizmas pripras tada po truputi galima ilginti laika o tokio kiek ištversiu daryti negalima turint antsvori ir neprajudintus sanarius. ar sportuoti su tuo treniruokliu toliau tavo asmeninis reikalas (sanariukai tai tavo) o aš nuo penktadienio labai pasiilgau šito treniruoklio tai laukiu nesulaukiu kol galesiu vel ji paminti
na su sportu is ties reikia nepersistengti jausti kiek ir ko gali nes vienaip ar kitaip sportuojant procesas vyksta letai bet uztikrintai o tai kad per pora treniruociu pavarysi suesi sanarius naudos nebus o ir sportas tada nemielas. as dabar kaip manjake nuo trefkes iki trefkes gyvenu kaip man patiko sakes
Kad aš niekada ir nesportavau tiek, kad jau nebegalėčiau. Nusistatau kažkiek laiko ribą ir sportuoju.
Galėčiau dar daugiau sportuoti, bet nenorėdavau alinti savęs tiek. Kažkada įdomų filmą kaip užsižiūrėjau, tai beveik 80 minučių prasportavau ir tai nesijaučiau pavargusi
Bendradarbė daro iškrovos dieną kas dvi savaites. 3 bananai + litras pasukų. Nu ką aš žinau... paskaičiavau, gaunasi apie 1000 kalorijų. Tai kokia čia iškrova?
Papildyta: QUOTE(plyta @ 2012 04 16, 21:38) Įtariu, kad pas mane tas pats, nes svarstyklės rodo tą patį skaičių, o ant drabužių jaučiu kad aš "sumažėjusi" Papildyta: Beje, galėtų tuos treniruoklius nuomoti. Norėčiau kokį mėnesį du pabandyti. Kažkaip gaila tokius didelius pinigus išmesti, jei po poros savaičių nusibos ir tas treniruoklis bus nutrenktas į garažą. QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 17, 07:26) Bendradarbė daro iškrovos dieną kas dvi savaites. 3 bananai + litras pasukų. Nu ką aš žinau... paskaičiavau, gaunasi apie 1000 kalorijų. Tai kokia čia iškrova? Papildyta: Įtariu, kad pas mane tas pats, nes svarstyklės rodo tą patį skaičių, o ant drabužių jaučiu kad aš "sumažėjusi" Papildyta: Beje, galėtų tuos treniruoklius nuomoti. Norėčiau kokį mėnesį du pabandyti. Kažkaip gaila tokius didelius pinigus išmesti, jei po poros savaičių nusibos ir tas treniruoklis bus nutrenktas į garažą. per iškrovos diena normalu yra gauti iki 800kcal bet jei iprastai maitindamasis ir sportuodamas gauni labai daug kacl tai puse yprastos nornos gauant irgi gali buti laikoma iškrovos diena jei iprastai 2400kcal (ir labai didelis aktyvumas) tai 1200kcal per iškrova galima gauti taip man paaiškino viena dietologe aš irgi iš tu kurioms pirmiausia rubai dideja o tik paskui svoris mažeja. man lengviausia svoris krinta nuo viršutines kuno dalies sunkiausia nuo koju, klubu o nuo bambos aukštyn nesunkiai matyt esu visiška kriaušytė nors ir klubai tera tik 5cm platesni už krutine del treniruoklio jei aš isinuomočiau tai tikrai norečiau atidirbti už sumoketus pinigus tai jil kol nuomotas stovetu ir butu naudojamas o pačiai nusipirkus namuose tai tikrai po kažkurio laiko stovetu kaip pakaba rubams
Pas mane elipsinis treniruoklis jau 6 metai yra, tai dažniausiai ir pasitarnaudavo kaip rūbų pakaba, pasportuoju keletą dienų ir vėl kokius metus štilis
O dabar kai susiėmiau, kai noro daug sportuoti, neleidžia keliai Sakiau pasportuosiu bent 10 min. kasdien, bus apšylimas prieš raumenų tempimo pratimus
Labas rytas
As startuoju nuo 19 d. Turbut su Chazanu arba kiausiniu dieta o jus saunuoles, taip uzsispyrusiai daug nukrapstot QUOTE(Griaustinukė @ 2012 04 17, 09:01) Aš tai toms chazaniškoms mišrainėms kantrybės neturiu. O šiaušinių gal visai nieko? O kodėl būtent nuo 19 d.? QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 17, 10:29) Aš tai toms chazaniškoms mišrainėms kantrybės neturiu. O šiaušinių gal visai nieko? O kodėl būtent nuo 19 d.? Aš kai laikausi šios dietos tai tik vyno pora taurių išgėrus esu, per Velykas ir viskas. Manau tas didelės įtakos neturi, jei neminima. Nes juk kitose dietose aiškiai parašyta būna, kad jokio alkoholio Ir man šiandien prasidėjo kiaušinių dietos trečia savaitė Bendras 2 savaičių rezultatas -5,3 kg. Blyn kažko po vakar dienos +600 g. QUOTE(Griaustinukė @ 2012 04 17, 08:01) Labas rytas As startuoju nuo 19 d. Turbut su Chazanu arba kiausiniu dieta o jus saunuoles, taip uzsispyrusiai daug nukrapstot Sveika prisijungus QUOTE(Kalabanga @ 2012 04 17, 15:34) Na va cia kaip kam geriau Buvau pasivaikscioti tai visai smagiai 50min greitu tempu pavariau, manau kokius 3km tai nuejau Papildyta: QUOTE(Seven devils @ 2012 04 17, 16:05) Ar priimat naujokus Zinoma priimame, sveika prisijungus
Ačiū už priėmimą
Kaip aš tą svorį užsiauginau Šiaip kažkokių planų neturiu - pradžioje bandysiu susimažint skrandį - kažkiek ribosiu maistą, kad apsitrauktų, ir seksiu, kad kaloringumą mažinčiau - troškiniai, sriubos, salotos ir pan....Aišku, ir judesys koks papildomas nepakenktų, bet dabar į sporto klubą nelabai turiu galimybių. Gal ką sumąstysiu namų sąlygomis. QUOTE(Kalabanga @ 2012 04 17, 18:17) ačiū Na buvo vasara ir aš kažkaip įsigudrinau kokį mėn - pusantro nieko nevalgyti apart vaisių ir vandens. Svoris, aišku, krito, bet truputį užbangavo per smegenis ir sveikatą - buvo, pamenu, rugpjūtis, karšta, visi trumpom rankovėm, o aš sėdžiu su megztiniu ir šaltis krato... Tada maždaug nusiritinau nuo kokių 70+ iki 50 +, paskui gryžau prie 60 +. Kas keisčiausia - ale iš kur tiek valios ir kur protas dingo QUOTE(Seven devils @ 2012 04 17, 18:23) ačiū Na buvo vasara ir aš kažkaip įsigudrinau kokį mėn - pusantro nieko nevalgyti apart vaisių ir vandens. Svoris, aišku, krito, bet truputį užbangavo per smegenis ir sveikatą - buvo, pamenu, rugpjūtis, karšta, visi trumpom rankovėm, o aš sėdžiu su megztiniu ir šaltis krato... Tada maždaug nusiritinau nuo kokių 70+ iki 50 +, paskui gryžau prie 60 +. Kas keisčiausia - ale iš kur tiek valios ir kur protas dingo Žiauroka, ir nesijautėt prastai? Nebuvo silpna? Aš laikydamasi dietų labai bijau kad man plaukai nepradėtų slinkti ar kad nagai nesusilpnėtų
Na lieknėdamos nepamirškit vitaminų
Šiandien pamiršau į darbą pietus, tai net be pusryčių ( na suvalgiau du gabaliukus mažus juodo kartaus šokolado, jį stengiuosi turėti dėl staigaus alkio priepuolio numalšinimo) iki 14 val buvau, bet nieko tokio , nes važiavau į svečius du picos gabaliukai (mažiukiukai) ir stiklinė pieno su bananu trintu. Manau kalorijų neviršijau
Aš tai katik po body blexo treniruotės, oj kiek juoko buvo
Pirmą syk bandžiau, bet manau nelabai prisvilęs blynas Skambanti tyla , gerai kad priminėt vitaminus, reikės vėl gerti juos pradėti, nes buvau užmiršusi
labukas
Skambanti tyla pasidariai mazo kaloringumo dienike a kokius vitaminus geriat kam nuo ko del ko? ar apetito nesukelia jumi vitaminai? Papildyta: QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 17, 20:57) va va as ir tokia totali tingine ir ziauriai pavydziu tiem kas turi valios ir namuciuose pasportuoja QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 17, 20:57) Na as su mama ir drauge darėm. Man buvo pirmas kartas, tai visai patiko, dar maža buvo QUOTE(plyta @ 2012 04 17, 21:00) Aš tai geriu kažkokius Magnesium B6 QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 17, 19:57) As ir kartais patingiu, bet siandien isejau pasivaikscioti
Tingiu ir aš namie daryti ,bet prisiverčiu.Kadangi mano problematiškiausia zona pilvukas,va ji ir kankinu visokiausiai atsilenkimais.
Vitaminų jokių negeriu,stengiuosi valgyti daug vaisių.Šen į darbą pasiėmeu buteliuką geriamo jogurto ir 3 obuolius,tai 2 namo parsinešiau ,pakankamai didelis ir tas viena buvo ,o ir valgyt laiko nebuvo kada,o vakarienei vėl jogurto išgėriau. Nieko alkį numušė neblogai. |