Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kam per 100
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Mama Linali
O kas nors iš "tikrų" damų bandė laikytis delčios dietos? 4 ar 7 dienas? Nes dietose paskaitau kad nori numesti pvz. 3 - 5 kg. ir džiaugiasi numetusios 100 gr. O kai reikia ne 3, o 30 numesti tai kaži kokie tada rezultatai būtų?
Kalabanga
QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 16, 13:57)
O kas nors iš "tikrų" damų bandė laikytis delčios dietos? 4 ar 7 dienas? Nes dietose paskaitau kad nori numesti pvz. 3 - 5 kg. ir džiaugiasi numetusios 100 gr. O kai reikia ne 3, o 30 numesti tai kaži kokie tada rezultatai būtų?
*

Manau, jei valios yra, kartą per mėnesį galima ir pasilaikyti šios dietos smile.gif

Žiūrėjau sekanti delčia bus gegužės 13, tai gal reiks pabandyti, man kaip tik prieš kelionę (Anglijoje svečiuosiuosi pas draugus savaitėlę) thumbup.gif

Mama Linali
QUOTE(Kalabanga @ 2012 04 16, 14:23)
Žiūrėjau sekanti delčia bus gegužės 13

Čia Delčios dietos skyrelyje rašo, kad gegužės 12 d. rolleyes.gif
Mama Linali
QUOTE(Ingridele21 @ 2012 04 16, 14:40)
manau daug neprisipirksiu, kadangi vis dar metu svori, tai tas dydis dar gali keistis smile.gif

Aš kai staigiai svoris krito tai kelnes ar sijoną per liemenį susiūdavau skirtingose vietose, nes irgi nebūčiau spėjusi keisti viso garderobo, o be to brangus malonumas. "Piko" metu prieš 3 metus nešiojau 60-62, numetusi svorį 44, o jam grįžus šiuo metu 50 - 52. Tiek laimės buvo kai svėriau 70 kg kad iš to džiaugsmo visus drabužius išmečiau, tad dabar vėl per naujo turiu pirkti schmoll.gif Bet tų "mažų" neišmečiau, nes viltis durnių motina, kad vėl juos kada artimiausiu metu nešiosiu.
Ingridele21
QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 16, 14:15)
Aš kai staigiai svoris krito tai kelnes ar sijoną per liemenį susiūdavau skirtingose vietose, nes irgi nebūčiau spėjusi keisti viso garderobo, o be to brangus malonumas. "Piko" metu prieš 3 metus nešiojau 60-62, numetusi svorį 44, o jam grįžus šiuo metu 50 - 52. Tiek laimės buvo kai svėriau 70 kg kad iš to džiaugsmo visus drabužius išmečiau, tad dabar vėl per naujo turiu pirkti  schmoll.gif  Bet tų "mažų" neišmečiau, nes viltis durnių motina, kad vėl juos kada artimiausiu metu nešiosiu.
*

As dabar ir vis issitrukiu rubus kurie man buvo mazi kai sveriau 103 blush2.gif o dabar jau puikiai i juos ilendu ax.gif tai turimi mazesnio dydzio drabuziai siek tiek pamotyvuoja mesti svori kad i juos vel tilpciau smile.gif
Mama Linali
QUOTE(Kalabanga @ 2012 04 16, 15:22)
O dėl ko sugrįžo tas svoris?  g.gif
*

10 kg šiaip prisiauginau visokias nesamones valgydama, t.y. gan daug užkandžiavau tarp valgymų. Ir dar + 13 kg priaugau nuo lapkričio mėn. Po 18 metų intensyvaus rūkymo mečiau rolleyes.gif
Ingridele21

Ačiukas 4u.gif O sraigė deja, bet kol kas ne ton pusėn šliaužia schmoll.gif nepadeda nei bodyflexas ir dietos
*

[/quote]

Bet kaip suprantu jus dabar sveriate 91kg? o koks tada jusu ugis? smile.gif nes po 103kg as sau jau visai nieko atrodziau su 91, o dabar jau kai 87-88 tai visai laiminga biggrin.gif
Mama Linali
Ūgis 170 cm. Na vaizdas su 91 kg nėra pats baisiausias. Bet po to kai panešioji aptemptą sijonėlį iki kelių tai širdį sopa tai reikia maišą užsitempti
braske83
sveikos as sveriu irgi 103kilus
schmoll.gif nelabai galiu sureguliot mityba, ir maziau valgyt
Ingridele21
QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 16, 15:05)
Ūgis 170 cm. Na vaizdas su 91 kg nėra pats baisiausias. Bet po to kai panešioji aptemptą sijonėlį iki kelių tai širdį sopa tai reikia maišą užsitempti
*

Labai jus suprantu nes pati ta pati patyriau 4u.gif bet dabar jau ir trumpesni sijonuka uzsidedu ir nelabai del to kompleksuoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(braske83 @ 2012 04 16, 15:07)
sveikos as sveriu irgi 103kilus
schmoll.gif nelabai galiu sureguliot mityba, ir maziau valgyt
*

Pati tiek sveriau, bet viena diena pasakiau sau kad uztenka, nes jau atsibodo buti tokiai kokia buvau, atejo matyt jau laikas keistis smile.gif tau linkiu daug stiprybes ir susiimti nes niekas kitas uz tave to nepadarys smile.gif yra labai geras posakis : arbas valgai ka nori arba atrodai kaip nori smile.gif taigi laikykis ir junkis prie musu smile.gif
Ingridele21
Na va siandien puikiai pavyko ivykdyti iskrovos diena smile.gif neisgeriau net maiselio raugintu pasuku o jauciuosi visai nealkana ax.gif
Ingridele21
QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 16, 18:20)
blush2.gif  Aš irgi nepiktai  mirksiukas.gif
Čia net nejutau kaip tie kg atbėgo. Tiesiog malšinant potraukį ir mintis užsirūkyti pirkau saulėgrąžas ir visokius sūrius pagaliukus, riešutus. Tai darbe viena ranka amžinai stalčiuje buvo. O kai gavau šoką pamačiusi svarstyklių parodymus nusprendžiau paskaičiuoti kiek per dieną suvalgau... 100 gr. saulegrąžų - 611 kalorijų, o aš kas vakarą tą puskilograminį maišiuką patvarkydavau...  blink.gif  Tai jei vien su semkėm apie 2000 kalorijų gauni tai siaubas... Baigėsi sėmkės ir kitos užkandos, bet ir svarstyklės atgal nejuda nei gramo
*

Buk stipri 4u.gif manau visom ateina tas laikas kai svoris kuri laika stovi vietoje, bet kiek girdejau jam tada reikia kokio nors sukretimo kad pradetu vel svoris kristi, tai va del to nusprendziau iskrovos dienas isbandyti smile.gif gal svoris sparciau judes ax.gif
savitre
QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 16, 19:20)
100 gr. saulegrąžų - 611 kalorijų,
*

saulegražu labai norejau jau kelinta diena bet iki pardos tingejau vien del ju eiti (nuejus aišku dar visko prisiperki) tai laukiau apsipirkimo kol didesni darysim tai kai perskaičiau kiek jos kaloriju turi dingo noras jas valgyti, dar kai sporto klube elipsini pamynus 15min sudega tik 100kaloriju (aišku ne ant lengviausio lygio) tai surelius tik sunui beperku o sau tik kefyras su šaldytom uogom desertui...
Papildyta:
QUOTE(Ingridele21 @ 2012 04 16, 19:26)
*

pala ar ne tu šiandien irgi iškrovos diena turejai?
kaip sekesi?

mano iškrova atlaikyta tik kažkaip sunkiai labai valgyti norisi ir nežinau kaip atlaikysiu iki ejimo miegoti
Ingridele21
Taip, turejau smile.gif ir visai gerai man sekesi, net pasuku maiselio neisgeriau biggrin.gif ir net nesijauciu alkana
Ingridele21
QUOTE(savitre @ 2012 04 16, 19:27)
kai labai nori viskas imanoma  4u.gif
*

Tai jau tikrai smile.gif o kaip tu maitiniesi po iskrovos dienos? Ar iprastai ar stengiesi maziau nei iprastai ax.gif
savitre
QUOTE(Ingridele21 @ 2012 04 16, 20:31)
Tai jau tikrai smile.gif  o kaip tu maitiniesi po iskrovos dienos? Ar iprastai ar stengiesi maziau nei iprastai ax.gif
*

mažiau nei iprastai nes kažkiek skrandis pasitraukai per ta dienele tai niekaip nebetelpa tiek kiek ankščiau o nuo ryt aš ant kiaušiniu dietos sedu tai meniu kaip ir aiškus artimiausiam menesiukui lotuliukas.gif vyrui pasakiau tai tas sako ar pyragai i meniu ieina?
plyta
panos o jus kai dietos pasilaikot paskum jumi negryzta svoris su kaupu? nes as kaskada bandzius esu ir po kokiu keliu menesiu man parbilda viskas su kaupu tai paskutiniu metu ne nebesidietinu o sau leidziu viska tik po maziuku tai tada kazkaip dar isgyvenu doh.gif
Ingridele21
QUOTE(savitre @ 2012 04 16, 20:13)
mažiau nei iprastai nes kažkiek skrandis pasitraukai per ta dienele tai niekaip nebetelpa tiek kiek ankščiau o nuo ryt aš ant kiaušiniu dietos sedu tai meniu kaip ir aiškus artimiausiam menesiukui  lotuliukas.gif  vyrui pasakiau tai tas sako ar pyragai i meniu ieina?
*

Na stengsiuos ryt neisijausti i maista blush2.gif pusryciams galvoju koki kiausini issikepti bet be riebalu g.gif
Papildyta:
QUOTE(plyta @ 2012 04 16, 20:16)
panos o jus kai dietos pasilaikot paskum jumi negryzta svoris su kaupu? nes as kaskada bandzius esu ir po kokiu keliu menesiu man parbilda viskas su kaupu tai paskutiniu metu ne nebesidietinu o sau leidziu viska tik po maziuku tai tada kazkaip dar isgyvenu doh.gif
*

As tai asmeniskai irgi valgau viska, na saldumynus apribojus ir visoki kita nesveika maista ax.gif tai man pakolkas tik krenta svoris, o dietu jokiu nesilaikau, tik va pabandziau iskrovos diena pasidaryti ir visai ji man normaliai pavyko smile.gif
plyta
QUOTE(Ingridele21 @ 2012 04 16, 21:25)
As tai asmeniskai irgi valgau viska, na saldumynus apribojus ir visoki kita nesveika maista ax.gif  tai man pakolkas tik krenta svoris, o dietu jokiu nesilaikau, tik va pabandziau iskrovos diena pasidaryti ir visai ji man normaliai pavyko smile.gif
*

na tai va as dabar kai susiemiau ryju maziau saldumynu beveik nevalgau ir plius sportas tai kazkaip ir jauciuosi geriau ir svoris krinta lyg. nors sako kai sportuoti pradedi tai svoris nekrenta kuri laika o tik apimtis mazeja na ziuresiu ka kita sestadieni svarstykles rodys g.gif
Ingridele21
QUOTE(plyta @ 2012 04 16, 20:38)
na tai va as dabar kai susiemiau ryju maziau saldumynu beveik nevalgau ir plius sportas tai kazkaip ir jauciuosi geriau ir svoris krinta lyg. nors sako kai sportuoti pradedi tai svoris nekrenta kuri laika o tik apimtis mazeja na ziuresiu ka kita sestadieni svarstykles rodys g.gif
*

Na pas mane sporto pakolkas mazai, bet kai grysiu pas tevus i kaima kai prasides atostogos tada jau minsiu savo dviratuka thumbup.gif o dabar tai stengiuosi daugiau vaikscioti, kartais padarau atsilenkimu namuose smile.gif
Kalabanga
O aš katik po sporto, viskas metu kuriam laikui elipsinį treniruoklį, nes kelius skauda, bijau susivaryt sanarius unsure.gif

Dabar reiks bandyt kokiu body flex'u užsiiminėt jei mama "pasirašys" , o jei ne, bandysiu kalanetiką, pagal vaizdelius iš yuotub'ės ax.gif
Ingridele21
QUOTE(Kalabanga @ 2012 04 16, 21:21)
O aš katik po sporto, viskas metu kuriam laikui elipsinį treniruoklį, nes kelius skauda, bijau susivaryt sanarius  unsure.gif

Dabar reiks bandyt kokiu body flex'u užsiiminėt jei mama "pasirašys" , o jei ne, bandysiu kalanetiką, pagal vaizdelius iš yuotub'ės  ax.gif
*

tai gal persistengi su tuo elipsiniu? g.gif gali bandyti mazinti laika ant jo smile.gif
Skambanti tyla
QUOTE(plyta @ 2012 04 16, 21:16)
*

Neklausk doh.gif aišku gryžta, organizmas nesileidžia apgaunamas, jis gi per dietą ima kaupti kiekvieną gramą unsure.gif įsijungia visi apsauginiai mechanizmai....čia kaip soc laikais kaupdavo močiutės ir mamos indus, muilą, patalus biggrin.gif
Kalabanga
QUOTE(Ingridele21 @ 2012 04 16, 22:25)
tai gal persistengi su tuo elipsiniu?  g.gif  gali bandyti mazinti laika ant jo smile.gif
*

Kad ir taip tik maksimum 45 min. sportuoju paskutiniu metu, kokius 3-4 kartus per savaitę. Aš jau sportuojant jaučiu kad maudžia keliai, o pasportavus norisi tik kojas ištiesti..

Šiaip tas skausmas toks tik sąlyginis, bet nenoriu, kad būtų paskui per vėlu unsure.gif
Skambanti tyla
45 min tikrai labai daug.
Kalabanga
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 04 16, 22:40)
45 min tikrai labai daug.
*

Na šiandien 35 min. teištvėriau. Pirmą syk taip skaudėti pradėjo keliai. Tai nebesikankinau.

Ir tai sportuoju ant lengviausio lygio, neskubėdama, kas 15 minučių padarydama pertraukėlę. g.gif
Skambanti tyla
QUOTE(Kalabanga @ 2012 04 16, 22:42)
Na šiandien 35 min. teištvėriau. Pirmą syk taip skaudėti pradėjo keliai. Tai nebesikankinau.

Ir tai sportuoju ant lengviausio lygio, neskubėdama, kas 15 minučių padarydama pertraukėlę.  g.gif
*

Tai dabar imkitės kitos ankštos. Nekankinkit kelių, nei keliolikos minučių. 4u.gif
Kalabanga
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 04 16, 22:46)
Tai dabar imkitės kitos ankštos. Nekankinkit kelių, nei keliolikos minučių.  4u.gif
*

Taip ir darysiu cool.gif

Reiks pradėti daugiau judėti, išeiti pasivaikščioti ar šiaip kažkokio judesio susigalvoti g.gif
savitre
QUOTE(plyta @ 2012 04 16, 21:16)
*

jei po keliu mengryšta tai jau nebeskaitau gryžimu o jei per ateinančias dvi sav gryšta ir darugu atsiveda tai taip tai dietos pasekme. jei po keliu men tai jau vadinasi tuos eklis emnesius valgei per daug ir per mažai judejai. man tai po kiekvienos dietos dar kuri laika prisilaikau ir tik palaipsniui gryštu i iprasta mityba tai svoris gryšta minimaliai 1-2kg dietos laikotarpiu išsivalo žarnynas o po dietos jis vel kemšasi už tad ir pakyla svoris ir t.t. jaučiu pagal savo organizma ar mityba man tinkama ar ne.

QUOTE(Ingridele21 @ 2012 04 16, 21:25)
Na stengsiuos ryt neisijausti i maista blush2.gif  pusryciams galvoju koki kiausini issikepti bet be riebalu g.gif
Papildyta:
As tai asmeniskai irgi valgau viska, na saldumynus apribojus ir visoki kita nesveika maista ax.gif  tai man pakolkas tik krenta svoris, o dietu jokiu nesilaikau, tik va pabandziau iskrovos diena pasidaryti ir visai ji man normaliai pavyko smile.gif
*

gali ta ka megsti ir valgyti pusryčiams bet porcija proto ribose ne bliudais. kiaušinis be riebalu gerai jei skrandis nejautrus jei jautresnis tai gali sustoti.

kol svoris krenta puiku kai sustos krites tada teks vel imtis šoko terapijos pasidaryti iškrova pasportuoti ar pasilaikyti kokios dietos tam kad organizmas igautu kažkoki ritma ir t.t.

QUOTE(Kalabanga @ 2012 04 16, 22:42)

Ir tai sportuoju ant lengviausio lygio, neskubėdama, kas 15 minučių padarydama pertraukėlę.  g.gif
*

sporto klube treneris neleido vienu užlipimu ilgiau nei 15min sake geriausia su dideliu antsvoriu 7-10min paskui pertrauka kurios metu ant kilimelio presui pratimukai ar dar kas nors tada galima vel lipti antram kartui ir tada jau tai dienai gana kai organizmas pripras tada po truputi galima ilginti laika o tokio kiek ištversiu daryti negalima turint antsvori ir neprajudintus sanarius. ar sportuoti su tuo treniruokliu toliau tavo asmeninis reikalas (sanariukai tai tavo) o aš nuo penktadienio labai pasiilgau šito treniruoklio tai laukiu nesulaukiu kol galesiu vel ji paminti wub.gif man sunkiausia pilvo presui pratimai nes visi jie nugara pjauna ties juosmeniu silpni mano nugaros raumenukai dar po neštumu tebera
plyta
na su sportu is ties reikia nepersistengti jausti kiek ir ko gali nes vienaip ar kitaip sportuojant procesas vyksta letai bet uztikrintai o tai kad per pora treniruociu pavarysi suesi sanarius naudos nebus o ir sportas tada nemielas. as dabar kaip manjake nuo trefkes iki trefkes gyvenu kaip man patiko sakes thumbup.gif
Kalabanga
Kad aš niekada ir nesportavau tiek, kad jau nebegalėčiau. Nusistatau kažkiek laiko ribą ir sportuoju.

Galėčiau dar daugiau sportuoti, bet nenorėdavau alinti savęs tiek.

Kažkada įdomų filmą kaip užsižiūrėjau, tai beveik 80 minučių prasportavau ir tai nesijaučiau pavargusi ax.gif Bučiau dar sportavusi, jei ką biggrin.gif

Mama Linali
Bendradarbė daro iškrovos dieną kas dvi savaites. 3 bananai + litras pasukų. Nu ką aš žinau... paskaičiavau, gaunasi apie 1000 kalorijų. Tai kokia čia iškrova?
Papildyta:
QUOTE(plyta @ 2012 04 16, 21:38)
kai sportuoti pradedi tai svoris nekrenta kuri laika o tik apimtis mazeja
*

Įtariu, kad pas mane tas pats, nes svarstyklės rodo tą patį skaičių, o ant drabužių jaučiu kad aš "sumažėjusi" blush2.gif
Papildyta:
Beje, galėtų tuos treniruoklius nuomoti. Norėčiau kokį mėnesį du pabandyti. Kažkaip gaila tokius didelius pinigus išmesti, jei po poros savaičių nusibos ir tas treniruoklis bus nutrenktas į garažą.
savitre
QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 17, 07:26)
Bendradarbė daro iškrovos dieną kas dvi savaites. 3 bananai + litras pasukų. Nu ką aš žinau... paskaičiavau, gaunasi apie 1000 kalorijų. Tai kokia čia iškrova?
Papildyta:
Įtariu, kad pas mane tas pats, nes svarstyklės rodo tą patį skaičių, o ant drabužių jaučiu kad aš "sumažėjusi"  blush2.gif
Papildyta:
Beje, galėtų tuos treniruoklius nuomoti. Norėčiau kokį mėnesį du pabandyti. Kažkaip gaila tokius didelius pinigus išmesti, jei po poros savaičių nusibos ir tas treniruoklis bus nutrenktas į garažą.
*

per iškrovos diena normalu yra gauti iki 800kcal bet jei iprastai maitindamasis ir sportuodamas gauni labai daug kacl tai puse yprastos nornos gauant irgi gali buti laikoma iškrovos diena jei iprastai 2400kcal (ir labai didelis aktyvumas) tai 1200kcal per iškrova galima gauti taip man paaiškino viena dietologe

aš irgi iš tu kurioms pirmiausia rubai dideja o tik paskui svoris mažeja. man lengviausia svoris krinta nuo viršutines kuno dalies sunkiausia nuo koju, klubu o nuo bambos aukštyn nesunkiai matyt esu visiška kriaušytė nors ir klubai tera tik 5cm platesni už krutine

del treniruoklio jei aš isinuomočiau tai tikrai norečiau atidirbti už sumoketus pinigus tai jil kol nuomotas stovetu ir butu naudojamas o pačiai nusipirkus namuose tai tikrai po kažkurio laiko stovetu kaip pakaba rubams
Kalabanga
Pas mane elipsinis treniruoklis jau 6 metai yra, tai dažniausiai ir pasitarnaudavo kaip rūbų pakaba, pasportuoju keletą dienų ir vėl kokius metus štilis blush2.gif

O dabar kai susiėmiau, kai noro daug sportuoti, neleidžia keliai doh.gif

Sakiau pasportuosiu bent 10 min. kasdien, bus apšylimas prieš raumenų tempimo pratimus smile.gif
Griaustinukė
Labas rytas 4u.gif

As startuoju nuo 19 d. Turbut su Chazanu arba kiausiniu dieta 4u.gif

o jus saunuoles, taip uzsispyrusiai daug nukrapstot bigsmile.gif
Mama Linali
QUOTE(Griaustinukė @ 2012 04 17, 09:01)

*

Aš tai toms chazaniškoms mišrainėms kantrybės neturiu. O šiaušinių gal visai nieko? O kodėl būtent nuo 19 d.? g.gif O man beje iškyla klausimas? O alkoholį galima? Na pvz. varau aš į baliuką vietinės reikšmės 4u.gif ir kokią degtinaitę užkandu pvz. : Vakarienė: 2 virti kiaušiniai, salotos, skrudinto batono riekė ir vienas apelsinas arba greipfrutas, arba Vakarienė: kepta arba virta žuvis, salotos, vienas apelsinas arba greipfrutas.... g.gif

Kalabanga
QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 17, 10:29)
Aš tai toms chazaniškoms mišrainėms kantrybės neturiu. O šiaušinių gal visai nieko? O kodėl būtent nuo 19 d.? g.gif  O man beje iškyla klausimas? O alkoholį galima? Na pvz. varau aš į baliuką vietinės reikšmės  4u.gif  ir kokią degtinaitę užkandu pvz. : Vakarienė: 2 virti kiaušiniai, salotos, skrudinto batono riekė ir vienas apelsinas arba greipfrutas, arba Vakarienė: kepta arba virta žuvis, salotos, vienas apelsinas arba greipfrutas....  g.gif
*

Aš kai laikausi šios dietos tai tik vyno pora taurių išgėrus esu, per Velykas ir viskas.

Manau tas didelės įtakos neturi, jei neminima. Nes juk kitose dietose aiškiai parašyta būna, kad jokio alkoholio smile.gif

Ir man šiandien prasidėjo kiaušinių dietos trečia savaitė cool.gif
Bendras 2 savaičių rezultatas -5,3 kg. Blyn kažko po vakar dienos +600 g. g.gif
Ingridele21
QUOTE(Griaustinukė @ 2012 04 17, 08:01)
Labas rytas 4u.gif

o jus saunuoles, taip uzsispyrusiai daug nukrapstot bigsmile.gif
*

Sveika prisijungus 4u.gif as asmeniskai neturiu dietoms kantrybes, kad ziureti kada po kiek ir ka valgyti, stengiuosi valgyti viska bet po nedaug, juk visa gyvenima dietos neprisilaikysi smile.gif
Kalabanga
QUOTE(Ingridele21 @ 2012 04 17, 14:56)
Sveika prisijungus 4u.gif  as asmeniskai neturiu dietoms kantrybes, kad ziureti kada po kiek ir ka valgyti, stengiuosi valgyti viska bet po nedaug, juk visa gyvenima dietos neprisilaikysi smile.gif
*

O man kaip tik geriau, kai dietos meniu yra, nereikia galvoti, kada ir ką valgyti ax.gif
Ingridele21
QUOTE(Kalabanga @ 2012 04 17, 15:34)
O man kaip tik geriau, kai dietos meniu yra, nereikia galvoti, kada ir ką valgyti  ax.gif
*

Na va cia kaip kam geriau smile.gif
Buvau pasivaikscioti tai visai smagiai 50min greitu tempu pavariau, manau kokius 3km tai nuejau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Seven devils @ 2012 04 17, 16:05)
Ar priimat naujokus  4u.gif Aš virš 100 jau deja, bet tikiuosi neilgam... startuot pradėsiu nuo rytojaus. O šiandie dar paskutinė vakarienė
*

Zinoma priimame, sveika prisijungus 4u.gif na tai papasakok apie save, kaip prisiauginai svori ir kokiais budais planuoji ji numesti smile.gif
Seven devils
Ačiū už priėmimą 4u.gif
Kaip aš tą svorį užsiauginau g.gif Atvirai pasakius, tai aš su juo nuo vaikystės nedraugauju - jau pradinėje buvau tarkuojama dėl nutukimo, vidurinėje net įrašas žurnale buvo. Universiteto laikais kažkaip nelabai gudriais metodais buvau nusimušus iki normalaus kmi, bet šiaip ilgą laiką jį viršydavau, o dabar jau deja nutukimą turiu. Kada tas pikas prasidėjo - net nepasakysiu - gal kai laukiausi - ryjau savęs negailėdama, buvo bėdų su mokslais, darbu - nervai irgi savo pridėjo.... taip ir dasivariau iki 100+.
Šiaip kažkokių planų neturiu - pradžioje bandysiu susimažint skrandį - kažkiek ribosiu maistą, kad apsitrauktų, ir seksiu, kad kaloringumą mažinčiau - troškiniai, sriubos, salotos ir pan....Aišku, ir judesys koks papildomas nepakenktų, bet dabar į sporto klubą nelabai turiu galimybių. Gal ką sumąstysiu namų sąlygomis.
Kalabanga
QUOTE(Seven devils @ 2012 04 17, 17:46)
Universiteto laikais kažkaip nelabai gudriais metodais buvau nusimušus iki normalaus kmi
*

Sveika prisijungusi 4u.gif

O kokie buvo tie negudrūs metodai? ax.gif
Seven devils
QUOTE(Kalabanga @ 2012 04 17, 18:17)
Sveika prisijungusi  4u.gif

O kokie buvo tie negudrūs metodai?  ax.gif
*

ačiū 4u.gif
Na buvo vasara ir aš kažkaip įsigudrinau kokį mėn - pusantro nieko nevalgyti apart vaisių ir vandens. Svoris, aišku, krito, bet truputį užbangavo per smegenis ir sveikatą - buvo, pamenu, rugpjūtis, karšta, visi trumpom rankovėm, o aš sėdžiu su megztiniu ir šaltis krato... Tada maždaug nusiritinau nuo kokių 70+ iki 50 +, paskui gryžau prie 60 +.
Kas keisčiausia - ale iš kur tiek valios ir kur protas dingo
Kalabanga
QUOTE(Seven devils @ 2012 04 17, 18:23)
ačiū  4u.gif
Na buvo vasara ir aš kažkaip įsigudrinau kokį mėn - pusantro nieko nevalgyti apart vaisių ir vandens. Svoris, aišku, krito, bet truputį užbangavo per smegenis ir sveikatą - buvo, pamenu, rugpjūtis, karšta, visi trumpom rankovėm, o aš sėdžiu su megztiniu ir šaltis krato... Tada maždaug nusiritinau nuo kokių 70+ iki 50 +, paskui gryžau prie 60 +.
Kas keisčiausia - ale iš kur tiek valios ir kur protas dingo
*

Žiauroka, ir nesijautėt prastai? Nebuvo silpna?

Aš laikydamasi dietų labai bijau kad man plaukai nepradėtų slinkti ar kad nagai nesusilpnėtų unsure.gif
Skambanti tyla
Na lieknėdamos nepamirškit vitaminų 4u.gif

Šiandien pamiršau į darbą pietus, tai net be pusryčių ( na suvalgiau du gabaliukus mažus juodo kartaus šokolado, jį stengiuosi turėti dėl staigaus alkio priepuolio numalšinimo) iki 14 val buvau, bet nieko tokio , nes važiavau į svečius du picos gabaliukai (mažiukiukai) ir stiklinė pieno su bananu trintu. Manau kalorijų neviršijau rolleyes.gif
Kalabanga
Aš tai katik po body blexo treniruotės, oj kiek juoko buvo lotuliukas.gif

Pirmą syk bandžiau, bet manau nelabai prisvilęs blynas smile.gif reiks dabar ritais praktikuotis, pasiskaitinėti internete, manau visai man patiks rolleyes.gif

Skambanti tyla , gerai kad priminėt vitaminus, reikės vėl gerti juos pradėti, nes buvau užmiršusi doh.gif
plyta
labukas 4u.gif ziuriu kauppiasi cia musu graziu mergaiciu thumbup.gif thumbup.gif

Skambanti tyla pasidariai mazo kaloringumo dienike thumbup.gif

a kokius vitaminus geriat kam nuo ko del ko? ar apetito nesukelia jumi vitaminai?
Papildyta:
QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 17, 20:57)
blush2.gif  O aš tingiu namie daryti...  blush2.gif  kai kompanijos nėra, tai vis: ai, rytoj...  blush2.gif
*

va va as ir tokia totali tingine ir ziauriai pavydziu tiem kas turi valios ir namuciuose pasportuoja thumbup.gif thumbup.gif
Kalabanga
QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 17, 20:57)
blush2.gif  O aš tingiu namie daryti...  blush2.gif  kai kompanijos nėra, tai vis: ai, rytoj...  blush2.gif
*

Na as su mama ir drauge darėm. Man buvo pirmas kartas, tai visai patiko, dar maža buvo lotuliukas.gif Sakau, o tai kada suprakaituosim? lotuliukas.gif

QUOTE(plyta @ 2012 04 17, 21:00)
l
a kokius vitaminus geriat kam nuo ko del ko? ar apetito nesukelia jumi vitaminai?

*

Aš tai geriu kažkokius Magnesium B6 smile.gif kai ne pastoviai geriu, negaliu pasakyti ar jie sukelia apetitą ar ne, nes vis pamirštu išgerti blush2.gif
Ingridele21
QUOTE(Mama Linali @ 2012 04 17, 19:57)
*

As ir kartais patingiu, bet siandien isejau pasivaikscioti smile.gif tai 50min normaliu tempu pavariau. O siaip 2-3 kartus i savaite dvirati paminu ir atsilenkimu padarau, dar va kai netingiu pavaikstau ax.gif
Rino30
Tingiu ir aš namie daryti ,bet prisiverčiu.Kadangi mano problematiškiausia zona pilvukas,va ji ir kankinu visokiausiai atsilenkimais. biggrin.gif
Vitaminų jokių negeriu,stengiuosi valgyti daug vaisių.Šen į darbą pasiėmeu buteliuką geriamo jogurto ir 3 obuolius,tai 2 namo parsinešiau ,pakankamai didelis ir tas viena buvo ,o ir valgyt laiko nebuvo kada,o vakarienei vėl jogurto išgėriau. Nieko alkį numušė neblogai. ax.gif Pažiūrėsiu kaip rytoj jausiuos nuo tokio'' maitinimosi '':D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.