Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kam per 100
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4
šarūnė
Graudu,bet sveriu 103.Ar dar yra tokių dramblienių?Kai reikia numesti 5-10 kg,tai galima laikytis visokių atkinso ar delčios dietų.Bet kai turi atsikratyti nors 40...Ką jūs darot,o gal yra jau numetusių ir visam laikui?
Miuzika
QUOTE(šarūnė @ 2006 03 09, 12:39)
Graudu,bet sveriu 103.Ar dar yra tokių dramblienių?Kai reikia numesti 5-10 kg,tai galima laikytis visokių atkinso ar delčios dietų.Bet kai turi atsikratyti nors 40...Ką jūs darot,o gal yra jau numetusių ir visam laikui?
*

Turint toki antsvori mielai kvieciu i musu dietu pagal dietologa Chazan skyreli. Yra mamyciu sverusiu virs 100 kg, dabar jau maziau nei 90 thumbup.gif Prasom pasiskaityt 4u.gif
akvilyte
QUOTE(šarūnė @ 2006 03 09, 12:39)
*

na tu ne dramblienė mirksiukas.gif aš pradėjau nuo 113 blink.gif doh.gif dabar jau 90-91 tongue.gif aš sėdžiu "minus10" o dar labai šauni "sunkiasvorių" kompanija renkasi ČIA mirksiukas.gif
Girinukė
QUOTE(šarūnė @ 2006 03 09, 14:39)
*

Na cia ziurint per kiek laiko ir kiek turesi kantrybes. Pries pora metu sveriau 98 doh.gif Tada stipriai issigandusi savo pasiekimu pradejau laikytis dietos. Valgyti "kopustu" sriuba. Taciau pas mane nebuvo tikslo numesti per menesi 10kg. Tad per menesi stengdavausi numesti 2 negristamus kilogramus. T.y numesdavau daugiau bet priaugdavo, tik 2 kg jau nebegrisdavo. schmoll.gif Per nepilnus metus numeciau 15 kg. Du metus nesilaikiau jokiu dietu ir valgiau kiek norejau, esu didele smalize. Tad 5 kg sugrizo. Sausio menesi ir vel pradejau mesti svori, uzsibreziau menesiui 1 kg negristantis. Na kol kas tik 2 prarasti kilogramai,blush2.gif bet kovas juk dar nesibaige bigsmile.gif
šarūnė
Bėda yra ta,kad aš puikiai žinau,ką reikia daryti (pripažįstu vienintelę "dietą"-kalorijų skaičiavimą).Tik nežinau kaip... Štai ir dabar dvi savaites skaičiuoju kalorijas,numečiau 7 kilogramus,bet nežinau,kiek dar tempsiu.Atsitinka kažkas galvoj,kad net nejauti,kaip atsiduri prie šaldytuvo ir suryji visą jo turinį.Atrodo,tai,kad svoris krenta,kraujospūdis mažėja,kojos nebetinsta turėtų būt kaip stimulas eiti toliau,o vistiek prisiryju.Kaip su tuom kovoti?
Google
QUOTE(šarūnė @ 2006 03 20, 14:40)
Atsitinka kažkas galvoj,kad net nejauti,kaip atsiduri prie šaldytuvo ir suryji visą jo turinį.Atrodo,tai,kad svoris krenta,kraujospūdis mažėja,kojos nebetinsta turėtų būt kaip stimulas eiti toliau,o vistiek prisiryju.Kaip su tuom kovoti?
*

Sveika...
As ir skaiciuoju kalorijas... ir nesveriu as 100...na dabar jau nebesverineju visko, tik is akies primetu.. na ne apie tai as...

O apie persivalgymus..Taip atsitinka daugumai.. seniau as jei pavyzdziui suvalgydavau viena saldaini , tada pagalvodavau kad diena sugadinta ir puolu viska valgyti is eiles... tiek kemsu, kad pilva baisiausiai pradeda skaudeti, bet vistiek valgydavau ir tiek... blink.gif blink.gif Bet nuo rytojaus vel stodavau i vezias ir toliau "graziai" maitindavausi.. ax.gif Po kurio laiko tokiu apsirijimu vis mazejo, o dabar kai skrandukas susitraukes, tai nepavyksta daug ir sukisti... Kad ir sugriesinu, nebegalvoju kad diena sugadinta ir nebepuolu prisieest... gal cia reikia viska isgyventi, nzn, bet praeina kazkaip... 4u.gif 4u.gif

Stiprybes begalines ir didelios valios lieknejant... tikiuosi pasieksi savo norima svori... turi tiketi savimi.. Lengvo lieknejimo!!! thumbup.gif
Korsikiete
QUOTE(šarūnė @ 2006 03 20, 13:40)
Bėda yra ta,kad aš puikiai žinau,ką reikia daryti (pripažįstu vienintelę "dietą"-kalorijų skaičiavimą).Tik nežinau kaip... Štai ir dabar dvi savaites skaičiuoju kalorijas,numečiau 7 kilogramus,bet nežinau,kiek dar tempsiu.Atsitinka kažkas galvoj,kad net nejauti,kaip atsiduri prie šaldytuvo ir suryji visą jo turinį.Atrodo,tai,kad svoris krenta,kraujospūdis mažėja,kojos nebetinsta turėtų būt kaip stimulas eiti toliau,o vistiek prisiryju.Kaip su tuom kovoti?
*

Na aš šiek tiek lieknesnė "tik" 90kg. nuo švenčių numečiau 4kg. Planuoju numesti 35Kg. Man teko skaityti knygą, kur nagrinėję persivalgėlių ir anoreksikių psichologiją, ten rašo, kad tiek valgymas, tiek badavimas yra psichologinė problema blink.gif žmogus bando niveliuoti savo lyti. Na bet tai jau psichologija smile.gif
Utiuitiutė
Kalorijų skaičiuotojos renkasi temoje "Skaičiuojam kalorijas" mirksiukas.gif
Taip pat daug šaunių svorio metikių čia mirksiukas.gif
šarūnė

Stiprybes begalines ir didelios valios lieknejant... tikiuosi pasieksi savo norima svori... turi tiketi savimi.. Lengvo lieknejimo!!! thumbup.gif

thumbup.gif aciu labai
lilit
QUOTE(šarūnė @ 2006 03 09, 14:39)
*

o as sveriu jau108kg wub.gif tai dabar net nezinau,ar est toliau ir iskastruot savo siauba bauba skrandi ar megint dar karta kaip nors susitart su juo blink.gif operacijai mano kmi per mazas,ugis mano 180cm,bet jau 12 metu vargstu verysad.gif.o su tom dietom,kaloriju skaiciavimais tai ka as zinau doh.gif visa tai arba laikina, arba turi laikytis visa gyvenima schmoll.gif ...o tam man valios nelabai yra... o, kad kas galetu ir smegenis iskastruot cool.gif
šarūnė
o as sveriu jau108kg wub.gif tai dabar net nezinau,ar est toliau ir iskastruot savo siauba bauba skrandi ar megint dar karta kaip nors susitart su juo blink.gif operacijai mano kmi per mazas,ugis mano 180cm,bet jau 12 metu vargstu verysad.gif.o su tom dietom,kaloriju skaiciavimais tai ka as zinau doh.gif visa tai arba laikina, arba turi laikytis visa gyvenima schmoll.gif ...o tam man valios nelabai yra... o, kad kas galetu ir smegenis iskastruot

Vat smegenis labiausiai ir reikia iskastruot.Labiau uz viska noreciau pakeist savo mastyma,kad dasustu viena karta,jog yra daug malonesniu dalyku uz rijima,juo labiau,kad po to taip bloga buna.
hobite
Na, pirmiausiai reikia rasti maistą, kurį mėgsti. O tada bus žymiai lengviau sumažinti netinkamus maisto produktus. Pvz., aš nemėstu įvairių blynų. Todėl dabar iš vis jų nevalgau. Sumuštiniai irgi labai nežavi. O labai mėgstu šiltą maistą, todėl dažniausiai darausi kokias nors garuose virtas daržoves, ir ypač mėgstamas savo košes.

Sekmės, Šarūnę. mirksiukas.gif
nicorrette
QUOTE(lipisinas @ 2006 03 22, 16:58)
Na aš šiek tiek lieknesnė "tik" 90kg. nuo švenčių numečiau 4kg. Planuoju numesti 35Kg. Man teko skaityti knygą, kur nagrinėję persivalgėlių ir anoreksikių psichologiją, ten rašo, kad tiek valgymas, tiek badavimas yra psichologinė problema blink.gif žmogus bando niveliuoti savo lyti. Na bet tai jau psichologija smile.gif
*

bet tai ir yra svarbiausia smile.gif PSICHOLOGIJA

apsirijimas yra psichologinė problema ir būtent nuo čia ir reikia pradėti kūdintis biggrin.gif
mano riba (nuoširdžiai tikiuosi) - 100 kg blush2.gif pasiekiau ją neseniai, ir paklausiau savęs "gal jau užteks? ar davarom iki 120 kg ir tada jau galėsim skrandžio mažinimo operaciją darytis?" biggrin.gif tai va, reik su savim rimtai pasikalbėti mad.gif aiškintis besaikio rijimo priežastis 4u.gif (visiem žinoma tiesa), man šiek tiek padėjo viena knygelė, tik anglų kalba 'slim from within", ten tiesiog psichologinis apdirbimas, padedantis truputį susivokti KODĖL AŠ TOKIA? AR NORIU TOKIA LIKTI VISĄ GYVENIMĄ? KĄ PRARANDU? IR T.T. šiaip man labai padėjo 4u.gif

na, ir žinoma rasti sau labiausiai priimtiną lieknėjimo būdą, tik protingą, žinoma 4u.gif

asmeniškai man, sielai mieliausias, skranžiui ir skonio receptoriams priimtiniausias, maisto derinimas ax.gif tai savotiškai, naujas gyvenimo būdas 4u.gif ir visai neskausmingas tongue.gif

šarūnė
na, ir žinoma rasti sau labiausiai priimtiną lieknėjimo būdą, tik protingą, žinoma

tas budas kiekvienam yra kitoks.Jau geriau aklai tiketi viena teorija,nei metytis nuo vienos dietos prie kitos.Tada ir rezultatas bus.As zinau,kad jei sumazinsiu kaloriju kieki,pradesiu derint maista ir dar ,pavyzdziui valgyt pusrycius,nevalgyt nuo sesiu ar dar ka nors,ko niekada nedarau,tai mano organizmui bus baisus stresas ir as tikrai neatlaikysiu.Gal geriau pasirinkti viena buda,pvz. tik apriboti kalorijas ir nebus taip blogai.
hobite
QUOTE(nicorrette @ 2006 04 25, 19:59)
bet tai ir yra svarbiausia  smile.gif  PSICHOLOGIJA
reik su savim rimtai pasikalbėti  mad.gif aiškintis besaikio rijimo priežastis  4u.gif  (visiem žinoma tiesa), man šiek tiek padėjo viena knygelė, tik anglų kalba 'slim from within", ten tiesiog psichologinis apdirbimas, padedantis truputį susivokti KODĖL AŠ TOKIA? AR NORIU TOKIA LIKTI VISĄ GYVENIMĄ? KĄ PRARANDU? IR T.T. šiaip man labai padėjo  4u.gif
*

O kokia ten knygelę tiksliai? Gal kur intere galima gauti jos elektronine versija?
Bajm
QUOTE(šarūnė @ 2006 04 24, 09:23)
o as sveriu jau108kg wub.gif  tai dabar net nezinau,ar est toliau ir iskastruot savo siauba bauba skrandi ar megint dar karta kaip nors susitart su juo blink.gif
*

nežinai ką daryti/
atsakymas yra paprastas: keisk gyvenimo būdą ir pirmiausia savo mąstyseną:
įsivaizduok save liekną ir siek šio tikslo cool.gif
nicorrette
QUOTE(hobite @ 2006 04 26, 13:53)
O kokia ten knygelę tiksliai? Gal kur intere galima gauti jos elektronine versija?
*

na, greičiausiai nebus jos elektroninės versijos, čia nete apie šią programą:

www.theslimstore.com

o knygelę kažkada pirkau second hand sandely bazėj, už kilogramą mokėjau 5 lt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(šarūnė @ 2006 04 26, 11:45)
As zinau,kad jei sumazinsiu kaloriju kieki,pradesiu derint maista ir dar ,pavyzdziui valgyt pusrycius,nevalgyt nuo sesiu ar dar ka nors,ko niekada nedarau,tai mano organizmui bus baisus stresas ir as tikrai neatlaikysiu.Gal geriau pasirinkti viena buda,pvz. tik apriboti kalorijas ir nebus taip blogai.
*

Kaip pasakytų David Brookes, SFW autorius, tu jau užprogramavai save nesekmei doh.gif kad ir ką bedarytum, su tokiu nusistatymu tu nepasieksi rezultatų schmoll.gif

merginos, o žiūrit per TV3 realybės šou "didieji praradimai" biggrin.gif apie storulius metančius svorį ax.gif aš vat žiūriu kaip ten juos kankina, kaip jie lieja prakaitą sportuodami iki apsivemimo ir atrodo nieko nėr neįmanomo tam 100kilograminiam lašinių šmotui biggrin.gif
čia tik mūsų išsisukinėjimai, ai sportas jau ne man, aš pernelyg stora, bla bla bla, organizmui bus stresas bla bla bla biggrin.gif viskas įmanoma, tik reik gero stimulo 4u.gif
Dajana
QUOTE(Bajm @ 2006 04 26, 16:00)
nežinai ką daryti/
atsakymas yra paprastas: keisk gyvenimo būdą ir pirmiausia savo mąstyseną:
įsivaizduok save liekną ir siek šio tikslo cool.gif
*

Speju, kad niekada neturejai didelio virsvorio, arba isvis esi liekna visa gyvenima. Labai lengva pasakyti keisk gyvenimo buda, nevalgyk saldumynu, bulkuciu, kremu, eik sportuoti, virk garuose darzoves ir.t.t. As labai smarkiai abejoju, ar nors viena turinti antsvori apie tai nezino. Bet tam reikia valios, valios ir dar karta valios. Kalbu ne teoriskai, o is savo praktikos. Ziuri i save veidrodyje ir niekaip negali suvokti, kad tas riebalais aptekes kalnas esi tu. Nes zinai, kad tu esi visai kitokia, zavi, liekna, lengva... ir tokia tikrai esi po tuo lasiniu sluoksniu. Bet tas zmogus per silpnas ir jis nepajegia islysti is po ji slegianciu kilogramu. Buna tu pasizadi - viskas, rytoj nebevalgau, einu sportuoti, darytis klizmas, dar velniai zino ka daryt. Ryztas islieka savaite, menesi.. Dziaugiesi kai svarstykles parodo, kad nukrito 5 kg. Tu tuos nukritusius kg aiskiai matai. Bet...tau einant gatve kazkokie vaikezai susunka "nu ir stora karve"...Staiga supranti kad viskas beviltiska, kad niekada jau nebusi tokia kaip kazkada, nera prasmes stengtis. Ir nusiperki kilograma ledu, kokakolos, cipsu, uzsisakai picu ir sededama prie televizoriaus nors trumpam pajunti malonuma. Malonuma valgydama...
Per visa gyvenima esu sutikusi tik viena moteri, kuri svere 102 kg ir uzsispyrusi numete svori iki 55 kg. Ir toks jis pas ja liko visa gyvenima. Bet tikrai laai radikaliai pakeite viska - tapo vegetare, atsisake saldymynu, miltiniu patiekalu, sportuoja 5 kartus per savaite, ziema slidineja, vasara rytais dar ir begioja. Ir nors ji pasieke fantastisku rezultatu, bet sako praradusi gyvenimo dziaugsma. Nes gresme priaugti svorio niekur nedingo, jei tik atsipalaiduotu nors vienam menesiui svoris vel pradetu augti. Ir netiesa, kad per daugeli metu pripranti ir nebenori valgyti to, kas anksciau tau teike malonuma. Taip ir ji, sako naktimis sapnuojanti tortus, ledus...
...Na ir prirasiau as cia:). Bet tikiuosi ka nors supratote. Tikrai linkiu valios tau Sarune, bet jei atvirai, nemanau kad ta valios uzteks visam likusiam gyvenimui. Man jos neuztekdavo...
nicorrette
QUOTE(Dajana @ 2006 04 26, 14:48)
Ir netiesa, kad per daugeli metu pripranti ir nebenori valgyti to, kas anksciau tau teike malonuma. Taip ir ji, sako naktimis sapnuojanti tortus, ledus...
...Na ir prirasiau as cia:). Bet tikiuosi ka nors supratote. Tikrai linkiu valios tau Sarune, bet jei atvirai, nemanau kad ta valios uzteks visam likusiam gyvenimui. Man jos neuztekdavo...
*

g.gif tokia graži liniuote ir tokis pesimistinis nusistatymas..

nesutinku NE NE NE schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

nežinau, kas negerai su ta tavo pažįstama moterim, bet aš neiškeisčiau torto į paslydinėjimą kalnuose, į saves nuostabios atvaizdą veidrodyje wub.gif , į susižavėjusį brangiausiojo žvilgsnį wub.gif ir t.t. ir t.t.

argi gyvenimo džiaugsmas - tai valgyti TORTUS, PYRAGAČIUS UŽSIKANDANT SILKE IR RŪKYTAIS LAŠINIAIS??? doh.gif

kiek esu skaičiusi sulieknėjimo istorijų, kiek pažįstų tokių žmonių, niekas NIEKAS nesako, kad prarado gyvenimo džiaugsmą, atvirkščiai .. tongue.gif

David Brooks "niekada nesuvokiau, kiek daug prarandu" 4u.gif
sairina
Šarūne, esu tokio pat svorio kaip ir tu-103 kg. Jeigu būti visiškai tiksliai - toks svoris buvo prieš 1,5mėn. kai rimtai nutariau mesti svorį. Aišku mesti svorį bandžiau ne vieną kartą, bet.... verysad.gif Pradėjau sportuoti, dietų nesilaikau, bet aišku stengiuosi „taisyklingai” maitintis: neriebiai, nevėlai ir t.t. Dirbu sėdimą darbą, todėl manau, kad man vis dėlto svarbiausia daugiau judėti, todėl ir pradėjau sportuoti.Dabar sveriu 101 kg. tikiuosi, kad tai tik pradžia ir šį kartą pavyks svorį numesti,
Bajm
jo, aš niekada nebuvau stora
bet užtat turėjau ir tebeturiu kitų silpnybių, trūkumų, kompleksų

ir didelios valios dėka jau kai kurių atsikračiau

tai buvo juodas darbas cool.gif
bet vis tiek verta cool.gif
Toli
QUOTE(nicorrette @ 2006 04 26, 16:36)
g.gif  tokia graži liniuote ir tokis pesimistinis nusistatymas..

nesutinku NE NE NE  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
nežinau, kas negerai su ta tavo pažįstama moterim, bet aš neiškeisčiau torto į paslydinėjimą kalnuose, į saves nuostabios atvaizdą veidrodyje  wub.gif , į susižavėjusį brangiausiojo žvilgsnį  wub.gif  ir t.t. ir t.t.
argi gyvenimo džiaugsmas - tai valgyti TORTUS, PYRAGAČIUS UŽSIKANDANT SILKE IR RŪKYTAIS LAŠINIAIS???  doh.gif 
kiek esu skaičiusi sulieknėjimo istorijų, kiek pažįstų tokių žmonių, niekas NIEKAS nesako, kad prarado gyvenimo džiaugsmą, atvirkščiai ..  tongue.gif 
David Brooks "niekada nesuvokiau, kiek daug prarandu"  4u.gif
*

Na jei nekeistumei, tai kodel tai tau aktualu?
Zinai, nenoriu cia graudulingu giesmiu rasyti, uzteko man ju gyvenime, bet tie, kurie skuba mokyti ir smerkti ir bla bla bla storulius, nesupranta paprasto dalyko-kiaulinis antsvoris vienaip ar kitaip ziauriai trenkia per sveikata ir ne ka maziau, o kartais net daugiau per PSICHIKA. Ir labai reto kurio nepaveikia. Depresijos, saves nekentimas, uzsidarymas, atsiribojimas ir taip toliau. Daznas net sau bijo tai pripazinti. Susidaro sumautas uzdaras ratas, is kurio taip sunku issivaduoti. Suvoki, kad gyvenimo dziaugsmas nera edimas, bet nebesugebi issitrukti. Jo, galiausiai susiimi, pasikankini, rezultatas yra. Bet kaip narkomanas-viena karta uzedi, ir vel ta pati giesmele. Gryniausia narkomanija. Plius per dietas suniui ant uodegos nuejusi medziagu apykaita. Eiti pas psichologa? Gal kam ir padeda, bet pvz as turiu imuniteta jiems.
Nesakau, kad numesti kad ir 50 kg neimanoma, bet numesti yra sudas palyginus su islaikymu to numesto svorio. Tam tikrai reikia viso gyvenimo pasisventimo. Jo, budavo numeti per desimt per menesiuka, po to pradedi maitintis taip, kaip anksciau (bet net ne daugiau!), ir ta desimtis greiciau nei per menesi sulipa atgal.
nicorrette
QUOTE(toli @ 2006 04 26, 16:02)
Na jei nekeistumei, tai kodel tai tau aktualu?
Zinai, nenoriu cia graudulingu giesmiu rasyti, uzteko man ju gyvenime, bet tie, kurie skuba mokyti ir smerkti ir bla bla bla storulius, nesupranta paprasto dalyko-kiaulinis antsvoris vienaip ar kitaip ziauriai trenkia per sveikata ir ne ka maziau, o kartais net daugiau per PSICHIKA. Ir labai reto kurio nepaveikia. Depresijos, saves nekentimas, uzsidarymas, atsiribojimas ir taip toliau. Daznas net sau bijo tai pripazinti. Susidaro sumautas uzdaras ratas, is kurio taip sunku issivaduoti. Suvoki, kad gyvenimo dziaugsmas nera edimas, bet nebesugebi issitrukti. Jo, galiausiai susiimi, pasikankini, rezultatas yra. Bet kaip narkomanas-viena karta uzedi, ir vel ta pati giesmele. Gryniausia narkomanija. Plius per dietas suniui ant uodegos nuejusi medziagu apykaita. Eiti pas psichologa? Gal kam ir padeda, bet pvz as turiu imuniteta jiems.
Nesakau, kad numesti kad ir 50 kg neimanoma, bet numesti yra sudas palyginus su islaikymu to numesto svorio. Tam tikrai reikia viso gyvenimo pasisventimo. Jo, budavo numeti per desimt per menesiuka, po to pradedi maitintis taip, kaip anksciau (bet net ne daugiau!), ir ta desimtis greiciau nei per menesi sulipa atgal.
*

aš juk nesakau, kad viskas labai lengva, paprasta ax.gif kelias link tos tobulybės
nėra lengvas, bet kai pasieki ko siekiai, sakyt, kad praradai gyvenimo džiaugsmą... blink.gif

tai, kad gerbiama toli aš ir esu bla bla bla storulis, per du metus griauždama savo kokias tai problemas užsiauginęs 40 kg antsvorį, kuris jau trenkė per sveikatą, ir tą sumautą uždarą ratą aš gerai žinau, vis dar bandau iš jo ištrūkti ax.gif

bet aš neieškau pasiteisinimo ir nepateisinų kitų storulių, ir jokia tai ne narkomanija schmoll.gif

savo nesugebėjimą atsispirti apsirijimui vadindami liga, mes tartum save pateisinam, tipo, mes tokie vargšai, mes sergame, mes ligoniai cry.gif

jokie mes ne ligoniai, mes tinginiai, nesugebantys pakeisti durnų įpročių ax.gif

va taip cool.gif užteks saves gailėti
Toli
Kiekvienas turi teise i savo nuomone, be abejo. Tik siaip mesti svori reikia labai stabilios psichikos. mirksiukas.gif Ir dar-yra sioks toks skirtumas tarp 4 laipsnio nutukimo ir tik antsvorio. rolleyes.gif
nicorrette
hihihi.gif

sutinku biggrin.gif

kad davarytum save iki 4 laipsnio nutukimo tikrai reikia stabilios psichikos 4u.gif

Toli
QUOTE(nicorrette @ 2006 04 26, 17:57)
hihihi.gif

sutinku biggrin.gif

kad davarytum save iki 4 laipsnio nutukimo tikrai reikia stabilios psichikos  4u.gif
*

As cia rimtai bandau papostringauti, o ana tyciojasi is manes. aggressive.gif Geraim kad jau nebesveriu per simta, tai galiu ir pasijuokti. irnesakyk.gif
nicorrette
QUOTE(toli @ 2006 04 26, 17:01)
As cia rimtai bandau papostringauti, o ana tyciojasi is manes.  aggressive.gif Geraim kad jau nebesveriu per simta, tai galiu ir pasijuokti.  irnesakyk.gif
*

atsiprašau 4u.gif

šiaip daug geriau mūsų iah...sudetingame kelyje biški iš saves pasijuokti,

geriau nei nuolat graužtis ir gailėtis smile.gif kai pasijuoki kažkaip ir valgyti mažiau norisi hihihi.gif kai pradedi gailėtis, žiū jau eini pasiguosti pas geriausią draugą šaldytuvą tongue.gif

aš tik norėjau pasakyti šarūnei, kitoms su tokia pačia bėda, kad reik kapstyt giliau, tai labai padeda, suvokt savo problemas, pasižiūrėt į savo gyvenimą iš šalies cool.gif jis gali pasirodyti apgailėtinas unsure.gif ir ne dėl to, kad esi storulė, o dėl to, kaip tu jautiesi būdama storule... rolleyes.gif ir atitinkamai pateiki save visuomenei, ir atitinkamai ta visuomenė tave priima,

na, dar kartelį pacituosiu: "bandymas numesti svorį, paremtas tik valios pastangomis, 99% baigiasi nesekme, pradėti reikia nuo savo pasamonės, keisti savo požiūrį į save, savo mąstimą" ir t.t. 4u.gif

žodžiu, nieko naujo, gal ner labai paprasta, bet
nicorrette
QUOTE(šarūnė @ 2006 04 24, 08:23)
Vat smegenis labiausiai ir reikia iskastruot.Labiau uz viska noreciau pakeist savo mastyma,kad dasustu viena karta,jog yra daug malonesniu dalyku uz rijima,juo labiau,kad po to taip bloga buna.
*

pradžia yra 4u.gif supranti, kad visa problema mąstyme mirksiukas.gif
šarūnė
QUOTE(sairina @ 2006 04 26, 15:45)
Šarūne, esu tokio pat svorio kaip ir tu-103 kg. Jeigu būti visiškai tiksliai - toks svoris buvo prieš 1,5mėn. kai rimtai nutariau mesti svorį. Aišku mesti svorį bandžiau ne vieną kartą, bet.... verysad.gif Pradėjau sportuoti, dietų nesilaikau, bet aišku stengiuosi „taisyklingai” maitintis: neriebiai, nevėlai ir t.t. Dirbu sėdimą darbą, todėl manau, kad man vis dėlto svarbiausia daugiau judėti, todėl ir pradėjau sportuoti.Dabar sveriu 101 kg. tikiuosi, kad tai tik pradžia ir šį kartą pavyks svorį numesti,
*

Na,as dabar irgi tiek nebesveriu,vakar ryte buvo 95 (kovo 6d,kai pradejau laikytis,buvo 107).Beda ta,kad po Velyku niekaip negaliu sustot est.
hobite
Vien psichologinis nusiteikimas tikrai nepadeda. Reikia VALIOS, pirmiausia jos. Be jos nieko nepavyks tikrai.
*Kirvarpa*
QUOTE(hobite @ 2006 04 28, 14:58)
Vien psichologinis nusiteikimas tikrai nepadeda. Reikia VALIOS, pirmiausia jos. Be jos nieko nepavyks tikrai.
*

Cia tai naujiena. rolleyes.gif Tik valia ir yra psichologinis nusiteikimas.
Nellie
Sveikutės 4u.gif

Aš iš 100 kg jau išsikapanojau thumbup.gif
Turiu tokį sąrašiuką pasidarius, kokie dalykai pasikeis, kai būsiu liekna, tai kai pasidaro sunku, perskaitau, apmastau ir nebėr noro šaldytuvo siaubt ax.gif

Ir dar... Per Velykas taip prisivalgiau, kad galvojau sprogsiu doh.gif Pykino baisiausiai, gulėjau ir į lubas spoksojau... Tai dabar kai prisimenu, nebenoriu persivalgyt rolleyes.gif bigsmile.gif
šarūnė
As manau,kad nutukimas vis delto yra liga,kaip alkoholizmas ir narkomanija.Ar priklausomybe-vadinkit kaip norit.
sairina
Šaunuolės Šarūnei ir Egluže, jūs jau peržengėtė 100 kg riba. O aš dar ne cry.gif cry.gif Tikiuosi , kad greitai bus peržengta bent psichologiškai svarbi riba.
Nellie
QUOTE(sairina @ 2006 05 02, 11:26)
Šaunuolės Šarūnei ir Egluže, jūs jau peržengėtė 100 kg riba. O aš dar ne cry.gif  cry.gif Tikiuosi , kad greitai bus peržengta bent psichologiškai svarbi riba.
*

console.gif Tu tik neverk (ir daug nevalgyk ax.gif ), išsikapanosi ir tu iš to šimtuko 4u.gif
coco
QUOTE(Eglužėlė @ 2006 05 02, 10:29)
console.gif Tu tik neverk (ir daug nevalgyk ax.gif ), išsikapanosi ir tu iš to šimtuko 4u.gif
*

Papsakosiu trumpai,kad nebutu taip liudna,kaip as atsikraciau savojo 100 doh.gif
O buvo taip,kad tiek sveriau pries pat gimdyma.Na,galvoju,pagimdysiu ir vel viskas bus kaip buve,t.y netoli 70 ax.gif Bet... grizus namo,pirmas dalykas tapo akivaizdus,kad nestukines kelnes man vis dar geros.Antras dalykas,kad svarstykles begediskai rode 94kg,na o trecias,mane galutinai pribaiges buvo batu parde Akropolyje,kai savo kojom net batu neradau,tik kaliosus ax.gif .
Tai va,puoliau galvoti,ko cia imtis,nes menesiai bego,o lasiakai liko.Pirmas zingsnis,kurio emiausi ir buvo kazka padaryti,kad pradeti.Issiviriau grikiu ir nuo ju pradejau.Keli kg nukrito,bet aisku,jie net nelabai matesi prie tokios mases.Tada emiau skaiciuoti kalorijas,ka darau iki siol.Aisku,palaipsniui,is leto,vargingai,bet kg tirpo.Dabar sveriu 67kg.Aisku,tai dar ne idealu,bet visgi.
Visoms metacioms linkiu zengti pirma zingsni kad ir nuo siandien,nenusivilti ir rezultatai bus drinks_cheers.gif thumbup.gif
MELDA
QUOTE(sairina @ 2006 04 26, 15:45)
*

Okaip sportuoji?Aš bijau sąnarius sugadinti su savo svoriu, man baisu žiūrėti, kaip tuos storulius vaiko per '' DIDŽIUOSIUS PRARADIMUS'' doh.gif , manau ten tik šou.
Toli
QUOTE(MELDA @ 2006 05 08, 20:43)
Okaip sportuoji?Aš bijau sąnarius sugadinti su savo svoriu, man baisu žiūrėti, kaip tuos storulius vaiko per '' DIDŽIUOSIUS PRARADIMUS'' doh.gif , manau ten tik šou.
*

Siulau pirmai pradziai bent jau pradeti daug vaikscioti, taip sanariams tikrai nieko nenutiks. Svarbiausia bent bet ka daryti, bet tik nesedeti vietoje, nes jei dar priaugti, va tada tikrai pareis sanariams sakes. O siaip man paciai ziauroka paziureti, ka su tais vargsais storuliukais daro, juk pati esu sverusi gerokai per simta. blush2.gif Bet siaip manau, kad zino, ka daro. mirksiukas.gif
sairina
QUOTE(MELDA @ 2006 05 08, 19:43)
*

Vaikštau į sporto klubą, lankau kalanetiką, aerobiką, kūno dizainą. Šiaip man svoris ypatingai netrukdo sportuoti, tik kai kuriuos pratimus atlikti sunkiau. Bet kai pažiūriu ir lieknos panelės visų pratimų nepadaro. Kartais po aerobikos einu ant treniruoklių, bet neilgam, kokių 15-20min. Kol kas su sąnariais problemų neturiu, tikiuosi kad ir nebus. Tiesa, vieną kartą po treniruotės skaudėjo keliai, bet čia pati kalta: stengiausi visus pratimus daryti labai sąžiningai. Taip kad dabar vėl „simuliuoju”, jei pratimas sunkesnis darau ne iki galo.
Porą kartų žiūrėjau „Didžiuosius praradimus” Man nėr ko lygintis kaip ten sportuoja. Be abejo, tai šou, ir ten žmonės juk nieko daugiau ir neveikia, o tik sportuoja,ir į darbą eiti jiems nereikia...
eda.dita
Kadangi nekastruoja smegenu, issikastravau skrandi, is 122 dabar like 77 ir dar vis po truputi krenta. Kai jau nebebus sveikatos kovoti su vis atauganciu svoriu ir busit isbande visas imanomas priemones ir nualine organizma iki begalybes, paskambinkite gydytojams Kaseliui (Klaipedoje) ar Maleckui (Kaune) ir prasykite pagalbos, bet pirmiausia isbandykite VISKA.
šarūnė
QUOTE(eda.dita @ 2006 06 16, 09:48)
Kadangi nekastruoja smegenu, issikastravau skrandi, is 122 dabar like 77 ir dar vis po truputi krenta. Kai jau nebebus sveikatos kovoti su vis atauganciu svoriu ir busit isbande visas imanomas priemones ir nualine organizma iki begalybes, paskambinkite gydytojams Kaseliui (Klaipedoje) ar Maleckui (Kaune) ir prasykite pagalbos, bet pirmiausia isbandykite VISKA.
*

Tai kad sitai kastracijai mano svoris per mazas.O prisiaugint,kad galeciau operuotis kazkaip ranka nekyla blush2.gif
NOJAUSMAMA
QUOTE(šarūnė @ 2006 06 16, 13:37)
Tai kad sitai kastracijai mano svoris per mazas.O prisiaugint,kad galeciau operuotis kazkaip ranka nekyla  blush2.gif
*

Labai jau brangi šita kastracija, ne visi gali ją sau leisti.
Utiuitiutė
QUOTE(šarūnė @ 2006 06 16, 11:37)
O prisiaugint,kad galeciau operuotis kazkaip ranka nekyla  blush2.gif
*

Ir gerai, kad nekyla. Dar galėtų nekilt, kai kąsnį iki burnos nešam cool.gif
tuti1
QUOTE(šarūnė @ 2006 04 24, 09:23)
o as sveriu jau108kg wub.gif  tai dabar net nezinau,ar est toliau ir iskastruot savo siauba bauba skrandi ar megint dar karta kaip nors susitart su juo blink.gif operacijai mano kmi per mazas,ugis mano 180cm,bet jau 12 metu vargstu verysad.gif.o su tom dietom,kaloriju skaiciavimais tai ka as zinau doh.gif visa tai arba laikina, arba turi laikytis visa gyvenima schmoll.gif ...o tam man valios nelabai yra... o, kad kas galetu ir smegenis iskastruot

*

Ir as kas kada sveriau 98kg.bet atsikraciau ju , aisku teko ispradziu priprast prie naujoviu,bet poto atrode,kad taip turi but,as numeciau 30kg.
serene
papasakok, ka darei, kaip tiek numetei?
Griaustinė
QUOTE(serene @ 2007 03 01, 21:34)
*

ramiai, drambliuk, ramiai...
Svarbiausia - daryt, o ką - tai, kas Tau sekasi geriausiai mirksiukas.gif
serene
QUOTE(Ratatankė @ 2007 03 02, 09:02)
ramiai, drambliuk, ramiai...
Svarbiausia - daryt, o ką - tai, kas Tau sekasi geriausiai  mirksiukas.gif

mirksiukas.gif

bet visu budu reikia issirinkti geriausia biggrin.gif
tuti1
QUOTE(serene @ 2007 03 01, 22:34)
*

Ka dariau,ispradziu prisiauginau tiek svorio,kad kai dabar pamastau tai siaubas.As sveriau 98kg.bet niekad negirdejau jokiu patyciu,turejau dauk draugu,vaikinai rode manim susidomejima,sveikata nesiskusdavau,mokykloje sportuodavau kaip visi,tad kaip ir priezasties mest svorio nebuvo.Isvaziavau pas draugus i kaima,kokiom 2 sav.gryzau idegus,pailsejus.Nusipirkau spaudos kioske zurnala"Panele",jame perskaiciau straipsni apie moteris kurios numete svori,kaip joms sekasi ta svori islaikyt ir.t.tTad as persirasiau dieta vienos moters ir jos laikiausi,beja ta dieta jai paskyre endokrinologas,ir kaip jos pacituota tokia dieta jinai turejo laikytis visa gyvenima.Man ji padejo as atsikraciau 30kg.pradzioja buvo sunku,nes teko atsisakyt iprasto valgymo,bet kai pasisveriau po 6sav.ir pamaciau,kad netekau 8kg.patikekit atsirado toks stimulas ir toliau leknet. mirksiukas.gif
Papildyta:
Dieta visam gyvenimui
As ja taip pavadinau....

1 diena:5 stik.kefyro,250g.duonos,arbata,vanduo kiek norisi ir telpa
2 diena:250g.varskes ir skysciai,arbatos vanduo
3 diena:500g.darzoviu misraines,250g.duonos,skysciai tie patys
4 diena:250g.olandisko surio,balinta kava galima gert sia diena ir skycius
5 diena:250g.virtos jautienos.500g.kopustu salotu,3 stik pomodoru sulciu ir skyciu gert reikia
6 diena:10 0buoliu,sulsiu vaisiu 5stik.ir skyciai
7 diena:250g.keptos zuvies,500g.kopustu salotu,5stik pomidoru sulciu ir skysciai
stai tokia ta dieta......
as dar plius nuo 18val.nevalgydavau , nors ten apie tai neuzsiminta,nuo tada pradejau gert zalia arbata ir atsisakiau cukraus,paskaicius tikrai nekas,pirmos 2 sav. sunkios , o poto viskas klostosi getai,tad gal kuri pabandysit.
Ir dar 30kg.as numeciauper keturis men. ir dvi savaites nes kaip dabar pamenu pries Kucias uzlipau ant svarstykliu ir jos parode 68kg.
Versija1
Tai jau šioje temoje storulių neliko? Visi išlieknėjo? Šarūnę su CP tai mačiau kitur - jau kaip Holivudo gražuolės 4u.gif thumbup.gif Viską seku...labai noriu eiti jų pėdomis thumbup.gif Bet ši pernykštė tema man pasirodė labai naudinga, nes buvo kalbama apie storėjimo-lieknėjimo psichologines šaknis. Pasirodė, kad jau jau greitai rasiu RAKTĄ (atrakinti nutukimo problemai) doh.gif O kur kitur dar apie tai rašoma?
Utiuitiutė
QUOTE(Versija1 @ 2007 06 22, 11:24)
labai noriu eiti jų pėdomis thumbup.gif
*

Ir kokie rezultatai pusmečiui praėjus? unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.