Graudu,bet sveriu 103.Ar dar yra tokių dramblienių?Kai reikia numesti 5-10 kg,tai galima laikytis visokių atkinso ar delčios dietų.Bet kai turi atsikratyti nors 40...Ką jūs darot,o gal yra jau numetusių ir visam laikui?
QUOTE(šarūnė @ 2006 03 09, 12:39) Graudu,bet sveriu 103.Ar dar yra tokių dramblienių?Kai reikia numesti 5-10 kg,tai galima laikytis visokių atkinso ar delčios dietų.Bet kai turi atsikratyti nors 40...Ką jūs darot,o gal yra jau numetusių ir visam laikui? Turint toki antsvori mielai kvieciu i musu dietu pagal dietologa Chazan skyreli. Yra mamyciu sverusiu virs 100 kg, dabar jau maziau nei 90 QUOTE(šarūnė @ 2006 03 09, 12:39) Graudu,bet sveriu 103.Ar dar yra tokių dramblienių?Kai reikia numesti 5-10 kg,tai galima laikytis visokių atkinso ar delčios dietų.Bet kai turi atsikratyti nors 40...Ką jūs darot,o gal yra jau numetusių ir visam laikui? na tu ne dramblienė QUOTE(šarūnė @ 2006 03 09, 14:39) Graudu,bet sveriu 103.Ar dar yra tokių dramblienių?Kai reikia numesti 5-10 kg,tai galima laikytis visokių atkinso ar delčios dietų.Bet kai turi atsikratyti nors 40...Ką jūs darot,o gal yra jau numetusių ir visam laikui? Na cia ziurint per kiek laiko ir kiek turesi kantrybes. Pries pora metu sveriau 98
Bėda yra ta,kad aš puikiai žinau,ką reikia daryti (pripažįstu vienintelę "dietą"-kalorijų skaičiavimą).Tik nežinau kaip... Štai ir dabar dvi savaites skaičiuoju kalorijas,numečiau 7 kilogramus,bet nežinau,kiek dar tempsiu.Atsitinka kažkas galvoj,kad net nejauti,kaip atsiduri prie šaldytuvo ir suryji visą jo turinį.Atrodo,tai,kad svoris krenta,kraujospūdis mažėja,kojos nebetinsta turėtų būt kaip stimulas eiti toliau,o vistiek prisiryju.Kaip su tuom kovoti?
QUOTE(šarūnė @ 2006 03 20, 14:40) Atsitinka kažkas galvoj,kad net nejauti,kaip atsiduri prie šaldytuvo ir suryji visą jo turinį.Atrodo,tai,kad svoris krenta,kraujospūdis mažėja,kojos nebetinsta turėtų būt kaip stimulas eiti toliau,o vistiek prisiryju.Kaip su tuom kovoti? Sveika... As ir skaiciuoju kalorijas... ir nesveriu as 100...na dabar jau nebesverineju visko, tik is akies primetu.. na ne apie tai as... O apie persivalgymus..Taip atsitinka daugumai.. seniau as jei pavyzdziui suvalgydavau viena saldaini , tada pagalvodavau kad diena sugadinta ir puolu viska valgyti is eiles... tiek kemsu, kad pilva baisiausiai pradeda skaudeti, bet vistiek valgydavau ir tiek... Stiprybes begalines ir didelios valios lieknejant... tikiuosi pasieksi savo norima svori... turi tiketi savimi.. Lengvo lieknejimo!!! QUOTE(šarūnė @ 2006 03 20, 13:40) Bėda yra ta,kad aš puikiai žinau,ką reikia daryti (pripažįstu vienintelę "dietą"-kalorijų skaičiavimą).Tik nežinau kaip... Štai ir dabar dvi savaites skaičiuoju kalorijas,numečiau 7 kilogramus,bet nežinau,kiek dar tempsiu.Atsitinka kažkas galvoj,kad net nejauti,kaip atsiduri prie šaldytuvo ir suryji visą jo turinį.Atrodo,tai,kad svoris krenta,kraujospūdis mažėja,kojos nebetinsta turėtų būt kaip stimulas eiti toliau,o vistiek prisiryju.Kaip su tuom kovoti? Na aš šiek tiek lieknesnė "tik" 90kg. nuo švenčių numečiau 4kg. Planuoju numesti 35Kg. Man teko skaityti knygą, kur nagrinėję persivalgėlių ir anoreksikių psichologiją, ten rašo, kad tiek valgymas, tiek badavimas yra psichologinė problema
Kalorijų skaičiuotojos renkasi temoje "Skaičiuojam kalorijas"
Taip pat daug šaunių svorio metikių čia Stiprybes begalines ir didelios valios lieknejant... tikiuosi pasieksi savo norima svori... turi tiketi savimi.. Lengvo lieknejimo!!! QUOTE(šarūnė @ 2006 03 09, 14:39) Graudu,bet sveriu 103.Ar dar yra tokių dramblienių?Kai reikia numesti 5-10 kg,tai galima laikytis visokių atkinso ar delčios dietų.Bet kai turi atsikratyti nors 40...Ką jūs darot,o gal yra jau numetusių ir visam laikui? o as sveriu jau108kg
o as sveriu jau108kg
Vat smegenis labiausiai ir reikia iskastruot.Labiau uz viska noreciau pakeist savo mastyma,kad dasustu viena karta,jog yra daug malonesniu dalyku uz rijima,juo labiau,kad po to taip bloga buna.
Na, pirmiausiai reikia rasti maistą, kurį mėgsti. O tada bus žymiai lengviau sumažinti netinkamus maisto produktus. Pvz., aš nemėstu įvairių blynų. Todėl dabar iš vis jų nevalgau. Sumuštiniai irgi labai nežavi. O labai mėgstu šiltą maistą, todėl dažniausiai darausi kokias nors garuose virtas daržoves, ir ypač mėgstamas savo košes.
Sekmės, Šarūnę. QUOTE(lipisinas @ 2006 03 22, 16:58) Na aš šiek tiek lieknesnė "tik" 90kg. nuo švenčių numečiau 4kg. Planuoju numesti 35Kg. Man teko skaityti knygą, kur nagrinėję persivalgėlių ir anoreksikių psichologiją, ten rašo, kad tiek valgymas, tiek badavimas yra psichologinė problema bet tai ir yra svarbiausia apsirijimas yra psichologinė problema ir būtent nuo čia ir reikia pradėti kūdintis mano riba (nuoširdžiai tikiuosi) - 100 kg na, ir žinoma rasti sau labiausiai priimtiną lieknėjimo būdą, tik protingą, žinoma asmeniškai man, sielai mieliausias, skranžiui ir skonio receptoriams priimtiniausias, maisto derinimas
na, ir žinoma rasti sau labiausiai priimtiną lieknėjimo būdą, tik protingą, žinoma
tas budas kiekvienam yra kitoks.Jau geriau aklai tiketi viena teorija,nei metytis nuo vienos dietos prie kitos.Tada ir rezultatas bus.As zinau,kad jei sumazinsiu kaloriju kieki,pradesiu derint maista ir dar ,pavyzdziui valgyt pusrycius,nevalgyt nuo sesiu ar dar ka nors,ko niekada nedarau,tai mano organizmui bus baisus stresas ir as tikrai neatlaikysiu.Gal geriau pasirinkti viena buda,pvz. tik apriboti kalorijas ir nebus taip blogai. QUOTE(nicorrette @ 2006 04 25, 19:59) bet tai ir yra svarbiausia reik su savim rimtai pasikalbėti O kokia ten knygelę tiksliai? Gal kur intere galima gauti jos elektronine versija? QUOTE(šarūnė @ 2006 04 24, 09:23) o as sveriu jau108kg nežinai ką daryti/ atsakymas yra paprastas: keisk gyvenimo būdą ir pirmiausia savo mąstyseną: įsivaizduok save liekną ir siek šio tikslo QUOTE(hobite @ 2006 04 26, 13:53) na, greičiausiai nebus jos elektroninės versijos, čia nete apie šią programą: www.theslimstore.com o knygelę kažkada pirkau second hand sandely bazėj, už kilogramą mokėjau 5 lt Papildyta: QUOTE(šarūnė @ 2006 04 26, 11:45) As zinau,kad jei sumazinsiu kaloriju kieki,pradesiu derint maista ir dar ,pavyzdziui valgyt pusrycius,nevalgyt nuo sesiu ar dar ka nors,ko niekada nedarau,tai mano organizmui bus baisus stresas ir as tikrai neatlaikysiu.Gal geriau pasirinkti viena buda,pvz. tik apriboti kalorijas ir nebus taip blogai. Kaip pasakytų David Brookes, SFW autorius, tu jau užprogramavai save nesekmei merginos, o žiūrit per TV3 realybės šou "didieji praradimai" čia tik mūsų išsisukinėjimai, ai sportas jau ne man, aš pernelyg stora, bla bla bla, organizmui bus stresas bla bla bla QUOTE(Bajm @ 2006 04 26, 16:00) nežinai ką daryti/ atsakymas yra paprastas: keisk gyvenimo būdą ir pirmiausia savo mąstyseną: įsivaizduok save liekną ir siek šio tikslo Speju, kad niekada neturejai didelio virsvorio, arba isvis esi liekna visa gyvenima. Labai lengva pasakyti keisk gyvenimo buda, nevalgyk saldumynu, bulkuciu, kremu, eik sportuoti, virk garuose darzoves ir.t.t. As labai smarkiai abejoju, ar nors viena turinti antsvori apie tai nezino. Bet tam reikia valios, valios ir dar karta valios. Kalbu ne teoriskai, o is savo praktikos. Ziuri i save veidrodyje ir niekaip negali suvokti, kad tas riebalais aptekes kalnas esi tu. Nes zinai, kad tu esi visai kitokia, zavi, liekna, lengva... ir tokia tikrai esi po tuo lasiniu sluoksniu. Bet tas zmogus per silpnas ir jis nepajegia islysti is po ji slegianciu kilogramu. Buna tu pasizadi - viskas, rytoj nebevalgau, einu sportuoti, darytis klizmas, dar velniai zino ka daryt. Ryztas islieka savaite, menesi.. Dziaugiesi kai svarstykles parodo, kad nukrito 5 kg. Tu tuos nukritusius kg aiskiai matai. Bet...tau einant gatve kazkokie vaikezai susunka "nu ir stora karve"...Staiga supranti kad viskas beviltiska, kad niekada jau nebusi tokia kaip kazkada, nera prasmes stengtis. Ir nusiperki kilograma ledu, kokakolos, cipsu, uzsisakai picu ir sededama prie televizoriaus nors trumpam pajunti malonuma. Malonuma valgydama... Per visa gyvenima esu sutikusi tik viena moteri, kuri svere 102 kg ir uzsispyrusi numete svori iki 55 kg. Ir toks jis pas ja liko visa gyvenima. Bet tikrai laai radikaliai pakeite viska - tapo vegetare, atsisake saldymynu, miltiniu patiekalu, sportuoja 5 kartus per savaite, ziema slidineja, vasara rytais dar ir begioja. Ir nors ji pasieke fantastisku rezultatu, bet sako praradusi gyvenimo dziaugsma. Nes gresme priaugti svorio niekur nedingo, jei tik atsipalaiduotu nors vienam menesiui svoris vel pradetu augti. Ir netiesa, kad per daugeli metu pripranti ir nebenori valgyti to, kas anksciau tau teike malonuma. Taip ir ji, sako naktimis sapnuojanti tortus, ledus... ...Na ir prirasiau as cia:). Bet tikiuosi ka nors supratote. Tikrai linkiu valios tau Sarune, bet jei atvirai, nemanau kad ta valios uzteks visam likusiam gyvenimui. Man jos neuztekdavo... QUOTE(Dajana @ 2006 04 26, 14:48) Ir netiesa, kad per daugeli metu pripranti ir nebenori valgyti to, kas anksciau tau teike malonuma. Taip ir ji, sako naktimis sapnuojanti tortus, ledus... ...Na ir prirasiau as cia:). Bet tikiuosi ka nors supratote. Tikrai linkiu valios tau Sarune, bet jei atvirai, nemanau kad ta valios uzteks visam likusiam gyvenimui. Man jos neuztekdavo... nesutinku NE NE NE nežinau, kas negerai su ta tavo pažįstama moterim, bet aš neiškeisčiau torto į paslydinėjimą kalnuose, į saves nuostabios atvaizdą veidrodyje argi gyvenimo džiaugsmas - tai valgyti TORTUS, PYRAGAČIUS UŽSIKANDANT SILKE IR RŪKYTAIS LAŠINIAIS??? kiek esu skaičiusi sulieknėjimo istorijų, kiek pažįstų tokių žmonių, niekas NIEKAS nesako, kad prarado gyvenimo džiaugsmą, atvirkščiai .. David Brooks "niekada nesuvokiau, kiek daug prarandu"
Šarūne, esu tokio pat svorio kaip ir tu-103 kg. Jeigu būti visiškai tiksliai - toks svoris buvo prieš 1,5mėn. kai rimtai nutariau mesti svorį. Aišku mesti svorį bandžiau ne vieną kartą, bet....
jo, aš niekada nebuvau stora
bet užtat turėjau ir tebeturiu kitų silpnybių, trūkumų, kompleksų ir didelios valios dėka jau kai kurių atsikračiau tai buvo juodas darbas bet vis tiek verta QUOTE(nicorrette @ 2006 04 26, 16:36) nesutinku NE NE NE nežinau, kas negerai su ta tavo pažįstama moterim, bet aš neiškeisčiau torto į paslydinėjimą kalnuose, į saves nuostabios atvaizdą veidrodyje argi gyvenimo džiaugsmas - tai valgyti TORTUS, PYRAGAČIUS UŽSIKANDANT SILKE IR RŪKYTAIS LAŠINIAIS??? kiek esu skaičiusi sulieknėjimo istorijų, kiek pažįstų tokių žmonių, niekas NIEKAS nesako, kad prarado gyvenimo džiaugsmą, atvirkščiai .. David Brooks "niekada nesuvokiau, kiek daug prarandu" Na jei nekeistumei, tai kodel tai tau aktualu? Zinai, nenoriu cia graudulingu giesmiu rasyti, uzteko man ju gyvenime, bet tie, kurie skuba mokyti ir smerkti ir bla bla bla storulius, nesupranta paprasto dalyko-kiaulinis antsvoris vienaip ar kitaip ziauriai trenkia per sveikata ir ne ka maziau, o kartais net daugiau per PSICHIKA. Ir labai reto kurio nepaveikia. Depresijos, saves nekentimas, uzsidarymas, atsiribojimas ir taip toliau. Daznas net sau bijo tai pripazinti. Susidaro sumautas uzdaras ratas, is kurio taip sunku issivaduoti. Suvoki, kad gyvenimo dziaugsmas nera edimas, bet nebesugebi issitrukti. Jo, galiausiai susiimi, pasikankini, rezultatas yra. Bet kaip narkomanas-viena karta uzedi, ir vel ta pati giesmele. Gryniausia narkomanija. Plius per dietas suniui ant uodegos nuejusi medziagu apykaita. Eiti pas psichologa? Gal kam ir padeda, bet pvz as turiu imuniteta jiems. Nesakau, kad numesti kad ir 50 kg neimanoma, bet numesti yra sudas palyginus su islaikymu to numesto svorio. Tam tikrai reikia viso gyvenimo pasisventimo. Jo, budavo numeti per desimt per menesiuka, po to pradedi maitintis taip, kaip anksciau (bet net ne daugiau!), ir ta desimtis greiciau nei per menesi sulipa atgal. QUOTE(toli @ 2006 04 26, 16:02) Na jei nekeistumei, tai kodel tai tau aktualu? Zinai, nenoriu cia graudulingu giesmiu rasyti, uzteko man ju gyvenime, bet tie, kurie skuba mokyti ir smerkti ir bla bla bla storulius, nesupranta paprasto dalyko-kiaulinis antsvoris vienaip ar kitaip ziauriai trenkia per sveikata ir ne ka maziau, o kartais net daugiau per PSICHIKA. Ir labai reto kurio nepaveikia. Depresijos, saves nekentimas, uzsidarymas, atsiribojimas ir taip toliau. Daznas net sau bijo tai pripazinti. Susidaro sumautas uzdaras ratas, is kurio taip sunku issivaduoti. Suvoki, kad gyvenimo dziaugsmas nera edimas, bet nebesugebi issitrukti. Jo, galiausiai susiimi, pasikankini, rezultatas yra. Bet kaip narkomanas-viena karta uzedi, ir vel ta pati giesmele. Gryniausia narkomanija. Plius per dietas suniui ant uodegos nuejusi medziagu apykaita. Eiti pas psichologa? Gal kam ir padeda, bet pvz as turiu imuniteta jiems. Nesakau, kad numesti kad ir 50 kg neimanoma, bet numesti yra sudas palyginus su islaikymu to numesto svorio. Tam tikrai reikia viso gyvenimo pasisventimo. Jo, budavo numeti per desimt per menesiuka, po to pradedi maitintis taip, kaip anksciau (bet net ne daugiau!), ir ta desimtis greiciau nei per menesi sulipa atgal. aš juk nesakau, kad viskas labai lengva, paprasta nėra lengvas, bet kai pasieki ko siekiai, sakyt, kad praradai gyvenimo džiaugsmą... tai, kad gerbiama toli aš ir esu bla bla bla storulis, per du metus griauždama savo kokias tai problemas užsiauginęs 40 kg antsvorį, kuris jau trenkė per sveikatą, ir tą sumautą uždarą ratą aš gerai žinau, vis dar bandau iš jo ištrūkti bet aš neieškau pasiteisinimo ir nepateisinų kitų storulių, ir jokia tai ne narkomanija savo nesugebėjimą atsispirti apsirijimui vadindami liga, mes tartum save pateisinam, tipo, mes tokie vargšai, mes sergame, mes ligoniai jokie mes ne ligoniai, mes tinginiai, nesugebantys pakeisti durnų įpročių va taip
Kiekvienas turi teise i savo nuomone, be abejo. Tik siaip mesti svori reikia labai stabilios psichikos.
sutinku kad davarytum save iki 4 laipsnio nutukimo tikrai reikia stabilios psichikos QUOTE(toli @ 2006 04 26, 17:01) As cia rimtai bandau papostringauti, o ana tyciojasi is manes. atsiprašau šiaip daug geriau mūsų iah...sudetingame kelyje biški iš saves pasijuokti, geriau nei nuolat graužtis ir gailėtis aš tik norėjau pasakyti šarūnei, kitoms su tokia pačia bėda, kad reik kapstyt giliau, tai labai padeda, suvokt savo problemas, pasižiūrėt į savo gyvenimą iš šalies na, dar kartelį pacituosiu: "bandymas numesti svorį, paremtas tik valios pastangomis, 99% baigiasi nesekme, pradėti reikia nuo savo pasamonės, keisti savo požiūrį į save, savo mąstimą" ir t.t. žodžiu, nieko naujo, gal ner labai paprasta, bet QUOTE(sairina @ 2006 04 26, 15:45) Šarūne, esu tokio pat svorio kaip ir tu-103 kg. Jeigu būti visiškai tiksliai - toks svoris buvo prieš 1,5mėn. kai rimtai nutariau mesti svorį. Aišku mesti svorį bandžiau ne vieną kartą, bet.... Na,as dabar irgi tiek nebesveriu,vakar ryte buvo 95 (kovo 6d,kai pradejau laikytis,buvo 107).Beda ta,kad po Velyku niekaip negaliu sustot est.
Vien psichologinis nusiteikimas tikrai nepadeda. Reikia VALIOS, pirmiausia jos. Be jos nieko nepavyks tikrai.
Sveikutės
Aš iš 100 kg jau išsikapanojau Turiu tokį sąrašiuką pasidarius, kokie dalykai pasikeis, kai būsiu liekna, tai kai pasidaro sunku, perskaitau, apmastau ir nebėr noro šaldytuvo siaubt Ir dar... Per Velykas taip prisivalgiau, kad galvojau sprogsiu
As manau,kad nutukimas vis delto yra liga,kaip alkoholizmas ir narkomanija.Ar priklausomybe-vadinkit kaip norit.
Šaunuolės Šarūnei ir Egluže, jūs jau peržengėtė 100 kg riba. O aš dar ne
QUOTE(Eglužėlė @ 2006 05 02, 10:29) Papsakosiu trumpai,kad nebutu taip liudna,kaip as atsikraciau savojo 100 O buvo taip,kad tiek sveriau pries pat gimdyma.Na,galvoju,pagimdysiu ir vel viskas bus kaip buve,t.y netoli 70 Tai va,puoliau galvoti,ko cia imtis,nes menesiai bego,o lasiakai liko.Pirmas zingsnis,kurio emiausi ir buvo kazka padaryti,kad pradeti.Issiviriau grikiu ir nuo ju pradejau.Keli kg nukrito,bet aisku,jie net nelabai matesi prie tokios mases.Tada emiau skaiciuoti kalorijas,ka darau iki siol.Aisku,palaipsniui,is leto,vargingai,bet kg tirpo.Dabar sveriu 67kg.Aisku,tai dar ne idealu,bet visgi. Visoms metacioms linkiu zengti pirma zingsni kad ir nuo siandien,nenusivilti ir rezultatai bus QUOTE(sairina @ 2006 04 26, 15:45) Šarūne, esu tokio pat svorio kaip ir tu-103 kg. Jeigu būti visiškai tiksliai - toks svoris buvo prieš 1,5mėn. kai rimtai nutariau mesti svorį. Aišku mesti svorį bandžiau ne vieną kartą, bet.... Okaip sportuoji?Aš bijau sąnarius sugadinti su savo svoriu, man baisu žiūrėti, kaip tuos storulius vaiko per '' DIDŽIUOSIUS PRARADIMUS'' QUOTE(MELDA @ 2006 05 08, 20:43) Okaip sportuoji?Aš bijau sąnarius sugadinti su savo svoriu, man baisu žiūrėti, kaip tuos storulius vaiko per '' DIDŽIUOSIUS PRARADIMUS'' Siulau pirmai pradziai bent jau pradeti daug vaikscioti, taip sanariams tikrai nieko nenutiks. Svarbiausia bent bet ka daryti, bet tik nesedeti vietoje, nes jei dar priaugti, va tada tikrai pareis sanariams sakes. O siaip man paciai ziauroka paziureti, ka su tais vargsais storuliukais daro, juk pati esu sverusi gerokai per simta. QUOTE(MELDA @ 2006 05 08, 19:43) Okaip sportuoji?Aš bijau sąnarius sugadinti su savo svoriu, man baisu žiūrėti, kaip tuos storulius vaiko per '' DIDŽIUOSIUS PRARADIMUS'' Vaikštau į sporto klubą, lankau kalanetiką, aerobiką, kūno dizainą. Šiaip man svoris ypatingai netrukdo sportuoti, tik kai kuriuos pratimus atlikti sunkiau. Bet kai pažiūriu ir lieknos panelės visų pratimų nepadaro. Kartais po aerobikos einu ant treniruoklių, bet neilgam, kokių 15-20min. Kol kas su sąnariais problemų neturiu, tikiuosi kad ir nebus. Tiesa, vieną kartą po treniruotės skaudėjo keliai, bet čia pati kalta: stengiausi visus pratimus daryti labai sąžiningai. Taip kad dabar vėl simuliuoju, jei pratimas sunkesnis darau ne iki galo. Porą kartų žiūrėjau Didžiuosius praradimus Man nėr ko lygintis kaip ten sportuoja. Be abejo, tai šou, ir ten žmonės juk nieko daugiau ir neveikia, o tik sportuoja,ir į darbą eiti jiems nereikia...
Kadangi nekastruoja smegenu, issikastravau skrandi, is 122 dabar like 77 ir dar vis po truputi krenta. Kai jau nebebus sveikatos kovoti su vis atauganciu svoriu ir busit isbande visas imanomas priemones ir nualine organizma iki begalybes, paskambinkite gydytojams Kaseliui (Klaipedoje) ar Maleckui (Kaune) ir prasykite pagalbos, bet pirmiausia isbandykite VISKA.
QUOTE(eda.dita @ 2006 06 16, 09:48) Kadangi nekastruoja smegenu, issikastravau skrandi, is 122 dabar like 77 ir dar vis po truputi krenta. Kai jau nebebus sveikatos kovoti su vis atauganciu svoriu ir busit isbande visas imanomas priemones ir nualine organizma iki begalybes, paskambinkite gydytojams Kaseliui (Klaipedoje) ar Maleckui (Kaune) ir prasykite pagalbos, bet pirmiausia isbandykite VISKA. Tai kad sitai kastracijai mano svoris per mazas.O prisiaugint,kad galeciau operuotis kazkaip ranka nekyla QUOTE(šarūnė @ 2006 04 24, 09:23) o as sveriu jau108kg Vat smegenis labiausiai ir reikia iskastruot.Labiau uz viska noreciau pakeist savo mastyma,kad dasustu viena karta,jog yra daug malonesniu dalyku uz rijima,juo labiau,kad po to taip bloga buna. Ir as kas kada sveriau 98kg.bet atsikraciau ju , aisku teko ispradziu priprast prie naujoviu,bet poto atrode,kad taip turi but,as numeciau 30kg.
papasakok, ka darei, kaip tiek numetei?
QUOTE(Ratatankė @ 2007 03 02, 09:02) ramiai, drambliuk, ramiai... Svarbiausia - daryt, o ką - tai, kas Tau sekasi geriausiai bet visu budu reikia issirinkti geriausia QUOTE(serene @ 2007 03 01, 22:34) Ka dariau,ispradziu prisiauginau tiek svorio,kad kai dabar pamastau tai siaubas.As sveriau 98kg.bet niekad negirdejau jokiu patyciu,turejau dauk draugu,vaikinai rode manim susidomejima,sveikata nesiskusdavau,mokykloje sportuodavau kaip visi,tad kaip ir priezasties mest svorio nebuvo.Isvaziavau pas draugus i kaima,kokiom 2 sav.gryzau idegus,pailsejus.Nusipirkau spaudos kioske zurnala"Panele",jame perskaiciau straipsni apie moteris kurios numete svori,kaip joms sekasi ta svori islaikyt ir.t.tTad as persirasiau dieta vienos moters ir jos laikiausi,beja ta dieta jai paskyre endokrinologas,ir kaip jos pacituota tokia dieta jinai turejo laikytis visa gyvenima.Man ji padejo as atsikraciau 30kg.pradzioja buvo sunku,nes teko atsisakyt iprasto valgymo,bet kai pasisveriau po 6sav.ir pamaciau,kad netekau 8kg.patikekit atsirado toks stimulas ir toliau leknet. Papildyta: Dieta visam gyvenimui As ja taip pavadinau.... 1 diena:5 stik.kefyro,250g.duonos,arbata,vanduo kiek norisi ir telpa 2 diena:250g.varskes ir skysciai,arbatos vanduo 3 diena:500g.darzoviu misraines,250g.duonos,skysciai tie patys 4 diena:250g.olandisko surio,balinta kava galima gert sia diena ir skycius 5 diena:250g.virtos jautienos.500g.kopustu salotu,3 stik pomodoru sulciu ir skyciu gert reikia 6 diena:10 0buoliu,sulsiu vaisiu 5stik.ir skyciai 7 diena:250g.keptos zuvies,500g.kopustu salotu,5stik pomidoru sulciu ir skysciai stai tokia ta dieta...... as dar plius nuo 18val.nevalgydavau , nors ten apie tai neuzsiminta,nuo tada pradejau gert zalia arbata ir atsisakiau cukraus,paskaicius tikrai nekas,pirmos 2 sav. sunkios , o poto viskas klostosi getai,tad gal kuri pabandysit. Ir dar 30kg.as numeciauper keturis men. ir dvi savaites nes kaip dabar pamenu pries Kucias uzlipau ant svarstykliu ir jos parode 68kg.
Tai jau šioje temoje storulių neliko? Visi išlieknėjo? Šarūnę su CP tai mačiau kitur - jau kaip Holivudo gražuolės
|