Pasirodau savo paskutinį, "solidų", su kišene $$
Grazu. Tik as tavo vietoj nebuciau dejus tu zaliu gelyciu, nes ta puosni roze jau viena pati papuosia viska. Tinkliuku raudonu nebuna? Bet siaip tai grazu
labas vakaras
tikriausiai uzsibreziau per daug, noriu i drauges vestuves buteli isdekoruot, deja, cia butu pirmas blynas, gal turite ideju, kad tiktu vestuvems ir sugebeciau pati padaryti (su smulkiausiom instrukcijom kaip ka daryti)..nepykit, jei kartojuosi jaunieji reiklus, tad norisi kazko tikrai imantraus ...o tai sunku vienai igivendinti.. QUOTE(sineja @ 2011 09 12, 21:19) labas vakaras tikriausiai uzsibreziau per daug, noriu i drauges vestuves buteli isdekoruot, deja, cia butu pirmas blynas, gal turite ideju, kad tiktu vestuvems ir sugebeciau pati padaryti (su smulkiausiom instrukcijom kaip ka daryti)..nepykit, jei kartojuosi jaunieji reiklus, tad norisi kazko tikrai imantraus ...o tai sunku vienai igivendinti.. Paziurek mano parase. Gal ideju rasi. O jei kas uzklius, galesiu papasakot ![]()
mergaites patarkite ar jus su karstais klijais israitmus datrote ir tada automobiliniais dazais uzprskiate, o etiketes nereikia nuvalyti nuo butelio, skaiciau daug ir visko esu naujoke sitoje srityje, na bet man labai tai patinka, labai grazus Jusu visu darbeliai, aciu kas aprasysite eiga placiau
QUOTE(georgiana @ 2011 10 03, 14:28) mergaites patarkite ar jus su karstais klijais israitmus datrote ir tada automobiliniais dazais uzprskiate, o etiketes nereikia nuvalyti nuo butelio, skaiciau daug ir visko esu naujoke sitoje srityje, na bet man labai tai patinka, labai grazus Jusu visu darbeliai, aciu kas aprasysite eiga placiau na žinok,aš kai paskaičiau visas temukes,tai nekilo jokių klausimų,merginos labai aiškiai viską aprašę Etikes reikia nuimti,jei nori,gali gražiai nuimti atmirkius,tada galėsi vėl užklijuoti ant jau dekoruoto butelio,nori paprastai,atmirkai,nugramdai ir švariai nuvalai butelaitį. Tada darai raštus karštais klijais,išdžiūsta gana greitai ir purški norima spalva,geriausia ,tai daryti garaže,aš dažiau lauke,kai nebuvo vėjo,kad neprineštų dulių,kai išdžiūsta,dekoruoji su turimomis priemonėmis. Man labao gražu ,dekubažuoti buteliai,bet ten jau ir paruošimas turbūt sudėtingesnis ir visas dekoravimas,jau rimtas darbas. QUOTE(Vaidosee @ 2011 10 03, 14:40) na žinok,aš kai paskaičiau visas temukes,tai nekilo jokių klausimų,merginos labai aiškiai viską aprašę Etikes reikia nuimti,jei nori,gali gražiai nuimti atmirkius,tada galėsi vėl užklijuoti ant jau dekoruoto butelio,nori paprastai,atmirkai,nugramdai ir švariai nuvalai butelaitį. Tada darai raštus karštais klijais,išdžiūsta gana greitai ir purški norima spalva,geriausia ,tai daryti garaže,aš dažiau lauke,kai nebuvo vėjo,kad neprineštų dulių,kai išdžiūsta,dekoruoji su turimomis priemonėmis. Man labao gražu ,dekubažuoti buteliai,bet ten jau ir paruošimas turbūt sudėtingesnis ir visas dekoravimas,jau rimtas darbas. aciu labai uz informacija, kadangi einam i draugu vestuves sveciais, tai isivaizuodu kad pirksiu butelaiti, auksinius ratlnkiu dazus, kazkur 24 Lt kainuoja, pistoleta nusipirkau, kliju lazdeliu turiu, o rastus ismarginsiu, tik dar vestuvinius ziedelius du galvoju ar susukti is vielutes ar irgi is kliju apskritimus padaryti QUOTE(georgiana @ 2011 10 03, 15:28) aciu labai uz informacija, kadangi einam i draugu vestuves sveciais, tai isivaizuodu kad pirksiu butelaiti, auksinius ratlnkiu dazus, kazkur 24 Lt kainuoja, pistoleta nusipirkau, kliju lazdeliu turiu, o rastus ismarginsiu, tik dar vestuvinius ziedelius du galvoju ar susukti is vielutes ar irgi is kliju apskritimus padaryti o kam tokie brangūs dažai, jei yra pigesnių? Ieškok statybos prekėse dažų skyriuje. Kai reikia, perku ermitaže, už flakonėlį ~ 8lt. Yra visokiausių spalvų QUOTE(Ducky @ 2011 10 03, 18:44) o kam tokie brangūs dažai, jei yra pigesnių? Ieškok statybos prekėse dažų skyriuje. Kai reikia, perku ermitaže, už flakonėlį ~ 8lt. Yra visokiausių spalvų aciu Ducky, paskaiciau kad tinka tik ratlankiniai buteliams dazai, nes tie kur dekorui, na as esu makaronus, kankorezius purskus, jie kaip merginos raso netinka QUOTE(georgiana @ 2011 10 04, 08:32) aciu Ducky, paskaiciau kad tinka tik ratlankiniai buteliams dazai, nes tie kur dekorui, na as esu makaronus, kankorezius purskus, jie kaip merginos raso netinka oj dėkui
labukas mergytės,gražūs darbeliai..kažkada dariau ant šampano butelio "eglutes"o dabar labai sudomino dažais dekoruoti buteliai,kiek suprantu iš pradžių reikia "išmakalioti" butelį karštais dažais o po to nupurkšti dažais?ar gerai supratau?Gal žinote kur galima įsigyti mažų šampano ar kažkokio vermuto mažų buteliukų..kažkaip LT nematau...Ačiū už atsakymus iš anksto
QUOTE(*Katytė* @ 2011 12 06, 20:06) labukas mergytės,gražūs darbeliai..kažkada dariau ant šampano butelio "eglutes"o dabar labai sudomino dažais dekoruoti buteliai,kiek suprantu iš pradžių reikia "išmakalioti" butelį karštais dažais o po to nupurkšti dažais?ar gerai supratau?Gal žinote kur galima įsigyti mažų šampano ar kažkokio vermuto mažų buteliukų..kažkaip LT nematau...Ačiū už atsakymus iš anksto taip iš pradžių nusipieši ornamentus karštais klijais, o tada nupurški dažais QUOTE(Ducky @ 2011 12 06, 20:24) taip iš pradžių nusipieši ornamentus karštais klijais, o tada nupurški dažais ačiū už ats. QUOTE(*Katytė* @ 2011 12 07, 11:11) ačiū už ats. na tik ne tie kur dabar visi prekybcentriai užversti prieš šventes. Siūlyčiau ieškoti statybos prekėse prie dažų arba automobilių skyriuose prie dažų
Ąžuolyno gėrybės, giliukai, kerpės. Nors jau žiema, bet tik dabar prisiruošiau
![]() Čia gyvena pelėdžiukas ![]()
Nu originalu ir grazu. Saunuole
![]() Draugės vestuvėms
Drauge turetu likti labai patenkinta
ELlJA-> kuo toliau tuo sauniau!
QUOTE(Bangelia.. @ 2012 05 04, 08:25) Ačiū QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 04, 08:34) Ačiū, mergyt, labai smagu, kad patinka.
ELlJA, gražūs tavo išpaišyti buteliukai
O čia mūsų su vaikais bendras darbelis - pirmas mano blynas. Sugalvojom vakar vestuvių proga sukurt, tai per kelias val sukūrėm Pinigėliai - dėl turto, per viduriuką išpaišiau karštais klijais žiedelius. Iš pradžių galvojau blizgančiais sidabriniais klijais apvdžiot, bet MB pasakė, kad nereik, taip gražu Vaikai ryte išnešė padovanot. Paskui skambino man: jaunikis pasakė tik "ogo, kaip gražu!" ![]() |