Sveikos mamytes,nutariau ir as parasyti savo gimdymo istorija.Kaip ir kiekviena busima mama buvau labai laiminga ir su dideliu nekantrumu laukiau savo mazyles.Visa laika jauciausi tiesiog puikei ir nereikejo jokiu apsilankymu po ligonines.Tik viena diena man pradejo skaudeti tai nugara tai pilva arba sona,kai kita diena nuejau pas savo gydytoja ji liepe kuo greiciau vykti i ligonine (mat skausmai prasidejo paryciais).Galvojau,kad nieko tokio gal pagulesiu kokia savaite ir vel grysiu namo,bet pasirode,kad tai buvo tik mano svajones.Nuvaziavus i trakus i manegreitai pagulde i palata ir prijunge laseline,bet niekas nepaaiskino kas dedasi.Tik netycia nugirdau kaip viena sesute sake kitai,kad galiu bet kuriuo momentu pradeti gimdyti ir ji bijo,man buvo tiesiogine zodzio prasme sokas juk tik sestas menuo i pabaiga ejo ir net nesiruosiau gimdyti (pati taip sau mintyse sakiau).Po poros valandu mane perveze i antakalni,man tik pasake,kad bus saugiau ir tau ir mazyliui.As kartu su vyru tik ispuciau akis ir isvaziavau.Paziureja gydytojai pasake,kad kaklelis atsidares jau 4-5 cm ir kas 8 min saremei.Para laiko pragulejau gimdykloj (man davinejo vaistus,kad sustabdyti gimdyma),poto perveze i gimdyviu skyriu.Ten pragulejau pusantros paros ir man nubego vandenys,kaiptik ta diena buvo jau septintas niestumo menuo,mazdauk apie pietus pagimdziau savo mazyle kuri buvo 45 cm ugio ir svere 2200 kg.Nors atrode,kad jau bus viskas gerai,bet taip nebuvo.Po savaites mus perveze i santariskes i neisnesiotu naujagimiu skyriu.Ir prasidejo po poros dienu,mano mazyle pradejo tiesiogine zodzio prasme vemti kai tik nepavalgo.Seseles is pradziu aiskino man,kad tai normalu.Suprantu,kad normalu kai atpila,bet ne taip,kad as visa slapia ir palata vos neskesta.Galiausei mano kantrybei atejo galas ir as nuejau pas skyriaus vedeja.Poto buvo issiaiskinta,kad mazyle sirgo auksiniu stafilokoku ir prasidejo kairiosios kojytes raumens uzdegima (ir su tokiu serrganciu vaiku mane butu israse namo),bet po triju menesiu pagaliau viskas baigesi mes pasveikom ir isvykom namo.Dabar esu laiminga ir mano mazyle jau devyniu menesiu sveika isdykele.
Džiugu, kad viskas gerai baigėsi, aukit didelės, sveikos ir laimingos
Labai šaunu, kad jūs abidvi sveikos
o mediku neprofesionalumas Nuoširdžiai džiaugiuosi, kad tavo dukrytės nenugydė Sėkmės
Didelės jums sėkmės
Visada tikėk, kad ji niekada jūsų neapleis
Na labai fain kad jus sveikutės
Aukit
Sėkmės jums
Aš į gydytojus seniai žiūriu įtariai
Gerai, kad viskas baigėsi Jums gerai Sveikinu turint mergyte
dideles jums sveikateles
Gera gird4ti,kad viskas baig4si gerai
Aukit sveikos
šaunuolė, kad nuėjai pas skyriaus vedėją aiškintis, nes kitaip, matyt būtų sergantį vaikutį namo išleidę
Šaunuolės jūs abi
Labai džiaugiusi kad kad jus jau sveikos
Aukit sveikutes ir grazutes
Saunuolytes , sekmes jums dideliausios
Sveikatėlės mažylei, o mamytei - kantrybės.
Saunuole esi, kad nuejai pas vedeja ir viska issiaikinai. Dziugu, kad mazylei viskas gerai, aukit didutes ir sveikutes:)
Mano mazoji gime 3savaitemis anksciau 2350g ir 46cm ugio, bet as dekoju dievuliui ir medikams, kad viskas buvo gerai ir mano mazyle sveikute pasveikino pasauli, o gimdymas tai buvo komplikuotas
Uhc, tie musu medikai
Sekmes jusu seimai |