Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Italų kurtų (levrečių) veislės šunys
Supermamų klubas > Mūsų namai > Fauna > Šunys
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Margarita25
Sveikos,

Turiu sios veisles suni, tai labai noreciau susipazinti su kitomis juos laikancionis seimininkemis ax.gif
Musiskis labai sunkiai ziema istveria,nes i lauka nevedame tai jam kartais "stogas nuvaziuoja"
Kaip priziuorite siuos sunis ziema?
Ar pas jus jie viska valgo,ar labai pasirenka?
Ar klauso ir kokius charakterio bruozus priskirtume sios veisles sunims?
Klausiu del to,nes manasis labai inoringas,valgo pasirinktinai,klauso tik ta ka jis nori girdeti,na sakyciau daugiau kates charakterio turi nei suns doh.gif
Margarita25
ax.gif
Daiva D.
Susirask Eolo_arfa čia http://www.biteplius.lt/lt/2club.welcome/161-=(1755405720
Ji augina ir veisia levretes.
Arrasanda
As irgi auginu levretes patinuka ir tikrai jokiu problemu nera. Eda praktiskai viska, bet seriu tik sausu maistu. Jei pasiulyciau zmogisko maisto, tai tikrai neatsisakytu ir jo. Klausyt manes klauso tikrai neblogai, bet paleisti nuo pavaduko nesiryztu, nes visgi nedresiruojo jo. Mano nuomone - tai labai trapus ir lepus sunys. Ziemos metu pasivaiksciojimai pakankamai trumpi, nes jis pats nenori ilgai buti lauke - salta. O siaip rengiu ji. Siaip thumbup.gif sunys
Arija
Sveiki,
aš taip pat auginu levretę, šiuo metu net dvi. Ir viena iš jų šiuo metu laukiasi nestuke.gif Turėtų gimdyti po kokių dviejų savaičių. Planuojam 2 šuniukus smile.gif

Kaip priziuorite siuos sunis ziema?

Prižiūriu taip kaip visada biggrin.gif Tika išku pasivaikščiojimai gerokai sutrumpėja, kartais išvis neišvedu (jeigu labai šalta). Tuomet daro ant "palučių" namie.

Ar pas jus jie viska valgo,ar labai pasirenka?

Saviškius šeriu sausu maistu, o kartais duodam ir mėsos ar nuplikitų vištų širdelių. Jokio papildomo maisto. Valgo neblogai, juk valgyt reikia, kur dėsis. Na kartais paskaninu sausą maista lašeliu aliejaus ar suvilgau vandeniu. Bet tik tiek.

Ar klauso ir kokius charakterio bruozus priskirtume sios veisles sunims?

Klauso, ir labai neblogai. Patinukas (kuris iš tiesų ne mano) yra puikiai išdresuotas. Klauso visur, visada ir bet kokiomis sąlygomis. "Sedėt" reiškia sedėt, o ne ką kitą. Esu juo labai patenkinta. O ypač gražiai klauso parodose biggrin.gif Stovi kaip statulėlė.
O maniškė, Alba, yra tiesiog labai lėta, nejudri ir jai niekas nerūpi. Tai ir nori nenori klauso. Ne idealiai, bet tikrai pakankamai. Paleidiu nuo pavadžio visada, tikrai nepergyvenu. Išvis ji net nenori nuo manęs niekur bėgti, tik šniukštinėja aplinkuj. O jeigu pamato katę, įsitempia, pasiruošia bėgt, bet komanda "Fu" ir baigiasi visi norai. Aišku, norėtųsi, kad ji klausytų geriau.
O charakterio bruožai... Tai beabejonės visi šunys laabi skirtingi. Joey ir Alba panašūs beveik vien tik išvaizda. Skirtingi baisiai. Bet galiu pasakyt, kad levretės yra jautrūs, prieraišūs, žaismingi šunys.

Klausiu del to,nes manasis labai inoringas,valgo pasirinktinai,klauso tik ta ka jis nori girdeti,na sakyciau daugiau kates charakterio turi nei suns

Nepykite, bet čia yra problema ne šunyje o Jumyse wink.gif Šunį tikrai galima išsiauklėt ir išsidresuot, levretės nėra koks išskirtinumas ar stebuklas.

Arrasanda, koks Jūsų patinuko vardas?
Arrasanda
QUOTE(Arija @ 2007 03 02, 16:47)
Patinukas (kuris iš tiesų ne mano) yra puikiai išdresuotas. Klauso visur, visada ir bet kokiomis sąlygomis. "Sedėt" reiškia sedėt, o ne ką kitą. Esu juo labai patenkinta. O ypač gražiai klauso parodose biggrin.gif  Stovi kaip statulėlė.

*

Nedrisciau Ieva 100% garantuoti, kad Joey jau taip ir stovi kaip statulele. rolleyes.gif Na, bet jau cia mano nuomone ir ja pasilaikysiu sau, nes vel dar apreksite mane, kad apkalbu zmones ir ju sunis. wacko.gif

O as turiu BENEDICTUS EOLO ARFA. sunglasses2.gif Tu ji tikrai zinai ir netgi viena karta esi maciusi. tongue.gif
Mane taip pat zinai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Arija @ 2007 03 02, 16:47)
Patinukas (kuris iš tiesų ne mano) yra puikiai išdresuotas. Klauso visur, visada ir bet kokiomis sąlygomis. "Sedėt" reiškia sedėt, o ne ką kitą. Esu juo labai patenkinta. O ypač gražiai klauso parodose biggrin.gif  Stovi kaip statulėlė.
O maniškė, Alba, yra tiesiog labai lėta, nejudri ir jai niekas nerūpi. Tai ir nori nenori klauso. Ne idealiai, bet tikrai pakankamai. Paleidiu nuo pavadžio visada, tikrai nepergyvenu. Išvis ji net nenori nuo manęs niekur bėgti, tik šniukštinėja aplinkuj.
*

Nedrisciau Ieva 100% garantuoti, kad Joey jau taip ir stovi kaip statulele. rolleyes.gif Na, bet jau cia mano nuomone ir ja pasilaikysiu sau, nes vel dar apreksite mane, kad apkalbu zmones ir ju sunis. wacko.gif

Tu nori pasakyti,kad Alba ir kai maza buvo tai irgi buvo leta, nejudri ir niekuo nesidominti? Taip pat drisciau suabejoti.
O as turiu BENEDICTUS EOLO ARFA. sunglasses2.gif Tu ji tikrai zinai ir netgi viena karta esi maciusi. tongue.gif
Mane taip pat zinai smile.gif
Snoop
Labas Margarita, as irgi is Vilniaus ir turiu levrete (tiksliau jau dvi). Papasakok daugiau apie saviski - kiek jam laiko, kur pirkai? gal gimines esam biggrin.gif

Skirtingai nuo tavo, maniskes ypatingai klusnios. laisvai vedzioju be pavadelio, pasaukus visada ateina, zino kelias komandas - i vieta, sedet, fu, atnesk. esu labai patenkinta sunimis, nes neturiu su jais jokio vargo. abi ismokytos atlikineti savo reikalus ant laikrascio vienoje vietoje, todel zinau, kad jei bus labai salta ar nespesiu laiku grizti namo, galiu nesirupinti, jog teks po kambari rankioti kruveles ir valyti balutes smile.gif
Arija
QUOTE(Arrasanda @ 2007 03 03, 13:33)
Nedrisciau Ieva 100% garantuoti, kad Joey jau taip ir stovi kaip statulele.  rolleyes.gif  Na, bet jau cia mano nuomone ir ja pasilaikysiu sau, nes vel dar apreksite mane, kad apkalbu zmones ir ju sunis.  wacko.gif

Tu nori pasakyti,kad Alba ir kai maza buvo tai irgi buvo leta, nejudri ir niekuo nesidominti? Taip pat drisciau suabejoti.

O as turiu BENEDICTUS EOLO ARFA.   sunglasses2.gif  Tu ji tikrai zinai ir netgi viena karta esi maciusi. tongue.gif
Mane taip pat zinai  smile.gif
*

Miela, Monika, man būtų labai įdomu sužinoti iš kur Tu žinai kaip Joey stovi? Nes kiek atsimenu gyvai tu nesi jo mačiusi wink.gif Kai dalyvavom Panevežio parodoje Tavęs- nebuvo. Tai kaip čia sprendi apie stovėseną? Gal kas nors prišnekėjo wink.gif? Šeip jei galima man papunkčiui parašyk priekaištus jo stovėsenai... Bus labai įdomu.
Beje, dalyvausiu šį savaitgalį CACIB'uose Vilniuje, jei būsi- galėsi pažiūrėt kaip jis stovi ir realiai įvertint. Tada šnekėk į valias...

Kai buvo maža beabejonės nebuvo vietoje gulintis šuniukas abejingomis akimis. Tikrai ne. Ir lakstė, ir dūko ir t.t. Kaip ir priklauso mažyliui. Bet, kad nieko nėra sugriaužusi tai tikrai. Nieko rimto (keli laikraščiai nesiskaito biggrin.gif). Beje, kiek man Laima pasakojo tai Alba beveik nežaidė su savo sesutėmis. Ir dideliu judrumu niekada nepasižymėjo. Bet va balsingumu tai taip smile.gif Tik jau tai išaugo.
Arrasanda
QUOTE(Arija @ 2007 03 05, 16:38)
Miela, Monika, man būtų labai įdomu sužinoti iš kur Tu žinai kaip Joey stovi? Nes kiek atsimenu gyvai tu nesi jo mačiusi wink.gif Kai dalyvavom Panevežio parodoje Tavęs- nebuvo. Tai kaip čia sprendi apie stovėseną? Gal kas nors prišnekėjo wink.gif? Šeip jei galima man papunkčiui parašyk priekaištus jo stovėsenai... Bus labai įdomu.
Beje, dalyvausiu šį savaitgalį CACIB'uose Vilniuje, jei būsi- galėsi pažiūrėt kaip jis stovi ir realiai įvertint. Tada šnekėk į valias...

Kai buvo maža beabejonės nebuvo vietoje gulintis šuniukas abejingomis akimis. Tikrai ne. Ir lakstė, ir dūko ir t.t. Kaip ir priklauso mažyliui. Bet, kad nieko nėra sugriaužusi tai tikrai. Nieko rimto (keli laikraščiai nesiskaito biggrin.gif). Beje, kiek man Laima pasakojo tai Alba beveik nežaidė su savo sesutėmis. Ir dideliu judrumu niekada nepasižymėjo. Bet va balsingumu tai taip smile.gif Tik jau tai išaugo.
*

Mieloji Ievute, Panevezy as buvau tik Kaune nebuvau. Bet buvo kas papasakoja parodos ispudzius. Uzsipulti tikrai nereikia manes. Tiesiog isreiskiau savo nuomone.
Papildyta:
Vilniuj CACIB busiu bet tik viena diena cool.gif
Arija
Susimaišiau wink.gif Apie Kauną šnekėjau. Taip ir galvojau, kad kas papasakojo... rolleyes.gif Tada susilaikau nuo komentarų.
Arija
Beje, vis dėlto man tikrai įdomu kokių gi priekaištų turi Joey stovėsenai?
Erija
4u.gif , mano kaimyne augina si nuostabu suniuka. Galvojau pasidalinsiu cia bendrais dziaugsmais apie sia veisle, bet cia kazkokie zvarbus vejai jusu temoj pucia verysad.gif .
Arrasanda
QUOTE(Arija @ 2007 03 07, 22:41)
Beje, vis dėlto man tikrai įdomu kokių gi priekaištų turi Joey stovėsenai?
*

Na, tik tokius komentarus girdejau, kad tu gan nervingai isstatineji tiek Joey, tiek Alba. "Nu Joey stovek, nu Joey" ir t.t.

Tik ant manes nesupyk, nes ne as taip pasakiau. As tik pasakiau ka girdejau, ir kadangi tu manes prasei pasakyti - tai ir pasakiau 4u.gif
Erija
QUOTE(Arrasanda @ 2007 03 08, 09:06)
Na, tik tokius komentarus girdejau, kad tu gan nervingai isstatineji tiek Joey, tiek Alba. "Nu Joey stovek, nu Joey" ir t.t.

Tik ant manes nesupyk, nes ne as taip pasakiau. As tik pasakiau ka girdejau, ir kadangi tu manes prasei pasakyti - tai ir pasakiau 4u.gif
*

Baikit merginos, tai gi cia suniukai, o ne kareivukai. Kokie jie bebutu, jie visi patys paciausi ir jokio skirtumo kaip jis stovi, svarbu, kad jis butu sveikas ir dziugintu kasdien savo mailumu. Kuo pasidziaugti gali musu kaimyne. Jau tokia meilute jos kalyte, prisiglaudzia, kai ant keliu uzsoka, kai nori kad ja pakasytu, ziuri i akis ir amsi, tipo kasyk greiciau. O siaip tai labai klusni, nors specialiai niekas jos nedresavo.
Arija
QUOTE(Arrasanda @ 2007 03 08, 11:06)

*

Monika, ant tavęs aš nepykstu, ne tu prišnekėjai... Bet apsispręsk ar Joey blogai stovi ar aš blogai išstatinėju. O tai skirtingi dalykai wink.gif

Niekada nesu sakius, kad esu gera hendlerė, išstatinėju tik savo šunis ir tikrai to nedarau gerai. Ir beabejonės, visada nervinuosi išstatinėdama, bet kiek kartų kartojų komandą "stovėt", tai man atrodo mano reikalas. Jeigu man taip geriau, jei šuo taip labiau klauso, tai kur problema?

Manau didžiausia problema tame, kad tu šneki tai, ko pati nematei, o tai ką matė ir prišnekėjo kiti wink.gif Juk labai neobjektyvu. Man išgirsti tiesiai iš žmogaus į akis įvertinimus tikrai įdomu, bet išgirsti, kad kažkas už nugaros yra šnekama nėra malonu. Nes man į akis nėra to sakę wink.gif

Va būsi Vilniaus parodoje ir galėsi pati įvertinti kas ir kaip, o ne šnekėti išgirdus kažkokius pletkus.
Arrasanda
QUOTE(Arija @ 2007 03 08, 21:07)
Monika, ant tavęs aš nepykstu, ne tu prišnekėjai... Bet apsispręsk ar Joey blogai stovi ar aš blogai išstatinėju. O tai skirtingi dalykai wink.gif

Niekada nesu sakius, kad esu gera hendlerė, išstatinėju tik savo šunis ir tikrai to nedarau gerai. Ir beabejonės, visada nervinuosi išstatinėdama, bet kiek kartų kartojų komandą "stovėt", tai man atrodo mano reikalas. Jeigu man taip geriau, jei šuo taip labiau klauso, tai kur problema?

Manau didžiausia problema tame, kad tu šneki tai, ko pati nematei, o tai ką matė ir prišnekėjo kiti wink.gif Juk labai neobjektyvu. Man išgirsti tiesiai iš žmogaus į akis įvertinimus tikrai įdomu, bet išgirsti, kad kažkas už nugaros yra šnekama nėra malonu. Nes man į akis nėra to sakę wink.gif

Va būsi Vilniaus parodoje ir galėsi pati įvertinti kas ir kaip, o ne šnekėti išgirdus kažkokius pletkus.
*

Na as tik pasakiau ka girdejau. Kai pati savo akimis pamatysiu, tai tada ir snekesiu. Kadangi nesu maciusi Joey gyvo, o tik foto maciau, tai daugiau nieko ir negaliu pasakyti. Tu norejai suzinoti ka snekejo, tai as ir pasakiau. Butum neprasiusi - tikrai buciau nieko ir nesakiusi.
O kaip tavo mergyte laikosi?
wink.gif
cile
Na ir keista ir be galo nemalonu kai tokiu nuostabiu elegantisku sunyciu seimininkes "dantinejasi" kaip kokios turgaus bobos schmoll.gif
Labai nudziugau atsigavus siai temelei, retkarciais pasiskaitineju, na bet ta nevykus "dvikova" jau pakyret pradeda, merginos, na turekit bent kiek savigarbos mirksiukas.gif
Snoop
QUOTE(Erija @ 2007 03 08, 11:18)
Baikit merginos, tai gi cia suniukai, o ne kareivukai. Kokie jie bebutu, jie visi patys paciausi ir jokio skirtumo kaip jis stovi, svarbu, kad jis butu sveikas ir dziugintu kasdien savo mailumu. Kuo pasidziaugti gali musu kaimyne. Jau tokia meilute jos kalyte, prisiglaudzia, kai ant keliu uzsoka, kai nori kad ja pakasytu, ziuri i akis ir amsi, tipo kasyk greiciau. O siaip tai labai klusni, nors specialiai niekas jos nedresavo.
*

Labas Erija, o kaip idomu, kadangi sitos veisles suniuku labai nedaug, tai smalsu, kuo tavo kaimynes suniukas vardu? aisku dokumentinio vardo turbut nezinosi, bet bent jau kokio amziaus?
Papildyta:
Arassanda, o tu pastebejai, kad vos tik tau isimaisius i kokia tema iskarto kyla nesutarimai? Elgiesi kaip kokia intrigante, gal pabaik vien karta?
Erija
verysad.gif
QUOTE(Snoop @ 2007 03 09, 10:29)
Labas Erija, o kaip idomu, kadangi sitos veisles suniuku labai nedaug, tai smalsu, kuo tavo kaimynes suniukas vardu? aisku dokumentinio vardo turbut nezinosi, bet bent jau kokio amziaus?
Papildyta:
Arassanda, o tu pastebejai, kad vos tik tau isimaisius i kokia tema iskarto kyla nesutarimai? Elgiesi kaip kokia intrigante, gal pabaik vien karta?
*

na man tai irgi keista, kad tokioje temje taip elgiamasi, pati auginu westuka ir kadien labai graziai bendraujame westuku temoje, ilindau cia, ir nustebau, kur cia papuoliau, net du kartus pasitikslinau, kurioj temoj as randuosi, nes ne karta sove mintis, gal cia skyrelis: "PASIBARKIM" doh.gif .
Na o dabar apie siuos meilius suniukus. Kaimynes kalyte pagal dokumentus Flora Azija. Jai jau 6 metai ka tik suejo. Labai jau meilus suo, protingo zvilgsnio, rodos, kad viska supranta, ka su ja kalbi, tik kalbeti nemoka . Bet uz tai su lopytem visko papraso, ko nori. As ja visada lyginu su saviske, tai mano kaip velniukstis, o Flora visada tokia rami, elegantiska ir mano pastebejimais labai klusni.
Snoop
QUOTE(Erija @ 2007 03 09, 14:32)
verysad.gif
na man tai irgi keista, kad tokioje temje taip elgiamasi, pati auginu westuka ir kadien labai graziai bendraujame westuku temoje, ilindau cia, ir nustebau, kur cia papuoliau, net du kartus pasitikslinau, kurioj temoj as randuosi, nes ne karta sove mintis, gal cia skyrelis: "PASIBARKIM"  doh.gif .
  Na o dabar apie siuos meilius suniukus. Kaimynes kalyte pagal dokumentus Flora Azija. Jai jau 6 metai ka tik suejo. Labai jau meilus suo, protingo zvilgsnio, rodos, kad viska supranta, ka su ja kalbi, tik kalbeti nemoka .  Bet uz tai su lopytem visko papraso, ko nori. As ja visada lyginu su saviske, tai mano kaip velniukstis, o Flora visada tokia rami, elegantiska ir mano pastebejimais labai klusni.
*

ooo, tai itariu, kad Flora Azija bus netikra Arijos kalytes bobute, t.y. - bobutes sesuo, jei tiksliau smile.gif nu va, sakiau kad Lietuva giminiu krastas biggrin.gif
kasiopeja
Arrasanda, gaila, bet pas mus dar ne kiekvienas supranta/gali pripažinti sau pačiam, kad norint sakyti, kad šuo "gerai stovi", "kaip statulėlė", reikia, kad tas šuo stovėtų kaip įkaltas nors ir 20 minučių po vienos vienintelės komandos mirksiukas.gif
Erija
QUOTE(Snoop @ 2007 03 09, 13:45)
ooo, tai itariu, kad Flora Azija bus netikra Arijos kalytes bobute, t.y. - bobutes sesuo, jei tiksliau smile.gif nu va, sakiau kad Lietuva giminiu krastas biggrin.gif
*

Zinai, Snoop, Floros geneloginio medzio mes nezinom. Ja nusipirko, kai ji buvo 7 men ir jau buvo pabuvojusi pas kelis seimininkus ir netgi laikyta kazkiek laiko voljiere. Pamenu, kai ja parsiveze namo, ji buvo labai baiksti, ypac bijojo vaiku, visa drebejo, po stalu slepesi, nieko neede, lauke blaskesi. Susidare toks vaizdas, kad nelengva jos vaikyste buvusi, ir turbut buvo skriaudziama. Sunki adaptacija jai buvo. Bet tikrai pakliuvo i puikias rankas, naujoji seiminike (mano kaimyne) ja greitai pamilo ir abi tapo neisskiriamomis draugemis friends.gif .
Snoop
QUOTE(Erija @ 2007 03 09, 15:40)
Zinai, Snoop, Floros geneloginio medzio mes nezinom. Ja nusipirko, kai ji buvo 7 men ir jau buvo pabuvojusi pas kelis seimininkus ir netgi laikyta kazkiek laiko voljiere. Pamenu, kai ja parsiveze namo, ji buvo labai baiksti, ypac bijojo vaiku, visa drebejo, po stalu slepesi, nieko neede, lauke blaskesi. Susidare toks vaizdas, kad nelengva jos vaikyste buvusi, ir turbut buvo skriaudziama. Sunki adaptacija jai buvo. Bet tikrai pakliuvo i puikias rankas, naujoji seiminike (mano kaimyne) ja greitai pamilo ir abi tapo neisskiriamomis draugemis  friends.gif .
*

ta veiseja mes labai gerai zinom. tavo aprasytas scenarijus tinka daugeliui jos veistu suniuku smile.gif.

O del genealoginio medzio manau, kad teisingai atsiskaiciavau - Arijos Albos mama yra Venecija Azija (dabar gyvena Palangoje), o Azijos mama - Fefa Azija. tie patys metai ir ta pati vardo raide rodo, kad jos seserys su Flora Azija smile.gif
Arrasanda
Na intrigu kurti tikrai nesiruosiu ir bartis su niekuo taip pat nesiruosiu. Izeisti taip pat nenorejau. Blyn, jei jau pasakai ka isgirdai - tai cia vadinama intigavimu? Nemanau! Tiesiog pasakiau zmogui, kad zinotu kas apie ji snekama. As juk neivardijau kas taip pasake. Jei buciau ivardinus kas taip pasake, tai tada jau butu galima mane vadinti intrigante ir kazkaip kitaip deti i suns dienas!!!

Arija, kada Alba turi gimdyti? Kiek leliuku laukiat?

Snoop, kaip tavo mergos?
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2007 03 09, 14:48)
Arrasanda, gaila, bet pas mus dar ne kiekvienas supranta/gali pripažinti sau pačiam, kad norint sakyti, kad šuo "gerai stovi", "kaip statulėlė", reikia, kad tas šuo stovėtų kaip įkaltas nors ir 20 minučių po vienos vienintelės komandos  mirksiukas.gif
*

Kasiopeja, tu mane laikai kazkokia nesubrendusia, ar kaip? As puikiausiai suprantu ka reiskia, kad suo gerai stovetu. Ir, patikek manim, mano sunys stovi tiek kiek reikia, taciau, kad tai pasiekti, su jais reikia dirbti ir tikrai nemazai. Netigi Benis puikiausiai stovi, nors yra nenustygstanti vietoje levrete.

Bet cia visi tokie pikti ir pasirenka viena zmogu ant kurio gali uzsipulti bet kada ir prisikabinti prie kiekvieno zodelio.
Erija
QUOTE(Snoop @ 2007 03 09, 15:14)
ta veiseja mes labai gerai zinom. tavo aprasytas scenarijus tinka daugeliui jos veistu suniuku smile.gif.

O del genealoginio medzio manau, kad teisingai atsiskaiciavau - Arijos Albos mama yra Venecija Azija (dabar gyvena Palangoje), o Azijos mama - Fefa Azija. tie patys metai ir ta pati vardo raide rodo, kad jos seserys su Flora Azija smile.gif
*

Ui, nelabai susigaudau kas cia kaip...Flora buvo pirkta jau ne is veisejos. Mergina, kuri gan pigiai pardave Flora (400 Lt, nes tie suniukai mano ziniom labai brangus), buvo jau tikrai ne pirma seimininke, jai kazkas buvo atidave ja. O kas pries tai ja augino, tai biesas zino. Svarbu, kad suniukui dabar gera gyventi, miega patenkinta siltai apklota lovoj. Ar jusiskiai irgi taip siluma megsta? Ji kitaip negali miegoti, butinai turi ja po kaldra pakisti wub.gif .
O ka, Snoop, tu turejai omeny apie ta veiseja, ji ka nors negraziai su suniukais daro?
Arija
Pyktis aš visai nenoriu, gaila man labai, kad kiekvienoj levrečių temoje rietenos...

QUOTE(Arrasanda @ 2007 03 09, 17:55)
Na intrigu kurti tikrai nesiruosiu ir bartis su niekuo taip pat nesiruosiu. Izeisti taip pat nenorejau. Blyn, jei jau pasakai ka isgirdai - tai cia vadinama intigavimu? Nemanau! Tiesiog pasakiau zmogui, kad zinotu kas apie ji snekama. As juk  neivardijau kas taip pasake. Jei buciau ivardinus kas taip pasake, tai tada jau butu galima mane vadinti intrigante ir kazkaip kitaip deti i suns dienas!!!

Man atrodo ir taip pakankamai aišku iš ko tu girdėjai ir kas tau papasakojo lotuliukas.gif Per mažai pas mus levretininkų, kad viskas nebūtų ir taip aišku wink.gif

Arija, kada Alba turi gimdyti? Kiek leliuku laukiat?

Tūrėtų gimdyt šiom dienom. Labai labai laukiam smile.gif Storulė jau Alba smile.gif O laukiam ti vieno šuniuko... Echoskopiją darėm ir matė tik vieną plakančią širdelę...

Kasiopeja, tu mane laikai kazkokia nesubrendusia, ar kaip? As puikiausiai suprantu ka reiskia, kad suo gerai stovetu. Ir, patikek manim, mano sunys stovi tiek kiek reikia, taciau, kad tai pasiekti, su jais reikia dirbti ir tikrai nemazai. Netigi Benis puikiausiai stovi, nors yra nenustygstanti vietoje levrete.
*

Man atrodo čia apie mane šnekėjo dėl to stovėjimo. Gaila, kad žmonės kabinėjasi prie kiekvieno žodžio lyg neturėtų ką veikt wink.gif Jeigu kam lengviau, tai tada Joey nestovi gerai ir nestovi kaip statulė. Tiesiog neblogai stovinti levretė. Geriau? Tik juokinga, kad niekas nėra iš jūsų matęs kaip iš tikro yra, o kabinėtis gatavi visi.
Monika, nu nepyk jau ant manęs, nestovi Beniukas vietoje tiek kiek reikia blush2.gif Mano Alba irgi nestovi, stovi tik tada kada nuotaikos turi, o čia jau blogai. Nedadirbta ji yra wink.gif

Va įdėsiu Albos nuotrauka darytą prieš dvi dienas:

user posted image
Erija
QUOTE(Arija @ 2007 03 09, 17:16)
Pyktis aš visai nenoriu, gaila man labai, kad kiekvienoj levrečių temoje rietenos...
Man atrodo ir taip pakankamai aišku iš ko tu girdėjai ir kas tau papasakojo lotuliukas.gif Per mažai pas mus levretininkų, kad viskas nebūtų ir taip aišku wink.gif
Tūrėtų gimdyt šiom dienom. Labai labai laukiam smile.gif Storulė jau Alba smile.gif O laukiam ti vieno šuniuko... Echoskopiją darėm ir matė tik vieną plakančią širdelę...

Man atrodo čia apie mane šnekėjo dėl to stovėjimo. Gaila, kad žmonės kabinėjasi prie kiekvieno žodžio lyg neturėtų ką veikt wink.gif Jeigu kam lengviau, tai tada Joey nestovi gerai ir nestovi kaip statulė. Tiesiog neblogai stovinti levretė. Geriau? Tik juokinga, kad niekas nėra iš jūsų matęs kaip iš tikro yra, o kabinėtis gatavi visi.
Monika, nu nepyk jau ant manęs, nestovi Beniukas vietoje tiek kiek reikia blush2.gif Mano Alba irgi nestovi, stovi tik tada kada nuotaikos turi, o čia jau blogai. Nedadirbta ji yra wink.gif

Va įdėsiu Albos nuotrauka darytą prieš dvi dienas:

user posted image
*

oi, kokia grazi busima mamyte. Saunuole, tures vaikeli thumbup.gif . Bet itariu, kad nebus lengva jai pagimdyti. Man jie tokie trapus. Butinai idek foto, kai atsives suniuka, niekada neteko matyti mazo levreciuko. Flora viena karta buvo nuvesta pas patina, bet niekas nesigavo verysad.gif , gal ir patinas per jaunas buvo, o gal dar kalytei per anksti buvo, - neprisileido ji patinelio. Poto ta patineli iskastravo verysad.gif , taip ir neteko susirasti suniuko tecio. Nors labai norejo. I parodas jos nevedziojo, augino tik savo malonumui. Kadangi si veisle labai reta, nebuvo kontaktu pas ka dar nuvesti. Tad lauksim nors nuotraukyciu wub.gif

Arrasanda
Kagi, Ieva, tenka taves atsiprasyti blush2.gif Gan neblogai Joey stovi. Matai, kai pati savo akimis nemaciau iki sestadienio, tai padariau skubotas isvadas is to, ka girdejau. Kaip jums vakar sekesi?
kasiopeja
Arrasandra, tikrai neturiu ko tamstai prikišti 4u.gif Tiesiog man užkliuvo tas pats, kas ir tau...

Arija, šiaip labai sveika yra vertinti savo šunis blaiviai ir matyti ne tik jų privalumus, bet ir trūkumus. Kaip bebūtų keista, tai ateina ne su pirmu ir net ne su antru šunimi. Nepyk, bet pataisytasis variantas skamba įtikinamiau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Arrasanda @ 2007 03 12, 05:40)
Kagi, Ieva, tenka taves atsiprasyti  blush2.gif  Gan neblogai Joey stovi. Matai, kai pati savo akimis nemaciau iki sestadienio, tai padariau skubotas isvadas is to, ka girdejau.

O gal tiesiog kritika padėjo šeimininkei pasitempti? mirksiukas.gif
kasiopeja
O šiaip, merginos, nenorėjau nieko nei įžeisti, nei kitaip "apintriguoti". Tiesiog kilo tokios mintys paskaičius jūsų žinutes. O dėl kritikos nepykit. Mano subjektyvia nuomone kritika yra geriau, nei girimas be atvangos, nes tada jau kyla įtarimas, kad kažkur vistiek šuo pakastas. Idealu niekada niekur nebuna. Galima tik mėginti kuo arčiau prie to idealumo priartėti. To abiems (ir sau pačiai, nes mano šunys irgi toli gražu nestovi taip, kaip man norėtųsi) ir linkiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Erija
Nu visdelto tikrai nera ka cia veikti sitoje temoje. Jei ne viena, tai kita znaibosi. Sekmes barantis, tikrai geru rezultatu pasieksite hihihi.gif . Tik temos gaila.
Snoop
QUOTE(Erija @ 2007 03 09, 17:12)
Ui, nelabai susigaudau kas cia kaip...Flora buvo pirkta jau ne is veisejos. Mergina, kuri gan pigiai pardave Flora (400 Lt, nes tie suniukai mano ziniom labai brangus), buvo jau tikrai ne pirma seimininke, jai kazkas buvo atidave ja. O kas pries tai ja augino, tai biesas zino. Svarbu, kad suniukui dabar gera gyventi, miega patenkinta siltai apklota lovoj. Ar jusiskiai irgi taip siluma megsta? Ji kitaip negali miegoti, butinai turi ja po kaldra pakisti  wub.gif .
O ka, Snoop, tu turejai omeny apie ta veiseja, ji ka nors negraziai su suniukais daro?
*

Kas veiseja parodo suns dokumentinis vardas, visai nesvarbu kiek ji pries tai turejusi savininku. o apie ta veiseja kalbama, kad ji suniukus augindavo "savose sultyse" - jie buvo apleisti ir nepriziureti. Dabar sito veislyno nebera - panaikintas.

Del tu kaldryciu tai jumoro vakarai buna - tai butina salyga miegojimui. maniske viena miega po vaikiska kaldryte, o kita po adijaliuku. o vakar tai ilgai kvatojausi ir net dieda pasaukiau kad paziuretu - suvyniojau i ritini ziemine kaldra ir trumpam padejau ant grindu. po kiek laiko ziuriu, kad vienos lervetes smile.gif nebesimato. vaikstau, ziurineju, paskui ziuriu is ritinio vidurio tik snapas kyso - neisivaziduoju kaip ji ten sugebejo isisprausti. biggrin.gif taciau i lova mes ju neleidziam - kiekviena turi po savo guoli ir zino savo vieta. Nes kai jos lovoj, as neissimiegu - jos apnagleja ir per visa lova issisketoja, o man tik krastelis lieka biggrin.gif
Arrasanda
QUOTE(Snoop @ 2007 03 13, 09:28)

Del tu kaldryciu tai jumoro vakarai buna - tai butina salyga miegojimui. maniske viena miega po vaikiska kaldryte, o kita po adijaliuku. o vakar tai ilgai kvatojausi ir net dieda pasaukiau kad paziuretu - suvyniojau i ritini ziemine kaldra ir trumpam padejau ant grindu. po kiek laiko ziuriu, kad vienos lervetes smile.gif nebesimato. vaikstau, ziurineju, paskui ziuriu is ritinio vidurio tik snapas kyso - neisivaziduoju kaip ji ten sugebejo isisprausti. biggrin.gif taciau i lova mes ju neleidziam - kiekviena turi po savo guoli ir zino savo vieta. Nes kai jos lovoj, as neissimiegu - jos apnagleja ir per visa lova issisketoja, o man tik krastelis lieka biggrin.gif
*

Benis taip pat megejas isiknisti kur nors i kaldra ir jo nematysi. Pas Laima tai mergos isiskinisa i maziausia uzklotuka taip, kad tik snukutis matosi.Paciai tako matyti biggrin.gif
Snoop
Idesiu kelias fotkes "su kaldrytem" kai tik ismoksiu fotkes ikelti cia biggrin.gif
Arrasanda
QUOTE(Snoop @ 2007 03 14, 10:09)
Idesiu kelias fotkes  "su kaldrytem" kai tik ismoksiu fotkes ikelti cia biggrin.gif
*

Laukiam laukiam! Kaip tavo mergos?
Papildyta:
Arija, gal jau leliuku turite? 2.gif
kennel_Eolo_arfa
Margarita, o pas Jus kartais ne Amur Borbonas iš Bel Etualio?
Snoop
QUOTE(kennel_Eolo_arfa @ 2007 03 18, 15:52)
Margarita, o pas Jus kartais ne Amur Borbonas iš Bel Etualio?
*

as irgi ta pati pagalvojau smile.gif tik gaila, kad jos zinutes labai senos ir ji cia nebesilanko
Arija
Arrasandra, ne, leliukų (t.y. leliuko) dar neturim ir išvis sudėtingas reikalas čia verysad.gif
Šiandien 61 diena skaičiuojant nuo paskutionio kergimo ir 68 nuo pirmo. Taigi nuvažiavom pas veterinarą ir jis apčiupinėjęs pasakė, kad leliukas tik vienas ir labai didelis. Manęs tai beabejo visai nenudžiugino sad.gif Liepė palaukti dar kelias dienas (tik dabar paspaudus bėga kažkas panašaus į pieną...) ir ryt ar poryt skambint ir tada žiūrėsim... Ar skatinamuosius leisim ar cezarį darysim. Nes gali būti, kad tokį milžiną bus labai sunku Albutei pagimdyt, o jos sveikata irgi nėra iš stipriųjų...
Taigi tokios naujienos...
Arrasanda
QUOTE(Arija @ 2007 03 20, 20:44)
Arrasandra,  ne, leliukų (t.y. leliuko) dar neturim ir išvis sudėtingas reikalas čia verysad.gif
Šiandien 61 diena skaičiuojant nuo paskutionio kergimo ir 68 nuo pirmo. Taigi nuvažiavom pas veterinarą ir jis apčiupinėjęs pasakė, kad leliukas tik vienas ir labai didelis. Manęs tai beabejo visai nenudžiugino sad.gif Liepė palaukti dar kelias dienas (tik dabar paspaudus bėga kažkas panašaus į pieną...) ir ryt ar poryt skambint ir tada žiūrėsim... Ar skatinamuosius leisim ar cezarį darysim. Nes gali būti, kad tokį milžiną bus labai sunku Albutei pagimdyt, o jos sveikata irgi nėra iš stipriųjų...
Taigi tokios naujienos...
*

Nu lauksim geresniu naujienu, nes kol kas jos nera dziugios. O as jau galvojau, kad turit maziuka verysad.gif
Arija
Per ryt ir poryt pagimdysim ir iškart pranešim kas ir kaip wink.gif
kennel_Eolo_arfa
Ne forume sėdėkit, o gimdyt eikit mirksiukas.gif
Arrasanda
QUOTE(Arija @ 2007 03 20, 21:20)
Per ryt ir poryt pagimdysim ir iškart pranešim kas ir kaip wink.gif
*

Nu gal jau pagimdet? Siaubas, nervinuosi taip, kaip pati gimdyciau!!! lotuliukas.gif
Arija
Sveiki 4u.gif
Atsiprašau, kad taip seniai apsireiškus buvau ir visia nepasakojau naujienų.
Apie gimdymą vėl pasakoti jau tingiu (galima pasiskaityti mano dienoraštyje biteje plius), bet va naują leliuko nuotraukytę įdėsiu.

Čia jam buvo 12 dienų, svoris- 570 g.

user posted image

Šuniukas tikrai labai didelis ir stambus, bet aš neabejoju, kad kai paaugs jo ūgis "sunormalės". Nei Alba didelė, nei Joey, o ir už jų "stovi" ne tokie dideli šunys. Taip, kad leliukas būdamas vienas valgo už kelis šuniukus biggrin.gif
Bet jau dabar matosi, kad šuniukas labai stiprus, kaulingas.
Tai tiek naujienų smile.gif
Snoop
QUOTE(Arija @ 2007 04 06, 20:48)
Sveiki  4u.gif 
Atsiprašau, kad taip seniai apsireiškus buvau ir visia nepasakojau naujienų.
Apie gimdymą vėl pasakoti jau tingiu (galima pasiskaityti mano dienoraštyje biteje plius), bet va naują leliuko nuotraukytę įdėsiu.

Čia jam buvo 12 dienų, svoris- 570 g.

user posted image

Šuniukas tikrai labai didelis ir stambus, bet aš neabejoju, kad kai paaugs jo ūgis "sunormalės". Nei Alba didelė, nei Joey, o ir už jų "stovi" ne tokie dideli šunys. Taip, kad leliukas būdamas vienas valgo už kelis šuniukus biggrin.gif
Bet jau dabar matosi, kad šuniukas labai stiprus, kaulingas.
Tai tiek naujienų smile.gif
*

ojeeij koks grazuolis, atvaziuosim aplankyti kai prareges biggrin.gif
Arija
Jau turim vieną atmerktą akytę blush2.gif tongue.gif biggrin.gif
Arija
Naujos leliuko foto- http://www.sonetas.com/puppies.html
Leliui jau beveik mėnuo 4u.gif smile.gif
kennel_Eolo_arfa
Šianakt mes irgi sulaukėme lėliukių.
Gime dvi mergytės: viena turėtų būti sodriai šokoladinė, o kita, - smėlinė

user posted image

user posted image

user posted image
Arrasanda
QUOTE(kennel_Eolo_arfa @ 2007 04 16, 21:10)
Šianakt mes irgi sulaukėme lėliukių.
Gime dvi mergytės: viena turėtų būti sodriai šokoladinė, o kita, - smėlinė

user posted image

user posted image

user posted image
*

Daugeja po truputi levreciu!!!! thumbup.gif
Arija
Laima, dar kart sveikinu 4u.gif

O va čia nauja leliuko foto:

user posted image
Arrasanda
QUOTE(Arija @ 2007 04 20, 17:52)
Laima, dar kart sveikinu 4u.gif

O va čia nauja leliuko foto:

user posted image
*

Oho, koks jau tavo "vaikas" didelis. Kiek jam dabar jau yra? Kaip auga? Papasakok daugiau apie ta dicki?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.