Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vytautas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
Malvinuke
Vytautas Didysis- Lietuvos karalius 4u.gif
Kaip šiais laikais skambėtų berniuko vardas Vytautas? Norėtųsi kažko didingo ir lietuviško... g.gif
mandarininė
Manau, kad puikiai 4u.gif
muminukas
o kaip jau tas Vytautas šiais laikais gali skambėti? g.gif normalus eilinis (turint omeny jo populiarumą, įprastumą) vardas. manau, šis vardas - puikus pasirinkimas.
Dzenete
Gražus vardas, manau jau niekam nekiltų klausimu kodėl tokį vardą suteikei vaikui. Mano tėtis Vytautas ir senelis buvo Vytautas, tai manau tai būtų vienintelė priežastis kodėl nevadinčiau šituo vardu savo sūnaus. O visais kitais atvejais tai už.
giedruole
4u.gif
Gražus, vyriškas, lietuviškas. Vytautas, Algirdas, Mindaugas- man skamba išties didingai.

QUOTE(Dzenete @ 2011 08 06, 07:59)
Gražus vardas, manau jau niekam nekiltų klausimu kodėl tokį vardą suteikei vaikui. Mano tėtis Vytautas ir senelis buvo Vytautas, tai manau tai būtų vienintelė priežastis kodėl nevadinčiau šituo vardu savo sūnaus. O visais kitais atvejais tai už.
*

O aš kaip tik manau, kad būtent dėl to ir verta pavadinti. Vytautų dinatsija būtų.
aggree
O aš kaip tik manau, kad būtent dėl to ir verta pavadinti. Vytautų dinatsija būtų.

drinks_cheers.gif ypač, jei visi stiprūs, tvirti, vyriški.
ciuke
Grazus, kaip sakant- tikras vardas mirksiukas.gif
Ramunita
gerai skambėtų thumbup.gif o ką?kodėl toks klausimas kyla?
*Liepa18*
Normalus, gražus vardas. Tikrai geras variantas. Tikra atgaiva dabartinių Tajų ir majų eroje biggrin.gif
Malvinuke
QUOTE(Ramunita @ 2011 08 08, 11:49)
gerai skambėtų thumbup.gif o ką?kodėl toks klausimas kyla?
*

Nei darželyje, nei mokykloje, nei kieme neturim nė vieno Vytuko, gal jau dabar nepopuliaru?.. unsure.gif
HappyAngel
QUOTE(Malvinuke @ 2011 08 08, 13:48)
Nei darželyje, nei mokykloje, nei kieme neturim nė vieno Vytuko, gal jau dabar nepopuliaru?.. unsure.gif
*

Tai gerai, kad neturite biggrin.gif Jau geriau neturėti išvis, nei turėti 7 vienodus pažįstamų tarpe rolleyes.gif

O Vytautas, Vytukas - labai gražu wub.gif
iewukas37
Tikrai gražus vardas thumbup.gif Dar vienas iš tokių didingesnių tai Gediminas irgi gražus smile.gif
Ruby Tuesday
Mano senelis Vytautas bigsmile.gif Neblogas vardas, nors man apkeitus saknis vietomis - Tautvydas - labiau patiktu. Arba Vytenis... Tik, aisku, Vytautas didingiau skamba vien del musu zymiojo kunigaikscio 4u.gif
aggree
QUOTE(Malvinuke @ 2011 08 08, 13:48)
*

Mano pažįstamų tarpe yra du - vienam pusmetis, kitam ketveri smile.gif abu dideli vyrai auga smile.gif
Alyvuoge
labai grazus. man dar Vytenis labai patinka smile.gif
daivute22
man lietuviški gražiausi 4u.gif
Tiūtė
Vytenis irgi būtų nieko;)
pincius
grazus lietuviskas vardas 4u.gif
Black_white
Vienas gražiausių lietuviškų vyriškų vardų wub.gif . O svarbiausia, kad tinkamas ir mažam, ir dideliam...
giedruole
VYTAUTAS 4u.gif 4u.gif 4u.gif Puikus pasirinkimas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ilka*
Tikras vardas tikram vyrui thumbup.gif
pumpuška
Gražus vardas.. Jei turėčiau berniuką, šiuo vardu pavadinčiau wub.gif
Zemaiciuke
labai grazus vardas wub.gif , pazystu berniuka kuriam 3,5 metu. labai protingas vaikas thumbup.gif
kregždutė
Vytautas yra Vytautas. Tikras vyriškas vardas. Nėr nė ką pridurti, puikus pasirinkimas. thumbup.gif Ir mažybinė forma graži - Vytukas. rolleyes.gif
Martynos mama
QUOTE(kregždutė @ 2011 08 24, 09:21)
Vytautas yra Vytautas. Tikras vyriškas vardas. Nėr nė ką pridurti, puikus pasirinkimas.  thumbup.gif Ir mažybinė forma graži - Vytukas.  rolleyes.gif
*

Pritariu visu 100proc. first.gif
Erbe
Labai gražus vardas wub.gif Kol vaikas mažas, tai galima vadinti Vytuku, o suaugęs bus Vytautas thumbup.gif thumbup.gif
Elina
Puikus vardas berniukui ir rimtam vyrui thumbup.gif
vytautesi
Ech, net susigraudenau beskaitydama kaip gražiai atsiliepiat apie šį vardą. 4u.gif Aš nuo pat mažens žinojau, kad kai turėsiu sūnų, jo vardas bus Vytautas. Manau, vyriškesnio vardo lietuviui berniukui gal ir nėra... Vyro tėvelis- Vytautas, mano be proto mylėtas senelis- Vytautas, todėl laukiantis net minties neturėjom kitos- tik Vytautas. Smagu kai pačiam tas vardas labai daug ką reiškia, o kaskart pašaukus juo savo mažylį, širdį užlieja šiluma, nes tai tarsi ryšys su artimaisiais, tauta, istorija. Dar vienas pastebėjimas iš patirties- vaiko vardo dar niekas nėra pamiršęs, kartą, kai seniai sutikta vyro bendradrbė paklausė "kaip, sakei, vardas tavo mažylio, pamiršau?" pasakėm, kad Vytautas, reakcija buvo tokia: "a, tai vadinasi, nesakei..." biggrin.gif

todėl, kad ir kiek būtų Lietuvoj Vytautų, aš visada už šį vardą, jis tikrai Didelis. 4u.gif
Upsiukas
Mano sunaus vardas yra Vytautas. Mazybiniu variantu galybe galima sugalvot, taciau jam patinka ir jis praso kitu, kad ji vadintu Vytautu.
Gyvenam Australijoje, ir isties, vietiniams sunkoka jo varda istart, bet jis juos pamoko, paskemenuoja, todel visa mokykla- mokiniai bei mokytojai, istaria jo varda be problemu smile.gif
Nesigailiu ne minutelei, jog si varda pasirinkom.
l'eau
joks Vytautas ne karalius, bet vardas tikrai labai gražus smile.gif
Jazira
kiek atsimenu is mokyklos, tai mums sakydavo, kad veze Vytauto karuna i Letuva ir lenkai pavoge, kai per ju teritorija keliavo lotuliukas.gif
kiek teisybes nezinau,

bet vardas tikrai grazus, didingas ir lietuviskas
negara
Buvo mūsų sąraše.. bet kai viena draugė sako: o bus Vyckaaaa.. blink.gif verysad.gif teko šios vardo atsisakyti.. 4u.gif

Labai gražus.. jei ne teks kovoti už jo groži smile.gif

Šiaip ir mūsų dabartinį vardelį Mykolą nori iškraipyti.. bet piktai griežtai tvirtai tariam, kad šis vardas nekraipomas... smile.gif)
Sėkmės
Black_white
QUOTE(negara @ 2011 09 23, 23:08)
Buvo mūsų sąraše.. bet kai viena draugė sako: o bus Vyckaaaa..  blink.gif  verysad.gif  teko šios vardo atsisakyti..  4u.gif

Labai gražus.. jei ne teks kovoti už jo groži smile.gif

Šiaip ir mūsų dabartinį vardelį Mykolą nori iškraipyti.. bet piktai griežtai tvirtai tariam, kad šis vardas nekraipomas... smile.gif)
Sėkmės
*

Va,va, Vycka ir man baisiai skamba, jau geriau tada Vytu tegu vadina (iš tiesų, tai suaugę dažniausiai juk Vytautus taip ir trumpina, o Vyckom tai nebent paauglystėj, jaunystėj, paskui "išauga") smile.gif
GIEDRŪNĖ
gražus wub.gif
inga323
labai daug vytautu
Ašaka
QUOTE(inga323 @ 2011 09 28, 21:35)
labai daug vytautu
*

Labai apsirinkat, pažiūrėkit čia: http://www.tevu-darzelis.lt/vaiku-vardai/vytautas/
giedrehp
Labai grazus lietuviskas vardas(pati sunui toki idejau)ir mazam ir senam tinka.
Giuste
Geras vardas, nieko apie ji ir nepasakysi biggrin.gif
-Dingau
Man vienas iš gražiausių vyriškų vardų! wub.gif
giedrehp
QUOTE(-Dingau @ 2011 11 04, 20:00)
Man vienas iš gražiausių vyriškų vardų! wub.gif
*

Man irgi drinks_cheers.gif
Agne T.
Vytautas - nerealus, bent jau man 4u.gif wub.gif
Spurgytė
Susigundėme ir mes pavadinti sūnelį Vytauto vardu. blush2.gif
Gija*
Grazu, didinga wub.gif
Mortyte
Labai gražus vardas, pats gražiausias thumbup.gif thumbup.gif
Katerina777
Mes sūnų pavadinome Vytautu ir esame su vyru labai tuo patenktinti thumbup.gif
nuotakyte
QUOTE(Mortyte @ 2011 12 28, 17:00)
Labai gražus vardas, pats gražiausias  thumbup.gif  thumbup.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Karikima
Vytautas grazu, bet visokie trumpiniai man nepatinka- Vytas, Vycka, Vytka..
·..•SunShine•..·
Labai gražus, lietuviška, vyriška, didinga
RitaRazi
Nežinau, ar čia didingas vardas, ar ne, sunku tą didingumą pamatuoti, bet kad gražus ir įprastas - tai tikrai. O savo bendraamžių tarpe dar žiūrėk ir retas besąs pasirodys 4u.gif
geidre
QUOTE(Malvinuke @ 2011 08 05, 17:36)
Vytautas Didysis- Lietuvos karalius  4u.gif
Kaip šiais laikais skambėtų berniuko vardas Vytautas? Norėtųsi kažko didingo ir lietuviško... g.gif
*

LABAI LABAI GRAŽU, SŪNŲ PAVADINČIAU 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.