Kaip šiais laikais skambėtų berniuko vardas Vytautas? Norėtųsi kažko didingo ir lietuviško...
Vytautas Didysis- Lietuvos karalius
Kaip šiais laikais skambėtų berniuko vardas Vytautas? Norėtųsi kažko didingo ir lietuviško...
Manau, kad puikiai
o kaip jau tas Vytautas šiais laikais gali skambėti?
Gražus vardas, manau jau niekam nekiltų klausimu kodėl tokį vardą suteikei vaikui. Mano tėtis Vytautas ir senelis buvo Vytautas, tai manau tai būtų vienintelė priežastis kodėl nevadinčiau šituo vardu savo sūnaus. O visais kitais atvejais tai už.
Gražus, vyriškas, lietuviškas. Vytautas, Algirdas, Mindaugas- man skamba išties didingai. QUOTE(Dzenete @ 2011 08 06, 07:59) Gražus vardas, manau jau niekam nekiltų klausimu kodėl tokį vardą suteikei vaikui. Mano tėtis Vytautas ir senelis buvo Vytautas, tai manau tai būtų vienintelė priežastis kodėl nevadinčiau šituo vardu savo sūnaus. O visais kitais atvejais tai už. O aš kaip tik manau, kad būtent dėl to ir verta pavadinti. Vytautų dinatsija būtų. QUOTE O aš kaip tik manau, kad būtent dėl to ir verta pavadinti. Vytautų dinatsija būtų.
Grazus, kaip sakant- tikras vardas
gerai skambėtų
Normalus, gražus vardas. Tikrai geras variantas. Tikra atgaiva dabartinių Tajų ir majų eroje
Tikrai gražus vardas
Mano senelis Vytautas
labai grazus. man dar Vytenis labai patinka
man lietuviški gražiausi
Vytenis irgi būtų nieko;)
grazus lietuviskas vardas
Vienas gražiausių lietuviškų vyriškų vardų
VYTAUTAS
Tikras vardas tikram vyrui
Gražus vardas.. Jei turėčiau berniuką, šiuo vardu pavadinčiau
labai grazus vardas
Vytautas yra Vytautas. Tikras vyriškas vardas. Nėr nė ką pridurti, puikus pasirinkimas.
Labai gražus vardas
Puikus vardas berniukui ir rimtam vyrui
Ech, net susigraudenau beskaitydama kaip gražiai atsiliepiat apie šį vardą.
todėl, kad ir kiek būtų Lietuvoj Vytautų, aš visada už šį vardą, jis tikrai Didelis.
Mano sunaus vardas yra Vytautas. Mazybiniu variantu galybe galima sugalvot, taciau jam patinka ir jis praso kitu, kad ji vadintu Vytautu.
Gyvenam Australijoje, ir isties, vietiniams sunkoka jo varda istart, bet jis juos pamoko, paskemenuoja, todel visa mokykla- mokiniai bei mokytojai, istaria jo varda be problemu Nesigailiu ne minutelei, jog si varda pasirinkom.
joks Vytautas ne karalius, bet vardas tikrai labai gražus
kiek atsimenu is mokyklos, tai mums sakydavo, kad veze Vytauto karuna i Letuva ir lenkai pavoge, kai per ju teritorija keliavo
kiek teisybes nezinau, bet vardas tikrai grazus, didingas ir lietuviskas
Buvo mūsų sąraše.. bet kai viena draugė sako: o bus Vyckaaaa..
Labai gražus.. jei ne teks kovoti už jo groži Šiaip ir mūsų dabartinį vardelį Mykolą nori iškraipyti.. bet piktai griežtai tvirtai tariam, kad šis vardas nekraipomas... Sėkmės QUOTE(negara @ 2011 09 23, 23:08) Buvo mūsų sąraše.. bet kai viena draugė sako: o bus Vyckaaaa.. Labai gražus.. jei ne teks kovoti už jo groži Šiaip ir mūsų dabartinį vardelį Mykolą nori iškraipyti.. bet piktai griežtai tvirtai tariam, kad šis vardas nekraipomas... Sėkmės Va,va, Vycka ir man baisiai skamba, jau geriau tada Vytu tegu vadina (iš tiesų, tai suaugę dažniausiai juk Vytautus taip ir trumpina, o Vyckom tai nebent paauglystėj, jaunystėj, paskui "išauga")
gražus
labai daug vytautu
QUOTE(inga323 @ 2011 09 28, 21:35) Labai apsirinkat, pažiūrėkit čia: http://www.tevu-darzelis.lt/vaiku-vardai/vytautas/
Labai grazus lietuviskas vardas(pati sunui toki idejau)ir mazam ir senam tinka.
Geras vardas, nieko apie ji ir nepasakysi
Man vienas iš gražiausių vyriškų vardų!
Vytautas - nerealus, bent jau man
Susigundėme ir mes pavadinti sūnelį Vytauto vardu.
Grazu, didinga
Labai gražus vardas, pats gražiausias
Mes sūnų pavadinome Vytautu ir esame su vyru labai tuo patenktinti
Vytautas grazu, bet visokie trumpiniai man nepatinka- Vytas, Vycka, Vytka..
Labai gražus, lietuviška, vyriška, didinga
Nežinau, ar čia didingas vardas, ar ne, sunku tą didingumą pamatuoti, bet kad gražus ir įprastas - tai tikrai. O savo bendraamžių tarpe dar žiūrėk ir retas besąs pasirodys
|