Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bijau man patinkancius vyrus
Supermamø klubas > Konsultacijø centras > Klausimas psichologei
ANS_Loana
Situacija tokia, esu venisa, taciau turejau ilgalaikius santykius kazkur apie 5metus, pastebejau toki savo elgesi, kad bijau priarteti prie man patinkancio vyro, nors matau, kad ir as jam esu patraukli, bijau atvirai sneketi, bijau kazka pasakyti arba issakyti savo jausmus, zinau, kad tai negerai, galiausiai gaunasi nesusipratimas, vaizdas, kad tas vyras manes nedomina, kazkokia atvirkstine reakcija, viso to nepasakyciau apie vyrus, kuriems neturiu tokio stipraus potraukio, lengviau esu jiems prieinama, visiska prasme, tik nesupraskyte, kad kaitalioju vyrus - taip nera. Yra kazkokia baime, tai ir iseina taip, kad viskas baigiasi net nepradejus. Mane tai varo i nevilti, jog su man patinkanciu vyru negaliu buti, del manes pacios.
resshagati
QUOTE(ANS_Loana @ 2011 08 07, 16:26)
Situacija tokia, esu venisa, taciau turejau ilgalaikius santykius kazkur apie 5metus, pastebejau toki savo elgesi, kad bijau priarteti prie man patinkancio vyro, nors matau, kad ir as jam esu patraukli, bijau atvirai sneketi, bijau kazka pasakyti arba issakyti savo jausmus, zinau, kad tai negerai, galiausiai gaunasi nesusipratimas, vaizdas, kad tas vyras manes nedomina, kazkokia atvirkstine reakcija, viso to nepasakyciau apie vyrus, kuriems neturiu tokio stipraus potraukio, lengviau esu jiems prieinama, visiska prasme, tik nesupraskyte, kad kaitalioju vyrus - taip nera. Yra kazkokia baime, tai ir iseina taip, kad viskas baigiasi net nepradejus. Mane tai varo i nevilti, jog su man patinkanciu vyru negaliu buti, del manes pacios.
*

o kaip tau sekasi bendrauti su kitais zmonemis (draugais, seima) ? labai svarbu ar tai liecia tik vyrus. g.gif
ANS_Loana
QUOTE(resshagati @ 2011 08 07, 18:41)
o kaip tau sekasi bendrauti su kitais zmonemis (draugais, seima) ? labai svarbu ar tai liecia tik vyrus. g.gif
*

Tai liecia tik vyrus, ir butent tuos, kurie traukia, patinka, su draugais ar seima bendrauti galiu, gal yra taip, kad nesinori viska iki galo sakyt, bet mano atveju labiau nerimauju del elgesio vyrams, kurie patinka....Kuo stipriau patinka, tuo labiau esu uzsidarius jiems, net budavo, kad isvis nei zodzio i klausyma negaliu atsakyt...
resshagati
QUOTE(ANS_Loana @ 2011 08 08, 06:37)
Tai liecia tik vyrus, ir butent tuos, kurie traukia, patinka,
*

pasakyk kokie nariai sudaro tavo seima, ar tevai isiskyre ir pan. daznai su tokias dalykais buna susije, arba kito tipo traumomis. prisimink, ka esi patyrusi su vyrais budama maza..
ANS_Loana
Tevai, motina ir tevas nuo pat mazens negyveno kartu, tai kaip ir uzaugau tik su mama, sese yra...Na, vienas dalykas vaikysteje nera malonus,kai motina su kitu vyru gyveno kazkoki laika, tai buvo sioks toks spaudimas nuo to vyro, taip pat ir seksualinio tipo, niekas neprevartavo, taciau priekabiavimu buvau sulaukus, tas tai tikrai nemalonus dalykas schmoll.gif , sakyciau netgi bijodavau to vyro unsure.gif
resshagati
QUOTE(ANS_Loana @ 2011 08 08, 14:37)
Tevai, motina ir tevas nuo pat mazens negyveno kartu, tai kaip ir uzaugau tik su mama, sese yra...Na, vienas dalykas vaikysteje nera malonus,kai motina su kitu vyru gyveno kazkoki laika, tai buvo sioks toks spaudimas nuo to vyro, taip pat ir seksualinio tipo, niekas neprevartavo, taciau priekabiavimu buvau sulaukus, tas tai tikrai nemalonus dalykas  schmoll.gif , sakyciau netgi bijodavau to vyro  unsure.gif
*

o sese kartu augo? kaip jos situacija su vyrais? kiek tau metu buvo kai mama buvo su tuo vyru?
ANS_Loana
QUOTE(resshagati @ 2011 08 08, 18:15)
o sese kartu augo? kaip jos situacija  su vyrais? kiek tau metu buvo kai mama buvo su tuo vyru?
*

Sesei viskas ok, turi jau atskira seima, taip ji kartu gyveno...Man kazkur apie 10metu buvo kai tas vyras pas mama atsirado. Pora metu tai truko.
resshagati
QUOTE(ANS_Loana @ 2011 08 08, 17:31)
Sesei viskas ok, turi jau atskira seima, taip ji kartu gyveno...Man kazkur apie 10metu buvo kai tas vyras pas mama atsirado. Pora metu tai truko.
*

o jis prie seses irgi lindo ar tik prie taves?
ir siaip, kaip tu tuos vyrus atbaidydavai? g.gif
ANS_Loana
Matyt tie vaikystes ivykiai ne prie ko, taip, sese nedaug uz mane vyresne, tai tas pat buvo ir su ja...Kokia cia prasme "atbaidydavau" biggrin.gif ....
resshagati
QUOTE(ANS_Loana @ 2011 08 08, 17:44)
Matyt tie vaikystes ivykiai ne prie ko, taip, sese nedaug uz mane vyresne, tai tas pat buvo ir su ja...Kokia cia prasme "atbaidydavau"  biggrin.gif ....
*

na sakei, kad viska sugadindavai su tais vyrais, kurie tau patikdavo
ANS_Loana
Tai kad beveik su jais ir nepradedu nieko, nes yra kazkokia baime, tai nera ka ir sugadint, kol viskas net nera pradeta, nors giliai sirdy, tai lb noreciau kazkokiu santykiu
resshagati
o esi bandziusi tai pasakyti kokiam vyrui?kaip reagavo?
ANS_Loana
QUOTE(resshagati @ 2011 08 08, 21:02)
o esi bandziusi tai pasakyti kokiam vyrui?kaip reagavo?
*

Jei galeciau ta pasakyti, tai cia ir tokio klausymo pas mane nebutu g.gif
resshagati
QUOTE(ANS_Loana @ 2011 08 09, 06:47)
Jei galeciau ta pasakyti, tai cia ir tokio klausymo pas mane nebutu g.gif
*

tai cia jau ne tik baime patraukliu vyru, bet ir nepasitikejimas savimi ir drovumas.. unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.