Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimdyme dalyvauja:
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
nau.emil
i gimdyma pirma atvazevo vyras, bet pasikvieciau tuo paciu ir mama. per saremius buvo abudu ir palaike mane. kai jau lipau ant stalo gimdyti vyrui pasakiau kad jei nori gali iseiti.jis isejo uz duru, likau su mama ir esu tuo patenkinta. ji man padejo ir ramino kai jau nebezinojau kur detis is skausmo.
minimaus
Aš tai mamos nenorėčiau, net nesakiau kai gimdyt išvažiavom, o tik kai gimė iš gimdyklos paskambinom ir davėm lelių verkiantį paklausyt, nenorėjau jos jaudint. O jei dar per gimdymą dalyvautų tai ramiai gimdyt negalėčiau lotuliukas.gif beje ir daktaras mano sakė, kad vyrai per gimdymą šaltakraujiškiau elgiasi, nes gimdyvių mamos labai panikuot pradeda lotuliukas.gif nu aišku manau kad yra daug išimčių, bet ne mano atveju doctor.gif
leliukazz
As tai gimdykloj mamos nenoreciau.... Bet vat kad ligoninej tuo metu butu, tai butu liuks... Ji pati medike ir dirba operacinej... Tai zinodami, personalas elgtus kitaip. Be to ji vos ne visam Vilniuj turi pazistamu ligoninese, tai ir ten gal sutiktu ka nors... Tada liuks prieziura butu, bent jau as taip manau blush2.gif O be to, ji zinotu, kaip papyragint kolektyva, kad ir po to prieziura butu kuo puikiausia bigsmile.gif
*#Orinta#*
Kai gimdziau pirma tai norejau kad mama butu,bet nespejo kol persirenginejo as pagimdziau doh.gif lotuliukas.gif ,o antra karta tai nei mamos nenorejau ,nei vyro man vienai kazkaip lengviau g.gif
veidax
QUOTE(Liulia* @ 2006 03 10, 05:53)
Gal kas gimdėt kartu su savo gimdytoja?  :)Papasakokit. Ar tiesiog pasvarstykim visu UŽ ir PRIEŠ.

Mano istorija.  Mano mama labai troško būti šalia <...>

Bet ji mūsų supermočiutė  first.gif
*

na istorija tai thumbup.gif thumbup.gif
as pati neisivaizduoju mamos dalyvavimo gimdyme, nes tokiais kritiniais atvejais ji buna gana griezta doh.gif ir manau visai ne kas jei ji per gimdyma dar butu emusi man vadovaut tongue.gif nors siaip zinau kad ji labai pergyveno ir nors antras gimdymas vyko nepilnai 4 valandas, jie jau spejo apskambint visur, nes jiems atrode kur mes cia tiek ilgai, o mobilius buvom issijunge kad netrukdytu tongue.gif jiems tai buvo kaip blogas zenklas doh.gif lotuliukas.gif
Sauja
QUOTE(primavera @ 2006 03 15, 03:06)
tokiam dalykui turi buti santykiai labai ypatingi. daugiau kaip draugiu unsure.gif
nu ne, man net tokia mintis nesautu i galva. tikrai ne schmoll.gif
*

pritariu
Natuke
Mano mamai tikrai bloga pasidarytų. Man jos būtų gaila. O vat vyras daug ramiau į tokius dalykus žiuri ax.gif

Atsimenu, kai mano tėtis turėjo ateiti antrą dieną po gimdymo ir atnešti mums sauskelnių. Pamatė manę išbalusią išsekusią ir išsigando - sako, eik, eik gultis doh.gif

Tai jeigu jis taip reagavo, įsivaizduoju kaip reaguotu mama, jeigu būtų šalia...
Lapyna
Labai priklauso nuo santykių su mama. Jei mama tokioj situacijoj sugebėtų neauklėti ir nebambėti, o tik palaikyti ir užjausti - kodėl ne?
Aš su savo mama negimdyčiau... Bet pirmam gimdyme dalyvavo mano draugė. Šalia nestovėjo ir už rankos nelaikė, bet sugebėjo pasirūpinti mano reikalais ir tuo pačiu likti stebuklingai nepastebima. thumbup.gif
leliukass
nors su mama labai gerai sutariame, bet ne neisivaizduoju jos dalyvaujant gimdyme, itariu tik panikuotu. ir aplamai manau be mamos pagalbos pradejome nauja gyvybe, be jos ir pasitikime. su kuo pradejai su tuo ir pasitik lotuliukas.gif
O jei vyras, mama dar ziurek ir uosviene pasijus nuskriasuta. tai jau gaunasi balaganas. doh.gif
Fira
Kažkaip ir aš neįsivaizduoju mamos gimdykloj. Man vyro pagalba ir buvimas šalia per pirmą gimdymą labai padėjo. Dabar irgi ruošiamės kartu važiuot nestuke.gif O mama šiuo atveju labai pagelbės prižiūrėdama dukrytę 4u.gif
leogirl
Aš gimdžiau su mama ir dėl to nekiek nesigailiu. Kadangi mes su mama nuo vaikystės neišskiriamos podružkes. O mano MB nedalyvavo, nes buvo kitame mieste ir jam pasakiau, kad atvažiuotu jau kai mane parveš iš gimdyklos.
Šiaip aš irgi pritariu nuomonei, kad mama gali dalyvauti gimdyme, jeigu tarp jūsų yra ypatingas ryšis, labiau kaip draugių.
Sėkmės visoms ............
jurgaval
as kai gimdziau buvau mamos prasiusi, kad nedalyvautu gimdyme, bet neiskentusi atleke ir dar anyta atsiveze schmoll.gif buvom susitare, kad tik mes kartu su vyru visa tai istversem.deja nepavyko, nes pakaitom keitesi zmones, tai mama, tai anyta. nesinorejo man taip, bet nebeturejau kada as joms pasakyti, kad nenoriu kad butu salia. nors kita ertus, mamos parama niekuomet nepakenke.
Liutaure
ne, ne , niekad nesutikciau blush2.gif kad mama dalyvautu, o vyras tai butinai rolleyes.gif reikalingas. O prie ko mama ? Tas procesas ne jos akims, nors mes labai gerai sutariame, esam artimos. Niekada nesove tokia intis i galva, atvirai pasakius, jei pries mano valia atvaziuotu, tai su riksmais isginciau lauk, to betruko, tai ir gimdyt negalima, kaip pats nori g.gif
VAE
mano mama užsispyrė dalyvauti gimdyme. nors ir labai artimai bendraujam, bet man kažkaip per daug intymu. bet nežinau kaip tai paaiškint mamai, kad neįsižeistų. vyras labai džiaugiasi, kad mano mama nori dalyvaut, sako aš tave galėsiu už rankos laikyt, o mama tegu filmuoja, fotografuoja mažiuko atėjimą, nes jam tokie vaizdai per baisūs.
o man atrodo, kad tai jau per didelė minia gimdykloj unsure.gif
bygerda
Kai gimdziau sunu,tai prasiau kad mama butu su manim,ir labai tuo dziaugiuosi nerealiai ji man padejo,niekas kitas taip gerai nezino ka tai reiskia gimdyti ir ka daryti kaip mama.ji buvo ir per saremius ir per gimdyma,netgi nakciai po gimdymo buvo pasilikus.dabar vel noriu kad tik mama butu su manim. thumbup.gif
Lung
Kai dar ruošiausi gimdyti pirmąjį, pasiūliau mamai būti su manim. Bet ji labai gražiai atsiprašė ir atsisakė, nes pasak jos "jai skaudėtų dar labiau nei man ir ji neištvertų". Dabar jau net minčių nekyla mamą pasikviesti. Tik MB! biggrin.gif
Astee
QUOTE(Lung @ 2006 12 30, 14:27)
Kai dar ruošiausi gimdyti pirmąjį, pasiūliau mamai būti su manim. Bet ji labai gražiai atsiprašė ir atsisakė, nes pasak jos "jai skaudėtų dar labiau nei man ir ji neištvertų". Dabar jau net minčių nekyla mamą pasikviesti. Tik MB!  biggrin.gif
*

butent del to niekad nesutikciau,kad gimdyme dalyvautu mama ar mociute, nes "jai skaudėtų dar labiau nei man ".ir tektu nervuotis dar ir uz ja.
Klepesova
Mano šiek tiek kitokia situacija. Šiaip taip įkalbėjau savo brangiausiąjį dalyvauti gimdyme, o mamos niekaip neatkkalbu nedalyvauti lotuliukas.gif Brolis ruošiasi stovėti prie gimdyklos durų ir prižiūrėti, kad jo "mažosios sesutės (beje kuriai jau 26m) niekas nenuskriaustų" lotuliukas.gif Bijau net pagalvoti kokie kitų giminaičių kėslai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pasislėpti, kaip kai kurios čia negalėsiu, nes mama pasiims visą mėnesį atostogų ir jau kaip įsivaizduoju sekios man iš paskos, kad netyčia jos laukiamas anūkytis pakeliui man einant neiškristų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na ką gi turėjau jau pakankamai laiko apsiprasti su ta mintimi kad gimdyme dalyvaus 2 žmonės (aš matyt liksiu tik stebėtoja lotuliukas.gif ).
Šiaip tai tikriausiai man bus sunku. Esu pratusi skausmus kęsti viena, ir viena tvarkytis su juo, o čia iš karto tiek susidomėjusių, bet nereikia matyt man būti tokiai egoistei. Sakoma, kad kai vyras mato kaip gimsta jo vaikas tai greičiau apsipranta su ta mintimi, kad jis jau tėvas. O mama tikriausiai išprotėtų už durų belaukdama, nes kaip suprantu pasilikti namie griežtai nesutinka.
Ką gi pasidžiaugsiu bent tuo, kad mano (ir būsimo naujo šeimos nario) asmeniui suteikiama tiek daug dėmasio. lotuliukas.gif
nike_mike
nenoreciau, kad mama, mociute ar anyta dalyvautu mano gimdyme, tik MB ax.gif
mammy
O pas mane buvo ir mama ir vyriokas, ir labai džiaugiuosi thumbup.gif . Mama buvo neplanuotai, atvaziavo ryte i ligonine o aš dar buvau nepagimdžius tai ir buvo kartu. Bet po gimdymo sako jaučiuos pavargus lyg pati būčiau gimdžius. Gydytoja irgi sako čia gimdo su palaikymo komanda.
Nu bet anytos tai jau tikrai kad nenorėčiau, nėra ji man tokia jau artima schmoll.gif
happy mama
JO TIKRAI SU ANYTA TAI KAŽKOKS doh.gif schmoll.gif
NIEKADA NEGIMDIČIAU schmoll.gif
JAU VIEN APMASTYMAS AR MAMAI VERTA TIEN BUT.
Nu niebent labai bijai,o tavo vyras nesutinka dalivaut,tai tada tiempčiausi mama.
BET TIK NE SU ANYTA schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Keiti
Kol dar laukiausi, mano mama visada sakydavo, kad dalyvaus gimdyme, o aš tam prieštaravau. Ji pyko, kad aš jos nenoriu, bet aš buvau kategoriška, nes ji jautrus žmogus. unsure.gif Tačiau kai atėjo laikas gimdyti, mano vyras dirbo ir kol jis važiavo iš darbo, mano tėvai vežė mane į ligoninę. Taigi į gimdyklą nuėjau su mama. Sulaukėme ir vyro kai man jau buvo gan dažni sąrėmiai. Paskutinę minutę nenorėjau įžeisti mamos ir išvaryti, bet tiesą sakant, kitą kartą kategoriškai neleisčiau dalyvauti, nes ji ir verkė, ir nervinosi, nors dabar didžiuojasi ir visiems giriasi, kad matė, kaip pirmoji anūkė atėjo į pasaulį. Didžiausia atrama man buvo vyras, o mama tik vertė mane nerimauti dėl jos pačios unsure.gif
Miliux
ne, ne , niekad nesutikciau  kad mama dalyvautu, o vyras tai butinai  reikalingas. O prie ko mama ? Tas procesas ne jos akims, nors mes labai gerai sutariame, esam artimos. Niekada nesove tokia intis i galva, atvirai pasakius, jei pries mano valia atvaziuotu, tai su riksmais isginciau lauk, to betruko, tai ir gimdyt negalima, kaip pats nori

Pritariu šiai nuomonei, nenorėjau, kad per mano gimdymą dalyvautų mama, tai ji ir nedalyvavo rolleyes.gif . O kad uošvienė dalyvautų, tai iš vis apsurdas schmoll.gif , pagal mane tai jau kišimasis į privačią teritoriją, na nebent kitoms jos atstoja mamas ir vyrus lotuliukas.gif
ausrita
o mano mama dalyvavo gimdyme,ir as uz tai esu labai dekinga jai.kadangi vyro neturejau,o viena but nenorejau.man daug padejo mama gimdant.nors sake kad daugiau nebeitu,nes sunku ziuret i dukteri kenciant.
giedre5
Na mano mama yra akusere ir ji dalyvaus gimdyme, aisku ji tuo metu nedirbs, nes tikrai labai daug nervu kainuotu o ir pati as nenoreciau. O mano vyriokas tikrai zinau kad nedalyvaus gimdyme, tai artimas zmogus salia, tuo labaiu mama tikrai manau pades.
katyteee
QUOTE(Miliux @ 2007 01 06, 10:59)
Pritariu šiai nuomonei, nenorėjau, kad per mano gimdymą dalyvautų mama, tai ji ir nedalyvavo rolleyes.gif . O kad uošvienė dalyvautų, tai iš vis apsurdas schmoll.gif , pagal mane tai jau kišimasis į privačią teritoriją, na nebent kitoms jos atstoja mamas ir vyrus lotuliukas.gif
*

na siaip ir as nenoriu kad nei mama, nei uozve dalyvautu gimdyme...manau su vyru patys labai gerai isiversime...neturiu nei pries viena nieko pries, bet manau tai busimu jaunuju teveliu reikalas..

mano mama paklause ar noreciau kad ji atvaziuotu pas mane pries gimdyma ir paskui padetu po gimdymo (na as Londone), tai as jai graziai padkojau uz rupesti ir pasakiau kad ne. na sakiau nebent jau visai kas labai tokio nutiktu kur patys neisiverstume...o manau kaip ir ka daryti ismoksim patys ax.gif
gupija
O aš visiškai nenorėjau, kad mama šalia būtų per gimdymą. Mama per daug jautriai į viską reaguoja, o tuo metu norisi šalto proto. Labai dėkinga esu vyrui. Net nežinau, kaip atsiminčiau gimdymus, jei jo būtų nebuvę šalia. Labai padėjo.
Editoshka
mano 1 gimdyme irgi dalyvavo mano mama,bet as sitam nepritariu,man labai gaila buvo jos,labai jau pergyveno del manes,nors gimdymas buvo greitas i r lengvas,turejau nuo jos sleptys ,kada buvo dideli skausmai,si karta gimdysiu su vyru,bet tik ne su mama,aisku ji padejo man ,net labai
besiba
mano gimdyme dalyvavo mama..gerai, kad buvo sekmadienis mirksiukas.gif nors pries tai galvojau, kad nereiks man nieko lotuliukas.gif siaip su vyry buvom sutare, kad nedalyvaus, nes nei as, nei jis nepageidavo sito mirksiukas.gif o mama medike, plius ta diena buvau pas tevus... taip ir gavos lotuliukas.gif bet visai nesigailiu..visai mirksiukas.gif diedas dar butu pakrites ar ka mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif -jau buvo greitas - 16 val i ligonine tik atvaziavau blush2.gif , o 18.12 -jau maze islindo thumbup.gif
Mamka22
as pries, mama per daug jautriai reguotu i toki ivyki 4u.gif
Paul@
Aš ir norėjau,kad dalyvautų tik vyras,bet gimdymo metu viskas susiklostė taip,kad dalyvavo ir anyta tongue.gif
ich
mano gimdyme norėjo dalyvaut visi:mano mama, anyta, o labiausiai tai vyro tėvas... nes vyras turėjo išvažiuot. bet aš nenorėjau, sakiau arba vyras, arba viena. bet vyras galėjo dalyvaut, tai viskas buvo gerai mirksiukas.gif
papse
na jau as tai nenoreciau kad dalyvautu mama, o apie anyta net mintis nekiltu. geriausia vyras, ir labai ramiai i viska ziurejo siaip is pradziu bijojau kaip jis reguos bat baisiausia vieta jam buvo kai nuskausminamuosius leido nes jis bijo adatu biggrin.gif
migluzele
Manau, kad mano mamai ir i galva nebutu sove buti su manim kartu... ax.gif Bet jau jaudinosi ji tai pakankamai, skambinejo mums su draugem susedusios, ir is nervu vyno bonkas tvarke... biggrin.gif
*linuska*
as irgi nenoreciau kad mama dalyvautu,nu nebent jau butume labai jau geros ir artimops drauges thumbup.gif Bet ir tai dar pagalvociau,geriau jau kad vyras arba kokia gera drauge butu salia ax.gif
LUI
Tikrai nenoreciau 4u.gif

Visu pirma nemanau, kad ir mama bent jau mano noretu... lotuliukas.gif

Kazkaip man keistai atrodytu lotuliukas.gif
user posted image
egzigo
arba vyras arba niekas. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Nedalyvavo daryme,nereikia ir gimdyme lotuliukas.gif
RamuneM
QUOTE(XXXXXX @ 2007 03 12, 10:19)
arba vyras arba niekas. schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Nedalyvavo daryme,nereikia ir gimdyme lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Beskaitydama temą aš irgi taip pagalvojau lotuliukas.gif Neleidau vaikelių pradėjime dalyvauti nei mamai, nei anytai, juolab vyriškajai pusei, tik savo vyrui, tai ir gimdyme jų nereikėjo hihihi.gif

O šiaip, tai kai tėvai gyvena šalia (nebūtinai kartu), kai dalinamasi su jais kiekvienu potyriu ir t.t. ir t.t., tai tuomet turbūt visai natūralu ir jų dalyvavimas. Tiek mano, tiek vyro tėvai žinojo, kad laukiamės, žinojo, kad jaučiuosi gerai ir sužinojo, kad sėkmingai pagimdėm. O visus kitus sunkumus, dalinomės mes tarpusavyje su vyru ir kitų nejaudinom. Bet tai mūsų šeimos modelis ir jis mums teisingas. Kitiems kitoks teisingas ir tai šaunu thumbup.gif
angliuke
As taipapat norejau matyti tik vyra salia,bijojo,bet sudalyvavo visam procese,ir dar sudalyvaus jei reikes biggrin.gif thumbup.gif
Astarta
nenoreciau, kad mama dalyvautu gimdyme. isivaizduoju, kaip ji jaustusi, matydama savo vaika kencianti... jei vyras taip jaudinosi, kaip mama sureaguotu?..
Creed
man per gimdyma uzteko,kad daktaras salia buvo,daugiau nieko nereikejo schmoll.gif
Nerytė
Jei nebutu dalyvaves vyras gimdyme noreciau, kad mama butu salia ax.gif
Valedy
NĖ UŽ KĄ schmoll.gif ,visų pirma nesam su mama jau tiek artimos,kad ji mane matytų tokiam procese,o visų antra,ji to neištvertų,pakako po visko paskambinti ir tai ašaros upeliais bėgo... doh.gif
Beatti
Na o as kai gimdziau visa ta laika su manim buvo mama,ir esu jai dekinga uz tai,ji be galo man padejo,be jos ar kazin istverciau,be to gimdziau per jos gimtadieni,ir dabar noriu,kad jinai dalyvautu,na aisku ir vyras,su abiem bus dar lengviau ax.gif
godos mama
palaukit blink.gif o tai ka mane apgavo???? gimdziau pries pusantru metu, siauliu gimdymo namuose, nu ir mano vyras tuo metu buvo anglijoj, tai turejau kita palaikymo komanda, drauges ir mama biggrin.gif labai prasiau kad leistu mamai dalyvaut, bet nei per kur neleido ... sake nieko isskyrus vyra verysad.gif o taip nenorejau gimdyt viena, su mama mes pacios geriausios drauges, tikrai norejau kad ji butu salia... bet taip ir pagimdziau viena 4u.gif
Valedy
QUOTE(godos mama @ 2007 03 15, 15:33)
palaukit blink.gif  o tai ka mane apgavo???? gimdziau pries pusantru metu, siauliu gimdymo namuose, nu ir mano vyras tuo metu buvo anglijoj, tai turejau kita palaikymo komanda, drauges ir mama biggrin.gif  labai prasiau kad leistu mamai dalyvaut, bet nei per kur neleido ... sake nieko isskyrus vyra verysad.gif o taip nenorejau gimdyt viena, su mama mes pacios geriausios drauges, tikrai norejau kad ji butu salia... bet taip ir pagimdziau viena 4u.gif
*

Kaip aš pavydžiu to artumo su mama,na man nė pro kur,nuo pat vaikystės nejaučiau to saito...o vat mano sesuo su mama-geros draugės,o man mama-tik mama ax.gif
berniukai
QUOTE(XXXXXX @ 2007 03 12, 11:19)
  schmoll.gif Nedalyvavo daryme,nereikia ir gimdyme lotuliukas.gif
*

Pasakyta tai thumbup.gif
Man teko apie tai kalbetis su gyd.,tai sake,kad mama paskutinis zmogus kuri reiktu kviestis kartu gimdyti.As su tuo sutinku.Juk sutinkant savo vaikeli norisi,kad viskas butu grazu. smile.gif
egzigo
QUOTE(godos mama @ 2007 03 15, 16:33)
palaukit blink.gif  o tai ka mane apgavo???? gimdziau pries pusantru metu, siauliu gimdymo namuose, nu ir mano vyras tuo metu buvo anglijoj, tai turejau kita palaikymo komanda, drauges ir mama biggrin.gif  labai prasiau kad leistu mamai dalyvaut, bet nei per kur neleido ... sake nieko isskyrus vyra verysad.gif o taip nenorejau gimdyt viena, su mama mes pacios geriausios drauges, tikrai norejau kad ji butu salia... bet taip ir pagimdziau viena 4u.gif
*

cia manau nuo gdyt.priklauso.Man sake ir vyrui dalyvaut neleis ,jei pavardes nepasikeisiu(dabar aite) lotuliukas.gif
godos mama
visada dziaugiausi, kad per gimdyma nemokejau nei cento biggrin.gif bet dabar galvoju gal butent delto, man teko gimdyt vienai g.gif neleido nei mamos, nei artimiausios drauges verysad.gif
ssiimmaa
QUOTE(Liulia* @ 2006 03 10, 06:53)
Gal kas gimdėt kartu su savo gimdytoja?  :)Papasakokit. Ar tiesiog pasvarstykim visu UŽ ir PRIEŠ.

Mano istorija.  Mano mama labai troško būti šalia per pirmosios anūkėlės užgimimą, jai vis atrodė, kad mano išrinktasis menka pagalba, juk kaip visi vyrai, nualps kraujo tašką pamatęs... Bet aš nerodžiau didelio susižavėjimo šia idėja, tai ji mano nėštumo pabaigoj kažkaip ir nustojo ta tema gveldenti. Aš galvojau, kad jos dalyvavimas man nebus į naudą, žinojau, na tiksliau įsivaizdavau, kad per gimdymą reikia būti stipriai, grūdinaus vis bandydama įsivaizduoti begalinį skausmą ir kaip aš jį nugaliu... Nu mama tuose vaizduotės siužetuose niekaip nesipaišė, matyt dar iš vaikysės likę, mama-gelbėtoja, ji neleis niekam manęs nuskriausti, o ką ji pagelbės gimdyme  g.gif Tik įvarys mane į dar baisesnę neviltį.
    Taigi, tetis mūsų nenualpo (aš asmeniškai apskritai nesu girdėjus, kad koks "kepamas" tetis būtų nualpęs... g.gif  ), viskas  thumbup.gif . Močiutė 9 danguj  wub.gif 
    Istorija tęsiasi.Laukiam sesės. Dabar jau pati užsimenu mamai, kad visai gal ir norėčiau, kad ji būtų šalia, na nors kurį laiką, nebūtinai viso gimdymo metu, man jau drąsiau, žinau kas ir kaip, viskas atrodo paprasčiau, o jai tai būtų labai svarbu...
  Diena prieš gimdymą. Žiūrim Tv. Cicinas koncertuoja, vis prašo, kad jo damos ten kažkas nečiupinėtų. Jaučiu - šlapia, ir žinau kodėl. 8 mėnesiai, bet to ir reikėjo tikėtis, jau nuo 7mėn. vaikštau praviru kakleliu apie 1cm, o ir gimdos susitraukimus slopino magniu per nėštumą kelis kartus, o ir sesė gimė 37sav., žodžiu apie ką aš čia (aš kaip ir visos gimdžiusios dievinu pasakoti apie gimdymą, todėl atsiprašau už lankas...  doh.gif ). Esmė ta, kad aš rami, o mama (pas ją tą dien svečiavomės) nieko neįtardama stebi Ciciną, vis pakomentuodama apie pasibaisėtiną lietuvių estradą. Tai ką, galvoju, reik kelt dvigubai sustorėjusią šikną nuo apterštos močiutės sofkutės. Atsistoju ir tik šliūūūūūūkšt ant močiutės parketo vandenai...  tongue.gif  O ką daro močiutė? Bėga skambinti žentui? Ar pirmiausiai kimba valyti balutę? O gal pasimeta ir stovi kelias akimirkas apstulbus? Ne  blink.gif  nieko panašaus, močiutė  puola šen ten, kažką murma, bet jau ne apie Ciciną, atsiremia į sieną, slenka žemyn ir.............. nualpsta  swoon.gif  Pilna ta žodžio prasme - n u a l p s t a. Čia atsiranda trečias veikėjas - senelis, velkantis močiutę po šaltu vandeniu atsigauti. Istorija kaip iš serialo, bet mums taip buvo... Jau kaip supratot turbūt, močiutė taip ir nesudalyvavo gimdyme  verysad.gif  biggrin.gif
Šitą istoriją mes labai dažnai prisimenam, visi vargšę močiutėlę per dantį traukia. Dar vienas smagus faktas - močiutė 20 metų operacinėj darbuojasi  biggrin.gif "Mėsinėjasi" sau po organus su kolegom ir NIEKO, o čia vandenukas...   
Bet ji mūsų supermočiutė  first.gif
*

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif negaliu geras! tokia supykus ant savo brangiausiojo sedziu, paskaiciau ir net juoktis pradejau biggrin.gif saunuole mociute thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.