Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naitas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
rututex
Sveikos 4u.gif , su tėveliu kalbėjom, rinkom vardus, bet nė vienas netinko ir nelipo, bet vieną rytą pabudus nežinau iš kur man galvoje įstrigo vardas Naitas, kai pasakiau būsimam tėveliui jam labai patiko ir sakėm, kad prie šito apsistosim, o ir su pavarde gerai skamba. Tik tiek, kad šiš vardas laaabai jau retas, per 12 metų tėra 3 berniukai su tokiu vardu. Tai ir galvoju gal čia tik mums atrodo gera idėja, norėtume kitokios, nešališkos nuomonės smile.gif
muminukas
prieš. šunų vardus palikime šunims... yra ir labai retų tradicinių žmonių vardų. dar ir už Naitą retesnių. tikrai siūlyčiau dar paieškoti ir pagalvoti 4u.gif
Ašaka
Oi, ne! Jei tai nuo angliškų "night" ar "knight" tai, visų pirma, tokių vardų anglų kalboje nėra. Antra, net patys anglakalbiai nesuprastų, kad vardas kilęs iš jų kalbos...
O gal tiesiog suklydote, galvojote apie Natą? Man šis trumpinys nelabai, geriau pilnas vardas, Natanielis.
Zemaiciuke
na jau ne schmoll.gif schmoll.gif
Ruby Tuesday
Man ne minties nekilo, kad Naitas galetu buti suns vardas... Bet nesvarbu, ar tai zmogaus, ar suns, ar zvirblio vardas, man jis negrazus.
Isila
negražus vardas. Visai negražus. Nė už ką pati tokio vardo vaikui neduočiau ir dar ir atkalbėt bandyčiau...
vile1897
negrazus vardas, o ir problemus su kirciavimu...ar NAAAAAAAAIIIIIIITAS ar naItas
Sorceress
Kas kas toks? blink.gif
rututex
Na šiame forume mačiau tikrai keistesnių ir neskambančių vardų, bet regis jums tikrai ne prie širdies toks vardas. Vadinasi mums su tėveliu jau galva susisuko ir ausys nebegirdi, nes abiems vardas patinka g.gif
Elegancija.
Nepatiko unsure.gif
aggree
schmoll.gif
HappyAngel
Oi oi, baisuma unsure.gif Tikrai laaaaaabai nekoks sumanymas būtų šituo raidžių kratiniu (nes čia nei vardas, nei kažkokią reikšmę turintis žodis) vaiką pavadinti...
biti atskrend
Visai nepatinka schmoll.gif
Tiūtė
Pirmą kartą girdžiu tokį vardą ar kaip čia pavadinti. smile.gif Kažkas minėjo,kad tai šuniuko vardas-PRITARČIAU. Nejaugi jau nei vienas vardas Jums negražus? Juk tiek daug lietuviškų skambių vardų ir visokių kitokių. Pavartykite žodynus ir tikrai rasite daug daug gražesnių. O jeigu nesugalvosite,tai gimęs vaikutis pats sau išsirinks vardą,kuris jam tiks.smile.gif
vaivora193
Naitukas biggrin.gif
ir ko tik nesugalvoja tos mamos.
baisiau nebūna, nors gal ir būna, bet vistiek baisu.
EXTRAA
Labai linkeciau,kad koks kitas vardukas jums ikristu i sirdi, nes sis tai nevykes.
Snikers
Naitas- net ne vardas, o pavardė. Normali angliška pavardė, yra net rašytojas lyg tai Džonas Naitas.
pavasarejanti
g.gif unsure.gif blink.gif
na nezinau, nenoriu buti kategoriska, bet as toki isgirdus 5 kartus perklausciau, ar gerai isgirdau....
Star_blue
Na o man visai graziai skamba toks vardukas 4u.gif
kregždutė
Persigalvokit, kol nevėlu g.gif Suraskite gražų lietuvišką vardą, gal tarptautinį, tik ne Naitas.
ciuke
Baisuma.
Lince1
Mano brolio šuniukas Naidas, beveik tas pats smile.gif
*Liepa18*
Na man irgi nepatinka... Pavartykite vardyną, manau tikrai rasite patinkančių variantų smile.gif
liah
kazkoks visai nelietuviskas
safranas
QUOTE(liah @ 2011 08 31, 01:42)
kazkoks  visai  nelietuviskas
*

vaikas varda puosia. 4u.gif tariamas lengvai, skamba, tarptautinis, biggrin.gif ... pasverus pliusus ir minusus g.gif - jeigu Jums patinka, kodel gi ne NAITAS? smile.gif g.gif tongue.gif
Močiutė Eglutė
QUOTE(safranas @ 2011 09 01, 00:46)
vaikas varda puosia.  4u.gif tariamas lengvai, skamba, tarptautinis,  biggrin.gif ... pasverus pliusus ir minusus  g.gif - jeigu Jums patinka, kodel gi ne NAITAS? smile.gif  g.gif  tongue.gif
*

Pasvėrus visus pliusus ir minusus g.gif tariamas lengvai, skamba kaip puodas, net ir savo kilmės šalyje nėra vardas, o pavardė, lietuviška rašyba smarkiai nutolusi nuo originalo, plius dar lietuviška galūnė g.gif blink.gif
Net jei ir patinka, geriau nereikia
muminukas
QUOTE(safranas @ 2011 08 31, 22:46)
, tarptautinis, 
*

ir kur tas tarptautiškumas ? g.gif
vytautesi
Tai kad čia šuniuko ar žiurkėno vardas... blink.gif Tikrai nesupykit, bet juk vardas reiškia ne vien gražų skambėjimą- su juo mažylis į pasaulį atsineš tik tam vardui būdingą "bagažą". O šitas, net jei ir bandai pagalvoti, jog tai žmogaus vardas, yra visiškai tuščias. Tiesiog tuščias, be jokios praeities ir... be ateities. unsure.gif Tikrai nesupykit, bet siūlau persigalvoti. 4u.gif
jautuke21
schmoll.gif blush2.gif
bet jei tėveliams patinka, tai 4u.gif
Pamaiva25
Zinau merginas pavadintas Aiva, Aira, Naira smile.gif Pamenu kai ejom su drauge gatve ir kazkas pasauke "Naira" toji atsisuko, o pasirodo seimininkas suniuka kviete pas save biggrin.gif Vardu yra tikrai daug ir graziu, gal geriau issirinkti zmogui skirta varda, kad po to painiotis gatvej nereiketu ar ji saukia, ar kas suniuka kviecia smile.gif
*Ritik*
Kaip galima mamai rasyti, kad ji savo vaika suns vardu nori pavadinti? Mano nuomone nekulturinga ir skausminga tevams. Lietuviu ausims vardas neiprastas, bet manau, kad tikrai prigytu ir patiktu. Man sis vardas grazus wub.gif , o kai daug kartu pakartoji, tai net patikti pradejo mirksiukas.gif
Slinky-malinky
Jeigu tevams,kaimynams ir giminems nepatinka jusu vaiko vardas duokite lietuviska vyriska varda Hermingeldeldas,man jis-grazus ir nesigincykit...grazus ir mielas
Irchia
Labai nepatinka schmoll.gif
Nieko sau
Man irgi ne schmoll.gif schmoll.gif .
egilis
Negrazus verysad.gif
supervaikas@gmail
aš savo vaikui nedėčiau
Ašaka
QUOTE(supervaikas@gmail @ 2011 09 29, 20:14)
aš savo vaikui nedėčiau
*

O kur norite jį dėti, į kuprinę ar kišenę: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=160759 ?
MK.
ne
*Lyra*
doh.gif schmoll.gif
MissMarpl
nekoks schmoll.gif g.gif
made_lt
Mano pusesere turi suni vardu naitas tai berniuko tokiu vardu niekaip neisivaizduoju schmoll.gif
IndreVit
Sveikute, as UZ UZ UZ si nuostabu varduka thumbup.gif Nes jei turesim berniuka, tai ir zadam NAITU pavadinti. Nes tai yra retas ir grazus vardas. Ne vardas zmogu puosia, o zmogus varda ;0
Snikers
QUOTE(IndreVit @ 2011 10 11, 14:31)
Sveikute, as UZ UZ UZ si nuostabu varduka thumbup.gif  Nes jei turesim berniuka, tai ir zadam NAITU pavadinti. Nes tai yra retas ir grazus vardas. Ne vardas zmogu puosia, o zmogus varda ;0
*

Nei retas, nei gražus. Naitas- ne vardas, bet pavardė. Eilinė angliška pavardė.
Ašaka
QUOTE(Snikers @ 2011 10 11, 15:36)
Nei retas, nei gražus. Naitas- ne vardas, bet pavardė. Eilinė angliška pavardė.
*

drinks_cheers.gif ir, be to, jos rašyba taip skiriasi nuo lietuviškos, kad jokio anglo neįtikinsite, kad "Naitas" yra tas pats, kaip "night"
Giuste
Skamba graziai, bet tokiu savo vaiko nepavadinciau.
KinderSiurprizas
Visai idomu varda sugalvojote:) ir jei jums jis patinka tai ir vadinkit, nes ne kiti turi isrinkti jusu suneliui varda, o tik patys teveliai. Kai gims paziuresit i akutes ir suprasit ar norit ji taip vadint ar ne smile.gif
Šaltukas
Ne schmoll.gif schmoll.gif čia ne vardas schmoll.gif
fruktozoide
Keistas vardas, galbūt dėl to visų komentarai neigiantys. Nesam įpratę prie tokių vardų. O skamba visai gražiai, kiek neįprasta rašyba. Dėl kirčiavimo tikrai nebus daugiau bėdų, intuityviai jaučiasi kaip kirčiuoti smile.gif
O kad šuns vardas, tai net nžn, žmonės dažnai gyvūnams duoda žmonių vardus, žinau ir Kazį katiną ir taksę Miglę, o juk nereiškia, kad šie vardai tik gyvūnams vadinti tinka smile.gif

Europėjam, vardai irgi europėja, po kokių 10 metų vardas Naitas, ką nors stebins smile.gif
nutė
Nesusipratimas, ir tiek schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Nieko sau
QUOTE(fruktozoide @ 2011 11 03, 22:06)
Europėjam, vardai irgi europėja,
*

durnėjam su tokiais vardais doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.