Sveikos
prieš. šunų vardus palikime šunims... yra ir labai retų tradicinių žmonių vardų. dar ir už Naitą retesnių. tikrai siūlyčiau dar paieškoti ir pagalvoti
Oi, ne! Jei tai nuo angliškų "night" ar "knight" tai, visų pirma, tokių vardų anglų kalboje nėra. Antra, net patys anglakalbiai nesuprastų, kad vardas kilęs iš jų kalbos...
O gal tiesiog suklydote, galvojote apie Natą? Man šis trumpinys nelabai, geriau pilnas vardas, Natanielis.
na jau ne
Man ne minties nekilo, kad Naitas galetu buti suns vardas... Bet nesvarbu, ar tai zmogaus, ar suns, ar zvirblio vardas, man jis negrazus.
negražus vardas. Visai negražus. Nė už ką pati tokio vardo vaikui neduočiau ir dar ir atkalbėt bandyčiau...
negrazus vardas, o ir problemus su kirciavimu...ar NAAAAAAAAIIIIIIITAS ar naItas
Kas kas toks?
Na šiame forume mačiau tikrai keistesnių ir neskambančių vardų, bet regis jums tikrai ne prie širdies toks vardas. Vadinasi mums su tėveliu jau galva susisuko ir ausys nebegirdi, nes abiems vardas patinka
Nepatiko
Oi oi, baisuma
Visai nepatinka
Pirmą kartą girdžiu tokį vardą ar kaip čia pavadinti.
Naitukas
ir ko tik nesugalvoja tos mamos. baisiau nebūna, nors gal ir būna, bet vistiek baisu.
Labai linkeciau,kad koks kitas vardukas jums ikristu i sirdi, nes sis tai nevykes.
Naitas- net ne vardas, o pavardė. Normali angliška pavardė, yra net rašytojas lyg tai Džonas Naitas.
na nezinau, nenoriu buti kategoriska, bet as toki isgirdus 5 kartus perklausciau, ar gerai isgirdau....
Na o man visai graziai skamba toks vardukas
Persigalvokit, kol nevėlu
Baisuma.
Mano brolio šuniukas Naidas, beveik tas pats
Na man irgi nepatinka... Pavartykite vardyną, manau tikrai rasite patinkančių variantų
kazkoks visai nelietuviskas
QUOTE(safranas @ 2011 09 01, 00:46) vaikas varda puosia. Pasvėrus visus pliusus ir minusus Net jei ir patinka, geriau nereikia
Tai kad čia šuniuko ar žiurkėno vardas...
bet jei tėveliams patinka, tai
Zinau merginas pavadintas Aiva, Aira, Naira
Kaip galima mamai rasyti, kad ji savo vaika suns vardu nori pavadinti? Mano nuomone nekulturinga ir skausminga tevams. Lietuviu ausims vardas neiprastas, bet manau, kad tikrai prigytu ir patiktu. Man sis vardas grazus
Jeigu tevams,kaimynams ir giminems nepatinka jusu vaiko vardas duokite lietuviska vyriska varda Hermingeldeldas,man jis-grazus ir nesigincykit...grazus ir mielas
Labai nepatinka
Man irgi ne
Negrazus
aš savo vaikui nedėčiau
QUOTE(supervaikas@gmail @ 2011 09 29, 20:14) O kur norite jį dėti, į kuprinę ar kišenę: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=160759 ?
ne
nekoks
Mano pusesere turi suni vardu naitas tai berniuko tokiu vardu niekaip neisivaizduoju
Sveikute, as UZ UZ UZ si nuostabu varduka
Skamba graziai, bet tokiu savo vaiko nepavadinciau.
Visai idomu varda sugalvojote:) ir jei jums jis patinka tai ir vadinkit, nes ne kiti turi isrinkti jusu suneliui varda, o tik patys teveliai. Kai gims paziuresit i akutes ir suprasit ar norit ji taip vadint ar ne
Ne
Keistas vardas, galbūt dėl to visų komentarai neigiantys. Nesam įpratę prie tokių vardų. O skamba visai gražiai, kiek neįprasta rašyba. Dėl kirčiavimo tikrai nebus daugiau bėdų, intuityviai jaučiasi kaip kirčiuoti
O kad šuns vardas, tai net nžn, žmonės dažnai gyvūnams duoda žmonių vardus, žinau ir Kazį katiną ir taksę Miglę, o juk nereiškia, kad šie vardai tik gyvūnams vadinti tinka Europėjam, vardai irgi europėja, po kokių 10 metų vardas Naitas, ką nors stebins
Nesusipratimas, ir tiek
|