O gal kas nors girdėjote ką nors apie auklę Liudą (pilnas vardas - Liudmila) iš Karoliniškių? Anksčiau ji dirbo Pašilaičiuose, prižiūrėjo berniuką Kasparą.
Gal kartais SM yra Kasparo mama?
Laba diena mamos
O gal kas nors girdėjote ką nors apie auklę Liudą (pilnas vardas - Liudmila) iš Karoliniškių? Anksčiau ji dirbo Pašilaičiuose, prižiūrėjo berniuką Kasparą. Gal kartais SM yra Kasparo mama?
Jei kas norėtų samdyti Eglę iš Vilniaus, apie 30 m (turiu ir tikslius duomenis), parašykit man, papasakosiu smulkiau
Sveikos,
Kol kas skaitinėjau tik kitų istorijas, nusprendžiau pasidalinti savąja. Kelis mėnesius rinkausi auklę, skaitinėjau skelbimus, forumus, tikrinau ar kandidatės nėra įtrauktos į Juodąjį sąrašą ir t.t . Na ir viso to rezultatas - nusisamdžiau Jadvygą iš Šeškinės. Ir tik dabar, kai po 3 mėnesių pradėjau ieškoti naujos auklės, aptikau, kad ji jau daugiau kaip metai yra Juodąjame saraše matyt anksčiau nepastebėjau nes kažkodėl jos vardas saraše nėra paryškintas Intensyviai forume iškojau visos info kas ką rašė apie Jadvygą, radau tik tiek: Bumbum 2005 04 25, 11:44 Sveikos Jau apie viena aprasiau, tai apie kita reikia perspeti zmones. Tingiu rasyti ir daug darbo nepykite Bet duodu nukirst savo galva, kad sis zmogus negeras, ir kazkas su galva negerai, cia be pasisaipymu, o tikraja to zodzio prasme. JADVYGA IS SESKINES TEL. 246 46 75. Jeigu kam labai reiks., tai pasakysiu minusus... aciu dievui senai auklytei sveikata pagerejo ir grizo pas mus, o rudeni i lopseli warysime, ir parisim su tom aukle... Rutaza 2005 04 20, 14:51 Pusiau per pazistamus susiradau viena aukle Jadvyga is Seskines g. Buvau pas ja nuomuose, ji buvo pas mane. Is pat pradziu suzavejo tvarkingumas jos namuose. Taciau po apsilankymo pas mane, ji man pradejo kelti itarimu. Pastoviai akcentuoja tai, kad be galo myli vaikus, nemegsta gerti, neruko, kiekviena diena maudosi po dusu ir t. t. Ji jau 8 men. nedirba, motyvuodama tuo, jog iesko patikimu, rimtu seimininku ir jai darbas tik malonumas. Teigia, jog pinigu jai nereikia, taciau kalbedama visuomet pabrezia ju trukuma. Negaliu apie ja pasiteirauti zmoniu, pas kuriuos ji anksciau dirbo, nes esa jie yra isvaziave i Amerika. Ji turi drauge Dana, kuri priziuri berniuka Rugiu g. Gal kas nors ka nors girdejote ar zinote apie p. Jadvyga? Be galo neramu palikti savo vaika nepazistamam zmogui... Iš savo patirties galėčiau pasakyti, kad man taip pat kėlė nerimą jos hyper saldumas, iš karto pasijautė, kad ji turi savo nuomonę ir nelabai klauso ką aš sakau, bet kadangi nelabai buvo iš ko rinktis, tai nekreipiau dėmesio, galvojau susitvarkys Negalėčiau sakyti, kad buvo problemų dėl vaiko priežiūros ji tvarkinga, pareiginga, tikrai myli vaikus. Patikrinom su diktofonu jos meilumas vaikui mums išėjus nedingo. Tiesa, kartais užkliūdavo, kad ji klausdavo tų pačių dalykų kurių jau klausė, toks įspūdis, kad pamiršta. O problema buvo kitur santykiuose tarp tėvų ir auklės. Ji nelabai jaučia distancijos, pradeda mums nurodinėti ką ir kaip turėtume daryti, neklauso ką sakau, kišasi į šeimos gyvenimą, nori viską žinorti, net priekaištauja. Jei ką nekaltai paklausiu, pvz ar nesulijo užėjus lietui, tai puola atgal - kaip aš apie ją galėjau taip pagalvoti, kad vaiką sulydyčiau... Daugiau ir klausti nieko nesinori. Reguliariai turim išklausyti kiemo auklių sekmės istorijų kaip jos nieko nedaro, kokios yra blogos, o gauna daugiau, ir t.t. Nors tiesiai nieko nesakė, bet matyt čia tokia jos taktika šiek tiek padirbus parodyti, kad ji yra pati geriausia ir išsiprašyti algos pakėlimo. Kadangi vaiką prižiūri, tai buvau nusprendus jos nekeisti, kad nuo vilko ant meškos neužšokčiau, o mes suaugę žmonės pakentėsim. Bet per antrąjį patikrinimą diktofonu įsirašė, kaip ji duoda skelbimą į Alio reklamą nors mums kalba, kad niekur kitur neis, bus su vaikučiu iki darželio nes labia jį myli ir be jo negali būti Tai kaip ir taškas. Ieškom naujos.
Prašau papildyti sąrašą.
Atleistą už GĖRIMĄ. Loreta, simpatiška jauna ~42-45 metų maloni moteris, baigusi biblioteninkystę. Turi du vaikus - 10 ir 14 metų berniukus. Gyvena Krėvės 100 (prie Saulėtekio). Iš pokalbio pamenu dirbo Panamunėje prižiūrėjo du vaikučius.
Pildau informaciją apie vieną jau paminėtą juodajame sąraše auklę iš Vilniaus - Vidą iš Pelesos gatvės. Tik faktai, jokių emocijų. Susitarėm prieš kelis mėnesius viską: algą, transporto išlaidas, darbo laiką, pareigas, darbo pradžią, atostogas ir t.t. Likus 3 savaitėms iki darbo pradžios atsiuntė žinutę, kad susirado kitą darbą.
Noriu parašyti apie vieną vadinamą auklę iš Kauno.Daiva P.,43 metai,2 vaikai,gyvena Partizanų g.Gydyta spec.paskirties ligoninėse,dalyvavo įvairiose programose,kur gydo nuo priklausomybės alkoholiui,kelis kartus buvo nuvežta į Šlienavos "komuną".Kelias savaites prižiūrėjo vaiką.Šiuo metu vėl geria.Dingsta iš namų savaitėm.
Išvadas pasidarykit pačios.
[quote=cigone,2006 08 06, 18:17]
Ji turi drauge Dana, kuri priziuri berniuka Rugiu g. Gal kas nors ka nors girdejote ar zinote apie p. Jadvyga? Be galo neramu palikti savo vaika nepazistamam zmogui...[/color] Nu geras - tai cia ta Dana, kuri dirbo pas mane. Mes is rugiu gatves ir tuo metu kai buvo rasyta, Dana pas mus ir dirbo. Manau per daug viskas sutampa. Mes Dana atleidom - ji man nepatiko, vaikas niekaip prie jos nepriprato, o kai pasiklausem is karto jau kita savaite pasisamdziau kita aukle. Jei ta Dana jos drauge, tai zinot yra posakis - su kuo patapsi, tokiu ir pats tapsi
Na ir as dar viena noriu itraukt i Juodaji sarasa
Vida Šukienė iš Karoliniškių Tel. 8-698-89138 buvom jau sutarę kad mokesim 850lt, jai viskas tiko, tik staiga vakar pareiškė kad per mažai pinigų, ir jei nekeliu algos, nebedirbs. Nu nemėgstu žmonių kurie nesilaiko žodžio. dabar sutariau su 60metų Marija iš Grigiškių, gal kas ką girdėjot???
Noriu papildyti juodųjų auklių sąrašą.Samdziau tokią Sigitą Balčiūnienę,gyvenančią Antakalnyje (50 m.,apkūni,blondinė su akiniais).Visą laiką buvo super maloni,netgi persaldi.Visuomet buvo įtarimas,kad kažkas ne taip.Kol vieną dieną jinai paprasčiausiai be jokio įspėjimo neatėjo į darbą,o telefono numerį pasikeitė.Mes su ja elgėmės LABAI gerai,vaikutis taip pat ne problematiškas.Mokėjom 900 Lt plius už kiekvieną papildomą valandą.Pikčiausia,kad jinai neįspėjo,nesiteikė net atsiprašyt.Aš tą dieną normaliai susiruošiau į darbą,bet jos taip ir nesulaukiau.Galit įsivaizduoti,kiek turėjau rūpesčių-SKUBIAI susirasti naują auklę,o darbe paaiškinti,kada ateisiu.Žodžiu,tai žmogus be jokios atsakomybės,žmogiškumo ir išvis ne auklė.Be to,buvo didelė mėgėja landžioti po svetimas spintas.Mamos,neapsirikit.
Gal ne kokia informacija cia turiu, bet siuo metu besiieskantiems aukles Vilniuje gal padesiu, nes labai visur skelbiasi tokia ponia , kad iesko darbo Naujamiestyje, yra 42m, turi labai daug ispudingu rekomendaciju, kurias butinai atsinesianti. Ir stai susitarus, tiesiog neatvyksta i pokalbi, o pakelus rageli isgirstu tikrai neblaivu gargaliavima.
Deja, zinau tik tel. Nr.: 8-674-56219.
Apie Valeriją iš Kauno mane irgi pasiekė geros draugės "rekomendacijos". Paliko 5 metuku mergaite su ja (prašė palyginus mažai). Grįžo su vyru po pietų rado ant stalo padėtą mažą starkos bonkutę, du stikliukus, o svetainėj ant sofos išsidrėbusią ponią Valeriją.
Sveikos, mamytes,
Kai pasamdziau savo aukle, galvojau, kad jau reikes ja irasyti i "baltuju" aukliu sarasa, deja... Pirmaji menesi nebuvo jokiu problemu: vaika isimylejo iskart. Bet per antra menesi i darba neatejo 2 kartus (visai nepranesusi is anksto). I mano klausimus kodel, buvo atsakomas kazkoks briedas... Todel visoms, kas ruosis samdyti Stase Prapiestiene is Pilaites, parasysiu i AZ konkreciau, jei noresite. Mamos, bukite akylos ir budrios
Gerb. mamytes, gal kuri girdejote apie aukle Vida is Markuciu? labai lauksiu atsiliepimu
P.S. perskaiciau abi temos ir galiu pasakyti, kad sarasa senokai reiketu papildyti, nes daug "juoduju aukliu" neirasyta i sarasa....
Sveikos,
Pradejau ieskoti mazajam valandines auklytes, kad galetu pabuti su juo kai sis del ligos negales lankyti darzelio. Sulaukiau poros skambuciu, ju tarpe skambino Audrone, gyvenanti z.sanciuose, 49 m. Kaip man minejo yra 12 m. dirbusi pedagogini darba, veliau priziurejusi vaikus. Viena berniuka isaugino nuo metuku iki pat mokyklos. Zodziu kadangi buvo savaies vidurys nutarem susitikti ir pasisneketi savaitgali. Taip ir jai ir man buvo patogiau. Sestadieni as jai pati paskambinau ir sutarem, kad 17 val. ji atvaziuos pas mus. Deja, neatvaziavo ir nesulaukem jokios zinutes ar skambucio. Nors pati pritare butent siai valandai ir patikino butinai atvaziuosianti. Zodziu gal ji ir nieko moteryte, bet jei taip elgiasi vargu ar galetu buti patikima aukle mano ar jusu mazyliui
Šiandien teko lankyti draugę Pilaitėje, tai mačiau nekokį vaizdelį. Pilaitės miškelyje renkasi dauguma vaikučių ir juos prižiūrinčių mamyčių bei auklių. Vienas berniukas (virš metukų, nes mokėjo pats vaikščioti) prikakojo į kelnes, tai auklė (?)/ močiutė (?) ant jo rėkė per visą aikštelę, keitė stovinčiam pampersą, o kai berniukas muistėsi, tai užvožė per ausį, sakydama "Tu man dar čia rėksi". Vaikas gailiai apsiverkė. Berniukas turėjo geltoną plastmasinį šunį su ratukais, kuris traukiamas keistai amsėjo. Jo prižiūrėtoja labai stambi, trumpais plaukais, violetiniu lietpalčiu, labai storu balsu, rūkanti (tą darė ir prie vaiko). Ant vaiko vežimėlio užrašyta "I am very special". Mane tas vaizdelis sukrėtė.
[quote=Murena,2006 08 30, 20:42]
Gerb. mamytes, gal kuri girdejote apie aukle Vida is Markuciu? labai lauksiu atsiliepimu Vida is Markuciu skambino ir man. Nieko negaliu pasakyti, sake, kad muzikante yra. Kad jai neskubu del darbo. Mes nieko nesutarem, bet sake, jei susiras darba, parasys man sms. Labai plepute pasirode.
[quote=peleda24,2006 09 05, 08:59]
[quote=Murena,2006 08 30, 20:42] Gerb. mamytes, gal kuri girdejote apie aukle Vida is Markuciu? labai lauksiu atsiliepimu Vida is Markuciu skambino ir man. Nieko negaliu pasakyti, sake, kad muzikante yra. Kad jai neskubu del darbo. Mes nieko nesutarem, bet sake, jei susiras darba, parasys man sms. Labai plepute pasirode. [/quote] na, tai ar sutarei su Vida? jei sutarei tai siulau paprasyti jos paso kopijos ir rekomendacijos...pamatysi kaip pakeis tona...bent jau man ji pasirode nesaziningas zmogus...jei butu sazininga tikrai nesudarytu jokios problemos duoti paso kopija ir paskutinios seimos numeri.... QUOTE(Murena @ 2006 09 06, 12:07) na, tai ar sutarei su Vida? jei sutarei tai siulau paprasyti jos paso kopijos ir rekomendacijos...pamatysi kaip pakeis tona...bent jau man ji pasirode nesaziningas zmogus...jei butu sazininga tikrai nesudarytu jokios problemos duoti paso kopija ir paskutinios seimos numeri.... As suradau aukle, kuri pati pasiule savo pasa, kad duomenis nusirasyciau. O tai Vidai nebeskambinau. sekmes ieskant aukles.
Laba diena. Gal kas susiduret su aukle Regina is Kauno. A.Šančių? Gyvena varnių gatvėje, 56m..? tamsiu plauku, dazytii. daug sneka, atrodo, kad labai jaudinasi, pasilikdama su vaiku:)
Norėčiau papildyti juodąjį auklių sąrašiuką
Tatjana iš Pašilaičių, Vilniuje. Apie 40 - 45m. Baigusi pedagoginį. 20m. dirbusi vaikų darželyje. turi 2 dukras. Labai gražiai bendrauja. Bet....alkoholikė
Labutis mamytes!Gal kas zino informacijos apie aukle Danute is Z.Sanciu?Kur gyvena ir kaip atrodo?
Janina Grauziniene is Pasilaiciu - nepatikima, du menesius vedziojo uz nosies, o paskui pasinaudojo mumis, kad gautu geresnes salygas darzelyje, kur dirba, ir paliko 'ant ledo', kai mums reikejo eiti i darba.
Jei per daug nepažeisiu taisyklių, patariu alytiškėms iš tolo vengti liubovės iš vidzgirio 59 m. moters, tikros aferistės, alkoholikės ir taip bjaurybės. Teko nudegti....
Gal kas buvot susidūrę su ALDONA iš Gerosios Vilties g. Vilniuje? Apie 50 m, pati augina dukrą mokinukę.
skubiai reikia info apie 59m. auklę iš KAUNO, Putvinskio g. Vardą pamiršau
Sakė, jau kelis metus augina vaikus ir dabar rūpinasi penkių metų mergaite. Būčiau labai dėkinga į ĄŽ
sveikos mamytes, noriu pranesti apie dar viena juodaja aukle is kauno Rima Jurgiliene, apie 45 m. is panemunes. dirbo ji apie 2 men is pradziu lyg ir nieko palikinejom diktofona nieko tokio nepastebejom, Taciau pradejo aisketi kad ji leisdavo sau nieko nesakius issivesti vaikiuka pas save i namus ir grisdavo pries mums gristant lyg niekur nieko , siaip tvarkydavo su juo visus savo reikalus, finale suzinojau kad ji net paliko vaika visai valandai viena namuose ir ir kazkur isejo ...p.s. vaikiukui tik 1 metukai beja...
Zodziu boba kokias saudyt reikia, o is paziuros tvarkinga moteriske atrode..
Noreciau suzinoti daugiau informacijos apie aukle MARIJA (Maryte) taip save pristate, jinai gyvena jeruzaleje Rugiu gatveje jai 54 metai, radau ja juoduju sarase, gal kas pas ka nors is jusu jinai dirbo kodel jinai ten atsidure tame juodame sarase man jinai pasirode visai nieko, gal galite kas nors pasakyti kame pas ja problemos kur jos bedos. Buciau labai jums dekinga
QUOTE(vaidaz511 @ 2006 10 16, 09:19) Noreciau suzinoti daugiau informacijos apie aukle MARIJA (Maryte) taip save pristate, jinai gyvena jeruzaleje Rugiu gatveje jai 54 metai, radau ja juoduju sarase, gal kas pas ka nors is jusu jinai dirbo kodel jinai ten atsidure tame juodame sarase man jinai pasirode visai nieko, gal galite kas nors pasakyti kame pas ja problemos kur jos bedos. Buciau labai jums dekinga Jei neklystu, tai čia ta kuriai alga vis maža. Ir ilgai neužsilaiko vienoj vietoj.
ta prasme alga vis maza, tai kiek jai mokedavote kad jai alga maza, ir gal dar yra kokiu priezasciu kodel jinai juodame sarase ka dar blogai jinai daro, matote kai ja samdziau nepasiziurejau i juoda sarasa apie ji suzinojau visai atsitiktinai, ir kazkas man joje labai nepatinka, todel mamos padekite gal gali kuri nors papasakoti apie ja daugiau. jinai pas mane dar tik menuo na del pinigeliu tai ta zinau bet liktai viska isprendeme, bet niekaip negaliu jos nei nufilmuoti nei dar kaip nors paziureti ka jinai veikia, taip kad noriu kad jus papasakotumete apie ja daugiau, nes viena diena jinai man sako viena kita diena sako kita. BUKITE GEROS PADEKITE
QUOTE(vaidaz511 @ 2006 10 17, 08:05) ta prasme alga vis maza, tai kiek jai mokedavote kad jai alga maza, ir gal dar yra kokiu priezasciu kodel jinai juodame sarase ka dar blogai jinai daro, matote kai ja samdziau nepasiziurejau i juoda sarasa apie ji suzinojau visai atsitiktinai, ir kazkas man joje labai nepatinka, todel mamos padekite gal gali kuri nors papasakoti apie ja daugiau. jinai pas mane dar tik menuo na del pinigeliu tai ta zinau bet liktai viska isprendeme, bet niekaip negaliu jos nei nufilmuoti nei dar kaip nors paziureti ka jinai veikia, taip kad noriu kad jus papasakotumete apie ja daugiau, nes viena diena jinai man sako viena kita diena sako kita. BUKITE GEROS PADEKITE Aš pati jos nesamdžiau, tai pasakot negaliu. Bet jei teisingai pamenu iš pasakojimų SM , tai daug kas ja skundėsi. Pabandyk užklausti Kaimynų skyrely, pas Baltupių, Jeruzalės mamytes, gal jos ką žinos. O jei kyla abejonių tai pabandyk kitos pasiieškoti. Juk palieki pati didžiausią turtą savo gyvenimę. Auklę rast sunku, pati pavargau kol susiradau. O iš tos savo iškojimo patirties galiu pasakyt, normaliausios kandidatės mane susirado per internetą, o iš ALIO kas skambino ir kam aš skambinau tai
Na tu is dalies teisi, man jinai nepatinka, as turiu pretenziju, bet tu rasai kad atsisveikinti, as su mielu noru atsisveikinciau net siandiena ta pacia minute, jei tureciau kuom ja pakeisti, ir tikrai nesikreipciau cia. As paklausiau jusu visu tik tai kodel jinai juodame sarase, nes paskaicius istorijas kai kuriu mamu plaukai pasisiausia, zinai yra skirtumas ar vaikui blogai ar mamai blogai. Mama gali pakenteti jei nelabai kas iseina su aukle, bet jei kencia vaikas tai yra taskas, tai ir noriu suzinoti is konkrecios mamos kuri ja samde kuri paskelbe ja juodame sarse kokios buvo bedos. tai ir buvo ta pagalba. Na turbut aiskiai parasiau.Niekada kitam nebus blogai kai pats nepatyria nieko panasau, kai neturi kito pasirinkimo ir t.t.
Dėmesio Kauno mamytėms!
Tikiuosi, šiame forume lankosi Saulės iš Partizanų g. greičiausiai 66 namo mama ar jos pažįstami. Šiandien mano vaiko auklė buvo pakraupusi matydama tos mergytės auklės elgesį, man tiesiog su ašaromis akyse pasakojo... Mergytė, kaip rašiau, vardu Saulė, maždaug 2 metukų amžiaus, ją prižiūri apie 70 metų auklė, kuri gyvena tame pačiame name, kaip ir mergaitė. Jos dažnai matomos prie "Urbšio" mokyklos esančiame stadione. Šita auklė (jei ją taip galima vadinti) yra tikra despotė: mergytę stumdo, koneveikia šlykščiausiais keiksmažodžiais, taip elgiasi tiesiog kitų žmonių akivaizdoje, nežinia, ką daro su ja namie. Mergytė atrodė labai rami, lėta, net neverkdavo, o tik nuleisdavo galvytę. Į subarimą, kam taip nežmoniškai elgiasi su vaiku, ta boba net nesusigėdo, tik nusivedė mergaitę šalin. Jei kas pažįstat šią mergaitę ar jos tėvus, perspėkit, kad vytų tą pabaisą bobą iš savo namų
As ne per seniausiai pati esu macius Kaune, centre, Vilniaus gatvėje, prie perejos, kaip viena aukle (manau, kad aukle, nes abejoju, kad mociute taip galetu elgtis) negraziai elges su maziuku berniuku (manau berniukas, nes melsvi rubeliai). berniukas verke, o ji ji paemus viena ranka uz kapisono, tas kapisonas taip per kakla persmaugtas, ne ant galvytes, daugiau kaip kilpa, kita ranka uz vienos vaikucio rankos nese i vezima. Na man vaizdas zinokit buvo kraupus. Tas vaikiukas dar ilgai vezimuke verke. Manau jei butu buvus mociute, butu graziai paems uz pazasteliu ir nunesus ta vaikiuka, nu bet taip nesti kaip kokia siuksle, padek dieve...
QUOTE(ERPE @ 2006 08 25, 16:38) Noriu papildyti juodųjų auklių sąrašą.Samdziau tokią Sigitą Balčiūnienę,gyvenančią Antakalnyje (50 m.,apkūni,blondinė su akiniais).Visą laiką buvo super maloni,netgi persaldi.Visuomet buvo įtarimas,kad kažkas ne taip.Kol vieną dieną jinai paprasčiausiai be jokio įspėjimo neatėjo į darbą,o telefono numerį pasikeitė.Mes su ja elgėmės LABAI gerai,vaikutis taip pat ne problematiškas.Mokėjom 900 Lt plius už kiekvieną papildomą valandą.Pikčiausia,kad jinai neįspėjo,nesiteikė net atsiprašyt.Aš tą dieną normaliai susiruošiau į darbą,bet jos taip ir nesulaukiau.Galit įsivaizduoti,kiek turėjau rūpesčių-SKUBIAI susirasti naują auklę,o darbe paaiškinti,kada ateisiu.Žodžiu,tai žmogus be jokios atsakomybės,žmogiškumo ir išvis ne auklė.Be to,buvo didelė mėgėja landžioti po svetimas spintas.Mamos,neapsirikit. Kaip gerai, kad radau nors viena atsiliepima apie Sigita. Mes planavom ja samdyti. Jauciau, kad ji kazkokia itartinai saldi. Viskas jai gerai, viskas tenkina. Kazkaip norejosi tiketi, kad zmogus kalba nuosirdziai Aisku, dar baisiau, kai pasisamdai ir ant savo kailio patiri aukliu sunybes
Na sveikos visos mamos, turejau siandiena laisvo laiko truputi tai papasakosiu visa istorija nuo pradziu. Tai prasidejo viskas taip gavau gera pasiulyma del darbo ir pradejau aukles paieskas aisku visu pirma per darugus pazystamus artimuosius, taip gavosi klad tuo metu niekas niekuom negalejo padeti, jei kas turejo kokia pazystama tai jinai jau buvo susiradusi darbeli, tai pradejau is nevilties ziurineti per alio reklama, nors ir zinojau kad tai yra nepatikima, bet neturejau kitos iseities. Tai per alio reklama apskambinau tuzina moteriskiu kurios siule save kaip aukles ir uztaikiau ant MARYTES is jeruzales gyvenancios RUGIU G. jai 54 metai, tokia neauksta labai graziai rengiasi ir mes su ja pasnekejusios nusprendeme susitikti, tai va jinai ateina pas mane i namus, na pirmas vaizdas tikrai geras tokiasimpatiska graziai rengiasi tvarkinga ir gerai atrodanti matosi kad savimi labai rupinasi, pasnekejusios na liktai kaip ir viskuo sutarem labai maloni ir pasirode rupestinga tikrai nepasake nieko kas man nepatiktu, plius dave rekomendacijos mano kaimynes is ketvirto auksto. Tai toks buvo pirmas susitikimas ta pati vakara as uzejau pas musu kaimyne ir pasnekejome sake gera moteris labai rupinasi vaikais juos labai myli ir sake labai tvarkinga ir tikrai prekomendavo sake jos iki siol bendrauja ir vaikas ja labai myli kaip mociute. Na mano sprendima tikrai nuleme kaimyne dar apsitarusi su vyru nusprendeme ja priimti. Tai as jai paskambinau irpasakiau kad jinai priimta jinai pasake aciu sake nesigailesite mes gerai sutarsime. Tik man pasirode keista tai kad jinai iskarto nuo pirmadienio su juo norejo pasilikti ir taip sako vaikai greiciau pripranta nes jei buciau as tai vaikas butu su manim o prie jos neitu. Tai atejo tas lauktas pirmadienis ir jinai pasirode buvo labai punktuali ka as tikrai vertinu, tai as isejau mano vaikutis pasiliko su ja mielai tai ir buvau kazkiek ramiau, na jis isvis nera is tu kad kazko bijotu pasilieka su visais neturi vaikas baimes jausmo. Na pirma diena praejo gerai tik jinai sake kad jisai labai nevalgus, as jai pasakiau kad del to nereikia sukti galvos nes mano vaikas nera is tu kad labai valgytu nuo pat gimimo mazai valgydavo reikedavo isiulyti. Atejo antra diena taip pat viskas ok. As dziaugiausis kad viskas gerai. Plius mes buvome sutarusios kad jinai pas mane valgo ir gauna i menesi 850 lt. jai tiko, nes pati pasiule, o man taip pogi. Na toliau trecia diena as nupirkau is vakaro versienos ir idejau i kamera nes visada taip darau, ateina jinai is ryto as sakau mesa kameroje, o jinai man sako jus ka galvojate as nevalgysiu mesos is kameros tai yra nesveika, as sakau kad mes visada jei perkame is vakaro dedame i kamera nes taip esame priprate, tai jinai preiske kad nevalgys, tai as pasakiau jus nevalgygite bet vaikui paruoskite. ir isejau i darba grystu jinai jau viskas tvarkoje linksma kaip niekur nieko sake vaikas gerai pavalge. Kita diena atsinese mesos ir pasake kad sau pati pirksis as sakau paklausiau kiek kainavo kad atiduoti jai pinigelius nes buvome sutarusios kad jinai pas mane maitinasi, jinai pasake nereikia nejuokaukite, na pagalvojau kaip nori. taip praejo dvi savaites moteris tvarkesi aplink save tai ka paruosdavo viska suplaudovo ir kaip as palikadavau ta ir rasdavau viskas tvarkinga pagalvojau gerai man patinka, tik va po tu isdirbut 10 dienu as paklausiau kaip ir kada jai moketi jinai pasake kad kas dvi savaites pasakiau gerai tai ir buvo penktadienis kada su ja reikejo atsiskaityti, tai as pasiskaiciavau kiek as jai skolinga tai gavosi kad uz tas 10 dienu as jai skolinga 405 ltiukus, kai as jai apie tai pasakiau jinai man pareiske kad nori gauti 450 as sakau uz ka jinai man pasake kad musu racionas nesutampa ir jai reikia moketi 900 litu per menesi nes tipo mes labai nesveikai maitinames, ir nuo to penktadienio prasidejo kosmaras, man nebuvo kur dingti nes dirbti pradejau ir dar tik pati pradzia ir kitos aukles neturiu net nezinau is kur ja gauti, tai ir sutikome moketi jai 900, nors vyras sake kokia jinai moteris kad nesilaiko savo zodzio ir dar jinai pridure jei mes tiek nemokesime jinai ieskosis kitos seimos, ta prasem mus pastate i durna padeti, tai sumoekajau as jai tuos 450 uz 10 dienu ir pradejau ieskoti kitos aukles nes supratau kad nebus cia nieko gero, tada mano drauge pasiule uzeiti i sita puslapi ir pasizvalgyti sako yra mamyciu kurios atiduoda savo auklytes, tai tada ir suzinojau apie juodaji sarasa ir apie ja pradejau klausineti. Ir taip ejo dienos jinai pastoviai prie ko nors kabindavosi pradejo ivedineti savo tvarka delioti mano duona batona i saldytuva nes taip tipo geriau nors mes to niekad nedarydavome pradejo spinteles tvarkyti pagal save savo maista dedavo i saldytuva bet kur ne tai kad skyreli savo kazkoki pasidarytu bet ne po visa saldytuva, plius nusiperkame bandeliu kokiu spurgu ir kita diena jas randame saldytuve susalusias, man netik kad nervas imdavo bet bijojai ka ir pasakyti nes nezinojau jos reakcijos kad neapsisuktu ir ne digtu, nes kitos as vis dar neturejau. Buvo penktadienis ir as pare/jusi namo kaip visada klausiu kaip sekesi jiems, tai viskas gerai aisku visokiu priekaistu man tai tas ne ten padeta tai tas negerai as tyliu, ir klausia ka veiksite savaitgali sakau vaziuoja pas mama i sveciu o tai jinai gerai pailsekite ir t.t isejo mes isvaziavome gryzome tik sekamdieni velai vakare as ismaudizua vaikus sutvarkiau namus ir nuejome gulti ateina pirmadienis ir is ryto pasirodo musu taip nelaukta maryte klausia tai ka veikiate savaitgali as sakau taig pas mama buvome jinai a apsimeta tipo pirma karta girdi ir sako man kad man ne pas mama reikia vazinetis o namus tvarkyti nes pas mane labai didee nesvara man net negera pasidare sakau atsiprasau pas mane namai tikrai tvarkingi nesw tvarkausi kiekviena diena ir siurbliuoju ir plaunu grindis net dulkes ne vienos nera ne jinai sako man reikia savaitgaliais visus kampus su milteliais valyti zinot mamos man pasidare taip negera kad apsisukau ir isejau i darba atejusi i darba rankos dreba is to pykscio paskambinau vyrui ir viska papasakojau tas net rekti pradejo sako jinai turbut sizovrenike, o man bira asaros is to pykcio nes zinau kad jau ka bet namai tikrai tvarkingi ir plius kokia teise jinai taip turi isvis sakyti. pareinu as vakre visa supykusi ir sakau parodykite man mano netvarka tai jiani ipuole i toleta ir rodo man i sienele kur eina vamzdis nes ant tos seneles rudys nubegusios kurios net nenusivalo ir sako paziurekite kokia netvarka as jau nuo jos susirgau tai as galvojau ar man cia juoktis ar duoti jai per galva ir jinai jau bega pro duris, as jai sakau palaukite jinai daugiau neturiu ka jums pasakyti ir viso gero ir uztrenke duris, na stoviu vaikas ant ranku ir pradejau juoktis, dar pries isbegdama pridure jei neissivalysite as nedirbsiu. Na atejo vakaras gryzo vyras as parodziau jam kur musu netvarka tas juokiasi sako jinai nesveika, bet ka mums daryti pradejo sukti planus kaip cia jos atsikratyti ir kad mums butu gerai kad neliktume be nieko. pradejome viska skaiciuoti kad mes jai plius per daug mokame nes buvo sutarta kad dirbs jinai uz
tesinys. 10 valndu uz 900, nor niekada pas manetiek nera isdirbusi, gaudavosi 9 maxsimu o penktadieniais isvis 8 arba net 7 valandos, bet ka darysi as begdavau namo ko greiciau nes pasiilkdavau savo vaiko. Na niuansu buvo visokiu vyras isvis kiekviena vakar galvodo kaip cia ja atsikratyti na kiekviena vakar apie ja diskusijos. Plius pamirsau vaikas susirgo per ta laika tai jinai pareiske kad su juo serganciu nebus nes bijo, tai as pirma diena buvau su juo paskui pati susirgo po savaites tai pirmadieni i darba nejo pasake kad serga kad prastai jai tai turejau pas drauge vesti vaika. Nu ka darysi bet jinai pareiske kad uz tas dienas jai reikia moketi, Tai atejo spalio pabaiga ir mes nusprendeme ja ismesti nes daugiau taip neimanoma. nors tiksliai nezinojome kuo ja pakeisime, bet variantu buvo visokiu ir spalio 30 diena atsikelus is ryto mano vaikas sveikas atejo jinai iseijau as i darba pareinu vakare maniskis visas snargletas jinai sako jusu vaikas serga taigi sakau is ryto buvo viskas tvarkoje, na jinai sako mes buvome lauke, as sakau taig salta ir sakau tai bent jau zieminius batukus usidejote ne sako kam taigi karsta dar, tai va maniskis susirgo antradieni jinai atejusi as jai pasakiau kad nakti jisai veme ir atsargiai su maistu skambina jinai man 12 valanda ir sako kad lukas vemia jinai bijo pasilikti kad as grysciau namo. as lekiu namo. ir jinai sako treciadieni as neateisiu pati bukite su tokiu serganciu vaiku, as sakau treciadieni juk ir taip laisva bet as atsiprasiau ir ketvirtadieni ir penktadieni ir siandiena jinai ateina vakare sesta valanda ir mes ja metame lauk. o pirmadieni ateis mano senoji aukle kuri tik siandiena pranese man kad galinti jau pareiti pas mus. Tai tokia mano istorija aisku visu faktu as jums cia neisrasysiu ir nenupasakosiu reikia paciai pamatyti, bet tokios moters kaip MARYTE reikia saugotis nes kai ant tokios uzkliuni tai paskui nebezinai ir kur dingti, jei butu pas mus kita situacija tai buciau seniai isspyrusi ja lauk, o siandiena tai padarysiu su didziausiu malonumu plius tai kad jai bus viskas isskaiciuota kiek permokejome ir t.t ir tikrai paskelbsiu visur per visus mamyciu puslapius kad saugotusi marytes is jeruzales vien todel kad jinai tik gazdina ir naudojasi zmonemis pastoviai verkia kad virtuves neturi kas sunus prasigeres su kasamirsta ligonineje kad marcia su aneke turi islaikyti ir varo ant visu kitu seimu pas kurias dirbo, kokie blogi ir t.t . SIANDIENA MANO LAIMINGA DIENA UZ TAI IR ISGERSIU
Zinai pasitvirtino su kaupu tik reikejo laiko, bet vieno nesuprantu, kaip mano kaimyne istvere su ja pusantru metu, na nesuprantu ir tikrai labai faina seima abu ir vyras ir mama ir vaikas, nes vaikas su mano vyresneliu bendrauja nu fainas berniukas na neisivaizduoju kaip galima su tokia prietranka sutarti, nes manau jinai ligone. O klausti zmoniu apie tai kazkaip berysio, bet prie progos tikrai uzklausiu.
O seip is kitos temos vakar tai priedurnei skambinau kad siandiena ateitu pinigeliu pasiimti tai jinai dar nezino kad bus atleista gera staigemena jos laukia, ir jinai gerai gerai jokiu bedu, ir skambina man siandiena tipo ar galiu as dabar uzbegti pinigeliu ne sakau as namie is ju nebuvau isejusi o vyras grys tik vakare, tai jinai dar mane apreke kad as su ja neatsiskaitau, o as su tokia palaima sakau jai ko cia rekiate niekas kalbeti neismoke sakau gal ir ant mano vaiko rekiate tai pasimete bobike, tai sakau siuo metu neturiu ateikite vakare tai jinai man cia kelione nusimato sakau ne mano problema mes taremes siandiena jai jusu niekas nemoke bendravimo kalbos tai sakau cia jau jusu beda, del tokio dalyko reikejo is vakaro skambinti. Tai jinai pasimete paskui sako kaip galima dirbti tokiom salygom, sakau o kas jums sake kad jus dirbdite tokiom salygom ta kaip suprasti sakau kaip norite, ir sakau neturiu laiko su jumis bendrauti viso gero ir padejau rageli. Turbut moteriske raunasi sau plaukus
Zinai SIDO buna tokiu zmoniu, nebent jinai buvo kitokia arba jie tokiu stipriu nervu zmones, kad tilejo ir nieko nesake, bet as matai tik 2 menesius istveriau nors aisku buvo situaciju kad atrodo uz plauku paimtum ir von pro duris.
O kas liecia Klaipeda tai manau skiriasi kainos musu nuo jusu, nors man isvis absurdas tiek moketi, bet jei netureciau tikrai gero darbo pati sedeciau su vaiku, bet norisi ir paciai kazko siekti, nes su pirmu ilgai sedejau tai kazkaip su antru tiek nesigavo. Mano kursioke klaipediete tai sake irgi labai sunku su auklem o pries tai buvusiai mokejo 600 kur tau as tiek mokejau kai mano mazyliui buvo trys menesiukai nes buvo mokslai praktika nebuvo kur dingti, gaila kad neturime mociutes kuri galetu anukus paziureti, todel privalome ieskoti moters kuri padetu, ir tikrai nesitikejau kad tokiu buna, tai gerai kad vaiko neskriaude tai bent tiek, nors turbut dabar ir del to garantuoti negaleciau, pasikeites mano mazius, nors kaip drauges sako gal todel kad mama dirbti isejo kad pasiilgsta, bet faktas tas kad mano vaikas nuo 7 menesiu miega viename kambaryje su broliu ir niekada man jo nereikejo nei supti nei guleti kad uzmigtu, o dabar per pietus turiu guleti kol uzmiega ir vakare turiu gultis kad uzmigtu kitaip verkia ir kazka sako. taip kad faktas yra faktas, kaip jinai ji migde nezinau nes jos paklausiu jinai sako niekaip paguldau ir viskas kaip visada. bet vakare as turiu miegoti salia, o nakti keliasi po tris kartus ir verkia. Ka as dabar zinau nufilmuoti to nepavyko, bandysime jos padarytus padarinius istaisyti. Tai tiek mamytes saugokites tokiu kaip Maryte, ne duok dieve patirti tai, net ir priesui to nelinkeciau. SEKMES VISOM. IR DAR KARTA DEKOJU VISOM MAMOM KURIOS MAN PADEJO APIE JA DAUGIAU SUZINOTI. Lina Ginevičienė iš Lazdynų, vagia! 40 metų, normalaus kūno sudejimo, labai mandagi. Vagia ji bet ką: suvenyrus, vaikų žaislus, apatinį trikotažą. Vogtus daiktus vėliau kam nors atiduoda veltui. [color=purple][b] gal kas galit detaliau aprašyti šią auklę?? išvaizda, šeimyninė padėtis. draugei panaši siūlėsi tai abejoja ar čia tas pats žmogus iš juodojo sąrašo. gal galit kas nuorodą įdėti, kur apie ją galima paskaityti.
Sveikutes
Itraukite i juoduju aukliu sarasa - Stase Alejunaite, 49 m., gyv. Zirmunu g. Problema - gėrimas, gaila kad paaiskejo tik po triju savaiciu - tuomet uzejo kaip liaudyje sakoma - "zapoij". Jei kas noresite detaliau rasykite AZ. P.S. as ja tik vakar isvariau, tai vel gali ieskotis darbo
Sveikos, noreciau ir as isiterpti - viena mamyte rase:
QUOTE(vaidaz511 @ 2006 11 03, 13:21) Zinai pasitvirtino su kaupu tik reikejo laiko, bet vieno nesuprantu, kaip mano kaimyne istvere su ja pusantru metu, na nesuprantu ir tikrai labai faina seima abu ir vyras ir mama ir vaikas, nes vaikas su mano vyresneliu bendrauja nu fainas berniukas na neisivaizduoju kaip galima su tokia prietranka sutarti, nes manau jinai ligone. O klausti zmoniu apie tai kazkaip berysio, bet prie progos tikrai uzklausiu. Man irgi taip buvo, pagal rekomendacijas pasamdziau aukle, sake kad ji pati geriausia, trejus metus augino mergaite, kad super..... O pas mane vos ne vos isbuvo 9 men... Buvo visko - netiko valgis, netiko tvarka namie, per mazai pinigu, paskui pradejo prasyti kad skalbciau jos rubus, kuriuos palikdavo pas mus skalb.masinoje per nakti, vesdavosi savo dukras, su jomis gerdavo mano kava, mano mama turejo gydyti jos dukrai sizofrenija ir t.t., geriausia buvo kai ji atejo issitepusi veida zuvu taukais ar kaip ten, o mano dukra alergiska, is tikro ir mane vimde nuo to stipraus kvapo... Gale vasaros ji avarijos metu susilauze koja, ir pradejo zantazus, santazavo mane, mano vyra ir mano mama, tai kai issikrausciau is Kauno atsikvepiau, nes gyveno salia manes ir visaip juodino, geras vienas dalykas - pasiule aukle savo drauge, bet ir tai draugei derge mane.....tai buvo pirmoji aukle, jos ir nenoriu prisiminti, o su antra ir dabartine sutariu puikiai.... Tiesa pirmoji aukle dukra labai gerai rupinosi, bet jos izulumas man buvo pasibaisetinas.... Nepagalvokit kad noriu ja apjuodinti ir save isteisinti, tiesiog ji tokia buvo, ai dar buvo bajeris - turi ji dvi suaugusias dukras, o jos is jos pinigu praso, tai is pradziu taremes kad jai pinigus duosiu kas savaite, paskui kas dvi, paskui kasdiena, paskui viska atiduodavau menesio pradzioje, o ji dar driso aprekti ko as jai pinigu neduodu arba ko visus duodu ne taip , arba ...vien uzodziu niekaip neitikau...siaubas kai prisimenu, dabar kai pagalvoju galejau ja i teisma paduoti uz persekiojima ir smeizima...bet viskas praejo
Sveikos visos, neznau kas gali tegul pataiso juodajame sarase aukles marytes metus arba tegul kas nors daraso jinai alio reklamoje dabar skelbiasi kad jai 56 metai, tai nenoriu kad kokia mamyte uzkibtu ant jos kabliuko. TAI MAMOS CIA TA PATI MARYTE IS JERUZALES KURI BUVO 54 DABAR PATAPO 56 METU TAIP JINAI SKELBIASI. Tai kas gali pakoreguoti tegul taip ir padaro daraso kad keicia savo metus.
QUOTE(vaidaz511 @ 2006 11 13, 12:47) Nezinau kas rasoma geruju aukliu sarase, bet geru aukliu yra mano aukle kai baigs darba pas mus tikrai bus rekomenduota i geruju aukliu sarasa, nors ir rekomenduoti nereikia kaip sakant prie jos jau visa eile stovi rezerve, tai tokios aukles ir skaitomos gerosiomis kurios nesiskelbia alio reklamoje nes jas ir taip is anksto uzsisako Tikra tiesa Visos auklės iš ALIO, jau per telefoną mane šiurpino Šiame reikale tikrai padeda internetas, bent jau atkrenta tam tikras kontingentas. Aš čia eilinį kart pasikartjau Aš savo aukle tiesiog O išsirinkt buvo nelengva, ji buvo ketvirta kuria kviečiau pokalbio. O telefonu tai QUOTE(vaidax @ 2006 11 06, 12:02) Gal galėtum daugiau parašyt: kaip ji atrodo, ką blogai daro? Aš pati Pilaitėj gyvenu ir mano dvynukėms reiks auklės, tai norėtųsi apsisaugot nuo nemalonių staigmenų. Atrodo, apie Eglę nėra daugiau informacijos, išskyrus įrašymą į Juodą sąrašą. Manyčiau, kad kažkas panorėjo jai tiesiog pakiaulinti. Mačiau šią merginą, kai jai buvo aštuoniolika metų, gal buvo kiek per jauna, tačiau nieko blogo dirbdama agentūroje nepadarė. Vėliau mano pažįstami ją samdė (ne per agentūrą) savo didelei šeimynai ir buvo labai patenkinti, netgi mane išbarė už neypatingą atsiliepimą. Jei buvo rimtų priežasčių jai atsirasti šiame sąraše, labai norėčiau tai sužinoti.
SVEIKOS MAMYTES. LABAI PRASAU, GAL PAS KA NORS DIRBO AUKLE GENE IS SESKINES (60 METU). NORS PORA ZODELIU...SIANDIEN JI ATEIS PAS MUS POKALBIUI.
Sveikutes,
gal kas zino ka apie taja Laima Cibulskiene? Bo man paskambino Laima 64 metu sako Kalvariju g. gyvenu, o prisistate su mergautine pavarde. Dar sake kad uzsienyje dirbo aukle. Tai va, as ir susimasciau, gal cia ta pati "blogoji" aukle? aciu
Eugenija berods Stankevičienė. 58 metų bent jau taip sakė. Atrodo senesnė. Trumpais juodais plaukais. Gyvena Kaune netoli Topolio. Pradžioj prižiūrėjo mano vaiką, atrodė visai nieko kol vaikiukas visai mažas buvo. Ir kaimynai nieko blogo nematė. Ypač prie svetimų akių demonstartyviau kalbina, žaidžia su vaiku. Kai jau vaikiukas pradėjo suvokti aplinką normaliai, jeigu ryte atsibusdavo pamatęs auklę pradėdavo klykt. Pradėjom aiškintis kame reikalas, tai pasakė kad Jūsų vaikas isterikas ir žvėris (2 metai vaikui) ir kad užaugęs mums atkeršys (nesupratau už ką) Vienu žodžiu teko su ja atsisveikint.
Bet čia dar tik ledkalno viršūnė. Ją nusisamdė mūsų kaimynai ir kai pastebėjo kad vaikas pasidarė irzlus, pastatė mikrofoną ir irašinėjo visus garsus. Pasirodė, kad kai mažius atsibunda 8:30 šaukia "eik miegot, tokie kaip tu visi miega. Kur lipi iš lovos!" Mušė. Vaikas klykė nesavu balsu. Siaubas. Be to visą dieną eina įjungtas telikas ir nėra jokio kontakto su vaiku. Arba tyla arba rėkia ir muša kad eitų miegoti. Miegodavo vaikas praktiškai visą dieną.(Matomai pasamonėje kad tirk nereiktų auklės matys)
rasyt bandau 3karta
|