Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žvakių gamyba
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Yndrute
sveikos mergaites, norejau pkalusti kei liejate is senu zvakiu - kur jas tirpinate? ir kaip? Aciu 4u.gif
Martini
QUOTE(Yndrute @ 2009 11 22, 23:07)
sveikos mergaites, norejau pkalusti kei liejate is senu zvakiu - kur jas tirpinate? ir kaip? Aciu  4u.gif
*

bent aš tirpinu senam metaliniame indelyje ant dujinės plytelės mirksiukas.gif
visai_nauja
QUOTE(Martini @ 2009 11 23, 10:55)
bent aš tirpinu senam metaliniame indelyje ant dujinės plytelės mirksiukas.gif
*

aš taip pat biggrin.gif
Yndrute
prisidziovinau apalsinu citrinu - gaminsiu kaledom smile.gif smile.gif wub.gif
Kristalė*
QUOTE(Yndrute @ 2009 11 23, 00:07)
sveikos mergaites, norejau pkalusti kei liejate is senu zvakiu - kur jas tirpinate? ir kaip? Aciu  4u.gif
*

as tai turejau sena nenaudojama toki maza piudeli mirksiukas.gif , jis apie 0.5 l tai pirmam kartiui labai tiko
M.A.M.A
Aš tirpinu skardinėje nuo katino maisto.
visai_nauja
Prisiliejau jau Kalėdoms žvakių clap.gif Jos štai čia biggrin.gif
Elize
oho bigsmile.gif Kalėdų fabrikėliai jau ūžia thumbup.gif
ir aš eksperimentus tęsiu... ax.gif
Elize
http://public.fotki.com/Kurnorskadanors/mano/
štai mano kuklios kalėdinės dovanėlės blush2.gif viskas iš likučių....
aussrrina
QUOTE(Elize @ 2009 12 08, 11:03)
štai mano kuklios kalėdinės dovanėlės  blush2.gif  viskas iš likučių....
*

labai grazios dovaneles,nepasakytum kad is likuciu...
visai_nauja
QUOTE(Elize @ 2009 12 08, 11:03)
štai mano kuklios kalėdinės dovanėlės  blush2.gif  viskas iš likučių....
*

Oho kokie grožiai wub.gif Man labiausiai patiko violetinės ir tos geltoniosios, atrodo kaip apelsinų pripjaustyta thumbup.gif lotuliukas.gif Net kelis kartus peržiūrėjau
Elize
Ačiū 4u.gif
tos violetines dar ir kvepia cinamonu biggrin.gif buvau gavus didele zvake dovanu, bet labai prastai dege doh.gif todel sunaudojau menams smile.gif
o murzinus likucius indeliuose paslepiau, vis tiek tik dulkes namuose rinko ax.gif
kitame kataloge seses darbeliai...
isitraukem i zvakiu gamyba visiskai... thumbup.gif
musonija
sveikos, o mes va ka sumeistravom smile.gif http://public.fotki.com/musonija/zvakes smile.gif
GAPO
Profesionalus darbas smile.gif. Gaila ir degint tokias būtų.
Ulijona
QUOTE(musonija @ 2009 12 08, 19:07)
sveikos, o mes va ka sumeistravom smile.gif http://public.fotki.com/musonija/zvakes smile.gif
*

vauuuuu įspūdingai gražu . Tobula 4u.gif
Kristalė*
QUOTE(musonija @ 2009 12 08, 20:07)
*

o kur perkat siom zvakem formas? unsure.gif
Elize
QUOTE(Kristinele123 @ 2009 12 09, 11:40)
o kur perkat siom zvakem formas?  unsure.gif
*

tikrai idomu kur butu galima tokiu formeliu rasti ax.gif
Kristalė*
QUOTE(musonija @ 2009 12 08, 20:07)
*

O gal kas pacios mokate pasigaminti formas zvakem, tokia formines? biggrin.gif
jediara
Merginos, Jūsų žvakės thumbup.gif O kur perkate knatą? ax.gif
visai_nauja
QUOTE(jediara @ 2009 12 27, 14:08)
Merginos, Jūsų žvakės  thumbup.gif  O kur perkate knatą? ax.gif
*

Aš į vidurį dedu visą žvakę - knato nereikia biggrin.gif
jediara
QUOTE(visai_nauja @ 2009 12 27, 15:13)
Aš į vidurį dedu visą žvakę - knato nereikia  biggrin.gif
*

Tikriausiai dedi ploną žvakę? blush2.gif
Elize
Kaune "žvakių fabrike" perku arba iš senos žvakės išimu ax.gif
jediara
QUOTE(Elize @ 2009 12 28, 15:25)
Kaune "žvakių fabrike" perku arba iš senos žvakės išimu  ax.gif
*

O kur tas žvakių fabrikas yra? blush2.gif
Kristalė*
didelis knatu pasrinkimas yra cia http://www.wilara.lt/lt/146-zvakiu-ir-formu-gamyba.html
jediara
QUOTE(Kristinele123 @ 2009 12 28, 18:14)

Tai kad jie Prienuose doh.gif , o paštu tikriausiai nesiunčia ax.gif
visai_nauja
QUOTE(jediara @ 2009 12 27, 15:16)
Tikriausiai dedi ploną žvakę? blush2.gif
*

Kadangi plonų žvakių neradau pirkti, tad pirkau dideles normalias žvakes, jas perpjaunu per pusę ir gaunasi kaip tik į 2 skardines.
uups
QUOTE(jediara @ 2009 12 28, 16:09)
O kur tas žvakių fabrikas yra? blush2.gif
*

svanoriu prospekte, prieshais Hypermaxima ax.gif
jediara
QUOTE(uups @ 2009 12 28, 20:25)
svanoriu prospekte, prieshais Hypermaxima ax.gif
*

Ačiū 4u.gif
Tai š......., kaip tik šiandien buvau Kaune doh.gif
visai_nauja
Radau Delfi.lt straipsnį kaip pasidaryti žvakes iš balionų
Gretušiukas
Sveikos. Atsiliepkit į mano klausimą smile.gif Norėčiau pagaminti želinę žvakę. Taurę turiu, visokių ten kriauklyčių smėliuko akmenukų turiu. Man tereikia to želė, to vaško. Aš žinau žvakių fabriką Kaune, noriu paklausti, ar įmanoma man to vaško kaip nors IŠSINEŠIMUI? Bus gimtadienis, noriu padaryti tokią atrakciją svečiams, žvakę pagamintų. Ar tai įmanoma?Jį ten kažkaip šiltai laiko..
GAPO
Su balionais ne naujiena mirksiukas.gif . Tik čia nerašo, kad, jei norėsi paskui į tokią žvakidę įstatyti žvakę, vaškas turi būti( nežinau, kaip aiškiai pasakyti) "atsparesnis" kaitinimui.
Gretušiukas, o kaip jūs įsivaizduojat išsinešimui hihihi.gif ? Juk nusiperkat ir nešatės, paprasta, kaip 2*2. Ten ne tik žvakių fabrikas, bet parduotuvė "žvakių fabrikas". Gal tai ir klaidina žmones.
Mažesnis indelis-120gr- 5,99Lt. Yra įvairių kvapų ir spalvų. Yra ir didesniais kiekiais. Su knatais.
O "laiko" visai ne šiltai hihihi.gif . Tik jau norėdama gamint tą žvakę turit kaitinti želę ir išsilydžiusią pilti į indą. Visą instrukciją rasit ant indelio. wink.gif Sėkmės.
Gretušiukas
QUOTE(GAPO @ 2009 12 30, 11:16)
Su balionais ne naujiena mirksiukas.gif . Tik čia nerašo, kad, jei norėsi paskui į tokią žvakidę įstatyti žvakę, vaškas turi būti( nežinau, kaip aiškiai pasakyti) "atsparesnis" kaitinimui.
Gretušiukas, o kaip jūs įsivaizduojat išsinešimui  hihihi.gif ? Juk nusiperkat ir nešatės, paprasta, kaip 2*2. Ten ne tik žvakių fabrikas, bet parduotuvė "žvakių fabrikas". Gal tai ir klaidina žmones.
Mažesnis indelis-120gr- 5,99Lt. Yra įvairių kvapų ir spalvų. Yra ir didesniais kiekiais. Su knatais.
O "laiko" visai ne šiltai  hihihi.gif . Tik jau norėdama gamint tą žvakę turit kaitinti želę ir išsilydžiusią pilti į indą. Visą instrukciją rasit ant indelio. wink.gif Sėkmės.
*

Aš puikiai žinau, kad ten parduotuvė smile.gif Dėkui už informaciją, bet juoktis iš to nereikia, nes niekad nieko panašaus nepirkus ir nedarius smile.gif
GAPO
Atsiprašau, friends.gif bet aš nepiktybiškai ax.gif
Geros šventės ir įdomios atrakcijos jūsų svečiams 4u.gif
Gretušiukas
QUOTE(GAPO @ 2009 12 30, 21:22)
Atsiprašau, friends.gif bet aš nepiktybiškai  ax.gif
Geros šventės ir įdomios atrakcijos jūsų svečiams 4u.gif
*

Viskas ok, linksmų švenčių smile.gif
Rapola
įdomios gaunasi
krevetega
Zvakiu vasko galit rasti vcupe gerose akyse, ten ir knatu ir dazu tableciu galima surasti smile.gif
jediara
QUOTE(krevetega @ 2010 03 05, 00:25)
Zvakiu vasko galit rasti vcupe gerose akyse, ten ir knatu ir dazu tableciu galima surasti smile.gif
*

O kur tai yra ? blush2.gif
Auda
QUOTE(jediara @ 2009 12 28, 18:31)
Tai kad jie Prienuose  doh.gif , o paštu tikriausiai nesiunčia  ax.gif
*

Siuncia per kurjieriu tarnyba.
zmirzlina
Nuo rytojaus Maximoj 40% nuolaida žvakėms. Aš pasinaudojau kai buvo Norfoje, prisipirksiu ir Maximoj ir virsiu virsiu...... Susirgau
millada
Mano žvakute:)

user posted image
zmirzlina
sveikos gyvos žvakių gamintojos, ar pavasarį jų gamyba sustojusi, kad niekas nesirodote. g.gif
Mona187
QUOTE(uups @ 2006 03 12, 01:21)
o zhvake tai padaroma paprasciausiai: i forma istatai kita mazha (plona) zhvake (ash darau pati, kad  bet galima ir pirktine bandyt  (tada nereiks sukt galvos del knato mirksiukas.gif ) , uzhpili truputeli vashko, tada pripili skaldyto ledo gabaliuku ir pili karshta parafina.
man labiausia patinka, kad jos greit atshala ir nereik ilgai laukt kol pamatai rezultata thumbup.gif
*

O ar tokias žvakes (iš ledo) galima deginti? Nebus taip, kad ištirps ji? ax.gif
zmirzlina
QUOTE(Mona187 @ 2010 05 15, 23:17)
O ar tokias žvakes (iš ledo) galima deginti? Nebus taip, kad ištirps ji? ax.gif
*

Kai žvakę išimi iš formos, tai ledas dažniausiai jau būna pavirtęs vandeniu ir paprasčiausiai jį išpili. Tą pačią dieną aš tai tikrai nedeginu - leidžiu visiškai išsilaisvinti nuo skysčio likučių lotuliukas.gif
zmirzlina
Jau ruduo, artėja žiema, gal vėl puolam virti žvakių g.gif
user posted image
cindy
Prisijungsiu prie jūsų bigsmile.gif Darysiu Kalėdines dovanėles rolleyes.gif
Elize
ir mano fabrikėlis tuos atsidarys thumbup.gif
cindy
Dabar klausimas: kaip padaryti kelių spalvų žvakes? unsure.gif Na kad viena spalva, ant viršaus kita ir t.t. Neištirps apatinis sluoksnis? g.gif
zmirzlina
QUOTE(cindy @ 2010 10 11, 20:43)
Dabar klausimas: kaip padaryti kelių spalvų žvakes? unsure.gif  Na kad viena spalva, ant viršaus kita ir t.t. Neištirps apatinis sluoksnis? g.gif
*

aš tai užpilinėju tuomet, kai dar anksčiau įpiltas sluoksnis nėra pilnai sustingęs, kad nesusimakaluotų spalvos, ir kad sluoksnis su sluoksniu sėkmingai susiklijuotų. (aišku ne visada taip gaunasi, bet bandau bandau) smile.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.