Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Shih Tzu
Supermamų klubas > Mūsų namai > Fauna > Šunys
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ašne
...liūto galva, meškos liemeniu, kupranugario kojomis, plunksnų šluotelės uodega, palmių lapų ausimis, ryžių dantimis, perliniu vainiklapio formos liežuviu ir judrus kaip auksinė žuvelė...
user posted image
Italų keliautojas Marko Polo rašė: "Šis liūtiškos išvaizdos šunelis Rytuose laikomas šventu. Čia tikima, kad Budą supa mažiukai sargybiniai-liūtai, kurie kilus pavojui virsta aršiais žvėrimis". Šie žodžiai skirti egzotiškai veislei ŠI CU. Kilę iš Tibeto, apkeliavę visą pasaulį, šie paslaptingi šuneliai veisiami ir Lietuvoje.
user posted image
Ši Cu šuniukai noriai būna kartu su žmonėmis, tačiau jiems neįkyri. Nebijo svetimų vietų, pasikeitimų, puikiai sutaria su vaikais ir kitų veislių šunimis. Tai jaukus, judrus ir žaismingas šuo.
user posted image
Rzivilele
Nauji namučiai ir viską primenanti trumpa istorija wub.gif
ViviancE
Nu koks Lemis gražus wub.gif wub.gif
bantika
nauji namuciai thumbup.gif
Ašne
laukiu patarimų dėl važiavimo prie ežero ax.gif
Sutept kokosų aliejumi?
Supint kasytes? g.gif
Nes bus vanduo-smėlis-vanduo-smėlis-žolės-spygliai-palapinė doh.gif
Baffie
QUOTE(Acne @ 2011 08 12, 11:41)
laukiu patarimų dėl važiavimo prie ežero  ax.gif
Sutept kokosų aliejumi?
Supint kasytes?  g.gif
Nes bus vanduo-smėlis-vanduo-smėlis-žolės-spygliai-palapinė  doh.gif
*

Aš manau, kad papilotės čia geriausia išeitis blush2.gif surišai, o jei dar kokį ploną kombį uždėjus g.gif tokį papilotinį, jorkams mačiau tokius deda rolleyes.gif nors gal ir supintos kasytės būtų gera išeitis g.gif mes tokių kasų dar neturim, tad su tokiom problemom nesusidūrėm blush2.gif
Ašne
man atrodo šuo šustų visą diena su kombiu, kad ir plonu unsure.gif juk tooooks kailis po apačia...
Nu sutepiau aš ją kokosų aliejumi doh.gif tai vaizdelis - riebaLOTA mano Lota doh.gif o kvepia ir ji ir visi namai tongue.gif
Bet kyla įkyri mintis, kad kailį gal ir apsaugosiu, bet kai prikibs prie to riebaus kailio purvas, tai palapinėj bus smėlio dėžė jaučiu unsure.gif
Ala kol kas nors gerai šukuojasi smile.gif tik negražuuuuu doh.gif

P.S. ar galima šuniams kefyro, natūralaus jogurto? Nu maniškė užuodusi, kad vaikai valgo net verkia blink.gif daviau, sulapnojo labai skaniai, tik kad paskui kvapelis nuo ūsų... tongue.gif
ViviancE
QUOTE(Acne @ 2011 08 12, 16:50)
P.S. ar galima šuniams kefyro, natūralaus jogurto? Nu maniškė užuodusi, kad vaikai valgo net verkia  blink.gif daviau, sulapnojo labai skaniai, tik kad paskui kvapelis nuo ūsų...  tongue.gif
*

Man atrodo galima , saviems kartais duodu.
Baffie
Duodu saviškei varškės, manau galima ir nat. jogurto, ar kefyro
Baisa
Ačiū už pagyras Lemiui! 4u.gif

Geriausiai būtų papilotės ir kombinezonas plonas, gal ir kasytės nebloga išeitis, tik išplaukit tą aliejų, jis kaip tik trauks visus purvus ir dulkes. Šico kailiui visiškai netinka aliejus. Geriau jau kondicionieriaus gerai neišskalaukit...
Ašne
QUOTE(Baisa @ 2011 08 12, 20:12)
Geriausiai būtų papilotės ir kombinezonas plonas, gal ir kasytės nebloga išeitis, tik išplaukit tą aliejų, jis kaip tik trauks visus purvus ir dulkes. Šico kailiui visiškai netinka aliejus. Geriau jau kondicionieriaus gerai neišskalaukit...
*

ačiū už patarimus 4u.gif
Būtinai išplausiu, nes gaila žiūrėti doh.gif Vešimės prie ežero švarutėlę, gražutėlę tongue.gif Supurkšiu Ice on Ice gal apsaugos...
MB vis burbuliuoja, kas čia per šuo, kad prie ežero vežtis problema ax.gif
Baffie
QUOTE(Acne @ 2011 08 13, 08:22)
ačiū už patarimus  4u.gif
Būtinai išplausiu, nes gaila žiūrėti  doh.gif Vešimės prie ežero švarutėlę, gražutėlę  tongue.gif Supurkšiu Ice on Ice gal apsaugos...
MB vis burbuliuoja, kas čia per šuo, kad prie ežero vežtis problema  ax.gif
*

Aš irgi taip pat pagalvojau, kad ši cu ne tas šuo kurį į gamtą vežtis galėtų, po to kai pusę pliažo parsivežė Terra su savo kailiuku, kitą pusą vaikai kišenėse partempė į namus lotuliukas.gif Savo kieme galėjom nuosavą pliažą su pajūrio smėliuku pasidaryt lotuliukas.gif
onyx
QUOTE(Acne @ 2011 08 13, 08:22)
Būtinai išplausiu, nes gaila žiūrėti  doh.gif Vešimės prie ežero švarutėlę, gražutėlę  tongue.gif Supurkšiu Ice on Ice gal apsaugos...
*

Netepkit jokio aliejaus, dar blogiau bus, supurkškit gausiai Ice'u ir supynę kasytes sulankstykit jas, kaip kad į papilotes rišant lankstot, tada mažiau pririnks visokio brudo. smile.gif O kaip Baisa ir sakė, tokiem atvejam nepamainomos yra papilotės. mirksiukas.gif
Ašne
QUOTE(Baffie @ 2011 08 13, 09:38)
Aš irgi taip pat pagalvojau, kad ši cu ne tas šuo kurį į gamtą vežtis galėtų, po to kai pusę pliažo  parsivežė Terra su savo kailiuku, kitą pusą vaikai kišenėse partempė į namus  lotuliukas.gif Savo kieme galėjom nuosavą pliažą su pajūrio smėliuku pasidaryt  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif
mes vieną kartą jau pabandėm važiuoti su ja išsimaudyti doh.gif todėl dabar ir drebu tongue.gif

QUOTE(onyx @ 2011 08 13, 11:00)
Netepkit jokio aliejaus, dar blogiau bus, supurkškit gausiai Ice'u ir supynę kasytes sulankstykit jas, kaip kad į papilotes rišant lankstot, tada mažiau pririnks visokio brudo. smile.gif O kaip Baisa ir sakė, tokiem atvejam nepamainomos yra papilotės. mirksiukas.gif
*

pasakokit kur pigiausiai gauti tų papiločių unsure.gif
Daimoshka
Kiek atsimenu tai Daiva Kazakienė parduoda, lygtais šilkines, papilotes kilogramais. Kilogramas šimtas litų. Galite užklausti : )
Ašne
QUOTE(Daimoshka @ 2011 08 13, 18:02)
Kiek atsimenu tai Daiva Kazakienė parduoda, lygtais šilkines, papilotes kilogramais. Kilogramas šimtas litų. Galite užklausti : )
*

o kaži kiek vienetų čia gaunasi? g.gif
neramuole
o as visiska neismanele pasijauciau, kas tas ice u yra, ir papilotes ax.gif doh.gif blush2.gif
jolantukas1
QUOTE(Acne @ 2011 08 13, 18:51)
o kaži kiek vienetų čia gaunasi?  g.gif
*

labai daug,aš imu pusė kilogramotai labai ilgam užtenka.
jei nesukat į papilotes,o reikai tik kažkokiam ekstra atvejui pasiimkite 100 GR,užteks ilgam 4u.gif

QUOTE(neramuole @ 2011 08 13, 19:41)
o as visiska neismanele pasijauciau, kas tas ice u yra, ir papilotes  ax.gif  doh.gif  blush2.gif
*

ice on ice-purškalas šukavimui,papilotės tai popieriukai į kuriuos sukami plaukai šuniui.jorkai dažniausiai vaikšto supapilotinti.
Ašne
o prieš rišdami į papilotes kuo sutepate ar supurškiate? Sako sausnų negalima...

Ir kur ieškoti tos p. Daivos Kazakienės? Čia forume?
Daimoshka
Ji Kentauro Alfa veislyno savininkė. Yra Jorkomanija.lt forume. O rišti galite su kremu ar putomis. Draugės Ši Cu Plush Puppy putos netiko, nes labai purius plaukus paliko. Galit rišti su truputi praskiestu kremu ar šilku maišytu su kondicionieriumi : )
Baisa
Kaip tik turiu man nereikalingas papilotes ir Vellus satin kremą mažiuką. Gal reikia kam?
ViviancE
QUOTE(Daimoshka @ 2011 08 13, 17:02)
*

Mes iš jo buvome nusipirke , tai visai geros tos papilotės .
Ingridukas2
Tęsiam...

QUOTE(Acne @ 2011 08 11, 22:02)
Gal galite patarti kaip apsaugoti šicytės kailį jei iškeliaujam prie ežero su palapine? Ji pas mane tooookia padauža, kad jau matau vaizdelį kas bus  doh.gif 
Papilotės man pasirodė brangu. tai nenusipirkau  blush2.gif  Tai dabar galvoju, gal kokosų aliejumi sutepti ir supinti kasytes?
Bet vis tiek jau matau vaizdzelį, kaip aš ją murzę vakare kišiu į palapinę  doh.gif  Niekad neturėjus šuns, o dar tokio gauruoto, tai nežinau kaip elgtis  ax.gif
*

Ašne
prie ežero buvo geriau nei tikėjausi smile.gif
išsimaudė Lota porą kartu, o paskui tik lakstė pakrante. Maudytis tai paskui vaikus šoko doh.gif tai aš pirmą kartą pamačiusi puoliau paskui ją su drabužiais iš baimės, kad priburbuliuos blush2.gif Nu tie jos plaukai ir kai jie ant nosies ir purkštavo blink.gif Vakare kai buvo vėsiau, tai ji paskui išlipusi drebėjo ir purkštavo, ale tai konvulsiškai kažkaip kosėjo blink.gif taip mane išgasdino unsure.gif Aj tada pririšom įkišom į mašiną, kad sušiltų, o paskui pririšom, kad daugiau nelistų į vandenį unsure.gif O kitą dieną ji beveik visą pramiegojo pavėsy ax.gif
Beje, namie pastebėjau, kad kraujuoja - ruja pas mus, tikiuosi nieko, kad ji ežere maudėsi g.gif
bantika
thumbup.gif tai gerai praleido laika:)
Rožinė
Sveikutės būsimosios draugės blush2.gif jei priimsite tongue.gif dar šicuko neturime, bet jau netoli to thumbup.gif super gražūs, super nuostabūs, nereikia nes pasakoti, pačios puikiai žinote kad jie super wub.gif taigi išsirinkome veislyną "mažasis liūtas" norėčiau plačiau apie jį sužinoti, gal kas turite iš ten šuniukų, gal girdėjote atsiliepimų? gal draugų draugai iš ten šuniukų turi, būtų labai audinga visa informacija, nes norime nusipirkti gražų bei sveiką šuniuką, būčiau labai dėkinga už atsakymus 4u.gif
ViviancE
QUOTE(Rožinė @ 2011 08 16, 22:13)
Sveikutės būsimosios draugės  blush2.gif  jei priimsite tongue.gif dar šicuko neturime, bet jau netoli to  thumbup.gif super gražūs, super nuostabūs, nereikia nes pasakoti, pačios puikiai žinote kad jie super  wub.gif  taigi išsirinkome veislyną "mažasis liūtas" norėčiau plačiau apie jį sužinoti, gal kas turite iš ten šuniukų, gal girdėjote atsiliepimų? gal draugų draugai iš ten šuniukų turi, būtų labai audinga visa informacija, nes norime nusipirkti gražų bei sveiką šuniuką, būčiau labai dėkinga už atsakymus  4u.gif
*

Na , o kokia čia vada bus , kas tėvai? smile.gif

Tai iirgi svarbu. O Jūs parodoms norit?
Rzivilele
QUOTE(Rožinė @ 2011 08 16, 23:13)
Sveikutės būsimosios draugės  blush2.gif  jei priimsite tongue.gif dar šicuko neturime, bet jau netoli to  thumbup.gif super gražūs, super nuostabūs, nereikia nes pasakoti, pačios puikiai žinote kad jie super  wub.gif  taigi išsirinkome veislyną "mažasis liūtas" norėčiau plačiau apie jį sužinoti, gal kas turite iš ten šuniukų, gal girdėjote atsiliepimų? gal draugų draugai iš ten šuniukų turi, būtų labai audinga visa informacija, nes norime nusipirkti gražų bei sveiką šuniuką, būčiau labai dėkinga už atsakymus  4u.gif
*

Mes iš jų pirkom Bertą (vadaB cool.gif ). Atkeliavo pas mus sveika, linksma, gerai valganti (viską). Pagal standartą mažylė tinka parodoms, tik mes patys dar nevedėm (noro ir laiko stoka). Jokių problemų su ja neturėjom. Džiaugiamės savo šuniuku wub.gif
bantika
ir mes iš jų laukiam db savo šunelio wub.gif jau savaitgalį gal turėsim tongue.gif thumbup.gif
Baffie
QUOTE(Rzivilele @ 2011 08 17, 10:32)
Mes iš jų pirkom Bertą (vadaB cool.gif ). Atkeliavo pas mus sveika, linksma, gerai valganti (viską). Pagal standartą mažylė tinka parodoms, tik mes patys dar nevedėm (noro ir laiko stoka). Jokių problemų su ja neturėjom. Džiaugiamės savo šuniuku  wub.gif
*

Gražuolė jūsų Berta. Apžiūrėjau mažojo liūtuko internetinį puslapį. Gal jūs buvot parodoj prie HBH bigsmile.gif Mačiau vieną juodukę/ą ši cu prie ringo, kai kiti šicai bėgiojo po jį wub.gif

Bantika kuris jūsų bigsmile.gif
Rzivilele
QUOTE(Baffie @ 2011 08 17, 13:39)
Gražuolė jūsų Berta. Apžiūrėjau mažojo liūtuko internetinį puslapį. Gal jūs buvot parodoj prie HBH  bigsmile.gif  Mačiau vieną juodukę/ą ši cu prie ringo, kai kiti šicai bėgiojo po jį  wub.gif
*

Ačiū už komplimentus. Betra visada labai džiaugiasi, kai ją kas pagiria mirksiukas.gif
Buvom. Labai norėjom pamatyti iš arti kaip viskas atrodo. Smalsumą patenkinom, bet dalyvauti nesusigundėm. Be to norėjom susitikti su veisėjais ir pasirodyti kokie dideli jau užaugę buvom ax.gif žodžiu pasimaivyti ir kitiems pasirodyti lotuliukas.gif
bantika
mūsų Dolytė, pati paskutinioji 4u.gif jau laukiam nesulaukiam wub.gif labai norėjom mergytės wub.gif
Baffie
QUOTE(Rzivilele @ 2011 08 17, 13:44)
Ačiū už komplimentus. Betra visada labai džiaugiasi, kai ją kas pagiria  mirksiukas.gif
Buvom. Labai norėjom pamatyti iš arti kaip viskas atrodo. Smalsumą patenkinom, bet dalyvauti nesusigundėm. Be to norėjom susitikti su veisėjais ir pasirodyti kokie dideli jau užaugę buvom  ax.gif  žodžiu pasimaivyti ir kitiems pasirodyti  lotuliukas.gif
*

Vadinasi mačiau jus bigsmile.gif Tiksliau Bertą wub.gif Aš irgi pasižvalgyt buvau, vyrui gyvai parodyt kaip ši cu atrodo ir įtikint kad ir mums tokio šuns reikia lotuliukas.gif

QUOTE(bantika @ 2011 08 17, 14:17)
mūsų Dolytė, pati paskutinioji 4u.gif jau laukiam nesulaukiam wub.gif labai norėjom mergytės wub.gif
*

wub.gif
Vaidosee
Sveikutės,kaip smagu,kad vis daugiau nuostabių šuniukų,keliaus į naujus namučius,ši veislė,tikrai nuostabi,nežinau,gal visi,taip sako apie savo šunis,bet aš tikrai džiaugiuosiu ,kad auginu šicukę,vien dėl jos nuostabaus charakterio thumbup.gif
Belai,jau iškrito visi priekiniai dantukai,matosi,kad dyksta nauji,o kaip su krūminiais,skaičiau,kad jiems būna problemų,kad reikia traukti g.gif ,kada jau man sunerimti,kada turi iškristi krūminiai?
Aš Belutei užsakiau tą gertuvę ant stovo,bet kadangi iš Kinijos,tai jaučiu keliaus mėnesį doh.gif ,tikiuosiu ji pripras iš jos gerti.
Šiaip auga gražiai ir gerai,pabudo sargumo jausmas,jei nueinam kur į svečius,tai apsiuosto ir paskui saugoja savo teritoją,balsu praneša,jei tik kas bando įeiti biggrin.gif
Su dukrele jau abi susidraugavo,Bela išmoko apsiginti ir kai tik dukra,ją pabando paniurkyti iš karto suurzgia,o jei nepaleidžia,grybšteli į ranką,užteko poros kartų ir dabar abi tapo geriausiomis draugėmis biggrin.gif
Tiesa,mano mama,kuri prieš tai,sakė,kad nežino ar jai patinka šitas šuo,dabar jau siūlo įsigyti antrą,va kokie tie šicai,savo meilumu,draugiškumu,užkariauja visas širdis thumbup.gif
Baffie
Mums krūminiai jau iškrito, plaudama grindis tris radau iškritusius, kiti tiesiog dingo hihihi.gif Liko dar dvi iltis pamesti, viena jau labai labai kliba, bet kažko nenori kristi, kita dar nė nejuda, o ir naujo dantuko toj vietoj nesimato.
Gertuvė man atkeliavo trečioj savaitėj nuo užsakymo mirksiukas.gif
ViviancE
QUOTE(Vaidosee @ 2011 08 17, 15:04)
Sveikutės,kaip smagu,kad vis daugiau nuostabių šuniukų,keliaus į naujus namučius,ši veislė,tikrai nuostabi,nežinau,gal visi,taip sako apie savo šunis,bet aš tikrai džiaugiuosiu ,kad auginu šicukę,vien dėl jos nuostabaus charakterio  thumbup.gif
Belai,jau iškrito visi priekiniai dantukai,matosi,kad dyksta nauji,o kaip su krūminiais,skaičiau,kad jiems būna problemų,kad reikia traukti g.gif ,kada jau man sunerimti,kada turi iškristi krūminiai?
*

Traukti reikia 7-8mėn. mirksiukas.gif
Baisa
Krūminių tikrai nereikia traukti ir tai nėra problema. Problema, dažniausiai mažoms veislėms, būna su iltimis.
Rožinė
QUOTE(bantika @ 2011 08 17, 13:25)
ir mes iš jų laukiam db savo šunelio wub.gif jau savaitgalį gal turėsim tongue.gif  thumbup.gif
*

kurį perkate?smile.gif
bantika
Dolytė - mergytė wub.gif o jus kuri?
sanbera
nuostabu turesit tiesiog nuostabuoli fainuoli namuose 4u.gif noreciau dar siciuko wub.gif
bantika
dėkui lb, labai laukiu wub.gif
Rožinė
QUOTE(bantika @ 2011 08 17, 18:53)
Dolytė - mergytė wub.gif  o jus kuri?
*

Mūsu Dajukas bus wub.gif

user posted image

Laukinė orchidėja
Koks nuostabus mažylis wub.gif
ViviancE
Nuostabus wub.gif wub.gif
sanbera
nu kai pamatai maziu ir norisi tokio velniukscio mazo kas karta 4u.gif bet ziuriu ratelis musu daugeja siciuku irgi thumbup.gif nors kaune kazkaip vien jorkus beveik matau tu tai gausybe ax.gif kai buvom palangoj basanaviciaus gatvej teko pamatyti du siciukus ir kas antra jorkiuka lotuliukas.gif
Rožinė
norėjau paklausti, kur galima daugiau pasiskaityti apie šiciukų kirpimus ir apie tai kaip reikia ruoštis parodoms, jei kartais sugalvotume jose dalyvauti smile.gif
Rzivilele
QUOTE(Rožinė @ 2011 08 18, 16:34)
norėjau paklausti, kur galima daugiau pasiskaityti apie šiciukų kirpimus ir apie tai kaip reikia ruoštis parodoms, jei kartais sugalvotume jose dalyvauti smile.gif
*

paprašykit ir veisėjai viską papasakos mirksiukas.gif
bantika
aš Šventojoje irgi vien jorkus mačiau, ir tik viena šicuka wub.gif
ViviancE
QUOTE(Rožinė @ 2011 08 18, 15:34)
*

Va šitame forume :

http://shihtzu.eforum.lt/ .

Čia labai daug info . mirksiukas.gif
agnea123
O kiek mokėjot už girdyklę su stoveliu, kiek siuntimas? smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.