...liūto galva, meškos liemeniu, kupranugario kojomis, plunksnų šluotelės uodega, palmių lapų ausimis, ryžių dantimis, perliniu vainiklapio formos liežuviu ir judrus kaip auksinė žuvelė... Italų keliautojas Marko Polo rašė: "Šis liūtiškos išvaizdos šunelis Rytuose laikomas šventu. Čia tikima, kad Budą supa mažiukai sargybiniai-liūtai, kurie kilus pavojui virsta aršiais žvėrimis". Šie žodžiai skirti egzotiškai veislei ŠI CU. Kilę iš Tibeto, apkeliavę visą pasaulį, šie paslaptingi šuneliai veisiami ir Lietuvoje. Ši Cu šuniukai noriai būna kartu su žmonėmis, tačiau jiems neįkyri. Nebijo svetimų vietų, pasikeitimų, puikiai sutaria su vaikais ir kitų veislių šunimis. Tai jaukus, judrus ir žaismingas šuo.
Rzivilele
2011 08 12, 09:43
Nauji namučiai ir viską primenanti trumpa istorija
ViviancE
2011 08 12, 09:47
Nu koks Lemis gražus
bantika
2011 08 12, 10:10
nauji namuciai
laukiu patarimų dėl važiavimo prie ežero Sutept kokosų aliejumi? Supint kasytes? Nes bus vanduo-smėlis-vanduo-smėlis-žolės-spygliai-palapinė
QUOTE(Acne @ 2011 08 12, 11:41) laukiu patarimų dėl važiavimo prie ežero Sutept kokosų aliejumi? Supint kasytes? Nes bus vanduo-smėlis-vanduo-smėlis-žolės-spygliai-palapinė  Aš manau, kad papilotės čia geriausia išeitis  surišai, o jei dar kokį ploną kombį uždėjus  tokį papilotinį, jorkams mačiau tokius deda  nors gal ir supintos kasytės būtų gera išeitis  mes tokių kasų dar neturim, tad su tokiom problemom nesusidūrėm
man atrodo šuo šustų visą diena su kombiu, kad ir plonu  juk tooooks kailis po apačia... Nu sutepiau aš ją kokosų aliejumi  tai vaizdelis - riebaLOTA mano Lota  o kvepia ir ji ir visi namai Bet kyla įkyri mintis, kad kailį gal ir apsaugosiu, bet kai prikibs prie to riebaus kailio purvas, tai palapinėj bus smėlio dėžė jaučiu Ala kol kas nors gerai šukuojasi  tik negražuuuuu P.S. ar galima šuniams kefyro, natūralaus jogurto? Nu maniškė užuodusi, kad vaikai valgo net verkia  daviau, sulapnojo labai skaniai, tik kad paskui kvapelis nuo ūsų...
ViviancE
2011 08 12, 17:40
QUOTE(Acne @ 2011 08 12, 16:50) P.S. ar galima šuniams kefyro, natūralaus jogurto? Nu maniškė užuodusi, kad vaikai valgo net verkia  daviau, sulapnojo labai skaniai, tik kad paskui kvapelis nuo ūsų...  Man atrodo galima , saviems kartais duodu.
Duodu saviškei varškės, manau galima ir nat. jogurto, ar kefyro
Ačiū už pagyras Lemiui! Geriausiai būtų papilotės ir kombinezonas plonas, gal ir kasytės nebloga išeitis, tik išplaukit tą aliejų, jis kaip tik trauks visus purvus ir dulkes. Šico kailiui visiškai netinka aliejus. Geriau jau kondicionieriaus gerai neišskalaukit...
QUOTE(Baisa @ 2011 08 12, 20:12) Geriausiai būtų papilotės ir kombinezonas plonas, gal ir kasytės nebloga išeitis, tik išplaukit tą aliejų, jis kaip tik trauks visus purvus ir dulkes. Šico kailiui visiškai netinka aliejus. Geriau jau kondicionieriaus gerai neišskalaukit... ačiū už patarimus Būtinai išplausiu, nes gaila žiūrėti  Vešimės prie ežero švarutėlę, gražutėlę  Supurkšiu Ice on Ice gal apsaugos... MB vis burbuliuoja, kas čia per šuo, kad prie ežero vežtis problema
QUOTE(Acne @ 2011 08 13, 08:22) ačiū už patarimus Būtinai išplausiu, nes gaila žiūrėti  Vešimės prie ežero švarutėlę, gražutėlę  Supurkšiu Ice on Ice gal apsaugos... MB vis burbuliuoja, kas čia per šuo, kad prie ežero vežtis problema  Aš irgi taip pat pagalvojau, kad ši cu ne tas šuo kurį į gamtą vežtis galėtų, po to kai pusę pliažo parsivežė Terra su savo kailiuku, kitą pusą vaikai kišenėse partempė į namus  Savo kieme galėjom nuosavą pliažą su pajūrio smėliuku pasidaryt
QUOTE(Acne @ 2011 08 13, 08:22) Būtinai išplausiu, nes gaila žiūrėti  Vešimės prie ežero švarutėlę, gražutėlę  Supurkšiu Ice on Ice gal apsaugos... Netepkit jokio aliejaus, dar blogiau bus, supurkškit gausiai Ice'u ir supynę kasytes sulankstykit jas, kaip kad į papilotes rišant lankstot, tada mažiau pririnks visokio brudo.  O kaip Baisa ir sakė, tokiem atvejam nepamainomos yra papilotės.
QUOTE(Baffie @ 2011 08 13, 09:38) Aš irgi taip pat pagalvojau, kad ši cu ne tas šuo kurį į gamtą vežtis galėtų, po to kai pusę pliažo parsivežė Terra su savo kailiuku, kitą pusą vaikai kišenėse partempė į namus  Savo kieme galėjom nuosavą pliažą su pajūrio smėliuku pasidaryt  mes vieną kartą jau pabandėm važiuoti su ja išsimaudyti  todėl dabar ir drebu QUOTE(onyx @ 2011 08 13, 11:00) Netepkit jokio aliejaus, dar blogiau bus, supurkškit gausiai Ice'u ir supynę kasytes sulankstykit jas, kaip kad į papilotes rišant lankstot, tada mažiau pririnks visokio brudo.  O kaip Baisa ir sakė, tokiem atvejam nepamainomos yra papilotės.  pasakokit kur pigiausiai gauti tų papiločių
Daimoshka
2011 08 13, 17:02
Kiek atsimenu tai Daiva Kazakienė parduoda, lygtais šilkines, papilotes kilogramais. Kilogramas šimtas litų. Galite užklausti : )
QUOTE(Daimoshka @ 2011 08 13, 18:02) Kiek atsimenu tai Daiva Kazakienė parduoda, lygtais šilkines, papilotes kilogramais. Kilogramas šimtas litų. Galite užklausti : ) o kaži kiek vienetų čia gaunasi?
neramuole
2011 08 13, 18:41
jolantukas1
2011 08 13, 18:47
QUOTE(Acne @ 2011 08 13, 18:51) o kaži kiek vienetų čia gaunasi?  labai daug,aš imu pusė kilogramotai labai ilgam užtenka. jei nesukat į papilotes,o reikai tik kažkokiam ekstra atvejui pasiimkite 100 GR,užteks ilgam QUOTE(neramuole @ 2011 08 13, 19:41) ice on ice-purškalas šukavimui,papilotės tai popieriukai į kuriuos sukami plaukai šuniui.jorkai dažniausiai vaikšto supapilotinti.
o prieš rišdami į papilotes kuo sutepate ar supurškiate? Sako sausnų negalima...
Ir kur ieškoti tos p. Daivos Kazakienės? Čia forume?
Daimoshka
2011 08 13, 22:41
Ji Kentauro Alfa veislyno savininkė. Yra Jorkomanija.lt forume. O rišti galite su kremu ar putomis. Draugės Ši Cu Plush Puppy putos netiko, nes labai purius plaukus paliko. Galit rišti su truputi praskiestu kremu ar šilku maišytu su kondicionieriumi : )
Kaip tik turiu man nereikalingas papilotes ir Vellus satin kremą mažiuką. Gal reikia kam?
ViviancE
2011 08 14, 10:26
QUOTE(Daimoshka @ 2011 08 13, 17:02) Kiek atsimenu tai Daiva Kazakienė parduoda, lygtais šilkines, papilotes kilogramais. Kilogramas šimtas litų. Galite užklausti : ) Mes iš jo buvome nusipirke , tai visai geros tos papilotės .
Ingridukas2
2011 08 14, 15:26
Tęsiam... QUOTE(Acne @ 2011 08 11, 22:02) Gal galite patarti kaip apsaugoti šicytės kailį jei iškeliaujam prie ežero su palapine? Ji pas mane tooookia padauža, kad jau matau vaizdelį kas bus Papilotės man pasirodė brangu. tai nenusipirkau  Tai dabar galvoju, gal kokosų aliejumi sutepti ir supinti kasytes? Bet vis tiek jau matau vaizdzelį, kaip aš ją murzę vakare kišiu į palapinę  Niekad neturėjus šuns, o dar tokio gauruoto, tai nežinau kaip elgtis 
prie ežero buvo geriau nei tikėjausi išsimaudė Lota porą kartu, o paskui tik lakstė pakrante. Maudytis tai paskui vaikus šoko  tai aš pirmą kartą pamačiusi puoliau paskui ją su drabužiais iš baimės, kad priburbuliuos  Nu tie jos plaukai ir kai jie ant nosies ir purkštavo  Vakare kai buvo vėsiau, tai ji paskui išlipusi drebėjo ir purkštavo, ale tai konvulsiškai kažkaip kosėjo  taip mane išgasdino  Aj tada pririšom įkišom į mašiną, kad sušiltų, o paskui pririšom, kad daugiau nelistų į vandenį  O kitą dieną ji beveik visą pramiegojo pavėsy Beje, namie pastebėjau, kad kraujuoja - ruja pas mus, tikiuosi nieko, kad ji ežere maudėsi
bantika
2011 08 16, 15:31
 tai gerai praleido laika:)
Sveikutės būsimosios draugės  jei priimsite  dar šicuko neturime, bet jau netoli to  super gražūs, super nuostabūs, nereikia nes pasakoti, pačios puikiai žinote kad jie super  taigi išsirinkome veislyną "mažasis liūtas" norėčiau plačiau apie jį sužinoti, gal kas turite iš ten šuniukų, gal girdėjote atsiliepimų? gal draugų draugai iš ten šuniukų turi, būtų labai audinga visa informacija, nes norime nusipirkti gražų bei sveiką šuniuką, būčiau labai dėkinga už atsakymus
ViviancE
2011 08 17, 08:06
QUOTE(Rožinė @ 2011 08 16, 22:13) Sveikutės būsimosios draugės  jei priimsite  dar šicuko neturime, bet jau netoli to  super gražūs, super nuostabūs, nereikia nes pasakoti, pačios puikiai žinote kad jie super  taigi išsirinkome veislyną "mažasis liūtas" norėčiau plačiau apie jį sužinoti, gal kas turite iš ten šuniukų, gal girdėjote atsiliepimų? gal draugų draugai iš ten šuniukų turi, būtų labai audinga visa informacija, nes norime nusipirkti gražų bei sveiką šuniuką, būčiau labai dėkinga už atsakymus  Na , o kokia čia vada bus , kas tėvai?  Tai iirgi svarbu. O Jūs parodoms norit?
Rzivilele
2011 08 17, 09:32
QUOTE(Rožinė @ 2011 08 16, 23:13) Sveikutės būsimosios draugės  jei priimsite  dar šicuko neturime, bet jau netoli to  super gražūs, super nuostabūs, nereikia nes pasakoti, pačios puikiai žinote kad jie super  taigi išsirinkome veislyną "mažasis liūtas" norėčiau plačiau apie jį sužinoti, gal kas turite iš ten šuniukų, gal girdėjote atsiliepimų? gal draugų draugai iš ten šuniukų turi, būtų labai audinga visa informacija, nes norime nusipirkti gražų bei sveiką šuniuką, būčiau labai dėkinga už atsakymus  Mes iš jų pirkom Bertą (vadaB  ). Atkeliavo pas mus sveika, linksma, gerai valganti (viską). Pagal standartą mažylė tinka parodoms, tik mes patys dar nevedėm (noro ir laiko stoka). Jokių problemų su ja neturėjom. Džiaugiamės savo šuniuku
bantika
2011 08 17, 11:25
ir mes iš jų laukiam db savo šunelio  jau savaitgalį gal turėsim
QUOTE(Rzivilele @ 2011 08 17, 10:32) Mes iš jų pirkom Bertą (vadaB  ). Atkeliavo pas mus sveika, linksma, gerai valganti (viską). Pagal standartą mažylė tinka parodoms, tik mes patys dar nevedėm (noro ir laiko stoka). Jokių problemų su ja neturėjom. Džiaugiamės savo šuniuku  Gražuolė jūsų Berta. Apžiūrėjau mažojo liūtuko internetinį puslapį. Gal jūs buvot parodoj prie HBH  Mačiau vieną juodukę/ą ši cu prie ringo, kai kiti šicai bėgiojo po jį Bantika kuris jūsų
Rzivilele
2011 08 17, 12:44
QUOTE(Baffie @ 2011 08 17, 13:39) Gražuolė jūsų Berta. Apžiūrėjau mažojo liūtuko internetinį puslapį. Gal jūs buvot parodoj prie HBH  Mačiau vieną juodukę/ą ši cu prie ringo, kai kiti šicai bėgiojo po jį Ačiū už komplimentus. Betra visada labai džiaugiasi, kai ją kas pagiria Buvom. Labai norėjom pamatyti iš arti kaip viskas atrodo. Smalsumą patenkinom, bet dalyvauti nesusigundėm. Be to norėjom susitikti su veisėjais ir pasirodyti kokie dideli jau užaugę buvom  žodžiu pasimaivyti ir kitiems pasirodyti
bantika
2011 08 17, 13:17
mūsų Dolytė, pati paskutinioji  jau laukiam nesulaukiam  labai norėjom mergytės
QUOTE(Rzivilele @ 2011 08 17, 13:44) Ačiū už komplimentus. Betra visada labai džiaugiasi, kai ją kas pagiria Buvom. Labai norėjom pamatyti iš arti kaip viskas atrodo. Smalsumą patenkinom, bet dalyvauti nesusigundėm. Be to norėjom susitikti su veisėjais ir pasirodyti kokie dideli jau užaugę buvom  žodžiu pasimaivyti ir kitiems pasirodyti  Vadinasi mačiau jus  Tiksliau Bertą  Aš irgi pasižvalgyt buvau, vyrui gyvai parodyt kaip ši cu atrodo ir įtikint kad ir mums tokio šuns reikia QUOTE(bantika @ 2011 08 17, 14:17) mūsų Dolytė, pati paskutinioji  jau laukiam nesulaukiam  labai norėjom mergytės 
Vaidosee
2011 08 17, 15:04
Sveikutės,kaip smagu,kad vis daugiau nuostabių šuniukų,keliaus į naujus namučius,ši veislė,tikrai nuostabi,nežinau,gal visi,taip sako apie savo šunis,bet aš tikrai džiaugiuosiu ,kad auginu šicukę,vien dėl jos nuostabaus charakterio Belai,jau iškrito visi priekiniai dantukai,matosi,kad dyksta nauji,o kaip su krūminiais,skaičiau,kad jiems būna problemų,kad reikia traukti  ,kada jau man sunerimti,kada turi iškristi krūminiai? Aš Belutei užsakiau tą gertuvę ant stovo,bet kadangi iš Kinijos,tai jaučiu keliaus mėnesį  ,tikiuosiu ji pripras iš jos gerti. Šiaip auga gražiai ir gerai,pabudo sargumo jausmas,jei nueinam kur į svečius,tai apsiuosto ir paskui saugoja savo teritoją,balsu praneša,jei tik kas bando įeiti Su dukrele jau abi susidraugavo,Bela išmoko apsiginti ir kai tik dukra,ją pabando paniurkyti iš karto suurzgia,o jei nepaleidžia,grybšteli į ranką,užteko poros kartų ir dabar abi tapo geriausiomis draugėmis Tiesa,mano mama,kuri prieš tai,sakė,kad nežino ar jai patinka šitas šuo,dabar jau siūlo įsigyti antrą,va kokie tie šicai,savo meilumu,draugiškumu,užkariauja visas širdis
Mums krūminiai jau iškrito, plaudama grindis tris radau iškritusius, kiti tiesiog dingo  Liko dar dvi iltis pamesti, viena jau labai labai kliba, bet kažko nenori kristi, kita dar nė nejuda, o ir naujo dantuko toj vietoj nesimato. Gertuvė man atkeliavo trečioj savaitėj nuo užsakymo
ViviancE
2011 08 17, 16:30
QUOTE(Vaidosee @ 2011 08 17, 15:04) Sveikutės,kaip smagu,kad vis daugiau nuostabių šuniukų,keliaus į naujus namučius,ši veislė,tikrai nuostabi,nežinau,gal visi,taip sako apie savo šunis,bet aš tikrai džiaugiuosiu ,kad auginu šicukę,vien dėl jos nuostabaus charakterio Belai,jau iškrito visi priekiniai dantukai,matosi,kad dyksta nauji,o kaip su krūminiais,skaičiau,kad jiems būna problemų,kad reikia traukti  ,kada jau man sunerimti,kada turi iškristi krūminiai? Traukti reikia 7-8mėn.
Krūminių tikrai nereikia traukti ir tai nėra problema. Problema, dažniausiai mažoms veislėms, būna su iltimis.
QUOTE(bantika @ 2011 08 17, 13:25) ir mes iš jų laukiam db savo šunelio  jau savaitgalį gal turėsim  kurį perkate?
bantika
2011 08 17, 16:53
Dolytė - mergytė  o jus kuri?
sanbera
2011 08 17, 20:20
nuostabu turesit tiesiog nuostabuoli fainuoli namuose  noreciau dar siciuko
bantika
2011 08 17, 20:24
dėkui lb, labai laukiu
QUOTE(bantika @ 2011 08 17, 18:53) Dolytė - mergytė  o jus kuri? Mūsu Dajukas bus
Laukinė orchidėja
2011 08 17, 21:18
Koks nuostabus mažylis
ViviancE
2011 08 17, 21:42
Nuostabus
sanbera
2011 08 18, 13:54
nu kai pamatai maziu ir norisi tokio velniukscio mazo kas karta  bet ziuriu ratelis musu daugeja siciuku irgi  nors kaune kazkaip vien jorkus beveik matau tu tai gausybe  kai buvom palangoj basanaviciaus gatvej teko pamatyti du siciukus ir kas antra jorkiuka
norėjau paklausti, kur galima daugiau pasiskaityti apie šiciukų kirpimus ir apie tai kaip reikia ruoštis parodoms, jei kartais sugalvotume jose dalyvauti
Rzivilele
2011 08 18, 15:53
QUOTE(Rožinė @ 2011 08 18, 16:34) norėjau paklausti, kur galima daugiau pasiskaityti apie šiciukų kirpimus ir apie tai kaip reikia ruoštis parodoms, jei kartais sugalvotume jose dalyvauti  paprašykit ir veisėjai viską papasakos
bantika
2011 08 18, 17:34
aš Šventojoje irgi vien jorkus mačiau, ir tik viena šicuka
ViviancE
2011 08 18, 19:57
QUOTE(Rožinė @ 2011 08 18, 15:34) norėjau paklausti, kur galima daugiau pasiskaityti apie šiciukų kirpimus ir apie tai kaip reikia ruoštis parodoms, jei kartais sugalvotume jose dalyvauti  Va šitame forume : http://shihtzu.eforum.lt/ . Čia labai daug info .
agnea123
2011 08 20, 12:49
O kiek mokėjot už girdyklę su stoveliu, kiek siuntimas?
|
|