Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mamos apie tėčius/Moterys apie vyrus
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
+777+
Jeigu nebūtų geresnių-būtų pats geriausias blush2.gif
(ieva)
As patenkinta savo vyru ir labai ji myliu. Svarbiausia rupinasi ir labai myli vaikus. Padeda man buityje tvarkytis. Ir seip gerai sutariam. kartu esame jau beveik 10 metu ir nei dienos nesigailejau del savo pasirinkimo. rolleyes.gif
Latvė
Mano vyras vien už tai nuostabus, kad jis sugeba suigyventi su manimi, nes mūsų charakteriai tokie skirtingi.....

Ir kaip gali būti blogi vyrai, juk mes pačios juos pasirinkom toius, kokie jie yra.
Myliu savo vyrą už tai, kad sutikus jį mano gyvenimas pasidarė pilnavertis. Ir linkiu jam būti ne tik geru vyru, bet kai į pasualį ateis mažiukas, tai dar tapti pukiiu tėvu. 4u.gif wub.gif
Gintar!aa
Aisku, mano vyras pats geriausias, kitaip su juo net nebuciau smile.gif)) Juokauju, manau tai galetu pasakyti kiekviena laiminga moteris smile.gif
Man labai pasiseke, nes turiu labai seimyniska,supratinga, mylinti ir atsidavusi vyra. Ir galeciau vardinti ir vardinti kodel ji myliu, bet Jums pabostu skaityti smile.gif)
Kai turesim vaikeli, esu 100% isitikinusi jis bus pats geriausias tetis. Ziurint kaip jis bendrauja su draugu vaikais man sirdis dziaugiasi, as taip nemoku kaip jis biggrin.gif
Jis daug dirba del musu geroves, labai lepina mane, daznai sako myliu ir t.t.t.t. 4u.gif blush2.gif wub.gif
rasiux-
Mano vyras tiesiog geras, net nevardinsiu, kodėl biggrin.gif . Gal todėl, kad jis tikras VYRAS, TĖVAS- visi esam su juo kaip už mūro, galim visada pasitikėt, o šeima jam pats svarbiausias dalykas. Ir kogi begalėčiau daugiau norėt thumbup.gif
Black Swan
QUOTE(+777+ @ 2010 10 28, 20:07)
Jeigu nebūtų geresnių-būtų pats geriausias blush2.gif
*

drinks_cheers.gif
pingvinukas lolo
Myliu už nieką ir tuo pačiu už viską wub.gif
Sairella
Mano vyras yra superinis vyras. Labai mnyli dukryte ir mane, rupinasi, saugo mus, lepina ir tausoja... Visuomet padeda, demesingas, svelnus, linksmas... Svarbiausia gyvenime ziureti abiems i viena puse, tuomet viskas super smile.gif
save*
QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 02 15, 00:29)
Myliu už nieką ir tuo pačiu už viską wub.gif
*

thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.