Paranormali
2006 08 07, 17:45
QUOTE(Ramas24 @ 2006 06 29, 17:20) Kažkuri čia rašė: "...savo vyrą aš myliu ne dėl to, kad jis uždirba žymiai daugiau už kažkokį eilinį nupiepusį kontoros tarnautoją, kurį tenkina 1200- 1500 Lt alga..." Aš esu toks nupiepęs kontoros tarnautojas, gaunantis 1500 Lt algos... Velnias kokių bukų ir šlykščių žmonių čia esama. Neimk i galva.......... cia tik rasliava.tikriausia ta rasytoja pati niekur nedirba ir nieko nebaige.Sedi savo vyrui ant kupros, klijuoja gelinius nagus ir sneka tada kai jos niekas neklauso.nes nera ka klausyt Man dzin kiek maniskis uzdirba..... ir isvis juk cia ne apie didvyrius daina
mamute.lt
2006 08 07, 23:55
QUOTE(Kashmyra @ 2006 07 11, 12:06) Sveiki, nors mudu su vyru dar gana trumpą laiką vedę (tik 1 m), tačiau jis: 1. 2. 3. 4. 5. labai labai myli ir prižiūri mūsų 6. Su juo gera ...ir dar daug daug galėčiau pasakoti apie savo vyrą ir SUPERtėtį... [QUOTE] Sveikinu-Tu laimejai loterijoje As taip pat dziaugiuosi, nes radau nors viena- 6 punkta , pagal kuri maniskis isipaiso
Mano vyras mane vadina mazybiniu vardu-visada. Niekada nera man pagailejes ko nors kad nusipirkciau,daznai be progos parnesa geliu,ypac jei del ko nors apsimetom zodziais.Demesingas man.Myli vaikus, stengiasi kad manai butu labai grazus ir jaukus,negaili tam pinigu.
o as esu dekinga savo vyrui uz tai kad jis buvo visada salia, man sunku metu,kad myli mane beprotiskai su visais mano trukumais,taikstosi su mano kaprizais,uz tai kad myli musu dukryte ir nors daug bei sunkiai dirba grizes visada skiria jai daug demesio,meiles ir silumos.Myliu ji uz tai jog galiu jaustis saugi,zinot kad manim pasirupins.Myliu ji visa sirdim.Ir kad ir kaip mes susibartume jau po pusvalandzio sedim apsikabine ,nes ant jo neimanoma ilgai pykti:wub:
QUOTE Ką galite pasakyti GERO apie savo vyra?
Nuuuuuuu, 1. jis dirba 2. ... aaaaa.... mmmmmmm.... 3. nu jis dirba... A, nesupratau a ko čia visoms taip pasisekė, išskyrus mane?  Kur aš buvau, kai tokius auksus dalino? Apskritai kur tuos auksus dalino ir kada? Gal dar koks likęs vienas kitas gabaliukas?
akvilyte
2006 08 10, 11:08
QUOTE(Auges @ 2006 08 10, 11:59) Nuuuuuuu, 1. jis dirba 2. ... aaaaa.... mmmmmmm.... 3. nu jis dirba... nu tai kas kad dirba  klausimas ar uždirba Papildyta:QUOTE(upe_5 @ 2006 08 08, 08:47) Mano vyras mane vadina mazybiniu vardu-visada.
mano vyras išvis mano vardą pamiršęs  nes aš jam ten tokia ir anokia... o kai kam reik pristatyt tai pagalvoja koks čia tas mano vardas tik daba galvoju.. ar dėl to jis auksas ar ne  gal tiesiog bijo sumaišyt su kitom
QUOTE(akvilyte @ 2006 08 10, 12:08) nu tai kas kad dirba  klausimas ar uždirba Papildyta:Ir klausimas, ar tai ką uždirba namo parneša
QUOTE(Auges @ 2006 08 10, 11:59) A, nesupratau a ko čia visoms taip pasisekė, išskyrus mane?  Kur aš buvau, kai tokius auksus dalino? Apskritai kur tuos auksus dalino ir kada? Gal dar koks likęs vienas kitas gabaliukas? mano diedas cioootkas, jis tikras VYRAS! 1. per diena "padaro" po 7 litrus alaus 2. geimina su kompu ir turi kruta dwarfa, jau beveik 70 levelio 3. turi stiprus vyriska gyvuliska kvapa is visu savo liauku. tada jauciu kad jis tikrai yra salia 4. babkes dalina tik kai pasakai kam kokiu tikslu ir kiek reikes. visa kita- alui ir maistui. jauciuosi trapia ir globojama moterus sovieticus 5. namus pagarbiai leidzia tvarkyti man, nes jis po darbo ir geimu jauciasi labai pavarges, todel leidzia atskleisti visus namu tvarkymo igudzius. Taipogi leidzia paciai skusti spintu laka, tvarkyti tualeto bakeli, dazyti sienas ir t.t., kadangi pasitiki mano skoniu ir kruopstumu. jis nenori riboti mano darbstumo ir fantazijos, kadangi kazkur skaite, kad svarbiausia poros santykiuose laisve, polekis ir gebejimas laisvai reiksti savo mintis. 6. kai sergu arba man bloga jis leidzia man opasjusti oriai ir nebando aplink mane sokineti. juk vyras negali matyti savo zmonos apsisnarglejusios, asarojanciom akim ir raudona nosimi 7. jis labai myli savo kolegas ir draugus. niekada neatsisakys padeti jiems sunaikinti lyshna litra allaus (i ju kepenu sveikata) 8. jis yra tobulai ivaldes tragizmo ir dramatiskumo mena. konfliktiniu situaciju pavydetu bet kokie sofokliai sekspyrai nekrosiai spylbergai ir bradai-pitai. 9. kadangi jis labai mane myli ir stengiasi, kad buciau grazi salia jo pasones, karts nuo karto primena kad as esu per stora arba negraziai rengiuosi. 10. IR IS VISO jis mane labai baisiai brangina ir svajoja, kad visada buciau salia t.y. virtuveje antrankiais su grandine prisirakinusi prie radiatoriaus. VA KOKI NUOSTABU VYRA AS TURIU!
akvilyte
2006 08 10, 11:18
QUOTE(zhiurkike @ 2006 08 10, 12:15) VA KOKI NUOSTABU VYRA AS TURIU! o čia tai vyyyyyras
QUOTE(zhiurkike @ 2006 08 10, 12:15) 2. geimina su kompu ir turi kruta dwarfa, jau beveik 70 levelio Kokį žaidimą geimina, tai gal cia jo kaltė, kad maniškį vis kažkas užmuša ir levelio pereiti niekaip negali (paskutinėm žiniom 40)
QUOTE(vitta @ 2006 08 10, 12:23) Kokį žaidimą geimina, tai gal cia jo kaltė, kad maniškį vis kažkas užmuša ir levelio pereiti niekaip negali (paskutinėm žiniom 40)  geimina lineage2. bet ten zaidejus uzmusineja arba monstrai arba blogi zaidejai "karmos" bet ju visi nekencia ir irgi dubasina, tai tikrai ne maniskis. tik abidna buvo kai juodaji elfa iskeite i kokitais dwarf'a. neliko nei papu nei koju nuo kkalo nei subines grazios. neber i ka ziuret.....
QUOTE(zhiurkike @ 2006 08 10, 12:28) geimina lineage2. bet ten zaidejus uzmusineja arba monstrai arba blogi zaidejai "karmos" bet ju visi nekencia ir irgi dubasina, tai tikrai ne maniskis. tik abidna buvo kai juodaji elfa iskeite i kokitais dwarf'a. neliko nei papu nei koju nuo kkalo nei subines grazios. neber i ka ziuret.....  maniškis tą patį ir dabar irgi su kakokiu dwarfu varo  ir dar su mano bratkiu pastoviai "ant ryšio" konsultuojasi, nes tas aukštesnio levelio
QUOTE(zhiurkike @ 2006 08 10, 11:15) mano diedas cioootkas, jis tikras VYRAS! VA KOKI NUOSTABU VYRA AS TURIU!  Čia tikras lietuvis vyras
QUOTE(vitta @ 2006 08 10, 12:36)  maniškis tą patį ir dabar irgi su kakokiu dwarfu varo  ir dar su mano bratkiu pastoviai "ant ryšio" konsultuojasi, nes tas aukštesnio levelio  ajo, ziurek gal dar kartu kokiam klane sedi ne?
*liolka*
2006 08 10, 15:55
Nors maniskis ir turi trukumu,bet man jis pats brangiausias,reikalingiausias ir mylimiausias..  myliu ji vien uz tai,kad jis yra salia..  siaip tai be poros smulkmenu,tikrai neturiu jam ko prikaisioti,nes jis tikrai yra labai geras vyras,tetis,draugas,meiluzis,patarejas,paguodejas,patiketinis..zinau,kad sunkia akimirka jis visada bus salia ir as visada galesiu i ji atsiremti,kai man jo reikes...nepaisant visu musu smulkiu barniu retkarciais,as ji vistiek beproto begalo myliu..
QUOTE(zhiurkike @ 2006 08 10, 12:15) mano diedas cioootkas, jis tikras VYRAS! 1. per diena "padaro" po 7 litrus alaus 2. geimina su kompu ir turi kruta dwarfa, jau beveik 70 levelio 3. turi stiprus vyriska gyvuliska kvapa is visu savo liauku. tada jauciu kad jis tikrai yra salia 4. babkes dalina tik kai pasakai kam kokiu tikslu ir kiek reikes. visa kita- alui ir maistui. jauciuosi trapia ir globojama moterus sovieticus 5. namus pagarbiai leidzia tvarkyti man, nes jis po darbo ir geimu jauciasi labai pavarges, todel leidzia atskleisti visus namu tvarkymo igudzius. Taipogi leidzia paciai skusti spintu laka, tvarkyti tualeto bakeli, dazyti sienas ir t.t., kadangi pasitiki mano skoniu ir kruopstumu. jis nenori riboti mano darbstumo ir fantazijos, kadangi kazkur skaite, kad svarbiausia poros santykiuose laisve, polekis ir gebejimas laisvai reiksti savo mintis. 6. kai sergu arba man bloga jis leidzia man opasjusti oriai ir nebando aplink mane sokineti. juk vyras negali matyti savo zmonos apsisnarglejusios, asarojanciom akim ir raudona nosimi 7. jis labai myli savo kolegas ir draugus. niekada neatsisakys padeti jiems sunaikinti lyshna litra allaus (i ju kepenu sveikata) 8. jis yra tobulai ivaldes tragizmo ir dramatiskumo mena. konfliktiniu situaciju pavydetu bet kokie sofokliai sekspyrai nekrosiai spylbergai ir bradai-pitai. 9. kadangi jis labai mane myli ir stengiasi, kad buciau grazi salia jo pasones, karts nuo karto primena kad as esu per stora arba negraziai rengiuosi. 10. IR IS VISO jis mane labai baisiai brangina ir svajoja, kad visada buciau salia t.y. virtuveje antrankiais su grandine prisirakinusi prie radiatoriaus. VA KOKI NUOSTABU VYRA AS TURIU! jetau,negi ir taip dar buna,kiek sarkazmo,oho
Celeste
2006 08 12, 22:39
Mano draugas nuostabus Zinau,kad visada paguos,isklausys,pades kai tik reikes jis mane labai myli,kartoja mn po kelis kart per diena,kokia as grazi,nepakartojama ir kaip mane myli zinau,kad bus geras tetis musu vaikams jis nuostabus visom prasmem..ir kaip draugas,ir kaip vyras del jo begales geru savybiu,ji myli ir gerbia draugai,mano tevai kad turesiu toooooki gera drauga net nesvajojau
mamute.lt
2006 08 12, 23:40
7 Man dzin kiek maniskis uzdirba.....[QUOT[/QUOTE Na, cia jau netikiuuuu  Tai tik emocija, o valgyti reikia, bent jau vaikuciams kiekviena diena O, kad skaniai valgytu vaikuciai ir zmonele, Vyras turetu pasistengti DARBAIS, O NE ZODZIAIS MES TEVYNE MYLIM  Atsimenat dar?
Giedruška
2006 08 17, 20:01
 Nu kad jau tiek daug gražių žodžių apie tuos vyrus paskaičiau, tai sukilo noras ir saviškį pagirti. Jau 19 metų mudu kartu, o jis vis toks pat dėmesingas ir mielas kaip ir kažkada. Puikus tėvas ir gyvenimo partneris, visada palaiko sunkią minutę, kai pradedi nusivilti viskuo ir savimi taip pat. Supranta, kad ir motinai-žmonai reikia kartais su draugėm pasėdėti kavinėj ar skirti pusdienį apsiprekinimui savo malonumui.(Nors tikrai ne milijonieriai esam).O be to negeria, nerūko, studijuoja universitete, supranta, kai nėra meilės pietų gaminimui, bet tuo metu norisi paskaityti ar užsiimti rankdarbiais. Taigi mano antroji puselė toks geras, kad tikrai net nemanau žiūrėti į kokį kitą vyrą.
aa manaa.. vyraas  stai tos 16 tiesu apie mana vyra.... 1. nelietuvis - bet laabai karstas 2. labai rupestingas 3. Geros sirdies 4. negeria 5. neruko. 6. zmona myli.. ir pamyli... 7. grazus 8. supratingas 9. idomus 10. vaiku dar neturim,bet kai turesim zinau begalo juos myles 11. gerokai vyresnis (9metais) apie koki visada svajojau 12. protingas 13. truputi per daug valdingas... 14. svelnus 15. Paguodejas geras 16. begalo begalo myliu ir duok dieve mums kartu visa gyvenima
Giedruška
2006 08 19, 15:40
QUOTE(gekoniuke @ 2006 05 21, 17:13) Tai mano geriausias draugas  Kai man negera- apkabins,kai kalbu-jis girdi. Tai žmogus išmokęs mane atsiprašyti ir atleisti, pamiršti praeitį, skausmą. Žmogus einantis su manimi per džiaugsmą ir vargą, kuris po nelaimės mane prausė, šukavo, maitino, keitė sauskelnes.. Jis buvo šalia, kai šaukiau, verkiau ir nekenčiau viso pasaulio. Tai jo rankos laikė mane, kai vėl pradėjau mokytis vaikščiot. Tai žmogus, kuris už mane ir mano dukrą bet kuriam "drakonui" sprandą nusuktu. Na jis tiesiog mano geriausias DRAUGAS. Perskaičiau ir susigraudinau. Nuostabūs žodžiai. Papildyta:QUOTE(Auges @ 2006 08 10, 12:59) Nuuuuuuu, 1. jis dirba 2. ... aaaaa.... mmmmmmm.... 3. nu jis dirba... A, nesupratau a ko čia visoms taip pasisekė, išskyrus mane?  Kur aš buvau, kai tokius auksus dalino? Apskritai kur tuos auksus dalino ir kada? Gal dar koks likęs vienas kitas gabaliukas? Toks jausmas, kad tu jo nei mylėjai, nei norėjai. tai ko už tokio "blogo" ne aukso tekėjai?
Na as irgi saviski pagirsiu  Mano gyvenimo partneris yra nuostabiausias zmogeliukas pasaulyje  Mes jau turesime kudiki,sausio men,nors jis nebuvo planuotas,bet maniskis yra be galo laimingas,ir as juo delto zaviuosi  Myliu savo Pauliu,ir neisivaizduoju savo gyvenimo be jo
Solo B&B
2006 08 24, 10:58
Praised be Jesus Christ !Koookie graaaazus santykiai.Bet ypac man patiko tas,kuris nupirko dzipa.Kokios spalvos?
mamux02
2006 08 24, 13:47
Nu labai gera tema  . Ypač reiktų pasiskaityti toms, kurios nusivylusios ir kurioms atrodo, kad visi vyrai - kiaulės  . Aš tai kažkaip turiu tokią nuomonę, kad į pasaulį ateina nauja vyrų karta, kur vyrų pareigos nesibaigia pinigų uždirbimu. Mano sūnus irgi turi labai gerą tėtį, o aš - puikų vyrą. Nežiūrint į tai, kad tėvystės rūpesčiai užklupo pakankamai anksti ir visai netikėtai, jis su šia pareiga susidorojo labai šauniai, kartais gal net geriau nei aš pati. Nevardinsiu tų gerų asmeninių savybių, nes jų tikrai daug. tiesiog jis yra ir geras tėtis, ir geras vyras, ir geras draugas, ir geras meilužis. Tai va  Kaip ir visi, turi savų ,,nikių", bet tema juk ne apie tai
vitaitiene
2006 08 25, 10:33
Nesuprantu, kaip galima nusivilti VISAIS vyrais????????????????? Juk vyrų kaip ir moterų yra daug
Naujuma
2006 08 25, 15:26
Aš saviškį drąsiai galiu priskirti prie tikrų VYRŲ su visom teigiamom ir neigiamom to žodžio prasmėm.
Sv@jonė
2006 08 26, 09:36
[B][I][FONT=Geneva][COLOR=deeppink]nuostabus visu pirma tuo, kad istveria mano charakteri sazininkas rupestingas geras partneris, draugas nuostabus tevas ir vyras saunus pasnekovas sunkiomis minutemis myliu, myliu negaliu Papildyta:nuostabus visu pirma tuo, kad istveria mano charakteri sazininkas rupestingas geras partneris, draugas nuostabus tevas ir vyras saunus pasnekovas sunkiomis minutemis
myliu, myliu negaliu
gagrate
2006 09 01, 12:10
As savojo taip jau labai i dausas nekelsiu,buna visko  ir susipykstam ,pasibaram ir nuomones nevisada sutampa, bet labiausiai ji myliu uz tai ,kad myli vaikus,kuriais labai rupinasi,keicia pamperius,maitina ,maudo,susimetes i masina vsur vedzioja:spektakliai,parodos ,renginiai ir t.t. ,nors kartais jau taip iskankintas nuo ju buna,bet nieko, viska atlaiko kantriai.Todel garsiai sakom;ACIU TEVELI ,KAD ESI
as taip pat noreciau pagirti savo vyra,nors mes ir nesame susituoke,tiesiog vadinu ji taip.Nevardinsiu jo visu geruju savybiu,noriu pabrezti tik viena ir vienintele - pries ji turejau drauga,kuris pakele pries mane ranka.Stipriai.Todel galiu drasiai sakyti kad sis zmogus yra mano VYRAS.Zinau,tiesiog zinau,kad TO is jo niekad nesulauksiu.Visoms JUMS mielosios linkiu butent tokio vyro,kuris niekada,ne, reikia parasyti taip-NIEKADA- nepakels rankos pries jus.....o visa kita nublanksta.Pati kartais bunu nerupestinga,vejavaikiska,netvarkinga,irzli,kaprizinga.... Didziuojuosi juo.Gerbiu.Myliu.Branginu.
klopedija
2006 09 05, 07:32
O mano vyras tai gražus ir protingas  . Mėgsta alų  ir krepšinį...
Vėtružė
2006 09 06, 16:42
zhmonija
2006 09 08, 16:01
Jis yra mano antra puse..ir tuo visa esme pasakyta  O ka isskirciau gero ir daznai nebudingo vyrams: labai skaniai gamina maista Labai gerai cia viena forumiete pasake, kad yra tikras VYRAS visom prasmem (ir gerom, ir blogom..na gerom labiau  )
rupestelis
2006 09 12, 14:42
QUOTE(Vėtružė @ 2006 09 06, 16:42) Čia prie daugumos postų aš prisikabint norėjau........... Jau kaip pardeda, kad vyras idealus ir pats nuostabiausias, tai kvepia tuo, kad jis tikrai ne toks jau geras......... IDEALŲ NĖRA......... pritariu, man tai apskritai ši tema idiotiška, tai yra perskaičiusi daugumą žinučių taip pasijaučiau imkit mane vyrai ir skaitykit juk jūs NE VISI TOKIE  paskaičius atrodo, kad kai kurių vyrai-idealūs  tokios vištos paprastai nepastebi kad vyras ne į komandiruotę 5 savaitėms važiuoja, o pas kaimynę kitam kaime
mutantė
2006 09 12, 16:33
QUOTE(rupestelis @ 2006 09 12, 14:42) Taip parašei lyg jai vyras geras reiškia meilužę turi, o jai blogas koks pijokas ar mušantis tau būtų geras vyras. Aš tai turiu vyrą apie kuri nieko blogo negaliu parašyt, bet ir nieko gero. Net nesuprantu kaip taip gali būti. Mes nesipykstam, nesibaram, bet gero nieko iš jo nematau, gal tik kad pinigus parneša namo ir dar normaliai uždirba.
rupestelis
2006 09 13, 08:35
QUOTE(mutantė @ 2006 09 12, 16:33) Taip parašei lyg jai vyras geras reiškia meilužę turi, o jai blogas koks pijokas ar mušantis tau būtų geras vyras. nu ne-a, tai tikrai nerašiau  o ką reiškia jai-ar tai naudininko linksnis nuo "ji" ?bet vis vien taip nerašiau
Atkreipkit dėmesį, kad visos, kurios labai jau giria savo vyrus, arba dar neturi vaiku, arba turi max. pusmetį. Norėčiau išgirsti jų nuomonę apie savo vyrus po 5 metų. O ta forumietė, kuri giria vyra, pragyvenusi su juo 19 metų, turi nuostabų vyra. Tikrai tikiu ir tikiuosi, kad ir tokių būna.
rupestelis
2006 09 13, 12:57
QUOTE(Blobse @ 2006 09 13, 12:45) Atkreipkit dėmesį, kad visos, kurios labai jau giria savo vyrus, arba dar neturi vaiku, arba turi max. pusmetį. Norėčiau išgirsti jų nuomonę apie savo vyrus po 5 metų. O ta forumietė, kuri giria vyra, pragyvenusi su juo 19 metų, turi nuostabų vyra. Tikrai tikiu ir tikiuosi, kad ir tokių būna.  ir nuostabus žmogus,ir nuostabus meilužis, ir nuostabus tėtis, ir uždirba džipams, ir namo laiku grįžta.......................................palaukit ir dar valgyt gamina  kiti vyrai susimąstykit -kažkas su jumis negerai, jei tokie nesat nerealu paprasčiausiai, nusileidžiam ant žemės mergaitės  arba teisingai rašei, po 5 metų nusileidžiam. nors tai maniškis jau buvo iškart su trūkumais ir su privalumais-tai yra buvo normalus žmogus  aš tai jaučiau kitokią temą greitai užvesiu "ar tai taisyklė ar išimtis-ar tai minusas ar prestižas vyrui - turėti be žmonos kitą draugę?"o gal buvo jau tokai tema kur nors? nes po LR rašinių vis giliau grimztu į tas mintis, paklausiau vyro, tas atsakė, kad žinoma neprestižas tik vieną bobikę turėt  kai paklausiau, kodėl pats dar neturi, atsakė, kad ir su manim nesusitvarko, tai jei dar antra būtų  sori už off topic
xmoteris
2006 09 13, 17:04
mes kartu 6 metai, esu patenkinta savo vyru, po vaikų gimimo savaitgalį gaunu laisvą dieną"prasiblaškymui" po savaitės praleistos su vaikasi, nu man tai labai brangi dovana nes su niekuom palikus savo vaikus nesijausčiau tokia rami kaip su juo. dar nekelia problemų jei vakarienė neparuošta, marškiniai neišlyginti...niekad nera leptelėjęs kad nieko neveiki ir pan. gal dėl to kad žino kad jei galiu tai padarau o jei napadariau reiškia negalėjau. kartais net užpavydžiu kaip gražiai su vaikais moka žaisti ir vaikiškus konfliktus gesinti.
kaip jis man sako...pasidžiaugk ir pasimėgauk tuo kol namuose būni ir gali rytais su maže lovoj pasivolioti, viską daryti arba ne kada pati nusprendi...kai išeisi į darbą prisiminsi tas akimirkas..
na žodžiu dabartinėm sąlygom kai du vaikai ir aukliu, močiučiu neturim tai tikrai galiu džiaugtis tokiu žmogum kuris supranta ir mano nuovargį ir užmtumą. geras jis man..dažnai pati pagalvoju ir pasidžiaugiu
gagrate
2006 09 13, 18:32
[quote=xmoteris,2006 09 13, 19:04] mes kartu 6 metai, esu patenkinta savo vyru, po vaikų gimimo savaitgalį gaunu laisvą dieną"prasiblaškymui" po savaitės praleistos su vaikasi, nu man tai labai brangi dovana nes su niekuom palikus savo vaikus nesijausčiau tokia rami kaip su juo. Maniskis mane irgi setadieniais paleidzia pasiganyti,man tai sventa diena
tingai moteriška)Ilgai pries veidrodį staipytis...tas jį erzina...bet šešėlius dovanų nuperka.Kartais norisi,kad vyras būtų labai vyriškas ir truputį griežtas-tada mielai tenkinu jo norus...o kartais noriu,kad mano norai būtų įsakymas...ir pykstu,jei nenori vykdyt...žodžiu viskas sios dienos susitarime glūdi.Mes moterys taippat nebūnam visad vienodos.O juolab ištisus 13 metų.Esmė-kaip sugebam tarpusavy derintis ir susitarti.O kai gerai pagalvoji...jei myli...matai daugiau gera  dingusi pradžia: Kartais norisi kad vyras suprastų pats ko aš noriu...bet vyriška prigimtis jam neleidžia spėlioti...jis nori žinoti tiksliai ir tuoj pat.bet kartais noriu pabūti lepi(ypa skaityti toliau viršuje...
QUOTE(rupestelis @ 2006 09 12, 14:42) Ši tema buvo atidaryta tam, kad galėtum pasakyti gero apie SAVO vyrą....jei neturi ką sakyti...nerašyk iš vis nieko
rupestelis
2006 09 14, 08:24
QUOTE(Getter @ 2006 09 13, 21:36) Ši tema buvo atidaryta tam, kad galėtum pasakyti gero apie SAVO vyrą....jei neturi ką sakyti...nerašyk iš vis nieko  atleiskit, kad supykdžiau oj ne, gi rašiau, kad MANO vyras irgi: ir nuostabus žmogus,ir nuostabus meilužis, ir nuostabus tėtis, ir uždirba džipams, ir namo laiku grįžta.......................................palaukit ir dar valgyt gamina oj ne, dar: ir rankos nepakelia prieš mane, ir savaitgaliais išleidžia pasiganyti, jezau koks geras nebegaliu, apsiverksiu tuoj
QUOTE(rupestelis @ 2006 09 14, 09:24) atleiskit, kad supykdžiau oj ne, gi rašiau, kad MANO vyras irgi: ir nuostabus žmogus,ir nuostabus meilužis, ir nuostabus tėtis, ir uždirba džipams, ir namo laiku grįžta.......................................palaukit ir dar valgyt gamina oj ne, dar: ir rankos nepakelia prieš mane, ir savaitgaliais išleidžia pasiganyti, jezau koks geras nebegaliu, apsiverksiu tuoj 
Alchemie
2006 09 15, 14:06
O maniskis visada viska suremontuoja, turi auskines rankas (na gal isskyrus TV, kurio ir meistras per tris kartus nesugebejo sutvarkyti), pasigamina pats valgyti, nes laikosi dietos ir manes tuo klausimu nevargina, ir manau, akd tai daug, nes sunku butu gaminti valgyti, jei zmogus pvz. grizta is darbo apie 21.00, o as jau luztu miegoti apie 22.00
Paradigma
2006 09 16, 22:02
Mano vyras pats PAČIAUSIAS
Moonlit
2006 09 19, 14:48
Tai vyras, kuris nesiledžia vedžiojamas už nosies, sugebantis nuleisti ant žemės, aplieti šaltu vandeniu, ir vis tiek būti mylimas.
tai,kad negaliu nieko blogo pasakyt,reiskiasi...
QUOTE(rupestelis @ 2006 09 14, 08:24) atleiskit, kad supykdžiau oj ne, gi rašiau, kad MANO vyras irgi: ir nuostabus žmogus,ir nuostabus meilužis, ir nuostabus tėtis, ir uždirba džipams, ir namo laiku grįžta.......................................palaukit ir dar valgyt gamina oj ne, dar: ir rankos nepakelia prieš mane, ir savaitgaliais išleidžia pasiganyti, jezau koks geras nebegaliu, apsiverksiu tuoj  Šita tema atidaryta pasisakymams be ironijos... SM forume yra tiek blogo pasakoma apie vyrus todėl tiesiog norėjosi sukurti tokį kampelį kur moterys pasisakytų apie savo vyrus ir partnerius iš geros pusės....taip ir butent čia kur "sėdi" tėčiai... Mano gyvenimas su ex buvo pragariškas, jis mane net nėščia mušė.... Bet dabartinis mano draugas (ir būsimas vyras) yra nuostabus žmogus, jis mane supranta iš puse žodžio, prajuokina net tada kai akyse ašaros, palaiko mane net kai visas pasaulis atrodo "prieš" mane...ir .t.t Tai pasakyk man KODĖL aš negaliu GARSIAI visiems papasakoti koks JIS nuostabus??? KODĖL? Kodėl tau tai sukelia tiek daug ironijos? Kodėl tau norisi iš to pasišaipyti?
rupestelis
2006 09 24, 19:48
QUOTE(Getter @ 2006 09 23, 12:52) Šita tema atidaryta pasisakymams be ironijos... SM forume yra tiek blogo pasakoma apie vyrus todėl tiesiog norėjosi sukurti tokį kampelį kur moterys pasisakytų apie savo vyrus ir partnerius iš geros pusės....taip ir butent čia kur "sėdi" tėčiai... Mano gyvenimas su ex buvo pragariškas, jis mane net nėščia mušė.... Bet dabartinis mano draugas (ir būsimas vyras) yra nuostabus žmogus, jis mane supranta iš puse žodžio, prajuokina net tada kai akyse ašaros, palaiko mane net kai visas pasaulis atrodo "prieš" mane...ir .t.t Tai pasakyk man KODĖL aš negaliu GARSIAI visiems papasakoti koks JIS nuostabus??? KODĖL? Kodėl tau tai sukelia tiek daug ironijos? Kodėl tau norisi iš to pasišaipyti? tikrai nenorėjau iš tavęs pasišaipyti, atleisk, na nebent truputį  na tikiuosi man niekada neteks patirti tokių dramų, kaip tau, įsivaizduoju, kad tau tikrai buvo skaudu, bet mano nuomone, vien dėl to, kad kažkas tavęs nemuša, to žmogaus tikrai negali kelti į padanges. tai turėtų būti NORMA, girdi, Getter ir visos kitos liaupsinančios vyrus už tai, kas turi būti NORMALU. ech ir kodėl mes moterys tokios mazgotės  paskui ir tyčiojasi tie tėčiai ar dar ne tėčiai  juk ar nors veinas čia jums padėkojo už šias seiles?  susiimkit gi chebra nebesiseiliokit, ar kad nemuša ir valgyt pagamina, tai jau geras? aš sakyčiau normalus  nžn aš gal neišgydoma feministė  vis vien negaliu patikėti tuo, ką daugumas čia peza  tai yra negaliu patikėti jų naivumu
|
|