Šią temą atidarau tam, kad mamos (moterys) papasakotų kokie nuostabūs jų vyrai, gyvenimo partneriai...Čia siūlau rašyti tik GERUS KOMENTARUS....nes blogų kiekvienoje temoje nesunku surast.... Mamos (moterys) rašykit....vyrai (teveliai) skaitykit... Aš pradedu Mano gyvenimo draugas, partneris...yra be proto geros širdies....jis mane myli ta vadinama nerealia BESĄLYGIŠKA MEILE.... esu jį beproto daug kartų isbandžius...iškankinus ir net įskaudinus....bet jis liko šalia...mylėdamas ir laukdamas kol susiprotėsiu....esu jam už tai begalo dėkinga.... Nepakenčiu gaminti maisto...  tai brangusis pats išmoko jį pagamint....ir taip skaniai padaro kad man net ausys linksta  vertinu tai....Vertinu, kad gana dažnai grįžusi po darbo randu vakarienę ant stalo....(jis dirba naktimis).... Jis visiškai neegoistas (aš taip  )....jis pats duoda man pinigų...ir siūlo eit nusipirkt ką noriu....(mes nemilijonieriai, jei ką  ) Jis daro man masažą vakarais, ar pakaso man galvą, nors pats būna pavargęs....ir nori miego....Sėdint ir žiūrint teliką...žinau kad jei pakišiu jam kojas po rankom jis visada jas pamasažuos.... Jis mane lepina....aš pvz sėdžiu vakarais čia SM o jis vis klausia ko noriu....ledų?...saldainių?...šokolado?....vaisių?..... Jis man pats nuostabiausias ir brangiausias pasaulyje...ir aš jį myliu be proto Su juo ir tik su juo....gyvensiu iki gyvenimo galo....
Mano vyras labai geras tėvas  Nuo pat dukters gimimo didžiuojuosi ir myliu už tai, kad jis buvo stipresnis net ir už mane, besąlygiškai mylinčią mamą  Aš ir pavargdavau, ir kartais netekdavau kantrybės... Visada stengiasi man kuo daugiau padėti, leidžia man būti savimi ir elgtis taip, kaip noriu (ir kaip jis tai iškenčia...  ). Moka mane nuraminti. Iki šiol tai padaryti sugebėdavo tik mano tėvai Nespėliosiu kiek būsim kartu...dabar esam kartu, o ką atneš rytdiena bus matyt
Gaziulka
2006 03 11, 22:47
O štai aš savąjį įsimylėjusi supratau, kad jis bus dar gėresnis tėtis negu kad yra vyras. Protas, nuojanta ir psichologinis išsilavinimas neapgavo - mudu su Domu turim superinį tėtį  Ir tai buvo viena iš svarbiausių priežaščių kurti šeimą. Aš tikiu, kad yra nemažai žmonių, su kuriais man būtų buvę gera gyventi kartu... Na, pripažinkim, ne su juo vienu man yra buvę gerai. Bet yra taip mažai tokių, su kuriais norėčiau statyti namus ir auginti vaikus. Kol kas džiaugiuosi, kad tokį turiu
dowilia
2006 03 12, 09:51
Kadangi reikia rašyt tik gerus komentarus, tai pagirsiu ir aš savo vyrelį-tėvelį pagyrimai į tėvelio darželį : visų pirma labai myli vaiką, parlekia iš darbo ar šeip iš kur iš kart puola bučiuot , myluot, nes labai būna pasiilgęs  ir žaidžia su vaiku, kad jis pamatęs tėtį džiaugiasi ir juokiasi, o tai vyrą dar labiau skatina būti geru tėčiu. Pakeičia pampersą, na viską daro, ko paprašau, bet jam maloniausia vaiku tik džiaugtis  labai rūpestingas tėvelis kaip vyras irgi geras, kai burbuliuoju moka atrat tokių žodžių, kad pralinksmėju, kartais leidžia pasijust labi gražia ir geidžiama  ko man kaip moteriai reikia
skorpiniuke
2006 03 13, 15:27
mano irgi labai geras ir rupestingas, labai mane mylintis ir gerbiantis. jis mano geriausias draugas ir visa ka galima apie zmogu pasakyti - viskas jame! jis
Lakūdra
2006 03 13, 16:04
ir as labai dziaugiuosi(dazniaiusiai) savo vyru....geras jis zmogus spyga taukuota....  labai vertinu ji uz tai kad jis nekreipdamas demesio i kitus prieme ir myli mane ir svetima vaika. (Lijute nera musu dukte,ji tiesiog palikta teveliu)
kregzde
2006 03 13, 16:58
QUOTE(Getter @ 2006 03 11, 16:55) Su juo ir tik su juo....gyvensiu iki gyvenimo galo.... Nuoširdžiai linkiu to Mano vyras yra kol kas yra geras, geriau negirsiu, nes suges Man labai patinka kaip jis bendrauja su vaiku, kaip jį bučiuoja, glaudžia, svaigstu nuo tokio reginio, nes pačiai neteko turėti gero tėčio...
Mano vyras irgi yra pats pačiausias Myliu jį už tai, kad: myli ir lepina mane, iškenčia mano visas blogas nuotaikas ir netgi pateisina jas sugeba įtikinti mane, kad esu pati gražiausia, geriausia, protingiausia ir visokia kitokia "-iausia", nebando manęs keisti, stengiasi keistis, jei mane kas nors nervija, paprašytas padaro bet ką, nepriklausomai nuo jo nuotaikos ir nuovargio laipsnio (t.p. labai daug ką padaro ir neprašytas). labai skaniai daro valgyti, nemano, kad jo vyriškumas sumažės atlikus kokį nors "moterišką" darbą, turi puiku jumoro jausmą, supranta, kad šeimos gerovė- tai dviejų žmonių darbas ir kai kas nors pasidaro nelabai gerai, imasi iniciatyvos aiškintis kas yra negerai ir kaip tai reikėtų keisti, ir šiaip, vien del to, kad yra.
Jei būčiau vyras, temos pavadinimas skambėtų šiek tiek žeidžiamai. Ką galime pasakyti gero? Toks jausmas, lyg to gero yra tiek nedaug... Atsiprašau temos autorės, nieko prieš ją asmeniškai neturiu ir žinau, kad norai buvo patys geriausi Aš apie saviškį nieko blogo negaliu pasakyti. Mano antroji pusė. Ir aš tuo džiaugiuosi. Linkiu, kad ir jūsų moterys šalia jūsų, tėčiai, jaustųsi taip, kaip jaučiuosi aš.
argutiene
2006 03 23, 09:22
[SIZE=7]Siandien 15-os metu musu vestuviu metines,o vyras isvaziaves darbo reikalais i Vokietija. Liudna
Nerūko Negeria Mokosi Uždirba $ Kartais pažiūri vaiką Mėgsta pasigirti Keičia savo įvaizdį Kuria atieties planus Kartais nusišypso
Nerūko
Saulės pūga
2006 03 23, 12:30
Neįsivaizduoju kito vyro šalia savęs. Be jo aš būčiau kaip be vienos rankos, be kojos, be akių, ausų, širdies, plaučių, smegenų. Nelaukčiau pavasario, nekurčiau planų, nesiilgėčiau jūros. Neturėčiau dėl ko iki ašarų nervintis stypsodama prie lango ir laukdama jo grįžtančio iš komandiruotės. Ir jei pasakau ką nors pikto vyrų giminei, tai savo vyro niekuomet neturiu omeny. Aš norėčiau numirti pirma jo.
auksas
klumpele
2006 03 28, 15:27
Mano vyras visiška mano priešingybė, todėl aš jį myliu  O šiaip jis tikrai labai geras vyras, nes: 1. Priima mane tokia, kokia aš esu ( o aš esu labai vriedna  ) 2. Rūpestingas 3. Labai myli vaiką (kol maitinau tai net naktimis keldavosi vaiką man į lovą paduoti, kai tuo tarpu draugų vyras tiesiog į kitą kambarį išeidavo miegoti,o žodžio pampersai iš vis nežinojo) Žodžiu super tėvas 4. Visada pasako komplimentus 5. Nešvaisto pinigų, o visus pinigus neša į šeimą. 6. GRAŽUS
Svetucia
2006 03 29, 09:42
Mano vyras nuostabus  ir tai koks jis yra net netelpa siame žodyje.... Šalia jo aš jaučiuosi saugi, graži ir mylima....  Jis visuomet moka mane pralinksminti, kai man liudna, moka užjausti kai sunku, visuomet palaiko mano spendimus, o kai as klystu svelniai nukreipia tinkama linkme... Aš jį labai myliu...  Todėl stengiuosi ir jam atsilyginti tuo pačiu
URAGANASS
2006 03 29, 14:58
O kam man zinoti kokie nuostabus vyrai.Jus geriau jam per diena pora kartu pasakykit kad jis saunuolis ir nuostabuolis nei pliurptumet cia.
QUOTE(URAGANASS @ 2006 03 29, 13:58) O kam man zinoti kokie nuostabus vyrai.Jus geriau jam per diena pora kartu pasakykit kad jis saunuolis ir nuostabuolis nei pliurptumet cia. O man faina paskaityt....
Mamushiukas
2006 04 03, 04:02
Maniskis taip pat geras vyras ir TETIS is dydziosios raides. Jis priziuri musu Maziu jam tik gimus, nes as dirbu, o jis tevystes atostogose  Viska padarytu del musu abieju, ka ir labiausiai vertinu  )
Geras Rūpestingas stiprus nebijantis jokio darbo visada randantis išeitį supratingas tėtis
gekoniuke
2006 05 21, 15:13
Tai mano geriausias draugas  Kai man negera- apkabins,kai kalbu-jis girdi. Tai žmogus išmokęs mane atsiprašyti ir atleisti, pamiršti praeitį, skausmą. Žmogus einantis su manimi per džiaugsmą ir vargą, kuris po nelaimės mane prausė, šukavo, maitino, keitė sauskelnes.. Jis buvo šalia, kai šaukiau, verkiau ir nekenčiau viso pasaulio. Tai jo rankos laikė mane, kai vėl pradėjau mokytis vaikščiot. Tai žmogus, kuris už mane ir mano dukrą bet kuriam "drakonui" sprandą nusuktu. Na jis tiesiog mano geriausias DRAUGAS.
Tai zmogus kuris pamilo ne tik mane bet ir mano serganti vaikeli. Rupinasi vaikais manimi, kaip tikras tevelis ir vyras. Geru savybiu daug, bijau isgirti, kad nepergirti
Ir Guste
2006 05 22, 10:36
Kuo jis geras? Patikimas. Protingas. Giliai mąstantis. Kūrybingas. Gražus. Daug siekiantis. Jautrus. Darbštus. Turintis skonį. Vyriškas. Seksualus. Turi gražų balsą. Moka paguosti. Be to, aš jį myliu ir jis mane. Yra normalus - turi ir pliusų ir minusų. Į nieką kitą nekeisčiau.
Mūsų tėtis yra konservatorius ,nenori jokių naujovių ,bet mes jį vistiek mylim nes: Jis lepina mus tris Jis stengiasi mesti rūkyti Jis išgeria su saiku ir eina miegoti Jis kauso žmonos Kartais
patrakusi
2006 05 25, 10:54
o as maniau kad tokie vyrai ismire kartu su dinozaurais.....  pasirodo ne..
Pelagija
2006 05 27, 21:48
Mano mylimasis yra tiesiog nerealus nuostabių būdo savybių rinkinys... Darbštus, visą laisvą nuo darbo laiką skiriantis mums, jokie draugai jam neprioritetas... Labai pasitiki manimi ir pats niekada nesudarė pagrindo abejoti juo... Puikus meilužis  (tik galėtume dažniau  )... Labiausiai aš vertinu jį už tai, kad jis vengia konfliktų ir dažniausiai nespėju pirmiau ateiti susitaikyti, jei apsipykstame  ...Palaiko mano gyvenimo siekius, prioritetus, idėjas, priima mane su visom ydom, kurias aš turiu, nesistengia pakeisti. Jis turi trūkumu, rimtų- susijusių su žalingų įpročių rizika, bet regis, ir su jais jis sėkmingai susidoros aš stengiuosi jam padėti ir matau, kaip jis sugeba tai įvertinti Jis yra mano gyvenimas, mano šeima, mano geriausia draugė ir geriausias draugas, jis yra ideali mano antroji puselė
mamaingrida
2006 05 27, 23:41
QUOTE(dowilia @ 2006 03 12, 10:51) Kadangi reikia rašyt tik gerus komentarus, tai pagirsiu ir aš savo vyrelį-tėvelį pagyrimai į tėvelio darželį : visų pirma labai myli vaiką, parlekia iš darbo ar šeip iš kur iš kart puola bučiuot , myluot, nes labai būna pasiilgęs  ir žaidžia su vaiku, kad jis pamatęs tėtį džiaugiasi ir juokiasi, o tai vyrą dar labiau skatina būti geru tėčiu. Pakeičia pampersą, na viską daro, ko paprašau, bet jam maloniausia vaiku tik džiaugtis  labai rūpestingas tėvelis kaip vyras irgi geras, kai burbuliuoju moka atrat tokių žodžių, kad pralinksmėju, kartais leidžia pasijust labi gražia ir geidžiama  ko man kaip moteriai reikia  na net keista  gal apie mano vyrą rašei?  juokauju. Ir pritariu šiam komentarui pilnumoj. Mūsų tėtukas toks pat mylintis ir dėmesingas
Juk mūsų visų tėčiai yra nuostabūs ir mylimi, o trūkumu mes visi juk turime
QUOTE(URAGANASS @ 2006 03 29, 14:58) O kam man zinoti kokie nuostabus vyrai.Jus geriau jam per diena pora kartu pasakykit kad jis saunuolis ir nuostabuolis nei pliurptumet cia. Na per dieną po kelis kartus, tai gal ir per daug, bet aš nuo saviškio neslepiu, kad jis man geras ir aš jį myliu. O tikrai yra už ką, nes po 21 bendro gyvenimo metų nenusivyliau niekuo, tai tikrai mano antroji pusė, mano žmogus
su kiekviena diena myliu savo vyra vis labiau ir labiau  pats nuostabiausias zmogus pasaulyje: mylintis, uzjauciantis, padedantis, suprantantis, puikus tevas, geras draugas ir fantastiskas meiluzis
kriziukas
2006 06 16, 08:19
aš savo vyrą myliu beprotiškai  , jis pats geriausias, protingiausias ir gražiausias ir pats geriausias tėtis, tiesiog širdis apsąla iš laimės kai matau savo du vyrukus kartu, ir kai vyro akyse atsispindi begalinė meilė, susižavėjimas mūsų vaiku... ir šiaip jis mane lepina, stengiasi, kad man nieko netrūktų, žino, kad aš dievinu keliones ir džipus, tai ką, gavau dovanų ir kelionę ir džipą  aišku į kelionę jis vyko kartu
etynsur
2006 06 16, 08:57
QUOTE(kriziukas @ 2006 06 16, 09:19) aš savo vyrą myliu beprotiškai  , jis pats geriausias, protingiausias ir gražiausias ir pats geriausias tėtis, tiesiog širdis apsąla iš laimės kai matau savo du vyrukus kartu, ir kai vyro akyse atsispindi begalinė meilė, susižavėjimas mūsų vaiku... ir šiaip jis mane lepina, stengiasi, kad man nieko netrūktų, žino, kad aš dievinu keliones ir džipus, tai ką, gavau dovanų ir kelionę ir džipą  aišku į kelionę jis vyko kartu  pinigai?kas tai meile?tai laikinas dalykas... na buna tokiu,kad meile reiskia pinigus  nesupykit niekas,bet tai mano tiesa....
kriziukas
2006 06 20, 15:30
QUOTE(etynsur @ 2006 06 16, 08:57) pinigai?kas tai meile?tai laikinas dalykas... na buna tokiu,kad meile reiskia pinigus  nesupykit niekas,bet tai mano tiesa.... na čia tu klaidingai supratai, mums pinigai ne pats svarbiausias dalykas, ir savo vyrą aš myliu ne dėl to, kad jis uždirba žymiai daugiau už kažkokį eilinį nupiepusį kontoros tarnautoją, kurį tenkina 1200- 1500 Lt alga mes esam vienas kitam labai brangūs, ir ne brangiom dovanom įrodinėjam savo meilę, jos net nereikia įrodinėt, ir taip akivaizdžiai matosi, kad aš mylių jį, o jis mane tik dėl kad esam tokie, kokie esam, su visais savo privalumais ir trūkumais
gekoniuke
2006 06 20, 23:01
QUOTE(kriziukas @ 2006 06 20, 16:30) na čia tu klaidingai supratai, mums pinigai ne pats svarbiausias dalykas, ir savo vyrą aš myliu ne dėl to, kad jis uždirba žymiai daugiau už kažkokį eilinį nupiepusį kontoros tarnautoją, kurį tenkina 1200- 1500 Lt alga mes esam vienas kitam labai brangūs, ir ne brangiom dovanom įrodinėjam savo meilę, jos net nereikia įrodinėt, ir taip akivaizdžiai matosi, kad aš mylių jį, o jis mane tik dėl kad esam tokie, kokie esam, su visais savo privalumais ir trūkumais  Na, kad kontoros tarnautojai nupiepėliai ir juos visus tenkina 1200-1500lt nesutikčiau  Su tokiais teiginiais gali visas kačių peštynes suorganizuot  Nevisi taip tenkinančiai ir sugeba uždirb  Beje turi progą pasipasakot kaipgi iš tiesu judu vienas kitam parodot savo jausmus?  Ir iš ko taip matosi?  Nes šiuo atveju ryškausiai užakcentavai kelionę ir džipa.
pritariu Gekoniukei  saunu, kad tavo vyras gerai uzdirba, bet ar myletum ji taip pat, jei liktu be cento?  Kriziuk, tokiais pasakymais pati sau prieshtarauji - visgi akivaizdu, kad tau svarbiausia jo dovanos. ir jei jis butu paprastas kontoros tarnatojas, turbut nebebutu vertas tavo demesio?
Vėtružė
2006 06 21, 07:59
Na ką aš galėčiau čia jums paporinti? Nagi liaupsinti nepulsiu....... Turi jis ir gerų ir blogų savybių....... Beja, kaip ir kiekvienas žmogus...... Bet jei aš su juo jau 16 metų kartu, iš jų 13 susituokę, tai manau atsakymas vienareikšmiškas: jis daugiau geresnis, nei blogesnis . Gerosios savybės: linksmas, jumoristas, muzikantas, darbštus auksarankis( gyvenime neteko kviestis jokio meistro, viską padaro pats), mylintis tėtis, atsakingas, gražus, švelnus........ Blogosios: pyksta ilgai ir labai( jei ko nors supyksta), būna kandus( irgi kai pyksta), pedantas( dėl tvarkos), savaitgaliai maukia alų ( gal dėl to, kad jo nemėgstu aš ir nesuprantu jo, bet man rods galima jo ir atsisakyti, bent kiekį sumažinti ) Agaaaa, prie gerųjų pamiršau pasakyti, kad kaip meilužis, jis man idealiai tinka O prie blogųjų, tai kaip vedęs vyras, jis nori per daug laisvių, o kadangi aš nenoriu jam jų duot, tai jis pyksta Aišku visko gi nesurašysi, bet kažkas panašaus.......
pepilota
2006 06 21, 11:38
Mano vyars man irgi pats geriausias  O dabar, kai su juo nesimaciau net penkias savaites ir poryt susitiksiu, tai is viso idealus  Pasiilgimas daro savo. Bet jis ir siaip labai saunus. Per 5m. busu buvimo kartu ne karto nesam susipyke. Jo poziuris ir gyvenimo siekiai labai sutampa su mano. Jis svelnus, rupestingas, demesingas, neruko, laaabai saikingai vartoja alkoholi. Jei noreciau, tai galeciau eiti kur noriu su draugem. Leisti laika kaip man patinka. Jam draugai neprioritetas. Prioritetas - as  Zinau, kad bus labai geras tetis, nes jau dabar druges pavydi, kaip jis uzsiima su ju vaikais per seimu susitikimus. man jis labai grazus, seksualus  Ir is viso mano vyras - pats nuostabiausias! Perskaicius savo posta supratau, kd geriau buciau ne nerasius, nes nei mazos dalelites neparasiau to, ka apie ji galvoju, ka jam jauciu ir koks jis is tiesu
Vėtružė
2006 06 21, 12:32
QUOTE(pepilota @ 2006 06 21, 11:38) Mano vyars man irgi pats geriausias  O dabar, kai su juo nesimaciau net penkias savaites ir poryt susitiksiu, tai is viso idealus  Pasiilgimas daro savo. Bet jis ir siaip labai saunus. Per 5m. busu buvimo kartu ne karto nesam susipyke. Jo poziuris ir gyvenimo siekiai labai sutampa su mano. Jis svelnus, rupestingas, demesingas, neruko, laaabai saikingai vartoja alkoholi. Jei noreciau, tai galeciau eiti kur noriu su draugem. Leisti laika kaip man patinka. Jam draugai neprioritetas. Prioritetas - as  Zinau, kad bus labai geras tetis, nes jau dabar druges pavydi, kaip jis uzsiima su ju vaikais per seimu susitikimus. man jis labai grazus, seksualus  Ir is viso mano vyras - pats nuostabiausias! Perskaicius savo posta supratau, kd geriau buciau ne nerasius, nes nei mazos dalelites neparasiau to, ka apie ji galvoju, ka jam jauciu ir koks jis is tiesu  tikriausiai ištekėjai vakar aš irgi taip galvojau kokiu 5 metus.... Idealų nėra..... Visi žmonės turi trūkumų......... nenoriu būti bambeklė, bet būti tėčiu tai nereiškia tik pažaisti su vaiku....... tai kur kas daugiau, tai atsakomybė, tai sunkus darbas, už kurį atlyginimą gausi tik daug vėliau. O kad gražus ir seksualus, tai kiekviena taip paskys apie savo vyrą.... Kitaisp juk netekėtų... O dėl prioriteto, tai kur jis yra? Jei tai ilgai nesimatot? Jei pasakysi, kad dirba, tai gal vis tik prioritetas yra darbas? čia matai kaip pažiūrėsi, galima išvartyt, kad jam pinigai svarbiau negu tu.... O šiaip tai aš juokauju, jei ką.... Gerai, kad taip galvoji apie vyrą....
kriziukas
2006 06 22, 09:49
QUOTE(Kameja_x @ 2006 06 21, 02:09) pritariu Gekoniukei  saunu, kad tavo vyras gerai uzdirba, bet ar myletum ji taip pat, jei liktu be cento?  Kriziuk, tokiais pasakymais pati sau prieshtarauji - visgi akivaizdu, kad tau svarbiausia jo dovanos. ir jei jis butu paprastas kontoros tarnatojas, turbut nebebutu vertas tavo demesio?  na visai nežadu aš čia peštis ir ginčytis  esu draugiška savo vyrą įsimylėjau kai jis dar neuždirbdavo daug ir neturėjo savo įmonės.... ir nebuvo man svarbiausia jo dovanos  net jei ir dabar mums kažkas nepasisektų versle, savo vyrą mylėčiau taip pat, nes jo neįmanoma nemylėti, man jis pats gražiausias, protingiausias, seksualiausias kaip aš jam parodau savo jausmus? pvz.: atnešu pusryčius į lovą, jis man taip pat, kai atsikelia anksčiau už mane  , nors aišku dažniausiai aš keliuosi pirma ir nešu jam pusryčius  slaugau, kai blogai jaučiasi, o man jis niekada neatsisako padaryti masažo, nors pats būna pavargęs... ir rūpinuosi juo kaip vaiku, juk vyrai ir yra dideli vaikai  o jei nemylėčiau, manau viso to nedaryčiau, o pasamdyčiau virėją, skalbėją ir namų tvarkytoją  o dabar mano vyras kiekvieną dieną mėgaujasi mano ruošta skania vakariene
QUOTE Jam draugai neprioritetas. Prioritetas - as
O as kazkaip visada zavejausi ir mylejau savo vyra butent uz tai, kad tikri draugai jam visada buvo tokie pat svarbus, kaip ir as. Kad jam net nakti gali paskambinti, ir visada gali buti tikras, kad jis nieko neklausinedamas atvaziuos. Dziaugiuosi, kad net po skyrybu mes islikome gerais draugais ir as galiu juo pasikliauti net dabar. O kas butu buve, jei draugai jam butu ne prioritetas?? Ar tai reiskia, kad praejus meilei jis nebepadetu ir man?? Tai, kad vyras rupinasi ir savais draugais - tik dziaugtis reikia, juk tai reiskia, kad jis pades ir tau
Ramas24
2006 06 29, 17:20
Kažkuri čia rašė: "...savo vyrą aš myliu ne dėl to, kad jis uždirba žymiai daugiau už kažkokį eilinį nupiepusį kontoros tarnautoją, kurį tenkina 1200- 1500 Lt alga..."
Aš esu toks nupiepęs kontoros tarnautojas, gaunantis 1500 Lt algos... Velnias kokių bukų ir šlykščių žmonių čia esama.
Viesulas
2006 06 29, 17:38
QUOTE(Ramas24 @ 2006 06 29, 18:20) Kažkuri čia rašė: "...savo vyrą aš myliu ne dėl to, kad jis uždirba žymiai daugiau už kažkokį eilinį nupiepusį kontoros tarnautoją, kurį tenkina 1200- 1500 Lt alga..." Aš esu toks nupiepęs kontoros tarnautojas, gaunantis 1500 Lt algos... Velnias kokių bukų ir šlykščių žmonių čia esama. Ramas24 'atsipusk' nebuk toks rimtas ir neziurek i tuos rastus taip rimtai,gi moteriske cia pajuokavo.As isvis nieko neuzdirbu ,o jauciuosi kaip milijonierius.
Kažkas rašė apie atlyginimus, kažkas apie draugus, kažkas apie gerus tėčius. Išlošėm pirmąjį savo milijoną sutikę vienas kitą, antrasis buvo gimus pirmagimei, trečiasis milijonas-gimus antrai mažylei, dabar Kalėdų senelis padarys mus milijardieriais Tačiau ne apie tai. Vyrą be galo gerbiu už Jo pakantumą mano kaprizams, už Jo beprotišką supratimą ir mokėjimą pasišaipyti iš mano sapaliojimų ir tuom pačiu priversti mane pasijuokti iš savęs. Gebėjimu išvesti mane iš kantrybės ir vėlgi gebėjimu greitai sureaguoti, kol dar neperviriau. O labiausiai dievinu Jį už tai, kad tyloje, gurkšnodami savo mylimus gėrimus abu galime prasėdėti iki pat paryčių. Tik su Juom ir tik su Juom iki pat kol leis Gyvenimas.
kurkulis
2006 07 01, 01:51
Taip, tikrai. Kartais yra gera vien del to, kad jis yra salia.
QUOTE(Viesulas @ 2006 06 29, 18:38) Ramas24 'atsipusk' nebuk toks rimtas ir neziurek i tuos rastus taip rimtai,gi moteriske cia pajuokavo.As isvis nieko neuzdirbu ,o jauciuosi kaip milijonierius.  o paskui stebisi iš kur atsiranda bajavų moteriškių ir šeimoje atliekančių "vyro" vaidmenį. Kur vyriškos ambicijos nebūti žmonos išlaikytiniu?
Liepa 131
2006 07 03, 20:08
Uraganass, nejau manai, kad moterys nepasako savo mylimiesiems kokie jie nepaprasti? Manau sis skyrelis skirtas tam, kad paneigtu visus pykdancia fraze "visi vyrai kiaules". Argi nenuostabu, kiek yra mylinciu ir darniu poru  kurie nepeikia vieni o kitu, nezemina o dziaugiasi, kad turi vieni kitus As pati istekejus 8 metai. Man Jis-idealus. Myliu ji besalygiskai ir gaunu mainais ta pati. Siuo metu laukiames pirmagimio  . Esu tikra,kad jis bus nuostabus tetis, toks nuostabus, koks man jis yra Vyras, Draugas, Patiketinis, Patarejas, Mylimasis. Jis man pats artimiausias zmogus (teatleidzia man tevai)
Paradigma
2006 07 11, 11:06
Sveiki, nors mudu su vyru dar gana trumpą laiką vedę (tik 1 m), tačiau jis: 1. 2. 3. 4. 5. labai labai myli ir prižiūri mūsų 6. Su juo gera ...ir dar daug daug galėčiau pasakoti apie savo vyrą ir SUPERtėtį...
Panamira
2006 07 27, 13:55
QUOTE(Kashmyra @ 2006 07 11, 12:06) Sveiki, nors mudu su vyru dar gana trumpą laiką vedę (tik 1 m), tačiau jis: 1. 2. 3. 4. 5. labai labai myli ir prižiūri mūsų 6. Su juo gera ...ir dar daug daug galėčiau pasakoti apie savo vyrą ir SUPERtėtį... net susigraudenau paskaichius tavo pasisakyma  pas mumi lygiai taip pat
Karinga
2006 08 02, 16:41
Kaip grazu skaityti  O gal jus tuos zodzius geriau pasakykit savo vyrams  Juk ne kiekvienas vyras skaito SUPER MAMA. O jei ir skaito, jiems bus daug maloniau, kai visa tai pasakysit i akis
QUOTE(Karinga @ 2006 08 02, 16:41) Kaip grazu skaityti  O gal jus tuos zodzius geriau pasakykit savo vyrams  Juk ne kiekvienas vyras skaito SUPER MAMA. O jei ir skaito, jiems bus daug maloniau, kai visa tai pasakysit i akis  O kodėl tu tokia įsitikinusi kad mes jiems to nesakom
|
|