Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano laukta ir mylima dukryte
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
drugelis89
Paskaiciau daug istoriju,uzejo noras pasidalinti savo! 4u.gif
Geguzes 31 atvaziavau aplankyti mamytes,pasijutau blogai,visa diena pragulejau lovoj,ziauriai skaudejo galva,vakare geriau.jokiu itarimu pagalvojau pervargau kelionej.
Birzelio1,sesers gimtadienis ,savijauta gera,vaziuoju i klaipeda .Vakare sulaukiam sveciu,maisto,gerimu pilna,bet savijauta pablogo,alkoholio pusen net paziuret nesinori.bloga.apie22h vaziuojame i kluba nuo 30.nuotaika bloga.truputi pasokau,na ir 23.30 nutarem gryzti namo.
Birzelio 2 ryte kol sese su vyru dar miega nueinu i vonia pasidaryti testa,jausmai pamacius dvi juosteles dviprasmiski is kart issigandau,bet po keliu minuciu apsidziaugiau.As laukiuosi!Kadangi ta diena turejau gryzti i Vilniu niekam nieko nesakiau.Norejau,kd vyras butu pirmas kuriam tai pasakysiu.
15h as pasakiau dziuge naujiena (BENT JAU MAN JI BUVO DZIUGI) ,deja vyro reakcija buvo ne ta kokokios tikejausi.Truputi nuliudau,bet tikrai zinojau sis kudikis gims ir bus pats geriausias ir mylimiausias vaikas pasaulyje!:-)
Po savaites nuejau pas gydytoje pirmai apziurai.laukiu pirmo echoskopo.
12sav. Turiu nuotraukyte,ji( buvau nuo pirmos akimirkos tikra,kad bus dukryte) mojuoja man is ten.
Viskas puiku,savijauta nuostabi.Jokio pykinimo.4menesiu gresiantis persileidimas.baisu.pgulde i ligonine.po savaites tyrimai geri,israse namo.
5menesiai 6 dienos pajutau judesiukus.jausmas neapsakomas.
Daktare pasake jog bus dukryte,as labai laiminga,tik vyras truputi gadina nuotaika.tikisi sunaus ir aiskina man,kad gydytoja greiciausiai klysta.
Nestumas buvo man pats nuostabiausias laikotarpis toj gyvenimo atkarpoje,nes santykiai su vyru buvo apgailetini,tik ir girdejau is aplinkiniu geriau issiskirk ,butu mazesnis nestumas bent galetum aborta pasidaryti,pabodo klausytis tokiu nesamoniu.Pasakiau.kad vaikas pirmoj eilej yra mano ir gimdau sau,o ne vyrui,kad mano dukryte girdi viska ir man esant niekada daugiau tokiu nesamoniu nesakytu.ji dar mazute bet ji yra as ja myliu!pagaliau isejau atostogu.
Daktare buvo paskaiciavus,kad gimdyti tureciau vasario 6 .Laukiu nesulaukiu tos dienos kai pamatysiu savo varlyte:-)
Sausio 19 vykstu pas gydytoja eilniai tyrimai,na ir dar karteli pamatyti savo mazyles. Mazai liko laukti ir laikysiu savo dukryte,galesiu glausti prie krutines.buciuoti.:-)
Ginikologe pasake viskas gerai,ateiti sausio 26 priduoti slapima ir krauja paskutini karta ir jau laukti.:-)
Sausio 24 einu i parduotuve apie 19 h jau tamsu.Matau purve guli senute ir bando atsikelti,nustebau visi zmones tik praino pro sali ir net nesiruosia padeti,niekas turbut net nesusimaste.jog senatvej gal ir jiem taip gali nutikti.As priejau prie seneles ir padejau atsikelti,tik pajutau lengva skausma nugaroj kai ji megino isikibusi atsistoti,bet i tai didelio demesio nekreipiau.dar palydejau iki parduotuves ir atsisveikinau.
Gryzau namo pasipiktinusi zmonem.
Sausio25. 6val. Ryto pabundu kad slapia lova.Pagalvojau apsislapinau,geda galvoju.pakeiciu patalyne ir vel uzmiegu.11.00 pabundu jau nuo pilvo skausmu.issigandau juk dar 2 savaites,bet greit nusiraminau,paskambinau savo gydytojau sutariu 14 h susitikti antakalnio gimdymo namuose.
Priejau prie vyro ir sakau.jog vandenys nutekejo ,tai jis kaip atsove net nezinojau juoktis ar verkti,kad per visa nestuma jokios literaturos nepaskaite,sako jis man tai kita savaite vezti tave gimdyti.siaubas.tai labai nustebo,kai pasakiau.kad jau si vakara ziurek,kad teciu netaptum.
14.30 pradeda lasinti skatinamuosius.kolkas kenciama.
16.30 sakau akuserei,jog is skausmo tuoj keiktis pradesiu,ji abejingai,na jei pades keikis.Tai as net susigedau,kad taip pasakiau.saremius kentejau didvyriskai sukandus dantis ir ne cypt.
19.30 mane paliko trumpam viena.
19.45 daktaras ikiso galva i palatA ir klausia kaip jauciuosi.
20.00gryzta akusere patikrina kiek prasivere gimdos kaklelis .
20.06 jau ruosiuosi vaikelio pirmiem stumimams i si pasauli.20.12 mazyles galvyte jau slenka gimdos kakleliu ,20.16 saremiai dingsta akusere sunerimsta,vaikas gali pridusti,padidina skatinamuju doze.truksta tik vieno stumimo.
20.20 as girdziu jos balseli,dieve kokia ji nuostabi.Ji panasi i mano teti:-) 21h atejo tetis.
As pirma karta pamaciau ji toki pasimetusi ir laiminga.
Musu dukryte gime 2kg 800 gr 54 cm. Tai buvo pati laimingiausia ir geriausia diena mano gyvenime!
Dabar mano dukrytei 2metai 6 menesiai ir 19dienu.
Kas ryta ji pabudus pirmi jos zodeliai yra mama as tave myliu!nuostabesnio jausmo nera siame gyvenime kaip mano mazute dukryte!

P.s. atsiprasau uz kai kuriuos netikslumus,gal uz neidomiai pateikta aprasyma,tiesiog labai norejau papasakoti:-)
indica
Oho, kokia manekene ilgse gime! bigsmile.gif Musu dukrytes skiriasi vos savaite, tai puikiai zinau, koks nuostabus jausmas girdeti ta vaikiska "myliu" wub.gif Sveikinu! 4u.gif
snapp
nuostabi istorija wub.gif saunuole mamyte 4u.gif
maumė
oi kokia jūs šaunuolė, susidariau vaizdą, kad esat labai stipri smile.gif ar galima pasmalsauti kokie dabar santykiai su vaiko tėveliu?
drugelis89
QUOTE(maumė @ 2011 08 20, 08:31)
oi kokia jūs šaunuolė, susidariau vaizdą, kad esat labai stipri smile.gif ar galima pasmalsauti kokie dabar santykiai su vaiko tėveliu?
*

Aciu visom!Na daznai tenka girdet,kad esu stipri,bet as pati tuo nedrystu tiketi,esu kaip ir visos moterys ir mamos stipri tiek kiek gyvenimas privercia.:-)
Santykiai kaip oras,savaite atrodo viskas taip nuostabu,o kita gyvent net nesinori.
Sunkus charakteris mano vyrelio,jau daug kartu buvau pasiruosus iseiti,bet sugriauti seima yra lengviausia,o vat sukurus ja issaugoti sunku,tad kai pastebiu,jog jis uzsispyre,tai jau pripratau,pati ieskoti kompromisu ,kad tiktu ir jam ir mums su dukryte.Man pasiseke,jis pasiduoda dresurai,nes ir nenoretu issiskirti,sako myli labiau nei anksciau,ir su dukryte jau elgesikaip tetis,o ne kaimynas dede:-)
Kai pykstames,pykstames taip,kad kuo maziau dukryte girdetu ir matytu.dar spes gyvenime negatyvo prisiziureti,o vaikyste turi but linksma ir pilna meiles,gal ir kvalai galvoju,bet taip pataria mano sirdis!:-)
she
drugeli89, esat nuostabi mama 4u.gif
sirdis pataria teisingai, vaikucio gyvenimas seimoje neturi kelti neigiamu prisiminimu. Dideles kantrybes ir sekmes Jums!
Edeja
Drugeli89, nuostabi istorija. Jūs verta didelės pagarbos už stiprybę, šeimos išsaugojimą. Bus daug patarinėjančių, bet tik Jūs viena žinote ką konkrečioje situacijoje daryti susiklosčius tam tikroms aplinkybėms.

Didelės Sėkmės!!! 4u.gif
drugelis89
Aciu!:-) Nors tapau mama labai jauna,mano didziausia dovana 20 metu jubikiejui buvo dukryte!:-) Mano mamyte visada buvo mano auksinis pavyzdys,ji viena uzaugino 3 vaikucius.bet man nors niekada netruko tevo,uzaugus noreiu,kad mano dukryte augtu visavertei seimoje.As dziaugiuosi,kad kol kas mano kantrybe yra stipri!as linkiu visom moterim pajusti motinystes dziaugsma,nes tai ir yra gyvenimas!Man kartais pikta ir liuddna,kad visokios narkomanes,algoholikes ir degrodes susilaukia mazu angeleliu,o tos seimos kuriuos nori,deja negali:-(
DUOK DIEVE MUMS MOTERIMS STIPRYBES IR KANTRYBES,NES KAIP BEBUTU KEISTA MES MOTERYS IR MUSU KUDIKIAI VALDOME SI PASAULI,VYRAI TAM PER SILPNI:-)
4u.gif biggrin.gif
neringushka
Dziaugiuosi uz tokias jaunas ir stiprias mamytes! 4u.gif
Stiprybes jusu seimai!
drugelis89
QUOTE(neringushka @ 2011 08 22, 12:20)
Dziaugiuosi uz tokias jaunas ir stiprias mamytes!  4u.gif
Stiprybes jusu seimai!
*

Aciu!:-)
Laurinkus
Sveikinu thumbup.gif puikus jausmas pati patyriau ta jausma pries 2savaites wub.gif
Amalija2
Šakės, net apsiverkiau kai perskaičiau 4u.gif. Esat labai stipri, išmintinga moteris. Linkiu, kad viskas Jūsų gyvenime klostytųsi kuo geriau smile.gif
reda.d
Aukite grazios ir dideles!!!
drugelis89
[visom didelis aciu! drinks_cheers.gif 4u.gif
Papildyta:
wub.gif
Lishka
Šauni istorija.. nors man itin dideli įspūdį daro Jūsų tolimesni pasisakymai. Esat labai stipri ir labai subrendusi savo amžiui, tikrai nesitikėjau, kad esate tokia jauna iš pasisakymų. Jūsų mama gali drąsiai didžiuotis užauginusi tokią dukterį 4u.gif
Žemyna_mėlynakė
Saunuole is Didziosios Raides. wub.gif 4u.gif Aukite laimingos. 4u.gif
drugelis89
aciu smile.gif
del brandos,gal todel,kad nuo 12 metu,as mokiausi,kitoje salyje ir mama matydavau,tik atostogom atejus,tad gyvenimo ismokau,anksti tapus savarankiska,daug ka teko isgyventi,buvo nuopoliu,kilimu,reikejo uz save pakovoti.Bet as labai dekinga mamai,kad ji su skaudancia sirdim mane isleido i pasauli ,ziauru pasauli,gal kam ir pasirodys peranksti,bet as su tuo nesutiksiu.
NES MANO NUOMONE KO ANKSCIAU TAMPI SAVARANKISKAS,TUO LENGVIAU PASKUI GYVENIME. wub.gif
GAL IR KLYSTU,VISI VAIKAI SKIRTINGI! 4u.gif
smiltesmamyte
Istorija tiktai palieka didelį įspūdį.
Tik aišku labai norėtųsi, kad žinia apie vaikelio gimimą nudžiugintų vyrą. smile.gif
drugelis89
na kas buvo,tas prazuvo,matyt jis buvo,tuo metu tam dar moraliskai nepasiruoses,uztat dabar jis ja myli,ji yra jo brangiausias zmogeliukas.
Syki jis man net pasake,kas mane labai nustebino,nes per kai laukiausi labai norejo sunaus,o dabar vis dazniau uzsimina,kad jau reiketu antros atzaleles.Ir kai paklausiau ar sunaus?Jis man atsake,nesvarbu,juk musu dukryte tokia nuostabi,tokia gera.Ir po keliu dienu pridure,kad vis del to noretu dar vienos dukrytes! tongue.gif
JIS GERAS TEVAS,TIESIOG JAM REIKEJO LAIKO,O MAN SIEK TIEK KANTRYBES!!!
Uz tat dabar as esu tikra,jog pasielgiau teisingai,stengdamasi ji atvesti i prota ir issaugoti seima!
SEIMA NEGIMSTAMA,SEIMA TAMPAMA,SUNKIU ABIPUSIU DARBU!!! 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.