Geguzes 31 atvaziavau aplankyti mamytes,pasijutau blogai,visa diena pragulejau lovoj,ziauriai skaudejo galva,vakare geriau.jokiu itarimu pagalvojau pervargau kelionej.
Birzelio1,sesers gimtadienis ,savijauta gera,vaziuoju i klaipeda .Vakare sulaukiam sveciu,maisto,gerimu pilna,bet savijauta pablogo,alkoholio pusen net paziuret nesinori.bloga.apie22h vaziuojame i kluba nuo 30.nuotaika bloga.truputi pasokau,na ir 23.30 nutarem gryzti namo.
Birzelio 2 ryte kol sese su vyru dar miega nueinu i vonia pasidaryti testa,jausmai pamacius dvi juosteles dviprasmiski is kart issigandau,bet po keliu minuciu apsidziaugiau.As laukiuosi!Kadangi ta diena turejau gryzti i Vilniu niekam nieko nesakiau.Norejau,kd vyras butu pirmas kuriam tai pasakysiu.
15h as pasakiau dziuge naujiena (BENT JAU MAN JI BUVO DZIUGI) ,deja vyro reakcija buvo ne ta kokokios tikejausi.Truputi nuliudau,bet tikrai zinojau sis kudikis gims ir bus pats geriausias ir mylimiausias vaikas pasaulyje!:-)
Po savaites nuejau pas gydytoje pirmai apziurai.laukiu pirmo echoskopo.
12sav. Turiu nuotraukyte,ji( buvau nuo pirmos akimirkos tikra,kad bus dukryte) mojuoja man is ten.
Viskas puiku,savijauta nuostabi.Jokio pykinimo.4menesiu gresiantis persileidimas.baisu.pgulde i ligonine.po savaites tyrimai geri,israse namo.
5menesiai 6 dienos pajutau judesiukus.jausmas neapsakomas.
Daktare pasake jog bus dukryte,as labai laiminga,tik vyras truputi gadina nuotaika.tikisi sunaus ir aiskina man,kad gydytoja greiciausiai klysta.
Nestumas buvo man pats nuostabiausias laikotarpis toj gyvenimo atkarpoje,nes santykiai su vyru buvo apgailetini,tik ir girdejau is aplinkiniu geriau issiskirk ,butu mazesnis nestumas bent galetum aborta pasidaryti,pabodo klausytis tokiu nesamoniu.Pasakiau.kad vaikas pirmoj eilej yra mano ir gimdau sau,o ne vyrui,kad mano dukryte girdi viska ir man esant niekada daugiau tokiu nesamoniu nesakytu.ji dar mazute bet ji yra as ja myliu!pagaliau isejau atostogu.
Daktare buvo paskaiciavus,kad gimdyti tureciau vasario 6 .Laukiu nesulaukiu tos dienos kai pamatysiu savo varlyte:-)
Sausio 19 vykstu pas gydytoja eilniai tyrimai,na ir dar karteli pamatyti savo mazyles. Mazai liko laukti ir laikysiu savo dukryte,galesiu glausti prie krutines.buciuoti.:-)
Ginikologe pasake viskas gerai,ateiti sausio 26 priduoti slapima ir krauja paskutini karta ir jau laukti.:-)
Sausio 24 einu i parduotuve apie 19 h jau tamsu.Matau purve guli senute ir bando atsikelti,nustebau visi zmones tik praino pro sali ir net nesiruosia padeti,niekas turbut net nesusimaste.jog senatvej gal ir jiem taip gali nutikti.As priejau prie seneles ir padejau atsikelti,tik pajutau lengva skausma nugaroj kai ji megino isikibusi atsistoti,bet i tai didelio demesio nekreipiau.dar palydejau iki parduotuves ir atsisveikinau.
Gryzau namo pasipiktinusi zmonem.
Sausio25. 6val. Ryto pabundu kad slapia lova.Pagalvojau apsislapinau,geda galvoju.pakeiciu patalyne ir vel uzmiegu.11.00 pabundu jau nuo pilvo skausmu.issigandau juk dar 2 savaites,bet greit nusiraminau,paskambinau savo gydytojau sutariu 14 h susitikti antakalnio gimdymo namuose.
Priejau prie vyro ir sakau.jog vandenys nutekejo ,tai jis kaip atsove net nezinojau juoktis ar verkti,kad per visa nestuma jokios literaturos nepaskaite,sako jis man tai kita savaite vezti tave gimdyti.siaubas.tai labai nustebo,kai pasakiau.kad jau si vakara ziurek,kad teciu netaptum.
14.30 pradeda lasinti skatinamuosius.kolkas kenciama.
16.30 sakau akuserei,jog is skausmo tuoj keiktis pradesiu,ji abejingai,na jei pades keikis.Tai as net susigedau,kad taip pasakiau.saremius kentejau didvyriskai sukandus dantis ir ne cypt.
19.30 mane paliko trumpam viena.
19.45 daktaras ikiso galva i palatA ir klausia kaip jauciuosi.
20.00gryzta akusere patikrina kiek prasivere gimdos kaklelis .
20.06 jau ruosiuosi vaikelio pirmiem stumimams i si pasauli.20.12 mazyles galvyte jau slenka gimdos kakleliu ,20.16 saremiai dingsta akusere sunerimsta,vaikas gali pridusti,padidina skatinamuju doze.truksta tik vieno stumimo.
20.20 as girdziu jos balseli,dieve kokia ji nuostabi.Ji panasi i mano teti:-) 21h atejo tetis.
As pirma karta pamaciau ji toki pasimetusi ir laiminga.
Musu dukryte gime 2kg 800 gr 54 cm. Tai buvo pati laimingiausia ir geriausia diena mano gyvenime!
Dabar mano dukrytei 2metai 6 menesiai ir 19dienu.
Kas ryta ji pabudus pirmi jos zodeliai yra mama as tave myliu!nuostabesnio jausmo nera siame gyvenime kaip mano mazute dukryte!
P.s. atsiprasau uz kai kuriuos netikslumus,gal uz neidomiai pateikta aprasyma,tiesiog labai norejau papasakoti:-)