Gal kas nors žino, kur Klaipėdoje rasti padėvėtų rūbų parduotuvę, kur būtų rūbelių naujagimiams.
Na, naujagimiui tai iš padėvėtų parduotuvės tikrai nepirkčiau
Na aš ne iš Klaipėdos, todėl nepatarsiu kur nusipirkti, bet tikrai pirkau ir dar pirkčiau. Šiaip pradėdavau ieškoti tik sužinojus apie nėštumą, tad prisipirkaliojau tokių grožybių net su etiketėmis, kokių net turguj nerasi. O jei ką panašaus ir rasi, tai už žvėrišką kainą. Paskui gerai išskalbi, išdžiovini, dar su didžiule meile išlygini ir turi fantastiškų naujų mažyčių rūbeliukų
QUOTE(Auryte77 @ 2006 03 11, 23:09) Gal kas nors žino, kur Klaipėdoje rasti padėvėtų rūbų parduotuvę, kur būtų rūbelių naujagimiams. mano vaikis tik tokiais ir rengtas buvo QUOTE(allegro @ 2006 03 12, 11:20)
Jei nori nebrangių rūbelių ir labai gražių, nuvažiuok į Kretingos arba Gargždų turgų.
QUOTE(allegro @ 2006 03 12, 11:20) Na aš ne iš Klaipėdos, todėl nepatarsiu kur nusipirkti, bet tikrai pirkau ir dar pirkčiau. Šiaip pradėdavau ieškoti tik sužinojus apie nėštumą, tad prisipirkaliojau tokių grožybių net su etiketėmis, kokių net turguj nerasi. O jei ką panašaus ir rasi, tai už žvėrišką kainą. Paskui gerai išskalbi, išdžiovini, dar su didžiule meile išlygini ir turi fantastiškų naujų mažyčių rūbeliukų Mano dukrytės dauguma rūbelių iš skuduryno Jei turi galimybę nuvažiuok šeštadienį ar sekmadienį iki 13 valandos į Dituvos sodus,tikrai nenusivilsi
Taigi tikrai verta pirkti ir gražiai rengti mažučiukus
Ačiū visoms už patarimus. Reiks kada palėkti iki Gargždų ar Dituvos sodų.
O pačioje Klaipėdoje kaip ir nėra nieko?
Daug mazyliams rubeliu maciau Janonio g. (netoli konditerijos), bet ten taip viskas suversta...daug raustis reikia
Mano anyta pernai atostogavo Palangoj, tai turgaus teritorijoj atrado didžiulį "skuduryną" - pripirko visokių grožybių - vaikiškų ir ne tik...
sveikos mamos
noriu paklausinėt jūsų apie dėvėtų rūbų parduotuves...jose kūdikių rūbeliai pigesni...tačiau gal galėtumėte čia surašyti kur kokiose lankotės...noriu rast rūbelių nenutrintų savo 7 mėn kleckui ačių už pagalbą QUOTE(asta_ged @ 2007 01 14, 23:10) sveikos mamos noriu paklausinėt jūsų apie dėvėtų rūbų parduotuves...jose kūdikių rūbeliai pigesni...tačiau gal galėtumėte čia surašyti kur kokiose lankotės...noriu rast rūbelių nenutrintų savo 7 mėn kleckui ačių už pagalbą jau buvo kelios temos apie devėtų drabužių parduotuves ir mamos ten rašo, kur kas geriau, pgiau ir t.t. Pabandyk per paiešką pažiūrėt, tikrai turėtum rasti. O tiesą sakant eini per visas parduotuves ir ieškai. Čia manau priklauso, kokių prekių užveža. QUOTE(Isila @ 2007 01 15, 14:17) jau buvo kelios temos apie devėtų drabužių parduotuves ir mamos ten rašo, kur kas geriau, pgiau ir t.t. Pabandyk per paiešką pažiūrėt, tikrai turėtum rasti. O tiesą sakant eini per visas parduotuves ir ieškai. Čia manau priklauso, kokių prekių užveža. nu ne...neturiu laiko ieškot...jei žinočiau kuri geriau...bėgčiau...sutau[pyčiau laiko....
as perku "Humanoj" ir "Pasaulio drabuziai", ten beveik visi rubai nauji, o apie kokybe tai ir kalbos nera, geresne negu parduotuvese. nesenai nusipirkau kombinzona silta uz 25 lt, parduotuveje maciau panasu 150 lt! O kad reikia ieskot tai tikrai, reikia zinot kada nauja siunta ateis (galima pas pardavejas paklaust), kiek zinau "Humanoj" kas 5 sav. buna, ir ta pacia diena geriau eiti.
O kurioj vietoje yra sios dvi parduotuves?
QUOTE(dooovile @ 2007 01 30, 11:07) "humanu" yra mieste nemazai: Antakalnije, Savanoriu gale, par. "IKI MInskas" Zirmunuose, Kalvariju prie "Baldu rojaus" "Pasaulio drabuziai" - Antakalnije, prie Klinikos netoli; Jeruzalej, prie "Rimi"; Zalgirio "Maximoj", Savanoriu, prie pat "Gerosios Vilties" sustojimo Visu tai nezinau, vaziodama po miesta tesiog atkreipk demesi QUOTE(asta_ged @ 2007 01 23, 17:40) oi širdele, ieškodama padėvėtuose, tai tik pinigų gali sutaupyti, bet ne laiko Tiesa, ji ieško prie Zepelino klubo, lygtai...
Nieko ten tose humanose nerandu,visai maziem tai dar yra,bet va didesniem
QUOTE(naitas @ 2007 02 03, 12:44) oi širdele, ieškodama padėvėtuose, tai tik pinigų gali sutaupyti, bet ne laiko Tiesa, ji ieško prie Zepelino klubo, lygtai... Yra geras skudurynas Dalmeta prie Zepelinus klubo
as tai neperku. nes esu pritaringa.
kiek zinau anksciau žardej buvo dabar nezinau
Kalnieciu prekybos centre kur deveti drabuziai visai yra pasirinkimas. Nu iki 1 metuku kiek bodziuku vasarai ir po 1lt
Oj yra gerų vietelių, tik neišduosiu
ir aš padėvėtuose apiperku savo pupa, neperku nutrintu rubu
As irgi labai padoriu rubeliu randu! Net ne padoriu, o super sauniu!!!
Dazniausiai perkame naujus, nors kartais nueinu i Rygos. g. esancia parduotuve, ten buna neblogu rubeliu.
Sveikutes. Info kavianskoms:
Skudurynas Dauksos g., netoli pardes Silas, einant link Vilniaus g. , skudurynas Nemuno g. ten, kur veikia pigiu picu picerija, salia Ikiuko, kur pereja per Nemuno g. (cia geras taskas tikrai, visu rubu buna geru ir kaina mazesne), skudurynas Maironio/Kestucio g. kampas (cia vaikisku rubu rojus, saviskiui is sio daugiausia perku), skudurynas Kalnieciu prekybos centre (esu buvus pora kartu, nes tam kraste retai bunu, neblogas, kainos mazesne nei centre, skudurynas aleksoto turguje (rubus knist reikia, bet galima rasti geru ir itin pigiu), skurlynas salia Molo prekybos centro, truputi pavaziavus link sesto forto (ten greta yra proginiu rubu salonas), saviskiui nemazai pirkau is cia. Vienas neblogas yra Petrasiunuose, salia Silo pardes, truputi uzkistas uz Snoro kioskelio. Tai visi taskai, kur as lankausi O klaipedietems. Vaziuokite i Kretinga. Ten roju rojus. Mano mama pernai atostogavo Palangoj, tai mazajam pripirko uz nedaug super dideli kieki superiniu rubeliu
Jei jau lankotes skuduryne Kalnieciu prekybos centre,nepatingekit pereit i kita gatves puse,uz minijos baldu(buvusio Kauno kino teatro)pastato antram aukste yra visai neblogas ir dar man visai nieko Karmelavoj esanti devetu drabuziu parduotuve
QUOTE(Zuze @ 2007 08 08, 22:52) Jei jau lankotes skuduryne Kalnieciu prekybos centre,nepatingekit pereit i kita gatves puse,uz minijos baldu(buvusio Kauno kino teatro)pastato antram aukste yra visai neblogas ir dar man visai nieko Karmelavoj esanti devetu drabuziu parduotuve Jo, tas geras buvo kai mes su sese buvome dar studentes, t.y. pries kokius 8-9 m. Mama mus is ten rengdavo. Bet maniau, kad jo ten nebera. Veteranas skudurynas
laba, kaune vaziuojant link raudondvario yra sveriamas skudurynas, as ten lankausi kai mano mazoji pritruksta drabuziuku, yr ten visokiu ir demetu ir nutrintu, bet as ten pasikuiciu kokia valandele kita ir randu lb geru rubeliu, pati nei demetu nei nutrintu neimu, neatskirsi ar jie nauji ar ne. paieskojusius tikrai surastumete graziu rubeliu ir liktumete patenkintos.
i firmines einu bet dazniausiai apsisukus tenka iseiti kai pamatai kainas. QUOTE(krizzste @ 2007 08 27, 13:57) laba, kaune vaziuojant link raudondvario yra sveriamas skudurynas, as ten lankausi kai mano mazoji pritruksta drabuziuku, yr ten visokiu ir demetu ir nutrintu, bet as ten pasikuiciu kokia valandele kita ir randu lb geru rubeliu, pati nei demetu nei nutrintu neimu, neatskirsi ar jie nauji ar ne. paieskojusius tikrai surastumete graziu rubeliu ir liktumete patenkintos. i firmines einu bet dazniausiai apsisukus tenka iseiti kai pamatai kainas. O kurioje konkreciau vietoje? Gal ten, kur pervaziavus per Nevezio tilta vaziuojant link medelyno? Kazka esu girdejus, bet butu saunu gauti tikslesnes koordinates
Siandien ieskojau striukes mergytei, neradau... Tai ar ju nebuna padevuskese? O gal per anksti prekiauti striukemis?
QUOTE(krizzste @ 2007 08 27, 12:57) laba, kaune vaziuojant link raudondvario yra sveriamas skudurynas, as ten lankausi kai mano mazoji pritruksta drabuziuku, yr ten visokiu ir demetu ir nutrintu, bet as ten pasikuiciu kokia valandele kita ir randu lb geru rubeliu, pati nei demetu nei nutrintu neimu, neatskirsi ar jie nauji ar ne. paieskojusius tikrai surastumete graziu rubeliu ir liktumete patenkintos. i firmines einu bet dazniausiai apsisukus tenka iseiti kai pamatai kainas. As tai ten kelis kart buvau bet nieko gero neradau ,nebent kojinyciu ar trusikeliu vasarai esu pigiai pripirkusi savo maziukui. Gal as nemoku ten kuistis
Mamytės, o kur Vln skudurynai geresni? Ieškau liežuvį iškišus vaikui rudeninės striukės, bet nieko.... Buvau Pasaulio drabužiuose Žalgirio g kai naują siuntą atvežė, tai tik alkūnėm pasistumdžiau ir tiek
Kas patars? QUOTE(loncelotas @ 2007 08 31, 16:03) Mamytės, o kur Vln skudurynai geresni? Ieškau liežuvį iškišus vaikui rudeninės striukės, bet nieko.... Buvau Pasaulio drabužiuose Žalgirio g kai naują siuntą atvežė, tai tik alkūnėm pasistumdžiau ir tiek Kas patars? gal kas ir žino, bet mano akimis žiūrint, tai Vilniuj nieko gero nėra
o Gargžduose tikrai gerų rūbelių yra, tik kad dirba tik iki pirmos valandos, yra toks turguje kioskelis, tai ten vien vaikiški ir daug naujų - next, adams, george, early days firmų, kainos
Sveikos mergaitės
sveikos, pasidalinsiu ir as savo patirtim Kaune. kadangi kazkaip nei draugiu, nei giminiu, kurios vaikelius turetu, neturejau, tad teko pasivaiksciot iki gimdymo po skudurynus. Geriausi virsutiniu prekiu yra Humana (Kreves g., prie Eiguliu iki, centre- Ozeskienes, Kestucio), tai ten virsutiniu drabuziu ir vaikiukui, ir sau nesciai ir dar vyrui rasdavau uz gera kaina. ten buna asortimento visiskas atnaujinimas 1 kart/men, o iki to laiko taiko iv. nuolaidas, galiausiai po 2 lt. viska isparduoda. na ir papildo kasdien. taiva, reik pataikyt. Ir visai nebloga skuduryna atvaradau Silainiu turguj- tuose kioskuose. va, siandien rudenini kombinzona savo leliui nupirkau uz 13 lt.
|