gal kas turite PUZINO telefona?
labai laukciau i AZ
gal kas turite PUZINO telefona?
labai laukciau i AZ
Mes taip pat turim bėdą - sėklidžių vandenė. Gulejome santariskių vaikų ligoninėje dėl visai kitų bėdų ir pastebėjau pas vaikutį labai didelį guzą. Iškart nuvežė mus pas budinti chirurgą S.Strupą. Žodžiu patarė išsigydyti esamas bėdas, o paskui ruoštis operacijai. Paaiškino trumpai, na lyg aiškiai. Tik man norėtūsi daugiau paaiškinimų, nes skaičiau, kad vandenė išsivaikšto, gal nereiks operuoti. Nes dabar tas guzas žymiai mažesnis ir kartais visai sumažėja. Nors neaišku iki kokio amžiaus ji dar gali išsivaikščioti.
O mums operacija jau paskirta balanžio pab. O pas gyd. Puziną registruotis bus galima tik gegužės mėnesiui. Skaičiau, kad verta pas kelis gydytojus pasikonsultuoti, o nes pas vieną. Gal kas nors turite gyd. Puzino tel.Nr.? Labai prašyčiau parašyti į AŽ. Labai ačiū Ir gal ką nors žinote apie chirurgą S.Strupą? Na koks jis gydytojas, atsiliepimų ir pan. Labai lauksiu. Ačiū. QUOTE(mamyte 29 @ 2010 04 08, 09:17) Mes taip pat turim bėdą - sėklidžių vandenė. Gulejome santariskių vaikų ligoninėje dėl visai kitų bėdų ir pastebėjau pas vaikutį labai didelį guzą. Iškart nuvežė mus pas budinti chirurgą S.Strupą. Žodžiu patarė išsigydyti esamas bėdas, o paskui ruoštis operacijai. Paaiškino trumpai, na lyg aiškiai. Tik man norėtūsi daugiau paaiškinimų, nes skaičiau, kad vandenė išsivaikšto, gal nereiks operuoti. Nes dabar tas guzas žymiai mažesnis ir kartais visai sumažėja. Nors neaišku iki kokio amžiaus ji dar gali išsivaikščioti. O mums operacija jau paskirta balanžio pab. O pas gyd. Puziną registruotis bus galima tik gegužės mėnesiui. Skaičiau, kad verta pas kelis gydytojus pasikonsultuoti, o nes pas vieną. Gal kas nors turite gyd. Puzino tel.Nr.? Labai prašyčiau parašyti į AŽ. Labai ačiū Ir gal ką nors žinote apie chirurgą S.Strupą? Na koks jis gydytojas, atsiliepimų ir pan. Labai lauksiu. Ačiū. Sigitas Strupas labai geras gydytojas,jei jis pasake,kad operuoti reiktu,tai didziule tikimybe,kad ir bet kuris urologas pasakys ta pati.Manau,kad del tokios problemos kaip seklides vandene tikrai nereikia konsultuotis su keliais chirurgais-problema nesunkiai diagnozuojama ir issprendziama. QUOTE(Gafsa @ 2010 04 09, 18:10) Sigitas Strupas labai geras gydytojas,jei jis pasake,kad operuoti reiktu,tai didziule tikimybe,kad ir bet kuris urologas pasakys ta pati.Manau,kad del tokios problemos kaip seklides vandene tikrai nereikia konsultuotis su keliais chirurgais-problema nesunkiai diagnozuojama ir issprendziama. Mes operuosimės sėklidžių vandenę pas gyd. Bilių Santariškėse. Labai šaunus gydytojas.
Gal galite rekomenduoti gera suaugusiuju urologa Siauliuose?
Labai reikia. Aciu.
gal kas žinote ar klinikose dar tebedirba vaikų urologas Valentinas Juozas ?Labai reikia jo konsultacijos.
viskas išsisprendė į gerąją pusę
Sveikos rugpjucio men teko gulet su suneliu ligoninej 1,5 men jam tebuvo santariskese vaiku urologiniam skyriui. Daug mamu gerai atsilepe apie gyd Verkauska jis dabar yra to skyriaus vedejas mes ir dabar pas ji lankomes.
Mamytės, gal galite parašyti atsiliepimus apie gyd. D.Malčių. Mes klinikose uzsiregistravome, tai manau, kad papulsime pas ji. Nes kiek ziurėjau tai vaiku urologai tik 2 KMUK- Kilda ir Malčius
QUOTE(daret @ 2011 02 03, 19:18) Sveikos rugpjucio men teko gulet su suneliu ligoninej 1,5 men jam tebuvo santariskese vaiku urologiniam skyriui. Daug mamu gerai atsilepe apie gyd Verkauska jis dabar yra to skyriaus vedejas mes ir dabar pas ji lankomes. laba diena, mes pavasari vaziuosim pas Verkauska su suneliu. butu gerai jei i az parasytumete patarimus kokiu ti galite. busiu dekinga.
Vienas geriausiu urologu Vilniuje yra Kamarauskas, isgyde lietini slapimtakiu uzdiegima, aciu jam labai
QUOTE(Linikė @ 2011 02 19, 12:07) Mamytės, gal galite parašyti atsiliepimus apie gyd. D.Malčių. Mes klinikose uzsiregistravome, tai manau, kad papulsime pas ji. Nes kiek ziurėjau tai vaiku urologai tik 2 KMUK- Kilda ir Malčius Kaip jums sekėsi? Kokia nuomonė apie gydytoją? Mes irgi ruošiamės pas jį konsultacijai?
Mano patys geriausi atsiliepimai apie prof. Puzina Santariskese. Pries 6 metus operavo sunu, vietoj planuotos 20 min operacijos, paaiskejo, kad liga daug blogesne, tai operavo net 7 val keturiu metuku maziuka. Kas met vazinejame tikrintis- pakartotinai nebereikia kol kas operuotis.
labutis,
laukiu info apie Kilda ir Malciu kurie dirba Kauno klinikose
Mano patys geriausi atsiliepimai apie prof. Puzina Santariskese.
Sveikos mamytes
Bet turiu viena klausimuka jei kazkas susiduret su hipospadijos operacija. Ar jusu vaikuciui buvo nustatoma kraujo grupe? Ar galima atlikti sia operacija ir nezinant vaiko kraujo grupes? Atsiprasau, kad si klausima uzduodu sioje temoje, tiesiog nezinau kokioje temoje daugiau galeciau sito paklausti.... Mano vaikui kraujo grupe nenustatyta, pediatre sako, kad nereikia, taip pat skambinau i VUVL urologijos skyriu, ten su abejone irgi pasake, kad turbut nereikia, jei nera parasyta prie visu reikalingu tyrimu. Bet man sitaip neramu.......... Na nejaugi tikrai nereikia, o kas jei kokios nors komplikacijos operacijos metu.. Maza ka... Buciau be galo dekinga jei bent viena mamyte galetu pasidalinti savo patirtimi siuo klausimu.. Geriausia butu i az jei galima... QUOTE(Kinda @ 2011 09 29, 11:04) Sveika. Mes operavomės pas gyd. Puziną hipospadiją. Rašiau apie tai šioje temoje: http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...4671&st=300 Kraujo gr. nereikėjo.
Sveikos, mamos, ką manot apie urologą gyd. Kamarauską? Mes pas jį kaip tik lankėmės, šiaip visai nieko pasirodė. dabar mums pusė metų, kai bus du metukai teks daryti kiaušiukų nuleidimo operaciją. PAs ką geriau tai daryti?
p.s. santaariškių vaikų poliklinikoje teko susidurti su urologe Ivanauskiene, tai geriau pas ją neiti, nors jau kai mes papuolėm, tai aprėkė ir labai grubiai su vieno mėn mažiuku elgėsi, todėl pas ją negrįžau.
Oi, sveiki. Pasiskaiciau Jusu atsiliepimus... ir mes uzsirasem i Santariskes pas Griciu, tikiuosi bus geras
Sveikos mamytes,
Mano berniuko laukia kiausinelio nuleidimo operacija(greiciausiai uztriges pilve).Gal galetumet pasidalinti patirtimi kiek kas "kainuoja"?T.y., ar mokejot (ir kiek, jei mokejot) gydytojui, ar davet anesteziologui? Operacija numatyta pas Gilvyda Verkauska. Klausiu, nes kiek zinau vyru urologai yra dideli brangininkai(visgi vyriskas pasididziavimas). O kaip gi su vaikais? Is anksto labai dekoju QUOTE(darkred @ 2011 11 03, 16:01) Sveikos mamytes, Mano berniuko laukia kiausinelio nuleidimo operacija(greiciausiai uztriges pilve).Gal galetumet pasidalinti patirtimi kiek kas "kainuoja"?T.y., ar mokejot (ir kiek, jei mokejot) gydytojui, ar davet anesteziologui? Operacija numatyta pas Gilvyda Verkauska. Klausiu, nes kiek zinau vyru urologai yra dideli brangininkai(visgi vyriskas pasididziavimas). O kaip gi su vaikais? Is anksto labai dekoju Aš net nemaniau kad jiems reikia mokėti. Tai juk vaikai. Man rodos kiekvieno gydytojo (jei jis pasirenka šią profesiją) toks darbas. O kiek berniukui metuku ar mėnesių? QUOTE(kriiisteee @ 2011 11 03, 16:11) Aš net nemaniau kad jiems reikia mokėti. Tai juk vaikai. Man rodos kiekvieno gydytojo (jei jis pasirenka šią profesiją) toks darbas. O kiek berniukui metuku ar mėnesių? Sūneliui- metai ir trys mėnesiai. Kai kažkada dukrai teko daryti išvaržos operacija(tada jai buvo treji)-mes mokėjom.Kiek pamenu, buvo netgi nustatyta minimali kaina(sužinojau is panašaus likimo mamu).Tiesiog dėl vaiko norisi padaryti viską..
Labas visoms!!! Mes lankiemes pas Ivanauskiene (boba su k.......s ) pirmą kartą nuejom pačiupinejo peliuką ir išrase tepala tepem menėsi, atejom po menesio tai pasake kad aš nieko jam netepiau nes nei kiek netsistrauke, ir iskarto operacijaj užrašė. Vaikas susirgo, veliau vasasra nelabai norejom operuoti, tai kitam kartui užsirašėm pas Bilių, daktaras ji apžiūrėjo ir pamažu atytraukė jam varpytė, viskas puiku be jokios operacijos apsėjom. Tačiau skaudėjo mažajam, buvo ašaros pirmomis dienomis kai patepti reikėjo kad vel nepriliptų, na viskas jau praeity, apsėjom be narkozės.
QUOTE(kriiisteee @ 2011 11 03, 16:11) Aš net nemaniau kad jiems reikia mokėti. Tai juk vaikai. Man rodos kiekvieno gydytojo (jei jis pasirenka šią profesiją) toks darbas. Man tai keista, kai sakoma, kad gydytojai brangininkai - jie tiek brangininkai, kiek jam sumoka pats pacientas. Nejau jei sumokėtų mažiau, tas gydytojas brangininkas neatliktų savo darbą, arba atliktų blogai, nukentėtų jo kaip profesionalo reputacija ir pan. Mano vaiką operavo Verkauskas, nieko nemokėjom, viskas praėjo gerai. Antrą kartą operavo Puzinas Su Ivanauskiene teko susidurti seniau per konsultaciją, brrr....
oi, o mes penktadieni vaziuojam i Santariskes pas Kastyti Griciu, girdejau, kad jis neblogas daktaras...paziuresim....nors mes tik apziurai...bet vis tiek noresi, kad butu fainas...
QUOTE(darkred @ 2011 11 03, 16:47) Sūneliui- metai ir trys mėnesiai. Kai kažkada dukrai teko daryti išvaržos operacija(tada jai buvo treji)-mes mokėjom.Kiek pamenu, buvo netgi nustatyta minimali kaina(sužinojau is panašaus likimo mamu).Tiesiog dėl vaiko norisi padaryti viską.. Suprantu kas duoda kyšius, kartais ir pati taip elgiuosi. Tačiau jei neturi pinigų žmogus ką tuomet daryti, likti invalidu? Tuomet tenka pasikliauti gydytojo hipokrato priesaika, kur jis prisiekia gydyti ir atlikti savo pareigą. QUOTE(Tanika @ 2011 11 13, 02:58) Man tai keista, kai sakoma, kad gydytojai brangininkai - jie tiek brangininkai, kiek jam sumoka pats pacientas. Nejau jei sumokėtų mažiau, tas gydytojas brangininkas neatliktų savo darbą, arba atliktų blogai, nukentėtų jo kaip profesionalo reputacija ir pan. Mano vaiką operavo Verkauskas, nieko nemokėjom, viskas praėjo gerai. Antrą kartą operavo Puzinas Su Ivanauskiene teko susidurti seniau per konsultaciją, brrr.... Matau kas susidūrė su ivanauskiene tai visiems brrr. Nesuprantu jei tiek nepatenkintų mamų kodėl jos neperkelia į kokią suaugusių, ką aš žinau, pas tokią tikriausiai niekas nenorėtų eiti. bet su vaikais taip grubiai elgtis, toks jausmas kad jinai ne moteris, vyrai daug švelniau elgiasi nei jinai.
Sveiki, na tik grizom is Santariskiu gydytojo Griciu!!! man jis patiko.. Mano vaikas net neapsiverke pas ji, o tai nerealybe!!!!!!!!!!!!!!!!
Sveikos mamytes,
Narsau po interneta ieskau bet kokios informacijos apie hipospadijos operacija. Vaikuciui paskyre operacija vasario 1 d. tai labai jaudinuosi ir bijau Kaip jums sekesi po operacijos namuose? kaip susitvarkot su vaikuciui kai perisat zaizdele?
Mes buvome pas Ivanauskiene. tikrai nepatariu pas ja uzsirasineti. susidare ispudys, kad ji tik viena diagnoze zino ir visiems ja taiko, o gydymas - atitraukinekite apivarpe ir plaukite. nuejome pas kita urologa, tai pasirode, gydymas tik chirurginiu budu. taigi ruosimes operacijai.
|