Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Laura
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Afters
Sveiki 4u.gif norėčiau nuomonių apie vardą Laura. ax.gif Kaip sakoma, dažnai išgirdus vardą įsivaizduojame kažkokį žmogų, taigi kokios asociacijos su šiuo varduku? smile.gif
Ruby Tuesday
Man tai vienas tu vardu, apie kuriuos galiu pasakyti, kad ypatingu emociju nekelia. Manau, kad puikus pasirinkimas tevams, kurie vaikams nori paprasto vardo smile.gif
aggree
Geras smile.gif Ir mažybinis gražiai skamba Laurutė, Laurytė.
Vilma-Ieva
Pažįstu nemažai realių Laurų, bet man šis vardas vis tik labiausiai asocijuojasi su Frančesko Petrarkos sonetais Laurai. Nuostabus vardas!
WarnaLesa
schmoll.gif nelabai... blush2.gif
ciuke
Normalus vardas.
biti atskrend
Man sis vardas siejasi su letu, flegmatisku, neidomiu zmogum blush2.gif Nevadinciau savo dukros siuo vardu.
muminukas
vienas gražiausių moteriškų vardų.
ryyd
man patinka smile.gif
nutė
Tikrai gražus vardas smile.gif
*Liepa18*
Normalus... smile.gif Per viduriuką man toks...
ferrero
Man gražus smile.gif
Arvena
nu toks paprastas ax.gif gražus
bantukas
Grazus vardas.
jutela
Labai jau populiarus, kai augau mano kieme buvo net 6 Lauros, tai klabant vis sunku buvo suprasti, apie kuria Laura eina kalba
kregždutė
Geras vardas rolleyes.gif Kiek žinau Lauryčių tai visos pamaivos ir sexy mergaitės.
liah
o as manau kad tu lauru tai ant kiekvieno kampo..kur bepasisuksi -ten laura..
Mislingoji
Vardas kaip vardas smile.gif
Kristute97
QUOTE(liah @ 2011 09 18, 00:01)
*

negi tiek daug Lauru ? g.gif man paskutiniu metu is viso nebetenka sutikti zmoniu tokiu vardu rolleyes.gif
Iceland
QUOTE(kregždutė @ 2011 09 17, 15:56)
Kiek žinau Lauryčių tai visos pamaivos ir sexy mergaitės.
*

Kiek aš pažįstu irgi tokios pačios blush-anim-cl.gif
lina-linutia
man tai labai jau nusibodes, issikvepes vardas blush2.gif
Svarbi
Mano vardas Laura biggrin.gif Man 30m.klaseje buvome trys Lauros,vaiko nei vieno nezinau tokiu vardu,manau galima jau duoti varda,nebus kas antras,kai ne kai kurie dabar,manau sito vardo "mada"jau praejus biggrin.gif
Bet vardas man patinka,aciu mamai biggrin.gif
yalissa
labai grazus vardas wub.gif
ir nera jis jau toks ir daznas, pries 20-30 metu jis buvo labai populiarus, dabar jau retai kas vadina savo dukras siuo vardu.
kaleva
QUOTE(Afters @ 2011 08 24, 21:37)
Sveiki  4u.gif  norėčiau nuomonių apie vardą Laura.  ax.gif  Kaip sakoma, dažnai išgirdus vardą įsivaizduojame kažkokį žmogų, taigi kokios asociacijos su šiuo varduku?  smile.gif
*

Man tai vienas is grazesniu vardu wub.gif ir nedaznas vardas svarbiausia thumbup.gif
Laurika5
Aš taip pat dėkinga, kad turiu toki gražų varda... wub.gif , net jei turėčiau antrą dukrytę pagalvočiau apie šį vardą, nesvarbu, kad mano toks pats...
_Alba_
wub.gif
Martute
labai grazus vardas mirksiukas.gif
Giuste
Labai grazus mirksiukas.gif
Auskarija
tikrai gražus smile.gif
lekianti
QUOTE(liah @ 2011 09 18, 01:01)
*

nu nezinau nei 1nos nepazystu siamgyvenime tik savop dukriuka ,gal del to sis vardas man ipatingas wub.gif
jurgitulisb
man asocijuosasi su siltom simpatiskom merginos,grazus paprastas vardas 4u.gif
Myliu vaikus
QUOTE(jurgitulisb @ 2012 02 24, 15:50)
man asocijuosasi su siltom simpatiskom merginos,grazus paprastas vardas 4u.gif
*

na o man tai asocijuojasi su protingu, kruopsciu ir tvarkingu asmeniu. Bet cia esu saliska :]
kaleva
QUOTE(Myliu vaikus @ 2012 02 25, 05:36)
na o man tai asocijuojasi su protingu, kruopsciu ir tvarkingu asmeniu. Bet cia esu saliska :]
*

Viena Laura pazistu kuri visiskai netvarkinga { kaip ir jos motina},negrazi ,isterike doh.gif o kita Laura pazystu ,tai labai grazi ,gerai mokinasi visada pasitempus thumbup.gif
Myliu vaikus
QUOTE(kaleva @ 2012 02 25, 08:09)
Viena Laura pazistu kuri visiskai netvarkinga { kaip ir jos motina},negrazi ,isterike doh.gif  o kita Laura pazystu ,tai labai grazi ,gerai mokinasi  visada pasitempus  thumbup.gif
*

tai galvok apie ta Laura kuri turi teigiamas savybes :]
Laurina
Na tikrai savęs negirsiu, nežinau kiek tai asocijuojasi su vardu, bet esu ne pabaisa, nes vaikinų dėmėsio tikrai daug sulaukdavau, ir tvarka pas mane pirmoj vietoj, visada mėgau mokytis, ir dar kažkada kai bus daugiau laiko, bent vieną kalbą dar išmoksiu smile.gif
reginaxx79
Tokiu vardu yra mano vyro brolio žmona. Labai netikusi moteris, todėl ir vardas, kai jį išgirstu, visada asocijuojasi su ja. Jei jos nepažinočiau, būtų normalus eilinis vardas. O dabar schmoll.gif
Fufy
nusibodęs, o ir šiaip man nepatinka.
Chouchou
Labai jau dažnas
Nikė*
Visai gražus 4u.gif
Mrs.
Jeigu jums patinka, tai visai nieko. Patogu, nes uzsienyje lengvai istars.
RitaRazi
Grazus smile.gif
ŠEFĖ
AS ESU LAURA MAN 31 M. MAN SIS VARDAS SUPER NEI PER DAuG ISKRAIPYT GALI, GERAI SKAMBA TIEK SUAUGUS TIEK MAZAI mirksiukas.gif
kaleva
QUOTE(Mild@ @ 2012 04 02, 15:47)
AS ESU LAURA MAN 31 M. MAN SIS VARDAS SUPER NEI PER DAuG ISKRAIPYT GALI, GERAI SKAMBA TIEK SUAUGUS TIEK MAZAI mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif
uarda
Man patinka.
kroshkyte
patinka 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.