ar mergytes prausiat su muilu?is nuogirdu girdejau kad negalima prausti uzpakaliuko su muilu
Muiliukas mūsų draugas. Vaikiškas.
mes irgi vaikisku prausiam
Bent jau vaikai pripranta draugauti su muilu. Šiaip kartais ir be muilo apsiprausiam. Jei kada vaikas nenori muilo, tai ir neverčiu.
as tai kaip kada, kartais su muiliuku vaikisku, o kartais vien tik su vandeniuku prausiu
Aš tai su vaikišku muilu prausiu.
mes kol kas prausiam uzpakaliuka tik vandenuku
Aš negirdėjau, kad negalima prausti
O mes dazniausiai vien vandenuku prausiames. Kartais dar vaikiska muiliuka panaudojam, bet tikrai ne kasdien
Kasdien apsiprausiam be muiliuko, o kai einam į vonią maudytis, tada nusiplaunam su muiliuku viską. Kaip ir mums mamoms nėra gerai būti per daug "švariomis", taip ir mūsų atžalėlėms. Muilas sunaikina gerąsias bakterijas
Esu girdėjus, kad muilas nelabai gerai, nes išsausina gleivinę. Kaip ir suaugusioms moterims yra nepatariama praustis muilu intymiąsias vietas. Nesu nusiteikus prieš muilą kategoriškai, bet, manau, kad vandens pilnai užtenka užpakalio nuprausimui.
Mes apatinę dalį prausiam tik vakarais su vandenuku. Jei maudomės, tai pripilu i vonią su vandeniu vaikišką dušo želė, dar šampūno prikrenta nuo galvos Moralas: prauskitės taip, kad ir jūs, ir vaikas būtų patenkinti, nes kiekviena mama geriausiai žino, ko jos vaikui reikia...
Dažnai prausiames ir su muilu ,ir su dušo želė,ir su intimios higienos želė-kaip jom to momentu norisi
ne kasdien naudojam muiliuka,bet kas 2-3 dienos kai maudomes
o mes Derkomme Femme naudojam,kas kokias 3 dienas, o kas vakara su vandenuku. Nefrolege sake,kad tai vienintelis muiliukas,kuri galima ramiai naudot ir mazom mergytem
QUOTE(pupa_uoga @ 2006 04 18, 14:22) o mes Derkomme Femme naudojam O kur galima įsigyti šią priemonę? Ir kokia kaina? QUOTE Nors mociutes musu mamas ir mamos mus irgi kazkaip apiprausdavo ir be jokiu ten derkome feme...greiciausiai ukiniu muilu Niu tikrai ne ūkiniu muilu
Dercome Femme galima nusipirkt vaistinese. Kaina nemaza (bijau sumeluot, bet buteliukas kainuoja apie 35-40 lt), bet jo turetu uztekt tikrai kokiam pusmeciui, juk reikia tik laselio.
O as savo mazaja tik vandenuku prausiu, o kai maudomes tai kuneli prausiu su vaikisku SebaMed prausikliu, bet lyt. organu neplaunu. Tik vandenuku. Manau, kad pernelyg didele svara gali kaip tik baigtis kokia infekcija. QUOTE(Meilė @ 2006 04 19, 11:32) O kur galima įsigyti šią priemonę? Ir kokia kaina? Niu tikrai ne ūkiniu muilu Yra daugelyje vaistiniu,kaina apie 40lt, mums to buteliuko uztenka metams.(tetis irgi kartais naudoja Apie ukini muila taip sakiau,nes kazkada mokykloj aukletoja mums,mergyckoms, patare butent su ukiniu....
Kai maudomės - su muiliuku, o šiaip su vandeniu. Na po nakties, kai nusiima pampersą irgi vandenuko vien neužtenka.
Dercome Feme-bet juk cia ne vaikiskas?
Mes vakare su muilu, vaikisku, lietuvisku. QUOTE(nerile @ 2006 04 25, 12:04) Tai losjonas intymiu vietu prausimui Su malonumu prausciau ir as su vaikisku muiliuku,bet..
.
QUOTE(babania @ 2006 04 25, 19:56) . kas ligos priezastis,nesupratau O musiske gydytoja prie voneliu, dar femme patare... Svarbiausia,kad ir paraudimus baigiam pamirst ir ligoninese nesikankinam O jums nepasikartoja pielonefritas?Mes tai 5 kart sirgom
Sakes, kad vaikai tokiom ligom serga
Nu as zinau, kam FD skirtas, tik manau, kad ta intymioji vieta moteriai ir mergytei truputi gal kitaip subalansuotos, todel ir klausiu, ar vaikui tinkama priemone
Tfu tfu tfu tik viena karta sirgom,pusantru metuku buvo ir daugiau nepasikartojo,nors sake jei sirgo viena karta tai gali ir kartotis,bet kol kas dziaugiames daugiau nesirgusios
QUOTE(nerile @ 2006 04 26, 11:20) Sakes, kad vaikai tokiom ligom serga Nu as zinau, kam FD skirtas, tik manau, kad ta intymioji vieta moteriai ir mergytei truputi gal kitaip subalansuotos, todel ir klausiu, ar vaikui tinkama priemone pasak musu nefrologes,DF yra kolkas vienintelis losjonas,kuri galima naudoti net mazom mergaitem-tai taip iseitu,kad tinka ir ph ir visa kita Papildyta: QUOTE(babania @ 2006 04 26, 11:53) Tfu tfu tfu tik viena karta sirgom,pusantru metuku buvo ir daugiau nepasikartojo,nors sake jei sirgo viena karta tai gali ir kartotis,bet kol kas dziaugiames daugiau nesirgusios Gal ir mums butu kitaip....bet,cia jau apie gydytoju klaidas tema
mes taipat kai maudomes prausemes su vaikisku tindi muiliuku,bet uzpakaliuka prausiu tik su vandeniu,muilas girdejau negerai.
mes taip pat naudojam muiliuka zinoma vaikiska
o as zinau is pazistamos, kad pvz Vokietijoje vaikus maudo daugiausiai 2 kartus i savaite, nes daznas maudymas kenkia odelei, o ji juk tokia jautri... mano mazutei dar tik dvi savaites, bet po maudymo ziauriai serpetoja rankutes ir kojytes, tepu aliejuku, bet sunkiai praeina, todel maudau reciau...
QUOTE(pucukelis @ 2006 04 21, 14:09) Dercome Femme galima nusipirkt vaistinese. Kaina nemaza (bijau sumeluot, bet buteliukas kainuoja apie 35-40 lt), bet jo turetu uztekt tikrai kokiam pusmeciui, juk reikia tik laselio. O as savo mazaja tik vandenuku prausiu, o kai maudomes tai kuneli prausiu su vaikisku SebaMed prausikliu, bet lyt. organu neplaunu. Tik vandenuku. Manau, kad pernelyg didele svara gali kaip tik baigtis kokia infekcija. DF tikrai
Papildyta: Dukrą prausiau ir prausiu su vaikišku muilu. Nemanau, kad labai švaru po prausimo tik vandeniu
Ir man geriau viskas apsiplauna su muiliuku vaikisku
Prausiu su muilu,nieko blogo tame nematau
mes kartu su dukryte prausiames ,jau manau cia minetu Dercome-feme.ir jis mums
būtina prausti su muilu, mums taip pasakė daktarė, kuri gydė dukrytę kai gulėjom ligoninėj, aišku muiliukas geriau vaikiškas...
[quote=Meilė,2006 04 10, 17:35]
[i]Esu girdėjus, kad muilas nelabai gerai, nes išsausina gleivinę. Kaip ir suaugusioms moterims yra nepatariama praustis muilu intymiąsias vietas. Aš tai pritariu šiai nuomonei . Mano vyresnėlė kaip buvo maža turėjo problemų dėl to dažno prausimo . Buvo vasara ir žaisdavo ant smėlio , žinoma kaip gryždavai namo tai pirmiausiai į vonią prausti visos . Nuo to dažno prausimo su vaikišku muilu prasidėjo paraudimai paskui patino . Vežiau aš ją tada į Klinikas pas mergaičių ginekologe , pasakė kad per daug išsausėjusi gleivinė . O priežastis per dažnas prausimas muilu . Vargom mes ilgai , tepiau kažkokiu tepaliuku kad drėkintu . Kaip paklausiau kada viskas atsistatys į savo vietą tai man pasakė kad gali greit o gali ir tik kaip prasidės brendimas . Mažylei šios klaidos nebekartoju nes nesinori vėl pereiti visą tą patį vargą iš naujo . Tai aš manau kad prausti reikia muilu tik kaip vaiką maudai o vakariniai apsiprausimai tik su vandeniu .
Na praust 3 ar 4 kartus per diena, tai gal ir per daug. O viena karta apipraust tikrai nera blogai. Svarbu pasirinkti tinkama muiliuka ar prausikli.
Visalaik,nuo pat gimimo savo mergyte apiplaunu su skystu vaikisku muiliuku.Palei mane juk reik muilo...
As savo maze plaunu su muilu viena karta dienoje,kol kas jokiu blogumu nepastebejau
As taip pat is tu,kurios plauna su muilu savo stebukliukus-pupuliukus viena karta per diena.Naudojam SebaMed vaikiska.Liuks:)
viena karta per diena prausiu su muilu. daugiau-tik su siltu vandeniu.
as apiplaunu vakare einant miegoti su muilu ,o kartais tik po vandeniu subinyte pakisam.
mes irgi su muiliuku
Keleta kart dienoj apiplaunu ryte ir vakare su vaikišku muiliuku
Aš dabar vaikams nupirkau vaikišką BABY INTIMKA. Jis aliejaus pagrindu. Anksčiau apiprausdavau vaikišku paprastu muiliuku arba vaikišku skystu muilu
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 07 03, 20:10) Aš dabar vaikams nupirkau vaikišką BABY INTIMKA. Jis aliejaus pagrindu. Anksčiau apiprausdavau vaikišku paprastu muiliuku arba vaikišku skystu muilu atleiskit, bet nesuprantu aš tokių dalykų...pasvarstykim- daugelis ginekologų net suaugusioms moterims nerekomenduoja intymios higienos prausiklių, nes jie suardo natūralią florą, o čia norima kišti visokius prausiklius vaikui, kūdikiui, kuris dar toks gležnas..ir šiaip kam prausti tokiomis ,,kosmetikomis", spės per savo gyvenimą dar prisipraust... paprastai šikną savajai plaunu tik vandenuku (čia dieną kai padarom kakutį), o vakar kai maudomės vonioje kas antrą kartą prausiu su paprastu lietuvišku muiliuku tindi (atrodo taip vadinasi), be kvapų ir dažų nenaudojam nei šampūnų, nei skytsų muilų, nei putų...nematau reikalo vaiką nuodyti tokiomis nesąmonėmis... |