Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: SOREL sniegbčiai :)
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Tahoe
Radau tik temutę apie Columbia batus, o apie Sorel nieko ax.gif

Va tokius ziurineju ax.gif
user posted image

Gal kas pirkote panasius Sorel batukus su vailoku viduje su ~15cm pedute? 4u.gif
Dukros pedute dabar 15cm, tai negi pagal ju oficialiame puslapyje esancia dydziu lentele reiktu imti 10 dydi? g.gif
Tahoe
Negi niekas nepirko savo vaikiukams Sorel batuku? verysad.gif
jurgilas
Turim Sorel sniego batus, jie nera labai lengvi. Ant batuku raso kokiai kojytei tinka pv. 13 cm. Bet vidui padukas buna 14.7 cm.
Gal padejau. 4u.gif
muminukas
manno abu vaikai nešiojo, esu jais patenkinta, nors ir nėra labai lengvi. vienas ir dabar dar nešios, kitam žiemai Columbia nupirkau.
Papildyta:
centimetrais niekada nematuoju, imu didesnius šiek tiek, atnešiojo dvi žiemas. t.y. vieną žiemą buvo didoki, antrą - geri.
Tahoe
QUOTE(muminukas @ 2011 08 30, 12:18)
manno abu vaikai nešiojo, esu jais patenkinta, nors ir nėra labai lengvi. vienas ir dabar dar nešios, kitam žiemai Columbia nupirkau.
Papildyta:
centimetrais niekada nematuoju, imu didesnius šiek tiek, atnešiojo dvi žiemas. t.y. vieną žiemą buvo didoki, antrą - geri.
*

Aciu aciuks.gif
Del isaugimo tai net nezinau... Pernai pirkom dukrai zieminiu batukus, didesnius, tai buvo visa ziema per dideli, bet nesiojo, o sia ziema jau bus mazi... Tai as turbut pirksiu (jigu zinoma pataikysiu) toki dydi, koki dabar nesioja g.gif
luckyme
o gal kas gali pasakyti koks dydis butu viduje 13,5 cm paduku?buciau labai dekinga 4u.gif
jjuurrggaa
Mes taip pat šiai žiemai įsigijom Sorel sniego batukus.... laukiu nesulaukiu, kol galėsim juos avėti.. laaabai fainuoliai jie biggrin.gif Tikrai nesunkūs (gal čia nuo modelio priklauso) g.gif Kitai žiemai irgi tokių ieškosiu savo abiems vyrukams..

Mano mažylio pėdutė nėra 14 cm ilgio, bet pirkom 25,5 dydio batukus, kurie yra skirti 14 cm pėdutei. Dar laisvoki, bet.... apavus storesnę kojinytę, bus thumbup.gif

Mūsų modeliukas štai toks http://www.sorel.com/FLURRY%E2%84%A2-TP-%7...default,pd.html
renite
Mums patiko labai,praeita ziema nesiuojo sunus ir kitokiu nenoriejo,niekad nededavau kojinites jokios net plonos tik ant plonu pedkelniu per didziausius salcius kiek mes iseidavom kojos buvo labai siltos ir sausos,tikrai verti diemesio,niera super lengvus,kiek sunkoki,bet netrukde tas mums ir tik padidinti sakyciau 4u.gif
setute
Silti,geri,kokybiski,kojytes tikrai nesale,neprireike papildomos kojinytes,tik truputi sunkoki lyginant su dabar turimais KAmik,bet cia ir nuo modeliuko priklauso.
erikiuxxx
QUOTE(Tahoe @ 2011 08 27, 15:04)
Radau tik temutę apie Columbia batus, o apie Sorel nieko ax.gif

Va tokius ziurineju  ax.gif

Gal kas pirkote panasius Sorel batukus su vailoku viduje su ~15cm pedute?  4u.gif
Dukros pedute dabar 15cm, tai negi pagal ju oficialiame puslapyje esancia dydziu lentele reiktu imti 10 dydi?  g.gif
*

vakar gyvai ciupinejau abieju firbu batukus, tai columbia per pus lengvesni, jej ne daugiau ax.gif
shokoladas123
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 03, 14:02)
vakar gyvai ciupinejau abieju firbu batukus, tai columbia per pus lengvesni, jej ne daugiau ax.gif
*

Pritariu - Columbia lengvučiai, o Soler sunkūs guminiai batai.
Bet jie ir skirtingi labai - vieni termo kaip supratau, o kiti tikri veltiniai. 4u.gif

Mano nuomone, Soler iki č metukų vaikui nepirkčiau, nes žiemą per sniegą ir taip sunku eiti, o dar jei prisideda svoris nuo batų, jau visai sunku tuos pirmuosius žingsniukus dėlioti. ax.gif
perlixike
Turim ir sorel ir kamik ir columbia ir lansend. Tai columbia lengviausi, bet man asmeniskai geriau ir silciau sorel ir kamik, kur su veiloku thumbup.gif
*Lina*
QUOTE(perlixike @ 2012 01 29, 20:11)
  bet man asmeniskai geriau ir silciau sorel ir kamik, kur su veiloku thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
mano dukra turi columbia deja deja, kojytės jai šala su jais verysad.gif sūnus turi sorel su veiloku ir kojytės šiltut šiltutėlės būna smile.gif Kitąmet dukrai ieškosių sore'liu 4u.gif
erikiuxxx
QUOTE(*Lina* @ 2012 01 29, 22:13)
drinks_cheers.gif
mano dukra turi columbia deja deja, kojytės jai šala su jais verysad.gif sūnus turi sorel su veiloku ir kojytės šiltut šiltutėlės būna smile.gif Kitąmet dukrai ieškosių sore'liu 4u.gif
*

Gali buti ir kitu firmu batukai, bet man svarbiausia kad su vailoku ar austa vilna butu, jie silciausi thumbup.gif

=================

istrauka is cia, gal kam pravers smile.gif
http://gyvenimas.delfi.lt/grozis_ir_sveika...s.d?id=55003725

2 klaida

Mamos ir močiutės vesdamos vaikus į lauką mauna jiems po kelias poras vilnonių kojinių. Po to įspraudžia kojas į batus. Tai didžiulė klaida. Pirmiausia suspaustose kojose sutrinka kraujotaka, antra, dingsta oro pagalvė, kuri sudaro barjerą šalčiui, todėl kojos šąla daug labiau nei būnant vienomis kojinėmis.
Arnytė
Manau Sorel panašiai kaip KAMIK.Turim Kamik sniego batus...bet man nepatinka jei.Kojytės šaltos vaiko doh.gif neaunu kojinių tikrai,kad koja būtų suspausta bet vistiek kojytės šaltos būna.Antrą kart nepirksiu Jų tikrai man nepatiko.Sunkoki.Columbia tikrai lengvesni bet dėl šiltumo nežinau.
perlixike
QUOTE(Arnytė @ 2012 02 10, 13:43)
Manau Sorel panašiai kaip KAMIK.Turim Kamik sniego batus...bet man nepatinka jei.Kojytės šaltos vaiko  doh.gif neaunu kojinių tikrai,kad koja būtų suspausta bet vistiek kojytės šaltos būna.Antrą kart nepirksiu Jų tikrai man nepatiko.Sunkoki.Columbia tikrai lengvesni bet dėl šiltumo nežinau.
*

O as tik sorelius ar kamikus tik ir tepirkciau, vaiko kojos visada siltos, ko nepasakyciau apie columbia smile.gif
taškas
Sveiki,

gal patarsite, kokį Sorel batu dydį imti, jei vidinio paduko dydis turėtu būti 18 cm?

ačiū 4u.gif
perlixike
QUOTE(taškas @ 2012 02 15, 21:05)
Sveiki,

gal patarsite, kokį Sorel batu dydį imti, jei vidinio paduko dydis turėtu būti 18 cm?
ačiū 4u.gif
*

pas mus su veiloku uk 9 (27), viduj 17cm, Tai jums turbut reiktu 28-29d g.gif
stauskute
QUOTE(perlixike @ 2012 02 16, 21:58)
pas mus su veiloku uk 9 (27), viduj 17cm, Tai jums turbut reiktu 28-29d g.gif
*

Vis delto tikriausiai priklauso ir nuo modeliuko. Pas mus US 9, 25 EUR, su issiimamu veilokiuku, veilokiuko viduje yra 16,5 cm.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.