Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikas kosti ar galima maudyti ?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
Vilmamute
sveikos mamytes gal galite patarti mano mazoji pakoso jau savaite tiek ir nesimaudeme jau reiketu bet nezinau ra nebus blogiau po maudiniu.
vaivora
Sveika ax.gif

As tai siulyciau numauditi 4u.gif Gal ji kosti del to, kad uzspringsta seilytemis? g.gif Mano leliukas irgi pakosti, bet as pastebejau, kad jis dazniausiai kosti nuo per didelio seiliu kiekio. ax.gif
As manau nieko baisaus nenutiks, ipilk siltesnio vandenuko ir numaudzius greitai siltai aprenk ir viskas bus gerai ax.gif
Anandita
man tai atrodo kad šitą temą reikėjo rašyt prie vaikų sveikatos g.gif
Asta'J
Mano mažius irgi pakosėdavo, nes 6 mėn pradėjo dygti dantukai, tai daugiau seilių susidaro ir pakosti. Aš tai maudydavau...

Lakūdra
QUOTE(AsJa @ 2006 03 13, 16:46)
Mano mažius irgi pakosėdavo, nes 6 mėn pradėjo dygti dantukai, tai daugiau seilių susidaro ir pakosti. Aš tai maudydavau...
*

maudydama patalpa pasildyk kokiu elektriniu sildyduvu,ir tuo paciu maziu pagarink
alonija
Man daktare sakė,kad galima maudit net karščiojanti vaika
kaunietuke
Mums tai daktare sakydavo,kad kosinti ar sluoguojanti vaika maudyti galima.jei turi vos temperaturos,neplauk galvytes.
Vilsen
aš maudau jei kosti mažiukas ir nieko.Tik svarbu,kad nesušaltu
evemaska
Kai mano mazute susirgo,man gyd. neliaido maudyt,pasake kai pasveiks tada galima.tai mazyle buvo nemaudyta 3 sav. verysad.gif
Mike
QUOTE(Vilmamute @ 2006 03 13, 13:10)
sveikos mamytes gal galite patarti mano mazoji pakoso jau savaite tiek ir nesimaudeme jau reiketu bet nezinau ra nebus blogiau po maudiniu.
*

Jeigu neturi temperaturos, arba ne didesne kaip 37.5, maudyti galima, tik, aisku, nesusalkit po maudyniu - kad kambary nebutu skersvejo, ir kepuryte uzdekit kol galvyte pradzius.
inga-uk
ziurint dar kaip koso mazylis, jei del susikaupusiu seilyciu tai galima aisku, bet jei su karkaliukais tai nemaudyciau as schmoll.gif , manoji daznai pakosti, bet del to kad per daug seiliu o dar nemoka normaliai nuryt mirksiukas.gif
o del gydytoju nuomones, tai vienos vienaip sako kitos kitaip mirksiukas.gif jei manoji sirgtu tai tikrai nemaudyciau schmoll.gif juk ne metus sirgs, kad nepabutu be vandens, galima ir taip nuprausti kudiki ax.gif
sarafea
as maudau,ar kosti ar sloguoja,bet va kai temperaturos turi tai ne schmoll.gif biggrin.gif
strazdanėlė...
QUOTE(Mike @ 2007 03 06, 15:18)
Jeigu neturi temperaturos, arba ne didesne kaip 37.5, maudyti galima, tik, aisku, nesusalkit po maudyniu - kad kambary nebutu skersvejo, ir kepuryte uzdekit kol galvyte pradzius.
*

tai pat manau thumbup.gif
natasonok
QUOTE(Vilmamute @ 2006 03 13, 13:10)
*

Mums irgi taip buvo mazyle pakoso ir nebuvo temperaturos, daktare sake, kad negalima maudyti vaikiuko g.gif
Ingema
4u.gif As maudydavau dukryte ,kai ji sirgdavo. Svarbu paskui nesusalt,i lauka neit! 4u.gif
aaushra
Aš irgi maudau,nors gydytoja mums sakė nemaudyti jei sloga,ir kosėja,bet kartais ta sloga net 2 savaites uzsitęsia,tai negi tiek laiko nemaudyti schmoll.gif
Belatrikse
Net nesusimasciau ar kai kosti nemaudyt smile.gif madau kiekviena vakara.
olega
as geriau palaukciau dar savaite nemaudzius. Juk nieko baisaus nenutiks. Su skudureliu galima apvalyti kakliuka, pazastis ir rankytes. Nors daugelyje straipsniu rasoma, kad vaikucius maudyti galima ir su temperatura, bet man tai kaskaip baisoka. As savaja karta ismaudziau bekosincia ir veliau apsirgo angina. Nuo to sykio esu atsargi, geriau vaikas bus nesvarus, nei sergantis..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.