sveikos mamytes gal galite patarti mano mazoji pakoso jau savaite tiek ir nesimaudeme jau reiketu bet nezinau ra nebus blogiau po maudiniu.
Sveika
As tai siulyciau numauditi As manau nieko baisaus nenutiks, ipilk siltesnio vandenuko ir numaudzius greitai siltai aprenk ir viskas bus gerai
man tai atrodo kad šitą temą reikėjo rašyt prie vaikų sveikatos
Mano mažius irgi pakosėdavo, nes 6 mėn pradėjo dygti dantukai, tai daugiau seilių susidaro ir pakosti. Aš tai maudydavau...
Man daktare sakė,kad galima maudit net karščiojanti vaika
Mums tai daktare sakydavo,kad kosinti ar sluoguojanti vaika maudyti galima.jei turi vos temperaturos,neplauk galvytes.
aš maudau jei kosti mažiukas ir nieko.Tik svarbu,kad nesušaltu
Kai mano mazute susirgo,man gyd. neliaido maudyt,pasake kai pasveiks tada galima.tai mazyle buvo nemaudyta 3 sav.
QUOTE(Vilmamute @ 2006 03 13, 13:10) sveikos mamytes gal galite patarti mano mazoji pakoso jau savaite tiek ir nesimaudeme jau reiketu bet nezinau ra nebus blogiau po maudiniu. Jeigu neturi temperaturos, arba ne didesne kaip 37.5, maudyti galima, tik, aisku, nesusalkit po maudyniu - kad kambary nebutu skersvejo, ir kepuryte uzdekit kol galvyte pradzius.
ziurint dar kaip koso mazylis, jei del susikaupusiu seilyciu tai galima aisku, bet jei su karkaliukais tai nemaudyciau as
o del gydytoju nuomones, tai vienos vienaip sako kitos kitaip
as maudau,ar kosti ar sloguoja,bet va kai temperaturos turi tai ne
Aš irgi maudau,nors gydytoja mums sakė nemaudyti jei sloga,ir kosėja,bet kartais ta sloga net 2 savaites uzsitęsia,tai negi tiek laiko nemaudyti
Net nesusimasciau ar kai kosti nemaudyt
as geriau palaukciau dar savaite nemaudzius. Juk nieko baisaus nenutiks. Su skudureliu galima apvalyti kakliuka, pazastis ir rankytes. Nors daugelyje straipsniu rasoma, kad vaikucius maudyti galima ir su temperatura, bet man tai kaskaip baisoka. As savaja karta ismaudziau bekosincia ir veliau apsirgo angina. Nuo to sykio esu atsargi, geriau vaikas bus nesvarus, nei sergantis..
|