nuo kada galimama vaikuciams i darzoviu tirele ideti kopustelio manajai jau 6 menesiai
Sveikute
Ir pilvą pūsti gali ir šeip žinok kopūstas nėra labai lengvai virškinamas, reikia gerai , kad išvirtų, sėkmės
sveikute,as tai mazajai dabar pradejau duoti,ir visai nieko
mes valgom nuo 4 mėn.
Sveikutė
Mes paprastą kopūstėlį pradėjom valgyti nuo 4 mėn. O dabar mums 5 su puse mėn ir mes jau valgom kalafijorus, briuselio kopūstus, brokolius. Svarbiausiai pradžiai nepadauginti. Ir dar aš paėmusi kopūsto lapą stengdavausi taip išplėšyti, kad kuo mažiau būtų "siūlų" (tokių gyslelių). Mažylis daug geriau valgo ir po burnyte nesivelia
As savajai kopusta pradejau duoti nuo 4.5men.,nes man ji koses vien su bulve ir morka nevalge,o kai idejau kopusta tai su malonumu.
As pradejau duoti kopusta nuo 6 men, verdu kartu su bulve ir morka...Idedu pora lapu ir maniskis valgo, net ausys linksta
aš tai kažkaip susilaikydavau nuo kopūsto. vietoj jo dedu brokolį... nu reiks ir man su bulvele ir morkyte išvirt kopūstėlį
labai aciu uz atsakymus jau ir mes paragavome labai patiko.
QUOTE(mamke @ 2006 03 14, 23:41) As savajai kopusta pradejau duoti nuo 4.5men.,nes man ji koses vien su bulve ir morka nevalge,o kai idejau kopusta tai su malonumu. Mes nuo 6,5 mėn. paragavom. Mano virtos bulvės su MP, bulvės su morka tai buvo O vat pirktines maumojo po truputį. O išviriau bulvė, morka + kopūstas (smulkiai pjaustytas) - ir suėjo po 150 su virš. Žiūrėsim kaip toliau.
Bulve, morka+kopusta valgome nuo 4men., o nuo 4,5men. ir kalafijora pradejome
Mes valgome maždaug nuo 7.mėn.
mes nuo 6 mėn - nenoriai valgom daržoves, bet valgom
as 7men pradejau, bet nedaug duodu kol kas
kopustas turbut buvo trecia darzove -tai nuo 6 men tikrai jau valgem -ir nieko nei su viduriukais, nei su pilvuku
mes valgom nuo 5 men, dedu nedaug i darzoviu koses ir valgo labai gerai
Mums beveik 5 men siandien ir pabandysim kosyte su kopusteliu,idomu ar valgys
Labuka,o as girdejau kad reikia pirmiau nuplikinti karstu vandeniu ir tik tada virti.Nors pati dar nedaviau bet reikes pabandyti
Aš kopūstą duodavau nuo 6 mėn. Tiksliau- žiedinį, brokolį. Tikrą kopūstą paragavo 9 mėn.
mes kopusta pradejom valgyti mazdaug nuo 6,5 men.
o mes ir kopusta ir briuselio kopustukus valgom nuo 7men.
o kada galima pradeti duoti kalafiora?
kopusta mes valgom jau nuo 5men pati megstamiausia kosyte kopustas morka bulve
Mes jau savaite kaip valgom kopusta, ispradziu labai raukesi, o dabar tik duok
mes paprasto kopūsto dar neragavom kažkodėl
man gydytoja sake jau duoti nuo 4men.kopusto
mes kopustus dedama i kosyte su morkyte ir bulve siaip tai skaniai valgo
nuo septinto davėm, iki šešto tik MP
|