Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kada galima duoti kopūsto?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Vilmamute
nuo kada galimama vaikuciams i darzoviu tirele ideti kopustelio manajai jau 6 menesiai
Austre 123
Sveikute 4u.gif jau truputi gali duoti kopusto aš nuo 6 mėnesiu duodavau pilnumoi neperdaug nes paskui gali viduriukai palaisvėt
ENIGMA
Ir pilvą pūsti gali ir šeip žinok kopūstas nėra labai lengvai virškinamas, reikia gerai , kad išvirtų, sėkmės biggrin.gif
laperla
sveikute,as tai mazajai dabar pradejau duoti,ir visai nieko good.gif ,verdu morka,bulve ir kopusta,patenkinta niamniuka daro tongue.gif mirksiukas.gif
Oksis
mes valgom nuo 4 mėn.
Dryzute
Sveikutė 4u.gif

Mes paprastą kopūstėlį pradėjom valgyti nuo 4 mėn. O dabar mums 5 su puse mėn ir mes jau valgom kalafijorus, briuselio kopūstus, brokolius. Svarbiausiai pradžiai nepadauginti. Ir dar aš paėmusi kopūsto lapą stengdavausi taip išplėšyti, kad kuo mažiau būtų "siūlų" (tokių gyslelių). Mažylis daug geriau valgo ir po burnyte nesivelia
mamke
As savajai kopusta pradejau duoti nuo 4.5men.,nes man ji koses vien su bulve ir morka nevalge,o kai idejau kopusta tai su malonumu.
donatele
As pradejau duoti kopusta nuo 6 men, verdu kartu su bulve ir morka...Idedu pora lapu ir maniskis valgo, net ausys linksta lotuliukas.gif
Jacobs
aš tai kažkaip susilaikydavau nuo kopūsto. vietoj jo dedu brokolį... nu reiks ir man su bulvele ir morkyte išvirt kopūstėlį rolleyes.gif gal nepratrysim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
taisas
labai aciu uz atsakymus jau ir mes paragavome labai patiko.
Double Latte
QUOTE(mamke @ 2006 03 14, 23:41)
As savajai kopusta pradejau duoti nuo 4.5men.,nes man ji koses vien su bulve ir morka nevalge,o kai idejau kopusta tai su malonumu.
*

Mes nuo 6,5 mėn. paragavom. Mano virtos bulvės su MP, bulvės su morka tai buvo schmoll.gif ir šiaip fui.
O vat pirktines maumojo po truputį.

O išviriau bulvė, morka + kopūstas (smulkiai pjaustytas) - ir suėjo po 150 su virš.
Žiūrėsim kaip toliau.
rena
Bulve, morka+kopusta valgome nuo 4men., o nuo 4,5men. ir kalafijora pradejome thumbup.gif
Bretane
QUOTE(laperla @ 2006 03 13, 14:15)
sveikute,as tai mazajai dabar pradejau duoti,ir visai nieko  good.gif  ,verdu morka,bulve ir kopusta,patenkinta niamniuka daro  tongue.gif  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Valgom kažkur nuo 7mėn. ir viskas thumbup.gif
ingeborga
Mes valgome maždaug nuo 7.mėn.
Emperatriz
mes nuo 6 mėn - nenoriai valgom daržoves, bet valgom smile.gif
Siracusa
as 7men pradejau, bet nedaug duodu kol kas g.gif irgi del pilvuziuko bijau g.gif
besiba
kopustas turbut buvo trecia darzove -tai nuo 6 men tikrai jau valgem -ir nieko nei su viduriukais, nei su pilvuku thumbup.gif aisku, as gerai isverdu -jau perverdu turbut blush2.gif blush2.gif bet valgo super
inga-uk
mes valgom nuo 5 men, dedu nedaug i darzoviu koses ir valgo labai gerai thumbup.gif
eiwile
Mums beveik 5 men siandien ir pabandysim kosyte su kopusteliu,idomu ar valgys g.gif
Gintarex
Labuka,o as girdejau kad reikia pirmiau nuplikinti karstu vandeniu ir tik tada virti.Nors pati dar nedaviau bet reikes pabandyti smile.gif
gupija
Aš kopūstą duodavau nuo 6 mėn. Tiksliau- žiedinį, brokolį. Tikrą kopūstą paragavo 9 mėn.
zyd
mes kopusta pradejom valgyti mazdaug nuo 6,5 men.
Druska*
o mes ir kopusta ir briuselio kopustukus valgom nuo 7men. thumbup.gif 4u.gif
renatuxre
o kada galima pradeti duoti kalafiora?
Edeva
kopusta mes valgom jau nuo 5men pati megstamiausia kosyte kopustas morka bulve thumbup.gif
tali3
Mes jau savaite kaip valgom kopusta, ispradziu labai raukesi, o dabar tik duok thumbup.gif
Meina
mes paprasto kopūsto dar neragavom kažkodėl smile.gif , valgom brokolius ir kalafijorus
renatuxre
man gydytoja sake jau duoti nuo 4men.kopusto
asta sal
mes kopustus dedama i kosyte su morkyte ir bulve siaip tai skaniai valgo
Pakalnutės
nuo septinto davėm, iki šešto tik MP rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.