rugiagele26
2011 08 28, 11:10
 57 tema56 tema55 tema54 tema53 tema52 tema51 tema50 tema49 tema48 tema36-47 temos1-35 temosĮ PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visokiausius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrėžti - papuoštus, manau ,paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne.
Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą, iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) bei kas tai per tortas. To reikia, kad kiekvienam naujokui, ir ne tik, būtų aišku ir suprantama. Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema. Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-oji barbė ar tūkstantinis beze/grietinėle puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jūs esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos. Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam.
Konstruktyvi kritika yra sveikintinas dalykas, o ginčus ir nepasitenkinimus prašome pasilikti sau. Taip pat norėčiau priminti, kad labai daug informacijos ir receptų galite surasti viršuje esančiose temose, tiek saldumynų receptus, tiek papuošimo būdus
TORTŲ PUOŠIMAS BE KOMENTARŲ ČIA Taigi, puošiam tortus ir nepamirštam pasirodyti su savo kūriniais
eda.dita
2011 08 28, 11:19
kirbe, nuostabus tortai! Su leliuku - kruopstumo virsune!!!  Vestuvinis labai ir net labai grazus  . Ir su aguonomis fantastinis
astatortas
2011 08 28, 11:44
eda.dita
2011 08 28, 12:04
astatortai - dvieju aukstu vestuvinis tortukas man labai patiko, bet dar labiau suzavejo toks smulkus kringeliavimas ant tauriu ir torto  Cia jus su beze, ar su aisingu kringeliavote? ir kuom torta dengete - mase, ar aptepet kokiu kremu? Butu malonu, kad dedant nuotraukas trumpai aprasytumet kuom puosete, nes labai padeda tokia info kitoms kepejelems
astatortas
2011 08 28, 12:16
QUOTE(eda.dita @ 2011 08 28, 13:04) astatortai - dvieju aukstu vestuvinis tortukas man labai patiko, bet dar labiau suzavejo toks smulkus kringeliavimas ant tauriu ir torto  Cia jus su beze, ar su aisingu kringeliavote? ir kuom torta dengete - mase, ar aptepet kokiu kremu? Butu malonu, kad dedant nuotraukas trumpai aprasytumet kuom puosete, nes labai padeda tokia info kitoms kepejelems  Aciuka uz ivertinima, labai malonu,kad nenupeikiat mano tortuku, bet as vertinu ir kritika. Pirmas su taurem dengta bezu ir puosta aisingo kringeliukais, o antras-dengtas pastilazu, kringeliukai taip pat aisingas ir taures-aisingas. Kirbe, super!!! ypac man su aguonom ir ramunem  labai graziai tas pynimas atrodo, as deja dar nemoku
Užsispyrėlė
2011 08 28, 12:35
Nuostabūs tortai dabar nagrinėju Kirbės bačkutę, nes artėja draugų gimtadienis ir svarstau tai kaip vieną variantų, bet kaži ar bus man tai įmanoma misija Noriu paklausti, kaip jūs išgaunat masės blizgesį? lyg skaičiau, jog degtine tepama, ar aš kažka maišau
skirmantuks81
2011 08 28, 12:48
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2011 08 28, 13:35) Nuostabūs tortai dabar nagrinėju Kirbės bačkutę, nes artėja draugų gimtadienis ir svarstau tai kaip vieną variantų, bet kaži ar bus man tai įmanoma misija Noriu paklausti, kaip jūs išgaunat masės blizgesį? lyg skaičiau, jog degtine tepama, ar aš kažka maišau  va ir aš susiruošiau to pačio paklausti, nes irgi žiūrėjau žiūrėjau, nu tortukas nuostabus, tiksliau visi nuostabūs, bet bačkutės nesu dariusi, tai ir studijuoju atidžiau  nu fainuolė man ji, ir tas blizgesys, raštas kaip tikras atrodo
Kokie grazus tortai, kaip graziai prasidejo tema. Kirbe, kada tu speji? Man fantastiskas su beze ir zalsvu bantuku, tobulas, o aguonos KOKIOS, neturiu zodziu, kokios grazios Astatortas, rozes labai grazios ir labai grazi persikine spalva. Ir labai grazus tas smulkus kringeliavimas Bet Jus man pasakykit, kaip Jus spejat tiek tortu padaryt, viens uz kita grazesnis Lyginant su Jumis as tai kukliai siandien labai Vestuvinis tortas su hortenziju ziedais Naitai, aciu tau labai, kad padejai surast formeles 
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2011 08 28, 12:35) Nuostabūs tortai dabar nagrinėju Kirbės bačkutę, nes artėja draugų gimtadienis ir svarstau tai kaip vieną variantų, bet kaži ar bus man tai įmanoma misija Noriu paklausti, kaip jūs išgaunat masės blizgesį? lyg skaičiau, jog degtine tepama, ar aš kažka maišau  mano bačkutė dažyta rudais dažais atskiestais su degtine.....jau ant apdengto torto......raštui yspaudų neturiu,tai tiesiog ant iškočiotos masės ratuku arba neaštriu peiliuku išraižau tokia medžio imitacija...apdengiu tortą,o tada jau nudažau..... Asseni,vienas tortas,bet ko vertas......
astatortas
2011 08 28, 13:01
Užsispyrėlė
2011 08 28, 13:10
QUOTE(kirbe @ 2011 08 28, 13:01) mano bačkutė dažyta rudais dažais atskiestais su degtine.....jau ant apdengto torto......raštui yspaudų neturiu,tai tiesiog ant iškočiotos masės ratuku arba neaštriu peiliuku išraižau tokia medžio imitacija...apdengiu tortą,o tada jau nudažau.....
Kirbe, Astatortas, Aciu Ir dar vienas, vaikiskas
@adrij@
2011 08 28, 13:46
Laba diena visoms . NEVARDINU VISŲ TORTŲ , NES VISI PUIKŪS , VISI , ir naujokių ir " senolių " kepejėlių .... ....bet eda.dita barbė - fantastiška  , ir malonu , kad saugai mano tortus savo kietam diske , jei mano diskui kas nutiktų , žinosiu iš ko prašyti pagalbos , juos susikelti vėl  . Bijau dėti savo , nes jei tik įdedu tuoj užverda pykčiai  .
akilezna
2011 08 28, 13:53
QUOTE(@adrij@ @ 2011 08 28, 15:46) Laba diena visoms . Bijau dėti savo , nes jei tik įdedu tuoj užverda pykčiai  . Nebus, nebus pykciu, o jeigu kas ir nores, geriau nekreipt demesio  nekantriai laukiu torciuku  Asseni du torciukai tobuli ir jauciasi siluma, tiesiog niam, niam  astatortas ir kirbe irgi superiniai, pas kirbe netgi nucopynau viena  tikriausiai darysiu kazka panasaus mamos gimtadieniui.
rugiagele26
2011 08 28, 13:54
Kelkit tiktai
dangiuk
2011 08 28, 13:55
QUOTE(kirbe @ 2011 08 28, 12:05) Knyga nereali
akilezna
2011 08 28, 13:56
QUOTE(dangiuk @ 2011 08 28, 15:55) tai vat butent ja ir nucopynau, nes man irgi labai patiko
QUOTE(kirbe @ 2011 08 28, 13:05) astatortas,šaunus darbeliai...ypač patiko abu su taurėmis ir dvieju aukštu...gėlės tau puikios išeina......šaunu...... na ir dar keletas maniškiu visi tortai dengti pastilažu dengimui...su ramunėmis tortas puoštas šlapia beze.... Nu va, rozes pasirode  Mirstu as nuo ju grozio .. Papildyta:QUOTE(Asseni @ 2011 08 28, 14:43) Kirbe, Astatortas, Aciu Ir dar vienas, vaikiskas [ ne kiek nesaugai musu sveikatos - nori kad cia nualptumeme nuo grozio?  Jei nesunku - kokius dazu naudojai, spalva kaip vadinasi? @adrija@ - temos pradzioj gali deti, apie koki 30 puslapi atsargiai
@adrij@
2011 08 28, 14:08
QUOTE(akilezna @ 2011 08 28, 13:53) QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 28, 13:54) Kelkit tiktai  OK  ... Visur pastilažas .  ..... 
pasta222
2011 08 28, 14:09
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 28, 14:54) Kelkit tiktai  laukiam.. laukiam..... astatortas visi tortukai kirbe  kaip dailu Asseni tobula  kiek svere tas keturiu aukstu  labai jau dydelis juodas miskas, slap. beze 2,250kg.  @adrija@  griuk negyvas
@adrij@
2011 08 28, 14:18
rugiagele26
2011 08 28, 14:58
Labai grazus tortukai  noriu paklausti, Jus aguonas dazote ant virsaus, ar iminkote dazus i mase? Noriu mamai padaryti torta su aguonomis, tik pacios idejos apipavidalinimui nesurandu.. ir juoda spalva man be galo sunku isgauti, bet ka nors sugalvosiu gal.
@adrij@
2011 08 28, 15:13
Ačiū  . Į aguonas dedu ukrainietiškus dažus , darausi puse normos pastilažo ( būtinai dedu tragakano kai minkau masę ) , šitų dažų nesutraukia kaitinant , todėl galima kiek nori dėti jų tada , kai želatiną užpili vandeniu brinkimui . Juoda masė pirktinė , va jos niekaip neišgaunu iki tokio tamsumo .
rugiagele26
2011 08 28, 15:15
Aciu labai
Merginos, ar teko kuriai susti tortuka autobusu? Kelione apie 150km. o patys atvykt pasiimt negali...
astatortas
2011 08 28, 15:39
@drij@ ,  nuostabu !!!!!!
Užsispyrėlė
2011 08 28, 15:51
QUOTE(medija @ 2011 08 28, 15:37) Merginos, ar teko kuriai susti tortuka autobusu? Kelione apie 150km. o patys atvykt pasiimt negali...  tikrai nerizikuočiau. abejoju kad kas iš jo liks
astatortas, kiek daug mielų vestuvinių torčiukų Kirbe, nerealūs torčiukai  tas su ramunėm ir žalsvu kaspinėliu mane irgi pakerėjo Asseni, nepaliauji stebinti  į tą žydrą iki šiol atsižiūrėti negaliu @adrij@, šaunūs torčiukai, spalvoti, lygūs, su tiek smulkių detalių  visad miela akis paganyti ir sielą pamaloninti pasta222, et imčiau dabar šito torto gabaliuką Atnešu vėžliuką, medutis, pastilažas.
cloudlet
2011 08 28, 16:37
Merginos gal pasakysit kokias konkreciai raidziu cutter pirkti, kad butu patogu isimti ir grazios butu, nu kad ir ant neli tortuko
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2011 08 28, 16:51) tikrai nerizikuočiau. abejoju kad kas iš jo liks  Tai matyt teks pasiulyt kepejeles arciau namu paieskot...
@adrij@
2011 08 28, 17:11
QUOTE(medija @ 2011 08 28, 15:37) Merginos, ar teko kuriai susti tortuka autobusu? Kelione apie 150km. o patys atvykt pasiimt negali...  Na autobusu nesiunčiau - neteko , o va du ( vestuvinius ) mamos lėktuvu dukroms į Airiją vežė  ...sakė nė nepajudėjo nuo padėklo . Ačiū mergaitės  . neli , nuostabus tortas su vėžliuku  .
k.lapelyte
2011 08 28, 17:26
QUOTE(@adrij@ @ 2011 08 28, 18:11) Na autobusu nesiunčiau - neteko , o va du ( vestuvinius ) mamos lėktuvu dukroms į Airiją vežė  ...sakė nė nepajudėjo nuo padėklo . Ačiū mergaitės  . neli , nuostabus tortas su vėžliuku  . ar galima gabentis tortus lektuvu? gal zinot kur laike,spalio men.vykstam atostogu pas draugus i uzsieni,tai noreciau nusivezti,bet bijau kad neleis isinesti i vidu
vyro krikstasuniui "sukakojo"21,tai labai apsidziauge gaves merga ant stuplo  dar vienas nevykelis,tirpo ,plyso ir t.t.-svarbiausia,kad skanus...svoris gerokai virs 5kg  ir,sis man pats mieliausias,gal todel,kad "sleiviausias"  morenginis,tirpte istirpo
@adrij@
2011 08 28, 17:29
QUOTE(cloudlet @ 2011 08 28, 16:37) Merginos gal pasakysit kokias konkreciai raidziu cutter pirkti, kad butu patogu isimti ir grazios butu, nu kad ir ant neli tortuko  Čia tos raidelės .... http://www.cake-deco.lt/index.php?page=sho...t&Itemid=54QUOTE(k.lapelyte @ 2011 08 28, 17:26) ar galima gabentis tortus lektuvu? gal zinot kur laike,spalio men.vykstam atostogu pas draugus i uzsieni,tai noreciau nusivezti,bet bijau kad neleis isinesti i vidu Salone , tik peršvietė kai praeidinėjo . Aš ilgai pirmai nesutikau daryti , sakiau neleidžia , ji susiskambino su aerouostu , sakė " prašom, tik peršviesime " . keno aš pamaniau , kad ragana skrenda ant šluotos  , kol įsižiūrėjau , kad foto paversta  .
geriau buciau is vis nedejusi......
kice, nezinau apie kokia spalva klausi. Zydram naudojau rusiskus dazus gelinius. Tas kur su borizem, tai raudona spalva ukrainietiski dazai, dejau 1 pakelis pusei normos pastilazui, tik dabar nepamenu kokios spalvos dejau, man rodos braskiunius. Rausva ir zalsva electric spalvos
pasta222, torto svoris 11,5 kg, nera labai sunkus tokiam dydziui. Matmenys 28-23-18-13, aukstis torto 45 cm
@adrij@, labai grazus darbai. Zaviuosi, Jusu sugebejimais, idejomis. Jusu tortai turi toki nepakartojama sarma
neli, varliukas super, toks putlutis. Labai graziai apipavidalintas pats tortukas
@adrij@
2011 08 28, 17:35
QUOTE(keno @ 2011 08 28, 17:31) geriau buciau is vis nedejusi...... 
QUOTE(@adrij@ @ 2011 08 28, 18:29) keno aš pamaniau , kad ragana skrenda ant šluotos  , kol įsižiūrėjau , kad foto paversta  . tai,gal ji labiau i ragana ir panasi  su mano gabumais zaviuosi Jusu darbais,sirdis sustoja
@adrij@
2011 08 28, 17:53
QUOTE(keno @ 2011 08 28, 17:41) tai,gal ji labiau i ragana ir panasi  su mano gabumais zaviuosi Jusu darbais,sirdis sustoja  Na na , baik , liekna , " figūringa "  mergina ...duok dieve visoms tokios .
jumakavec
2011 08 28, 18:49
Sveikos, Šiandien pirmą kartą bandžiau dengti tortą pastiliažu, norėjau padaryti alaus bokalą. Tik kaži ar nesigaus statinė, nes niekaip rankena nesilaiko  Iš ko jūs darot, ar iš tos pačios masės ar iš kitos  nes manoji sukritusi gavos  Su pastiliažu gavosi viskas ok, kai išsiminkiau, galvojau, kad reiks i šiukšlių kibirą mest, nes kibo prie rankų, bet kai pabuvo per naktį tai viskas gerai gavos. Tik dar klausimėlis jums, kaip jūs raides išimat iš įspaudų. Nu man čia misija neįmanoma, niekaip neiškrapščiau nė vienos raidės, tai plyšo, o jei per silniau įspaudžių, iš mases neina iškrapšyt. Žodžiu.. Ryt dabaiginėsiu, tai parodysiu kas gavosi..
QUOTE(jumakavec @ 2011 08 28, 19:49) Sveikos, Šiandien pirmą kartą bandžiau dengti tortą pastiliažu, norėjau padaryti alaus bokalą. Tik kaži ar nesigaus statinė, nes niekaip rankena nesilaiko  Iš ko jūs darot, ar iš tos pačios masės ar iš kitos  nes manoji sukritusi gavos  Su pastiliažu gavosi viskas ok, kai išsiminkiau, galvojau, kad reiks i šiukšlių kibirą mest, nes kibo prie rankų, bet kai pabuvo per naktį tai viskas gerai gavos. Tik dar klausimėlis jums, kaip jūs raides išimat iš įspaudų. Nu man čia misija neįmanoma, niekaip neiškrapščiau nė vienos raidės, tai plyšo, o jei per silniau įspaudžių, iš mases neina iškrapšyt. Žodžiu.. Ryt dabaiginėsiu, tai parodysiu kas gavosi..  Kai pora kg mases suspausi i raides- prades iseiti  As kocioju labai labai plonai, ir pries spausdama pora minuciu padziovinu mase ant stlo. storai barsatau krakmolo.. Asseni - aciu uz labai isamu atsakyma apie spalvas  kaip cia i ukraina nusigaut?
jumakavec
2011 08 28, 20:02
QUOTE(kice @ 2011 08 28, 18:22) Kai pora kg mases suspausi i raides- prades iseiti  As kocioju labai labai plonai, ir pries spausdama pora minuciu padziovinu mase ant stlo. storai barsatau krakmolo..  Eina sau, tai reiks dažniau tortus kept ir mokintis raides spaust  O su kuo ja s galima priklijuot, su kiaušinio baltimu tiks
*saules_zuikutis*
2011 08 28, 21:29
QUOTE(-Anna- @ 2011 08 28, 22:24) Tai ryt dar tik pirmadienis  jooo... ---------------- mergaites,visu tortai nuostabus.labiausiai turbut patiko Asseni zydras svelnus tortas ir eda.dita barbe-tokia kitokiai nuostabi visos saunuoles,kad nenuleidziat ranku ir toliau stengiates
QUOTE(Asseni @ 2011 08 28, 15:43) QUOTE(@adrij@ @ 2011 08 28, 16:18) tik vienas pastebėjimas. Tortai neblogi ale labai sprandas traška bežiūrinant į juos  - pamečiau per kraustynes savo Cosmo-disc'ą. Tai kitą kartą, kai gražesni tortai bus, pastatykit tiesiai, ger?
QUOTE(naitas @ 2011 08 28, 22:30) tik vienas pastebėjimas. Tortai neblogi ale labai sprandas traška bežiūrinant į juos  - pamečiau per kraustynes savo Cosmo-disc'ą. Tai kitą kartą, kai gražesni tortai bus, pastatykit tiesiai, ger?  tas Jusu humoras  juokiausi iki asaru  kosmodiska turiu-nenaudoju,jei ka galiu
RIMVILMA
2011 08 28, 21:51
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 08 28, 15:26) ar galima gabentis tortus lektuvu? gal zinot kur laike,spalio men.vykstam atostogu pas draugus i uzsieni,tai noreciau nusivezti,bet bijau kad neleis isinesti i vidu Na as pati dabar tenai kepuosi tortus  .Bet pries 4 metus is Rygos norejau issivezti torta pasake praleisime bet yra isejes istatymas kad kreminiu visokiu su savimi negalima nestis produktu .Dabar gal kas keitesi pyragu atzvilgiu.
@adrij@
2011 08 28, 22:01
QUOTE(naitas @ 2011 08 28, 21:30) tik vienas pastebėjimas. Tortai neblogi ale labai sprandas traška bežiūrinant į juos  - pamečiau per kraustynes savo Cosmo-disc'ą. Tai kitą kartą, kai gražesni tortai bus, pastatykit tiesiai, ger?  Nė nesiruošiu  , kraustytis reiktų neskubant , kad neprapultu geri daiktai ( kaži kibiriuko nei vieno nepametei ?  ) ...... be to , jei pastatysiu tiesiai , nesimatys kas ant šono , ir atrodys bais ilgi , o per ilgi , kartais suteikia nemalonų jausmą  . Labos visoms naktelės .
tinulia84
2011 08 28, 22:07
labanakt
|
|