Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
rugiagele26
user posted image

57 tema
56 tema
55 tema
54 tema
53 tema
52 tema
51 tema
50 tema
49 tema
48 tema
36-47 temos
1-35 temos

Į PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visokiausius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrėžti - papuoštus, manau ,paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne.

Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą, iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) bei kas tai per tortas. To reikia, kad kiekvienam naujokui, ir ne tik, būtų aišku ir suprantama.
Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema.
Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-oji barbė ar tūkstantinis beze/grietinėle puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jūs esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos.
Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam.

Konstruktyvi kritika yra sveikintinas dalykas, o ginčus ir nepasitenkinimus prašome pasilikti sau.
Taip pat norėčiau priminti, kad labai daug informacijos ir receptų galite surasti viršuje esančiose temose, tiek saldumynų receptus, tiek papuošimo būdus

TORTŲ PUOŠIMAS BE KOMENTARŲ ČIA
Taigi, puošiam tortus ir nepamirštam pasirodyti su savo kūriniais
eda.dita
kirbe, nuostabus tortai! Su leliuku - kruopstumo virsune!!! 4u.gif Vestuvinis labai ir net labai grazus bigsmile.gif . Ir su aguonomis fantastinis wub.gif
astatortas
Sveikinu su nauja temuke 4u.gif Kirbe, nuostabu!!! visi pasakiski thumbup.gif

Papildyta:
savaitgalio darbeliai wink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
ir dar...
user posted image
eda.dita
astatortai - dvieju aukstu vestuvinis tortukas man labai patiko, bet dar labiau suzavejo toks smulkus kringeliavimas ant tauriu ir torto thumbup.gif Cia jus su beze, ar su aisingu kringeliavote? ir kuom torta dengete - mase, ar aptepet kokiu kremu? Butu malonu, kad dedant nuotraukas trumpai aprasytumet kuom puosete, nes labai padeda tokia info kitoms kepejelems 4u.gif
kirbe
astatortas,šaunus darbeliai...ypač patiko abu su taurėmis ir dvieju aukštu...gėlės tau puikios išeina......šaunu......

na ir dar keletas maniškiu
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

visi tortai dengti pastilažu dengimui...su ramunėmis tortas puoštas šlapia beze....
astatortas
QUOTE(eda.dita @ 2011 08 28, 13:04)
astatortai - dvieju aukstu vestuvinis tortukas man labai patiko, bet dar labiau suzavejo toks smulkus kringeliavimas ant tauriu ir torto  thumbup.gif  Cia jus su beze, ar su aisingu kringeliavote? ir kuom torta dengete - mase, ar aptepet kokiu kremu? Butu malonu, kad dedant nuotraukas trumpai aprasytumet kuom puosete, nes labai padeda tokia info kitoms kepejelems  4u.gif
*

Aciuka uz ivertinima, labai malonu,kad nenupeikiat mano tortuku, bet as vertinu ir kritika. Pirmas su taurem dengta bezu ir puosta aisingo kringeliukais, o antras-dengtas pastilazu, kringeliukai taip pat aisingas ir taures-aisingas.
Kirbe, super!!! ypac man su aguonom ir ramunem wub.gif labai graziai tas pynimas atrodo, as deja dar nemoku verysad.gif
Užsispyrėlė
Nuostabūs tortai wub.gif
dabar nagrinėju Kirbės bačkutę, nes artėja draugų gimtadienis ir svarstau tai kaip vieną variantų, bet kaži ar bus man tai įmanoma misija blush2.gif
Noriu paklausti, kaip jūs išgaunat masės blizgesį? lyg skaičiau, jog degtine tepama, ar aš kažka maišau g.gif
skirmantuks81
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2011 08 28, 13:35)
Nuostabūs tortai wub.gif
dabar nagrinėju Kirbės bačkutę, nes artėja draugų gimtadienis ir svarstau tai kaip  vieną variantų, bet kaži ar bus man tai įmanoma misija blush2.gif
Noriu paklausti, kaip jūs išgaunat masės blizgesį? lyg skaičiau, jog degtine tepama, ar aš kažka maišau g.gif
*

va ir aš susiruošiau to pačio paklausti, nes irgi žiūrėjau žiūrėjau, nu tortukas nuostabus, tiksliau visi nuostabūs, bet bačkutės nesu dariusi, tai ir studijuoju atidžiau wink.gif nu fainuolė man ji, ir tas blizgesys, raštas kaip tikras atrodo wub.gif
Asseni
Kokie grazus tortai, kaip graziai prasidejo tema.

Kirbe, kada tu speji? Man fantastiskas su beze ir zalsvu bantuku, tobulas, o aguonos KOKIOS, neturiu zodziu, kokios grazios

Astatortas, rozes labai grazios ir labai grazi persikine spalva. Ir labai grazus tas smulkus kringeliavimas

Bet Jus man pasakykit, kaip Jus spejat tiek tortu padaryt, viens uz kita grazesnis

Lyginant su Jumis as tai kukliai siandien labai biggrin.gif

Vestuvinis tortas su hortenziju ziedais
Naitai, aciu tau labai, kad padejai surast formeles 4u.gif

user posted image

user posted image
kirbe
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2011 08 28, 12:35)
Nuostabūs tortai wub.gif
dabar nagrinėju Kirbės bačkutę, nes artėja draugų gimtadienis ir svarstau tai kaip  vieną variantų, bet kaži ar bus man tai įmanoma misija blush2.gif
*

mano bačkutė dažyta rudais dažais atskiestais su degtine.....jau ant apdengto torto......raštui yspaudų neturiu,tai tiesiog ant iškočiotos masės ratuku arba neaštriu peiliuku išraižau tokia medžio imitacija...apdengiu tortą,o tada jau nudažau.....

Asseni,vienas tortas,bet ko vertas...... blink.gif thumbup.gif
astatortas
Asseni , kaip švelnu , T O B U L A thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Užsispyrėlė
QUOTE(kirbe @ 2011 08 28, 13:01)
mano bačkutė dažyta rudais dažais atskiestais su degtine.....jau ant apdengto torto......raštui yspaudų neturiu,tai tiesiog ant iškočiotos masės ratuku arba neaštriu peiliuku išraižau tokia medžio imitacija...apdengiu tortą,o tada jau nudažau.....

aciuks.gif
Asseni
Kirbe, Astatortas, Aciu 4u.gif

Ir dar vienas, vaikiskas

user posted image
@adrij@
Laba diena visoms .

NEVARDINU VISŲ TORTŲ , NES VISI PUIKŪS , VISI , ir naujokių ir " senolių " kepejėlių .... wub.gif ....bet eda.dita barbė - fantastiška wub.gif wub.gif wub.gif , ir malonu , kad saugai mano tortus savo kietam diske , jei mano diskui kas nutiktų , žinosiu iš ko prašyti pagalbos , juos susikelti vėl biggrin.gif .

Bijau dėti savo , nes jei tik įdedu tuoj užverda pykčiai unsure.gif .
akilezna
QUOTE(@adrij@ @ 2011 08 28, 15:46)
Laba diena visoms .
Bijau dėti savo , nes jei tik įdedu tuoj užverda pykčiai  unsure.gif .
*

Nebus, nebus pykciu, o jeigu kas ir nores, geriau nekreipt demesio mirksiukas.gif nekantriai laukiu torciuku bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Asseni du torciukai tobuli ir jauciasi siluma, tiesiog niam, niam biggrin.gif astatortas ir kirbe irgi superiniai, pas kirbe netgi nucopynau viena blush2.gif tikriausiai darysiu kazka panasaus mamos gimtadieniui.
rugiagele26
Kelkit tiktai irnesakyk.gif
dangiuk
QUOTE(kirbe @ 2011 08 28, 12:05)

*

Knyga nereali thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
akilezna
QUOTE(dangiuk @ 2011 08 28, 15:55)
Knyga nereali  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif
*

tai vat butent ja ir nucopynau, nes man irgi labai patiko thumbup.gif
kice
QUOTE(kirbe @ 2011 08 28, 13:05)
astatortas,šaunus darbeliai...ypač patiko abu su taurėmis ir dvieju aukštu...gėlės tau puikios išeina......šaunu......

na ir dar keletas maniškiu

visi tortai  dengti pastilažu dengimui...su ramunėmis tortas puoštas šlapia beze....
*

Nu va, rozes pasirode smile.gif Mirstu as nuo ju grozio .. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2011 08 28, 14:43)
Kirbe, Astatortas, Aciu  4u.gif

Ir dar vienas, vaikiskas

[

ne kiek nesaugai musu sveikatos - nori kad cia nualptumeme nuo grozio? biggrin.gif
Jei nesunku - kokius dazu naudojai, spalva kaip vadinasi?

@adrija@ - temos pradzioj gali deti, apie koki 30 puslapi atsargiai biggrin.gif
@adrij@
QUOTE(akilezna @ 2011 08 28, 13:53)
Nebus, nebus pykciu, o jeigu kas ir nores, geriau nekreipt demesio  mirksiukas.gif  nekantriai laukiu torciuku  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
*

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 28, 13:54)
Kelkit tiktai  irnesakyk.gif
*

OK unsure.gif ...

Visur pastilažas .

user posted image

user posted image

user posted image.....user posted image

pasta222
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 28, 14:54)
Kelkit tiktai  irnesakyk.gif
*

laukiam.. laukiam..... bigsmile.gif

astatortas visi tortukai 4u.gif
kirbe thumbup.gif kaip dailu wub.gif
Asseni tobula blink.gif kiek svere tas keturiu aukstu g.gif labai jau dydelis blink.gif

juodas miskas, slap. beze 2,250kg.
user posted image

@adrija@ blink.gif blink.gif blink.gif griuk negyvas
@adrij@
Dar keli .

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
dome
Na ir grozybes visu, paskutiniai tai ziauriai saunus visu thumbup.gif thumbup.gif
Profes is didziosios raides, zodziu truksta zodziu.... wub.gif wub.gif wub.gif
rugiagele26
Labai grazus tortukai bigsmile.gif noriu paklausti, Jus aguonas dazote ant virsaus, ar iminkote dazus i mase? Noriu mamai padaryti torta su aguonomis, tik pacios idejos apipavidalinimui nesurandu.. ir juoda spalva man be galo sunku isgauti, bet ka nors sugalvosiu gal.
@adrij@
Ačiū 4u.gif .

Į aguonas dedu ukrainietiškus dažus , darausi puse normos pastilažo ( būtinai dedu tragakano kai minkau masę ) , šitų dažų nesutraukia kaitinant , todėl galima kiek nori dėti jų tada , kai želatiną užpili vandeniu brinkimui .

Juoda masė pirktinė , va jos niekaip neišgaunu iki tokio tamsumo .
rugiagele26
Aciu labai 4u.gif
medija
Merginos, ar teko kuriai susti tortuka autobusu? Kelione apie 150km. o patys atvykt pasiimt negali... g.gif
astatortas
@drij@ , clap_1.gif bis.gif nuostabu !!!!!!
Užsispyrėlė
QUOTE(medija @ 2011 08 28, 15:37)
Merginos, ar teko kuriai susti tortuka autobusu? Kelione apie 150km. o patys atvykt pasiimt negali...  g.gif
*

tikrai nerizikuočiau. abejoju kad kas iš jo liks g.gif
neli
astatortas, kiek daug mielų vestuvinių torčiukų bigsmile.gif

Kirbe, nerealūs torčiukai wub.gif tas su ramunėm ir žalsvu kaspinėliu mane irgi pakerėjo thumbup.gif

Asseni, nepaliauji stebinti bigsmile.gif į tą žydrą iki šiol atsižiūrėti negaliu wub.gif

@adrij@, šaunūs torčiukai, spalvoti, lygūs, su tiek smulkių detalių thumbup.gif visad miela akis paganyti ir sielą pamaloninti wub.gif

pasta222, et imčiau dabar šito torto gabaliuką thumbup.gif

Atnešu vėžliuką, medutis, pastilažas.
user posted image
cloudlet
Merginos gal pasakysit kokias konkreciai raidziu cutter pirkti, kad butu patogu isimti ir grazios butu, nu kad ir ant neli tortuko ax.gif
medija
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2011 08 28, 16:51)
tikrai nerizikuočiau. abejoju kad kas iš jo liks g.gif
*

Tai matyt teks pasiulyt kepejeles arciau namu paieskot... ax.gif
@adrij@
QUOTE(medija @ 2011 08 28, 15:37)
Merginos, ar teko kuriai susti tortuka autobusu? Kelione apie 150km. o patys atvykt pasiimt negali...  g.gif
*

Na autobusu nesiunčiau - neteko , o va du ( vestuvinius ) mamos lėktuvu dukroms į Airiją vežė tongue.gif ...sakė nė nepajudėjo nuo padėklo .

Ačiū mergaitės 4u.gif .

neli , nuostabus tortas su vėžliuku wub.gif .
k.lapelyte
QUOTE(@adrij@ @ 2011 08 28, 18:11)
Na autobusu nesiunčiau - neteko , o va du ( vestuvinius ) mamos lėktuvu dukroms į Airiją vežė  tongue.gif ...sakė nė nepajudėjo nuo padėklo .

Ačiū mergaitės  4u.gif .

neli , nuostabus tortas su vėžliuku  wub.gif .
*

ar galima gabentis tortus lektuvu? gal zinot kur laike,spalio men.vykstam atostogu pas draugus i uzsieni,tai noreciau nusivezti,bet bijau kad neleis isinesti i vidu
keno
vyro krikstasuniui "sukakojo"21,tai labai apsidziauge gaves merga ant stuplo
user posted image
dar vienas nevykelis,tirpo ,plyso ir t.t.-svarbiausia,kad skanus...svoris gerokai virs 5kg
user posted image
ir,sis man pats mieliausias,gal todel,kad "sleiviausias" lotuliukas.gif morenginis,tirpte istirpo

user posted image
@adrij@
QUOTE(cloudlet @ 2011 08 28, 16:37)
Merginos gal pasakysit kokias konkreciai raidziu cutter pirkti, kad butu patogu isimti ir grazios butu, nu kad ir ant neli tortuko  ax.gif
*

Čia tos raidelės .... 4u.gif http://www.cake-deco.lt/index.php?page=sho...t&Itemid=54

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 08 28, 17:26)
ar galima gabentis tortus lektuvu? gal zinot kur laike,spalio men.vykstam atostogu pas draugus i uzsieni,tai noreciau nusivezti,bet bijau kad neleis isinesti i vidu
*

Salone , tik peršvietė kai praeidinėjo .
Aš ilgai pirmai nesutikau daryti , sakiau neleidžia , ji susiskambino su aerouostu , sakė " prašom, tik peršviesime " .

keno aš pamaniau , kad ragana skrenda ant šluotos doh.gif , kol įsižiūrėjau , kad foto paversta lotuliukas.gif .
keno
geriau buciau is vis nedejusi...... doh.gif
Asseni
kice, nezinau apie kokia spalva klausi. Zydram naudojau rusiskus dazus gelinius. Tas kur su borizem, tai raudona spalva ukrainietiski dazai, dejau 1 pakelis pusei normos pastilazui, tik dabar nepamenu kokios spalvos dejau, man rodos braskiunius. Rausva ir zalsva electric spalvos

pasta222, torto svoris 11,5 kg, nera labai sunkus tokiam dydziui. Matmenys 28-23-18-13, aukstis torto 45 cm

@adrij@, labai grazus darbai. Zaviuosi, Jusu sugebejimais, idejomis. Jusu tortai turi toki nepakartojama sarma

neli, varliukas super, toks putlutis. Labai graziai apipavidalintas pats tortukas
@adrij@
QUOTE(keno @ 2011 08 28, 17:31)
geriau buciau is vis nedejusi...... doh.gif
*

4u.gif

user posted image

keno
QUOTE(@adrij@ @ 2011 08 28, 18:29)

keno aš pamaniau , kad ragana skrenda ant šluotos  doh.gif , kol įsižiūrėjau , kad foto paversta  lotuliukas.gif .
*

tai,gal ji labiau i ragana ir panasi hihihi.gif su mano gabumais irnesakyk.gif
zaviuosi Jusu darbais,sirdis sustoja wub.gif
@adrij@
QUOTE(keno @ 2011 08 28, 17:41)
tai,gal ji labiau i ragana ir panasi hihihi.gif su mano gabumais irnesakyk.gif
zaviuosi Jusu darbais,sirdis sustoja wub.gif
*

Na na , baik , liekna , " figūringa " user posted image mergina ...duok dieve visoms tokios .
jumakavec
Sveikos,

Šiandien pirmą kartą bandžiau dengti tortą pastiliažu, norėjau padaryti alaus bokalą. Tik kaži ar nesigaus statinė, nes niekaip rankena nesilaiko doh.gif Iš ko jūs darot, ar iš tos pačios masės ar iš kitos g.gif nes manoji sukritusi gavos biggrin.gif doh.gif Su pastiliažu gavosi viskas ok, kai išsiminkiau, galvojau, kad reiks i šiukšlių kibirą mest, nes kibo prie rankų, bet kai pabuvo per naktį tai viskas gerai gavos. Tik dar klausimėlis jums, kaip jūs raides išimat iš įspaudų. Nu man čia misija neįmanoma, niekaip neiškrapščiau nė vienos raidės, tai plyšo, o jei per silniau įspaudžių, iš mases neina iškrapšyt. Žodžiu.. doh.gif

Ryt dabaiginėsiu, tai parodysiu kas gavosi.. biggrin.gif
kice
QUOTE(jumakavec @ 2011 08 28, 19:49)
Sveikos,

Šiandien pirmą kartą bandžiau dengti tortą pastiliažu, norėjau padaryti alaus bokalą. Tik kaži ar nesigaus statinė, nes niekaip rankena nesilaiko doh.gif Iš ko jūs darot, ar iš tos pačios masės ar iš kitos g.gif nes manoji sukritusi gavos  biggrin.gif  doh.gif Su pastiliažu gavosi viskas ok, kai išsiminkiau, galvojau, kad reiks i šiukšlių kibirą mest, nes kibo prie rankų, bet kai pabuvo per naktį tai viskas gerai gavos. Tik dar klausimėlis jums, kaip jūs raides išimat iš įspaudų. Nu man čia misija neįmanoma, niekaip neiškrapščiau nė vienos raidės, tai plyšo, o jei per silniau įspaudžių, iš mases neina iškrapšyt. Žodžiu.. doh.gif

Ryt dabaiginėsiu, tai parodysiu kas gavosi.. biggrin.gif
*

Kai pora kg mases suspausi i raides- prades iseiti smile.gif As kocioju labai labai plonai, ir pries spausdama pora minuciu padziovinu mase ant stlo. storai barsatau krakmolo..

Asseni - aciu uz labai isamu atsakyma apie spalvas smile.gif kaip cia i ukraina nusigaut? biggrin.gif
jumakavec
QUOTE(kice @ 2011 08 28, 18:22)
Kai pora kg mases suspausi i raides- prades iseiti smile.gif As kocioju labai labai plonai, ir pries spausdama pora minuciu padziovinu mase ant stlo. storai barsatau krakmolo..

blink.gif Eina sau, tai reiks dažniau tortus kept ir mokintis raides spaust biggrin.gif O su kuo ja s galima priklijuot, su kiaušinio baltimu tiks g.gif
*saules_zuikutis*
QUOTE(-Anna- @ 2011 08 28, 22:24)
Tai ryt dar tik pirmadienis biggrin.gif
*

jooo... doh.gif biggrin.gif

----------------
mergaites,visu tortai nuostabus.labiausiai turbut patiko Asseni zydras svelnus tortas ir eda.dita barbe-tokia kitokiai nuostabi wub.gif
visos saunuoles,kad nenuleidziat ranku ir toliau stengiates 4u.gif
naitas
QUOTE(Asseni @ 2011 08 28, 15:43)
Ir dar vienas, vaikiskas
*

QUOTE(@adrij@ @ 2011 08 28, 16:18)
Dar keli .

*

tik vienas pastebėjimas. Tortai neblogi ale labai sprandas traška bežiūrinant į juos lens.gif - pamečiau per kraustynes savo Cosmo-disc'ą. Tai kitą kartą, kai gražesni tortai bus, pastatykit tiesiai, ger? yu.gif
keno
QUOTE(naitas @ 2011 08 28, 22:30)
tik vienas pastebėjimas. Tortai neblogi  ale labai sprandas traška bežiūrinant į juos lens.gif - pamečiau per kraustynes savo Cosmo-disc'ą. Tai kitą kartą, kai gražesni tortai bus, pastatykit tiesiai, ger? yu.gif
*

tas Jusu humoras doh.gif juokiausi iki asaru hihihi.gif kosmodiska turiu-nenaudoju,jei ka galiu nail.gif
RIMVILMA
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 08 28, 15:26)
*

Na as pati dabar tenai kepuosi tortus smile.gif .Bet pries 4 metus is Rygos norejau issivezti torta pasake praleisime bet yra isejes istatymas kad kreminiu visokiu su savimi negalima nestis produktu .Dabar gal kas keitesi pyragu atzvilgiu.
@adrij@
QUOTE(naitas @ 2011 08 28, 21:30)
tik vienas pastebėjimas. Tortai neblogi  ale labai sprandas traška bežiūrinant į juos lens.gif - pamečiau per kraustynes savo Cosmo-disc'ą. Tai kitą kartą, kai gražesni tortai bus, pastatykit tiesiai, ger? yu.gif
*

Nė nesiruošiu liezuvis.gif , kraustytis reiktų neskubant , kad neprapultu geri daiktai ( kaži kibiriuko nei vieno nepametei ? g.gif ) ...... be to , jei pastatysiu tiesiai , nesimatys kas ant šono , ir atrodys bais ilgi , o per ilgi , kartais suteikia nemalonų jausmą smileysex.gif .

Labos visoms naktelės .
tinulia84
labanakt smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.