Ta dainele atlieka mergaite, kazkas tokio:"As Jolantele lele lele, vejas man plaukus suvele vaje vaje kaip as dabar i gimtadieni eisiu....." kazkas tokio.
Mano el.pastas - margin@dtiltas.lt
Busiu labai dekinga.
Sveikos. Savaitgali mums buvo netrumpa kelione, tai visa kelia klausemes radio, ir mano vaikui labai isimine viena dainele, kuri per ta pacia radio stoti buvo leidziama pora kartu. Vaiksto vaikas ir niuniuoja antra diena. Klausiu tau patiko? LIABEI. Gal kas turit ir galetumet persiusti? Buciau labai dekinga.
Ta dainele atlieka mergaite, kazkas tokio:"As Jolantele lele lele, vejas man plaukus suvele vaje vaje kaip as dabar i gimtadieni eisiu....." kazkas tokio. Mano el.pastas - margin@dtiltas.lt Busiu labai dekinga.
parsiusiu tau veliau ok?
aš kai pirmą kartą išgirdau ją prieš porą metų tai vos ne savaitę niūniavau ją
as ir buciau laaaaabai dekinga
oi paštą su č raide nurodžiau
gedmantas@takas.lt
Aš turiu tą dainelę ir dar daugiau vaikiškų, betkaip ją persiųsti?
Jo, jeigu CD yra gali nuripint i kompa per Media Player ir prisegi laiske kaip nori.
Aš iš dc++ siunčiuosi... tik nežinojau, kad taip galima prisegti, per skype ar msn, tai žinojau, bet kad taip prie laisko galima prisegti nežinojau....
Galima
Na, su tais laiskais irgi būna bėdų, pvz dėžutė per maža, arba greitis per mažas interneto. Per skype patogiau, nes matai ar nueina ar ne.
Turiu šitą dainelę ir siunčiu visoms
Jau išsiunčiau. Privargau kol surandau savo muzikos šūsnyje
GAVAU
QUOTE(ENIGMA @ 2006 03 14, 18:54) QUOTE(VILIMA @ 2006 03 14, 18:55) O gal turi kokiu kitokiu graziu ir gali permesti. Labai noreciau Beje gavau ir labai patenkinta savo Jolantele tik nezinau tiksliai kam ACIU pasakyti, tai Virginija (taip emeilas pasiraso) labai tau ACIU Negi gaila Atsiųsiu dar keletą dainelių
o kaip ji tiksliai vadinasi ir kas ja atlieka?
ir as noreciau , nes DC+ nerandu jis .
ilo@mail.lt aciu
Man dar atsiuntė
as irgi gavau 5 laiskelius, bet vis siuncia i kompa is pasto, tai dar neperklausiau
Aciu tau Ginija - ka mes be taves darytumem. Labai dziaugiuosi visomes dainelemis, ot duos mano vaikinai rytoj garo uzt. Aciu, jei dar kokiu graziu turetum permesk prasau.Tinka ir ne vaikiskos
Turiu labai gražią lopšinę
Aciu dar karteli,Ginija!!!
Nuostabi lopsine ir dainele
Kaip rašiau - kai nusibosiu - stabdykit
Labai graži
Dar nestabdysiu
Labai labai aciu
Nu grožis neišpasakytas
Vat jei dar PUPA rastum butum auksas
Tinka ir rusiskos
Nėra pas tave rusiškos "spiat ustalyjie igrushki"(nu ir parašiau
Nu tu tai tikra saunuole. Aciu, kai tik atsiverciau tai kelios tavo zinutes. Labai dziaugiuosi.
Jei atrasi ka tai mesk man i pasta. As tau Viva perlei galiu permesti. Mesti? QUOTE(saulelyte @ 2006 03 14, 21:06) Nėra pas tave rusiškos "spiat ustalyjie igrushki"(nu ir parašiau Radau. Ir išsiunčiau Papildyta: QUOTE(VILIMA @ 2006 03 14, 21:08) Nu tu tai tikra saunuole. Aciu, kai tik atsiverciau tai kelios tavo zinutes. Labai dziaugiuosi. Jei atrasi ka tai mesk man i pasta. As tau Viva perlei galiu permesti. Mesti? Turiu ir šitą dainą, ir perdainuotą Mino (kaip ir visą Kelio į žvaigzdes repertuarą)
Būčiau labai dėkinga, jei ir man įmestumėt tą dainelę renatacerneviciene@yahoo.com
|