Mano vyresnieji niekaip neranda vietos zaislam, tai mana, gal tai butu iseitis?
Susidomėjau tokiom rankovėm žaislam laikyti tik nerandu Kaune niekur
Mano vyresnieji niekaip neranda vietos zaislam, tai mana, gal tai butu iseitis?
Maciau Tomas Philips Silainiuose prie Berneliu baro
Jyske yra ivariu spalvu, kaina
kas cia per daiktas?
ir as noreciau suzinoti,kas tai per daiktas/gal kas turi foto,kaip atrodo
JYSK parduotuvej tikrai yra,nes mes nesenai pirkom.
Man atrodo turetu but patogu minkstus zaislus sudeti
Man irgi būtų įdomu pamatyti, kaip atrodo ta rankovė.
mes irgi turim, bet reik stovo jam tvirtinti
O geras- prieš savaitę nusipirkau. Eidama pro vieną skuduryną pamačiau viduj du tokius daiktus kabančius. Buvo gana įdomu , kas čia per daiktas, tas užsukau vidun ir paklausiau. Pardavėjos atsakė, kad nežino, kas čia, o kadangi kainavo viso labo 4 litus, tai vieną ėmiau ir nusipirkau. Galvoju- bus žaislams sudėti. Pasirodo neklydau- tokia jo ir tikroji paskirtis
Ir mes turim
Oho!
Nu tiksliai geras daiktas. Kaip man anksčiau neatėjo į galvą tokia mintis
Mes triju daliu tokia rankove esam pakabine ant lempos vaiku kambaryje. Visus suzavi kai pamato toki daikta
Man atrodo yra ir maximose.
Nu nežinau... Specialiai važiavau į Jysk dėl tos rankovės, bet jau kokybė ir šiaip materiolas
manau kaina atitinka kokybe, as uztikus pries gerus 3 men, nepirkau, nes kokybe uzkliuvo, bet zaislu prisikaupe, ir nupir5kau pries geras 2 savaites- tilpo visi nezaidziami minkstukai, atrodo gana neblogai, ta kokybe, tai kazkaip is toliau ziurint i akis nekrinta, manau savo atitarnaus..
Kaip faina kad yra tokių dalykų aš tai purmą kart girdiu net nežinau kaip atrodo
tokiu rankoviu tik mazesniu yra rimi, taip yra ir pastatomu ant zemes vieno skyriaus, mes ten nusipirkom, o kainavo 11 lt
Mes pirkome Tomas Philips parduotuveje. Mokėjome apie 30 lt, bet tikrai papuoįia vaiko kambartį, be to tirkai labai talpus, 6 skyrių
|