Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rankovė žaislams laikyti
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
ikiuke
Susidomėjau tokiom rankovėm žaislam laikyti tik nerandu Kaune niekur g.gif Gal galit kas patart kur jų yra? kiek kainuoja ir ar tikrai patogu?
Mano vyresnieji niekaip neranda vietos zaislam, tai mana, gal tai butu iseitis?
Jazzi
Maciau Tomas Philips Silainiuose prie Berneliu baro mirksiukas.gif
ypata
Jyske yra ivariu spalvu, kaina g.gif - apie 10 Lt, atrodo.
*Dorotėja*
kas cia per daiktas? blush2.gif
eegle
ir as noreciau suzinoti,kas tai per daiktas/gal kas turi foto,kaip atrodo
ikiuke
QUOTE(ypata @ 2006 09 29, 13:10)
Jyske yra ivariu spalvu, kaina  g.gif - apie 10 Lt, atrodo.
*

Aciu, pradesiu vel ieskoti, jau buvau nuleidus rankas... Siaip tai buvau jyske pries pora menesiu ir nemaciau... nu reikes pardaveju paklausti (o gal tuo metu ir nebuvo g.gif ) 4u.gif
vyšniux
JYSK parduotuvej tikrai yra,nes mes nesenai pirkom.
rivera
QUOTE(Skaiste.c @ 2006 10 09, 17:10)
JYSK parduotuvej tikrai yra,nes mes nesenai pirkom.
*

Ar patogu, ar verta toki daigtą įsigyt?
biteg
Man atrodo turetu but patogu minkstus zaislus sudeti smile.gif
dzindzilia
Man irgi būtų įdomu pamatyti, kaip atrodo ta rankovė.
*Lina*
QUOTE(dzindzilia @ 2006 12 30, 18:34)
Man irgi būtų įdomu pamatyti, kaip atrodo ta rankovė.
*

pas mus va kokia rankovė

user posted image

pirkom Yske smile.gif
ursule
mes irgi turim, bet reik stovo jam tvirtinti
eegle
QUOTE(*Lina* @ 2007 01 01, 20:01)
pas mus va kokia rankovė

user posted image

pirkom Yske smile.gif
*

reikės ir man ieškoti, patiko thumbup.gif
dzindzilia
QUOTE(*Lina* @ 2007 01 01, 20:01)
pas mus va kokia rankovė

user posted image

pirkom Yske smile.gif
*

Ačiū už nuotrauką, patiko ta rankovė, reiks nusipirkti...
vobla
O geras- prieš savaitę nusipirkau. Eidama pro vieną skuduryną pamačiau viduj du tokius daiktus kabančius. Buvo gana įdomu , kas čia per daiktas, tas užsukau vidun ir paklausiau. Pardavėjos atsakė, kad nežino, kas čia, o kadangi kainavo viso labo 4 litus, tai vieną ėmiau ir nusipirkau. Galvoju- bus žaislams sudėti. Pasirodo neklydau- tokia jo ir tikroji paskirtis thumbup.gif Kol kas nenaudoju- mėtosi kažkur...bet ateity manau pravers...
cudo
Ir mes turim thumbup.gif
angliuke
Oho! bigsmile.gif gal mazesniu yra,nes nenoreciau visus minkstus zaislus sukist,man graziau ant lovos juos sudet smile.gif
*Lina*
QUOTE(angliuke @ 2007 01 04, 17:21)
Oho!  bigsmile.gif gal mazesniu yra,nes nenoreciau visus minkstus zaislus sukist,man graziau ant lovos juos sudet  smile.gif
*

Thomas philips mačiau ir mažesnių smile.gif
Kisė
Nu tiksliai geras daiktas. Kaip man anksčiau neatėjo į galvą tokia mintis fool.gif dažnai užeinam į Jysk ir vis ta rankovė užkliūna už akių. NU be SM nė iš vietos yahoo.gif
knielita
Mes triju daliu tokia rankove esam pakabine ant lempos vaiku kambaryje. Visus suzavi kai pamato toki daikta thumbup.gif
nes
Man atrodo yra ir maximose.
Agotukas.
Nu nežinau... Specialiai važiavau į Jysk dėl tos rankovės, bet jau kokybė ir šiaip materiolas schmoll.gif Nu labai prasta... Ryt bandysiu tomas filipse pažiūrėt. Ar ir ten panašios? g.gif
estrela
QUOTE(Kvaila pelė @ 2007 01 17, 23:39)
Nu nežinau... Specialiai važiavau į Jysk dėl tos rankovės, bet jau kokybė ir šiaip materiolas  schmoll.gif Nu labai prasta... Ryt bandysiu tomas filipse pažiūrėt. Ar ir ten panašios?  g.gif
*

Tai jei rasi tomas philips, tai parasyk. dekui smile.gif
astaxa
manau kaina atitinka kokybe, as uztikus pries gerus 3 men, nepirkau, nes kokybe uzkliuvo, bet zaislu prisikaupe, ir nupir5kau pries geras 2 savaites- tilpo visi nezaidziami minkstukai, atrodo gana neblogai, ta kokybe, tai kazkaip is toliau ziurint i akis nekrinta, manau savo atitarnaus..
Kokenytė
Kaip faina kad yra tokių dalykų aš tai purmą kart girdiu net nežinau kaip atrodo
krivida
tokiu rankoviu tik mazesniu yra rimi, taip yra ir pastatomu ant zemes vieno skyriaus, mes ten nusipirkom, o kainavo 11 lt
Niceday
Mes pirkome Tomas Philips parduotuveje. Mokėjome apie 30 lt, bet tikrai papuoįia vaiko kambartį, be to tirkai labai talpus, 6 skyrių thumbup.gif , spalbvotas thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.