Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gabrytės ir Karoliuko gimimai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
tenelga
Žinot kai laukiausiu pirmojo vaikelio nuo pat pirmos pastojimo savaitės žinojau kad turėsiu margyte.Visas nėštumas buvo beprotiškai komlikuotas,iki 5 nėštumo mėnesio nuolatinis pykinimas ir vėmimas,nuo 5 mėnesio beprotiškas viso kūno niežėjimas(čia kepenų liga pasireiškianti nėštumo metu).Baigiantis 8 nėštumo mėnesiu Kūčių dieną apsilankiau pas prižiūrinčią gydytoja ir ji pasakė kad galim susitikti artimiausiomis valandomis.na aš su tokiomis nuotaikomis nuvažiavau su vyru pas tėvus valgyti "paskutinės vakarienės'na man skausmai užeidavo bet aš kantriai laukiau nubėgančių vandenų:palysdavau po dušu,vyras vis masažuodavo nugarą taip ir kenčiau tą skausmą.Taip praėjo Kalėdos,Nauji metai,mano gimtadienis, o aš vis laukiau nubėgančių vandenų nors jau kartais verkdavau iš skaumo bet buvau tiek prisiklausiusi apie nepakeliamą skausmą tai galvojau kad dar ne gimdymas.Galiausiai vyras neapsikentęs paėmė už rankos ir neklausydamas mano atsikalbinėjimų išvežė i ligoninę.Ligoninėje po apžiūros liepė ruoštis gimdyti.po tų žodžių iš baimės dingo visi skausmai ir aš užsidariau duše tai vyras vos išprašė.Gydytojas ir akušerė ramiai ruošėsi gimdykloje,kol nepatikrino sąremių stiprumo.Prijungė tuos aparatus ir seselė iš nuostabos paklausė"ko jūs nerekiat"jūsų sąremiai tokio stiprumo kokie būna likę kelios minutės iki vaikiuko gimino,o Jūs vyro klausinėjat ar valgyt nenori.Ir tada prasidėjo......skubiai prakirpo vandenys, o žali,pradėjo klausytis mano ir vaikelio širdies tonusų o tonusai vaikiuko ir mano pradėjo silpnėti,per kelias minutes buvo sušauktas gydytojų konsiliumas.Visų veiduose didžiulis susirūpinimas ir man pakištas lapas utikimui cezario pjūviu.Aš supanikavau,puoliau verkti ir sakyti noriu gimdyti pati,dėkui vyrui kad sugebėjo mane įtikinti pasirašyti.Po kelių minučių išgirdau žodžius pirmiausiai gekbėjam mamą,po to kūdykį...pajutau stiprų vyro rankos paspaudimą ir panirau į narkozę.
pabudimas buvo košmariškas,pradėjau atgaudinėti sąmone kuomet dar mane siuvo,skausmas nežmoniškas, o net lūpų pajudinti neišėjo,laimei vyras buvo šalia ir pamatė prasimerkusias akis ti sesutė skubia suleido nuskausminamųjų.Tuomet pirmiausiai vyro paklausiausiai koks mergaitės ūgis ir svoris smile.gif Tik vėliau man šitas klausimas pasirodė keistas,matomai aš buvau įsitikinusi kad viskas bus gerai,kad po narkozės neklausiau kas ar viskas gerai?
Taip į pasaulį atėjo mano ir vyro svajonė dukrytė-Gabrielė clap.gif
Beje po gimdymo paaiškėjo,kad leliukas jau pora savaičių buvo pasiruošęs gimti bet po vaikystėje gautos uodegikaulio traumos tas kaulas užsirietė ne į tą pusę ir vaikiukas nepralindo.Jeigu ne vyras ir profesonalus gydytojas šios istorijos pabaiga būtų visai kitokia sad.gif

Po 2 metų aš vėl laukiausi,nėštumas buvo neplanuotas,bet vėlgi nuo pat pastojimo pradžios jutau,kad manyje auga sūnus.Neštumas buvo beprotiškai komplikuotas.Tik ir gydytojas ir me jau žinojome ko reikai tikėtis.Taigi nėštumo pabaigoje pajutusi sąrėmių skausmus(juk ne daug laiko buvo prėję po pirmo gimdymo)išlėkėm į ligoninę.Šį kart aparatas kuris matuoja sąrėmių stiprumą vėl rodė aukščiausius balus ir gydytojas nieko nelaukes liepė ruošti operacinę.Tik šį kartą tai nebuvo ekstra atvejis, man darė epidūrinę nejautrą ir aš girdėjau pirmą sūnaus klysmą ir galėjau nors vienu piršu prie jo prisiliesti pirmomis jo gyvenimo minutėmis.Aš ir dabar su virpuliu ir pasidižiavimu prisimenu kad vos tik man prakalbus ir palietus jo kaktytę sūnelis nustojo verkti biggrin.gif
Taip į mūsų gyvenimą atėjo Karolis

almuke
Jaudinanti istorija... Saunuole tu, ir tavo vyras be abejo thumbup.gif
Racegirl
saunuole rolleyes.gif
dianuska
Labai dziaugiuosi uz tave, tenelga, ir tavo vaikucius clap.gif dziaugiusi uz laiminga sios istorijos pabaiga clap_1.gif
ITA
Tu labai stipri ir kantri thumbup.gif !!! Sėkmės jums visiems thumbup.gif !
Ašne
Sawnuole clap.gif
Tik as issigandau, nes as vaikysteje irgi turejau uodegikaulio trauma unsure.gif
tenelga
QUOTE (Acne @ 2004 06 25, 10:50)
Tik as issigandau, nes as vaikysteje irgi turejau uodegikaulio trauma  unsure.gif

Man sakė kad galima daryti uodegikaulio operaciją,bet aš kaip negalvojau apie antrą vaikelį wink.gif tai ir per daug nesidomėjau
Tik dabar perskaičiau kad kad tu jau būsima mamyė clap_1.gif ,tai pabandyk gydytojo paklausti gal galima kaip nors patikrinti?
happy
Stipri mamyte clap.gif clap.gif
Aukit dideli ir sveiki smile.gif
tenelga
ačiū visom už pagyrimus wub.gif
Bet manau Jūs visos tokios pat kantrios ir šaunuolės heart.gif
Patriuki
O siaubas kaip baisu, pradejo atsibudineti dar besiunant blink.gif
vilnele
NU ir istorija, siurpuliai tik perbego
Laimingai JUms!
Vennera
Tikrai graudi istorija.
Dziaugiuosi uz Jus, kad dabar viskas yra gerai! clap.gif

Sekmes! wub.gif
Vasarėlė
Svarbiausia, kad viskas baigiasi lamingai thumbup.gif .Tavo ir ypač vyro stiprybės galima tik pavydėti. Aš būčiau supanikavus.Reikia tikėtis, kad tokių stiprių išbandymų jums daugiau nebebus.
siaulietuke
Miela, kad vaikutis taip mama gerai jaucia.
giedrute25
Stipri mamyte wub.gif
GudriLapė
4u.gif
(Emili)
4u.gif sveikinimai jusu seimai thumbup.gif thumbup.gif
Sarmine
Jaudinanti istorija wub.gif Bukite laimingi wub.gif 4u.gif
*fujimi
svarbu, kad vaikai sveiki, o viskas anksciau ar veliau pasimirsta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tenelga
Kaip smagu kad vis dar kazkas paskaito blush2.gif Taip viskas jau senai praeityje, dabar jau vaikai karts nuo karto papraso papasakoti apie pirmaji ju gimtadieni biggrin.gif jiems tai labai idomu.
Sekmes visoms mamytems 4u.gif nestuke.gif megaukites kiekviena akimirka nes jos pacios ipatingiausios jusu gyvenimo akimirkos
cud@bury
Kaip bebutu sunku,baisu ir skauda-bet viska atperka musu mazieji, jie didziausia gyvenimo dovana ir musu turtas wub.gif ..Jus stipri mamyte 4u.gif ..Laimes jusu seimai 4u.gif
sallamandrra
Sėkmės 4u.gif
Lotyna
Sekmes jusu seimynelei 4u.gif
*fujimi
QUOTE(tenelga @ 2010 10 14, 21:13)
Kaip smagu kad vis dar kazkas paskaito  blush2.gif  Taip viskas jau senai praeityje, dabar jau vaikai  karts nuo karto papraso papasakoti apie pirmaji ju gimtadieni  biggrin.gif  jiems tai labai idomu.
Sekmes visoms mamytems  4u.gif  nestuke.gif megaukites kiekviena akimirka nes jos pacios ipatingiausios jusu gyvenimo akimirkos
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Wild Pearl
Labai jaudinanti istorija...Ir kokios komplikacijos musu nelydetu jos visada nugalimos mirksiukas.gif Saunuole mamyte kad nepabugo tokiu nutikimu ir dabar augina puikia porele...smile.gif o gimdymo momentai tegul lieka tik geri mirksiukas.gif Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.