Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Grifonai - V tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Fauna > Šunys
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
laika
Simboliškai pradedu penktąją temą biggrin.gif

Senoji tema čia

Tęsiu:

QUOTE(Daina66 @ 2011 09 09, 10:12)
Laika, tu važiuoji pas Dinarą?
o dėl Gabeniuko pasitikėjimo, nežinau... na kai nereikia tai stovi kaip iš paveiksliuko... Mes kiekvieną dieną treniruojamės, na ačiu die problemų su dantų rodymu neliko...nors reikia pabelst... biggrin.gif
*

Aš sakau iš savo patirties - kol nedirbi, viskas būna puiku. Bet grifoniukas yra tokia trapi siela biggrin.gif vos tik koks spaudimas, tai tas susikaupimas matosi jo išorėje. Ir Jums sakiau per treniruotes, ar pati tik nesijaudinat? Nes jei aš nors kiek jaudinuosi, mano grifoniukas supranta, kad čia kažkas labai rimta ir labai svarbu, todėl ir jis turi susikaupti - tada uodegytė nukrenta, jis stengiasi stovėti, kaip išmano, ir rezultatas nelabai koks... Su basenjiu vat dabar pastebiu tą patį - kol jis manimi mažiau pasitikėjo, tuomet darydavo kaip nori ir rezultatas netyčia gaudavosi puikus smile.gif O kai dabar tiki manimi ir aš jam neteisingai ką nors parodau, tai jis neteisingai ir padaro. Grifoniukai gi besąlygiškai tiki šeimininku nuo pat pradžių, todėl jaučia ir jo nuotaiką, ir jo judesius stebi, ypatingai gerai reaguoja į kūno kalbą. Todėl ir šeimininkas turi gerai mokėti ne tik balsu, bet ir kūno kalba transliuoti pasitikėjimą tuo, ką daro, ir teisingai nukreipti šuniuką.

Va kaip čia sudėtingai paporinau biggrin.gif Aš važiuoju - neturėtų niekas keistis. Man bet kokia valanda ir bet kokia diena tinka.
Kadangi mūsų bus daug, tai matyt reikėtų prigriebti maisto sau ir draugui? Butelaitį vyno išgėrimui arba šeimininkei? O indų ar vežtis, Dinara?
braskiu pienas
Laika - na tu ir "operatyvine" mergaite!!!

Turiu tokia minti: kadangi pastarosiomis dienomis prie musu prisijunge kruva nauju grifonu augintoju, skirkim naujos temukes pirma puslapi trumpam prisistatymui! Augintiniu nuotraukele, dokumentiniai vardai, taip sakant - sistemiskai susipazinkim!

Braskiu pieno merginos - Bohema Gold Star Pajurio bures ir Ambicija Gold Star Pajurio bures :

user posted image

Laukiam kitu!
laika
QUOTE(braskiu pienas @ 2011 09 09, 10:52)
Laika - na tu ir "operatyvine" mergaite!!!

Turiu tokia minti: kadangi pastarosiomis dienomis prie musu prisijunge kruva nauju grifonu augintoju, skirkim naujos temukes pirma puslapi trumpam prisistatymui! Augintiniu nuotraukele, dokumentiniai vardai, taip sakant - sistemiskai susipazinkim!

Braskiu pieno merginos - Bohema Gold Star Pajurio bures ir Ambicija Gold Star Pajurio bures :

user posted image

Laukiam kitu!
*

lotuliukas.gif kokia romantika! thumbup.gif
Syluk
QUOTE(braskiu pienas @ 2011 09 09, 10:41)
Syluk ir visi vaziuojantys - manau, kad kiekvienas kazka vezasi, sau ir draugui, va ir bus sunestinis stalas. Kadangi musu visa gauja, tikrai negalim Dinaros apkrauti. Gal tik reiketu apsitarti, kas ka - vieni vaisiu, kiti sumustiniu, treti - kazka saldaus.
*

Gera mintis! smile.gif Na, mes su mama jau perkalbėjom, kad tikrai atvešim paragauti visoms ožkos pieno sūrio.

QUOTE(laika @ 2011 09 09, 10:44)
Simboliškai pradedu penktąją temą biggrin.gif
*

Hmm... kažkaip pavadinimu diskriminuojat Belgų ir Brabanto grifonus g.gif

QUOTE(braskiu pienas @ 2011 09 09, 10:52)

*

Super idėja. Toks mini susipažinimas prieš grifonų sąskrydį smile.gif

Mes - tai Inga ir Luna (JUNA Dao)
user posted image
laika
Anželina Ugnies Ženklas
user posted image

Iridius Dao (su draugu Tailando ridžbeku)
user posted image

sorry, nemoku aš pamažint
braskiu pienas
Syluk - visiems uzteks vietos po saule biggrin.gif ! Juk visi jie - GRIFONAI!

Laukiam laukiam kitu forumo dalyviu prisistatymu tongue.gif !!!
Syluk
Sunkus auklės darbas smile.gif
user posted image
Daira5
RYZHY PLUT ZHANTIL MONAMUR, Lietuviškai tiesiog Mutė

user posted image

Pagaliau pasisekė įkelti nuotraukyte.
braskiu pienas
Daira, o mergyte veista ne Baltarusijoje? Yra toks juockiu veislynas Chiornij Plut biggrin.gif .

Daira, ten gi paprasta. Bandyk dar karteli, spausk "keisti" zinute ir pataisyk nuoroda.

Syluk - super aukle!!! Mano grifus ko gero aukles juockiai lotuliukas.gif.
Daira5
Tikrai mūsų mergytė iš baltarusijos, bet dokumentuose nurodoma, tik veisejo kaip fizinio asmens duomenys. Taigi tiksliai nė nežinau kas kaip.
keramike
Karamelė Starr Dinastija
user posted image
Papildyta:
ZENEVJET EL SINIGUAL
user posted image
Dinara2
Kaip smagu, kad forumas taip atgijo thumbup.gif

Dabar apie sąskrydį: indų tikrai jokių nereikia vežtis.

Adresas:
Važiuojantiems per Kauną
tai laikotės Šakių krypties (na nuo megos bus Marijampolės kryptis, o pervažiavus Nemuną, bus nuvažiavimas į dešinę Šakiai) Pasukus tuo nuvažiavimu Šakiai, važiuojat visada tiesiai (pagrindiniu keliu) apie 60km. Pravažiavus miesteliuką Lukščiai privažiuosit remontuojamą sankryžą: tiesiai bus Šakiai, į kairę Marijampolę, į dešinę Jurbarkas. tai sukat link Jurbarko į dešinę ir važiuojat iki sekančios sankryžos: bus į kairę Šakiai, o į dešinę Plokščiai. Sukat į dešinę link Plokščių ir važiuojat kol privažiuosit kaimą Briedžiai (6km) Tame kaimukyje važiuojat tiesiai bus po dešiniai AIBĖS parduotuvės ją pravažiuojat ir dar važiuojat tiesiai kol bus pirmas posūkis po dešiniai ( ten gatvė nenurodyta, bet pirma asfaltuota gatvė už tos parduotuvės) pasukę važiuojat tiesiai- pati asfaltuota gatvė suksis į dešinę, bet Jūs važiuojat tiesiai į žvyrkelį ir ten pirmas namas po dešiniai. priekyje tujos ( bet nebijokit po jomis yra tinklas, mažyliai nepralįs biggrin.gif ) Visa sodyba aptverta. na ir jeigu laikysitės šių nurodymų tai sakykim - JŪS PASIEKĖT SAVO KELIONĖS TIKSLĄ biggrin.gif

važiuojantiems nuo Klaipėdos
Pravažiavus aukščiausią autostrados vietą už kažkur 10 km bus nuvažiavimas į dešinę Tauragė. Įvykdot tą nuvažiavimą ir pavažiavus kelis km bus sankryža (trišalė) į kairę Skaudvilė (arba Jurbarkas nepamenu) Važiuojant per skaudvilę bus trišalė sankryža į dešinę Jurbarkas. Važiuojat kol privažiuojat Jurbarką ( visada pagrindinis) Jurbarke važiuojat iki šviesoforo ir sukat į dešinę (Šakiai) Pasukę važiuojat visada pagrindiniu niekur nesukdami ( gal 23km) kol kelias šakosis ( tiesiai Šakiai, o dešiniau Marijampolė, Kaunas) važiuojat dešiniau (Marijampolė, Kaunas kryptim) ir antroje sakryžoje (tiesia Marijampolė, Kaunas; į dešinę Šakiai, o į kairę Plokščiai) sukat link Plokščių į kairę ir važiuojat kol privažiuosit kaimą Briedžiai (6km) Tame kaimukyje važiuojat tiesiai bus po dešiniai AIBĖS parduotuvės ją pravažiuojat ir dar važiuojat tiesiai kol bus pirmas posūkis po dešiniai ( ten gatvė nenurodyta, bet pirma asfaltuota gatvė už tos parduotuvės) pasukę važiuojat tiesiai- pati asfaltuota gatvė suksis į dešinę, bet Jūs važiuojat tiesiai į žvyrkelį ir ten pirmas namas po dešiniai. priekyje tujos ( bet nebijokit po jomis yra tinklas, mažyliai nepralįs biggrin.gif ) Visa sodyba aptverta. na ir jeigu laikysitės šių nurodymų tai sakykim - IR JŪS PASIEKĖT SAVO KELIONĖS TIKSLĄ biggrin.gif
Mano telefonas 8 600 24255

Muzika_skambės
Jaris Dao smile.gif
user posted image
Jaris Dao ir Nika, abu mano šuniukai rolleyes.gif
user posted image
Daina66
Labutis, nuotraukos vėliau (laukiu svečių), noriu tik pasigirti, Gabenas gavo JN.
braskiu pienas
Keramike, - kokia svajinga Karamele biggrin.gif !

Daina, - sveikinam thumbup.gif !

Dinara, - dekui uz issamu keliones aprasyma, bet as itariu vis tiek pasiimsiu savo kalbanti drauga Zbigneva (navigatoriu) lotuliukas.gif ...
Dinara2
QUOTE(braskiu pienas @ 2011 09 10, 13:37)
Keramike, - kokia svajinga Karamele biggrin.gif !

Daina, - sveikinam  thumbup.gif !

Dinara, - dekui uz issamu keliones aprasyma, bet as itariu vis tiek pasiimsiu savo kalbanti drauga Zbigneva (navigatoriu) lotuliukas.gif ...
*

Tuomet tikslus adresas tam kas naudosis technologijomis biggrin.gif
Ryto g.3, Bizieirių kaimas, Šakių rajonas
Jurginiukas
Sveiki visi 4u.gif
Atidariau ir as nauja tema, nes man paieska issyk nerado sios biggrin.gif , pavadinau Grifonai, o ne Briuselio grifonai ax.gif gaila, kad teko prasyti moderatores ja uzdaryti blink.gif .

Na dar mes tiesiog negalime nepasigirti, kad siandien Kamelia Vilniuje gavo ir CAC ir BOB ir tuo paciu uzsidare Lietuvos cempiono titula, nuo paskutinio JN praejus lygiai metams biggrin.gif

DAINA, vyras sakė, kad Gabenas atrodė puikiai ir labai graziai praejo ringu, o BOBa visgi gavom mes, nes Kamelia kai gerai nusiteikusi visada palauzia teisejus vyrus savo nepaprastu sunisku moteriskumu ax.gif na ir zinoma Gabenas nusileido biski damai kaip dera tikram dzentelmenui, kagi teks tikriausiai Kamelytei kraiti krauti ir ruostis pirslyboms, sekmes Gabenui karjeroje thumbup.gif ir sveikinam su JN.

Belieka prisistatyti:
Jurgita ir MB Kestutis grifonu veislyno ALJANSAS bendrasavininkai, o nuotraukoje musu laaabai islepinta daugiavaike mama wub.gif LT JCH ir nuo siol jau LT CH Volfrad Evrika Kamelia.
user posted image
Megstamiausias Kamelios patiekalas - vytinta jautiena, mylimiausias zaislas - skraidanti lekste kitam gale seimininkas lotuliukas.gif

O cia kam idomu info apie Kmelijos vaikus ir protevius
http://ingrus.net/griffon/en/details.php?id=9600
braskiu pienas
Jurginuk - sveikinam, saunuoles!!!

Kiek grifonu dalyvavo ir kas tokie, jei turi kataloga, parasyk. LKD puslapy nematau savininku sarasu.
Daina66
Na va, kad ir be konkurencijos Gabenas Lietuvos JCH. Sekantis etapas Latvija, Estija biggrin.gif

user posted image
Indiva DAO, labai piktas sargybinis šuo lotuliukas.gif

user posted image
Gabenas Mažasis augintinis, draugelis, moterų mylėtojas ax.gif
laika
Ar planuoja kas vezti rujojancia kalyte? Svarstau, kuri savo kudiki imti - irmuka draugiskesnis, bet jei bus kalyciu - geriau imtis Andzelina.
Rūta.S.
Prisistatome ir mes smile.gif Būsime Rūta ir Tutis

user posted image
Jurginiukas
QUOTE(laika @ 2011 09 11, 19:05)
Ar planuoja kas vezti rujojancia kalyte? Svarstau, kuri savo kudiki imti - irmuka draugiskesnis, bet jei bus kalyciu - geriau imtis Andzelina.
*

LAIKA, o kodel vezi tik viena? Persunku abu? Mes tai jei iseis, vaziuojam su visa seimyna blink.gif siaip ar taip vietos uzteks masinoj, nes prigriebt tai nieko negalim, kadangi negarantuoti ar pavyks atvaziuot, mazylei dantukai nori kaltis, tai neramumai laive doh.gif visko gali but...
laika
As paprastai vezuosi po viena, jei yra kas likusius priziuri smile.gif Man taip paprasciau ir siaip skirtingi sunys buna skirtingai chebrai biggrin.gif Tai sitai, manau, labiau tiktu Irmukas biggrin.gif

P.S. Mes galim paimti draugu nuo Vilniaus puses.
Daina66
user posted image
Jeigų mašinos durys atdaros, šunys išvažiuoja biggrin.gif
Dinara2
QUOTE(laika @ 2011 09 12, 11:10)
As paprastai vezuosi po viena, jei yra kas likusius priziuri smile.gif Man taip paprasciau ir siaip skirtingi sunys buna skirtingai chebrai  biggrin.gif Tai sitai, manau, labiau tiktu Irmukas  biggrin.gif

*

Laika, šunis šį kartą reikia vežtis VISUS mirksiukas.gif

Būtų smagu jau ir konkretų sąrašiuką pradėti daryti:
1, Iš mano pusės - Aš ir trys grifonės, mopsė ir afenpinčerė...oij ir dar mažylis grifoniukas biggrin.gif
2, Sesers mergaitės su grifoniuke;
3, Žadėjo Dinastija (Ala) dalyvauti
laika
QUOTE(Dinara2 @ 2011 09 12, 12:16)
Laika, šunis šį kartą reikia vežtis VISUS  mirksiukas.gif

Būtų smagu jau ir konkretų sąrašiuką pradėti daryti:
  1, Iš mano pusės - Aš ir trys grifonės, mopsė ir afenpinčerė...oij ir dar mažylis grifoniukas  biggrin.gif
  2, Sesers mergaitės su grifoniuke;
  3, Žadėjo Dinastija (Ala) dalyvauti
*

4. Evelina ir Irmukas (gal dar ir Anzelina, matysim smile.gif )
braskiu pienas
5. As zadu atvaziuot su barzda, bet didele ir juoda biggrin.gif . Jai labiausiai is visu maniskiu reikia socializacijos. Del Buriu nezinau dar nieko tikslaus.

Is vaisiu - pageidauciau vezti obuolini pyraga tongue.gif ...
Muzika_skambės
6. Aš ir mano nebarzdotas bezdžioniukas Jaris biggrin.gif

Beje kas nuo Kauno pusės mus galės pavežėti? smile.gif
Daina66
7. Daina +Viva +Gabenas, na mažiukų nevešiu, nors jie labai draugiški.
Tai o galėsime kokios mėsos išsikepti pas tavę Dinara? Aš galiu kokių sumuštinių, mišrainių, na ir jei kepsim tai mėsos pasimarinuočiau
Jurginiukas
8. As su vyru ir lialiuke + kailiniuota ir barzdota nerujojanti lotuliukas.gif Kamelia, na ir tikriausiai bebarzdis, bet nemaziau zavingas siautejantis Bilas, nors jis jau kaip ir ne musu, biskeli baisoka praganyt, bet ziuresim, socializacijos trukumas pasireiskia pas abu musu kaimiecius lotuliukas.gif , bet kai uzkvips saslykais..... biggrin.gif

Is maistelio atsiveztume ka sugalvosim sau ir draugui

Musu atvaziavimas negarantuotas, bet labai norim ir stengsimes prisijungt mirksiukas.gif
laika
QUOTE(Jurginiukas @ 2011 09 12, 14:44)
8. As su vyru ir lialiuke + kailiniuota ir barzdota nerujojanti  lotuliukas.gif Kamelia, na ir tikriausiai bebarzdis, bet nemaziau zavingas siautejantis Bilas, nors jis jau kaip ir ne musu, biskeli baisoka praganyt, bet ziuresim, socializacijos trukumas pasireiskia pas abu musu kaimiecius lotuliukas.gif , bet kai uzkvips saslykais..... biggrin.gif

Is maistelio atsiveztume ka sugalvosim sau ir draugui

Musu atvaziavimas negarantuotas, bet labai norim ir stengsimes prisijungt mirksiukas.gif
*

Tai vis dėlto pirkėjas atsirado?
Daina66
zavingas siautejantis Bilas, nors jis jau kaip ir ne musu, biskeli baisoka praganyt,

Tai sveikinu, kad ir ilgai laukė, bet sulaukė savo šeimininko thumbup.gif
Jurginiukas
Oj as kaip visada nekantrauju paskelbt naujienas doh.gif , del Biluko kaip ir suderejom, bet kol pinigeliai i saskaita neikrito, visko gali but, jau ji tiek kartu pirko ir nenupirko, kad net juokas lotuliukas.gif Mes ji raganium namie vadinam, sakom jis pats save uzbure, kad jo niekas nenupirktu ir pas mus pasiliktu biggrin.gif Ir jau taip mes su juo suaugom, kad ziaaaauriai gaila atiduot, taip, kad jei ir vel nenupirks, nesigailesim, tik aisku lengva nebus laikyt ji su mamyte kartu, bet mes jau kaipnors, ko is tos meiles nepadarysi wub.gif
laika
QUOTE(Muzika_skambės @ 2011 09 12, 14:06)
6. Aš ir mano nebarzdotas bezdžioniukas Jaris biggrin.gif

Beje kas nuo Kauno pusės mus galės pavežėti? smile.gif
*

Jei neatsiras gyvenančių arčiau, galėsiu aš paimt jus iš Kauno. Vis tiek pakeliui.
GintareLig
9. Mes irgi su vyru ir Adora prisijungiam ir dar su savim Muzika skambes su kavalierium Jariu prigriebsim. Trauksim is Kauno tai jei dar ka reikia pameteti labai prasom masiniukas nemazas visiem vietos uzteks:)
keramike
QUOTE(laika @ 2011 09 12, 11:10)
As paprastai vezuosi po viena, jei yra kas likusius priziuri smile.gif Man taip paprasciau ir siaip skirtingi sunys buna skirtingai chebrai  biggrin.gif Tai sitai, manau, labiau tiktu Irmukas  biggrin.gif

*

Sveika, jei primsit kelias mergas su seimininke, tai mielai prisijungciau:)
Dinara2
Kaip smagu, kad būrelis mūsų didėja. O dabar dėl kai kurių sąlygų: mėsytės pasikepti tikrai bus kur, augintiniams lakstyti visa teritorija aklinai užtverta, o neklaužadom (augintiniams) yra mūsų vadinamas priestatas (na ten uždarau savo šunis kai to reikia ;-)), o mažiesiems (na vaikučiams) tikrai rasim kambariuką ramiai pamiegoti, o ir auklių pas mane yra, kurios vežimukus gali pavežioti po kaimuką. tik turiu vieną problemą - pas mane namuose vyrų mažokui (praktiškai jų išviso nėra :-) šiuo metu) tai jau šašlikinei užkurti būtų gerai kokį ir turėti :-)

daina atsivežk ir savo mažuosius, turiu voljieriuką jeigu reikės uždarysim lauke arba tiesiog kambaryje. Bus smagu į juos pasižiūrėti
GintareLig
DINARA[B] mano vyras mielai uzkurs saslykine ir dar pakeps:)
Syluk
Mes (aš ir mano mama) greičiausiai irgi atlėksim, tik tikiuos, kad nepyksit, kad kartu su Luna pričiupsim ir vieną baltą ateivį. Viena iš mergaičių lyg ir ruošiasi rujoti, o jam tik mergos galvoj, tad nesinorės palikti be rimtesnės priežiūros smile.gif
laika
QUOTE(keramike @ 2011 09 12, 19:53)
Sveika, jei primsit kelias mergas su seimininke, tai mielai prisijungciau:)
*

Paimsim butinai biggrin.gif

10. Prisijungia Keramike ir jos 2 mergos drinks_cheers.gif
keramike
QUOTE(laika @ 2011 09 13, 09:38)
Paimsim butinai biggrin.gif

10. Prisijungia Keramike ir jos 2 mergos  drinks_cheers.gif
*

Dekui mirksiukas.gif
Dinara2
QUOTE(Syluk @ 2011 09 12, 22:17)
Mes (aš ir mano mama) greičiausiai irgi atlėksim, tik tikiuos, kad nepyksit, kad kartu su Luna pričiupsim ir vieną baltą ateivį. Viena iš mergaičių lyg ir ruošiasi rujoti, o jam tik mergos galvoj, tad nesinorės palikti be rimtesnės priežiūros smile.gif
*

Syluk tikrai nepyksim 4u.gif
Veislynas Diksilendas taip pat galvoja dalyvauti su trimis grifonais. Įtariu, kad bus visai smagu :-)

dar negaliu neparodyti savo afenpinčerės Artos mergytės, tai Taina- jai tik 6 mėnesiai, bet jau koks grožis. ištiesų tai šita afenpinčerių vada visa labai superinė gavosi. vis trys vaikai labai gražūs biggrin.gif pačiai smagu ir ateityje tikriausiai dar kada nors pakartosiu šitą kergimą. ateinančiam kergimui tai jau numatytas patinukas iš Amerikos.

user posted image

user posted image
braskiu pienas
Oho, kokia grozybe!!! Ne vienos sau nepasilieki?

Dinara, kiek planuoji "laikyt" svecius pas save?

Siandien suzinojau, kad sestadieni bus daromi tyrimai, o mes su mazaja laukiam eileje. Tai uzsirasiau anksciausiai - 10 val. Pajudesim kokia 10.30 - 11 tik verysad.gif Zakon podlasti, taip sakant doh.gif . Tai ar nebus per velu? Nelabai isivaizduoju, kiek truksiu atvaziuot, na pora valandu tikrai.

Dinara2
[quote=braskiu pienas,2011 09 14, 13:04]
Oho, kokia grozybe!!! Ne vienos sau nepasilieki?

Dinara, kiek planuoji "laikyt" svecius pas save?

Braškių pienas jau visi afenukai iš manęs iškeliavo į naujus namučius ir patikėk dabar gailiuosi, kad nepasilikau sau kalytės, todėl ir galvoju apie kergimo pakartojimą- matyt Artai tas gražuolis Flirtas tikrai tiko, na dar pažiūrėsiu kas gausis su Amerikonu, pagal kraujus mano Artos tėtis grynas amerikonas, o numatytas patinukas grynių gryniausias Amerikonas, tai planuoju iš tos vados pasilikti, bet tikriausiai po to kartosiu kergimą su Flirtu ( jis pusiau Anglas) ir sau pasiliksiu, nes vaikai tai tikrai labai jau vykę gavosi.

O su buvimu tai kiek kas nori, galima ir su nakvyne- na aišku gal visų ir nesuguldyčiau, bet jeigu didelių apartamentų nereikalausit galiu ir visus suguldyti lotuliukas.gif
Jurginiukas
QUOTE(Dinara2 @ 2011 09 14, 11:34)
user posted image
*

Va cia tai bent!!!!!!!! Grazuole thumbup.gif . Tu juodiliuku kailis fotkese visada blizga nerealiai ir graziai priziureta matos, va tik gaila, kad juodam fone neisryskeja snukucio grozis taip kaip pas ryzus grifonus juodom lupytem biggrin.gif Saunuole Dinara, ir toliau sekmes tokius grozius veist wub.gif
Dinara2
QUOTE(Jurginiukas @ 2011 09 14, 16:39)
Va cia tai bent!!!!!!!! Grazuole thumbup.gif . Tu juodiliuku kailis fotkese visada blizga nerealiai ir graziai priziureta matos, va tik gaila, kad juodam fone neisryskeja snukucio grozis taip kaip pas ryzus grifonus juodom lupytem biggrin.gif Saunuole Dinara, ir toliau sekmes tokius grozius veist wub.gif
*

Dėkui Jurginiuk už pagyrimus 4u.gif man pačiai šita afenukų vada labaaaai patinka- nu super vaikai gavosi viskuo. Berniuką kai dabar pardaviau tai buvau užsukusi su juo į LKD tai merginos ten jį apčiupinėjo jau visaip viena po kitos, ieškodamos prie ko prikipti ir - nerado. Visos tik apgailestavo, kad toks afenpinčeris išvažiuoja iš Lietuvos.
Dinara2
Na kas dar jungiasi prie grifonų sąskrydžio :-)
mildusyte01
Noretumeme ir mes sudalyvauti susimatyme biggrin.gif biggrin.gif As ir Haidi. Kur atvaziuoti maciau, bet neradau kada 4u.gif

user posted image
Dinara2
QUOTE(mildusyte01 @ 2011 09 15, 19:09)
Noretumeme ir mes sudalyvauti susimatyme  biggrin.gif  biggrin.gif  As ir Haidi. Kur atvaziuoti maciau, bet neradau kada  4u.gif

user posted image
*

Renkamės šį šeštadienį nuo 10val iki 11val. labai būtų smagu, kad prisijungtumėt 4u.gif
mildusyte01
QUOTE(Dinara2 @ 2011 09 15, 19:55)
Renkamės šį šeštadienį nuo 10val iki 11val. labai būtų smagu, kad prisijungtumėt  4u.gif
*

Ta prasme, valandai? blush2.gif Ar iki 11 val. vakaro? As dirbu sestadieni iki 4turiu verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.