Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apsaugos lovytei ir baldakimas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
indust
Baldakinas gerai, jei lovyte, tarkim, prie lango stovi. Paguldzius vaikuti jis uzdengiamas nuo sviesos. Ir, aisku, del grozio thumbup.gif
savika
turim ir ta ir ta. baldakimas daugiau del grozio, jaukumo,nes apsaugos sviesa uzstoja, o daugiau kam tas baldakimas tai ir nezinau smile.gif))))
*caffe macchiato*
QUOTE(wwwww @ 2010 12 20, 00:35)
Apsaugeles tikrai buvo reikalingos, nes mazylis labai neramiai miegodavo ir vis sukdavos ratu, tai galva atsiremdavo i tas apsaugeles, o baldakimas del grozio  smile.gif
*

drinks_cheers.gif sunelis ir dabar miega lovytej su apsauga, o baldakima irgi pirkom labiau del grozio wub.gif
Šaranga
Apsaugėlės gerai kai neramus miegelis o baldakimuką tai trumpai naudojome,visai naujas guli stalčiuje.
errii
sveikos, mamytes

Mano pusesere skundesi, kad jos 1metu mergaite labai neramiai miega. Tad gimtadienio proga nupirkau Paklode su apsaugomis, DREAM TUBES firmos.
Zinokite mano pusesere tokia laiminga. Nes dabar jokiu prblemu. Tos pripuciamos apsaugos isikisa i paklodes sonusi r vaikutis tikrai neiskris. Be to mazajai labai patiko zaisti smile.gif
Pirkau ja patalynes.lt parduotuveje.
ligorija
QUOTE(wwwww @ 2010 12 19, 23:35)
Apsaugeles tikrai buvo reikalingos, nes mazylis labai neramiai miegodavo ir vis sukdavos ratu, tai galva atsiremdavo i tas apsaugeles, o baldakimas del grozio  smile.gif
*

Sutinku thumbup.gif
Almutė+
Mums irgi tiko ir patiko thumbup.gif
in vino
baldakimo neturejau, o apsaugeles labai apsaugo vaiko galvyte nuo susitrenkimo i krastus. Kiyta vertus, juk jos grazios buna, tai labai smalsiai nagrineja kas ten pavaizduota thumbup.gif
mama_gulbe
QUOTE(in vino @ 2011 02 18, 16:38)
baldakimo neturejau, o apsaugeles labai apsaugo vaiko galvyte nuo susitrenkimo i krastus. Kiyta vertus, juk jos grazios buna, tai labai smalsiai nagrineja kas ten pavaizduota  thumbup.gif
*

ir jaukiau lovytej wub.gif
Timotey
Baldakimas suteikia jaukumo ir grozio wub.gif , apsaugeles apsaugo vaikuti nuo smugiu i medine lovyte, taip kad tikrai reikalingi abu thumbup.gif
gogle27
Gal kam reikia baldakimo rėmo, mums jau nebereikalinags
20 Lt
http://www.skelbiu.lt/show.php?id=10469711
elelel
Daug pliusu dedu apsaugelems, vienas ju - vaikutis neismeta tiucio ant zemes smile.gif.
Baldakimas grazu, bet tik atskiram, dideliam vaiko kambaryje.
Ele
O vaikai tų apsaugų nenuspardo, nenuplėšo judėdami? g.gif
Betty Boops
QUOTE(Ele @ 2011 05 05, 07:17)
O vaikai tų apsaugų nenuspardo, nenuplėšo judėdami?  g.gif
*

Siaip dazniausiai jos buna pririsamos ar prakisamos tarp "pagaliuku"= fiksuotos. Baldakimas LUX kol mazylis visai mazas, o kai pradeda stoveti ir viska tampyti- darosi nebesaugu ax.gif , be to labai kaupiasi dulkes... blush2.gif
Vygta
Baldakimas kabėjo gal tik mėnesį,o vat apsaugėles dar laikau,nes gerai saugo vaiką nuo sutrenkimų smile.gif
zhulikele
turejom,bet nenaudojom... vyresnelis maziukas ramiai miegojo,o kai paaugo tai plese tas apsaugas,tai ir nuemiau...
lacham
baldakimas buvo uzkabintas, kol laukem leliuko blush2.gif
pabuvo gal savaite:-teko nuimt:- o apsaugas naudojom iki 1.5 metu: labai pasiteisino thumbup.gif
egllute
turiu zemas apsaugeles, bet labai noreciau dideliu aplink visa lovyte, mazylis lovyteje buna nedaug tai nieko tokio jei jis nieko per jas nematys, uz tai ten bus saugus. Jau 2 kartus jis su kojyte pekele apsaugele ir tarp strypeliu, net virs keliuko, ikiso kojyte ir aciu D., kad nepasiverte ant sonelio, nes kojyte buvo istrigusi, pati vos isemiau. Strypeliai uzapvalinti, butu baisu pagalvoti kas butu jei jie butu keturkambiai doh.gif
Dairana
pasisiuvau baldakima pirmiems leliuko menesiams nuo sviesos, tik niekaip nesuprantu... virsuje, kur tas ziedas - kai iveriu pati baldakima taigi ten tokia apvali skyle lieka, sviesa kaip tik per ten ir plieskia zemyn - o kaip atrodo "gamyklinis" variantas?? Ar ant to ziedo kazkas dar dedasi? Niekad neatkreipiau demesio, o daba jau jegu iki kokios pardes eiti nera, nes jau pabaiga tuoj...smile.gif)
daivute22
mes turejom bet nepasakyčiau kad čia pirmo būtinumo prekę 4u.gif
anoli86
Baldakimo tai niekad neturejom, o apsaugeles tai labai geras dalykas thumbup.gif
Austejos*Mamyte
mes turime ir apsaugeles ir baldakima,apsaugeles manau visai neblogai,o bent jau mums baldakimas tik del grozio... bet tai tikrai nera pirmo butinumo preke schmoll.gif
Keja
QUOTE(diamond13 @ 2011 09 23, 11:48)
mes turime ir apsaugeles ir baldakima,apsaugeles manau visai neblogai,o bent jau mums baldakimas tik del grozio... bet tai tikrai nera pirmo butinumo preke  schmoll.gif
*

o man baldakimis atstojo, apsauga nuo TV tongue.gif t.y. as baltakimi dejau mergaiciu koju gale, o kan=dangi miegame turim TV tai lovyte uzdengdavau nuo sviesos ir garso smile.gif na nezinau ar cia aiskiai parasiau g.gif
rasakele
Mes turim ir apsaugėles, ir baldakimą, mums labai pasiteisino cool.gif , baldakimas tarnauja kaip apsauga nuo šviesos, skersvėjo.
Edysia
Mes turėjome apsaugėles, tai reikalingos buvo, nes vaikas neramiai miegojo, o baldakomą buvom pakabinę, bet tik keliom dienom, paskui nuėmėm, kad vaikas galėtų pasaulį stebėt mirksiukas.gif
♥SL♥
Baldakimo net nepirkom, nes, mano nuomone, tai tik dulkių rinkimas..O apsaugėles turim, ir mums thumbup.gif drinks_cheers.gif
aukletoja

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame skyrelyje yra draudžiami.
Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis Skelbimų lentoje. Prašome skelbtis ten.

Moderatoriai
agnelec
baldakimas-nereikalingas(tik dulkiu rinkejas),o va apsaugeles thumbup.gif jei vaikiukas miega neramiai.. maniske jau 4metu,bet dar vis miega su apsaugelem.
Nala24
Vyresnelei turejom ir baldakima ir apsaugeles. Abu dalykai buvo nepamainomi. Musu kambariai buvo lb sauleti,tad baldakimas tikrai gelbejo. O ir kartais meigamajam tv paziureti nredavosi,tai irgi netrukdydavo tas blyksejimas. Maziukei pirkom tik apsaugeles,nes kabarys maziau sauletas,tai nebebuvo prasmes. O stai apsaugeles patarnavo irgi vos 8men,nes ji jas nuplesdavo arba ikisdavo kojas ir i lovytes tarpus ir dar tarp apsaugu doh.gif nuejemiau,nes nebera naudos.
aneriute
Mes dar ir dabar miegam su apsaugėlėm smile.gif
Nors mums jau greit bus 2,5 m.
indriana
Sveikos mamytės, susidūriau su tokia problemėlę ir noriu jūsų patarimo, nusipirkau Safari Klups Žirafa lovytę ir siuvuosi baldakimą, bet pamačiau, kad baldakimo stovas man netinka doh.gif , neis pritvirtinti virš galvos, tik šone, gal kur nors matėte pastatomą baldakymo stovą arba, kad kitaip kaip nors tvirtintųsi prie lovelės, lauksiu patarimo, galite į a.ž.
tinattt
Apsaugeles butinai reikalingos thumbup.gif Nes pastebejau kai vaikas pradejo vartytis lovytei tai pastoviai jo kojytes istringa tarp groteliu. Tai nakti miegodamas vaikas ar seip diena gali rimtai susizeisti.Mes tik uz apsaugeles 4u.gif 4u.gif
felija
manau tikrai verta 4u.gif
`delfine`
Sveikos mamytes....
galvojau kad nepirksiu apsaugeliu, man negrazu...bet dabar matau kad cia ne del grozio jos tarnauja doh.gif

sakykit kokias tas apsaugeles dete? pusines? ar istisai per visa lovyte?
ir kokio aukscio jos turi buti? kazkas skaiciau cia per zemas turejo... g.gif
Miegantis keksas
Sveikos,

Aš irgi svarstau dėl tų apsaugėlių ir baldakimų. ax.gif
Va, vos sužinojus apie mano nėštumą draugė pradėjo pasakoti, ko man reikia. Tai ji sakė, kad turi tuos visus pataliukus su baldakimu ir apsaugėle. Lenkiškus kažkokius, bet labai jau kokybiškus. Jau antri metai tiems patalams, nuolat skalbiami, bet spalvos vis dar gražios, pats audinys tvirtas. Siūlo ir man mirksiukas.gif
Tikriausiai reikės... Bet tai koks jų pasirinkimas !! net nežinau, kaip išsirinkti.
Tik atsimenu su vyru buvome parodoje rudenį Litexpo, tai matėm jau labai gražią kūdikių patalynę su baldakimu ir apsaugėlėm. Gal kas galite man padėti prisiminti, kas ten buvo, nes mes niekaip neatgaminame. unsure.gif
auguste.v
[quote=Miegantis keksas,2012 03 13, 14:21]
galiu patart biggrin.gif nupirkom savo būsimam kūdikėliui fantastišką patalynę thumbup.gif kai pamačiau ją internete jokios kitos parduotuvėse matytos patalynės jai neprilygo, nes gražesnės už šią tikrai neteko matyt...susideda iš labai daug dalių berods 13
- ir kaldrytė įeina, patalynė, apsaugėlės, baldakimas, papauošimai ir t.t., o tai yra be galo patogu, medžiagos - puikios. Rekomenduoju:
http://vaikovaikams.eu/patalynes-kolekcija...20-x-60-cm.html wub.gif wub.gif wub.gif
Eglita_L
Mums dveji ir lovyte su apsaugelem.
tikrai reikalingas daiktas, kai vartosi miegodama nakti buna prie pat krasto priarteja, isibeda i tuos medinius kuoliukus galvyte, ar versdamasi bumbteli, dar ranka, koja ikisa ir negali istraukt miegodama..
Kitte
Tikrai reikalingi daiktai, o man tai dar ir graziau wub.gif
spiegliuke
SVEIKOS , MES NORS JAU DIDELI ,BET APSAUGELIU NENUSIJEMAM , MUM JOS REIKALINGOS 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.