Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apsaugos lovytei ir baldakimas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
jurgusia
Apsaugeles, tai mus labai reikalingos thumbup.gif , es mazoji nakti labai blaskosi po lova, tai bent jau galva sveika lieka lotuliukas.gif
mambu
Na as bent jau naudoju.Baldakymas-apsaugele pravercia,kai nakti mano pupa niega,o as ziuriu pvz.Tv,ar ka nors veikiu su silpna sviesa,pvz.skaitau...
vytule
Apsauga lovelei, tai labai praverčia, mažoji vis į virbus mažiau susimuša vartydamasi, o baldakimo net nepirkom, nes man nereikalingas daiktas, tik dulkes kaupti lotuliukas.gif .
Zorzeta1984
Vat as ilgai dvejojau pikt arne tas uzuolaidas, siaip jos man ne prie duses.Nebent gali praverst kai mazius paaugs, del sviesos, kad ji jam nemaisytu 4u.gif
Klaipeda
Apsaugos mums tikrai reikalingos, nes vaikas būdamas penkių savaičių pradėjo kojas kišti per tarpelius ir kai nesugaba ištraukti, tai verkia.
Norėjau prisegti nuotrauką, bet nepavyksta verysad.gif
wilike
Aš apsaugėles pati siuvau, kas pamato, sako kad gersnės negu kad būna pirkti.Labai geras dalykas nuo skersvėjų.
marea
Baldakimas - dulkiu surinktuvas ir visiskai nereikalingas besimaskatuojantis dalykas, o va apsaugeles musu maziui praverte. Jos atliko ne tik apsaugine funkcija, bet ir buvo smagus zaisliukas leliukui. Su piesinukais ant apsaugeliu mazius "kalbedavosi", juos minkydavo, zodziu, draugaudavo.
kastone
baldakimo net nepirkau ir jis visai nereikalingas man, o apsaugos naudingos tuos, kad galvytes neuzsigauna, kai nuslenka i lovytes virsu ir soske neislekia, per tarpus ax.gif
Gintaria
niu mes gavom dovanu pilna komplekta - baldakima, apsaugas aplink visa lovyte, patalyne ir patalus. tai viskas iskart ir uzdejau. Tiesa, baldakimas gerai tuo kad nakti kai vaikutis neramus buna apsaugo nuo sviesos ( biski ryskoka sviesa pas mus ). O apsaugas kol buvo mazulis tai buvau uzdejus visas, bewt nemaciau vaiko, tada ta puse kur i musu lova nuemiau, viskas buvo ciki. Bet viena nakti pradejo rekti, nes matyt malesi ir perkiso kojas pro virbus, tai teko gelbet. Pas mus jis toks nenuorama ir vijurkas, kad teko uzdet atgal apsaugas - tai dabar gali duotis lovytes ir nesusitrenks nei galvos, nei koju perkis.

Man tai thumbup.gif
Margita
Ir pirmam vaikučiui buvau nupirkusi apsaugas ir baldakimą,man asmeniškai labai reikalingi thumbup.gif ,todėl nedvejodama pirkau ir savo dūkrytei.Baldakimas reikalingas,kad šviesa nešviestų į akytes,o vasarą saulė wub.gif ,kažkaip nesinori leisti ruletus ir užsitamsinti viso kambario mirksiukas.gif
Žana B
mes iki pat dabar naudojam ir apsaugas ir baldakima
Miliux
[QUOTE] Aš turiu ir apsaugėles ir užuolaidėlės.Man abu jie praverčia.Užuolaidėlės nuo šviesos ir televizoriaus, o apsauga aplink visą lovytę pradėjo tarnauti tik kai mažoji pradėjo vaikščioti po lovelę.Apsauga jei neleidžia įkišti kojeles tarp virbų.Kai buvau nuėmusi jas išplauti,tai dažnai įkišdavo vieną kojelę ir neištraukia-pradeda verkti,tai ir lakstydavau kojas traukinėdama, o kai vėl uždėjau , ta problema išnyko.[QUOTE]

Pritariu šiai nuomonei rolleyes.gif , tačiau sutinku, kad baldakimas renka dulkes, bet juk ir plauti reikia karts nuo karto ir su drėgnu skudurėlių kas antrą dieną nuvalyti, tai ir dulkės nesirinks. O šiuo metu kai saulytė vis dažniau pasirodo languose, ta baldakimas thumbup.gif , nes kai kudikėlis eina sau pietučių miegoti, tai nespigina į akytes, juk užuolaidų kambaryje tai nesinori traukti, džiaukimės saulyte tongue.gif .
vyšniux
Apsaugeles tikrai naudingas daiktas thumbup.gif ,o baltakimo nepirkome prisiskaite,kad tik dulkiu surinkejo funkcija atlieka rolleyes.gif .
Bet niekad,kiek mazoji miegojo mazoj lovytej jo ir nepasigedom tongue.gif .
Taip ,kad mano nuomone baltakimas nereikalingas dry.gif
biscuit
http://parduotuve.tindirindi.lt/images/big/43756310.jpg

http://parduotuve.tindirindi.lt/images/big/43756410.jpg

viskas is tindi rindi parduotuves wub.gif

gal kas turi ir gali pasakyti ar kokybiska ir ar tikrai verta pirkti, nes kaina doh.gif
*Pieva*
Sveikos,
ar naudojote lovelės apsaugas? Jei taip, iki kurio amžiaus? Kokie argumentai už ir prieš?
jurgutemaza
mes pirkom tokį komplektą kur buvo viskas: patalynė, apsaugėlės ir baldakimas.Kol kas nepasigailėjau nei dėl vienos dalies, o dėl dulkių tai nežinau, gal tik pas mus, bet dažnai nevalinėju ir nieks man nesikaupia.Labai gerai kai saulytė šviečia ir šiaip gražiai atrodo biggrin.gif
natuliona
Mes naudojam nuo pat gimimo tas apsaugas ir iki dabar (7 mėn). Bet jau pradėjau galvoti kad nebereikia, nes mažė jau stojasi ir visiškai nesėdi lovytėje. O šiaip galėjom ir nepirkti, vis tiek mažė visą laiką per vidury gulėjo, prie kraštų net nelindo ir šiaip labai mažai laiko ten praleidžia, tik tai kad miega.
nanainis
mums maniau nereikės, nes kaip paguldai taip ir miega, tačiau neseniai įsigijom katytę tai jai maga mažiukui į suguloves siųlytis lotuliukas.gif tai gali apsaugos pasitarnaut nuo katės mirksiukas.gif bet jei vaikutis lovelėje praleidžia daug laiko dieną nemiegodamas ir jau vartosi gali nelaimė nutikt-mano sesutė besivartydama kojytę įkišo į tarpus, norėjo vėl verstis ir užsilaužė ją doh.gif esu girdėjus porą mamų kaip mažiukai galvytes į tarpus įkišo blink.gif
Rasiliukas
mes naudojame apsaugeles ir saugumui tinka ir nuo sviesos pridengia ir grazu 4u.gif
Šalta
nors ir turiu baldakima su apsaugom, bet dabar jis man nereikalingas mum 1 men. Bet ateiti manau pravers. O del tu dulkiu kaupimo, tai daugelis turim skalbimo masinas, tai tik imetei ir vargo nera ir švaru, jokiu dulkiu ax.gif
ojojoi
As tai uz, bet gal ne tiek, kad apsaugo, nors maniskis kaip vejarukas lovyteje duodasi ir ratu sukasi ir vartosi, bet as tai daugiau del oro vaiskciojimo(skersvejo) ir saules. Man tai labai gerai drinks_cheers.gif
Zuikiosaulute
Mes naudojam. Patinka, nes apsaugo nuo šviesos, nuo galimo skersvėjo.
egidan
Mes naudojam. Ir nuo skersvėjų, ir kai bando stovėti (ne tik vartosi) kojyčių neikiša thumbup.gif
deizi
Mano vaikas kojytes iskisa virs apsaugos biggrin.gif As ir uz apsauga ir del skersveju ir del galvytes susitrenkimo. Mano vaikas miegodamas atsiduria ir skersai lovytes ir i koju gala. doh.gif
andos
Nenaudojam - nematau reikalo rolleyes.gif
gupija
mažajam kolkas dar nenaudojam.
Naudojom dukrai, kai pradėjo stotis lovytėje- stodavosi ir staigiai griūdavo. Va, tada ir buvom tokį ploną vaikišką čiužinuką ant lovytės galinės sienelės prisiuvę.
monyte
Tai zinoma,kad reikia.Taigi kai pradeda vartytis tai gali uzsigauti,o be to tai graziai atrodo ir nuo sviesos prdengia,pvz.kai nakti uzdengi naktine lempute,kad paduot soskyte ar buteliuka...... wub.gif
Palaida Bala
ojej monyte, koks tavo avataras (ar kaip jis ten vadinasi) fainas.... thumb_yello.gif

vat mes apsaugeliu neturim, bet manau, kad reikia nusipirkt, nes naktim mano princessa ropineja per miegus, stojasi, tai buna kartais bum, nors ir nesmarkiu, o dabar jaunoji akrobate jau bando pastovet nesilaikydama, tai irgi traumu neisvengia...kazi ar buna tu apsuagu pirkt atskirai, be patalynes?
sarafea
mes ir naudojam,kadangi mano pupa labai aktyvi,rankom kojom makaluojasi ir kelia pilva tilteliu,atrandu ja kitoj lovos pusej doh.gif baisu kartais kai pagalvoji,jei nebutu tu apsaugu doh.gif mirksiukas.gif
Adamo mamyte
Mes uzdejom apsaugeles ant sunelio lovytes, manau jam taip saugiau, nes besivartydamas gali uzsigauti i lovytes krastus, be to grazu smile.gif
Laksme
QUOTE(andos @ 2007 02 13, 23:21)
Nenaudojam - nematau reikalo  rolleyes.gif
*

Gerai, kad ANDOS nemato reikalo, o stai as tik dziaugiuos thumbup.gif , kad naudoju apsaugas. Tiesa, nuo gimimo iki kokiu 4 men. tai tikrai nebuvo reikalo, bet veliau musu vyriukas pradejo gan siautulingai duotis. Na, girdedami su vyru barskant zaisliukus virs lovytes, galvojom - duksta lotuliukas.gif , na, ir tegul, pamanem tongue.gif . Bet kai priejom, tai pamatem dukimo rezultatus: kleckas su galvyte jau bedauzas lovytes galvugali doh.gif . Musu lovele pinta - gal nieko cia pavojingo, bet tuo metu as dziaugiausi ir tebesidziaugiu, kad tas apsaugas prikabinom. Pamenu, vasara - karsta - paskutinis menuo iki maziuko gimimo, o as vargstu 100-kart perrisinedama apsaugas, kol pagaliau lieku patenkinta rezultatu smile.gif
asta2006
as irgi uz apsaugas,tikrai geras daiktas,ypac tada kai maziukas pradeda vartytis,sedet ar stovet thumbup.gif
L'amour
QUOTE(Aistike @ 2007 02 13, 17:09)
ojej monyte, koks tavo avataras (ar kaip jis ten vadinasi) fainas.... thumb_yello.gif

vat mes apsaugeliu neturim, bet manau, kad reikia nusipirkt, nes naktim mano princessa  ropineja per miegus, stojasi, tai buna kartais bum, nors ir nesmarkiu, o dabar jaunoji akrobate jau bando pastovet nesilaikydama, tai irgi traumu neisvengia...kazi ar buna tu apsuagu pirkt atskirai, be patalynes?
*

apsaugėls galima pirkti atskirai. Jei esi iš Kauno tai bazėje tikrai nusipirksi kokias norėsi biggrin.gif
Natoske
Apsaugos tikrai gerai,o tai ta galvele taip ir nori trinktelt,o dabar kai pradejo stotis tai ir papildomu apsaugu reik biggrin.gif dabar lovyte dekiais apkabineta lotuliukas.gif
** Svaja**
Pirkau visa kompekta ir patalai ir apsaugele su baldakimu 4u.gif
baldakimo nenaudojom nes manau jog tai dulkiu rinktuvai unsure.gif ,apsaugeles labai reikalingos ,nes vaikutis jau vartosi ir daznai atsimusa i loveles sieneles doh.gif
laauraa
Mes be šių daikčiukų puikiai apsiėjome!
Ir jokių gūžų ir nieko nebuvo.. Ir miegoti puikiai miegojo be baldakimo...
twix'e
mes ir naudojam nuo 5 menesiu, nes maniske kajp vijurkas pradejo sukinetis lovytej smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aistike @ 2007 02 13, 17:09)

vat mes apsaugeliu neturim, bet manau, kad reikia nusipirkt, nes naktim mano princessa  ropineja per miegus, stojasi, tai buna kartais bum, nors ir nesmarkiu, o dabar jaunoji akrobate jau bando pastovet nesilaikydama, tai irgi traumu neisvengia...kazi ar buna tu apsuagu pirkt atskirai, be patalynes?
*

tikraj yra smile.gif as pati be patalynes pirkau smile.gif yra per visa lovyte, per puse thumbup.gif
melija 5
Mes taip pat naudojam apsaugėles, mažiukė vartaliojasi po lovelę bigsmile.gif , tai nuo vieno krašto tai prie kito, dar mėgsta nusistumti iki viršaus galo, o galvelė tiesiai į pagaliukus trinasi, tai jei nebūtų apsaugėlių, viršugalvį savo susitrintų verysad.gif . Taip pat apsaugo nuo skersvėjų ir užstoja vakarinę lemputę 4u.gif
Nerytė
As uz apsaugas thumbup.gif
Ladybird***
thumbup.gif geras dalykas. Mažiukam apsaugos niekada nebus per daug mirksiukas.gif Tik va skalbti jas reikia dažnai, nes labai dulkes traukia ir gali vaikučiui alergiją prišaukti blink.gif
Rotoli
Mes irgi turim apsaugėles, o tai rankas, kojas iškišęs miegotų lotuliukas.gif
Meka Pinavija
Mes apsaugėles naudojame nuo gimimo bigsmile.gif Tikrai labai geras dalykas rolleyes.gif
Laava
taip, naudojame, nuo pat gimimo. ateje draugu vaikai negali kibinti maziuko - kitaip turbut dar nosi nugnybtu nesuvokdami... beto uzstoja telika - ziopsotu. jau dabar ryte randu ji galva besiliecianti i lovos krasta, nusispiria iki ten, tai jei nebutu apsaugos, manau susitrankytu galvyte. nors dabar viena soniuka apsaugos nuemiau, kad matyciau ji is savo lovos...
Kribuk
Aš tai už. smile.gif Naudojame nuo pat gimimo, gal pirmais mėnesiai jos buvo ne labai reikalingos, bet va dabar tai tikrai reikalingos ir naudingos, nes pastoviai mažė lovytėje vartosi, sukasi, vis apsauga. O taip pat ir televizoriaus nemato, kai tėveliai vakarais žiūri. Kai šalta, tai ir nuo vėjelio apsaugo. Vien tik privalumai. smile.gif
DijaDeima
Mes naudojame nuo pat gimimo ir tikrai super thumbup.gif Ne viena kart randu ryte pasisukusia ir galvyte atsiremusia i krasta.Manau,kad jos tikrai reikalingos.
strazdanėlė...
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
twix'e
mamos, o apsaugas galima skalbimo masinoje skalbti? ax.gif
inga-uk
QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 06, 08:23)
mamos, o apsaugas galima skalbimo masinoje skalbti?  ax.gif
*

aisku, kad galima ax.gif
mes naudojam irgi, bet del to, kad ji kaip vijurkas sukiojaisi, griuna vis maziau gal uzsigauna nei taip i plikas groteles g.gif
strazdanėlė...
QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 06, 10:23)
mamos, o apsaugas galima skalbimo masinoje skalbti?  ax.gif
*

nebandžiau, bet jaučiu galima, juk ten paralonas, bent jau pas mus smile.gif
Isida
Mes už. thumbup.gif Pirmais mėnesiais, aišku daugiau dėl grožio buvo. O dabar jau atlieka savo tiesioginę funkciją. Mažasis vartosi nuolat po lovytę. Būna randu skersą ar net ant pilvuko apsivertusį. Tai, jei nebūtų apsaugų, jau ne vieną guzą turėtume. doh.gif Net teko pirkti naujas apsaugas, nes turėtos anksčiau dengė tik dalį.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.