Apsaugeles, tai mus labai reikalingos
Na as bent jau naudoju.Baldakymas-apsaugele pravercia,kai nakti mano pupa niega,o as ziuriu pvz.Tv,ar ka nors veikiu su silpna sviesa,pvz.skaitau...
Apsauga lovelei, tai labai praverčia, mažoji vis į virbus mažiau susimuša vartydamasi, o baldakimo net nepirkom, nes man nereikalingas daiktas, tik dulkes kaupti
Vat as ilgai dvejojau pikt arne tas uzuolaidas, siaip jos man ne prie duses.Nebent gali praverst kai mazius paaugs, del sviesos, kad ji jam nemaisytu
Apsaugos mums tikrai reikalingos, nes vaikas būdamas penkių savaičių pradėjo kojas kišti per tarpelius ir kai nesugaba ištraukti, tai verkia.
Norėjau prisegti nuotrauką, bet nepavyksta
Aš apsaugėles pati siuvau, kas pamato, sako kad gersnės negu kad būna pirkti.Labai geras dalykas nuo skersvėjų.
Baldakimas - dulkiu surinktuvas ir visiskai nereikalingas besimaskatuojantis dalykas, o va apsaugeles musu maziui praverte. Jos atliko ne tik apsaugine funkcija, bet ir buvo smagus zaisliukas leliukui. Su piesinukais ant apsaugeliu mazius "kalbedavosi", juos minkydavo, zodziu, draugaudavo.
baldakimo net nepirkau ir jis visai nereikalingas man, o apsaugos naudingos tuos, kad galvytes neuzsigauna, kai nuslenka i lovytes virsu ir soske neislekia, per tarpus
niu mes gavom dovanu pilna komplekta - baldakima, apsaugas aplink visa lovyte, patalyne ir patalus. tai viskas iskart ir uzdejau. Tiesa, baldakimas gerai tuo kad nakti kai vaikutis neramus buna apsaugo nuo sviesos ( biski ryskoka sviesa pas mus ). O apsaugas kol buvo mazulis tai buvau uzdejus visas, bewt nemaciau vaiko, tada ta puse kur i musu lova nuemiau, viskas buvo ciki. Bet viena nakti pradejo rekti, nes matyt malesi ir perkiso kojas pro virbus, tai teko gelbet. Pas mus jis toks nenuorama ir vijurkas, kad teko uzdet atgal apsaugas - tai dabar gali duotis lovytes ir nesusitrenks nei galvos, nei koju perkis.
Man tai
Ir pirmam vaikučiui buvau nupirkusi apsaugas ir baldakimą,man asmeniškai labai reikalingi
mes iki pat dabar naudojam ir apsaugas ir baldakima
[QUOTE] Aš turiu ir apsaugėles ir užuolaidėlės.Man abu jie praverčia.Užuolaidėlės nuo šviesos ir televizoriaus, o apsauga aplink visą lovytę pradėjo tarnauti tik kai mažoji pradėjo vaikščioti po lovelę.Apsauga jei neleidžia įkišti kojeles tarp virbų.Kai buvau nuėmusi jas išplauti,tai dažnai įkišdavo vieną kojelę ir neištraukia-pradeda verkti,tai ir lakstydavau kojas traukinėdama, o kai vėl uždėjau , ta problema išnyko.[QUOTE]
Pritariu šiai nuomonei
Apsaugeles tikrai naudingas daiktas
Bet niekad,kiek mazoji miegojo mazoj lovytej jo ir nepasigedom Taip ,kad mano nuomone baltakimas nereikalingas
http://parduotuve.tindirindi.lt/images/big/43756310.jpg
http://parduotuve.tindirindi.lt/images/big/43756410.jpg viskas is tindi rindi parduotuves gal kas turi ir gali pasakyti ar kokybiska ir ar tikrai verta pirkti, nes kaina
Sveikos,
ar naudojote lovelės apsaugas? Jei taip, iki kurio amžiaus? Kokie argumentai už ir prieš?
mes pirkom tokį komplektą kur buvo viskas: patalynė, apsaugėlės ir baldakimas.Kol kas nepasigailėjau nei dėl vienos dalies, o dėl dulkių tai nežinau, gal tik pas mus, bet dažnai nevalinėju ir nieks man nesikaupia.Labai gerai kai saulytė šviečia ir šiaip gražiai atrodo
Mes naudojam nuo pat gimimo tas apsaugas ir iki dabar (7 mėn). Bet jau pradėjau galvoti kad nebereikia, nes mažė jau stojasi ir visiškai nesėdi lovytėje. O šiaip galėjom ir nepirkti, vis tiek mažė visą laiką per vidury gulėjo, prie kraštų net nelindo ir šiaip labai mažai laiko ten praleidžia, tik tai kad miega.
mums maniau nereikės, nes kaip paguldai taip ir miega, tačiau neseniai įsigijom katytę tai jai maga mažiukui į suguloves siųlytis
mes naudojame apsaugeles ir saugumui tinka ir nuo sviesos pridengia ir grazu
nors ir turiu baldakima su apsaugom, bet dabar jis man nereikalingas mum 1 men. Bet ateiti manau pravers. O del tu dulkiu kaupimo, tai daugelis turim skalbimo masinas, tai tik imetei ir vargo nera ir švaru, jokiu dulkiu
As tai uz, bet gal ne tiek, kad apsaugo, nors maniskis kaip vejarukas lovyteje duodasi ir ratu sukasi ir vartosi, bet as tai daugiau del oro vaiskciojimo(skersvejo) ir saules. Man tai labai gerai
Mes naudojam. Patinka, nes apsaugo nuo šviesos, nuo galimo skersvėjo.
Mes naudojam. Ir nuo skersvėjų, ir kai bando stovėti (ne tik vartosi) kojyčių neikiša
Mano vaikas kojytes iskisa virs apsaugos
Nenaudojam - nematau reikalo
mažajam kolkas dar nenaudojam.
Naudojom dukrai, kai pradėjo stotis lovytėje- stodavosi ir staigiai griūdavo. Va, tada ir buvom tokį ploną vaikišką čiužinuką ant lovytės galinės sienelės prisiuvę.
Tai zinoma,kad reikia.Taigi kai pradeda vartytis tai gali uzsigauti,o be to tai graziai atrodo ir nuo sviesos prdengia,pvz.kai nakti uzdengi naktine lempute,kad paduot soskyte ar buteliuka......
ojej monyte, koks tavo avataras (ar kaip jis ten vadinasi) fainas....
vat mes apsaugeliu neturim, bet manau, kad reikia nusipirkt, nes naktim mano princessa ropineja per miegus, stojasi, tai buna kartais bum, nors ir nesmarkiu, o dabar jaunoji akrobate jau bando pastovet nesilaikydama, tai irgi traumu neisvengia...kazi ar buna tu apsuagu pirkt atskirai, be patalynes?
mes ir naudojam,kadangi mano pupa labai aktyvi,rankom kojom makaluojasi ir kelia pilva tilteliu,atrandu ja kitoj lovos pusej
Mes uzdejom apsaugeles ant sunelio lovytes, manau jam taip saugiau, nes besivartydamas gali uzsigauti i lovytes krastus, be to grazu
QUOTE(andos @ 2007 02 13, 23:21) Gerai, kad ANDOS nemato reikalo, o stai as tik dziaugiuos
as irgi uz apsaugas,tikrai geras daiktas,ypac tada kai maziukas pradeda vartytis,sedet ar stovet
QUOTE(Aistike @ 2007 02 13, 17:09) ojej monyte, koks tavo avataras (ar kaip jis ten vadinasi) fainas.... vat mes apsaugeliu neturim, bet manau, kad reikia nusipirkt, nes naktim mano princessa ropineja per miegus, stojasi, tai buna kartais bum, nors ir nesmarkiu, o dabar jaunoji akrobate jau bando pastovet nesilaikydama, tai irgi traumu neisvengia...kazi ar buna tu apsuagu pirkt atskirai, be patalynes? apsaugėls galima pirkti atskirai. Jei esi iš Kauno tai bazėje tikrai nusipirksi kokias norėsi
Apsaugos tikrai gerai,o tai ta galvele taip ir nori trinktelt,o dabar kai pradejo stotis tai ir papildomu apsaugu reik
Pirkau visa kompekta ir patalai ir apsaugele su baldakimu
baldakimo nenaudojom nes manau jog tai dulkiu rinktuvai
Mes be šių daikčiukų puikiai apsiėjome!
Ir jokių gūžų ir nieko nebuvo.. Ir miegoti puikiai miegojo be baldakimo...
mes ir naudojam nuo 5 menesiu, nes maniske kajp vijurkas pradejo sukinetis lovytej
Papildyta: QUOTE(Aistike @ 2007 02 13, 17:09) ojej monyte, koks tavo avataras (ar kaip jis ten vadinasi) fainas.... vat mes apsaugeliu neturim, bet manau, kad reikia nusipirkt, nes naktim mano princessa ropineja per miegus, stojasi, tai buna kartais bum, nors ir nesmarkiu, o dabar jaunoji akrobate jau bando pastovet nesilaikydama, tai irgi traumu neisvengia...kazi ar buna tu apsuagu pirkt atskirai, be patalynes? tikraj yra
Mes taip pat naudojam apsaugėles, mažiukė vartaliojasi po lovelę
As uz apsaugas
Mes irgi turim apsaugėles, o tai rankas, kojas iškišęs miegotų
Mes apsaugėles naudojame nuo gimimo
taip, naudojame, nuo pat gimimo. ateje draugu vaikai negali kibinti maziuko - kitaip turbut dar nosi nugnybtu nesuvokdami... beto uzstoja telika - ziopsotu. jau dabar ryte randu ji galva besiliecianti i lovos krasta, nusispiria iki ten, tai jei nebutu apsaugos, manau susitrankytu galvyte. nors dabar viena soniuka apsaugos nuemiau, kad matyciau ji is savo lovos...
Aš tai už.
Mes naudojame nuo pat gimimo ir tikrai super
už
mamos, o apsaugas galima skalbimo masinoje skalbti?
Mes už.
|