Visur ieškau apsaugėlių į lovele. Tokių kur yra veidrodėlis, įvairūs piešinėliai, kišenelės ir pan. Gal kas žino kur tokias parduoda, arba gal kas turi parduoti?
QUOTE(zivilen @ 2005 05 20, 18:07) Visur ieškau apsaugėlių į lovele. Tokių kur yra veidrodėlis, įvairūs piešinėliai, kišenelės ir pan. Gal kas žino kur tokias parduoda, arba gal kas turi parduoti?
Laba diena.
Kad yra tokie dalykai ne per seniausiai tesužinojau. Ar tikrai reikia įsigyti tuos daiktelius, ar tai tik mados reikalas? Ačiū
Na baldakimas-skonio reikalas, nežinau ar jis turi praktinę reikšmę, nepastebėjau, nebent šiek tiek nuo šviesos apsaugo, o apsaugėlės tikrai, manau nepakenks, dėl jų nesigailėjau.
turiu apsaugas, jų nenaudojam, nes per jas dukrytė nemato manęs, o aš jos, ji tada labai nervuojasi.
Baldakimo labai norėjau, bet nespėjau įsigyti iki gimdymo, o po to jau nebuvo kada. Na, o vėliau ir poreikis dingo
vat as irgi mastau, kad per tas apsaugas vaiko nematysiu
o baldakimo tai nelabai noriu, man nelabai patinka...
Aš naudoju apsaugas ir labai džiaugiuosi. Viena vertus-saugo nuo skersvėjų. Antra vertus, kai vaikas pradeda ritinėtis lovytėj, neužsigauna į jos virbus. Kitą vaiką turėdama, vėl būtinai naudosiu. O dėl baldakimo, tai drįsčiau abejoti jo naudingumu. Dulkių surinktuvas ir tiek, o vaikučių nosyčių gleivinės jautrios visokioms dulkėms ir t.t. O apsaugą, t.y. dalinę-tik galvūgaliui ir pusei lovytės šonų, būtinai įsigyk.
Na as tai abu savo vaikiukus aginau su baldakimu, ir tiesa sakant manau, kad jis reikalingas. Ir nuo sviesos apsaugo, kad mazyliui miegelio netrukdytu naktine lempute ar saules spindulelis per pietu miegeli
aciu, reiks pasvarstyti. Baldakimo tai turbut nepirksiu, o apsaugeliu gal is tiesu reikes... o ju viduje porolonas buna? nes noriu tokiu, kaip patalyne kad bus, o ja noriu siutis is pirkstos medziagos, tai ir apsaugeles tuo paciu pasidaryciau.
QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2006 03 15, 22:44) aciu, reiks pasvarstyti. Baldakimo tai turbut nepirksiu, o apsaugeliu gal is tiesu reikes... o ju viduje porolonas buna? nes noriu tokiu, kaip patalyne kad bus, o ja noriu siutis is pirkstos medziagos, tai ir apsaugeles tuo paciu pasidaryciau. I jas idetas nestoras porolono sluoksnis, o jos prisitvirtina prie lovytes virbu raistukais. Del baldakimo as pati nezinau - man atrodo savotiskai grazu (cia
Baldakimas gali but, gali nebut, o apsaugos gerai buvo. Mazius megdavo ir skersai lovytes isitaisyt miegot (kol tilpo) ir siaip nusigrusdavo ir iremdavo galvyte i lovos gala, tai minksciau buvo.
na, apsaugeles pasiusiu savo maziui, ikalbejot
aciu QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2006 03 14, 19:15) Laba diena. Kad yra tokie dalykai ne per seniausiai tesužinojau. Ar tikrai reikia įsigyti tuos daiktelius, ar tai tik mados reikalas? Ačiū Dėl baldakimo, tai tikrai dėl grožio, na dr gali aišku nuo šviesos ar mažo vėjuko (atidarius orlaidę) paslėpt
As turiu nusipirkusi apsaugas, pabandziau uzdeti - lelius manes nemate ir as jo nemaciau guledama lovoje - del to labai nepatogu; o kol kas nesupratau ar jos tikrai reikalingos. Kai prades vartytis, paziuresiu, bet kazko linkstu, kad ju nereikia.
Hm...baldakinas..tai renka dulkes ir tiek...O kai vaikas paauga ir pradeda ji tampyti...
O vat apsaugos- jos nerealiai reikalingos
Turėjom baldakimuką ant lopšiuko, kol sūnutis buvo visai mažas. Tai man gražu buvo
o apsaugėles turėjom, bet nuėmiau - nematau, ką jis nektį veikia, ar nenusiklojęs. ir neužsigauna ta mano lelis ir be jų
"Hm...baldakinas..tai renka dulkes ir tiek..." pritariam...
Tikrai nėra pats reikalingiausias daiktas ir be jo galima laisvai išsiversti... QUOTE(Kristuks @ 2006 03 24, 12:57) "Hm...baldakinas..tai renka dulkes ir tiek..." pritariam... Tikrai nėra pats reikalingiausias daiktas ir be jo galima laisvai išsiversti... sutinku,kad galima issiversti ir be jo,bet man grazu...puosia visa kambariuka o del dulkiu,tai nedarykit gedos taip snekedamos...
Laukdami savo mazylio jam irengem puiku kampeli namuose. Tai lovele su baldakimu, apsaugeles tik iejus ikambari, uzplusdavo jausmai, tuoj toje ispuostoje loveleje ramiai ilsesis leliukas. Tik gryzus is gimdimo namu mus aplanke gyditoja namuose. ji manes paklause ar tai butini loveles aksesuarai tai trukdo cirkuliuoti orui ir paprase manes nupuosti lovele. Kai mazylis paaugejo apsaugos loveles sonuose buvo reikalingos kadangi loveleje sukdavosi lyg laikrodukas.
mum baldakimas reikalingas, nes ant langu ner uzuolaidu, tai saule kai uzsviecia ryte
Neturėjau nei baldakimo, nei apsaugėlių. Buvo momentas, kai vaikutis mokėsi stotis lovytėje, tai tikrai apsaugėlės būtų pravertusios, bet... taip ir nebeįsigijau, o vėliau ir nebeprireikė. Man šie lovytės aksesuarai labai gražu
pirmą vaika auginau be baldakimo ir apsaugėlių. O buvo jis mėgėjas miegoti ant pilvo, tai per naktį bent 5 katus nušliauždavo per visą lovytę ir įsirėmęs rėkdavo, patraukdavau atgal ir taip visą naktį
O dukrai apsaugėles uždėjau su dideliai paveiksliukais - tai žiūri į juos pabudusi ir dar lavimamają apsaugėlę naudoju tą pusę kur skirta iki 3 jų mėn (balta juoda raudona spalvų), vėliau apversiu
apsaugas turejau nusipirkus nuo pat pradziu -pradzioj ju nedejau, o kai jau pradejo vartytis ir uztrigti lovytes virbuose -uzdejau is karto -dabar labai gerai
baldakimas irgi yra -na labai gerai nuo naktines lempos - uztamsina siek tiek
As tai nusprendziau, kad nepirksiu, jei jau matysiu, kad trukdo tie lovytes pagaliai vaikui- tada ir isigysiu.
Kažkiek tai mados reikalas, kažkiek- reikalinga. Turiu ir apsaugas, ir baldakimą. Man tai gražiau. Juk prabėgs tas trumputis vaikystės laikas ir jau nebepanaudosi didesniam, tad geriau pasidžiaugti laiku.
Dėl baldakimo tai nežinau man jo neprireikė
Bet del apsaugelių tai as da nieščia budama jas pasisiuvau, nu kam pirkt jei galiu pasisiūt
Baldakimo nepirkau, nes man asmeniškai nelabai gražu
Baldakima ir mes turejom, bet po pirmo skalbimo taip ir nebeuzdejom, labai jau daug terliones, o skalbti daznai reikia, bet, pritariu, kad grazu
O apsaugos reikalingos, tik tos aukstesnes. Kol buvo mazyte, uzdedavau tik galvugaly ir vienoj pusej. Paskui keleta menesiu nebenaudojau, nes nereikejo, bet va dabar tai jau ieskau tu aukstesniu apsaugu, nes malasi nakti toj lovoj, ropoja, griuna ant sono ir trinksi galva i virbus, baisu... tenka vaika keltis pas save i lova, o nuo to nukencia visu triju miegas QUOTE(KreKre @ 2006 05 03, 21:09) Baldakima ir mes turejom, bet po pirmo skalbimo taip ir nebeuzdejom, labai jau daug terliones, o skalbti daznai reikia, bet, pritariu, kad grazu O apsaugos reikalingos, tik tos aukstesnes. Kol buvo mazyte, uzdedavau tik galvugaly ir vienoj pusej. Paskui keleta menesiu nebenaudojau, nes nereikejo, bet va dabar tai jau ieskau tu aukstesniu apsaugu, nes malasi nakti toj lovoj, ropoja, griuna ant sono ir trinksi galva i virbus, baisu... tenka vaika keltis pas save i lova, o nuo to nukencia visu triju miegas pas mus tas pats
Lovytės apsaugėlės geros tuo, kad vaikutis galvytės taip į lovytės strypus nesusidaužia. Man jos tikrai patinka. O dėl matymo, tai vaikutis miega galima jas tiesiog atrišti. Bet kai vaikutis laovytėj žaidžia, man ramiau kai apsaugėlės uždėtos.
O baldakimas manau daugiau dėl grožio, nei naudos iš jo. Na gal šviesai truputi pridengti. bet kai migdau mažiuką tiesiog paimu ir užtraukiu užuolaidas kambary. Man baldakimo neprireikė. (mažiau dulkių prie vaiko lovelės, nes jis tai tikrai dulkių ne mažai prirenka, o plauti tai jo neplaunam kas antra diena).
Mums tai ir tas ir tos tiko ir buvo naudojama naudingai
o baldakimas tai labai gerai sviesa dengdavo, mazasis buvo jautrokas tai dengdavom. o po to kai jau nebe reikejo tai vasara kartais uzklodavau (aisku nuardzius nuo strypu)
O mes nei pirmam vaikui, nei dabar jokiu apsaugu ir baldakimu nenaudojom ir nesiruosiam naudot... del tu apsaugu - jei kam butina, tai gal gal..., bet baldakimai - tai, sorry, bet man asmeniskai ne tik kad negrazu, bet ir juokinga... idomu, is kur cia ta mada parejo...
Baldakimo nenaudojau,nes is jo jokios naudos nebuvo,tik dulkes kaupe... o apsaugeles naudojom nuo pat gimimo,nes maziukas labai malasi lovytej,tai apsaugeles labai gerai apsaugo-nei galvytes nesusitrenkia,nei kojyciu tarp strypu ikisa..nut ikrai labai geras dalykas..
QUOTE(Mekacka @ 2006 08 22, 11:45) Sveikutes, pasidalinkit patyrusios kur viska pirkot ir kiek kainavo. Ar tose firminese (Nuke, Mazylio Pas., Tindi Rindi...) ar kur kitur? Is anksto aciu. O dar jei ir del patalynes ir apklotu cia pat patarsit (kokius:vilnonius ar sinteponinius) kur kainos ir kokybes santykis geriausias, busiu nuosirdziai dekinga.
Dėl grožio tai galima įsigyti, bet mūsiškė per visus metus dar nė karto lovytėje nemiegojo. Tai dėl apsaugėlių naudos turiu abejonių. Šiaip tai papildomas dulkių rinkimo šaltinis...
As ir uz tai ,kad baldakimas tik del del grozio,ypac jei apsaugeles iki virsaus.As turiu apsaugeles ir uzkloteli kurio prailginti krastai(plona medziaga),kad uzkisti po ciuzinuku.Taip neatsiklodines.Bet,va,apsaugeliu per visa lovyte,ieskodama patalu, pardavime nemaciau.O ju tokiu buna?
na va, mum prireikė apsaugėlės, nes mažasis miegodamas po lovą blūdija ir vis galvytę tranko, dėsim apsaugas per visą lovą, kad daugiau nesibaladotų
QUOTE(antule @ 2006 08 24, 17:19) Sveikutes, pasidalinkit patyrusios kur viska pirkot ir kiek kainavo. Ar tose firminese (Nuke, Mazylio Pas., Tindi Rindi...) ar kur kitur? Is anksto aciu. O dar jei ir del patalynes ir apklotu cia pat patarsit (kokius:vilnonius ar sinteponinius) kur kainos ir kokybes santykis geriausias, busiu nuosirdziai dekinga. Aš pirkau komplektą, t. y. viskas buvo kartu: baldakimas, apsaugėlės, pagalvėlė, adejaliukas, užvalkaliukai pagalvėlei ir adejaliukui. Galima viską pirkti ir atskirai.
Aš turiu ir apsaugėles ir užuolaidėlės.Man abu jie praverčia.Užuolaidėlės nuo šviesos ir televizoriaus, o apsauga aplink visą lovytę pradėjo tarnauti tik kai mažoji pradėjo vaikščioti po lovelę.Apsauga jei neleidžia įkišti kojeles tarp virbų.Kai buvau nuėmusi jas išplauti,tai dažnai įkišdavo vieną kojelę ir neištraukia-pradeda verkti,tai ir lakstydavau kojas traukinėdama, o kai vėl uždėjau , ta problema išnyko.
na nezinau kaip del grozio, bet man baldakimas negrazu
o apsaugeles dabar labai pravercia- netranko galvos i virbus ir kojyciu neiskisa QUOTE(astavi @ 2006 08 28, 16:20) Aš turiu ir apsaugėles ir užuolaidėlės.Man abu jie praverčia.Užuolaidėlės nuo šviesos ir televizoriaus, o apsauga aplink visą lovytę pradėjo tarnauti tik kai mažoji pradėjo vaikščioti po lovelę.Apsauga jei neleidžia įkišti kojeles tarp virbų.Kai buvau nuėmusi jas išplauti,tai dažnai įkišdavo vieną kojelę ir neištraukia-pradeda verkti,tai ir lakstydavau kojas traukinėdama, o kai vėl uždėjau , ta problema išnyko. QUOTE(astavi @ 2006 08 28, 16:20) Aš turiu ir apsaugėles ir užuolaidėlės.Man abu jie praverčia.Užuolaidėlės nuo šviesos ir televizoriaus, o apsauga aplink visą lovytę pradėjo tarnauti tik kai mažoji pradėjo vaikščioti po lovelę.Apsauga jei neleidžia įkišti kojeles tarp virbų.Kai buvau nuėmusi jas išplauti,tai dažnai įkišdavo vieną kojelę ir neištraukia-pradeda verkti,tai ir lakstydavau kojas traukinėdama, o kai vėl uždėjau , ta problema išnyko. pritariu
Baldakymas, tai manau, kad tik dėl grožio. Ir gal nelabai praktiška, nes renka dulkes. O apsaugos lovelei, tai mums labai reikalingos, nes dukrytė taip vartosi lovelėj...jei nebūtų apsaugų, tai tikrai galvą ne kartą būtų susimušus.
QUOTE(meriva @ 2006 08 31, 11:42) Baldakymas, tai manau, kad tik dėl grožio. Ir gal nelabai praktiška, nes renka dulkes. O apsaugos lovelei, tai mums labai reikalingos, nes dukrytė taip vartosi lovelėj...jei nebūtų apsaugų, tai tikrai galvą ne kartą būtų susimušus. tai va, ir as galvoju, kad nereikia man to baldakimo. grazu tik
apsaugeles labai geras daiktas. bent jau man labai reikalingas. o baldakimas? buvau uzdejusi keleta kartu, o veliau paslepiau. nuo pat pradziu zinojau, kad man nereikalingas, bet vyras nupirko, kai dar buvom GN. nebent del grozio...
Na mes apsaugėles naudojom tik kol dukrytė pradėjo suprasti, kad jas galima nutempti
|