Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Liucina -gražu ar ne?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
Marzde
Netyčia užtikau temą apie Laviją,tai prisiminiau dar vieną varduką LIUCINA ir noriu sužinoti kaip jums šis vardas.
Babetta
saziningai- man nelabai schmoll.gif
Lakūdra
QUOTE(Babetta @ 2006 03 14, 23:03)
saziningai- man nelabai schmoll.gif
*

nu man tai irgi nelabai...
Marzde
Taip,tik sąžiningai. Niekas nemuš wink.gif
Lakūdra
QUOTE(Marzde @ 2006 03 14, 23:05)
Taip,tik sąžiningai. Niekas nemuš  wink.gif
*

ir is vis as uz lietuviskus vardus,man tai jie patys graziausi,va su savo mergiotes vardu pastoviai kyla nesklandumu doh.gif (vardelis ne mano galvotas)
Vicious Vici
Šiaip tai lenkiškas vardas... man tai negražus, bet trumpinys Liuska, Liusi tai visai nieko g.gif
micietta
man nepatinka
silvuks
Iš kur tų vardų tokių traukia. Man nepatinka.
Agotukas
O ne Liučina? Kaip kokia stučina ax.gif Anei šis , anei tas, švelniai tariant hihihi.gif
Marzde
Nu Liuska tai tikrai negražu,man kažkaip kaimietiškai skamba.
Papildyta:
QUOTE(silvuks @ 2006 03 14, 22:51)
Iš kur tų vardų tokių traukia. Man nepatinka.
*

Iš gyvenimo... smile.gif
Barikada
QUOTE(*VICI* @ 2006 03 14, 23:16)
Šiaip tai lenkiškas vardas... man tai negražus, bet trumpinys Liuska, Liusi tai visai nieko g.gif
*

Visai ne lenkiskas vardas, o lotyniskas ir visai kitaip nei Lavija, turintis reiksme - tai spindinti, šviesi. O del vardo grožio, juk ne vardas žmogu puošia, o žmogus vardą.
Leksa
na, nezinau ar ne lenkiskas, ten kas trecia Liucina (is pagyvenusiu moteriskiu), tai man kazkaip atrodo, kad jis tinka tik kokiom senyvom moteriskem (is anskto atsiprasau, jei ka izeidziau 4u.gif ).
SUNO
doh.gif Oi ne ne,negrazus vardas.
Paja
Pažįstu vieną Liuciną, bet visi ją vadina Liucinka ir niekaip kitaip. Pyksta ji... biggrin.gif
Nieko sau
Labai negražu schmoll.gif
Levander
man tai Liucija gražiau skamba mirksiukas.gif
Vicious Vici
QUOTE(Leksa @ 2006 03 15, 15:10)
na, nezinau ar ne lenkiskas, ten kas trecia Liucina (is pagyvenusiu moteriskiu), tai man kazkaip atrodo, kad jis tinka tik kokiom senyvom moteriskem (is anskto atsiprasau, jei ka izeidziau  4u.gif  ).

Tos senyvos moteriškės kažkada irgi vaikais buvo mirksiukas.gif pažįstu vieną Liucyną, geras žmogus...
TiMa
Kažkoks...kaip pravardė ax.gif
mikepodukofke
ne
Vilsen
QUOTE(Marzde @ 2006 03 14, 22:01)
Netyčia užtikau temą apie Laviją,tai prisiminiau dar vieną varduką LIUCINA ir noriu sužinoti kaip jums šis vardas.
*

LIUCINA tikrai ne lenkiškas vardas,jis yra lotyniškas ir reiškia'šviesa',bet man nelabai
kamileh
Mano pats brangiausias žmogus vardu Liucina, todėl aš labai myliu ir šį vardą smile.gif
Žmogus savo vardą puošia tongue.gif
vvandene
schmoll.gif nu nea , kam gadint normalų varda Liucija...
Leksa
QUOTE(*VICI* @ 2006 03 15, 19:07)
Tos senyvos moteriškės kažkada irgi vaikais buvo mirksiukas.gif pažįstu vieną Liucyną, geras žmogus...
*

Tai as tuo noriu pasakyt, kad vardas jau atgyvenes. Tas pats, kas dabar pavadint mergaite Antose. Nu, anksciau vadindavo mergaites Antosem, bet dabar tai jau tik senutes like. Ir siais laikais, turim pripazint, kad daugumai toks vardas negrazus, nors tada gal visai nieko atrode.
lukasta
Pažinojau mergaitę Liuciną. Vaikai ir Liuska bandė pravarddžiuoti, ir Vakcina, niekas neprilipo, šauni mergytė buvo ir yra, žinoma, tik jau užaugo. Jai tas vardas tinka.
Marzde
Liusė ar Liuska tai ne Liucinos trumpinys.Tai visai kiti vardai ir Liucija irgi.
Liucina berods šventas vardas smile.gif
Man tai šis vardas nieko,patinka.Maniau,kad daugumai patiks,bet sužinojau,kad priešingai. Na buvo įdomu wink.gif
O pravardžiavimui labiau tinka Liucina -Ricina rolleyes.gif
Fannya
Man daug graziau skamba vardai su "s" nei su "c". Taigi, geriau Liuse nei Liuce thumbup.gif
Alexandra.R.
Man tai jis visiskai nepatinka.
Siracusa
man irgi schmoll.gif Liucija tai dar dar.. bet Liucina.. g.gif schmoll.gif
garbanota
Liucija labai tarptautinis vardas, nes lietuviskai tariasi -Liucija, italiskai-Liučija, ispaniskai-Liusija ir t.t. , bet Liusija ma grazu wub.gif wub.gif
Sella
QUOTE(Marzde @ 2006 03 14, 23:01)
*

Nedėčiau šio vardo, nes visi paskui tik Liuse vadintų. schmoll.gif
Langoza
koks skirtumas - liucina, liucija ar kazkasa pan., vistiek visiems butu Liuse.
schmoll.gif nea. be to, muilo operas primena
sandralita
o vaikai liucerna pravardziuos
NirN
Man tai skamba kaip trucina... biggrin.gif
ballando
Man Liucija labiau patiktu....tureciau dukra, pavadinciau Liucija....Na, o Liucinos nesirinkciau, ir ne del parvardziavimo, bet siaip ausiai nelabai skamba.
Dangiuks
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Norka
doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
vaiciuke
Kažkodėl man visai nieko ax.gif Ir Liucina, ir Liucija, netgi Liusė doh.gif Turbūt dėl to, kad vaikystėje vieną Liusę pažinojau, visai miela mergaitė buvo. Man Liusė skamba kaip kokia pasakos apie vargšę našlaitę veikėja, bet šiandien man visai gražu g.gif
Linksma_mama
negrazu sad.gif
Meka Pinavija
Visai gražu bigsmile.gif
silvuks
man nelabai patinka,man Liusija visai nieko smile.gif nezinau kaip kitoms mamytems
Dangiuks
Niu, man ... negražu... blush2.gif
Gyvenimas yra gražus
Neeeea, net su Liuciferiu susiasocijavo doh.gif
Niutsi
[Sorry, bet man nelabai gražiai skamba verysad.gif Nors kitą vertus, šio vardo reikšmė labai graži
Meškiukas
QUOTE(Ana_21 @ 2006 09 25, 11:09)
[Sorry, bet man nelabai gražiai skamba  verysad.gif  Nors kitą vertus, šio vardo reikšmė labai graži
*

o man labai grazu thumbup.gif
Spindulėlis
negražu schmoll.gif ax.gif
Alaja
Grazu thumbup.gif
erikiuxxx
QUOTE(Ana_21 @ 2006 09 25, 11:09)
[Sorry, bet man nelabai gražiai skamba  verysad.gif  Nors kitą vertus, šio vardo reikšmė labai graži
*

o reiksme kokia? blush2.gif 4u.gif
Kotre
kazkaip ne schmoll.gif man gal ta C raide kliuva, vat Liusija visai grazu butu smile.gif
M & G
Kaip Ricina kokia cool.gif
Dajevu
keistas vardas unsure.gif nenorėčiau tokio unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.