Netyčia užtikau temą apie Laviją,tai prisiminiau dar vieną varduką LIUCINA ir noriu sužinoti kaip jums šis vardas.
saziningai- man nelabai
Taip,tik sąžiningai. Niekas nemuš
Šiaip tai lenkiškas vardas... man tai negražus, bet trumpinys Liuska, Liusi tai visai nieko
man nepatinka
Iš kur tų vardų tokių traukia. Man nepatinka.
O ne Liučina? Kaip kokia stučina
na, nezinau ar ne lenkiskas, ten kas trecia Liucina (is pagyvenusiu moteriskiu), tai man kazkaip atrodo, kad jis tinka tik kokiom senyvom moteriskem (is anskto atsiprasau, jei ka izeidziau
Pažįstu vieną Liuciną, bet visi ją vadina Liucinka ir niekaip kitaip. Pyksta ji...
Labai negražu
man tai Liucija gražiau skamba
QUOTE(Leksa @ 2006 03 15, 15:10) na, nezinau ar ne lenkiskas, ten kas trecia Liucina (is pagyvenusiu moteriskiu), tai man kazkaip atrodo, kad jis tinka tik kokiom senyvom moteriskem (is anskto atsiprasau, jei ka izeidziau Tos senyvos moteriškės kažkada irgi vaikais buvo
Kažkoks...kaip pravardė
ne
Mano pats brangiausias žmogus vardu Liucina, todėl aš labai myliu ir šį vardą
Žmogus savo vardą puošia QUOTE(*VICI* @ 2006 03 15, 19:07) Tai as tuo noriu pasakyt, kad vardas jau atgyvenes. Tas pats, kas dabar pavadint mergaite Antose. Nu, anksciau vadindavo mergaites Antosem, bet dabar tai jau tik senutes like. Ir siais laikais, turim pripazint, kad daugumai toks vardas negrazus, nors tada gal visai nieko atrode.
Pažinojau mergaitę Liuciną. Vaikai ir Liuska bandė pravarddžiuoti, ir Vakcina, niekas neprilipo, šauni mergytė buvo ir yra, žinoma, tik jau užaugo. Jai tas vardas tinka.
Liusė ar Liuska tai ne Liucinos trumpinys.Tai visai kiti vardai ir Liucija irgi.
Liucina berods šventas vardas Man tai šis vardas nieko,patinka.Maniau,kad daugumai patiks,bet sužinojau,kad priešingai. Na buvo įdomu O pravardžiavimui labiau tinka Liucina -Ricina
Man daug graziau skamba vardai su "s" nei su "c". Taigi, geriau Liuse nei Liuce
Man tai jis visiskai nepatinka.
man irgi
Liucija labai tarptautinis vardas, nes lietuviskai tariasi -Liucija, italiskai-Liučija, ispaniskai-Liusija ir t.t. , bet Liusija ma grazu
koks skirtumas - liucina, liucija ar kazkasa pan., vistiek visiems butu Liuse.
o vaikai liucerna pravardziuos
Man tai skamba kaip trucina...
Man Liucija labiau patiktu....tureciau dukra, pavadinciau Liucija....Na, o Liucinos nesirinkciau, ir ne del parvardziavimo, bet siaip ausiai nelabai skamba.
Kažkodėl man visai nieko
negrazu
Visai gražu
man nelabai patinka,man Liusija visai nieko
Niu, man ... negražu...
Neeeea, net su Liuciferiu susiasocijavo
[Sorry, bet man nelabai gražiai skamba
negražu
Grazu
kazkaip ne
Kaip Ricina kokia
keistas vardas