Man abu sitie vardai jau nuo paauglystes labai patinka, jeigu deti dukrai, tai kurį?
abu negražūs
Man vienareikšmiškai tik Pija, jei jau rinktis.
Nei vienas. O Pija dar ir asocijuojasi su pijoke.
nei vienas
o jei jau reikėtų rintis iš dviejų blogybių vieną mažesnę, tai gal Pija...
Pija vija pinavija, nu kas per
dėkit bet kurį, vistiek greit nukris
Fatima man gražesnis, arabiškas beje, nors abu gražūs tik dabar Pijus berniukams buvo toks populiarus, kad kažkiek pabodęs atrodo. Fatima man gražus ir nelabai įprastas Lietuvoje
man tai nei vienas...
Fatima - įdomus vardas žiūrint tarptautiniu mastu, bet Lietuvoje sunkiai prigytų. Tai gal tada Pija...
QUOTE(ajivlis @ 2011 09 12, 22:51) Fatima
Na man taip pat nei vienas... Pija labai labai nesimpatiškas, o Fatima Lietuvoje ir jei dar lietuvių šeimoje... Na nežinau...
Klausykite savo širdies, pavartykite vardyną dar, gal netyčia ką nors rasite
Nei vienas, nei kitas. Siaubas kažkoks, iš kur jūs traukiat tokius baisius vardus...
Pjia
Ne vienas
Zmones,
mes gi lietuviai, kam issidirbineti?
nei vienas
UOj... tikrai nė vienas
QUOTE(pukepuke @ 2011 09 14, 13:25) Tai gal ne lietuve klausianti mama Vardai abu nekokie mano nuomone Fatima visiskai musulmoniskas vardas, enbent gyvensit musulmonu kraste, tada gal O Pija siaip negrazus... Tautinė priklausomybė šiais laikais ne visuomet rodo religinę priklausomybę (nors ir pagal tradiciją). Lietuviai (savo kilme) gali būti ir katalikų, pravoslavų, sentikių, liuteronų ir t.t. tikėjimo arba laikytis šių religijų tradicijų. Matomai, temos autorei tai nėra svarbu, tai ir blaškosi tarp musulmoniško ir katalikiško/krikščioniško vardų.
O man Fatima gražus vardas
Koks skirtumas kokios jis kilmės. Jei yra Ešlė, Mišelė, Juveria, tai gali būti ir Fatima QUOTE(malena44 @ 2011 09 15, 11:46) O man Fatima gražus vardas Koks skirtumas kokios jis kilmės. Jei yra Ešlė, Mišelė, Juveria, tai gali būti ir Fatima Visgi šie vardai yra skirtingi. Jei Ešlės, Mišelės vardai (parašyti lietuviška transkribcija) Lietuvoje tik atrodo kvailokai, tai musulmoniškas vardas Fatima, žinant tautiečių netoleranciją kitokiems, nei jie, gali sukelti problemų ateityje.
na, bet Fatima yra ir vietovės pavadinimas (jis tikriausiai kilęs iš musulmoniško vardo, negaliu garantuoti) - viena didžiausių Europos katalikybės piligrimysčių vietų, panašiai kaip koks Lurdas, mūsų Šiluvai toli gražu iki jos.
tiesa, vardu tai grožio vis tiek neprideda.
as uz pija
QUOTE(malena44 @ 2011 09 15, 09:46) O man Fatima gražus vardas Koks skirtumas kokios jis kilmės. Jei yra Ešlė, Mišelė, Juveria, tai gali būti ir Fatima O dėl tos kilmės, sakykim, Leila irgi musulmoniškas vardas bet man labai gražus, pažįstu ir merginą vardu Leila, musulmonę, bet kartu ir lietuvaitę. Žodžiu tas vardas tik originalumo ( ir ne kvailo "originalumo" kaip visokie Armandai) prideda
nei vienas negražus
pija gal geriau jei lietuvoje gyvenate,nes fatima tai gal nelabai ....nezinau net
Jei mergaitės pavardė lietuviška, abu šie vardai atrodys nelabai kaip, švelniai pasakius
man Pija labai gražiai skamba
Pija skamba kaip pijoke, Fatima musulmoniskas vardas, lb jau egzotiska...
Pija - gražus vardas. Fatima - per daug svetimas...
Is šitų dviejų tai geriau Pija..
Sūnui pvz.: Mustafa arba Habibas -originalu,ypač Lietuvoj,pralenkia visus Aironus, Kelvinus ir Džerius. Moterys,kas Jums darosi?
Kas ta Pija
Nei Pija nei Fatima
Nu ziaurus vardai abeji...
man abu negrazus
Fatimaaaa fatimaaa susiras gal Mustafaaaa
Nu baisu
Nu klausykit,gal nesityciokit is tu vaiku! Jiems gi gyvent dar reikes!
tikrai
|