Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pija ar Fatima?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
Šamanė
Man abu sitie vardai jau nuo paauglystes labai patinka, jeigu deti dukrai, tai kurį? smile.gif
Ūla
QUOTE(Šamanė @ 2011 09 12, 14:22)
Man abu sitie vardai jau nuo paauglystes labai patinka, jeigu deti dukrai, tai kurį? smile.gif
*

Pija - negražus, o Fatima išvis labai svetimai skamba.
muminukas
abu negražūs schmoll.gif
Pro
Man vienareikšmiškai tik Pija, jei jau rinktis.
aggree
Nei vienas. O Pija dar ir asocijuojasi su pijoke.
Grasilė
nei vienas schmoll.gif
o jei jau reikėtų rintis iš dviejų blogybių vieną mažesnę, tai gal Pija...
Milda_Milda
Pija vija pinavija, nu kas per doh.gif doh.gif doh.gif
l'eau
dėkit bet kurį, vistiek greit nukris rolleyes.gif
Driade
Fatima man gražesnis, arabiškas beje, nors abu gražūs tik dabar Pijus berniukams buvo toks populiarus, kad kažkiek pabodęs atrodo. Fatima man gražus ir nelabai įprastas Lietuvoje smile.gif
Elzė
man tai nei vienas...
Biancca
Fatima - įdomus vardas žiūrint tarptautiniu mastu, bet Lietuvoje sunkiai prigytų. Tai gal tada Pija...
ajivlis
4u.gif Na jei žadate gyventi kokiame musulmoniškame krašte ,tai gal ir Fatima tiktų.Pija ,tai vienas iš taip vadinamų "sam sebe režisior" vardų.Man tai skamba visai nekaip.Aplamai kur Fatima ,ten ir parandža vaidensis,taip jau pas mus lietuvius yra.Dėl manęs tai nors ir Gazelė ,svarbu ,kad vaikui tie vardai patiktų.
Ašaka
QUOTE(ajivlis @ 2011 09 12, 22:51)
4u.gif Na jei žadate gyventi kokiame  musulmoniškame krašte ,tai gal ir Fatima tiktų.Pija ,tai vienas iš taip vadinamų "sam sebe režisior" vardų.Man tai skamba visai nekaip.Aplamai kur Fatima ,ten ir parandža vaidensis,taip jau pas mus lietuvius yra.Dėl manęs tai nors ir Gazelė ,svarbu ,kad vaikui tie vardai patiktų.
*

Fatima drinks_cheers.gif , nebent musulmonų šeimoje, nors ir Lietuvoje. Bet Pija - lotyniškos kilmės vardas, ir būtų visai nieko, jei ne ta Mijų - Tėjų - Lėjų mada
*Liepa18*
Na man taip pat nei vienas... Pija labai labai nesimpatiškas, o Fatima Lietuvoje ir jei dar lietuvių šeimoje... Na nežinau...
Klausykite savo širdies, pavartykite vardyną dar, gal netyčia ką nors rasite 4u.gif
Snikers
Nei vienas, nei kitas. Siaubas kažkoks, iš kur jūs traukiat tokius baisius vardus...
pavasarejanti
Pjia mirksiukas.gif
tiesiog Sun
Ne vienas rolleyes.gif
Dziurgita:)
Zmones,
mes gi lietuviai, kam issidirbineti?
Isila
nei vienas schmoll.gif Fatima man tinka tik musulmoniškoj šaly ar musulmoniškoj šeimoj. Pija - man tiesiog negražus vardas.
ewacka
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 09 13, 06:57)
Na man taip pat nei vienas... Pija labai labai nesimpatiškas, o Fatima Lietuvoje ir jei dar lietuvių šeimoje... Na nežinau...
Klausykite savo širdies, pavartykite vardyną dar, gal netyčia ką nors rasite 4u.gif
*

drinks_cheers.gif
skea
UOj... tikrai nė vienas sad.gif
pukepuke
QUOTE(Dziurgita:) @ 2011 09 13, 14:13)
Zmones,
*

Tai gal ne lietuve klausianti mama mirksiukas.gif
Vardai abu nekokie mano nuomone schmoll.gif
Fatima visiskai musulmoniskas vardas, enbent gyvensit musulmonu kraste, tada gal g.gif
O Pija siaip negrazus...
Ašaka
QUOTE(pukepuke @ 2011 09 14, 13:25)
Tai gal ne lietuve klausianti mama mirksiukas.gif
Vardai abu nekokie mano nuomone schmoll.gif
Fatima visiskai musulmoniskas vardas, enbent gyvensit musulmonu kraste, tada gal g.gif
O Pija siaip negrazus...
*

Tautinė priklausomybė šiais laikais ne visuomet rodo religinę priklausomybę (nors ir pagal tradiciją). Lietuviai (savo kilme) gali būti ir katalikų, pravoslavų, sentikių, liuteronų ir t.t. tikėjimo arba laikytis šių religijų tradicijų.

Matomai, temos autorei tai nėra svarbu, tai ir blaškosi tarp musulmoniško ir katalikiško/krikščioniško vardų.
malena44
O man Fatima gražus vardas 4u.gif
Koks skirtumas kokios jis kilmės. Jei yra Ešlė, Mišelė, Juveria, tai gali būti ir Fatima
Jazira
QUOTE(Dziurgita:) @ 2011 09 13, 13:13)
Zmones,
*

drinks_cheers.gif

matomai, siuo atveju, kuo durniau, tuo geriau lotuliukas.gif
Močiutė Eglutė
QUOTE(malena44 @ 2011 09 15, 11:46)
O man Fatima gražus vardas  4u.gif
Koks skirtumas kokios jis kilmės. Jei yra Ešlė, Mišelė, Juveria, tai gali būti ir Fatima
*

Visgi šie vardai yra skirtingi. Jei Ešlės, Mišelės vardai (parašyti lietuviška transkribcija) Lietuvoje tik atrodo kvailokai, tai musulmoniškas vardas Fatima, žinant tautiečių netoleranciją kitokiems, nei jie, gali sukelti problemų ateityje.
muminukas
na, bet Fatima yra ir vietovės pavadinimas (jis tikriausiai kilęs iš musulmoniško vardo, negaliu garantuoti) - viena didžiausių Europos katalikybės piligrimysčių vietų, panašiai kaip koks Lurdas, mūsų Šiluvai toli gražu iki jos.

tiesa, vardu tai grožio vis tiek neprideda.
saulesdukra
as uz pija
Driade
QUOTE(malena44 @ 2011 09 15, 09:46)
O man Fatima gražus vardas  4u.gif
*

drinks_cheers.gif Ir Fatima, priešingai negu Ešlė ar Mišelė, man visiškai nekvailai skamba. Man irgi gražus šitas vardas.
O dėl tos kilmės, sakykim, Leila irgi musulmoniškas vardas bet man labai gražus, pažįstu ir merginą vardu Leila, musulmonę, bet kartu ir lietuvaitę. Žodžiu tas vardas tik originalumo ( ir ne kvailo "originalumo" kaip visokie Armandai) prideda smile.gif
Kristule05
nei vienas negražus schmoll.gif
liah
pija gal geriau jei lietuvoje gyvenate,nes fatima tai gal nelabai ....nezinau net
nutė
Jei mergaitės pavardė lietuviška, abu šie vardai atrodys nelabai kaip, švelniai pasakius
reginaxx79
man Pija labai gražiai skamba
*woman*
QUOTE(nutė @ 2011 09 16, 15:10)
Jei mergaitės pavardė lietuviška, abu šie vardai atrodys nelabai kaip, švelniai pasakius
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pvz : Fatima Jonaitytė doh.gif schmoll.gif
Karikima
Pija skamba kaip pijoke, Fatima musulmoniskas vardas, lb jau egzotiska...
cipliukas
Pija - gražus vardas. Fatima - per daug svetimas...
Silvy
Is šitų dviejų tai geriau Pija..
Sūnui pvz.: Mustafa arba Habibas -originalu,ypač Lietuvoj,pralenkia visus Aironus, Kelvinus ir Džerius.
Moterys,kas Jums darosi?
kregždutė
Kas ta Pija g.gif Negražus visiškai schmoll.gif Fatima gražus tik musulmono krašte, yra tokia Fatimos ranka, gelbsti nuo nelaimių. Bet LT nevadinčiau tokiu vardu.
Siurbelyte
Nei Pija nei Fatima schmoll.gif
Gossipgirl
QUOTE(l'eau @ 2011 09 12, 21:57)
dėkit bet kurį, vistiek greit nukris  rolleyes.gif
*

Atsiprašau,kad ne į temą, bet jau trečioje temoje matau jūsų frazę "nukris", kaip suprasti? blush2.gif

O į temą, tai laaabai jau įdomus jūsų pasirinkimas...abu vardai man schmoll.gif ,bet jau tada geriau Pija.
hirundo*
QUOTE(Gossipgirl @ 2011 09 18, 18:53)
Atsiprašau,kad ne į temą, bet jau trečioje temoje matau jūsų frazę "nukris", kaip suprasti?  blush2.gif

O į temą, tai laaabai jau įdomus jūsų pasirinkimas...abu vardai man  schmoll.gif ,bet jau tada geriau Pija.
*

taip, kad vardas nėra "dedamas"
*panteRa*
Nu ziaurus vardai abeji... doh.gif
Gossipgirl
QUOTE(marcipane* @ 2011 09 18, 20:31)
taip, kad vardas nėra "dedamas"
*

Aaa,ačiū,kad paaiškinot doh.gif thumbup.gif
lina-linutia
man abu negrazus schmoll.gif
Anna Maria
Fatimaaaa fatimaaa susiras gal Mustafaaaa bigsmile.gif
ŽanetaKava
Nu baisu lotuliukas.gif doh.gif
deluxe
Nu klausykit,gal nesityciokit is tu vaiku! Jiems gi gyvent dar reikes!
hi :)
QUOTE(muminukas @ 2011 09 15, 10:53)
mūsų Šiluvai toli gražu iki jos.
*

ne ta tema, bet drįsčiau suabejoti.
fuksė
QUOTE(deluxe @ 2011 09 23, 00:38)
Nu klausykit,gal nesityciokit is tu vaiku! Jiems gi gyvent dar reikes!
*

drinks_cheers.gif blink.gif
inga323
tikrai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.