Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar jūsų vaikučiams apsuka galvytes reklama?
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
Pages: 1, 2, 3
Taigi
Nu juokingai tie vaikai į reklamas reaguoja, juokingų atsitikimų pripasakojot thumbup.gif
Maniškė irgi didelė reklamų žiūrėtoja. Šiaip labai nevalgi, o va kai reklamą rodo, tai ir kelis šaukštus maisto sumaitinu bigsmile.gif biggrin.gif
Vistiek tie reklamuotojai kažkokių fintų prideda, kad taip akių atitraukt vaikai negali.. g.gif
RESPECT...
Mes taip pat tapome TV reklamos auka hihihi.gif Maniškis dabar po 3-4 "Actimel" išgeria ir dar prašo. Anksčiau jokių jogurtų ar pieno produktų neįkiši, o dabar tik duok hah.gif
ingridukas
maniskis siaip teliko neziuri,bet kai reklama prasideda tai akiu neatplest...
Taide
Mūsiškis taip pat didelis reklamų gerbėjas, net iš kito kambario atbėga, išgirdęs reklamos garsus. Bet anonsai tai nedomina ir dar labai mėgsta Teletabius, tada galima ir be "pasipriešinimo' sauskelnes pakeisti ir perrengti bigsmile.gif .
KareMare
mes taip pat ziurim reklamas,ir tuo momentu mum daugiau nieko nerupi 4u.gif
viti
Mažam, t.y. gal iki metų reklama buvo šventas laikas: nebereikėdavo kompanijos, žaislų ir t.t. Dabar, laimei darosi išrankesnis smile.gif , dėmesio vertos reklamos, kuriose rodo gyvūnėlius, na dar labai spalvingos. Pradžioje ta priklausomybė nuo reklamos, trauka, jos poveikis mane net baugino doh.gif
vilma*
Maniskis tai del reklamu ir zaislus palieka ir is kito kambario parlekia ir akis isputes visa reklama gali ramiai atsisedes praziuret ax.gif , mes ji buna saukiam per reklama o jis net negirdi nei krust schmoll.gif . Ir teletabius labai megsta, ijungiam tai begioja po kambari pirmyn atgal ir juokiasi dziaugiasi thumbup.gif . Ir siaip dar visokius anonsus pasiziuri, labai limpa viskas kur garsiau uzgroja. Jis dar mazas tai dar tokiu juoku neprikrete kaip skaiciau temoj, bet manau kad ateiti ir as sulauksiu bajereliu doh.gif .
peliucka
kol dar pati maitinau savo mazyle, turedavau telika isjungti arba patildyti, nes ji tik isgirdus reklama, o ypac jacobs su pastininku, nustodavo valgyt, visa isitempdavo ir klausydavosi. na o dabar tai net dziaugiuosi kad ji tas reklamas taip ziuri, nes tais momentais as galiu ka nors pasidaryti (pvz.: galva issiplauti ar paskambinti). ir dar mes naudojam reklama kaip pazintinius filmukus: cia suniukas, cia katyte, cia lialia ir panasiai. smile.gif
Mazve
Oi mano panelei tai reklamos kaip koks medus traukia,tik isgirsta tai daugiau nieko nereikia stovi issiziojus ir viskas.
kristelev
Mano didžioji reklamas mintinai, kaip eikėraščius beria ir visko reikia, o mažoji iš laimės plyšta kai vaikiškas relamas rodo.

tik labai jau man nepatiko, tik nepamenu lyg kinderių reklamoje, pasakė, kad "gera mama, perka savo vaikui", tai jeigu neperki, bloga mama esi? doh.gif
rimke2
manoji irgi reklamas megsta kai buvo kokiu 6 men isgirsdavo viena reklama ten tokia mergina kazkoki minkstikli reklamuodavo kazkaip mano mylimiausias megztinis ten ir bla bla bla tai manoji sypsodavosi o dabar irgi tik reklama ir jos neprisisauksi kiti juokiasi irasyk reklamas ir nereiks vaiku visa diena rupintis lotuliukas.gif
Kipsiuke
QUOTE(rimke2 @ 2007 02 05, 15:15)
manoji irgi reklamas megsta kai buvo kokiu 6 men isgirsdavo viena reklama ten tokia mergina kazkoki minkstikli reklamuodavo kazkaip mano mylimiausias megztinis ten ir bla bla bla tai manoji sypsodavosi o dabar irgi tik reklama ir jos neprisisauksi kiti juokiasi irasyk reklamas ir nereiks vaiku visa diena rupintis lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
maniskis lygiai taip pat reaguoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Cekavauskiene
Reklamu poveikis vaikams doh.gif Mano vaikis nieko nemato tada-gali pries akis sokinet,rekt,skanestais mojuot-tas pats.Dabar Nr.1 TELE2 reklama,kur vista kepta per langa siskrenda doh.gif Berysio ji man visai,o jam thumbup.gif Kad mano valia butu,visai teliko keliems metams atsisakyciau-kiek naudingu ir idomiu dalyku butu galima nuveikt.Dabar tai reikia nereikia telikas eina-svarbu balbatuoja,dzin ka rodo..Dazniausiai tam kambary net nebunu...Cia negeras iprotis unsure.gif
Del to 25 kadro-taip ,jis uzdraustas,bet yra kitu dalyku,kuriuos daro.As bendravau su zmogumi,kuris tai dare.Jis gali uzhipnotizuoti,iteigti.Tai reklamoms tekstai taip sudeliojami,ir sugalvojami,kad palaipsniui i galvas isiteigia.Toks dalykas yra kaip saviitaiga,tik cia paciam nereikia nieko daryti,tik ziureti ir klausyti.Kaip tam posakyje-lasa po laso ir akmeni prataso...Taigi nera jau tokios nekaltos tos reklamos.
laimav
manajai taip pat patinka reklamos ypac kur yra su mazais lialiais bet stengiames nuo televizoriaus eiti kuo toliau kad nepagestu akytes jei ziuri tai is kuo toliau kad nebutu ikibusi i ekrana su nosyte lotuliukas.gif
Casual
o mes telika is namu isgrudom ir jokiu problemu!:))))
Wiolla
Maniškis irgi pažiūri reklamas, paskui žino ko norėt. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Praeita savaitę pamatė per LNK laidos nerealiai reklama kur Simona su Grudu. Na ten kur Simona laikė šautuva. Tai jam užsireikė to šautuvo, ir tik pamato Simoną ir reikia šautuvo, tai šiandien su tėtuku makalavos po Mega, bet tokio šautuvo nerado, tai dabar nusprendė ieškot Simonos, nes gal ji jam ta šautuvą padovanos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ...
oxygen
QUOTE(ieskanti @ 2007 02 19, 17:31)
Reklamu poveikis vaikams doh.gif Mano vaikis nieko nemato tada-gali pries akis sokinet,rekt,skanestais mojuot-tas pats.Dabar Nr.1 TELE2 reklama,kur vista kepta per langa siskrenda doh.gif Berysio ji man visai,o jam thumbup.gif Kad mano valia butu,visai teliko keliems metams atsisakyciau-kiek naudingu ir idomiu dalyku butu galima nuveikt.Dabar tai reikia nereikia telikas eina-svarbu balbatuoja,dzin ka rodo..Dazniausiai tam kambary net nebunu...Cia negeras iprotis unsure.gif
Del to 25 kadro-taip ,jis uzdraustas,bet yra kitu dalyku,kuriuos daro.As bendravau su zmogumi,kuris tai dare.Jis gali uzhipnotizuoti,iteigti.Tai reklamoms tekstai taip sudeliojami,ir sugalvojami,kad palaipsniui i galvas isiteigia.Toks dalykas yra kaip saviitaiga,tik cia paciam nereikia nieko daryti,tik ziureti ir klausyti.Kaip tam posakyje-lasa po laso ir akmeni prataso...Taigi nera jau tokios nekaltos tos reklamos.
*

Gerai kad pasakei, nes maniškis, tai jau žiuri geriau už multikus, o jei baigiasi, tai iesko pulto kad perjungti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dooovile @ 2007 03 01, 17:57)
o mes telika is namu isgrudom ir jokiu problemu!:))))
*

Oba, drąsiai Jus čia... mirksiukas.gif

aš pati negaliu be teliko doh.gif
litavkasam
Mano brolis (11metų) kartą pradėjo gydytojai aiškinti, kad kam dukterėčiai (mano 1metų dukrytei) išrašinėja antibiotikus. Juk yra nauji vaistai kurie nekenia! Vienu žodžiu labai rimtai aiškino ir visai ne į temą. Sakė, per TV gi dabar dažnai reklamuoja doh.gif Gerai, kad gydytoja kantri ax.gif
Leilla
manieji aplamai ka tik bepareklamuoja is valgomo iskart uzsigeidzia, ypac marsieciu vitaminu, nesvarbu kad ryte gavo tai dar reikalauja tiek kartu, kiek kartu reklama buvo parodyta, zinoma neduodu, tai ir klausausi zyzaliavimu doh.gif galetu visiskai reklamas uzdraust kam ju reik, del manes tai tik ekrana gadina, beveik visos reklamos, pastos,minkstikliai, skalbiamieji milteliai, iklotai, paketai, toks vaizdas kad Lietuva nevalu krastas ir nezino ka reik pirkt lotuliukas.gif
litavkasam
Uždraustų reklamas, tai iš ko televizijos gyventų biggrin.gif
Amise
na vat radau temą kurioje norėjau jūsų pklaust.
Dabar pastebėjau kad labai daug reiklamų grynai vaikams, visokie šuniukai, beždionės, šautuvai, kompiuteriai, barbės ir kita. Labai jau smarkiai pradėjo televizija ir reklama manipuliuot vaikais ir jiem skirtom reklamom. Va šian per simponus kai visada įterpia reklamą ilgiausią, pastebėjau kad grynai kas antra reklama buvo VAIKAMS su visokiais tai žaislais. Seniau neatkreipiau dėmesio nes tiesiog tos reklamos nežiūrėdavau, bet va dabar labai užkliuvo doh.gif

Ar po tokių reklamų neprasideda zyzimai, kad mama nupirk man tą barbę, aną šuniuką ar kokį tais šautuvą ar kompiuterį? ax.gif
Margarita 25
Maniškui tai reklamos žiauriai patinka, galėtu žiūrėt ir žiūrėt.
Mikėtukas
jo...reklama tikrai atitraukia maziaus demesi nuo zaislu, ypac TELE2, kur dainuoja BLA BLA BLA... smile.gif
vaida L
Aš tai užduočiau tą patį klausimą mamoms: o jūsų neveikia reklama????? Čia daugumos moterų silpnybė reklamoms ir visokioms akcijoms atrakcijoms lotuliukas.gif
Amise
QUOTE(litavkasam @ 2007 03 31, 14:59)
Uždraustų reklamas, tai iš ko televizijos gyventų biggrin.gif
*

nežinau ar čia į temą bus, bet užmasčiau. Lietuvos televizija puikiai išgyvena ir be kilometrinių reklamų, taigi o kodėl tv3 reikia tų begalinių ilgų reklamų? daugiau pinigo nori? g.gif blush2.gif
Mercredi
QUOTE(Amise @ 2007 11 24, 14:55)
nežinau ar čia į temą bus, bet užmasčiau. Lietuvos televizija puikiai išgyvena ir be kilometrinių reklamų, taigi o kodėl tv3 reikia tų begalinių ilgų reklamų? daugiau pinigo nori?  g.gif  blush2.gif
*

Reklama duoda milžiniškus pinigus. Filmams pirkti reikia pinigų, laidų kūrimui irgi. Lietuvos televizija yra nacionalinė, taigi vėl viskas kitaip. Ten kitokie projektai, filmai... O tv3 perka pakankamai naujus filmus, tad reikia pinigėlių, ką jau darysi... Manau be reklamos tv3 neišgyventų. Grįžtant prie temos, iš tiesų reklama labai veikia vaikus (ir ne tik). Visų pirma, ji transliuojama keliais tonais aukščiau, nei žiūrėta laida ar filmas. Net mano metų neturintis pusbrolis spokso į televizorių tik per reklamą. Taip, nepaneigsi, poveikis daromas. Tik neaišku koks. Tai, kad vaikai karts nuo karto sušunka "Ahoj ponas bebre!" manau, dar ne viskas. Reklama skatina požiūrį į aplinką, aplinkinius ir apskritai, į pasaulį
trivo
Manajai 2.8m, o jau reklamos poveikis jauciasi.Pamato actimel,marsieciu reklamas is kart pradeda :"ir as noriu" arba atsinesa ir pradeda rodyti,kad tokius turi.Kai parodo Rimi reklama zino, kad mes ten vaziuojam apsipirkt.O ir siaip prekybos centrai ir kavines vaikui yra kazkas tai tooookio... doh.gif
Ir Guste
Paskutinėje "Verslo klasėje" labai stiprus straipsnis apie televiziją. Vien pavadinimas ką sako: "Lobotomija".
Faktai labai smagūs: "jau po 30 s tv žiūrėjimo smegenyse ima dominuoti letarginės alfa bangos..." "Amerikiečiai, žiūrintys tv žinias, pasaulį laiko tris kartus pavojingesniu nei tie, kurie žinių nežiūri". Teigiama, kad kiekviena amerikiečio valanda prie televizoriaus jam kainuoja 200 dolerių neplanuotų išlaidų.
Truputį nupurto paskaičius... Duosiu savo paaugliukei paskaityti.
Mercredi
QUOTE(Ir Guste @ 2007 11 26, 11:37)
Paskutinėje "Verslo klasėje" labai stiprus straipsnis apie televiziją. Vien pavadinimas ką sako: "Lobotomija".
Faktai labai smagūs: "jau po 30 s tv žiūrėjimo smegenyse ima dominuoti letarginės alfa bangos..." "Amerikiečiai, žiūrintys tv žinias, pasaulį laiko tris kartus pavojingesniu nei tie, kurie žinių nežiūri". Teigiama, kad kiekviena amerikiečio valanda prie televizoriaus jam kainuoja 200 dolerių neplanuotų išlaidų.
Truputį nupurto paskaičius... Duosiu savo paaugliukei paskaityti.
*

Skaičiau ax.gif
burbba
vaje biggrin.gif dar ir kaip doh.gif
Edelveis
pas mus reklama domisi tik mažoji - kai parodo ,,lelių", ,,au-au" ir pagroja linksma muzikytė doh.gif lotuliukas.gif
Padrushkyte
musu tai pfu pfu pfu (pabeldziu 3 kartus i medi) jokios reklamos neveikia tongue.gif
JO/NE
Neveikia schmoll.gif Kai žiūrim tv nemažai diskutuojam apie reklamą, apie siūlomas prekes. Naudojam terminą "plauna smegenis", tik ji vis susipainioja ir pasako "skanuoja smegenis" biggrin.gif Jei kažką nuperku ką ji jau yra mačiusi reklamuojant, klausia manęs kaip čia yra, kad man reklama smegenis nuskanavo lotuliukas.gif
Nors bendrai paprieštarausiu sau pačiai. Aišku, kad veikia tongue.gif Kai parduotuvėje pamato reklamuotas prekes, tai pastebi jas. Paskaitom kokio šokolado sudėtį, tada prisimenam kaip gražiai per reklamą apie jį kalbėjo, rodė sveikus ir stiprius vaikus, o ištiesų pati prekė š... Vadinasi, ji apie tai bent jau stengiasi pagalvoti, suprasti kas vyksta ax.gif
JulieTa
Retai kada žiūrim tv, bet kartais kai meškučio KUBUS sultis reklamuoja - parduotuvėj reiškia savo nuomonė, kad matė reklamoj. arba pasta su šepetėliu,kai reklamuoja, pasakoja man, kad ji irgi valosi dantis bigsmile.gif biggrin.gif
Akutore
Jeigu vaikas visada nori sugrizti i maxima, vadinasi teveliai visada jam ko nors nuperka ir jis yra iprates, kad vel gaus ko uzsinorejas. Todel manyciau patiems tevams reiktu pasistengti padaryti taip, kad Maxima nebutu vaiku svajoniu issipyldimo vieta biggrin.gif
Reginok
Jaunelis tik reklamuojamu prekiu ir praso nupirkti ax.gif .
blondinatore
maniskis tai dar nekalba , bet tarkim, eina koks filmas, jis sau zaidzia su zaislais, i tv demesio nekreipdamas, na o kai tik reklama, tai akis kaip 5 litai ir ziuri net nemirksedamas, galvoju gal tikrai kazkas tose reklamose yra g.gif
Džakonda'
Kai pamato reklamoj zailsa,tai iskarto sako kad nori doh.gif tongue.gif
Katusik
maniškis dar per mažas (9 mėn.) suvokti, kas rodoma ir reklamuojama.
juolab dar per mažas pasakyti, kad nori to ar ano.
bet šiaip reklama jam yra ŠVENTAS REIKALAS wacko.gif
kai tik išgirsta, kad prasideda, meta visus savo darbus, įsitaiso prieš TV ir spokso.
kai tik reklama baigiasi, nusisuka ir grįžta prie savo užsiėmimų biggrin.gif
gajane
Na taip, labai patinka reklama ir ne tik apie žaislus, gėrimus, bet ir tokios kvailos kaip teledu unsure.gif . Stengiamės kuo mažiau būti prie TV.
Anita35
mano dukryte irgi reklamuojamu prekiu nuolat praso schmoll.gif
laimav
kol maziukai budavo dar kudikeliai tai kai rodydavo reklamas jie sustingdavo ir ziuredavo ir nebandyk isjungti o tai prasidedavo orkestras o dabar kazkaip ne to nebera cool.gif o ka reklamuoja jie nepraso ju nedomina tokie thumbup.gif jei pati nuperku tada gerai o jei ne tai ir nepraso net parduotuveje zaislu skyriuje jie nezirzia ir nesaukia kad mama pirk
Anita35
reakcija su reklamom per TV- tai konkreti. Gali nieko nematyti ir negirdeti- prasideda reklama- akiu nuo TV tas kelias minutes neatitraukia g.gif

MANO ATVIRUKAI
http://picasaweb.google.lt/loreta.atvirutes
Miledi.N
Reklama tam ir reikalinga , kad apie prekę ar paslaugą sužinotų vartotojas/pirkėjas, o vaikus įtakoti lengviausia. Aš vaikams visada paaiškinu, o jei prekė labai jau reklamuojama nuėinam pačiupinėjam surandu trūkumų, pažiūrim į kitą paliginam ir tik tuomet sprendžiam.
TOCAMI
man atrodo visus reklamos hipnotizuoja.
Putlutė
neapsuka,nes neziurime reklamu rolleyes.gif buna retu atveju kai isijungiame tv,bet tada rodome vaikui irasytus grazius multikus.o reklama,zinios,siaubiakai ir kitas meslas kuri rodo tik suaugusiams,vaikui yra psichikos gadinimas ir laiko gaisimas doh.gif
linuciuke
Kolkas nei vieno vaiko jokia prekė labai nesužavėjo. Pasižiūri, padainuoja ir pasibaigus reklamai pamiršta.
edita74
reklama veikia tik labai trumpa laika,pamato ka nors naujo reklamuojamo tai paklausia ar galesiu nupirkti,pasakau,kad reiks ta preke parduotuvej apziureti jei ji mums bus tikrai reikalinga-pirksim,tuom ir pasibaigia,labai retai parduotuveje prisimina reklamuotas prekes.
ovimama
O maniski veikia...ir tik neseniai supratau kodel jis taip nori mano blakstienu tuso,plauku dazu pakuotes ar sampuno,na dar toletam valyti to skyscio butelio nori,aisku daug pykstames,nes negalima.Oi...ta reklama...dabar net isjungt jos negaliu,nes tooookios asaros prasideda,lyg mamos netekes butu biggrin.gif
*Lyra*
Musu pupos kol rodo reklamas tarsi nebelieka kambaryje bigsmile.gif biggrin.gif Sedi, sypsosi, ir visiskai nereaguoja i aplinka schmoll.gif Pasibaigus reklamai vel viskas liuks mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.