Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

Dalinamės įspūdžiais toliau.
Sena tama
user posted image

Keletas naminių plaukų kaukių tongue.gif

Jeigu jums plaukų išlenka daugiau, išmėginkite tokias kaukes nuo plaukų slinkimo:

• Užpilkite 2 šaukštus džiovintų dilgėlės lapų stikline verdančio vandens ir palaikykite uždengusios 30 minučių. Tuomet perkoškite ir užpilkite visa tai puse litro šilto vandens. Gautu skysčiu išskalaukite plaukus.

• Sumaišykite pusės citrinos sultis su 2 šaukštais kefyro, 1 kiaušinio tryniu, 1 šaukštu medaus ir 2 šaukštais gero ir kokybiško brendžio. Gauta mase įtrinkite galvos odą, apvyniokite galvą polietileniniu maišeliu ir palaikykite 30 minučių. Po to išskalaukite plaukus šiltu vandeniu.

• Liaudies medicinos žinovai teigia, jog obuolių actas padeda sureguliuoti medžiagų apykaitą, stiprina plaukus ir skatina jų augimą, todėl pataria 6 – 8 savaites gerti kasdien po stiklinę virinto vandens, į kurį įpilta 2 šaukšteliai obuolių acto.

Jeigu norite pamatinti plaukus, ši kvapni maitinamoji plaukų kaukė jums puikiai tiks:

• Sumaišykite 50 ml migdolų aliejaus, 2 šaukstelius simondsijų aliejaus ir 20 lašų rozmarinų eterinio aliejaus. Gautu skysčiu įtrinkite galvos odą, apvyniokite polietileniniu maišeliu ir rankšluosčiu bei palaikykite 45 minutes. Po išplaukite galvą šampūnu.

Jeigu jūsų plaukai silpni ir labai lūžinėja, išmėginkite tokią kaukę:

• Į butelį ar kitą sandarų indą įberkite po 15 gramų džiovintų dilgėlių lapų, džiovintų čiobrelių lapų ir džiovintų rozmarinų lapų. Po to sumaišykite 40 ml ricinų aliejaus su 5 šaukšteliais alyvuogių aliejaus ir juos supilkite į butelį su žolelėmis. Užsukite butelį ir palaikykite 2 dienas. Po 2 dienų perkoškite ir įtrinkite gautu mišiniu galvos odą bei plaukus, ypač galiukus. Apvyniokite galvą polietileniniu maišeliu ir rankšluosčiu bei palaikykite 2 valandas. Po to išplaukite galvą šampūnu.

Jeigu jūsų plaukai praradę žvilgesį, išmėginkite tokią naminę plaukų kaukę:

• Sumaišykite šaukštą medaus, kiaušinio trynį, kelis šaukštus brendžio, kelis lašiukus ricinos aliejaus ir pusės citrinos sultis. Šia mase ištepkite plaukus, galvos odą švelniai pamasažuokite ir palaikykite porą valandų aprišę polietileniniu maišeliu bei rankšluosčiu. Po to išplaukite galvą šampūnu.

Plaukų kaukes patartina daryti kartą per savaitę arba kas 3 ar 4 plovimą.

Atsakyti
Sweikos smile.gif siandiena perskaiciusi sena visa tema 50 psl nulekiau i parduotuve ir nusipirkau prinokusi avokada bei alyvuogiu alieju 4u.gif pasidariau jusu visu isgirta kauke plaukams tik dar imaisiau kiausinio tryni biggrin.gif apsukau ranksluosiu ir prabuvau sutrecios va. ax.gif issiploviau tik su sampunu, plaukai buvo minkstuciau o kai isdziuvo tai isvis belekokie thumbup.gif ypac pasimate ant tu plauku kurie atauge t.y puse galvos atauginta ax.gif 4u.gif nuriu vel ja pasidaryt tik sy karta laikysiu dvigubai ilgiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erndro @ 2011 09 15, 17:38)
Sweikos  smile.gif  siandiena perskaiciusi sena visa tema 50 psl nulekiau i parduotuve ir nusipirkau prinokusi avokada bei alyvuogiu alieju  4u.gif  pasidariau jusu visu isgirta kauke plaukams tik dar imaisiau kiausinio tryni  biggrin.gif apsukau ranksluosiu ir prabuvau sutrecios va. ax.gif  issiploviau tik su sampunu, plaukai buvo minkstuciau o kai isdziuvo tai isvis belekokie  thumbup.gif  ypac pasimate ant tu plauku kurie atauge t.y puse galvos atauginta ax.gif  4u.gif  nuriu vel ja pasidaryt tik sy karta laikysiu dvigubai ilgiau smile.gif

Parasykite placiau apie sita kauke,aciu
Atsakyti
Prinokes avokadas, pasildytas alyvuogiu aliejus bei kiausinio trynys. Avokada tryniau per pacia smulkiausia tarka, kuri pavercia kose, kitos su sakutem bando kose padaryt smile.gif viska gerai sumaisyti, tik as tepu ne ant sausu plauku o ant slapiu, kad geriau i plaukus isigertu nes kaip zinoma plaukas labiau pasisavina su vandeniu smile.gif o be to ant sausu plauku tepant siek tiek pesa plaukus, o kam reikalingas papildomas plauku iskritimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erndro @ 2011 09 15, 21:23)
Prinokes avokadas, pasildytas alyvuogiu aliejus bei kiausinio trynys. Avokada tryniau per pacia smulkiausia tarka, kuri pavercia kose, kitos su sakutem bando kose padaryt  smile.gif  viska gerai sumaisyti, tik as tepu ne ant sausu plauku o ant slapiu, kad geriau i plaukus isigertu nes kaip zinoma plaukas labiau pasisavina su vandeniu smile.gif o be to ant sausu plauku tepant siek tiek pesa plaukus, o kam reikalingas papildomas plauku iskritimas blush2.gif


pabandykite i sia kauke dar ideti banano, efektas geresnis, aisku iskart kol dregni it pakulos, uztat sausi - thumbup.gif
Atsakyti
Kiausinis, medus, aliejus ir cinamonas... Superine kauke plaukuciam, tikrai rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Merginos, o pieną ar jogurtą naudojat kaukėms? Įdomu kokį poveikį duoda.
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2011 09 18, 12:54)
Merginos, o pieną ar jogurtą naudojat kaukėms? Įdomu kokį poveikį duoda.

aš kartais pieno įpilu, bet retai, nes labai nuskystina kaukę, bėga paskui pro šonus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2011 09 18, 11:54)
Merginos, o pieną ar jogurtą naudojat kaukėms? Įdomu kokį poveikį duoda.

Jogurtą,- tiesiog patogiau dėl konsistencijos. Ir kiek esu skaičius, dauguma mini būtent jogurtą arba keryrą, bet ne pieną. Nors tai praktiškai tas pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 18 rugsėjo 2011 - 14:59
Ačiū merginos 4u.gif Prisiskaičiau gerų dalykų apie jogurtą, tai reikės įtraukti į kaukių ingredientų sąrašą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 09 18, 15:58)
Jogurtą,- tiesiog patogiau dėl konsistencijos. Ir kiek esu skaičius, dauguma mini būtent jogurtą arba keryrą, bet ne pieną. Nors tai praktiškai tas pats.


muset kazka praleidau, koki jogurta? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 09 18, 15:40)
muset kazka praleidau, koki jogurta?  blink.gif

Paprastą, natūralų jogurtą, be jokių priedų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 18 rugsėjo 2011 - 16:54