Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pametinukai gražuoliukai :)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
smiltpeliuke
user posted image
Wild Pearl
Atkeliaujame į naujus namučius thumbup.gif

smiltpeliuke 4u.gif aciuks.gif

Tindirindiriuška
nauji namai 4u.gif
pas mum kugelis kepa smile.gif
Tindirindiriuška
Įmesiu keleta foto iš mūsų 2 metukų biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image

faustluk
O, TINDIRIUSKA, KAS TENA MISKE TRIUSKA?????

Jabadaba duuuuu, radau ir seku temike. Grizom is Sushio ir atsisveikinom su vokieciu sirgaliais. Mano merginos mane apsalde totaliai: ispanu sirgaliams tvere kelia, mojavo, snekino, begiojo, nuo vokieciu dedziu ranku nejo-jodinejo, kilnojosi, suposi. Tie is mandagumo ir po triju sav. alaus sypsojosi ir stenedami dusavo...

Vis dar cemadanai nebaigti kraut 4u.gif
Tindirindiriuška
QUOTE(faustluk @ 2011 09 18, 18:22)
O, TINDIRIUSKA, KAS TENA MISKE TRIUSKA?????

Jabadaba duuuuu, radau ir seku temike. Grizom is Sushio ir atsisveikinom su vokieciu sirgaliais. Mano merginos mane apsalde totaliai: ispanu sirgaliams tvere kelia, mojavo, snekino, begiojo, nuo vokieciu dedziu ranku nejo-jodinejo, kilnojosi, suposi. Tie is mandagumo ir po triju sav. alaus sypsojosi ir stenedami dusavo...

Vis dar cemadanai nebaigti kraut 4u.gif
*

ar ne voveraite?

praleidau kur kraunat lagaminus???
faustluk
QUOTE(Tindirindiriuška @ 2011 09 18, 19:40)
ar ne voveraite?

praleidau kur kraunat lagaminus???
*

praleidai praleidai..As ryt sesta nol nulis i oro uosta judu. grsikoj. O atgal skrendam su geliuku wub.gif
Tai ciau braskes, plepekit i sveikata ir daug. O mes einam liulio ir laukiu nesulaukiu,,,
Tindirindiriuška
QUOTE(faustluk @ 2011 09 18, 21:39)
praleidai praleidai..As ryt sesta nol nulis i oro uosta judu. grsikoj. O atgal skrendam su geliuku wub.gif
Tai ciau braskes, plepekit i sveikata ir daug. O mes einam liulio ir laukiu nesulaukiu,,,
*

kaip smagu....geru atostogu....
pavydas bamba nugrauz man blush2.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Wild Pearl
Labas rytas smile.gif

Tindirindiriuška o jau dukrytės kokios panašios bigsmile.gif wub.gif

faustliuk geros kelionės, labai lauksime sugrįžtant atgalios mirksiukas.gif 4u.gif

Mes sergame toliau, kaip kiti pametinukai laikosi?Kaip mamytės?
Tindirindiriuška
QUOTE(0rchideja @ 2011 09 20, 09:18)
Labas rytas smile.gif

Tindirindiriuška o jau dukrytės kokios panašios bigsmile.gif  wub.gif

faustliuk geros kelionės, labai lauksime sugrįžtant atgalios  mirksiukas.gif  4u.gif

*

mūsų liga dabar sloga biggrin.gif blush2.gif
smiltpeliuke
QUOTE(0rchideja @ 2011 09 20, 08:18)
*

Visi sveiki arba beveik sveiki, o mamytė kadangi neturi laiko nei sirgt, nei gydytis, tai serga bjauriausiai už visus wacko.gif.

Vakar buvo dukrytės krikštynos, tuo pačiu atšventėm ir didžiojo brolio gimtadienį smile.gif.

Tindirindiriuška, kokios fainuolytės mergytės wub.gif !
Tindirindiriuška
QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 09 20, 17:44)
Visi sveiki arba beveik sveiki, o mamytė kadangi neturi laiko nei sirgt, nei gydytis, tai serga bjauriausiai už visus wacko.gif.

Vakar buvo dukrytės krikštynos, tuo pačiu atšventėm ir didžiojo brolio gimtadienį smile.gif.

Tindirindiriuška, kokios fainuolytės mergytės  wub.gif !
*

šaunią šventę apturėjot wink.gif
Wild Pearl
Labas rytas 4u.gif

Tylaa.. unsure.gif
Inguska-vln
QUOTE(faustluk @ 2011 09 18, 20:39)
*

Labukas,
kaip sekasi? kaip tave surasti? g.gif gal telefonas pasikeite? blush2.gif
Cytrynka1986
Sveiki ir mes jungiames prie jusu blush2.gif mirksiukas.gif
Wild Pearl
QUOTE(Cytrynka1986 @ 2011 09 25, 20:26)
Sveiki ir mes jungiames prie jusu  blush2.gif  mirksiukas.gif
*

Sveikute, retokai kas čia užsuka pastaruoju metu... rolleyes.gif Iš kur būsite? Kaip sekasi tvarkytis su pametinukais?
Cytrynka1986
QUOTE(0rchideja @ 2011 09 26, 17:16)
Sveikute, retokai kas čia užsuka pastaruoju metu...  rolleyes.gif Iš kur būsite? Kaip sekasi tvarkytis su pametinukais?
*

Kad as ziuriu cia labai tuscia.ir seip anksciau teko pastebeti kad supermamoj daznai temose tuscia,reikia ilgokai laukti kol kasnors paraso biggrin.gif

na busime mes kaunieciai kurie jau 7 metai gyvena airijoj mirksiukas.gif

seip sekasi tvarkytis labai gerai,labai isaukleti,turim ir rutina,vaiku prieziuroj vargo nera visai,tik va kad brolis su sese tarpusavi labai ''pjaunasi'' daznai,nepasidalina labai viskuo,tai buna rekauja ir rekauja visa diena isprotet gali schmoll.gif

o buna aisku ir labai graziai zaidiza ramiai kartu
faustluk
laaaaaabuuuuuuuukas 4u.gif
Inguska-vln
Labukas, 4u.gif
kaip sekasi, kur buvai isvarius Faustluk g.gif
vaidute23
Sveikos 4u.gif Bandysiu ir as jungtis prie jusu blush2.gif
Bandziau prisijungti prie bendraamziu,bet as ten nespeju tokiu tempu.Vakare prisijungi,o ten jau prikalbeta 10 ir daugiau puslapiu.O su pametinukem gali usau leisti prisesti 10-15min prie kompo.
Kaip suprantu sita temuke letai juda,tad man kaip tik lotuliukas.gif
Tindirindiriuška
QUOTE(vaidute23 @ 2011 09 29, 10:56)
Sveikos 4u.gif Bandysiu ir as jungtis prie jusu blush2.gif
Bandziau prisijungti prie bendraamziu,bet as ten nespeju tokiu tempu.Vakare prisijungi,o ten jau prikalbeta 10 ir daugiau puslapiu.O su pametinukem gali usau leisti prisesti 10-15min prie kompo.
Kaip suprantu sita temuke letai juda,tad man kaip tik lotuliukas.gif
*

sveika ir cia 4u.gif
smiltpeliuke
Sveikos gyvos visos naujos ir "senos" mamytės,

mes čia senės truputį išsisėmusios esam, tai prašom naujas mamytes gaivinti temelę smile.gif. Kadaise tai čia ohoho kaip kalbos liejosi biggrin.gif .

Inguska, Faustluk man rodos dar negrįžusi iš ten, kur saulė skaistesnė ir dangus žydresnis biggrin.gif .

Vaidute, iš kokio miesto esi?
vaidute23
QUOTE(Tindirindiriuška @ 2011 09 29, 11:22)
sveika ir cia  4u.gif
*

Maciau,kad jau pazystami nickai ir cia yra ax.gif

QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 09 29, 11:56)
Sveikos gyvos visos naujos ir "senos" mamytės,

mes čia senės truputį išsisėmusios esam, tai prašom naujas mamytes gaivinti temelę smile.gif. Kadaise tai čia ohoho kaip kalbos liejosi  biggrin.gif .

Vaidute, iš kokio miesto esi?
*

Bandysim atgaivint,tik kad laiko nera tiek daug lotuliukas.gif

As ir vidurio Lietuvos-Raseiniai mirksiukas.gif
laumike
Sveikutes, uzeinu vis pasiskaitineju 4u.gif kai kurios mamytes turbut ir nepazista musu blush2.gif Anksciau parasydavau, o dabar tik paskaitau. Gyvenimo tempas pasikeites kai dirbi biggrin.gif
Smiltpeliuke, idomu galejau as Tave matyti Lindexe Gedo-9 pries kelias dienas su vezimeliu? Nesu tikra, nes gyvai nesu macius, gal ir suklydau blush2.gif
Nagi greit visos pasirodot savo pametinukus, tema pagyvinsim. Dvynka, Smiltpeliuke, geliuk ir visos kitos kurios senai besirodet ar visai nesirodet photo.gif !!!!
aciuks.gif aciuks.gif
smiltpeliuke
O, kas iš pogrindžio išlindo bigsmile.gif !

QUOTE(laumike @ 2011 09 29, 11:44)
Smiltpeliuke, idomu galejau as Tave matyti Lindexe Gedo-9 pries kelias dienas su vezimeliu? Nesu tikra, nes gyvai nesu macius, gal ir suklydau  blush2.gif
*

Galėjai galėjai thumbup.gif . Užvakar dėjom gastrolių su mažyliu, išvaikščiojom Vingio parką, paskui visą Gedimino pr. perėjom, aišku pasinaudojau proga įsmukt į Lindexą pasidairyt grožybių, sesei bliuskytę nupirkom biggrin.gif . Dar vieną kepurytę pas juos vis nužiūrinėju, bandysiu kopijuot ir pati numegzt kažką panašaus smile.gif .

Laumike, kaip sekasi derinti darbą ir mamystę?

Gėliuk, aūūū, matau skype esi, tai gal jau grįžot iš šiltųjų kraštų? Gal ir Faustluk namo parsivežei, ar ji ten visam laikui liko biggrin.gif ?

Beje, neseniai Gedimino pr. buvom netyčia susitikusios su sige bigsmile.gif . Mane nesunku atpažinti, ypač jei su visa chebra būnu. Jei pamatysit vieną mamą, žygiuojančią su trim mažamečiais, galit įtart kad ten aš biggrin.gif .

Vaizdelis maždaug toks būna biggrin.gif

user posted image
laumike
Vaivai Smiltpeliuke, kita karta pasisveikinsiu, zinosiu kad tikrai Tu lotuliukas.gif
O jau vaizdeli pasakiska idejai wub.gif
laukiam kitu ir as butinai pazadu pasavuosius pasirodyt, tik sudesiu foto laiko nutaikius wink.gif
O del darbo ir motinystes tenka suktis tongue.gif tikrai. Gerai kad musu su vyru darbo grafikai tokie polaisviai, galim derintis po truputi 4u.gif Vaikai noriai lanko darzeli, Smilte gimnastika pradejo siais metais lankyt. Na ir siaip gyvenam kaip visada nenuobodziai ir triuksmingai, su visokiausiais nuotykiais ir isbandymais 4u.gif
smiltpeliuke
Gerai vaikai įvardinti tavo profilyje lotuliukas.gif . Kur Smiltė gimnastikuoja?

O ką tu Lindexe veikei, ką gero nugriebei lotuliukas.gif ?
estel@
vaizdas ir pas mane buna daznai toks su vezimu ir salia du biggrin.gif kartais zmones labai atsisuka paziureti ar kas guli vezime,kartais manau ziuri is gailescio ax.gif o mums sekasi po biski,vyresnieji darzeli,maziukas biski serga,mamai stogas vaziuoja biggrin.gif ir gyvenimas kaip sakoma veza bigsmile.gif
Tindirindiriuška
QUOTE(estel@ @ 2011 09 29, 14:11)
vaizdas ir pas mane buna daznai toks su vezimu ir salia du biggrin.gif kartais zmones labai atsisuka paziureti ar kas guli vezime,kartais manau ziuri is gailescio ax.gif o mums sekasi po biski,vyresnieji darzeli,maziukas biski serga,mamai stogas vaziuoja biggrin.gif ir gyvenimas kaip sakoma veza bigsmile.gif
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
va cia tai matos zmogus prie jumoro, nesiskundzia gyvenimu thumbup.gif

na pas mum tik dvi bet ne viena i darzeli neina persirgom slogom pradejo koset, bet sirupeliai nueme viska, lauksim kito karto dabar, pati vos prasneku kazkokia zaraza ilindo doh.gif
Wild Pearl
OOO, koks pabudimas namučiuose bigsmile.gif Džiugu, kad toliau laikomės 4u.gif

smiltpeliuke mes irgi taip atrodom biggrin.gif Jau be vaikų mane matyti, didelis pasaulio stebuklas biggrin.gif Labai retai taip būna, net kaimynai pamatę mane be vaikų nustemba, matyt jau kitaip ir neįsivaizduoja biggrin.gif O jūs visi atrodote SUPER bigsmile.gif
Naujokėlėms po balionėlį 4u.gif 4u.gif 4u.gif Prašom nedingti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tindirindiriuška @ 2011 09 29, 13:19)
na pas mum tik dvi bet ne viena i darzeli neina persirgom slogom pradejo koset, bet sirupeliai nueme viska, lauksim kito karto dabar, pati vos prasneku kazkokia zaraza ilindo  doh.gif
*

mes rytoj keliausime pasitikrinti ir žiūrėsim ar prates biuletenį ar ne, nors šiaip visai norėčiau ligoms padėti tašką, nors kuriam laikui...Tik vyras pastaruoju metu tik medų ir naudoja, nes visi ligų pėdsakai perduoti kamuoja, bet pagys , vyras stiprus irnesakyk.gif hihihi.gif
Sveikite greičiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
uzniukas
Na sveikos bigsmile.gif kad jau po biški lendat iš šešėlio, tai lendam ir mes biggrin.gif
pasirodom kad irgi esam "trys" pametinukai lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
o taip leidžiam savaitgalius biggrin.gif
user posted image
user posted image
gėliukas
Labu smile.gif

Smiltpeliuke, puikiai atrodot thumbup.gif Mes grįžom ir faustluk parsivežėm biggrin.gif buvo malonu susipažint gyvai 4u.gif

puikiai pailsėjom su supermamom, dauguma buvo iš Ernesto bendraamžių, tiesa dabar daugiau laiko su jom skype praleidžiam smile.gif vaikai baseine arba jūroj, mamytės kokteliukus gurkšnoja thumbup.gif

kažko neleidžia nuotraukų įkelt iš FB g.gif
vaidute23
Na labai jau grazu ziureti i pametinukus ax.gif Kokios saunuoles mamytes,kurios po tis augina 4u.gif As jau bijociau trecio,ne del saves,o del aplinkiniu,nes visiems vaikai vienas po kito kazkodel asocijuojasi su asocialia seima su kazkkiu gailesciu ir pan.Nors siaip po 10meteliu svajoju apie trecia vaikiuka blush2.gif
Na o cia mes susipazinimui
user posted image
Ir gyvenam va taip.Atsitinka ir tokiu sunybiu namie doh.gif Cia didzioji graziai pasidarbavo bigsmile.gif Pirma mintis aisku buvo,aciu dievui kad akiu neisbade doh.gif
Zodziu neliudna su dviem.
user posted image
Diduke dabar i darza keliauja,tai bunu tik su mazyle.Tai lengviau.Bet mano didesnioji po to darzelio siaubingai pasikeitus.Jau tokia neklauzadele pasidare,neklauso isvis nieko ka sakai doh.gif
Tindirindiriuška
Vaidute 23 smile.gif nu super piesimo pamokeles pas jum biggrin.gif
estel@
pas mane labai dukra saugo dovydeli,rekia iskart jai lukas kazka daro dovydui,bet pastebejau kad dovydeliui sese labai yra miela,kaip atsikialia isart pasiziuri ar miega ji,o kaip pakalbina tai sypsosi kad ai ai wub.gif wub.gif
http://www.fotoz.lt/res/img/photos/567835m.jpg?1317298733
http://www.fotoz.lt/res/img/photos/567844m.jpg?1317298758
http://www.fotoz.lt/res/img/photos/567845m.jpg?1317298766
laumike
OOOO kokiu groziu pabiro thumbup.gif kaip faina.
Smiltpeliuke nieko neisijgijau, labai daznai uzsuku i lindexa, kartais tik pasiziuriu, kartais nusiperku ka nors 4u.gif Smilte lanko gimnastika Kauno g. gimnastikos mok.
ikeliu ir as savo grozius, tik foto senesnes, Smilte dabar trumpaplauke jau. O cia fotkese yra tokia sukuosena, kokia pati pasidare lotuliukas.gif Buvo ir broliui padarius, bet jau toookia, kad teko su masinele po to man prasieit biggrin.gif
tai truputis vasaros 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
dvynka
Sveikutes
saunios visu foto thumbup.gif thumbup.gif ,visi vaikuciai paauge biggrin.gif biggrin.gif
faustluk
Grizau grizau!
Tik kol suskalbiau viska, kol apkuopiau, kol dar darbo skelbimu ieskojau- trumpai teko sm prisest. O kur dar vyro gimatdienis. Ot, zmona turi: maniau, ka jam 42..O pasirodo, metais maziau doh.gif Vestuvinio ziedo ieskojau pora dienu, pradejau visokiu blogu zneklu prisigalvot...Ale, radau po sopke. Jauciu, katinas besokinedamas numete

Savo mama-mociute sunciam dirbt i Vokietija. Mazu, koki vokieti madam dar salia to nukeps. Nuo 35m kai liko nasle- nieks netinka. Tai darbo ieskojau, radom. Gal 2 zuikius nusaus?
O mes jau uzsisakem kelione i Andora. Slidinesim 4u.gif sausio men,. smile.gif

imesiu ir as fotkiu. LUX, kad temikej gyviau!
Papildyta:
QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 09 29, 12:18)
Gerai vaikai įvardinti tavo profilyje  lotuliukas.gif . Kur Smiltė gimnastikuoja?

O ką tu Lindexe veikei, ką gero nugriebei  lotuliukas.gif ?
*

As vakar skrybele Lindexe su bryliais banguojanciais nugriebiau. Visada sakiau po 30-iunes nesiosiu. Ale, jau senai tas amzius, o vis kazkaip pacankiskai jauciuosi ir geraibe skrybeles. O vakar ilgai ir nemasciau...Ka? Senstu? lotuliukas.gif
vaidute23
Sveikos 4u.gif
Kiek cia keliaujanciu thumbup.gif Musu artimiausia tolimesne kelione planuojama tik kitai vasarai i Suomija smile.gif
dvynka
http://www.miestoledi.lt/asta-d-2
labukas.
Jei nesunku prabalsuokit uz man artima zmogu 4u.gif 4u.gif (ant penktos zvaigzdutes,galima is ivairiu narsykliu)
labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
gėliukas
pagaliau ir man pavyko įkelt thumbup.gif

user posted image
user posted image
user posted image
dvynka
saunios foto thumbup.gif thumbup.gif
faustluk
Koks elelmentariai fainas dalykas, kai savo masina paskolini vyrui ir susisiekimas tampa kojom ar kitu budu: kiek graziu rudeniniu lapu, kaip nuostabiai zmones susitvarke aplinka, kaip iomu vaziuot troliku! Nu ir kas, kad is sporto klubo namus pasiekiau per 2.5 h lotuliukas.gif
jurgixe
labukas.cia mano maziausi pametinukai
user posted image
faustluk
5 vaikai???? g.gif 4u.gif
jurgixe
QUOTE(faustluk @ 2011 10 04, 11:54)
5 vaikai???? g.gif  4u.gif
*

taip smile.gif
Tindirindiriuška
QUOTE(jurgixe @ 2011 10 04, 12:56)
taip smile.gif
*

šaunuolė mamytė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
dvynka
QUOTE(Tindirindiriuška @ 2011 10 04, 12:19)
šaunuolė mamytė  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
faustluk
Saunuole tai saunuole, bet man tuoj pat iskyla visi auginimo niuncai...

Taip kaip gyvenu sia savaite po atostogu- trecio nenoreciau. Gal cia koks menulis veikia? Laukiu panu is darzelio, o uztenka pravert duris: asaru pakalne del skecio. Paskui asaru pakalne, kuri sedes mamai ant keliu, paskui vel zyyyyyzimo, kodel mama telefono neduoda, paskui vel bliovimas, kad Actimel tik po du geriam. Baisu! O jei taip 5... doh.gif Nuo 17:30 iki 21:00 pas mus sia savaite karo laukas su verkimais. O jei taip 5???
jurgixe
QUOTE(faustluk @ 2011 10 04, 13:04)
Saunuole tai saunuole, bet man tuoj pat iskyla visi auginimo niuncai...

Taip kaip gyvenu sia savaite po atostogu- trecio nenoreciau. Gal cia koks menulis veikia? Laukiu panu is darzelio, o uztenka pravert duris: asaru pakalne del skecio. Paskui asaru pakalne, kuri sedes mamai ant keliu, paskui vel zyyyyyzimo, kodel mama telefono neduoda, paskui vel bliovimas, kad Actimel tik po du geriam. Baisu! O jei taip 5... doh.gif Nuo 17:30 iki 21:00 pas mus sia savaite karo laukas su verkimais. O jei taip 5???
*

na taip buna ir mums tokiu dienu,kad visiems vienu metu kas nors atsitinka g.gif ,ar nuotaikos nekokios schmoll.gif ar siaip pervarge per diena g.gif .tai tada jo,pagalvoju kaip butu su vienu,turbut tylu-ramu.bet paskui pas juos tos nuotaikytes taip geritai pasikeicia bigsmile.gif ,kad uz keliu minuciu jau ziuriu ir galvoju kaip smagu,kad vis tik ju tiek daug biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.