Atkeliaujame į naujus namučius
smiltpeliuke
nauji namai
pas mum kugelis kepa
O, TINDIRIUSKA, KAS TENA MISKE TRIUSKA?????
Jabadaba duuuuu, radau ir seku temike. Grizom is Sushio ir atsisveikinom su vokieciu sirgaliais. Mano merginos mane apsalde totaliai: ispanu sirgaliams tvere kelia, mojavo, snekino, begiojo, nuo vokieciu dedziu ranku nejo-jodinejo, kilnojosi, suposi. Tie is mandagumo ir po triju sav. alaus sypsojosi ir stenedami dusavo... Vis dar cemadanai nebaigti kraut QUOTE(faustluk @ 2011 09 18, 18:22) O, TINDIRIUSKA, KAS TENA MISKE TRIUSKA????? Jabadaba duuuuu, radau ir seku temike. Grizom is Sushio ir atsisveikinom su vokieciu sirgaliais. Mano merginos mane apsalde totaliai: ispanu sirgaliams tvere kelia, mojavo, snekino, begiojo, nuo vokieciu dedziu ranku nejo-jodinejo, kilnojosi, suposi. Tie is mandagumo ir po triju sav. alaus sypsojosi ir stenedami dusavo... Vis dar cemadanai nebaigti kraut ar ne voveraite? praleidau kur kraunat lagaminus???
Labas rytas
Tindirindiriuška o jau dukrytės kokios panašios faustliuk geros kelionės, labai lauksime sugrįžtant atgalios Mes sergame toliau, kaip kiti pametinukai laikosi?Kaip mamytės? QUOTE(0rchideja @ 2011 09 20, 08:18) Visi sveiki arba beveik sveiki, o mamytė kadangi neturi laiko nei sirgt, nei gydytis, tai serga bjauriausiai už visus Vakar buvo dukrytės krikštynos, tuo pačiu atšventėm ir didžiojo brolio gimtadienį Tindirindiriuška, kokios fainuolytės mergytės QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 09 20, 17:44) Visi sveiki arba beveik sveiki, o mamytė kadangi neturi laiko nei sirgt, nei gydytis, tai serga bjauriausiai už visus Vakar buvo dukrytės krikštynos, tuo pačiu atšventėm ir didžiojo brolio gimtadienį Tindirindiriuška, kokios fainuolytės mergytės šaunią šventę apturėjot
Labas rytas
Tylaa..
Sveiki ir mes jungiames prie jusu
QUOTE(0rchideja @ 2011 09 26, 17:16) Sveikute, retokai kas čia užsuka pastaruoju metu... Kad as ziuriu cia labai tuscia.ir seip anksciau teko pastebeti kad supermamoj daznai temose tuscia,reikia ilgokai laukti kol kasnors paraso na busime mes kaunieciai kurie jau 7 metai gyvena airijoj seip sekasi tvarkytis labai gerai,labai isaukleti,turim ir rutina,vaiku prieziuroj vargo nera visai,tik va kad brolis su sese tarpusavi labai ''pjaunasi'' daznai,nepasidalina labai viskuo,tai buna rekauja ir rekauja visa diena isprotet gali o buna aisku ir labai graziai zaidiza ramiai kartu
laaaaaabuuuuuuuukas
Labukas,
kaip sekasi, kur buvai isvarius Faustluk
Sveikos
Bandziau prisijungti prie bendraamziu,bet as ten nespeju tokiu tempu.Vakare prisijungi,o ten jau prikalbeta 10 ir daugiau puslapiu.O su pametinukem gali usau leisti prisesti 10-15min prie kompo. Kaip suprantu sita temuke letai juda,tad man kaip tik QUOTE(vaidute23 @ 2011 09 29, 10:56) Sveikos Bandziau prisijungti prie bendraamziu,bet as ten nespeju tokiu tempu.Vakare prisijungi,o ten jau prikalbeta 10 ir daugiau puslapiu.O su pametinukem gali usau leisti prisesti 10-15min prie kompo. Kaip suprantu sita temuke letai juda,tad man kaip tik sveika ir cia
Sveikos gyvos visos naujos ir "senos" mamytės,
mes čia senės truputį išsisėmusios esam, tai prašom naujas mamytes gaivinti temelę Inguska, Faustluk man rodos dar negrįžusi iš ten, kur saulė skaistesnė ir dangus žydresnis Vaidute, iš kokio miesto esi? QUOTE(Tindirindiriuška @ 2011 09 29, 11:22) Maciau,kad jau pazystami nickai ir cia yra QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 09 29, 11:56) Sveikos gyvos visos naujos ir "senos" mamytės, mes čia senės truputį išsisėmusios esam, tai prašom naujas mamytes gaivinti temelę Vaidute, iš kokio miesto esi? Bandysim atgaivint,tik kad laiko nera tiek daug As ir vidurio Lietuvos-Raseiniai
Sveikutes, uzeinu vis pasiskaitineju
Smiltpeliuke, idomu galejau as Tave matyti Lindexe Gedo-9 pries kelias dienas su vezimeliu? Nesu tikra, nes gyvai nesu macius, gal ir suklydau Nagi greit visos pasirodot savo pametinukus, tema pagyvinsim. Dvynka, Smiltpeliuke, geliuk ir visos kitos kurios senai besirodet ar visai nesirodet
O, kas iš pogrindžio išlindo
QUOTE(laumike @ 2011 09 29, 11:44) Smiltpeliuke, idomu galejau as Tave matyti Lindexe Gedo-9 pries kelias dienas su vezimeliu? Nesu tikra, nes gyvai nesu macius, gal ir suklydau Galėjai galėjai Laumike, kaip sekasi derinti darbą ir mamystę? Gėliuk, aūūū, matau skype esi, tai gal jau grįžot iš šiltųjų kraštų? Gal ir Faustluk namo parsivežei, ar ji ten visam laikui liko Beje, neseniai Gedimino pr. buvom netyčia susitikusios su sige Vaizdelis maždaug toks būna
Vaivai Smiltpeliuke, kita karta pasisveikinsiu, zinosiu kad tikrai Tu
O jau vaizdeli pasakiska idejai laukiam kitu ir as butinai pazadu pasavuosius pasirodyt, tik sudesiu foto laiko nutaikius O del darbo ir motinystes tenka suktis
Gerai vaikai įvardinti tavo profilyje
O ką tu Lindexe veikei, ką gero nugriebei
vaizdas ir pas mane buna daznai toks su vezimu ir salia du
QUOTE(estel@ @ 2011 09 29, 14:11) vaizdas ir pas mane buna daznai toks su vezimu ir salia du va cia tai matos zmogus prie jumoro, nesiskundzia gyvenimu na pas mum tik dvi bet ne viena i darzeli neina persirgom slogom pradejo koset, bet sirupeliai nueme viska, lauksim kito karto dabar, pati vos prasneku kazkokia zaraza ilindo
OOO, koks pabudimas namučiuose
smiltpeliuke mes irgi taip atrodom Naujokėlėms po balionėlį Papildyta: QUOTE(Tindirindiriuška @ 2011 09 29, 13:19) na pas mum tik dvi bet ne viena i darzeli neina persirgom slogom pradejo koset, bet sirupeliai nueme viska, lauksim kito karto dabar, pati vos prasneku kazkokia zaraza ilindo mes rytoj keliausime pasitikrinti ir žiūrėsim ar prates biuletenį ar ne, nors šiaip visai norėčiau ligoms padėti tašką, nors kuriam laikui...Tik vyras pastaruoju metu tik medų ir naudoja, nes visi ligų pėdsakai perduoti kamuoja, bet pagys , vyras stiprus Sveikite greičiau
Na sveikos
pasirodom kad irgi esam "trys" pametinukai ![]() ![]() o taip leidžiam savaitgalius ![]()
Labu
Smiltpeliuke, puikiai atrodot puikiai pailsėjom su supermamom, dauguma buvo iš Ernesto bendraamžių, tiesa dabar daugiau laiko su jom skype praleidžiam kažko neleidžia nuotraukų įkelt iš FB
Na labai jau grazu ziureti i pametinukus
Na o cia mes susipazinimui ![]() Ir gyvenam va taip.Atsitinka ir tokiu sunybiu namie Zodziu neliudna su dviem. ![]() Diduke dabar i darza keliauja,tai bunu tik su mazyle.Tai lengviau.Bet mano didesnioji po to darzelio siaubingai pasikeitus.Jau tokia neklauzadele pasidare,neklauso isvis nieko ka sakai
Vaidute 23
pas mane labai dukra saugo dovydeli,rekia iskart jai lukas kazka daro dovydui,bet pastebejau kad dovydeliui sese labai yra miela,kaip atsikialia isart pasiziuri ar miega ji,o kaip pakalbina tai sypsosi kad ai ai
http://www.fotoz.lt/res/img/photos/567835m.jpg?1317298733 http://www.fotoz.lt/res/img/photos/567844m.jpg?1317298758 http://www.fotoz.lt/res/img/photos/567845m.jpg?1317298766
OOOO kokiu groziu pabiro
Smiltpeliuke nieko neisijgijau, labai daznai uzsuku i lindexa, kartais tik pasiziuriu, kartais nusiperku ka nors ikeliu ir as savo grozius, tik foto senesnes, Smilte dabar trumpaplauke jau. O cia fotkese yra tokia sukuosena, kokia pati pasidare tai truputis vasaros ![]() ![]() ![]() ![]()
Sveikutes
saunios visu foto
Grizau grizau!
Tik kol suskalbiau viska, kol apkuopiau, kol dar darbo skelbimu ieskojau- trumpai teko sm prisest. O kur dar vyro gimatdienis. Ot, zmona turi: maniau, ka jam 42..O pasirodo, metais maziau Savo mama-mociute sunciam dirbt i Vokietija. Mazu, koki vokieti madam dar salia to nukeps. Nuo 35m kai liko nasle- nieks netinka. Tai darbo ieskojau, radom. Gal 2 zuikius nusaus? O mes jau uzsisakem kelione i Andora. Slidinesim imesiu ir as fotkiu. LUX, kad temikej gyviau! Papildyta: QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 09 29, 12:18) Gerai vaikai įvardinti tavo profilyje O ką tu Lindexe veikei, ką gero nugriebei As vakar skrybele Lindexe su bryliais banguojanciais nugriebiau. Visada sakiau po 30-iunes nesiosiu. Ale, jau senai tas amzius, o vis kazkaip pacankiskai jauciuosi ir geraibe skrybeles. O vakar ilgai ir nemasciau...Ka? Senstu?
Sveikos
Kiek cia keliaujanciu
http://www.miestoledi.lt/asta-d-2
labukas. Jei nesunku prabalsuokit uz man artima zmogu labai aciu
pagaliau ir man pavyko įkelt
![]() ![]()
saunios foto
Koks elelmentariai fainas dalykas, kai savo masina paskolini vyrui ir susisiekimas tampa kojom ar kitu budu: kiek graziu rudeniniu lapu, kaip nuostabiai zmones susitvarke aplinka, kaip iomu vaziuot troliku! Nu ir kas, kad is sporto klubo namus pasiekiau per 2.5 h
labukas.cia mano maziausi pametinukai
5 vaikai????
Saunuole tai saunuole, bet man tuoj pat iskyla visi auginimo niuncai...
Taip kaip gyvenu sia savaite po atostogu- trecio nenoreciau. Gal cia koks menulis veikia? Laukiu panu is darzelio, o uztenka pravert duris: asaru pakalne del skecio. Paskui asaru pakalne, kuri sedes mamai ant keliu, paskui vel zyyyyyzimo, kodel mama telefono neduoda, paskui vel bliovimas, kad Actimel tik po du geriam. Baisu! O jei taip 5... QUOTE(faustluk @ 2011 10 04, 13:04) Saunuole tai saunuole, bet man tuoj pat iskyla visi auginimo niuncai... Taip kaip gyvenu sia savaite po atostogu- trecio nenoreciau. Gal cia koks menulis veikia? Laukiu panu is darzelio, o uztenka pravert duris: asaru pakalne del skecio. Paskui asaru pakalne, kuri sedes mamai ant keliu, paskui vel zyyyyyzimo, kodel mama telefono neduoda, paskui vel bliovimas, kad Actimel tik po du geriam. Baisu! O jei taip 5... na taip buna ir mums tokiu dienu,kad visiems vienu metu kas nors atsitinka |