Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kūdikis ir papildomi skysčiai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Perkune
Taigi, kad labai jau sunkiai sekasi įsiūlyti kažką papildomai gerti: nenori nei vandenuko, nei arbatėlės. Net per didžiausius karščius patraukdavo po kelis gurkšnelius ir viskas. Aš didelės problemos čia nematau - pasiūlyti atsigerti mano pareiga, o jei nenori tai ir negeria.
Papildyta:
QUOTE(oxygen @ 2010 10 11, 10:20)
neklaidinkit mamu, jei vaikas geria vien MP, to pakanka. nes triju men vaikas tikrai kosiu nevalgo, tai ir jokiu papildomu skysciu duoti nereikia. tik per didelius karscius, kokie buvo sia vasara, galima truputi duoti H2O. Kai prasideda primaitinimas koselemis, tada jau galima ir arbateliu, bet as is pradziu vistiek pasiulau MP, nes jei neduosi, tai ir nesigamins pienukas.
*

Nesutinku su tokia nuomone. Kartais ir maitinant MP kūdikiams patariama tarp maitinimų duoti virinto vandenuko - kai kuriems mažyliams tada mažiau pilvuką pučia.
ELWOOD
kai paradejau primaitint kosytemis ir vis pasiulau tai virinto vandenuko, taoi arbateliu, ju nesaldinu...bet negeria, atisako, tai is skysciu ji gauna tik MP...kaip ipartint imt kitu skysciu?jau bandziau ir silta ir vesesnio duot ir kambario tempos, vis teik negeria.. doh.gif
Kojotė
mano 11 men. vaikutis per para isgeria 2 ir daugiau litrus arbateles doh.gif
diena daug geria,ir nakti daugiau kaip puse litro isgeria.
nejamam papkio, tai vis arbatele traukiam.
ar cia normalu, ar kreiptis i daktara.
pagooglinau, radau,kad ivairios priezastys gali buti: del to, kad papkio neima (o ciulpimo receptorius daro savo), cukraliges pozymia...neramu daros, pasidalinkit mamytes savo nuomonem.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.