taburete
2011 09 22, 09:28
cha: aną užbaigiau, šią pradėjau:)
nataliuncik, kadangi kaišioju čia nosį nesistemingai, tai buvau praleidusi apie jūsų košmarą. Iš nuotrupų nieko nesupratau, tai praverčiau dabar daugybę puslapių... Stiprybės jums begalinės, sveikatos tau ir sūnui ir linkiu kuo greičiau pamiršti tuos išgyvenimus... įsivaizduoju kaip jautiesi, kai vos užsimerkus, skrieja tos akimirkos ir atrodo lyg kažkokiam filme stebi... brrr... kuo greičiau tau pamiršti viską...
Šilti sveikinimai tokia gražia proga. Aistringų  romantiško ir staigmenų vakaro dviese
taburete nu ir šaunuolė  Juk ėjai gauti žinių, o ne popierėlio  Tik sakau, jei pritrūksi kokių džiovintų "šakų" ar idėjų - prašau rėkti nataliuncik kas nutiko? Draudime bėdos?  Beje, ačiū už naujus namukus
nataliuncik
2011 09 22, 10:50
QUOTE(poeme @ 2011 09 22, 10:45) nataliuncik kas nutiko? Draudime bėdos?  Beje, aiū už naujus namukus 
labukas-temoj nelabai būnu tai kas gi nataliunčik atsitiko..kaip mergytės tavo auga kaip aš visų jūsų pasiilgau bet laiko visai nelieka..
Germinė
2011 09 22, 12:18
QUOTE(uoga 3 @ 2011 09 22, 09:41) Mums tada sleptis po lapais...  3,5 metu -ugis 1m,sveriam 15 kg.  o mums?  3m. 10mėn 97cm 13kg ... Labas naujuose namuose.Ačiū ekologiškai statytojai
QUOTE(Germinė @ 2011 09 22, 13:18) o mums?  3m. 10mėn 97cm 13kg ... Labas naujuose namuose.Ačiū ekologiškai statytojai  ačiū už namučius Valgyti vaikams duokit, valgyti  juokauju Kas iš to svorio ir ūgio, mažyliukas dar, prašosi ant rankų, o kojos mataruoja ir ilgai neišlaikau  stuburas byra į triūsus:)))))
Germinė
2011 09 22, 12:46
QUOTE(Justo mama @ 2011 09 22, 12:38) Valgyti vaikams duokit, valgyti  Kad tu žinok,aš ne visad tiek suvalgau,kiek ji...Kaip artojas pakerta mergina.Bet kojos kaip degtukai,kai bėga,bijau,kad suluš Neatsimenu,kokios fotkės yra,man rods,matosi mano lendrelė
nataliuncik
2011 09 22, 12:51
QUOTE(Justo mama @ 2011 09 22, 12:38) ačiū už namučius Valgyti vaikams duokit, valgyti  juokauju  o reikia?
QUOTE(nataliuncik @ 2011 09 22, 13:51)  o reikia?   Ui fainuolė. Dar ir juokaut sugebi  Kaip nuotaikos? Maniškė š....  Darbus krauna ne dienom, o valandom........Jauč dar atostogų neišleis  Arba nori išspaust kaip citriną paskutines savaites
QUOTE(uoga 3 @ 2011 09 22, 09:41) Beveik kaip mes  mano 3,5 meto 95cm ir 14 kg Maziukai dar net labai  mano pvz gudrute miega tik musu kambaryje nors turi paruosta lova su sese kambaryj, ale niekaip ji neva didele ir viska daro moka pati ir leisti viska turiu, nes ji jau didele, o kai reikalas pasisuka miegoti kur ji staiga mazyte pasidaro  Bet ypatingai nepergyvenu paaugs pati nores pabegti, ir su dickiais taip buvo vienas anksciau kitas veliau pabego, man gera mazas, siltas, mielas,kamuoliukas, kuris nnn kartu sako mamyte as tave myliu, nu kol uzmiega Oi labas  Man siandien iseigine atsigavau net ech
QUOTE(nataliuncik @ 2011 09 22, 13:51)  o reikia?  pabandykit, turėtų padėti Germine nematau aš jūsų fotkių Poeme nesinervink, priimk viską su šypsena, matysi bus lengviau, išleis ,kur ji dings Fa kaip smagu, mažas šiltas kamuoliukas
QUOTE(Justo mama @ 2011 09 22, 13:08) Poeme nesinervink, priimk viską su šypsena, matysi bus lengviau, išleis ,kur ji dings   Negali neisleisti, gyd parasys, kad laikas ir viskas nieko nepadarys, nebet pati noresi kitaip  Nesikrimsk neverta dabar daug svarbiau tavo pilvelio gyventojas, tavo sveikata ir judvieju sielos ramybe, o darbai ir trenktos bobos visai nesvarbu
*zuikulis*
2011 09 22, 14:09
QUOTE(Fa @ 2011 09 22, 14:19)  Tai dėl nėštumo ir gimdymo atostogų aš nepergyvenu, žinau kad išleis. Bet prieš jas norėjau pasiimti kasmetinių atostogų 3 savaites, vasarą nėjau atostogauti dėl to.... Tai bijau, kad gali nebeišleisti Papildyta:QUOTE(Justo mama @ 2011 09 22, 14:08) Poeme nesinervink, priimk viską su šypsena, matysi bus lengviau, išleis ,kur ji dings 
Poeme, ir kasmetiniu atostogu darbdavys privalo isleist, tik reikia pries 2 savaites prasyma parasyt pagal istatyma. Tai tu informuok jau, jei ka, akd zinotu.
QUOTE(Muse @ 2011 09 22, 15:27) Poeme, ir kasmetiniu atostogu darbdavys privalo isleist, tik reikia pries 2 savaites prasyma parasyt pagal istatyma. Tai tu informuok jau, jei ka, akd zinotu. Ačiū Aha, eisiu kalbėti ....... Žinau, kad reikės atvažinėti ne tik per kasmetines, bet jau išėjus ir gimdymo atostogoms, kadangi atvažiuos auditas pasiimti pirminių duomenų. Iš anksto sakiau, kad atvažiuosiu kada tik reikės  Tiesiog pradedu panikuot, nes keisti dalykai šią savaitę  Nu, o gal per jautriai reaguoju į viską
enrikyte
2011 09 22, 15:58
Sveikos mamytės. Sėdžiu ir žliumbiu.  Užslinko kažkoks juodas debesis.  Vakar kaiminka užsuko kavos, jau tiek prisiklausius kažkokių nesąmonių apie mūsų šeimą. Taip sunervino, viskas tik pletkai. Klausiau kas sakė-nesako.  Bet mes jau panašiai žinom kas tokia čia purvą ant mūsų pila. Mes jos net nepažįstam, o ji mus pasirodo -puikiai. Šiandien ryte skambina jaunėlio sūnaus auklėtoja ir pareiškia, kad mano sūnus jau sumušė visus rekordus.  Klausiu ką prisidirbo-nesako, sako kai grįš pažiūrėkit jo knygėlę. Na ir ką 4 pastabos per šį mėnesį už negerą elgesį. O paskutinis lašas perpildė taurę, kai išėjusi lauke pamačiau jauną obelį nulaužtą, dekoratyvinį karkliuką nuėstą, gėlynus išmintus, net medinius bortelius išvartytus. O nuėjus į daržą iš viso nustėrau, suėsti visi burokai lysvėje, beveik visos morkos, (jas vakar išsiroviau ir palikau lysvėje, kad nudžiūtų) o kas nesuėsta- sutrypta. Visas daržas ir sodas vienos skylės, mano braškės irgi sulindusios į žemę, nuo karvės kanopų.  Kaip susinervinau, tai siaubas. Kaimynų vaikas sakė žino kieno ta karvė naktį davėsi. Ką daryt? Eiti pas tuos žmones ir pasakyt?  Ką patarsit? Gal ir juokingai jums skamba, bet žinokit per daug visko susikrovė, tai jau nebegaliu savyje laikyti.
*zuikulis*
2011 09 22, 16:13
QUOTE(enrikyte @ 2011 09 22, 15:58) Sveikos mamytės. Sėdžiu ir žliumbiu.  Užslinko kažkoks juodas debesis.  Vakar kaiminka užsuko kavos, jau tiek prisiklausius kažkokių nesąmonių apie mūsų šeimą. Taip sunervino, viskas tik pletkai. Klausiau kas sakė-nesako.  Bet mes jau panašiai žinom kas tokia čia purvą ant mūsų pila. Mes jos net nepažįstam, o ji mus pasirodo -puikiai. Šiandien ryte skambina jaunėlio sūnaus auklėtoja ir pareiškia, kad mano sūnus jau sumušė visus rekordus.  Klausiu ką prisidirbo-nesako, sako kai grįš pažiūrėkit jo knygėlę. Na ir ką 4 pastabos per šį mėnesį už negerą elgesį. O paskutinis lašas perpildė taurę, kai išėjusi lauke pamačiau jauną obelį nulaužtą, dekoratyvinį karkliuką nuėstą, gėlynus išmintus, net medinius bortelius išvartytus. O nuėjus į daržą iš viso nustėrau, suėsti visi burokai lysvėje, beveik visos morkos, (jas vakar išsiroviau ir palikau lysvėje, kad nudžiūtų) o kas nesuėsta- sutrypta. Visas daržas ir sodas vienos skylės, mano braškės irgi sulindusios į žemę, nuo karvės kanopų.  Kaip susinervinau, tai siaubas. Kaimynų vaikas sakė žino kieno ta karvė naktį davėsi. Ką daryt? Eiti pas tuos žmones ir pasakyt?  Ką patarsit? Gal ir juokingai jums skamba, bet žinokit per daug visko susikrovė, tai jau nebegaliu savyje laikyti.  butinai nueik ir pasakyk,turi atlygint nuostolius,jei nesugeba prisiziuret gyvuliu
raimuxe
2011 09 22, 17:27
QUOTE(poeme @ 2011 09 22, 15:21) Bet prieš jas norėjau pasiimti kasmetinių atostogų 3 savaites, vasarą nėjau atostogauti dėl to.... Tai bijau, kad gali nebeišleisti Papildyta:Privalo QUOTE(enrikyte @ 2011 09 22, 16:58) Sveikos mamytės. Gal ir juokingai jums skamba, bet žinokit per daug visko susikrovė, tai jau nebegaliu savyje laikyti.  Tai ir nelaikyk, yra įstatymai
QUOTE(uoga 3 @ 2011 09 22, 10:41) Labučiauskas Oho kokis vyras auga. Mums tada sleptis po lapais...  3,5 metu -ugis 1m,sveriam 15 kg.  manieji dvyniai greit bus penkeriu,sveria po 16kg QUOTE(*zuikulis* @ 2011 09 22, 15:09) labukas naujuos namukuos sevikinimai svenciantiems pas mane ligoniu greto sdideja,senakt Justui sukilo temperatura ,kosulys draskantis vaika  Enrikyt SVEIKINIMAI SVENCIANTIEMS labas vakaras aciu uz nauja temuke
prisistautau ir aš naujoj troboj QUOTE(*zuikulis* @ 2011 09 22, 15:09) pas mane ligoniu greto sdideja,senakt Justui sukilo temperatura ,kosulys draskantis vaika  sveikatėlės jums QUOTE(enrikyte @ 2011 09 22, 16:58) Sveikos mamytės. Sėdžiu ir žliumbiu. pritariu kitoms, privalo atlyginti nuostolius, o į paskalas iš vis nėr ko kreipt dėmesio, per didelė "garbė" tam žmogui kuris skleidžia tokias kalbas, kad apie jį kalbėtum...
enrikyte
2011 09 22, 21:29
Na tai ryt keliausiu pas tuos žmones. Tas vyras toks keistas, panku vadina, toks ir yra. Kiek žinau pas juos taškas, pardavinėja stipriuosius ir dūminančius.  Dar MB po darbo nuvedžiau parodyt, tas irgi už galvos susiėmė. Dabar gurkšnoju baltą vyniuką, taip atsipalaidavau.  Po tokių nervų tai labai skaniai geriasi, nors jau ir neprisimenu kada ką stipresnio gėriau.
ginaema
2011 09 22, 21:35
QUOTE(Justo mama @ 2011 09 22, 14:08) Germine nematau aš jūsų fotkių
yra mūsų albumėly, Germinukai pasivadina, tikrai nemažai fotkių yra
QUOTE(ginaema @ 2011 09 22, 22:35) yra mūsų albumėly, Germinukai pasivadina, tikrai nemažai fotkių yra  X Incorrect username or password. va taip va
Wild Pearl
2011 09 23, 06:53
Labas rytas Papildyta:QUOTE(Germinė @ 2011 09 22, 13:18) o mums?  3m. 10mėn 97cm 13kg ... Manoji 3m. irgi 13,5kg sveria QUOTE(enrikyte @ 2011 09 22, 16:58) Sveikos mamytės. Sėdžiu ir žliumbiu. Enrikyte  baisi diena nataliuncik už namučius Papildyta:QUOTE(Justo mama @ 2011 09 22, 22:53) X Incorrect username or password. va taip va  čia kur tos foto? Praleidau kažką?
RamuneM
2011 09 23, 06:59
taburete, jei tau reikia įdėjų, tai sakyk čia ... visada padėsim. Mes visos labai kūrybingos  Va ką radau angliškai. Čia pagal lapus galima surasti kas per augalas  Lapų nebus, bet pavadinimai arba net idėjų, tai rasi. Ir dar čia nemažas rinkinukas Beje, mano pačios kieme auga 7 skirtingi spygliuočiai  Čia visoms:
Germinė
2011 09 23, 07:06
QUOTE(0rchideja @ 2011 09 23, 06:53) Manoji 3m. irgi 13,5kg sveria ieškojau,kokį mėnesį taviškė gimė,bet tavęs nėra sąraše mes lapkričio gale keturis tortus kepsim Labas rytas
QUOTE(enrikyte @ 2011 09 22, 16:58) Sveikos mamytės. Sėdžiu ir žliumbiu.  Užslinko kažkoks juodas debesis.  Labas rytas  Čia kaip visada, jau kaip deda, tai iš visų galų  Dėl vaiko, neimk taip stipriai į galvą, pastabos - dar ne blogiausia kas gali mokykloj nutikti  Pakalbėk, gal susitvarkys. Maniškis irgi gavo pastabą, jog per pertrauką susimušė. Klausiu - kas nutiko? Sako mes su draugu draugiškai pasikumščiavom  Berniukai  Žinau kad mūsų mokytoja truputį per daug sureikšmina Dėl daržo liūdniau  Bet nueik pas tuos žmones, papasakok, kad labai jau abydna visą vasarą dirbti, ravėti, laistyti... o čia ateina karvė  ir nebėra ką valgyt vaikams O dėl apkalbų.... na aš vis tiek "užmesčiau" tai gražuolei, negalėčiau nutylėt...tegul žino, jog ir tu žinai ką ji išdarinėja  Tegul žiūri "savo daržo" Papildyta:*zuikuli* kaip sveikatos?
enrikyte
2011 09 23, 07:44
QUOTE(poeme @ 2011 09 23, 08:32) Labas rytas  Čia kaip visada, jau kaip deda, tai iš visų galų  Dėl vaiko, neimk taip stipriai į galvą, pastabos - dar ne blogiausia kas gali mokykloj nutikti Labas rytas. Tai va, kad ta auklėtoja paskambino ir pasakė tik, kad visus rekordus mano vaikas sumušė, o kas ir kaip nieko napasakė, tai iki popietės maniau, kad pražilsiu, nes galvojau, kad tikrai kas nors baisesnio.  Pirmi metai ta auklėtoja mano penktoko, aš dar jos nei nemačiau, bet jau bus gėda į susirinkimą pirmą nueit.  O šiaip ir aš ir MB su juo griežtai pasikalbėjom, žiūrėsim kokie bus rezultatai. Vakar išgėriau dvi taures vyniuko ir užmigau prie teliko.
Wild Pearl
2011 09 23, 07:53
QUOTE(Germinė @ 2011 09 23, 08:06) ieškojau,kokį mėnesį taviškė gimė,bet tavęs nėra sąraše mes lapkričio gale keturis tortus kepsim Labas rytas Na aš nesu sarašiuke pirmame puslapyje  Kam galima būtų duomenukus parašyti, kad įkeltų naujuose namučiuose?Nataliuncikui?  Mano miglė Rugsėjo 11d. gimusi  Ne taip seniai suėjo 3m.
QUOTE(0rchideja @ 2011 09 23, 08:53) Na aš nesu sarašiuke pirmame puslapyje  Kam galima būtų duomenukus parašyti, kad įkeltų naujuose namučiuose?Nataliuncikui?  Mano miglė Rugsėjo 11d. gimusi  Ne taip seniai suėjo 3m.  MIGLYTEI  Su praėjusių torčiukų diena Labas, enrikyte O tu eik į susirinkimus ir net neraudonuok.... būna baisesnių dalykų.... O pas auklėtoją, manau reiktų atskirai nueiti ir pastatyti į vietą, kad kitą kartą nesigąsdintų, taip ir taip mol, kitą sykį prašome pasakyti kas atsitiko iškarto, kaip žmogus, o ne laikyti nežinioje... ir kad tau tokia pranešimų taktika nepriimtina.... QUOTE Vakar išgėriau dvi taures vyniuko ir užmigau prie teliko.
Va taip reikia atsipalaiduoti  kažin kada aš taip galėsiu
QUOTE(enrikyte @ 2011 09 23, 08:44) Vakar išgėriau dvi taures vyniuko ir užmigau prie teliko.  Nu ir puiku  Viskas bus gerai ir susirinkime, pamatysi Papildyta:QUOTE(Muse @ 2011 09 23, 09:11) Balioneliai visoms ir gero savaitgalio-vziuoju siandien dirbti i "laukus", is ofiso, tai neprisijungsiu. Kita savaite pirmadieni-antradieni Latvijoje... Geros dienos, lengvos kelionės Papildyta:QUOTE(0rchideja @ 2011 09 23, 08:53) Mano miglė Rugsėjo 11d. gimusi  Ne taip seniai suėjo 3m.  Su preėjusiu tavo princesytę Papildyta:QUOTE(Justo mama @ 2011 09 23, 09:19) Va taip reikia atsipalaiduoti  kažin kada aš taip galėsiu  O kada aš taip galėsiu???????
QUOTE(poeme @ 2011 09 23, 09:29) O kada aš taip galėsiu???????  ... man tai jau šviečiasi, kažkur tunelio gale O tau: netruks prabėgti, nei 3 metukai ir galėsi mums kompaniją palaikyti
QUOTE(Justo mama @ 2011 09 23, 09:50) O tau: netruks prabėgti, nei 3 metukai ir galėsi mums kompaniją palaikyti   1095 dienos
QUOTE(poeme @ 2011 09 23, 09:30)  1095 dienos   oi kaip prajuokino tavo skaiciavimas, pamatysi net nepastebesi kai prabegs, o jei dabar 50gr vyno na paragausi nemanau kad labai jau blogai ir baisu gi retai galima biskuti
nataliuncik
2011 09 23, 09:41
taburete
2011 09 23, 09:47
QUOTE(RamuneM @ 2011 09 23, 06:59) taburete, jei tau reikia įdėjų, tai sakyk čia ... visada padėsim. Mes visos labai kūrybingos  Va ačiū Ramune, nuorodos tikrai naudingos. Tik kaip viską sukišt į galvą..blyn, laiko visai nėra.. vakar vakare piešiau nupiešiau 7 eskizus vaikai žavėjosi, o man tai jie baisūs, na bet koks skirtumas, pirmą kartą laikau pieštuką rankose
Nu neisvaziavau niekur, tai pabusiu SM
QUOTE(Fa @ 2011 09 23, 10:32)  oi kaip prajuokino tavo skaiciavimas, pamatysi net nepastebesi kai prabegs, o jei dabar 50gr vyno na paragausi nemanau kad labai jau blogai ir baisu gi retai galima biskuti Aš gi juokauju  Aš stiklinę alaus išgeriu savaitgaliais , ir vyno pusę taurės ragavau , nes proga buvo  Ir šiaip nereikės man tų tūkstančių dienų laukti  Metukai - pusantrų Papildyta:QUOTE(nataliuncik @ 2011 09 23, 10:41) Kaip nuotaikos šiandien? Papildyta:QUOTE(taburete @ 2011 09 23, 10:47) vakar vakare piešiau nupiešiau 7 eskizus vaikai žavėjosi, o man tai jie baisūs, na bet koks skirtumas, pirmą kartą laikau pieštuką rankose  Geras
*zuikulis*
2011 09 23, 10:08
laba srytelis prasidejo antras etapas,labai prasau mamytes jusu palaikymo http://www.alfa.lt/straipsnis/12510167/?id...utton=x&p=1
Padaryta
QUOTE(*zuikulis* @ 2011 09 23, 11:08) laba srytelis prasidejo antras etapas,labai prasau mamytes jusu palaikymo http://www.alfa.lt/straipsnis/12510167/?id...utton=x&p=1Jazau Jazau ką daryt? Balsuot? Čia pagal vardus? Papildyta:Jaučiu daėjo eglė p.
*zuikulis*
2011 09 23, 10:38
QUOTE(Muse @ 2011 09 23, 10:35) Padaryta  QUOTE(poeme @ 2011 09 23, 10:37) Jazau Jazau ką daryt? Balsuot? Čia pagal vardus? Papildyta:Jaučiu daėjo eglė p.  aciu
QUOTE(*zuikulis* @ 2011 09 23, 11:38)  aciu Nėr už ką  Tuoj bendradarbius paagituosiu
enrikyte
2011 09 23, 10:55
QUOTE(*zuikulis* @ 2011 09 23, 11:08) laba srytelis prasidejo antras etapas,labai prasau mamytes jusu palaikymo http://www.alfa.lt/straipsnis/12510167/?id...utton=x&p=1  Prabalsavau. "Susituokia jauna porelė. Ir po vestuvių paaiškėja, kad vaikinas nei bum bum apie sexą.. Jauna žmona ir taip ir anaip bando užsimint, o jis nesupranta nors tu ką. Eina vargšė nuliūdus ir sutinka pagyvenusią kaimynę, ta ir klausia: - Tai vaikeli kas atsitiko? - Na va teta, tokia ir tokia bėda. Pasipasakoja viską. Kaimynė ir sako: - Eik namo, apsimesk, kad sunkiai sergi. Vyras, aišku, susirūpins, tada jį atsiųsk pas mane. Ir viskas bus tvarkoj. Na ką, parvaro pana namo, griūna į lovą ir vaidina, kad baisiai blogai jai. Grįžta ir vyras. Mato, žmona mirtim vaduojas. Išsigąsta, o žmona vos liežuvį apversdama siūlo: - Eik pas kaimynę, senas žmogus, gal žinos kaip padėt. Nulekia pas kaimynę. Kaimyne sako: - Turi tu tokią stebuklingą šaknelę, kuri ligas gydo. Ir paaiškina naudojimo instrukciją. Vyras grįžta namo, šoka į lovą, padaro, padaro žmona atsikelia iš lovos, linksma, laiminga, kaip rožė žydi. O vyras toks liūdnas, liūdnas prie stalo sėdi. Žmona apkabina ir klausia: - Kas tau yra? Nesidžiaugi, kad pasveikau? - Ech, būčiau žinojęs, kad tokią šaknelę turiu, tai nei tėvas būtų miręs, nei karvė nugaišus.."
|
|