Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Breketai 46 tema :)
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Emukas21
Sveiki užsukę i 46 temukę 4u.gif
Vis dar nedrąsu? Bet jei gali Vaidas, gali TU! thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
user posted image

Mūsų ortodontai:
user posted image

Kaune
Rasa Damušienė, 8-686-65072, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Dalia Smailienė, 8-37-330533, Šv. Apolonijos stomatologijos centras, Minties rato g. 11b
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Ieva Buškienė, 8-37-387560, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Eglė Zasčiurinskienė, 8-37-387560, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Viktorija Krušinskienė, 8-37-378379, Ortodontijos klinika, Baltijos g. 42
Alė Gaidytė, 8-687-50735, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Irma Andziulienė, 8-37-755075, Neodenta, Baltų pr. 49A
Skirmantė Obelienienė, Kauno Šilainių poliklinika, Baltų pr. 7/R. Vėbrienės odontologijos kabinetas, Pakraščio g. 21, 8-687-12077

Vilniuje
Mindaugas Šarva, 8-5-2715367, "Domus dentes", Vytauto g. 46/1-2
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, 8-5-2760725,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1
Eugenija Bučinskienė, 8-610-11222, 8-686-69966 "Dantų harmonija" A.Juozapavičiaus g. 6A
Janina Stoma, 8-614-36878, K.Ladygos g. 1-123
Vita Budrienė, 8-615-71197, 8-5-2760725,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1

Mes turime savo fotoalbumą, kuriame dalinamės pokyčiais pakeliui į gražią šypseną. Prisijungimo duomenys suteikiami tik aktyviai bendraujantiems temoje, įtrauktiems į sąrašą ir ketinantiems pasirodyti forumo dalyviams
user posted image
aistuliaa
Emuk, balionas už temą 4u.gif tik įsijungus iškart prajuokino lotuliukas.gif
Novia
Emuk, grazi ir nuotaikinga tema thumbup.gif

gerai, kad darbe darbo daug.. taip ir laikas greiciau bega link breketu bigsmile.gif
Emukas21
QUOTE(aistuliaa @ 2011 09 23, 19:53)
Emuk, balionas už temą  4u.gif  tik įsijungus iškart prajuokino  lotuliukas.gif
*

Ner uz ka 4u.gif norejau pralinksmint thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Novia @ 2011 09 23, 19:56)
Emuk, grazi ir nuotaikinga tema  thumbup.gif

gerai, kad darbe darbo daug.. taip ir laikas greiciau bega link breketu  bigsmile.gif
*

Zinau ta jausma blush2.gif pamenu skaiciavau dienas smile.gif
sau_lu_te
aciu 4u.gif
*Hrista*
Ačiū už temą. bigsmile.gif

Jau nebe daug liko ir man iki pirmojo vizito, dabar vargstu skylutes taisydama.. doh.gif
Giraffe
Labukas,

Grįžtu aš į temą ir pasirodau, kaip gi dantukai be breketų jau atrodo blush2.gif Čia katyte*, jei kas dar pamena blush2.gif

user posted image

Tei vat, pasirodau, ir tikrai galiu 100 proc. pasakyti, kad verta dėtis breketus, jei kas dar abejoja. Aišku, dar mano vaizdas ne galutinis, nes antrukai reikalauja remonto, bet čia jau su laiku. Šiuo metu nešioju plokšteles, kuo daugiau, tuo geriau. Jau ir šveplumas dingo hihihi.gif

Sveikinu visas, kurios pasiryžo, kurioms nuėmė.. Šaunuolės 4u.gif
liap
Oho kokie superiniai pasikeitimai wub.gif
blaze
ačiū už temutę Emuk 4u.gif tokia tikrai pakelianti nuotaiką thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
radviliux
Sveikinu Giraffe,
Manau nei viena nesigailime susidejusios breketus. O tavo pokyciai is tiesu nerealus 4u.gif
ALRENA
Labas, mergaites, noriu jusu patarimo ax.gif Panasu, kad neissiversim ir mes be breketu (kalbu apie dukra), kadangi ne visai eiline situacija, noreciau susirinkti keliu gydytoju nuomones.Mane domina pas ka rekomenduotumet kreiptis Kaune g.gif ? Esu girdejus geru atsiliepimu apie gyd.Sidlauska Kalnieciu g., bet tai jau gana seni atsiliepimai, noreciau is jusu isgirsti "sviezesniu" ziniu. Aciu 4u.gif
Balalaika.
Buvau aš pas Šidlauską, na nežinau, labai jau jis senų pažiūrų, ir net nesileidžia į jokius kompromisus, man nepatiko. Jei būčiau pas jį dėjusis, tai dabar būčiau be dviejų dantų minimaliai ir nešiočiau GELEŽINIUS breketus du metus kaip nieko.
Pasirinkau Kauno Ortodontijos centrą, gyd. Damušienę, dantų rauti nereikėjo, nešioju keramikinius breketus, ir būsiu išnešojusi nepilnus metus. Eina į kompromisus, kiek įmanoma labiau stengiasi atsižvelgti į klientų norus.
jūros_akmenėlis
Sveikos smile.gif
Aciu uz nauja tema! 4u.gif
Giraffe, isivaizduoju, kokia laiminga jautiesi
wub.gif labai grazus dantukai, sveikinimai tau!
Na mano dar tik antrasis, bet labai laukiamas vizitas arteja, jau kita savaite blush2.gif taip idomu, ka ortodonte pasakys ax.gif
Aj, dar prisiminiau, kas dare musu sarasiuka? Praitoj temoj nebuvo, gal pavyks jau sikart turet, daug naujoku atsirado thumbup.gif
ALRENA
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 25, 15:58)
Buvau aš pas Šidlauską, na nežinau, labai jau jis senų pažiūrų, ir net nesileidžia į jokius kompromisus, man nepatiko. Jei būčiau pas jį dėjusis, tai dabar būčiau be dviejų dantų minimaliai ir nešiočiau GELEŽINIUS breketus du metus kaip nieko.
Pasirinkau Kauno Ortodontijos centrą, gyd. Damušienę, dantų rauti nereikėjo, nešioju keramikinius breketus, ir būsiu išnešojusi nepilnus metus. Eina į kompromisus, kiek įmanoma labiau stengiasi atsižvelgti į klientų norus.
*

Acui jums 4u.gif
Gal kas dar ka patars ax.gif
Balalaika.
MAN NUĖMĖ ŠIANDIEN VIRŠŲ!!!!!!!!!!!!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Galima numirt iš laimės lotuliukas.gif
Raffule
Giraffe - o kiek laiko nesiojai?
viliuosi
Sveikinimai Balalaika 4u.gif

O aš jau šiandien būsiu irgi su breketais smile.gif
Raffule
Ai beja sveikos, turbūt neužilgo prisijungsiu prie jūsu . smile.gif))
Norėčiau paklausti, gal kuri nors žino kur Vilniuje galima būtų užsidėti išsimokėtinai breketus ? Gal dar kūri nors damon (beligatūrius, man atrodo tokie) nešiojot? mirksiukas.gif
asta_pasta_prakasta
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 09:28)
MAN NUĖMĖ ŠIANDIEN VIRŠŲ!!!!!!!!!!!!!!  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
Galima numirt iš laimės  lotuliukas.gif
*

Jaaaazau kaip pavydžiu drinks_cheers.gif sveikinu
Balalaika.
Bet nuėmimas super nemalonus schmoll.gif Šiandien dar plokštelę pasiimsiu. Dabar vielutę užklijavo, įsivaizdavau kitokį jausmą su ja, bet jaučiasi, kad tiesiog prie vidinių dantų plombos priklijuotos, daugiau nieko. Diskomforto nėra.
blaze
MAN NUĖMĖ ŠIANDIEN VIRŠŲ!!!!!!!!!!!!!!  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
*

NUOTRAUKŲŲŲŲ!!!! super duper, sveikinu thumbup.gif

QUOTE(Raffule @ 2011 09 26, 10:08)
Ai beja sveikos, turbūt neužilgo prisijungsiu prie jūsu . smile.gif))
Norėčiau paklausti, gal kuri nors žino kur Vilniuje galima būtų užsidėti išsimokėtinai breketus ? Gal dar kūri nors damon (beligatūrius, man atrodo tokie) nešiojot?  mirksiukas.gif
*

Aš manau beveik visose klinikose galima, tiesiog reiktų pasiskambint ir paklausti mirksiukas.gif
Balalaika.
Keliu, nuo blico jie atrodo baltesni nei yra iš tikrųjų, bet visai padori dar dantų spalva, balčiau atrodo, nei kad buvo su breketais biggrin.gif
user posted image
kramtuskee
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 11:23)
Keliu, nuo blico jie atrodo baltesni nei yra iš tikrųjų, bet visai padori dar dantų spalva, balčiau atrodo, nei kad buvo su breketais biggrin.gif
user posted image
*

Nuostabus dantukai smile.gif
Bet tai kai anksti tu pas gydytojus lankaisi, as tokiu metu dar apie miega galvoju smile.gif
Balalaika.
ačiū, na idealūs tikrai nėra, apačios matosi pakramtytos pirmų dantų, ir spalva nėra super balta, bet jau josteles turiu, bandysiu balinti. Bet labai nepriekabiauju prie jų..
Belle Du Jour
Balalaika,labai grazus dantukai,o tiesus kokie dabar thumbup.gif greiciau man uzdetu,as irgi tiesiu noriu biggrin.gif
aistuliaa
Balalaika, o kada apačią žadėjo nuimti? wink.gif
Svajaaa
Balalaika, sveikinu 4u.gif
Balalaika.
po poros mėn, nes dar man turi vienas tarpelis užsidaryti, krūminio danties. Vienas užsidarė jau pilnai, o kitas dar nevisai. Bet šiais metais jau nuims smile.gif Manau tikrai neprailgs smile.gif
Belle, Svaja, ačiūū ax.gif
aistuliaa
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 12:13)
po poros mėn, nes dar man turi vienas tarpelis užsidaryti, krūminio danties. Vienas užsidarė jau pilnai, o kitas dar nevisai. Bet šiais metais jau nuims smile.gif  Manau tikrai neprailgs smile.gif
Belle, Svaja, ačiūū ax.gif
*

Na smagu smile.gif
Prisidedu ir aš aišku prie sveikinimų 4u.gif
blaze
Balalaika tikrai liuks mirksiukas.gif o neprašysi gydytojos, kad pašlifuotų apačias? Laukiu ir aš nesulaukiu, kada man gi nuims tuos metalo laužus nuims biggrin.gif
Balalaika.
QUOTE(blaze @ 2011 09 26, 12:23)
Balalaika tikrai liuks mirksiukas.gif o neprašysi gydytojos, kad pašlifuotų apačias? Laukiu ir aš nesulaukiu, kada man gi nuims tuos metalo laužus nuims biggrin.gif
*

tai man ir taip jau nemažai pašlifavo, buvo išvis labai negražiai, dabar jau vaizdas mane kaip ir tenkina smile.gif
Bon_Bon.
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 10:28)
*

Nuostabu wub.gif sveikinu, balalaika! thumbup.gif Dabar dar labiau nekantrauju kol man nuims bigsmile.gif
Emukas21
Gerazzzz sveikinu 4u.gif
BlackHyacitnhus
smile.gif 4u.gif balalaika, kaip gražu.... drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man ypač patinka, kaip dantys antri ir treti atrodo lanke.
natale
*

Sveikinu user posted image
thumbup.gif
idek foto ploksteles ax.gif
Bon bon, nuims i tau greit mirksiukas.gif user posted image
Balalaika.
Aš plokštelę va ką tik parsinešiau. Su ja švepluoju tiesiog ŽVĖRIŠKAI. Tai va, man sakė ją nešioti tik naktimis, labai nustebau, galvojau pačioje pradžioje tikrai reikės nešioti visą parą.
Ir panos, įsivaizduojat, negalvojau tikrai, kad taip sakysiu, bet žiūriu į dantis, ir taip tuščia, grynai trūksta kažko! Su plokštele jau savesnis vaizdas.. biggrin.gif Dedu plokštelę:
user posted image user posted image
aistuliaa
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 16:56)
Aš plokštelę va ką tik parsinešiau. Su ja švepluoju tiesiog ŽVĖRIŠKAI. Tai va, man sakė ją nešioti tik naktimis, labai nustebau, galvojau pačioje pradžioje tikrai reikės nešioti visą parą.
Ir panos, įsivaizduojat, negalvojau tikrai, kad taip sakysiu, bet žiūriu į dantis, ir taip tuščia, grynai trūksta kažko! Su plokštele jau savesnis vaizdas.. biggrin.gif  Dedu plokštelę:

Pripratai visgi lotuliukas.gif

Man pagal prognozes plokštelę sakė irgi reikės nešioti tik naktimis, nors gal ir persigalvos kol nuėmimas ateis ax.gif
Bon_Bon.
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 17:56)
Dedu plokštelę:
*

Kad man tokią plokštelę duotų..bet jau sakė per praeitą vizitą, kad bus ta dviguba doh.gif Beje, kaip tas keramikos nuėmimas? Ar labai nemaloniai tie breketai lūžta? blush2.gif Spėjo tau viską per 20min. padaryt?
Balalaika.
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 09 26, 18:01)
Kad man tokią plokštelę duotų..bet jau sakė per praeitą vizitą, kad bus ta dviguba  doh.gif  Beje, kaip tas keramikos nuėmimas? Ar labai nemaloniai tie breketai lūžta?  blush2.gif  Spėjo tau viską per 20min. padaryt?
*

Nespėjo, ilgiau užtrukom.. pats nuėmimas tai dzin, kažkaip nejutau kad dantis rautų biggrin.gif Pykšt pokšt ir nuraškė tuos breketus, nu bet šlifavimas tai eik tu peklon schmoll.gif Kaip kažkas minėjo, berods natalie, kad grynai kaip gręžimas danties be nuskausminamųjų. Kaip ta dviguba atrodo, ir kodėl neužtenka viengubos?
Beja, dar klausiau kodėl vielutę klijavo tik ant keturių priekinių, norėjau, kad ir ant ilčių klijuotų, bet sakė nusikanda, papildomos bėdos būna. Nes man tai iltys juk buvo išlipusios, baisu, kad vėl nepradėtų kreivėti doh.gif
Flegma
Spaudziu desine tom kam nujemi, i tom katrin uzdes!
As ryt varysiu papildomam vizitui( ne pas sava daktarike) bo bijau, ka nenusikasciau breketu. Saki, ka pazres wink.gif
kramtuskee
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 18:20)

Beja, dar klausiau kodėl vielutę klijavo tik ant keturių priekinių, norėjau, kad ir ant ilčių klijuotų, bet sakė nusikanda, papildomos bėdos būna. Nes man tai iltys juk buvo išlipusios, baisu, kad vėl nepradėtų kreivėti doh.gif
*

O man kai klyjavo, sake jei iltys buvo taisytos reik vieluciu ir ant tu dantu. Na ir manu be vielos butu issikraipusios, nes dar dabar plokstele uzsidejus verzia
Balalaika.
QUOTE(kramtuskee @ 2011 09 26, 18:27)
O man kai klyjavo, sake jei iltys buvo taisytos reik vieluciu ir ant tu dantu. Na ir manu be vielos butu issikraipusios, nes dar dabar plokstele uzsidejus verzia
*

tai va, ir aš taip galvoju, kad reikia, bet man sakė, kad jei iltys būna itin aukštai tada klijuoja, bet ta būna super retais atvejais. Nu žiūrėsiu, jei jausiu, kad bando jos man lyst, tai turės daryt kažką. Bet plokštelę nešiosiu ir dieną, bent jau kol name būnu.
kramtuskee
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 18:32)
tai va, ir aš taip galvoju, kad reikia, bet man sakė, kad jei iltys būna itin aukštai tada klijuoja, bet ta būna super retais atvejais. Nu žiūrėsiu, jei jausiu, kad bando jos man lyst, tai turės daryt kažką. Bet plokštelę nešiosiu ir dieną, bent jau kol name būnu.
*

Na jo kiek gydytoju tiek ir nuomoniu biggrin.gif Nes man dar uzakcentavo, kad apacioje butinai reik ant 6-ju dantu o virsui galima ant keturiu, be taipkaip man iltinukus taise tai ir ant ju klijuoja. O plokstele tai ir mano kazkodel visai kitokia smile.gif
O ir plokstele pirma pusmeti reikejo nesiot gal kokiu 16 val.
Balalaika.
QUOTE(kramtuskee @ 2011 09 26, 18:35)
Na jo kiek gydytoju tiek ir nuomoniu biggrin.gif Nes man dar uzakcentavo, kad apacioje butinai reik ant 6-ju dantu o virsui galima ant keturiu, be taipkaip man iltinukus taise tai ir ant ju klijuoja. O plokstele tai ir mano kazkodel visai kitokia smile.gif
O ir plokstele pirma pusmeti reikejo nesiot gal kokiu 16 val.
*

nešiosiu ir aš kiek tik galėsiu ją. smile.gif O kokia tavo plokštelė? Šiaip keistoka kad tas "gomurys" išlenktas į išorę, jei būtų įdubęs į vidų tai būtų daug patogiau kalbėti nešvepluojant. Nes dabar laužau liežuvį kaip tik galiu smile.gif
Bon_Bon.
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 19:20)
Kaip ta dviguba atrodo, ir kodėl neužtenka viengubos?
*

Jeigu pameni, ta dviguba plokštelė pas natalę buvo, praeitos temos berots 25psl. ji įdėta. Kadangi pas mane buvo galinis sąkandis, tai ir man tokią pat plokštelę darys, kad man jis atgal nepavažiuotų unsure.gif Pas mane irgi iltys kreivos buvo, viena ypač aukštai, žiūrėsim ką man sugalvos rolleyes.gif
O šiaip esi patenkinta rezultatu?
Balalaika.
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 09 26, 18:56)
Jeigu pameni, ta dviguba plokštelė pas natalę buvo, praeitos temos berots 25psl. ji įdėta. Kadangi pas mane buvo galinis sąkandis, tai ir man tokią pat plokštelę darys, kad man jis atgal nepavažiuotų  unsure.gif  Pas mane irgi iltys kreivos buvo, viena ypač aukštai, žiūrėsim ką man sugalvos  rolleyes.gif 
O šiaip esi patenkinta rezultatu?
*

nu manau, kad padaryta viskas, ką buvo galima padaryti su breketais. Tai galiu sakyt taip, esu patenkinta. Yra kas kliūva, tačiau čia jau nebesusiję su breketais. smile.gif
O ta plokštelė labai jau čiūdna, gal ir mačiau, bet kažkaip neužfiksavau. Įdomus bus pasakojimas apie tavo breketų nuėmimą. Mes beveik kartu užsidėjom, tai visą kelią kartu ėjom smile.gif
Bon_Bon.
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 20:04)
nu manau, kad padaryta viskas, ką buvo galima padaryti su breketais. Tai galiu sakyt taip, esu patenkinta. Yra kas kliūva, tačiau čia jau nebesusiję su breketais.  smile.gif
O ta plokštelė labai jau čiūdna, gal ir mačiau, bet kažkaip neužfiksavau. Įdomus bus pasakojimas apie tavo breketų nuėmimą. Mes beveik kartu užsidėjom, tai visą kelią kartu ėjom smile.gif
*

Būtinai viską aprašysiu, kai tik nuims mirksiukas.gif O tu dėl balinimo neklausei? Nes aš galvoju, kad gal iš kart po nuėmimo negalima balint.. g.gif
Ir kiek tu už nuėmimą mokėjai?
Balalaika.
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 09 26, 19:12)
Būtinai viską aprašysiu, kai tik nuims  mirksiukas.gif O tu dėl balinimo neklausei? Nes aš galvoju, kad gal iš kart po nuėmimo negalima balint.. g.gif
Ir kiek tu už nuėmimą mokėjai?
*

kadangi man nuėmė tik viršų tai mokėjau 400. Dėl balinimo neklausiau, bet net neabejoju, kad būtų sakius kol kas nebalint, nes juk apačia nenuimta ir tt. Bet iš tikrųjų tai manau, kad palauksiu kol tą apačią nuims, ir tada pasibalinsiu, nes tikėjausi, kad tikrai bus vaizdelis prastesnis, o jis visai neblogas ax.gif Bet aš bet kokiu atveju būčiau tik minimaliai pasibalinusi viršų, kad nesimatytų didelio skirtumo, tarp apatinių ir viršutinių.
kramtuskee
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 26, 18:41)
nešiosiu ir aš kiek tik galėsiu ją.  smile.gif  O kokia tavo plokštelė? Šiaip keistoka kad tas "gomurys" išlenktas į išorę, jei būtų įdubęs į vidų tai būtų daug patogiau kalbėti nešvepluojant. Nes dabar laužau liežuvį kaip tik galiu smile.gif
*

http://tinypic.com/view.php?pic=2ekujbs&s=7
http://tinypic.com/view.php?pic=2dadg20&s=7
http://tinypic.com/view.php?pic=xav0c1&s=7
Mano ploksteles va tokios. Padaryta pagal kiekviena danti.
sau_lu_te
Balalaika 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.