Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nėštumo džiaugsmai ir vargai...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
Vaideath
Sveikos mamytes,cia galite pasidalinti savo vargais ir dziaugsmais nestumo metu,patart kitoms mamytems kurios dar tik izenge i si perioda... smile.gif thumbup.gif
Jurgisius
Su pirmaja, tai nulis vargu tik dziaugsmai. Net kai pagimdziau tai pirmas sakinys buvo jei toks lengvas nestumas ir gimdymas tai kad ir 10 vaiku. O stai laukiuos antro stebuklo, tai viskas kitaip... Nors tik penktas men bet sunkus. nestuke.gif
Vaideath
QUOTE(Jurgisius @ 2011 09 27, 13:59)
Su pirmaja, tai nulis vargu tik dziaugsmai. Net kai pagimdziau tai pirmas sakinys buvo jei toks lengvas nestumas ir gimdymas tai kad ir 10 vaiku. O stai laukiuos antro stebuklo, tai viskas kitaip... Nors tik penktas men bet sunkus.  nestuke.gif
*

Net nepykino kai pirmosios laukeisi?Ir pilvuko neskaudejo? g.gif
Papildyta:

Man tai yra pirmas nestumas labai myliu mazus vaikucius,todel ir sis musu lelius yra labai laukiamas,todel labai pergyvenu,kad tik viskas butu gerai.Dar mazai zinau,kas galima kas nelabai nestumo metu,kas padeda,o kas atvirksciai nelabai todel noreciau jusu mamytes patarimu,kad pasidalintut savo ismintimi,kuri galbut daugeliui kitu mamyciu pravers.... 4u.gif
RSR
Labukas 4u.gif
na mano pirmas nėštumas,buvo tikrai nesunkus,visi tyrimai,viskas buvo tik geri,jaučiausi tikrai gerai,na aišku pirmus mėnesiukus pykino,bet tai manau neišvengiama 4u.gif
o vakar sužinojau,kad laukiuosi antro leliuko,kolkas dar tik 6sav,ir jokių blogybių dar nejaučiu 4u.gif

Keja
As abi lengvai nesiojau, nei bloga nei pykino, vargau tik su raumenu tarukimais, ziauriai naktimis koju raumenys traukdavo, nors ir geriau kalci dvigubom dozei nieks nepadejo. tongue.gif
arcita
sveikos, laukiuosi pirmo zuikelio, nestumas nera lengvas, pykino iki 7 men, siuo metu mum 33sav. labiausiai vargina tirpstantys ranku pirstai, ypac nakti. laukiu maziuko gimimo bet tuo paciu ir baisu - gimdyti, be to atrodo nesugebesiu priziuret pati pirmom dienom. jum nekyla jokiu baimiu?
agota.gina
QUOTE(RSR @ 2011 09 27, 15:37)
Labukas 4u.gif
na mano pirmas nėštumas,buvo tikrai nesunkus,visi tyrimai,viskas buvo tik geri,jaučiausi tikrai gerai,na aišku pirmus mėnesiukus pykino,bet tai manau neišvengiama 4u.gif
o vakar sužinojau,kad laukiuosi antro leliuko,kolkas dar tik 6sav,ir jokių blogybių dar nejaučiu 4u.gif
*

O KADA EISI PAS DAKTARA PASIRODYTI?
Vaideath
QUOTE(RSR @ 2011 09 27, 15:37)
Labukas 4u.gif
*

Tai sveikinu su sia dziugia naujiena....Cia kaip paskaitau mazai kuriom buvo sunku,o gal jos stipresnes nei a...Man sunkaiusia pykinimas ir vemimas rytais nors tik nesenei sis periodas prasidejo neysivaizduoju kaip reiksiskest likusius menesius... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Keja @ 2011 09 27, 16:41)
As abi lengvai nesiojau, nei bloga nei pykino, vargau tik su raumenu tarukimais, ziauriai naktimis koju raumenys traukdavo, nors ir geriau kalci dvigubom dozei nieks nepadejo. tongue.gif
*

Man jau turbut tegu geriau raumenis trauktu,ar pilvuka paskaudetu nei pykintu... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(arcita @ 2011 09 28, 09:01)
sveikos, laukiuosi pirmo zuikelio, nestumas nera lengvas, pykino iki 7 men, siuo metu mum 33sav. labiausiai vargina tirpstantys ranku pirstai, ypac nakti. laukiu maziuko gimimo bet tuo paciu ir baisu - gimdyti, be to atrodo nesugebesiu priziuret pati pirmom dienom. jum nekyla jokiu baimiu?
*

Na gimdymo ir as bijau...Siaubas kaip istveriai pykinima iki 7men,baisu net pagalvot jei man tai bus.... doh.gif rolleyes.gif
mamuliukas1
sveikos 4u.gif mano nestumas buvo ne is lengvuju,pykint mazai pykino,tik jei ryte nepavalgydavau mazylis labai protestuodavo smile.gif taciau skausmas pilvo.. verysad.gif pradejo nuolat skaudet pilva,nebegalejau issedet darbe,per skausmus negalejau net lovoj apsiverst ar kojas pajudint,bet uzeidavo tokiais spazmais,poto atleisdavo.kol nezinojau kas yra buvau labai issigandus kad prarandu vaikeli,o pasirodo kadangi buvau labai smulkute tai pas mane taip pilvukas pletes ir raisciai tempe..
brutele
sveikutes,
nors man dar tik pradzia ir tik 6 savaites, bet skausmas kartais neispasakytas buna: pykina, (bet nevemiu,nors tiek), vakarais saltis krecia,nugara ir kojas skauda , net naktim pabundu is skausmo.dar tik pradzia o jau sunku sad.gif
Vaideath
QUOTE(brutele @ 2011 09 30, 14:54)
sveikutes,
nors man dar tik pradzia ir tik 6 savaites, bet skausmas kartais neispasakytas buna: pykina, (bet nevemiu,nors tiek), vakarais saltis krecia,nugara ir kojas skauda , net naktim pabundu is skausmo.dar tik pradzia o jau sunku sad.gif
*

a tau panasiia kaip ir man tik mane pykina tai man tokiu tveju geriau issivemti ns antraip pykinima jauiu visa diena... schmoll.gif
Jurgisius
QUOTE(Vaideath @ 2011 09 27, 16:17)
Net nepykino kai pirmosios laukeisi?Ir pilvuko neskaudejo? g.gif
Papildyta:

Man tai yra pirmas nestumas labai myliu mazus vaikucius,todel ir sis musu lelius yra labai laukiamas,todel labai pergyvenu,kad tik viskas butu gerai.Dar mazai zinau,kas galima kas nelabai nestumo metu,kas padeda,o kas atvirksciai nelabai todel noreciau jusu mamytes patarimu,kad pasidalintut savo ismintimi,kuri galbut daugeliui kitu mamyciu pravers.... 4u.gif
*

Kaip sakau nulis emociju del nauju potyriu. Naktimis irgi miegojau pasakiskai. Ko dabar pasakyt negaliu, o ne toks didelis nestuke.gif
Vaideath
QUOTE(Jurgisius @ 2011 10 01, 14:53)
Kaip sakau nulis emociju del nauju potyriu. Naktimis irgi miegojau pasakiskai. Ko dabar pasakyt negaliu, o ne toks didelis  nestuke.gif
*

Pavydziu tau noreciau,jog ir mano nestums butu toks engvas kiptavo buvo... g.gif
optical
sveikos ,nesenai suzinojau,kad esu nestuke.gif labai dziaugiuos dabar jum 9savaites jauciuos pakankamai gerai nepykina tik labai miego noriu smile.gif
naujoske
Sveikos busimos mamytes 4u.gif

Na mes irgi visai nesenai grizom is daktares,tyrimai visi geri,pilvelis auga puikiai nestuke.gif Kaip gydytoja sake viskas tiesiog puiku smile.gif Po vienos pernai metais patirto ankstyvo persileidimo,man tai lb dziugu! smile.gif Na o vargu jokiu neturiu tfu tfu tfu smile.gif Tik gal jau sunkiau daros issimiegot neprabudus ,del spaudziamos pusles ir nerandu tinkamos pozos miegot visai nakciai smile.gif Tiesa mums jau 16sav nestuke.gif
Gagadiga
Labos, mergytes,

Nuosirdziai sveikinu busimas mamytes wink.gif

Mums 7 savaitele, tai negaliu, kaip pykina. Ir dar MIEGO MIEGO MIEGO. Praejusi savaitgali visa ir pramiegojau. Gerai, kad vyras supratingas, tai leido miegoti. Anksciau be sansu man tiek ismiegoti, tuojau butu migrena surietus.

Laikykites!
Cansado
Trečiąkart laukiuosi ir trečiąkart išgyvenu pačius nemaloniausius nėštumo "malonumus" - begalinį rėmens griaužimą ir neramių kojų sindromą..Jeigu šitų dviejų dalykų nebūtų, galėčiau drąsiai sakyti, kad nėštumas - ne liga, kad jaučiuosi puikiai ir nevargina jokie dalykai..Bet, deja..Dar rėmens griaužimą pasiseka suvaldyti, bet bemiegės naktys dėl tų neramių kojų jau baigia iš proto išvesti, tikrai laukiu, kada greičiau gimdyt, nes prisimenu, kaip saldu tada miegot.. ax.gif Visos kitos bėdelės - nuovargis, negalėjimas susilenkti nėštumo gale, tinimas - menkniekis man būtų.. blush2.gif Bet nepaisant visų blogumų, jaučiu ypatingą džiaugsmą, kad esu nestuke.gif ir esu pasiruošusi viską iškentėti, išlaukti.. ax.gif
Vaideath
QUOTE(Cansado @ 2011 10 03, 14:19)
Trečiąkart laukiuosi ir trečiąkart išgyvenu pačius nemaloniausius nėštumo "malonumus" - begalinį rėmens griaužimą ir neramių kojų sindromą..Jeigu šitų dviejų dalykų nebūtų, galėčiau drąsiai sakyti, kad nėštumas - ne liga, kad jaučiuosi puikiai ir nevargina jokie dalykai..Bet, deja..Dar rėmens griaužimą pasiseka suvaldyti, bet bemiegės naktys dėl tų neramių kojų jau baigia iš proto išvesti, tikrai laukiu, kada greičiau gimdyt, nes prisimenu, kaip saldu tada miegot..  ax.gif  Visos kitos bėdelės - nuovargis, negalėjimas susilenkti nėštumo gale, tinimas - menkniekis man būtų..  blush2.gif  Bet nepaisant visų blogumų, jaučiu ypatingą džiaugsmą, kad esu  nestuke.gif  ir esu pasiruošusi viską iškentėti, išlaukti..  ax.gif
*

Remeny ramina kiek zinau paprasti vafliai pati nebandziau bet sake drauge... smile.gif
Papildyta:
Siandien buvau pas gine mums jau 8savaites,kolkas jauciuosi nebogai pykinimai kolkas praeja,laukia tyrimu kruva.... smile.gif
MRT
Sveikos,
Jungiamės prie jūsų smile.gif mus jau 8 savaitėlės, per šį laikotarpį lengvai pykino gal viso 5-8 dienas (bet be vėmimų ir t.t.), jaučiu silpną tempimą pilve ir tiek...pakolkas jaučiuosi super! smile.gif padaryta krūva tyrimų, laukiam atsakymų...
♥SL♥
Laukiuosi pirmojo mažylio, tačiau nėštumas trečias, turėjau problemų su mažiukų išnešiojimu... nestuke.gif sakyčiau kad lengvas, nei pykino, nei kokių užgaidų turėjau..Priaugau 10 kg, per visą nėštumą..
Šiandien gimdymo termino data, o mažiukas dar šiltai pilvelyje gyvena...Neskuba...Svarbiausia nėštumo metu manau yra nusiteikimas, teigiamų minčių balansavimas, nes patikėkit kaip tie mažieji pilvuko gyventojai viską jaučia...Tad stengiausi džiaugtis kiekviena nestuke.gif minute, akimirka... wub.gif
mazge123
Sveikos, pasidalinsiu ir as savo patirtim ax.gif Kaip ir pas SuperLaura pas mane trecias nestumas bet vaikiuko dar nera, du nesekmingi. Su pirmu buvo bloga iki 14 savaites bet nevemiau, tada ivyko persileidimas (pusline isvisa). po metu vel pastojau nuo kokios 7 savaites vel pykino ir 10 savaite vel persileidimas. Si karta pykina irgi nuo 7 savaites, nakty prabundu daznai, remuo ziaurus... daznai paskauda galva (bet toks idomus skausmas) ir prie viso to dar pavemiu karts nuo karto blush2.gif na bet viska istversiu tik tegul musu zirniukas bus sveikas. P.s. ispradziu pykino rytais, poto pradejo beveik visa diena pykint, pagalvojau kad galetu pykinti vakarais tai atsigulciau, uzmigciau ir fsio. Dievas mane isklause, bet... biggrin.gif db galvoju kad geriau rytais pykintu nes vakare atsigult net neimanoma, o ka kalbet apie miega.... db miegu dienom lotuliukas.gif sekmes visom merginos mirksiukas.gif
Spurgytė
Vargas, kurį patyriau, tai buvo pykinimas, bjaurus skonis burnoje, vėmimas, kuris galėjo užklupti bet kur (parduotuvėje, poliklinikoje), per karščius tinau, negalėjau apsiautų savo batų, pirkau keliais dydžiais didesnius. biggrin.gif Dabar, kai liko visai nedaug, kankina gaktikaulio skausmas, ypač naktimis. blink.gif

O džiaugsmas... Kokie plaukai, nagai, oda, spindesys akyse... Tikra saulytė, nes tikrai labai laiminga esu. Tas džiaugsmas ir laukimas atperka visus vargus. 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.