Sveikos mamytes,cia galite pasidalinti savo vargais ir dziaugsmais nestumo metu,patart kitoms mamytems kurios dar tik izenge i si perioda...
Su pirmaja, tai nulis vargu tik dziaugsmai. Net kai pagimdziau tai pirmas sakinys buvo jei toks lengvas nestumas ir gimdymas tai kad ir 10 vaiku. O stai laukiuos antro stebuklo, tai viskas kitaip... Nors tik penktas men bet sunkus.
QUOTE(Jurgisius @ 2011 09 27, 13:59) Su pirmaja, tai nulis vargu tik dziaugsmai. Net kai pagimdziau tai pirmas sakinys buvo jei toks lengvas nestumas ir gimdymas tai kad ir 10 vaiku. O stai laukiuos antro stebuklo, tai viskas kitaip... Nors tik penktas men bet sunkus. Net nepykino kai pirmosios laukeisi?Ir pilvuko neskaudejo? Papildyta: Man tai yra pirmas nestumas labai myliu mazus vaikucius,todel ir sis musu lelius yra labai laukiamas,todel labai pergyvenu,kad tik viskas butu gerai.Dar mazai zinau,kas galima kas nelabai nestumo metu,kas padeda,o kas atvirksciai nelabai todel noreciau jusu mamytes patarimu,kad pasidalintut savo ismintimi,kuri galbut daugeliui kitu mamyciu pravers....
Labukas
na mano pirmas nėštumas,buvo tikrai nesunkus,visi tyrimai,viskas buvo tik geri,jaučiausi tikrai gerai,na aišku pirmus mėnesiukus pykino,bet tai manau neišvengiama o vakar sužinojau,kad laukiuosi antro leliuko,kolkas dar tik 6sav,ir jokių blogybių dar nejaučiu
As abi lengvai nesiojau, nei bloga nei pykino, vargau tik su raumenu tarukimais, ziauriai naktimis koju raumenys traukdavo, nors ir geriau kalci dvigubom dozei nieks nepadejo.
sveikos, laukiuosi pirmo zuikelio, nestumas nera lengvas, pykino iki 7 men, siuo metu mum 33sav. labiausiai vargina tirpstantys ranku pirstai, ypac nakti. laukiu maziuko gimimo bet tuo paciu ir baisu - gimdyti, be to atrodo nesugebesiu priziuret pati pirmom dienom. jum nekyla jokiu baimiu?
QUOTE(RSR @ 2011 09 27, 15:37) Labukas na mano pirmas nėštumas,buvo tikrai nesunkus,visi tyrimai,viskas buvo tik geri,jaučiausi tikrai gerai,na aišku pirmus mėnesiukus pykino,bet tai manau neišvengiama o vakar sužinojau,kad laukiuosi antro leliuko,kolkas dar tik 6sav,ir jokių blogybių dar nejaučiu O KADA EISI PAS DAKTARA PASIRODYTI? QUOTE(RSR @ 2011 09 27, 15:37) Labukas na mano pirmas nėštumas,buvo tikrai nesunkus,visi tyrimai,viskas buvo tik geri,jaučiausi tikrai gerai,na aišku pirmus mėnesiukus pykino,bet tai manau neišvengiama o vakar sužinojau,kad laukiuosi antro leliuko,kolkas dar tik 6sav,ir jokių blogybių dar nejaučiu Tai sveikinu su sia dziugia naujiena....Cia kaip paskaitau mazai kuriom buvo sunku,o gal jos stipresnes nei a...Man sunkaiusia pykinimas ir vemimas rytais nors tik nesenei sis periodas prasidejo neysivaizduoju kaip reiksiskest likusius menesius... Papildyta: QUOTE(Keja @ 2011 09 27, 16:41) As abi lengvai nesiojau, nei bloga nei pykino, vargau tik su raumenu tarukimais, ziauriai naktimis koju raumenys traukdavo, nors ir geriau kalci dvigubom dozei nieks nepadejo. Man jau turbut tegu geriau raumenis trauktu,ar pilvuka paskaudetu nei pykintu... Papildyta: QUOTE(arcita @ 2011 09 28, 09:01) sveikos, laukiuosi pirmo zuikelio, nestumas nera lengvas, pykino iki 7 men, siuo metu mum 33sav. labiausiai vargina tirpstantys ranku pirstai, ypac nakti. laukiu maziuko gimimo bet tuo paciu ir baisu - gimdyti, be to atrodo nesugebesiu priziuret pati pirmom dienom. jum nekyla jokiu baimiu? Na gimdymo ir as bijau...Siaubas kaip istveriai pykinima iki 7men,baisu net pagalvot jei man tai bus....
sveikos
sveikutes,
nors man dar tik pradzia ir tik 6 savaites, bet skausmas kartais neispasakytas buna: pykina, (bet nevemiu,nors tiek), vakarais saltis krecia,nugara ir kojas skauda , net naktim pabundu is skausmo.dar tik pradzia o jau sunku QUOTE(brutele @ 2011 09 30, 14:54) sveikutes, nors man dar tik pradzia ir tik 6 savaites, bet skausmas kartais neispasakytas buna: pykina, (bet nevemiu,nors tiek), vakarais saltis krecia,nugara ir kojas skauda , net naktim pabundu is skausmo.dar tik pradzia o jau sunku a tau panasiia kaip ir man tik mane pykina tai man tokiu tveju geriau issivemti ns antraip pykinima jauiu visa diena... QUOTE(Vaideath @ 2011 09 27, 16:17) Net nepykino kai pirmosios laukeisi?Ir pilvuko neskaudejo? Papildyta: Man tai yra pirmas nestumas labai myliu mazus vaikucius,todel ir sis musu lelius yra labai laukiamas,todel labai pergyvenu,kad tik viskas butu gerai.Dar mazai zinau,kas galima kas nelabai nestumo metu,kas padeda,o kas atvirksciai nelabai todel noreciau jusu mamytes patarimu,kad pasidalintut savo ismintimi,kuri galbut daugeliui kitu mamyciu pravers.... Kaip sakau nulis emociju del nauju potyriu. Naktimis irgi miegojau pasakiskai. Ko dabar pasakyt negaliu, o ne toks didelis
sveikos ,nesenai suzinojau,kad esu
Sveikos busimos mamytes
Na mes irgi visai nesenai grizom is daktares,tyrimai visi geri,pilvelis auga puikiai
Labos, mergytes,
Nuosirdziai sveikinu busimas mamytes Mums 7 savaitele, tai negaliu, kaip pykina. Ir dar MIEGO MIEGO MIEGO. Praejusi savaitgali visa ir pramiegojau. Gerai, kad vyras supratingas, tai leido miegoti. Anksciau be sansu man tiek ismiegoti, tuojau butu migrena surietus. Laikykites!
Trečiąkart laukiuosi ir trečiąkart išgyvenu pačius nemaloniausius nėštumo "malonumus" - begalinį rėmens griaužimą ir neramių kojų sindromą..Jeigu šitų dviejų dalykų nebūtų, galėčiau drąsiai sakyti, kad nėštumas - ne liga, kad jaučiuosi puikiai ir nevargina jokie dalykai..Bet, deja..Dar rėmens griaužimą pasiseka suvaldyti, bet bemiegės naktys dėl tų neramių kojų jau baigia iš proto išvesti, tikrai laukiu, kada greičiau gimdyt, nes prisimenu, kaip saldu tada miegot..
QUOTE(Cansado @ 2011 10 03, 14:19) Trečiąkart laukiuosi ir trečiąkart išgyvenu pačius nemaloniausius nėštumo "malonumus" - begalinį rėmens griaužimą ir neramių kojų sindromą..Jeigu šitų dviejų dalykų nebūtų, galėčiau drąsiai sakyti, kad nėštumas - ne liga, kad jaučiuosi puikiai ir nevargina jokie dalykai..Bet, deja..Dar rėmens griaužimą pasiseka suvaldyti, bet bemiegės naktys dėl tų neramių kojų jau baigia iš proto išvesti, tikrai laukiu, kada greičiau gimdyt, nes prisimenu, kaip saldu tada miegot.. Remeny ramina kiek zinau paprasti vafliai pati nebandziau bet sake drauge... Papildyta: Siandien buvau pas gine mums jau 8savaites,kolkas jauciuosi nebogai pykinimai kolkas praeja,laukia tyrimu kruva....
Sveikos,
Jungiamės prie jūsų
Laukiuosi pirmojo mažylio, tačiau nėštumas trečias, turėjau problemų su mažiukų išnešiojimu...
Šiandien gimdymo termino data, o mažiukas dar šiltai pilvelyje gyvena...Neskuba...Svarbiausia nėštumo metu manau yra nusiteikimas, teigiamų minčių balansavimas, nes patikėkit kaip tie mažieji pilvuko gyventojai viską jaučia...Tad stengiausi džiaugtis kiekviena
Sveikos, pasidalinsiu ir as savo patirtim
Vargas, kurį patyriau, tai buvo pykinimas, bjaurus skonis burnoje, vėmimas, kuris galėjo užklupti bet kur (parduotuvėje, poliklinikoje), per karščius tinau, negalėjau apsiautų savo batų, pirkau keliais dydžiais didesnius.
O džiaugsmas... Kokie plaukai, nagai, oda, spindesys akyse... Tikra saulytė, nes tikrai labai laiminga esu. Tas džiaugsmas ir laukimas atperka visus vargus. |