Kazkodel negaliu balsuoti apklausose.Viska darau teisingai, ten suklysti tikrai nelabai imanoma
O gal del to,kad mazai zinuciu esu parasius,ar koks techninis nesklandumas tiesiog.
Dekoju,uz atsakyma
Laba diena.
Kazkodel negaliu balsuoti apklausose.Viska darau teisingai, ten suklysti tikrai nelabai imanoma O gal del to,kad mazai zinuciu esu parasius,ar koks techninis nesklandumas tiesiog. Dekoju,uz atsakyma
Reik surinkti 20 žinučių ir galėsi
a vat kodel man neleidzhia balsuot.
tai reik mazhu chia praplepet tas reikiamas zhinutes? pafludint? na nesamone sugalvota. jei man idomus tik bendraamzhiai, o ten zhinutes neskaichiuojamos, tai esu priversta skelbti bevertes zhinutes, kad galechiau dalyvau bendraamzhiu apklausose... na, jei tokios taisykles, teks taip ir daryti. QUOTE(vataipva @ 2007 04 20, 12:11) a vat kodel man neleidzhia balsuot. tai reik mazhu chia praplepet tas reikiamas zhinutes? pafludint? na nesamone sugalvota. jei man idomus tik bendraamzhiai, o ten zhinutes neskaichiuojamos, tai esu priversta skelbti bevertes zhinutes, kad galechiau dalyvau bendraamzhiu apklausose... na, jei tokios taisykles, teks taip ir daryti. o tu pabandyk pakeliauti toliau nei bendraamžiai, ir pamatysi kiek čia yra įdomių ir naudingų temų
Šiandien pabančiau įkelti vieną apklausą, bet neišeina man. Kažką matyt ne taip darau, bet ką
Spaudi klavišą
. Temos antraštė - temos pavadinimas, Temos aprašas - nebūtina... Apklausos klausimas - užduodamas klausimas Apklausos pasirinkimai. Įrašykite vieną atsakymą kiekvienoje linijoje. - kiekvienas atsakymas rašomas naujoje eilutėje, paspaudus enter
O kai tema jau sukurta, apklausos prisegt negalima?
o kodėl man neleidžia dalyvauti apklausose?
Sveiki, o ar būtų įmanoma atlikti apklausą įkeliant savo anketą, ir kaip tai padaryti? Man labai reikia atlikti apklausą supermamoje, nes magistrinio tema apie gimstamumo didinimą, labai prašau pagelbėkit
gal kas galetu padeti?neleidzia balsuoti forumo apklusose..kodel?
Jau buvo toks klausimas, bet atsakysiu: reik surinkt 20+ žinučių.
Jeigu apklausa padariau blogai, kaip istaisyti?
As esu surinkusi daugiau nei 20 zinuciu, bet man vistiek apklausose neleidzia balsuoti. Kodel?
Man taip pat neleidzia balsuoti apklausose nors turiu surinkusi 21 zinute(reikiama skaiciu zinuciu surinkau vakar, bet nei vakar, nei siandien neleido balsuoti)
Pvz apklausa temoje: Balandinukių nėštukių pokalbiai *** 17 tema *** QUOTE(*slapuke @ 2008 10 16, 20:08) Man taip pat neleidzia balsuoti apklausose nors turiu surinkusi 21 zinute(reikiama skaiciu zinuciu surinkau vakar, bet nei vakar, nei siandien neleido balsuoti) Pvz apklausa temoje: Balandinukių nėštukių pokalbiai *** 17 tema *** QUOTE(Amil'a @ 2008 10 17, 10:53) Kadangi jūsų temos jau uždarytos, todėl ir neleido QUOTE(Ambrozija @ 2008 10 23, 16:14) Pagal viską surinkus 23 žinutes turėtų leist, mat skaitliukas persimeta ir keičiasi iškart dalyvio statusas bet neleidzia...nei vienoj temoj Papildyta: beje yra ir daug tokiu kuriems su 20 zinuciu neleidzia balsuot....gaol ka pakeitet, gal padidinot reikalinga zinuciu kieki? QUOTE(*slapuke @ 2008 10 28, 09:29) beje yra ir daug tokiu kuriems su 20 zinuciu neleidzia balsuot....gal ka pakeitet, gal padidinot reikalinga zinuciu kieki? nezinau ar kas ka pataise, bet pagaliau balsuot jau galiu. pastebejimas: esant 24 zinutem mano grupe pasikeite is naujokas i nariai, gal tai kazkaip susije...
Sveiki, stasusas pasikeite, bet balsuoti neleidzia
Aciu, bandysiu 25 surinkti
Ir man ta pati problema, balsuoti vis dar negaliu. Bandau rinkti zinutes.
sveiki,
noriu paklaust, kaip idet apklausa i tema? man mokslams apklausti reikia 100 zmoniu, turiu anketa, bet nezinau kaip ja idet?
Ir as nesupratau, kodel neleidzia pareiksti balsavimo budu savo nuomone, pasirodo, kad pas mane zinuciu per mazai
Labukas ,gal AMROZIJA,o gal ir kitos paneles,ir damos galite man paaiskinti,kodel vat uzdare man sia tema,as ja kuriau ,kad butu,kartu su apklausa,norejau,bet ss gavos,balsuoti galima,o vat pasisakyt ,susirasinet neleidzia,kodel taip ka negerai paspaudziau kurdama sita tema?
VA Papildyta: QUOTE(Skaistesl @ 2009 06 16, 12:36) Ir as nesupratau, kodel neleidzia pareiksti balsavimo budu savo nuomone, pasirodo, kad pas mane zinuciu per mazai Balsai renkasi kai aini y temukes na kokias tik nori bet ne i bendraamzius,ir paprastus plepesius,o pvz,apie masinas,maista, grozi sveikata,.......pilna visokiu temu kuriuose pasisakant skiriami taskai QUOTE(Ambrozija @ 2007 07 20, 13:57) Apklausos pasirinkimai. Įrašykite vieną atsakymą kiekvienoje linijoje. - kiekvienas atsakymas rašomas naujoje eilutėje, paspaudus enter o jei atsakymas yra ilgas ir savaime persikelia į kitą eilutę enter nepaspaudus, ar užsiskaitys, kaip vienas atsakymas ar jau kaip du variantai? QUOTE(Ambrozija @ 2008 07 29, 11:01) tai, kad neleidžia APKLAUSOS redaguoti QUOTE(Emerencija @ 2009 12 11, 22:17) o jei atsakymas yra ilgas ir savaime persikelia į kitą eilutę enter nepaspaudus, ar užsiskaitys, kaip vienas atsakymas ar jau kaip du variantai? Manau, kad iki ENTER paspaudimo, bus vienas variantas QUOTE(Emerencija @ 2009 12 11, 22:17) o jei atsakymas yra ilgas ir savaime persikelia į kitą eilutę enter nepaspaudus, ar užsiskaitys, kaip vienas atsakymas ar jau kaip du variantai? tai, kad neleidžia APKLAUSOS redaguoti kaip vienas. pabandžiau leidžia redaguot, tik sukūrus apklausą tai tikrai, viršuj, dešiniajam kampe virš apklausos yra "Keisti"
Nu va sukūriau apklausą, viskas pavyko, ENTER veikia
jums gal kaip moderatorei jis yra, o pas mane paprastą narę, nėra, tai gali patvirtinti ir kiti mirtingieji
Pas mane jau pakankamas žinučių skaičius, bet balsuoti neleidžia.
Kodėl man įdėjus nuorodą iš www. apklausa. lt, temoje ją rodė kaip www.xxxxxxx/? Po to tema dingo (tikriausiai buvo moderatorių ištrinta). Bandžiau siųsti asmenines žinutes su nuoroda, bet jose taip pat adresą rodė kaip www.xxxxx. Ar darau kažką neleistino? Ar nemoku pateikti anketos?
eSeM, atsakymą į savo klausimą rasit temoj Vykdomų apklausų nuorodos.
QUOTE(Ambro @ 2008 07 29, 12:01) deja, paspaudus keisti, pačios apklausos net nebesimato, keisti galiu tik savo žinutę, o apklausoje visi keturi atsakymai supuolė kaip vienas, nors tikrai atsikirinėjau "enter" klavišu ir iš naujos eilutės. Gal galėtumėt paredaguoti? Nes jokio "keisti" klavišo nematau Tema :Gegužiukai, 26 tema
Sveiki, savo apklausoje nepagalvojau įtraukti 5-tą atsakymą (5. Nuojauta nieko nesako), ar galite jį pridėti?
|