Šaunuolė, Julija, kad nepatingėjai ir sukūrei dailią temą!  Dėkui!
soliuke
2011 09 30, 08:24
Labai nuostabi nauja tema Merginos noreciau paklausti, koki veterinara rekomenduotum issamiems tyrimams, nes mano miestelyje tokio gero nera, taigi nesvarbu kur svarbu butu tikrai geras, nes mano suniukas kartais karkia
Na va aš temą sukūriau, o jūs dabar prašom nuotraukas dėkit savo grožių Soliuke, kaip suprasti karkia ? Taip daro? : http://www.youtube.com/watch?v=KcbM2X1fB6w
Roskyte
2011 09 30, 10:34
QUOTE(Julya @ 2011 09 30, 11:04) Na va aš temą sukūriau, o jūs dabar prašom nuotraukas dėkit savo grožių Soliuke, kaip suprasti karkia ? Taip daro? : http://www.youtube.com/watch?v=KcbM2X1fB6wIr mūsiškei taip būna, tai mes ant rankų stačiai palaikom ir kakliuką paglostom, praeina.
QUOTE(soliuke @ 2011 09 30, 09:24) Labai nuostabi nauja tema Merginos noreciau paklausti, koki veterinara rekomenduotum issamiems tyrimams, nes mano miestelyje tokio gero nera, taigi nesvarbu kur svarbu butu tikrai geras, nes mano suniukas kartais karkia  Pasiskaitykit internete apie 'reverse sneezing', veterinaras čia ne itin padės:)
soliuke
2011 09 30, 14:09
Manau jam taip ir yra, kaip ar tai labai rimta ?
Roskyte
2011 10 02, 12:27
Šeštadienį Šiauliuose buvo gyvūnų šventė. Šventės metu mūsų Akira žaidė su kinų kuoduotąja Fluzzy http://www.youtube.com/watch?v=ndIInr-SiCc&hd=1
http://public.fotki.com/vvile/texsas/065.htmlstai ir mes, kokios firmos maistu jus maitinate
Labutis Draugai turi čihuahua ( mes jam ale krikšto tėvai  ), noriu numezgt megstuką o matmenų nežinau  gal kokie matmenys yra, kad nereikėtų n kartų perdaryt
Roskyte
2011 10 13, 20:16
QUOTE(Vaima @ 2011 10 06, 19:27) Labutis Draugai turi čihuahua ( mes jam ale krikšto tėvai  ), noriu numezgt megstuką o matmenų nežinau  gal kokie matmenys yra, kad nereikėtų n kartų perdaryt  Geriausia tai patį šunelį pamatuoti. Mūsų stambi, tai rūbelio nugaros ilgis 30 cm, o per krūtinę apie 40 cm.   Sekmadienį lankėmės Šunų parodoje Šiauliuose. Buvom čihų pažiūrėti   
Sveiki, Aš taip pat šiuo metu ieškau Chihuahua šuniuko.. Labiau traukia trumpaplaukis.. Atsivertus internetinius skelbimus www.skelbiu.lt ir www.ltsunys.lt yra daugybė pasiūlymų su dokumentais ir be jų, panašių į šią veislę ir ne.. Galbūt galėtumėt rekomenduoti patikimus veisėjus (jų kontaktus), gal žinot, kas parduoda sveiką šuniuką  Ieškau namų džiaugsmui, į parodas tikrai nevedžiosiu.. Tik gal kiek keista, kai už dokumentinį šuniuką prašo 2000 Lt, nors jis turi šiokių trūkumų.. T. y. atitinka veislę, tačiau dėl turimų trūkumų negali dalyvauti parodose ar būti suvedamas su kalyte..
QUOTE(nnina @ 2011 10 05, 18:21) Dailus Papildyta:QUOTE(Roskyte @ 2011 10 13, 20:16) Sekmadienį lankėmės Šunų parodoje Šiauliuose. Buvom čihų pažiūrėti
Mes irgi buvome, labai smagu,kad ne manieže vyko paroda,o arenoje, tačiau vietos vistiek atrodo mažoka  Gal turite daugiau nuotraukų ? Papildyta:QUOTE(Agente @ 2011 10 14, 14:21) Sveiki, Aš taip pat šiuo metu ieškau Chihuahua šuniuko.. Labiau traukia trumpaplaukis.. Atsivertus internetinius skelbimus www.skelbiu.lt ir www.ltsunys.lt yra daugybė pasiūlymų su dokumentais ir be jų, panašių į šią veislę ir ne.. Galbūt galėtumėt rekomenduoti patikimus veisėjus (jų kontaktus), gal žinot, kas parduoda sveiką šuniuką  Ieškau namų džiaugsmui, į parodas tikrai nevedžiosiu.. Tik gal kiek keista, kai už dokumentinį šuniuką prašo 2000 Lt, nors jis turi šiokių trūkumų.. T. y. atitinka veislę, tačiau dėl turimų trūkumų negali dalyvauti parodose ar būti suvedamas su kalyte.. Sveiki, gražų ir sveiką čihuahua šuniuką nėra taip paprasta įsigyti  Jau nesykį buvo kalbėta apie ,,čihus" be dokumentų. Juos daugina etatiniai daugintojai,kurie sekina savo kales per kiekvieną rują kergdami ir jokių sveikatų ir gerovių nežiūri. Kas iš tokių šuniukų užaugs,su kokiom ligom ir bėdom - galima tik spėlioti. Dabar atsakingai reikia rinktis šuniukus su dokumentais, ką jau kalbėti apie bedokumentinius ir ypač visokius ,,minikus" . Tad nematau net prasmės apie tai kalbėti, skaudi ir daug pykčio kelianti tema O kodėl Jums atrodo , kad 2000lt už pet klasės šuniuką yra daug ? :)Man tai atrodytų labai daug mokėti kokius 700-1000lt už neaiškios kilmės,sveikatos mišrūniuką,iš kurio nežinia kas išaugs. Aš nesmerkiu mišrūnų,tačiau ir nepateisinu pardavinėjimo jų už tokią kainą. O veisėjai įdeda daug darbo ir laiko,bet nevisada gimsta šuniukai šou klasės, tačiau jų tėveliai bent jau patikrinti reikalingais sveikatos tyrimais,tai vis mažesnė tikimybė įsigyti nesveiką šuniuką. Ir tuo labiau tai bus tikras čihuahua. Pastebėjau dabar tendenciją tokią,kad žmonės nori įsigyti šuniuką už pet šuniuko kainą, o poto ir parodose dalyvauti ir veisti. Deja, bet tai tikrai yra nesąžininga
spynele
2011 10 15, 18:38
Sveiki,
as taip pat planuoju pirkti chihuahua suniuka. Viename veislyne ziurejau 2men. kalyte, ji vadoje maziausia, buvo labai nedrasi,beveik nereagavo i aplinka (nezaide, nekreipe demesio i mus), tuo tarpu kai jos broliukas elgesi daug drasiau. Noriu paklausti ar tai normalu? Ar mazesni suniukai tokie buna? Ar paaugus nereiskia, kad toks suniukas bus nedrasus ir labai ramus? Veiseja sake, kad viskas su suniuku gerai, bet idomu ar tikrai uzauges bus judrus ir sveikas, nes skirtumas tarp jos ir brolio aktyvumo akivaizdus.
Roskyte
2011 10 15, 18:47
QUOTE(Julya @ 2011 10 14, 19:14) Mes irgi buvome, labai smagu,kad ne manieže vyko paroda,o arenoje, tačiau vietos vistiek atrodo mažoka  Gal turite daugiau nuotraukų ?  Turiu dar filmuką, tik kokybė prastoka http://www.youtube.com/watch?v=uw_1ToglZ4s
QUOTE(Julya @ 2011 10 14, 18:14) Dailus Papildyta:Mes irgi buvome, labai smagu,kad ne manieže vyko paroda,o arenoje, tačiau vietos vistiek atrodo mažoka  Gal turite daugiau nuotraukų ? Papildyta:Sveiki, gražų ir sveiką čihuahua šuniuką nėra taip paprasta įsigyti  Jau nesykį buvo kalbėta apie ,,čihus" be dokumentų. Juos daugina etatiniai daugintojai,kurie sekina savo kales per kiekvieną rują kergdami ir jokių sveikatų ir gerovių nežiūri. Kas iš tokių šuniukų užaugs,su kokiom ligom ir bėdom - galima tik spėlioti. Dabar atsakingai reikia rinktis šuniukus su dokumentais, ką jau kalbėti apie bedokumentinius ir ypač visokius ,,minikus" . Tad nematau net prasmės apie tai kalbėti, skaudi ir daug pykčio kelianti tema O kodėl Jums atrodo , kad 2000lt už pet klasės šuniuką yra daug ? :)Man tai atrodytų labai daug mokėti kokius 700-1000lt už neaiškios kilmės,sveikatos mišrūniuką,iš kurio nežinia kas išaugs. Aš nesmerkiu mišrūnų,tačiau ir nepateisinu pardavinėjimo jų už tokią kainą. O veisėjai įdeda daug darbo ir laiko,bet nevisada gimsta šuniukai šou klasės, tačiau jų tėveliai bent jau patikrinti reikalingais sveikatos tyrimais,tai vis mažesnė tikimybė įsigyti nesveiką šuniuką. Ir tuo labiau tai bus tikras čihuahua. Pastebėjau dabar tendenciją tokią,kad žmonės nori įsigyti šuniuką už pet šuniuko kainą, o poto ir parodose dalyvauti ir veisti. Deja, bet tai tikrai yra nesąžininga  Na, teisingai.. 2000 Lt daug atrodo tikriausiai tada, kai ju atliekamu tiek neturi..  Bet ka daryt, kad tai butent ir yra vidutinis darbo uzmokestis, o jo menesiui sunkiai uztenka..  Na, sakysit, kad sis suniukas ir nereikalingas vidutiniokui.. Zodziu, ilga ir nesibaigianti filosofija..  Tik nesuprantu, kaip galima su pet klases suniuku dalyvauti parodose?? Koks tikslas, jeigu jis neatitinka kazkokiu reikalavimu?? Vis tiek nieko nelaimesi.. Na, as nesu zinove sitame reikale ir apie dalyvavima parodose net negalvoju.. Veisimas - cia jau kiekvieno sazines reikalas.. Mano tikslas taip pat ne toks..  Bet nemanau, kad pardavejams skaudes maziau, jeigu jie uz ta pet klases suniuka gaus 2000 Lt vietoj 1000 Lt ir zinos, kad jis yra dauginamas ar eksploatuojamas kitais jusu paminetais ir netinkamais budais..
angelinka
2011 10 19, 02:10
Kaip ir kazkada zadejau dedu ir savo suniuka..praejo man siek tiek laiko,kol po savo kito mylimo suniuko mirties ji isileidau i sirdi  bet jis toks geras,toks zaismingas,toks nekaltutis,kad sugebejo mane papirkti  ..Dabar jam 6 menesiai,sveria 1,9kg pet klases,vardas Orlandino Papildyta:QUOTE(Agente @ 2011 10 15, 22:05) Na, teisingai.. 2000 Lt daug atrodo tikriausiai tada, kai ju atliekamu tiek neturi..  Bet ka daryt, kad tai butent ir yra vidutinis darbo uzmokestis, o jo menesiui sunkiai uztenka..  Na, sakysit, kad sis suniukas ir nereikalingas vidutiniokui.. Zodziu, ilga ir nesibaigianti filosofija..  Tik nesuprantu, kaip galima su pet klases suniuku dalyvauti parodose?? Koks tikslas, jeigu jis neatitinka kazkokiu reikalavimu?? Vis tiek nieko nelaimesi.. Na, as nesu zinove sitame reikale ir apie dalyvavima parodose net negalvoju.. Veisimas - cia jau kiekvieno sazines reikalas.. Mano tikslas taip pat ne toks..  Bet nemanau, kad pardavejams skaudes maziau, jeigu jie uz ta pet klases suniuka gaus 2000 Lt vietoj 1000 Lt ir zinos, kad jis yra dauginamas ar eksploatuojamas kitais jusu paminetais ir netinkamais budais..  As pries tai buvau nusipirkus viena suniuka is namudiniu veiseju...Buvo labai grazus,tobulos isvaizdos(girdavo net ir profesionalus veisejai),bet labai mazytis..Taigi,po metu mire nuo infarkto... Antra karta nesurizikavau ir nusipirkau suniuka is zinomo veislyno,ir uz labai didele kaina (man),nors ir pet klases  bet bent jau esu tikra del jo sveikatos,sunytis tvirtas,auga stiprus ir jokiu rupesciu nekelia..nerizikuokit,juk jei jau pasiryzote leisti tuos 1000-1200 uz neaiskios kilmes suniuka,pataupykite menesiuka kokia ir isigykite suniuka su visais dokumentais..As kai pasiziurejau laidas kokiomis salygomis dazniausiai yra auginami tie nelegalus suniukai,kokiomis salygomis transportuojami,tai net apsiverkiau...
Roskyte
2011 10 19, 19:47
QUOTE(angelinka @ 2011 10 19, 03:10) Simpatukas tas jūsų šunelis. O šalia - broliukas/sesutė? Aš supratau, kad ta moteris (Agente) nori čihuahua šuniuko su dokumentais, bet neįperka. Juk pigiau įsigijus šuniuką, dar lieka pinigėlių jo inventoriui, ėdalui, rūbeliams, vet. paslaugoms ir pan... Pvz.: neseniai jorkiuką su dokumentais už 1200 lt pardavinėjo. Pernai galėjau pirkti šelti veislės kalytę pet klasės už 800 lt, dar triušinį taksiuką už panašią kainą. Kodėl čihos tokios brangios, po 2000 lt už pet. Juk pet tai jau turi kažkokių defektų, juk gali ir sveikatos problemų turėti.
Jevgenija
2011 10 24, 10:36
QUOTE(Jevgenija @ 2011 10 24, 11:36) Na jau na, nezinau kokius dokumentus ta mama turi bet i cihuahua net nelabai panasi... O suniukai... dailus misruniukai, tik kaip uz kiemsargiukus kaina didoka 1000lt.  Net nebus panasus i cihuahua. Draugei turetu but geda prasyt jusu tokius melagingus skelbimus det....
Rodnega
2011 10 24, 11:47
Daug kaip už bedokumenčius mišrūnus . Ir kalės gaila, kad turi šeimininkę išlaikyti . Tik nepradėkit pasakoti apie sveiką kergimą
QUOTE(gaudyk @ 2011 10 24, 11:42) Na jau na, nezinau kokius dokumentus ta mama turi bet i cihuahua net nelabai panasi... O suniukai... dailus misruniukai, tik kaip uz kiemsargiukus kaina didoka 1000lt.  Net nebus panasus i cihuahua. Draugei turetu but geda prasyt jusu tokius melagingus skelbimus det....  Nu tikrai misruniukai
Jevgenija
2011 10 24, 20:16
QUOTE(gaudyk @ 2011 10 24, 11:42) Na jau na, nezinau kokius dokumentus ta mama turi bet i cihuahua net nelabai panasi... O suniukai... dailus misruniukai, tik kaip uz kiemsargiukus kaina didoka 1000lt.  Net nebus panasus i cihuahua. Draugei turetu but geda prasyt jusu tokius melagingus skelbimus det....  nu cia tai kaip visada...uzpuolat kaip nzn  .... o del suniuku, tai mamyte ju be dokumentu, o tevelis su dokumentais.... bet jie abudu yra chihuahua... tai ir suniukai irgi turetu buti as kadangi neturiu nei kaciuku nei suniuku, tai galiu pasakyt, kad is maziuko teigti kad cia tas ar anas... juokinga  sekmes!
QUOTE(Jevgenija @ 2011 10 24, 21:16) nu cia tai kaip visada...uzpuolat kaip nzn  .... o del suniuku, tai mamyte ju be dokumentu, o tevelis su dokumentais.... bet jie abudu yra chihuahua... tai ir suniukai irgi turetu buti as kadangi neturiu nei kaciuku nei suniuku, tai galiu pasakyt, kad is maziuko teigti kad cia tas ar anas... juokinga  sekmes!  dabar jau mamyte be dokumentu pasidare... o skelbime tai su dokumentais... kur jau ne, melo trumpos kojos. O is maziuko labai nesunku pasakyt kas isaugs, ypac jei toks nepanasus. Sekmes ir jums, pasakykit draugei kad tegu maziau pudrina zmonem smegenis
Jevgenija
2011 10 24, 20:30
QUOTE(gaudyk @ 2011 10 24, 21:21)  dabar jau mamyte be dokumentu pasidare... o skelbime tai su dokumentais... kur jau ne, melo trumpos kojos. O is maziuko labai nesunku pasakyt kas isaugs, ypac jei toks nepanasus. Sekmes ir jums, pasakykit draugei kad tegu maziau pudrina zmonem smegenis  gal Jus skaityt nemokate: "Mama 3 kg ir tėtis 1.5 kg ,su dokumentais, bet nedalyvavę parodose. "
QUOTE(Jevgenija @ 2011 10 24, 21:30) gal Jus skaityt nemokate: "Mama 3 kg ir tėtis 1.5 kg ,su dokumentais, bet nedalyvavę parodose. " skaitau puikiai. Panasu i daugiskaita, ar ne?
Daiva D.
2011 10 24, 20:44
QUOTE(Jevgenija @ 2011 10 24, 20:30) gal Jus skaityt nemokate: "Mama 3 kg ir tėtis 1.5 kg ,su dokumentais, bet nedalyvavę parodose. " Mes tai skaityt mokam. Parašyta daugiskaita. "Mama ir tėtis su dokumentais, nedalyvav ę parodose". Dabar va paaiškėja, kad šuniukų motina išvis nežinomos kilmės. Na, o tėvas - jei jis ir su dokumentais, tai neįvertinto eksterjero, ir nepatikrintos sveikatos. Aišku, jūsų draugė sakys, kad motina "tikrai tikrai" čihuahua, o tėvas "tikrai tikrai labai gražus ir sveikas" - bet norint šuniuką pavadinti čihuahua, reikalingi objektyvūs įrodymai. Ir tėvas, ir motina turi būti žinomos kilmės (tą patvirtina tik kilmės dokumentai ir niekas daugiau), jų abiejų eksterjeras turi būti mažiausiai du kartus įvertintas parodose skirtingų teisėjų, jie abu turi turėti sveikatos patikrinimų sertifikatus (akių tyrimas ir patella tyrimas). Paaiškinkite savo draugei, kad veisti - tai nereiškia patiną užkelti ant kalės. Veisimas - tai sunkus darbas, reikalaujantis labai daug žinių. Tai, ką padarė jūsų draugė, yra neteisėtas veislės vardo naudojimas pasipelnijimo tikslu...
QUOTE(Jevgenija @ 2011 10 24, 21:16) nu cia tai kaip visada...uzpuolat kaip nzn  .... o del suniuku, tai mamyte ju be dokumentu, o tevelis su dokumentais.... bet jie abudu yra chihuahua... tai ir suniukai irgi turetu buti as kadangi neturiu nei kaciuku nei suniuku, tai galiu pasakyt, kad is maziuko teigti kad cia tas ar anas... juokinga  sekmes! Juokinga yra aiškinti tai, apie ką neturite žalio supratimo  Nors greičiau graudu, nei juokinga. Skelbimams yra atskira tema, o šie mažyliai čia tikrai ne į temą, tai čihuahua veislei skirta skiltis, ne neaiškių šuniukų reklamai. Bet davėt gerą pavyzdį, ką reiškia "pigūs" (už tokią kainą neaiškios kilmės ir sveikatos) šuniukai, gal žmonės susimąstys ir dar mėnesį ar kelis pataupę įsigys tikrus čihuahua. Papildyta:Roskyte, labai dėkui už video, buvo tikrai įdomu pažiūrėt. Akira labai miela mergaitė, tik man atrodo iš nuotraukų, jog šiek tiek permaitinta:) Per didelis svoris nėr labai gerai, gal kiek mažiau palepinkit, nors ir sunku atsispirt jų prašymams:) angelinka, koks dailus Jūsų šuniukas! O jau akys.. nnina, Jūsų augintinis irgi gražuolis:) Maitinu šunis pagal RAW modelį. O iš sausų maistų pagal sudėtį vertinu Taste of the Wild, Orijen, Acana ir dar kelis. Tačiau natūralaus maisto, žinoma, nei vienas nepranoksta.
Rodnega
2011 10 25, 10:32
QUOTE(Jevgenija @ 2011 10 24, 20:16) nu cia tai kaip visada...uzpuolat kaip nzn  .... o del suniuku, tai mamyte ju be dokumentu, o tevelis su dokumentais.... bet jie abudu yra chihuahua... tai ir suniukai irgi turetu buti as kadangi neturiu nei kaciuku nei suniuku, tai galiu pasakyt, kad is maziuko teigti kad cia tas ar anas... juokinga  sekmes! Įrodykit man, kad jie abudu Čihai
Kerolayn
2011 10 26, 19:52
Kokie yra Lietovoje arba Latvijoje geri veislynai? Mane domina "KOBBI" tipo suniukas parodom
Roskyte
2011 10 26, 19:57
QUOTE(IngaU. @ 2011 10 24, 22:12) Roskyte, labai dėkui už video, buvo tikrai įdomu pažiūrėt. Akira labai miela mergaitė, tik man atrodo iš nuotraukų, jog šiek tiek permaitinta:) Per didelis svoris nėr labai gerai, gal kiek mažiau palepinkit, nors ir sunku atsispirt jų prašymams:) Labai ėdri ta mūsų ciucka. Kaip dukra sako: tikra maisto draugė.Jeigu nusivedam kur į svečius, tai ji tuoj virtuvę susiranda, ir jeigu ten kokių likučių randa katino ar šuns, tuoj suėda. Būrelyje iš visų maisto kaulija, pro ją retai prasprūsta koks nukritęs skaniukas. Turi viršsvorio. Buvo jau vasarą apmenkusi, dabar jau vėl pasitaisiusi. Šeriam, tai rodos, nedaug: labai veršienos kauliukus mėgsta, bet juk veršiena - dietinė mėsytė  Sausų beveik neėda. Pirkdavau anksčiau Acana dietinę, dabar iš Kikos sveriamo maisto saujukę nupirkau, tai bliūduky stovi antra savaitė.
Maniskis irgi edrunas, i svecius kai nueinam, tai net geda, kad zmones pagalvos, jog nemaitinu jo
Perskaiciau jusu diskusija ir oati noreciau prisijungti. Turiu 6 men. Chihuahua kalyte be dokumentu. Jos mama ir tevas su dokumentais, bet suniukams dokumentu nedare. Pirkau ne del parodu, bet kad tureti suniuka. siaip veisti neplanuoju, bet sunu "zinovai" sako, kad kale turi tureti bent viena vada. Priesingu atveju gali atsirasti sveikatos problemu. Aisku, laiko dar yra daug, bet vis pagalvoju, ka reikes daryti. Inbreedingo tikrai nesinoretu. Siaip kalyte linkama ir sveika, tik viena vakara turejo kazkoki priepoli-pradejo keistai dusti, lyg traukuliai kartu su keistu dusimu ir zagsuliu. Samones praradusi nebuvo, todel ne epilepsija. Visako paskui prisikaiciau internete. Skambinau vet. gydytojai, tai patare medu vandenyje praskiesti ir sugirdyti. Dejau vandeni su medumi, kad palaizytu ir po truputi priepuolis praejo. Norejau vezti pas budinti gyd, bet buvo baisu net pajudinti. Po to tokie dalykai nebepasikartojo, bet man neramu. Gal kas buvot susidure su panasiais dalykais. Papildyta: Ir dar norejau paklausti, ar susitinkat kartu pasivaikscioti su savo suniukais? mano drauge turi du landsyru veisles sunis, tai ji gana daznai vazineja i "susitikimus" su zmonemis, kurie laiko landsyrus. Kai as pati buvau susitikus su saviskes mamos seimininkais, kurie atejo su mama ir dar viena kalyte, bet kitos vados, labai puikiai praleidom laika, o suniukas turejo siokios tokios socializacijos patirties.
Araja, sveiki prisijungę. Galiu tik patarti vengti tokių "žinovų" patarimų, nes vienas kergimas kalytei kaip tik gali sukelti sveikatos problemų, kadangi įjungs visą reprodukcinę sistemą. O apie nusikaltimą veisiant neaiškios kilmės ir sveikatos šunis net nepradėsiu pasakot.. Jūsų atveju tai tikrai būtų labai prastas sprendimas ne tik dėl dauginimo amoralumo, bet ir dėl Jūsų kalytės sveikatos bei atsakomybės dėl būsimųjų palikuonių, nes tokie priepuoliai tikrai nėra puikios sveikatos rodikliai. O veisimui galima naudoti tik sveikus šunis. Dėl priepuolio, tai neįsivaizduoju, kas gali būt Jūsų kalytei, nesu susidūrusi su niekuo panašiu. Manau reikėtų pasikonsultuoti su geru veterinaru. Veterinaras, kuriam skambinote, įtarė hipoglikemiją, tai būdinga mažo svorio šuniukams, gal tai ir buvo, jei padėjo medus. Kai gyvenau Vilniuje, tai susitikdavau su draugėmis, auginančiomis čihus, ir eidavome pasivaikščioti. Buvo tikrai smagu  Šiuo metu tik parodose matome kitus šuniukus.
Roskyte
2011 12 31, 21:28
Su Šventėmis!
Rodnega
2011 12 31, 23:00
Vėl metai sveikina kiti, Nauja viltis širdy kiekvieno, Te skausmo mirksniai bus reti , O džiaugsmo valandos kas dieną... Su Naujais 2012 metais
supermazute
2012 01 01, 15:28
Parduodame už savikainą, naujus šuns rūbelius. Pirkome savo numylėtinei, bet ne visus pataikėm su dydžiais. Rūbai kokybiški, siuntėmės iš JAV internetinio psl. www.dogdug.com, taigi ten galite pamatyti tikslias kainas ir matmenų lentelę. Visi dydžiai S. Tiktų šuniukui apie 1,5-2,5 kg. http://public.fotki.com/supermazute/nauji-rbai-maiems-u/P.S. prašome į AZ arba telefonu, nes temos nesekam.
Labas vakaras Nors naujametinis vakaras, bet rupesciai gi panasus..nu zodziu teko siandien pabandraut su ale chicho seimininke...suniukas vargiai "gulejes" prie tos veisles, o gana apvalia suma uz ji paklojo Nors sakau siuo atveju gal kiek geriau, nei ale chichas su bloga genetika - tas mano matytasis labai mielas, gana elegantiskas sveikas misrunelis, tik stipriai pobrangis Beje, kokia chihua vidutine kaina dabar ?
SU ŠVENTĖM MIELOS MAMOS!!!
Daiva R.
2012 01 03, 16:14
Sveikos cichuachua gerbejos Noriu paklaust specialisciu ar cia grynaveislis suniukas?
QUOTE(Daiva R. @ 2012 01 03, 17:14) Sveikos cichuachua gerbejos Noriu paklaust specialisciu ar cia grynaveislis suniukas?  Grynaveisliškumą gali patvirtinti tik dokumentai, juk galima sukergti cichua veislės kalytę su kokiu "toy terjeriuku" ir pusė vaikiukų būna į mamytę panašūs, o pusė į tėvelį....Ir tos pačios vados vaikiukus kad ir tame pat forume atskirose temose rodo ir pagal fotkes visi pasako, kad, jo fainai, tai veislinis gyvūnas. O juk tai būtų taip toli nuo tiesos....Tad dar ir dar kart nepavargsiu primint jog TIK kilmės dokumentai, ne mažylio nuotrauka parodo jog gyvūnas grynaveislis
Roskyte
2012 01 15, 17:23
Kaip sekasi šiais metais?
Rodnega
2012 01 22, 00:01
Ir aš  . Bet norėti neužtenka, reikia pinigų turėti
soliuke
2012 01 22, 12:58
QUOTE(Rodnega @ 2012 01 22, 02:01) Ir aš  . Bet norėti neužtenka, reikia pinigų turėti  Sveiki, Bet šitie nuostabūs gražuoliai verti šitų pinigų
Rodnega
2012 01 22, 13:05
Kiek teko man susidurti, tai yra kas ir nerealių sumų prašo... Už šuniuką namams Jau nekalbant apie daugintojus
soliuke
2012 01 22, 18:37
QUOTE(Rodnega @ 2012 01 22, 15:05) Kiek teko man susidurti, tai yra kas ir nerealių sumų prašo... Už šuniuką namams Jau nekalbant apie daugintojus  Manau kai perki iš gero veislyno moki už gerus genus ir gerą sveikatą, todėl ir kaina didesnė nei perkant iš daugintojų, tai mano asmeninė nuomonė
linuksku
2012 01 23, 18:58
Sveiki čihuahua mylėtojai ! Noriu pranešti, kad 2012-01-05 gimė nauja čihuahua vada
Mergaites, norejau paklausti, kaip pas jus su chihais, ar tvarkingi - turiu omenyje tualeta? Nu jau pavargau kovoti su saviskiu  Dar pasislapinti sugeba ant palutes, bet tustinasi visur, kur jam sauna i galva, kazkoks kosmaras, nebespeju sveisti kilimo  Siaip yra ismokintas eiti i lauka, bet dabar kai tokie salciai, neinam, kloju palute. Bet ir tuomet, kai eidavom i lauka reguliariai, vistiek pridarydavo - nakti...
|
|