idomu kada pas ka atsirado priespienis.Man 22 savaites ir siandiena jau radau demeles ant liemenuko
Sveikos,
idomu kada pas ka atsirado priespienis.Man 22 savaites ir siandiena jau radau demeles ant liemenuko
Labas,matai visom skirtingai.man pvz nebuvo pasirodes nestumo metu,tik pagimdzius. o va mano sesei nuo 4 ar 6men,nepamenu. bet cia nieko blogo
Sveika,
Man 40 savaitėlių, o priešpienis pats nebėga, bet nepergyvenu, nes visoms skirtingai...Įsigyk įklotų į liemenėlę, jei stipriai bėgs, taip nesugadinsi liemenėlės ir drabužių...Sėkmės, lengvo
tai saunu tada, nes niekur internete info apie tai neradau.Grazaus vaiksciojimo visoms
Man 34 sav bet nera
Man su pirmu dvi savaites pries gimdyma atsirado ir tekejo taip, kad ryte jau baloj atsibusdavau
Man tiek su pirmu vaiku, tiek su antru atsirado labai anksti, apie 20-23savaite, bet ne kasdien ir po kelis lasiukus. O vat antro laukiuos dabar 37savaites, tai jau kelinta nakti pabundu slapia krutine, tenka keisti net naktinius, nes nemalonu miegoti toliau taip
O aš pastebėjau taškiukus ant liemenėlės prieš kelias dienas. Tai 35 sav
Vienoms nestukems priespienis atsiranda apie 16-18 nestumo savaite, kitoms jis is viso neatsiranda. Priespienio buvomas/nebuvimas neturi itakos pieno turejimui. Pieno turejimui itakos turi krutiniu padidejimas nestumo metu- kuo daugiau padideja krutine, tuo didesne tikimybe tureti daugiau pienelio.
Asmeniskai man teko keleta kartu pastebeti ant liemeneles demeliu
21 sav. pasirodė dėmele ir iš vienos tik, skaidri, išsigandau kas čia dabar?, nes nežinojau, kaip tas priešpienis atrodo
QUOTE(auramba @ 2012 02 02, 13:55) Man tiek su pirmu vaiku, tiek su antru atsirado labai anksti, apie 20-23savaite, bet ne kasdien ir po kelis lasiukus. O vat antro laukiuos dabar 37savaites, tai jau kelinta nakti pabundu slapia krutine, tenka keisti net naktinius, nes nemalonu miegoti toliau taip Man ir lygiai taip pat buvo QUOTE(Vivia000 @ 2012 02 02, 18:43) Man ir lygiai taip pat buvo Skaniai pasijuokiau Na man priespienis atsirado labai anksti, jau dabar norisi nuspausti truputi,kad taip neverztu krutines QUOTE(Clotilde#1 @ 2011 10 10, 16:23) Kazkur girdejau, kad kuo anksciau pasirodo priespienis, tuodidesne tikimybe,kad vaikiuka maitinsit ilgai. QUOTE(Alina939 @ 2012 02 02, 15:50) Pieno turejimui itakos turi krutiniu padidejimas nestumo metu- kuo daugiau padideja krutine, tuo didesne tikimybe tureti daugiau pienelio. Su dviem vaikiukais galiu paneigt abu teiginius. Priešpienio atsirado tik pagimdžius, o krūtinė padidėjo nėštumo metu vos vos, o maitinau pirmąjį 8 mėnesius, kol pats atsisakė, o antrąjį - 1,5 m. O krūtinei net A liemenėlės didokos...
Tik pagimdzius atsirado
Atsirado tik pagimdžius
Man atsirado 2-3 savaitėm likus iki gimdymo..
Man atsirado apie 7 nestumo menesi ir teko nesiot iklotukus, nes taip gan normaliai lasedavo
per pirma ir antra nestuma priespienis pasirode mzdg vienodu metu apie 26sav.
QUOTE(Rotoli @ 2012 02 05, 12:09) Su dviem vaikiukais galiu paneigt abu teiginius. Priešpienio atsirado tik pagimdžius, o krūtinė padidėjo nėštumo metu vos vos, o maitinau pirmąjį 8 mėnesius, kol pats atsisakė, o antrąjį - 1,5 m. O krūtinei net A liemenėlės didokos... Taip kad maziau stresuokit jei ner to priespienio, nieko jis nenulemia
Man tai nėštumo pabaigoj krūtinė tooookia didelė buvo, bet priešpienio nė karto nepastebėjau
Man ir atsirado tik gimus zuikiui
QUOTE(Intravert @ 2012 02 02, 17:22) 21 sav. pasirodė dėmele ir iš vienos tik, skaidri, išsigandau kas čia dabar?, nes nežinojau, kaip tas priešpienis atrodo Jauciuosi lygiai kaip ir Jus. Man pasirode priespienis 25 savaiciu, issigandau, nes nezinojau, kad jis gali but skaidrus kaip vanduo. Palasa tik nakti ir tik is vienos kruties visai nedaug, nors demeles ant naktiniu palieka. O as kaip tik bijau, kad neislasetu visas anksciau laiko, po to gimus vaikuciui, neturesiu ka pasiulyt. Gal ir kvailai cia as
Man priešpienis pasirodė maždaug 7-tą nėštumo mėnesį, bet tik truputį, lašiukai ištekėdavo tokio gelsvai skaidraus skysčio, nebėgdavo taip jau, bet liemenėlę sutepdavo, tai nešiojau įklotukus. Iš pradžių nesupratau kas čia su manim vyksta, bet vėliau susiprotėjau, jog gi čia priešpienis
Vakar kaip tik pastebejau priespieni (15 sav. 1 d.), nors pirma vaikai esu senai gimdziusi, bet iki pastojimo turejau pieno
Pas mane isvis priespienio nebuvo
astuntam menesi pastebedavau demes ant naktiniu
Pas mane pasirode apie 25sav.,
pasirode gal 18sav
Pasirode kazkur 32 nestumo savaite
man jis pasirode 6 menesi, pastebedavau kai liemenele sutepdavo, o dabar tai ant naktiniu jau ir nemazai slapiu demeliu pastebiu
kazkur 18-19 sav. skaičiau knygą apie žindymą ir pastebėjau kad turiu jau priešpienio
Pas mane nėštume metu nebuvo jo,tik gimus vaikeliui atsirado
laukiantis pirmo vaiko, jo buvo ir nemazai...mazdaug apie 25sav gal...ryta ar nakti prabusdavau slapia...o jei izdziudavo tai ryte aiskiai ant naktiniu mates, kadangi jis saldus ir palieka deme...
su mazute jo beveik ir nebuvo, nebent kazkur klupedama gerai uzspausdavau krutine, tai pabegdavo |