Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Priespienis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
belisima
Sveikos,
idomu kada pas ka atsirado priespienis.Man 22 savaites ir siandiena jau radau demeles ant liemenuko unsure.gif Nuo kada siaip turetu atsirasti ?
veziuke85
Labas,matai visom skirtingai.man pvz nebuvo pasirodes nestumo metu,tik pagimdzius. o va mano sesei nuo 4 ar 6men,nepamenu. bet cia nieko blogo schmoll.gif blush2.gif 4u.gif
♥SL♥
Sveika,

Man 40 savaitėlių, o priešpienis pats nebėga, bet nepergyvenu, nes visoms skirtingai...Įsigyk įklotų į liemenėlę, jei stipriai bėgs, taip nesugadinsi liemenėlės ir drabužių...Sėkmės, lengvo nestuke.gif drinks_cheers.gif
Žydros akys
QUOTE(belisima @ 2011 10 01, 19:33)
Sveikos,
idomu kada pas ka atsirado priespienis.Man 22 savaites ir siandiena jau radau demeles ant liemenuko  unsure.gif  Nuo kada siaip turetu atsirasti ?
*

Man panašiai, irgi anksti atsirado wink.gif viskas gerai 4u.gif
belisima
tai saunu tada, nes niekur internete info apie tai neradau.Grazaus vaiksciojimo visoms 4u.gif
Braskiautoja
Man 34 sav bet nera smile.gif
Clotilde#1
Man su pirmu dvi savaites pries gimdyma atsirado ir tekejo taip, kad ryte jau baloj atsibusdavau doh.gif Kazkur girdejau, kad kuo anksciau pasirodo priespienis, tuodidesne tikimybe,kad vaikiuka maitinsit ilgai.
auramba
Man tiek su pirmu vaiku, tiek su antru atsirado labai anksti, apie 20-23savaite, bet ne kasdien ir po kelis lasiukus. O vat antro laukiuos dabar 37savaites, tai jau kelinta nakti pabundu slapia krutine, tenka keisti net naktinius, nes nemalonu miegoti toliau taip biggrin.gif Ir kas keisciausia, sitaip teka tik is vienos kruties doh.gif
vilmoske
O aš pastebėjau taškiukus ant liemenėlės prieš kelias dienas. Tai 35 sav smile.gif
Alina939
Vienoms nestukems priespienis atsiranda apie 16-18 nestumo savaite, kitoms jis is viso neatsiranda. Priespienio buvomas/nebuvimas neturi itakos pieno turejimui. Pieno turejimui itakos turi krutiniu padidejimas nestumo metu- kuo daugiau padideja krutine, tuo didesne tikimybe tureti daugiau pienelio. 4u.gif
Asmeniskai man teko keleta kartu pastebeti ant liemeneles demeliu 4u.gif
Intravert
21 sav. pasirodė dėmele ir iš vienos tik, skaidri, išsigandau kas čia dabar?, nes nežinojau, kaip tas priešpienis atrodo doh.gif doh.gif tik pasiskaičius apsiraminau, nes maniau, kad priešpienis tai balkšvas/baltas/gelsvas turi būti, keistokai pasijaučiau, vis dar neapsiprantu su laukančiom "naujovėm" blush2.gif
Vivia000
QUOTE(auramba @ 2012 02 02, 13:55)
Man tiek su pirmu vaiku, tiek su antru atsirado labai anksti, apie 20-23savaite, bet ne kasdien ir po kelis lasiukus. O vat antro laukiuos dabar 37savaites, tai jau kelinta nakti pabundu slapia krutine, tenka keisti net naktinius, nes nemalonu miegoti toliau taip  biggrin.gif Ir kas keisciausia, sitaip teka tik is vienos kruties  doh.gif
*

Man ir lygiai taip pat buvo smile.gif tesesi gal kokias dvi savaites, tai visada nakciai salia pasidedavau dar viena maikute.. Bet juokingiausia, jog pirma kart apkaltinau vyra, jog labai seiliojasi miegodamas.. lotuliukas.gif Megdavo uzmigt galva padejes ant gerokai padidejusios krutines.. lotuliukas.gif
Dun2lis2
QUOTE(Vivia000 @ 2012 02 02, 18:43)
Man ir lygiai taip pat buvo  smile.gif  tesesi gal kokias dvi savaites, tai visada nakciai salia pasidedavau dar viena maikute.. Bet juokingiausia, jog pirma kart apkaltinau vyra, jog labai seiliojasi miegodamas.. lotuliukas.gif Megdavo uzmigt galva padejes ant gerokai padidejusios krutines.. lotuliukas.gif
*

Skaniai pasijuokiau lotuliukas.gif
Na man priespienis atsirado labai anksti, jau dabar norisi nuspausti truputi,kad taip neverztu krutines blush2.gif ,o jei prisispaudzia tai ir isbega
Vivia000
QUOTE(Dun2lis2 @ 2012 02 03, 10:14)
Skaniai pasijuokiau lotuliukas.gif
Na man priespienis atsirado labai anksti, jau dabar norisi nuspausti truputi,kad taip neverztu krutines blush2.gif ,o jei prisispaudzia tai ir isbega
*

biggrin.gif taip ir gimsta anekdotai.. biggrin.gif
Sekmes belaukiant leliuko mirksiukas.gif
Rotoli
QUOTE(Clotilde#1 @ 2011 10 10, 16:23)
Kazkur girdejau, kad kuo anksciau pasirodo priespienis, tuodidesne tikimybe,kad vaikiuka maitinsit ilgai.

QUOTE(Alina939 @ 2012 02 02, 15:50)
Pieno turejimui itakos turi krutiniu padidejimas nestumo metu- kuo daugiau padideja krutine, tuo didesne tikimybe tureti daugiau pienelio. 

Su dviem vaikiukais galiu paneigt abu teiginius. Priešpienio atsirado tik pagimdžius, o krūtinė padidėjo nėštumo metu vos vos, o maitinau pirmąjį 8 mėnesius, kol pats atsisakė, o antrąjį - 1,5 m. O krūtinei net A liemenėlės didokos... doh.gif
PaulaL
Tik pagimdzius atsirado smile.gif
lika2006
QUOTE(PaulaL @ 2012 02 05, 22:57)
Tik pagimdzius atsirado  smile.gif
*

drinks_cheers.gif ir pas mane atsirado tik pagimdzius

Arijietė
Atsirado tik pagimdžius smile.gif
Cansado
Man atsirado 2-3 savaitėm likus iki gimdymo..
Jangaja
Man atsirado apie 7 nestumo menesi ir teko nesiot iklotukus, nes taip gan normaliai lasedavo doh.gif
maukis2
per pirma ir antra nestuma priespienis pasirode mzdg vienodu metu apie 26sav.
Kyvis
QUOTE(Rotoli @ 2012 02 05, 12:09)
Su dviem vaikiukais galiu paneigt abu teiginius. Priešpienio atsirado tik pagimdžius, o krūtinė padidėjo nėštumo metu vos vos, o maitinau pirmąjį 8 mėnesius, kol pats atsisakė, o antrąjį - 1,5 m. O krūtinei net A liemenėlės didokos...  doh.gif
*

drinks_cheers.gif lygiai tas pats pas mane. Nei per pirma nei per antra nestuma priespienis nepasirode, krutine padidejo minimaliai (nuo A iki B ir tai nepilnai), o gimus vaikeliams pieno trukumo nesu jautusi, priesingai, gal perteklius kartsis kamuodavo ir spausdavo nediduke krutine. Maitinau pirma vaika iki metuku, antram 9men, ir dar sekmingai maitinu. O primaitinimus abieju vaiku pradejau nuo 6,5men, ir jiems pieno tikrai pakako.
Taip kad maziau stresuokit jei ner to priespienio, nieko jis nenulemia 4u.gif
eglute91
Man tai nėštumo pabaigoj krūtinė tooookia didelė buvo, bet priešpienio nė karto nepastebėjau smile.gif Tik po CP jau kitą dieną dar labiau išsipūtė, nors jau galvojau kad nebebus kur pūstis doh.gif Ir tada jau iškart pasirodė priešpienis ax.gif
dorada
Man ir atsirado tik gimus zuikiui ax.gif o maitinti sekesi l. neblogai smile.gif
skrite
QUOTE(Intravert @ 2012 02 02, 17:22)
21 sav. pasirodė dėmele ir iš vienos tik, skaidri, išsigandau kas čia dabar?, nes nežinojau, kaip tas priešpienis atrodo  doh.gif  doh.gif tik pasiskaičius apsiraminau, nes maniau, kad priešpienis tai balkšvas/baltas/gelsvas turi būti, keistokai pasijaučiau, vis dar neapsiprantu su laukančiom "naujovėm"  blush2.gif
*

Jauciuosi lygiai kaip ir Jus. Man pasirode priespienis 25 savaiciu, issigandau, nes nezinojau, kad jis gali but skaidrus kaip vanduo. Palasa tik nakti ir tik is vienos kruties visai nedaug, nors demeles ant naktiniu palieka.

O as kaip tik bijau, kad neislasetu visas anksciau laiko, po to gimus vaikuciui, neturesiu ka pasiulyt. Gal ir kvailai cia as blush2.gif
saulasare111
Man priešpienis pasirodė maždaug 7-tą nėštumo mėnesį, bet tik truputį, lašiukai ištekėdavo tokio gelsvai skaidraus skysčio, nebėgdavo taip jau, bet liemenėlę sutepdavo, tai nešiojau įklotukus. Iš pradžių nesupratau kas čia su manim vyksta, bet vėliau susiprotėjau, jog gi čia priešpienis doh.gif smile.gif
kimberley7
Vakar kaip tik pastebejau priespieni (15 sav. 1 d.), nors pirma vaikai esu senai gimdziusi, bet iki pastojimo turejau pieno blink.gif nors PRL buvo gana neaukstas. Su sunum jokio priespieno neturejau,nors pieno buvo pakankamai ir maitinau ilgai 4u.gif
shipra
Pas mane isvis priespienio nebuvo doh.gif ir kai gime vaikutis net pienuko pirmas dienas neturejau doh.gif
zenzara
astuntam menesi pastebedavau demes ant naktiniu smile.gif
agota.gina
Pas mane pasirode apie 25sav., bigsmile.gif
Ferrero Roci
QUOTE(shipra @ 2012 04 06, 17:06)
Pas mane isvis priespienio nebuvo  doh.gif ir kai gime vaikutis net pienuko pirmas dienas neturejau  doh.gif
*

pas mane irgi nebuvo smile.gif
maukis2
pasirode gal 18sav
M.u.n.i.
Pasirode kazkur 32 nestumo savaite smile.gif
Bridz :)
man jis pasirode 6 menesi, pastebedavau kai liemenele sutepdavo, o dabar tai ant naktiniu jau ir nemazai slapiu demeliu pastebiu smile.gif
Jureka
kazkur 18-19 sav. skaičiau knygą apie žindymą ir pastebėjau kad turiu jau priešpienio
bordo
Pas mane nėštume metu nebuvo jo,tik gimus vaikeliui atsirado smile.gif
agnegude
QUOTE(bordo @ 2012 05 20, 20:39)
Pas mane  nėštume metu nebuvo jo,tik gimus vaikeliui atsirado  smile.gif
*

Papildyta:
tai reiskia kam priespienis atsirado dar anksti nestume kad turesim daug pieno??/
Papildyta:
reiskia kad mes turesim daug pieno?pas kurias dar vidury nestumo priespienis bega?
*Tinginiuke*
laukiantis pirmo vaiko, jo buvo ir nemazai...mazdaug apie 25sav gal...ryta ar nakti prabusdavau slapia...o jei izdziudavo tai ryte aiskiai ant naktiniu mates, kadangi jis saldus ir palieka deme...
su mazute jo beveik ir nebuvo, nebent kazkur klupedama gerai uzspausdavau krutine, tai pabegdavo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.