Kaip vadinti mazybiniu vardu mergyte vardu Lėja?
QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 17, 09:20) As verciau pavadinciau vaika tokiu vardu, kuris ir be mazybinio skambesio man skambetu meiliai Bet kuriam vardui tiek priesagų gali prideti
lėjukas
daugiau nesumastau
Lėja labai gražus vardas
Lėjyte
Nu visaip galima... Leikutė pvz
vadinčiau LĖLYTE
Lėjytė. Man labai gražu..
Įdomus vardas, bet gražus, galima Lėjute vadinti.
Lėja ir taip labai labai gražus vardukas
Lėjuku mažybiškai vadinčiau
Lėjyte
Kol mažytė Lėjytė labai švelniai skamba, kad tik kas nepradėtų Lėjike vadinti. O užaugus panelė Lėja - sexovas vardas merginai. Jeigu dar pavardė dera, tai išskirtinis variantas. man kažkaip visada vardą norisi prie pavardės derinti.
Lėjukė, Lėlytė kol, maža labai gražu.
lejuke?
man Lėja labai gražus vardas
man Lejuke biski keistokai skamba, panasiai kaip Asta = Astuke, kazkaip su Kostuke asocijuojasi (mano mociutes drauge viena Kostuke, tai ir prisiminiau)
Vadinčiau Lėjuke.
nepatinka vistiek, skaiciau daug kartu, bet nepatinka
Pazistu mergyte vardu Leja, labai grazus vardukas
Vadinciau Lejyte
Lejyte
Pats vardas mažybiškai bei meiliai skamba
Leja - idomus vardas, bet nelabai skambantis. mazybinis lejuke gal... nu nezinau...
Man Leja grazus
Savo dukterecia vadinu LEJUTE.
Lėja Barmalėja...
Sorry, nuotaika siandien tokia kvaila...
aš gi atsiprašiau už pravardę
iš kitos pusės - renkant vaikui vardą ir apie galimas pravardes reiktų pagalvoti QUOTE Lėja Barmalėja... QUOTE Lėja Barmalėja...
kažkaip man čia nei pats vardas nelimpa, nei tos mažybinės formos
-> *VICI* Man toks klausimelis - kur turimi tavo 2 vaiku vardai,tu rimtai tokius jiems davei? Nu sorry, bet kazkaip nesitiki,kad kazkas gali savo vaikiuka Dzine arba Gepardu pavadint
Papildyta: Na, Dine gal dar nieko, tikriausiai jusu šeima internacionalinė? QUOTE(leliux @ 2006 03 22, 19:29) Na nepykit, bet ir as noriu pasisakyti,kad kai as buvau maza,mane mama leja pavadindavo kai savo zaislu kambario nesitvarkydavau...-sakydavo leja tu-na turima omeny netvarkinga QUOTE(muminukas @ 2006 04 22, 20:45) QUOTE(muminukas @ 2006 04 24, 10:09) aš gi atsiprašiau už pravardę iš kitos pusės - renkant vaikui vardą ir apie galimas pravardes reiktų pagalvoti Na bet mergaitės pavardė labai dažnai pasikeičia, tai ir derinti kaip ir sunkoka, tu gi nuspėk "ateities' pavardę.
Aš manau ir taip gražus bei švelnus vardas kam dar ką nors mastyt. Aš savo dukrelės vardo nekeičiu ir nevadinu mažybiškai tiesiog Amelija
Lėja gražiai skamba, o štai malonybinis tai nė vienas nelimpa
Labai gražus vardas...... Buvo toks liūdnas filmas
Lėjukė
Jau buvo rasyta as irgi vadinciau lelyte...
Lėjute
QUOTE(IevaIevute @ 2006 04 26, 10:00) -> *VICI* Man toks klausimelis - kur turimi tavo 2 vaiku vardai,tu rimtai tokius jiems davei? Nu sorry, bet kazkaip nesitiki,kad kazkas gali savo vaikiuka Dzine arba Gepardu pavadint o vardas Leja man labai grazus
Lėjutė
Visos mazybines sio vardo formos man negraziai skamba. Mano nuomone, Leja ir reiktu mergaite vadint. Arba, jei jau taip norisi svelnesne forma pakviest, galima tiesiog dukrele, saulyte, pupa, katyte ir kitaip vadint, negi butina tik vardu
Na, jei reiktų mažybinio tai pritariu toms, kurios už Lejukė
Lejuke
|