Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lėja
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
Barikada
Kaip vadinti mazybiniu vardu mergyte vardu Lėja?
Fannya
QUOTE(liauriukas @ 2006 03 17, 06:18)
Kaip vadinti mazybiniu vardu mergyte vardu Lėja?
*

As verciau pavadinciau vaika tokiu vardu, kuris ir be mazybinio skambesio man skambetu meiliai wub.gif O kitu atveju nusiritama iki Mindaugiukeliukelytelis ir pan. doh.gif
Barikada
QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 17, 09:20)
As verciau pavadinciau vaika tokiu vardu, kuris ir be mazybinio skambesio man skambetu meiliai  wub.gif O kitu atveju nusiritama iki Mindaugiukeliukelytelis ir pan. doh.gif
*

Bet kuriam vardui tiek priesagų gali prideti liezuvis.gif O mazą vaiką daznai mazybiniu vardu vadini, tai normalu. mano ausiai Lėja gražiai skamba. blush2.gif
Bittersweet
lėjukas smile.gif
daugiau nesumastau tongue.gif o siaip galima kitaip vaikuti mazybiskai vadint,leja ir taip grazus smile.gif
Fannya
QUOTE(liauriukas @ 2006 03 17, 06:38)
mano ausiai Lėja gražiai skamba. blush2.gif
*

Tai cia ir svarbiausia - jeigu grazu, tai grazu ir be priesagu rolleyes.gif
Vilsen
Lėja labai gražus vardas thumbup.gif
Lėjyte blush2.gif
Agotukas
Nu visaip galima... Leikutė pvz bigsmile.gif
jaunamarte
vadinčiau LĖLYTE bigsmile.gif
Ingulis
Lėjytė. Man labai gražu..
SUNO
mirksiukas.gif Lejyte,Lelyte,Lejuke.
Catty
Įdomus vardas, bet gražus, galima Lėjute vadinti.
Elisha
Lėja ir taip labai labai gražus vardukas smile.gif
Lėjuku mažybiškai vadinčiau rolleyes.gif
TiMa
Lėjyte wub.gif
Aliondra
Kol mažytė Lėjytė labai švelniai skamba, kad tik kas nepradėtų Lėjike vadinti. O užaugus panelė Lėja - sexovas vardas merginai. Jeigu dar pavardė dera, tai išskirtinis variantas. man kažkaip visada vardą norisi prie pavardės derinti.
lukasta
Lėjukė, Lėlytė kol, maža labai gražu.
micietta
lejuke? ohmy.gif lejyte ohmy.gif o kas cia toks per vardas , leja?
Levander
man Lėja labai gražus vardas mirksiukas.gif o mažybiniu tai gal Lėjuku vadinčiau...
Siracusa
man Lejuke biski keistokai skamba, panasiai kaip Asta = Astuke, kazkaip su Kostuke asocijuojasi (mano mociutes drauge viena Kostuke, tai ir prisiminiau) hihihi.gif va Lejyte, geriau thumbup.gif
Barikada
QUOTE(micietta @ 2006 03 18, 02:39)
*

Vardas kaip vardas, turintis reikšmę bigsmile.gif
GIEDRŪNĖ
QUOTE(Millana @ 2006 03 17, 19:38)
Lėja ir taip labai labai gražus vardukas smile.gif
Lėjuku mažybiškai vadinčiau rolleyes.gif
*

thumbup.gif
JJG
Vadinčiau Lėjuke.
micietta
nepatinka vistiek, skaiciau daug kartu, bet nepatinka schmoll.gif schmoll.gif
Kotre
Pazistu mergyte vardu Leja, labai grazus vardukas mirksiukas.gif
Vadinciau Lejyte cool.gif
Onora
Lejyte
HULDRA
Pats vardas mažybiškai bei meiliai skamba rolleyes.gif
Langoza
Leja - idomus vardas, bet nelabai skambantis. mazybinis lejuke gal... nu nezinau...
Noa
QUOTE(micietta @ 2006 03 18, 02:39)
*

Nu toks jau vardas, senas, biblinis, odnako bigsmile.gif
Manaska
Man Leja grazus ax.gif vadinciau Lejuku ax.gif
Alaja
Savo dukterecia vadinu LEJUTE.
muminukas
Lėja Barmalėja...
Sorry, nuotaika siandien tokia kvaila... 4u.gif ax.gif
Paja
QUOTE(muminukas @ 2006 04 22, 19:45)
Lėja Barmalėja...
Sorry, nuotaika siandien tokia kvaila...  4u.gif  ax.gif
*

nono.gif gi toks gražus vardelis. Lejukė, Lejutė reikia sakyti. smile.gif
muminukas
aš gi atsiprašiau už pravardę ax.gif
iš kitos pusės - renkant vaikui vardą ir apie galimas pravardes reiktų pagalvoti wink.gif
micietta
QUOTE(Noa @ 2006 03 23, 20:16)
Nu toks jau vardas, senas, biblinis, odnako bigsmile.gif
*

ohmy.gif da odnako..... lotuliukas.gif kokia ten leja biblijoj buvo? ohmy.gif apsvieskit lotuliukas.gif
Oasis
Lėja Barmalėja...

lotuliukas.gif Lėjyte arba Lėlyte vadinciau wub.gif šiaip labai gražus, įdomus vardelis, mano švogierka galvoja toki vardelį duot savo mergičkai, t.y. renkasi iš 2. Šiaip nebuvau anksčiau tokio vardo girdėjus, iš jos ir išgirdau. Dar pakankamai retas ...
Oasis
Lėja Barmalėja...

lotuliukas.gif Lėjyte arba Lėlyte vadinciau wub.gif šiaip labai gražus, įdomus vardelis, mano švogierka galvoja toki vardelį duot savo mergičkai, t.y. renkasi iš 2. Šiaip nebuvau anksčiau tokio vardo girdėjus, iš jos ir išgirdau. Dar pakankamai retas ...
Vicious Vici
kažkaip man čia nei pats vardas nelimpa, nei tos mažybinės formos rolleyes.gif schmoll.gif
Oasis
-> *VICI* Man toks klausimelis - kur turimi tavo 2 vaiku vardai,tu rimtai tokius jiems davei? Nu sorry, bet kazkaip nesitiki,kad kazkas gali savo vaikiuka Dzine arba Gepardu pavadint ax.gif arba as cia kazko nesuprantu smile.gif
Papildyta:
Na, Dine gal dar nieko, tikriausiai jusu šeima internacionalinė?
Megany
QUOTE(leliux @ 2006 03 22, 19:29)
Leja - idomus vardas, bet nelabai skambantis.  mazybinis lejuke gal... nu nezinau...
*

Na nepykit, bet ir as noriu pasisakyti,kad kai as buvau maza,mane mama leja pavadindavo kai savo zaislu kambario nesitvarkydavau...-sakydavo leja tu-na turima omeny netvarkinga ax.gif ...na man taip ir skamba sis vardas blush2.gif
Barikada
QUOTE(muminukas @ 2006 04 22, 20:45)
Lėja Barmalėja...
Sorry, nuotaika siandien tokia kvaila...  4u.gif  ax.gif
*

lotuliukas.gif

QUOTE(muminukas @ 2006 04 24, 10:09)
aš gi atsiprašiau už pravardę  ax.gif
iš kitos pusės - renkant vaikui vardą ir apie galimas pravardes reiktų pagalvoti wink.gif
*

Na bet mergaitės pavardė labai dažnai pasikeičia, tai ir derinti kaip ir sunkoka, tu gi nuspėk "ateities' pavardę. g.gif
amelijaž
Aš manau ir taip gražus bei švelnus vardas kam dar ką nors mastyt. Aš savo dukrelės vardo nekeičiu ir nevadinu mažybiškai tiesiog Amelija 4u.gif
Isila
Lėja gražiai skamba, o štai malonybinis tai nė vienas nelimpa doh.gif turbūt dukrele vadinčiau tongue.gif
majule
Labai gražus vardas...... Buvo toks liūdnas filmas verysad.gif .
Lėjukė bis.gif
NirN
Jau buvo rasyta as irgi vadinciau lelyte...
vaiciuke
QUOTE(rimvyda1 @ 2006 06 06, 23:27)
Jau buvo rasyta as irgi vadinciau lelyte...
*

Aš irgi vadinčiau lėlyte arba princese, nes filme buvo princesė Lėja 4u.gif
groovy
Lėjute 4u.gif
Eleina
QUOTE(IevaIevute @ 2006 04 26, 10:00)
-> *VICI* Man toks klausimelis - kur turimi tavo 2 vaiku vardai,tu rimtai tokius jiems davei? Nu sorry, bet kazkaip nesitiki,kad kazkas gali savo vaikiuka Dzine arba Gepardu pavadint  ax.gif arba as cia kazko nesuprantu  smile.gif
*

lotuliukas.gif aisku nesupratai lotuliukas.gif ten juk sunys lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif
o vardas Leja man labai grazus wub.gif vadinciau turbut Lejuku, Lejyte, Lejute, galu gale Lelyte mirksiukas.gif
Meka Pinavija
Lėjutė thumbup.gif
zaRAza
Visos mazybines sio vardo formos man negraziai skamba. Mano nuomone, Leja ir reiktu mergaite vadint. Arba, jei jau taip norisi svelnesne forma pakviest, galima tiesiog dukrele, saulyte, pupa, katyte ir kitaip vadint, negi butina tik vardu smile.gif
Niutsi
Na, jei reiktų mažybinio tai pritariu toms, kurios už Lejukė smile.gif Bet ir Lejutė, Lejytė ir pan gi irgi tinka... smile.gif
Padūkėlė
Lejuke
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.