Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Defne Salomeja
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
viki81
Stai dar viena mano gimdymo istorija..... smile.gif
Nors pirmosios ir neimanoma pamirsti,bet stengiuosi apie ja daug negalvoti.Laikydama lelyte ant ranku,nenoriu kad ji jaustu jog mama yra liudna.Matau tuo metu tik ja,ir galvoju tik apie ja wub.gif

Pamaciusi dvi juosteles negalejau patiketi,kad ir vel as laukiuosi smile.gif .Pas gyd. ejau su didele baime.Patvirtinimas,jog as nestuke.gif ir kruopytei viskas gerai,baimes nenueme.Pas gyd. lankiausi kiekviena savaite,o veliau kas dvi.Mano pagrindiniai klausimai buvo ar vandenu uztenka ir ar sirdute plaka.Tos dienos ejo taip letai,nerimo buvo taip pat labai daug.Visa nestuma buvau suskirscius dalimis - islaukti iki 8sav.,toliau 12sav.,19sav.,24sav.,30sav.,35sav.Buvo tokiu atveju,kad pastebedavau krauja,begdavau pas gyd. o jis man aiskindavo kad nieko nera.Greiciausiai tai buvo tik baime,uz tai man jau buvo pradeje vaidentis.
Si nestuma teko tik karteli savaitei apsigyventi ligoninej. 24sav. buvo prasideje lengvi saremiai.Nuo tos dienos daugiau ir nebedirbau.Darbdavys,nenorejo rizikuoti ir issake draudima darbui.Tomis dienomis daug ilsejausi,miegojau ir mezgiau,mezgiau....Kartais net iki 2val.nakties sededavau su mezginiu rankose.Su malonumu pirkau visokius niekucius leliukui.Viska rinkau,kad tiktu ir berniukui ir mergaitei,mat nenorejau zinoti kas bus.Laukiau siurprizo wub.gif

Pirmus judesiukus pajauciau 19sav. Labai nerimavau del pilvuko dydzio.Norejau dydelio,dydelio,o buvo mazuliukas biggrin.gif .Norejau kad visi matytu jog as nestuke.gif ,o negalvotu kad esu prisivalgiusi moteriske.
Pasimatymo data buvo numatyta 23.08 nors nuojauta buvo,kad leliukas islis tik po savaiteles.

Taip ir buvo......

Kiekviena diena - nakti laukiau,bet leliukui matyt buvo ten geriau.
Praejus savaitei,gyd. daugiau nebenorejo laukti,o ir vandenu jau buvo mazoka.Tai su visais daiktais 30.08 8val. prisistaciau i ligonine.Ten paziurejus,vel gi jokio veiksmo,ko pasekoje gaunu skatinamojo gelio ir po dvieju minuciu jau jauciu saremius.Sunkus,bet su tarpais kad galiu atsidusti.Apie 12val. tevai bei kavalierius susiruose i namus papietauti,nes gyd, patvirtino kad dar viskas uztruks.As pagulineju palatoj ir po valandos einu vel tikrinti sirdutes.Saremiu stiprumas vis tas pats,bet tarp ju tarpai tik kas dvi tris minutes.Kvepuoju,kaip mokino,bet pradeda dar ir galva suktis.Siulo man nuskausminamu,pasimetu nes nezinau ar man ju reikia.Ar cia jau saremiai ohoho,ar bus dar skaudziau.... g.gif ?Pasiprasau i vonia paguleti.O kaip faina..... Siltas vanduo is pradziu apramino mano skausmus,bet tik pradzioj.Pragulejus 1.5val. saremis jau buvo vienas istisinis.Akusere paziurejo kiek gi cia tu cm. ogi visi.....3...Susikeikiau mintyse,geriau jau buciau nezinojus doh.gif .
Vos islipu is vonios,uzsikabarioju ant lovos ir vis dejuoju,dejuoju.Palieka mane siek tiek viena,o man toks jausmas kad i WC butu neblogai nueiti.Pasakius ta akuserei,ji nustersta ir kviecia gyd. Liepia dar nestumti,bet man kitaip nesigauna,viskas vyksta automatiskai.Tik jauciau kad man kojas stipriai laiko ir sako,kada stumti galiu.Tarp stumimu vis girdziu kaip mano telef. skamba,o kaip nervuoja mane tas skambutis.Visa reikala gadina doh.gif
Pirmus kartus stumti nelabai kaip sekesi,bet po keturiu rimtu stumimu 16val. kazkas isslydo.TYLU!As jau ir numirti spejau ant to stalo,kol nepamaciau i mane ziurinciu dvieju dideliu,melynu akiu..... wub.gif Pagaliau suzinojau didele paslapti - mergyte!!! wub.gif Zydru akiu,tamsiu plaukuciu wub.gif Neverke ji visai,tik ziurejo i mane ir mirksejo.
Suleido man dar kazkokiu vaistu ir po vieno stumimo uzgime placenta.O veliau prasidejo visas siuvinejimas.Lelyte slido taip greitai,kad teko mane kirpti.Siuvinejo mane apie valanda,o lelyte gulejo pas mane ir vis klapsejo akytemis.
Po visu proceduru bandem is karto valgyti,kas gavosi aisku ne iskarto.Bet tas malonumas,matyti savo lelyte,jausti ja salia wub.gif .As iki siol ziuriu i ja ir negaliu patiketi kad tai mano vaikas wub.gif
Greitai ir gimines subego issigande kad negali prisiskambinti,nespejo biggrin.gif .Nors as ir nenorejau,kad kas salia manes butu.Per gimdyma galejau saukti,kiek norejau,jauciausi laisvai,ko su mama ar su kavalierium nebutu buve.

Mums jau menesiukas,auginam svori po truputi.Deja taip ir neismokom gerai imti papo verysad.gif ,po 10min. traukimo lelyte uzmiega.Todel nusitraukineju piena ir maitinames is buteliuko.Lelytei labiausiai patinka uzmigti ant mano krutines,o ir viskas kas juda ja greitai uzliuliuoja.
Praejus po gimdymo porai savaiciu pasiilgau savo nestuke.gif pilvuko,pasiilgau judesiuku,rytiniu zagsejimu.....Ar noriu dar karta tapti mama?TAIP,tik kol kas saremiai mane dar atbaido,bet gal kada nors.....

Defnei Salomejai 4dieneles
user posted image
icing sugar
Kooookia gražutė wub.gif Sveikinu sulaukus išsvajoto vaikelio 4u.gif
Clotilde#1
Jezus Marija, kokio grozio kudikis! wub.gif wub.gif Sypsosi miegodama smile.gif
muduabududu
Dievuliau, kokia graži... Žiūriu ir atsižiūrėt negaliu.. 4u.gif
sidrulka
visa istorija nublanksta prieš nerealią foto wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
jau ryškiai čia profesionalaus fotografo fotografuota.. o aš galvojua, kad su tokiais mažučiais nelabai ką galima ,,išvaidinti" fotografuojant doh.gif blush2.gif
Lady_W
sveikinu sulaukus gražuolės Salomėjos wub.gif aukite stiprios ir sveikos 4u.gif 4u.gif
String
Šaunuolė wub.gif Nuostabi Dievo dovana, už visas patirtas kančias, visoms tai patyrusioms mamytėms Dievulis kažkada atlygina... Linkiu daug daug sveikatytės ir saldžių akimirkų wub.gif
zuikis718
Labai grazi istorija ir mergyte wub.gif Aukit dideles ir laimingos 4u.gif
viki81
Aciu,Aciu,Aciu!!!!!!!! 4u.gif
Man cia tikras stebuklas!

Kaip rasiau,as vis dar negaliu patiketi kad tai mano lelyte bigsmile.gif .Tai ne draugu vaikiukas,ji liks visuomet su manimi.
Taciau baimes nesibaige.Vis stebiu ja ar ji netapile,naktimis uzdedu ranka ant jos paziureti ar kvepuoja.Labai bijau tos netiketos kudikiu mirties unsure.gif

Del fotografes.
Taip,tai profo darbas.Ligonines fotografe vaiksto pas tevelius ir klausia kas nori graziu leliuko foto.Nemanau,kad kas nors atsisako biggrin.gif
Gloobal22
kokio grosio jusu lelyte wub.gif sekmes jums wub.gif
sarlota123
Ojojoi merginos koks grožis wub.gif
Lotyna
Nerealaus grozio mergyte wub.gif Sveikinimai 4u.gif
Koookia sypsenyte wub.gif
deimanttelis
Gyvenimas atlygino didziule skriauda
Sveikinam sulaukus nuostabios wub.gif dukrytes user posted image
Aukit stiprios, sveikos ir laimingos....
kumpiene
Sveikinu susilaukus nuostabios dukrytes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif zinau kaip sunku laukti... bet Tu Ja turi 4u.gif
Smailia87
dideliausi sveikinimai 4u.gif
viki81
ACIU,ACIU,ACIU,ACIU!!!!!!!!!!!!
Ramunita
kokia graži mergytė wub.gif
o mamai linkiu ramybės širdutėje,kad nebegalvotum negerų dalykų,kad nebetikrintum miegančios dukrelės,kad į ją žiūrėtum ik norėdama pasidžiaugti,o ne patikrinti ar jai viskas gerai 4u.gif
Ramybė...
Grazute sypsenele 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.