Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jūsų mėgstamiausios uogos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3
Cikadelė
tikiuosi niekas nesupyks, kad papyliau dar viena apklausele laugh.gif , bet stai man pasidare idomu, taip kad prasau balsuoti ir pasisakyti ivairiais klausimais, susijusiais su uogomis thumbup.gif
aciukas thumbup.gif
kliopa
Siandien miske radome zemuogiu pievele. Kelios uogytes jau raudonavo. Skanu smile.gif Cikadele, itrauk punkta ,,patinka visos''
smike
Labai megstu uogas! Neisivaizduoju kodel kiti jas skirsto kad braskes yra thumbup.gif , o jau kokie serbentai wacko.gif Man visos skanios! smile.gif
VyŠnĖ
O kur vynuoges g.gif rolleyes.gif Jos mano megiamiausios laugh.gif ir zinoma braskes laugh.gif
Novia
tresnes, vysnios... mmm clap.gif
agrastai taip pat...
zodziu viskas skanu tik man bruknes ir spanguoles nelabai g.gif
nebent padaziukas prie silkes is ju tada niam tongue.gif rolleyes.gif
Atra
visos savotiškai skanios smile.gif
ragana
Man kad tik uogos... galeciau tik uogom ir maitintis. Anksciau budavo, kad sezono metu kelias dienas nieko nevalgau - tik braskes ir tresnes rolleyes.gif
Bet siemet taip nedarysiu wink.gif
Leliuka
braskes, avietes, melynes........niamu,niamu..... thumbup.gif
WodaLaznik
visos uogos skanios jeigu jos nuplautos biggrin.gif o jeigu ne tai paskui kashkaip suka pilva man nuo ju visu huh.gif wacko.gif
alex
TRESNES,BRASKES thumbup.gif wub.gif
LaiL@
tresnes mmmm wub.gif wub.gif wub.gif
Lapas
Uogos yra gerai, tik blogiausia, kad as pastoviai ju persivalgau smile.gif
Shiduh
nelabai mėgstų uogų, na nebent avietės, mėlynės, vynuogės. o slyvos beje ne uogos, o vaisiai. bet dėl manęs uogų gali ir nebūti.
JOVITA A.

Braškės ir žemuogės thumbup.gif
Lilė T.
Valgyti šviežias labiausiai mėgstu miško uogas, o jei dar ir miške... thumbup.gif
Skaniausia uogienė - juodųjų serbentų essen.gif biggrin.gif
Burbulytis
Ziuriu, as vel neoriginali - man irgi braskes labiausiai patinka! Dar melynes, avietes, tresnes!!!Kad greiciau vasara!!!
Mally
Šiaip mėgstu visas uogas, išskyrus vyšnias. o labiausiai mėgstu braškes ir mėlynes.
Armana
Man labiausiai patinka mėlynės ir braškės. Oi kaip užsinorėjau rolleyes.gif
Bonifacija
dabar labai daznai perku saldytu vysniu. Kaina nedidele, o ir mano megstamiausios uogos, o kai dar plakto grietineles idedu, tai mmmmmm.... thumbup.gif

kaina 3.95lt blush2.gif
MajaLi
Avietes labai patinka ir uogiene avieciu thumbup.gif
jolitka
Noriu tresniu, nes braskiu saldytu pilnas saldiklis - nespesiu suvalgyt iki svieziu biggrin.gif
Krisla
Prabalsavau uz melynes, bet siaip visas uogas labai megstu thumbup.gif Galeciau gyva vien tik vaisiais, uogomis ir darzovemis buti biggrin.gif
Devi
O aš už braškes prabalsavau clap.gif bet dar daug mano mėgstamų yra: trešnės, žemuogės, mėlynes....... thumbup.gif vat tik serbentai raudoni nepatinka nono.gif
AUKSUOLIUKĖ
MĖLYNĖS -JĖGA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mama_Tania
As uogas nelabai megstu, bet is biedos galiu suvalgyti virtas vysnias, slyvas (butent virtas). Avietes, zemuoges, mielines, serbentai, agrastai - nepatinka, gal tresnes- nieko.
zigzag
Man patinka beveik visos uogos, gal tik raudoni serbentai nelabai. Ir be spanguolių bei bruknių galėčiau apseiti.
Faina
Mėlynės ir avietės. Labai nepatinka rūgščios uogos.
cameja
man visos uogos patinka,turbut neskaniu uogu nera. 4u.gif
peledziuke
braskes ir kad butu kuo daugiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
inore
Aš mėgstų įvairias uogas. Ir kas idomiausia nemėgstų juodųjų serbentų uogų, bet viską kas su jais susija labai skanu, ledai su serbentais, likeris, arbata ir t.t. o uogų nemėgstų, idomus tas mano skonis. ax.gif
Papugele
Labai patinka vynuogės-Sultana mazytės ir didziulės violetinės tongue.gif .Dar skanu trešnės ir saldzios slyvos.
O nemėgstu raudonųjų serbentų ir juodųjų uogienės schmoll.gif
Miaška
Man vasara visada prasideda pirmųjų braškių laukimu... tongue.gif Bet labiausiai mėgstu avietes, tai vienintelės uogos, kurių nesugebu rinkti - kiek surenku, tiek čia pat suvalgau, dar nesu aptikusi tokio kiekio, kuris netilptų į pilvą tongue.gif tongue.gif tongue.gif
O šiaip tai mėgstu turbūt visas uogas, labai skanios juodavaisės aronijos, kažkada pas bobutę sode augo.
IGu
Mmm... visos saldžios ir kartu gaivios uogytės naim niam niam... Braškytės, žemuogės, mėlynės (o šaldytos su medum kaip skanu thumbup.gif ), avietės, vyšnios. Valgau ir tas rūgštesnes, kartais jų netgi labiau norisi nei tų saldžiųjų. Ale, gi visur saiko reikia tongue.gif
inga-uk
neisivaizuoju vasaros be uogu, o dabar ir ziemos, tik visada ju padauginu, nors ir vyrui sakau kad pirktu maziau nei as sakau, bet niekda taip neiseina doh.gif
tylka
Ir man patinka visos uogos tongue.gif
SuperTruper
verysad.gif Gaila, negaliu balsuoti. Man patinka visos uogos, o labiausiai megstu braskes, bet esu joms alergiska, gal todel ir megstu jas g.gif
Meka Pinavija
Trešnės wub.gif
barra
Oi,kaip megstu braskes thumbup.gif .Kaip malonu suleisti dantis i tokia raudona,didele,prisirpusia braske!Kai pagalvoji,tai seiles pradeda burnoj kauptis....
Ugn*Ine
Braaaaaaaaaaaaškės bigsmile.gif galiu valgyti ir valgyti, o jei dar su pienu ir cukrumi iš vis biggrin.gif nors valgau ir vienas, ir su cukrumi... kaip užsimaniau unsure.gif
Elmiko
Braškės tiesiog laukiu jų sezono labai pati skaniause uoga thumbup.gif
Nonna
Zemuogiu uogiene wub.gif
Man be konkurencijos thumbup.gif
Arrivederici
trešnės wub.gif wub.gif
uups
labai jau apklausa netiksli lotuliukas.gif slyvos, treshnes, vyshnios nera uogos.
ir uzmirstos tokios uogos, kaip pomidorai, vynuoges, baklazhanai ir pan tongue.gif

siaip man 'pati paciausia' uoga yra brukne smile.gif
leliukazz
Anksciau gal ir buciau balsavus visos... Bet per nestuma taip pykino nuo vysniu, tresniu, kas su jom susije... Tai baisu, net dabar nebegaliu net paziuret i jas blink.gif Na o skaniausios avietes... O ypac uogienes thumbup.gif
aistukke
vienareiksmiskai BRASKES essen.gif
Shiaurinee
Trešnės ir avietės wub.gif
O uogienės pačios skaniausios yra vyšnių thumbup.gif
rudens-vaikas
Man turbūt būtų lengviau išdėstyti, kurių nemėgstu biggrin.gif O pačios pačiausios tai avietės ir geltonosios trešnės wub.gif
SUNO
Braškes,trešnes man pacios skaniausios. thumbup.gif wub.gif
Ju'
Mėgstu viską - kad tik ląsteliena! O ypač spanguoles tongue.gif
Lorux
Žemuogės ir vyšnios lotuliukas.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.