aciukas
tikiuosi niekas nesupyks, kad papyliau dar viena apklausele
aciukas
Siandien miske radome zemuogiu pievele. Kelios uogytes jau raudonavo. Skanu
Labai megstu uogas! Neisivaizduoju kodel kiti jas skirsto kad braskes yra
O kur vynuoges
tresnes, vysnios... mmm
agrastai taip pat... zodziu viskas skanu tik man bruknes ir spanguoles nelabai nebent padaziukas prie silkes is ju tada niam
visos savotiškai skanios
Man kad tik uogos... galeciau tik uogom ir maitintis. Anksciau budavo, kad sezono metu kelias dienas nieko nevalgau - tik braskes ir tresnes
Bet siemet taip nedarysiu
braskes, avietes, melynes........niamu,niamu.....
visos uogos skanios jeigu jos nuplautos
TRESNES,BRASKES
tresnes mmmm
Uogos yra gerai, tik blogiausia, kad as pastoviai ju persivalgau
nelabai mėgstų uogų, na nebent avietės, mėlynės, vynuogės. o slyvos beje ne uogos, o vaisiai. bet dėl manęs uogų gali ir nebūti.
Braškės ir žemuogės
Valgyti šviežias labiausiai mėgstu miško uogas, o jei dar ir miške...
Skaniausia uogienė - juodųjų serbentų
Ziuriu, as vel neoriginali - man irgi braskes labiausiai patinka! Dar melynes, avietes, tresnes!!!Kad greiciau vasara!!!
Šiaip mėgstu visas uogas, išskyrus vyšnias. o labiausiai mėgstu braškes ir mėlynes.
Man labiausiai patinka mėlynės ir braškės. Oi kaip užsinorėjau
dabar labai daznai perku saldytu vysniu. Kaina nedidele, o ir mano megstamiausios uogos, o kai dar plakto grietineles idedu, tai mmmmmm....
kaina 3.95lt
Avietes labai patinka ir uogiene avieciu
Noriu tresniu, nes braskiu saldytu pilnas saldiklis - nespesiu suvalgyt iki svieziu
Prabalsavau uz melynes, bet siaip visas uogas labai megstu
O aš už braškes prabalsavau
MĖLYNĖS -JĖGA
As uogas nelabai megstu, bet is biedos galiu suvalgyti virtas vysnias, slyvas (butent virtas). Avietes, zemuoges, mielines, serbentai, agrastai - nepatinka, gal tresnes- nieko.
Man patinka beveik visos uogos, gal tik raudoni serbentai nelabai. Ir be spanguolių bei bruknių galėčiau apseiti.
Mėlynės ir avietės. Labai nepatinka rūgščios uogos.
man visos uogos patinka,turbut neskaniu uogu nera.
braskes ir kad butu kuo daugiau
Aš mėgstų įvairias uogas. Ir kas idomiausia nemėgstų juodųjų serbentų uogų, bet viską kas su jais susija labai skanu, ledai su serbentais, likeris, arbata ir t.t. o uogų nemėgstų, idomus tas mano skonis.
Labai patinka vynuogės-Sultana mazytės ir didziulės violetinės
O nemėgstu raudonųjų serbentų ir juodųjų uogienės
Man vasara visada prasideda pirmųjų braškių laukimu...
O šiaip tai mėgstu turbūt visas uogas, labai skanios juodavaisės aronijos, kažkada pas bobutę sode augo.
Mmm... visos saldžios ir kartu gaivios uogytės naim niam niam... Braškytės, žemuogės, mėlynės (o šaldytos su medum kaip skanu
neisivaizuoju vasaros be uogu, o dabar ir ziemos, tik visada ju padauginu, nors ir vyrui sakau kad pirktu maziau nei as sakau, bet niekda taip neiseina
Ir man patinka visos uogos
Trešnės
Oi,kaip megstu braskes
Braaaaaaaaaaaaškės
Braškės tiesiog laukiu jų sezono labai pati skaniause uoga
Zemuogiu uogiene
Man be konkurencijos
trešnės
labai jau apklausa netiksli
ir uzmirstos tokios uogos, kaip pomidorai, vynuoges, baklazhanai ir pan siaip man 'pati paciausia' uoga yra brukne
Anksciau gal ir buciau balsavus visos... Bet per nestuma taip pykino nuo vysniu, tresniu, kas su jom susije... Tai baisu, net dabar nebegaliu net paziuret i jas
vienareiksmiskai BRASKES
Trešnės ir avietės
O uogienės pačios skaniausios yra vyšnių
Man turbūt būtų lengviau išdėstyti, kurių nemėgstu
Braškes,trešnes man pacios skaniausios.
Mėgstu viską - kad tik ląsteliena! O ypač spanguoles
Žemuogės ir vyšnios
|