Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Guminiai pripučiami gyvūnai ar kamuoliai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
fleita
Norėčiau nupirkti dukrytei guminį pripučiamą arkliuką arba kamuolį šokinėti. Gal kas naudojat? Pasidalinkite patirtimi, kokio amžiaus vaikams tinka, ar patinka, kur pirkot, kiek kainavo mirksiukas.gif
http://www.teida.lt/images/adm_source/392_991D_big.jpg
http://www.teida.lt/images/adm_source/1616001D_big.jpg
DaliaG
QUOTE(fleita @ 2006 03 17, 13:52)
Norėčiau nupirkti dukrytei guminį pripučiamą arkliuką arba kamuolį šokinėti. Gal kas naudojat? Pasidalinkite patirtimi, kokio amžiaus vaikams tinka, ar patinka, kur pirkot, kiek kainavo  mirksiukas.gif
*

Mano draugė turi kamuolį, tai kelis kartus yra uždėjusi vaikutį, bet šiaip tai jis dulka ax.gif
dovy
Mano dukra labai mėgsta ir ant kamuolio ir ant arklio šokinėti.Girdėjau kad ypač mergaitėms gerai šokinėti ant kamuolio.Omažiukui tai dar nelabai išeina ant arklio šokinėti tačiau jau bando.Arklį aš pirkau turbūt prieš 2 metus Maximoje,okainavo apie 20 ar 30lt,o kamuolių tai daug kur yra,turbūt beveik kiekvienoje žaislų parduotuvėje biggrin.gif
Kaliteja
Ir mes turime kamuolį,2metų proga gavom.Tai esu patenkinta ir mažius šokinėja,na nepastoviai,bet dažnai,ir gana greit išmoko. thumbup.gif
Kristuks
Aš irgi galvoju, verta ar neverta pirkti vaikams kokį guminį kamuolį ar tą arkliuką, kur nuorodoj įdėtas... g.gif smile.gif
Beje, kaip tik savaitgalį Kaune, parduotuvėj "Pirmas žingsnis" mačiau ir čiupinėjau tą arkliuką... kaina jo 100 Lt... tvirtas, geras, yra kaip vaikui užsikabinti už ausyčių...
O kamuoliai naudingi įvairiems masažo pratimams atlikti...

O kažin, kodėl maxomj ar senukuose tų guminių žaislų kainos tik 20-30 Lt, o ortopedinėse parduotuvėse - maždaug nuo 60 Lt prasideda...

Gal tie maximos ar senukų nebabai tvirti ar guma kokia toksiškesnė...???? 4u.gif smile.gif
Linuze
Aš savo sūneliui pirkau tą kamuolį mankštoms, tai jis mums labai pravertė,labai greit sustiprėjo vaikučio nugarytės raumenukai. Aišku, iš pradžiu kviečiausi masažistę i namus, kad parodytų kaip reikia juo naudotis. Šiaip tai ji sakė, kad ortopedijos parduotuvėse kainos dėl to ir yra tokios nemažos, kad ten yra ortopedijos parduotuvė ir ji truputį užsikelia kainas. O šiaip puikiai tinka ir gana neblogai laiko tie, kurie maximoje kainuoja 20-30 litų. Mes savo kamuolį pirkome Kaune,Aleksoto sendaikčiu turguje ir sumokėjome tik 15 litų ir visai džiaugiuosi,kad nepermokėjau. Nes kai baigėsi mankštos, sūnelis dar truputį jį pastumdydavo, o dabar mūsų kamuolys jau ''dulka'', nes mažius prie jo beveik nebeprieina.
kristulia
Mes dar neneusipirkom , bet planuojam artimiausiomis dienomis, nes daugelis sako, kad labai gerai ir kai mažuliukus kamuoja pilvelio skausmai.
dovy
QUOTE(Kristuks @ 2006 03 27, 17:32)
Aš irgi galvoju, verta ar neverta pirkti vaikams kokį guminį kamuolį ar tą arkliuką, kur nuorodoj įdėtas... g.gif  smile.gif
Beje, kaip tik savaitgalį Kaune, parduotuvėj "Pirmas žingsnis" mačiau ir čiupinėjau tą arkliuką... kaina jo 100 Lt... tvirtas, geras, yra kaip vaikui užsikabinti už ausyčių...
O kamuoliai naudingi įvairiems masažo pratimams atlikti...

O kažin, kodėl maxomj ar senukuose tų guminių žaislų kainos tik 20-30 Lt, o ortopedinėse parduotuvėse - maždaug nuo 60 Lt prasideda...

Gal tie maximos ar senukų nebabai tvirti ar guma kokia toksiškesnė...???? 4u.gif  smile.gif
*

na aš pirkau maximoje arklį,tai jis jau 3 metus yra naudojamas,na sveikas ir tikrai patogus ir vaikų mėgiamas.O dėl toksiškumo tai ką aš žinau,na nebent jį graužtų vaikai,o kvapo jis jokio neturi.O kamuolį buvau pirkusi irgi spec parduotuvėje,gal apie 90 lt mokėjom,tai dabar man tikrai gaila išleistų pinigų,nes nematau jokio skirtumo,tarp šio ir pigesnių. 4u.gif
Kristuks
Dovy, jei Jūs turėjot ir kamuolį, ir arkliuką, tai gal patarkit, kuris vaikui labiau patiko...
Man tai atrodo, kad arkliukas gal naudingesnis, kol vaikiukas mažas... o vėliau, turėtų labiau patikti kamuolys, nes su juo galima ilgai šokinėti... ar ne taip??? 4u.gif smile.gif
dovy
QUOTE(Kristuks @ 2006 04 01, 16:37)
Dovy, jei Jūs turėjot ir kamuolį, ir arkliuką, tai gal patarkit, kuris vaikui labiau patiko...
Man tai atrodo, kad arkliukas gal naudingesnis, kol vaikiukas mažas... o vėliau, turėtų labiau patikti kamuolys, nes su juo galima ilgai šokinėti... ar ne taip??? 4u.gif  smile.gif
*

Šiaip mes turim net tris pripučiamus gaminius ir visus juos naudojam,nes visi jie skirtingi tongue.gif .Didelis kamuolys naudojamas vos ne nuo gimimo ,o taip pat ir mama gali su juo mankštintis. thumbup.gif Maniškiui jau 1,7,tačiau jis labai mėgsta mankštintis ant jo,o taip pat vyresnioji dukra ant jo kartais sėdi prie stalo kaip ant kėdės,lygtais tai labai gerai lavina koordinaciją.Arklys naudojamas šokinėjimui,kaip ir kamuolys su rankenom,tik ant arklio pradeda šokinėti anksčiau nei ant kamuolio.Šiaip jei yra galimybė,tai pirkit visus tris paeiliui,ypač jei galvojat turėti ne vieną vaiką,nes ir ant arklio ir ant kamuolio vaikai gali šokinėti paeiliui,o su vienu pripučiamu jus tikrai neišsiversit,ypač jeigu tarp vaikų yra nedidelis skirtumas. mirksiukas.gif Na o dėl kokybės tai nežinau ar yra labai didelis skirtumas kur pirkti nes ir maximoje pirktas arklys ir ortopedinėje parduotuvėje pirktas didelis kamuolys dar sveiki,ir kaip jau rašiau,didelio skirtumo aš tarp jų nematau. schmoll.gif
Bitelė
Mes turime kol kas tik didelį kamuolį, ir jį be ragų. Mažajai visai patinka ant jo mankštintis. Tik dabar panelė išmoko ropoti, tai sunku vienoje vietoej nulaikyti. matyt, kol nesusipažins su visai namų kampais, mankštas teks pamiršti. Mano sportams jis visai praverčia ax.gif Kartais kaip kėdė, kai sėdžiu pei kompo jis man tarnauja. Ir dar visai netikėtai atradau kamuolio naudojimo paskirtį- mažoji, kai sėdžiu ant kamuolio ir šiek tiek supuosi labai lengvai ir greitai užmiega thumbup.gif
Kaip ir naudingas daiktas, ypač kai pirkau Maxinoje ir temokėjau keliolika litų.
Lakūdra
mes tai turim toki kamuoliuka tai labai patenkinti esam. parkant toki zaisla svarbu pakankamai vietus turet,kad vaikas turetu kur sokinet thumbup.gif
Kristuks
Bet vis tiek kažkaip keistai su tom kainom gaunasi...
Na, suprantu, kad ortopedinėj parduotuvėj gali panašus daiktas kainuoti brangiau, bet kainų skirtumas apie 4-5 kartus...
Sakau, gal tie ortopedinių parduotuvių pripučiami guminiai žaislai tvirtesni ir storesnės gumos... g.gif
4u.gif smile.gif
Gal kas lyginot juos (čiupinėjot) prieš pirkdami ir galit pasidalinti mintimis... smile.gif
mik
QUOTE(fleita @ 2006 03 17, 14:52)
Norėčiau nupirkti dukrytei guminį pripučiamą arkliuką arba kamuolį šokinėti. Gal kas naudojat? Pasidalinkite patirtimi, kokio amžiaus vaikams tinka, ar patinka, kur pirkot, kiek kainavo  mirksiukas.gif
*

vakar pirkau 5 metu vaikui bigsmile.gif klaipedoj akropolyje "disney" firmos 25 litai bigsmile.gif
evelina
QUOTE(fleita @ 2006 03 17, 14:52)
*

turime guminį arkliuką, ant jo galima šokinėti kaip ant kamuolio, pirkom maximoje už 16 lt. patinka šokinėti, bet dar nelabai moka . dar turim paparastą pripučiamą kamuolį už 2 lt, patinka mažei, ridena, spardo ir nešioja apsikabinus thumbup.gif
JM
mano merginai patinka pripuciami kamuoliai--visokie ir dideli ir mazi thumbup.gif
MO
Žiūriu, aktuali tema smile.gif ieškau vaikiukui tokio arkliuko, tik įdomu, kur nebrangiai galimą būtų jį įsigyti? g.gif
Forgete
nupirkau rody pasokinejo viena diena ir uzteko, daug daugiau sokineja ant zebro ar supas ant medinio arklio.
indvai
ir arkli ir kamuoli maciau pirkti ortopedineje parduotuveje, bet kainos nemazos
Mamsius
Mes turime didelį kamuolį, anksčiau mankštindavomės ant jo, dabar kažkur jau paslėptas blush2.gif ir turim arkliuką, iki šiol mielai vaikiukas šokinėja thumbup.gif
eglaite2
Mes pirkom SM pripuciama zebriuka (toks pat kaip ir arkliukas, tik kitos firmos ir zebriukas biggrin.gif ), tai dukriukas dar metuku ir pati nepasokineja, bet ateinantiems vaikuciams jis laaabai patinka wub.gif . Net mano krikstadukra keturiu metu labai nori su juo sokineti, bet nelabai leidziu, nes jis skirtas vaikams iki 3 metuku blush2.gif ax.gif . Beda tik, kad mazai vietos, nes viename kambaryje siuo metu gyvenam, tai jei kas noretu galetume perleisti 4u.gif .
*Liepa18*
QUOTE(eglaite2 @ 2008 10 03, 10:52)
Mes pirkom SM pripuciama zebriuka (toks pat kaip ir arkliukas, tik kitos firmos ir zebriukas biggrin.gif ), tai dukriukas dar metuku ir pati nepasokineja, bet ateinantiems vaikuciams jis laaabai patinka wub.gif . Net mano krikstadukra keturiu metu labai nori su juo sokineti, bet nelabai leidziu, nes jis skirtas vaikams iki 3 metuku blush2.gif  ax.gif . Beda tik, kad mazai vietos, nes viename kambaryje siuo metu gyvenam, tai jei kas noretu galetume perleisti 4u.gif .
*

Sveiki... ar dar turite arkliuka? kaip del dydziu, kazkur skaiciau, kad juos parenka pagal vaiko ugi mazdaug... g.gif
ingeborge
Mes irgi turejome pripuciama arkliuka, nupirkom kai vaikui buvo truputi daugiau metuku, tai gal kelis menesius nesidomejo, matyt permazas buvo ir bijojo nukristi blush2.gif O po to tai kaip patiko, tai sokinejo ir sokinejo thumbup.gif Buvom labai patenkinti bet deja "nudvese" tai dabar vel ieskom pirkti ax.gif
MEŠKA
Dėl šių dalykų kainų yra taip kaip ir dėl skudurų- jei daiktas originalas ir gamintas Europoje- jis kainuoja daugiau. O jei kinietiškos kopijos masinių daiktų parduotuvėse- pigiau grybo. biggrin.gif Teisybės dėlei reikia pasakyti, kad dažnai originalūs pripučiami daiktai yra su tokia AntiBurst sistema - jei netyčia praduriama, tai oras išsileidžia pamažu dėl vidinio spec. sluoksnio. Tai ypač svarbu kai sportuojama su kūdikiais, neįgaliaisiais. Tai va... ax.gif
deluxe
Mes turime kamuoli,pirkau Ermitaze kai vaikui gal puse metu tebuvo. Tai mankstindavomes daznai,maziui patikdavo, o dabar jis beveik prie jo neprieina,jau du metukai jam,susidomi kai as pradedu sokineti ir jis uzsimano tik kad kamuolys tas jam dar per didelis.Manau kai paaugs tai gales pats sokineti.
muminukas

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

egllute
Matau, kad sioje temoje yra SMARKIAI sumaisyti gaminiai, t.y. Rody arkliukai su paprastomis ju kopijomis, kurios nei is tolo nei is arti realiai ju neprimena doh.gif Nu tikrai, parduotuveje ziurejau tas kopijas, tai ten prastos medziagos, ant to daikto sunku sokineti ir tikrai ne 1 metu vaikuciui, o su Rody arkliuku pavyks ir mazesniam leliukui ji isjudinti, tik aisku su teveliu prilaikymu.

Rody arkliukas
user posted image

Pigi kopija, pigi medziaga, neatlieka Rody arkliuko funkciju ir t.t.
user posted image

Taigi jei matytumet abu arkliukus tai ir skirtumai butu akivaizdus mirksiukas.gif
gargantiua
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 08 29, 22:04)
Taigi jei matytumet abu arkliukus tai ir skirtumai butu akivaizdus mirksiukas.gif
*

Visiškai teisingai, skirtumai akivaizdūs ir kokybėje, ir kainoje. Bet reikia nepamiršti, kad ne visi gali sau leisti važinėti "mersais" ir "džipais", o tenkinasi pigesniais "opeliukais" ir pan. Kokį daiktą bepaimtume, gamintojų yra labai daug. Nuo labai aukštos klasės ir kokybės iki visiškai pigių kinietiškų gaminių. Kiekvienas renkasi pagal savo poreikius ir galimybes.
Taip ir su šokinėjimui skirtais asiliukais ar kitais gyvūnais. Koks jis bebūtų, tai yra šokinėjimui (ir ne tik) skirtas pripučiamas gaminys, kuriuos gamina daug gamintojų, nevardinsiu, jeigu daugiau pasidomėsit, tai susižinosit. Jūsų parodyti du gaminiai atstovaują aukštą klasę ir pigų kinietišką gaminį. Yra daug kitų gamintojų, kurių kaina ir kokybė svyruoja tarp minėtųjų, yra netgi brangesnių už "Rody".
Pasižiūrėjus vien nuotrauką, negalima vienareikšmiškai teigti, kad tas gaminys yra pigi kinietiška kopija (žinot, apie ką aš čia, labai suklydote komentuodama, jo naujo kaina yra arčiau "Rody", o ne pigios kinietiškos kopijos, pasidomėkite kitais gamintojais mirksiukas.gif ).
egllute
as visu netikrinau, tik dabar daug tokiu (kaip nurodziau antroje nuotraukoje) pardavineja kaip ortopedini gamini, kas tikrai labai klaidina pirkejus. As cia apie naudotus arkliukus... Parasiau ne tam, kad pasidziaugciau, jog mamytes neturi kruvas pinigu ortopediniam arkliukui is parduotuves uz 110Lt! O tam, kad noredamos sutaupyti ir gauti to arkliuko atitikmeni neismestu pinigeliu i bala mirksiukas.gif
Tai gal galit parasyti, kur pardavineja tokius kaip rody, t.y. is bent jau sokinejancios medziagos? noreciau palyginti bigsmile.gif

P.S. Nelabai supratau prie ko cia opeliukai g.gif Jus turbut apie vezimelius, kurio naudoto kaina Jus tikrai nustebintu bigsmile.gif Svarbiausia zinoti ko nori ir paieskoti. Taigi tikrai gera daikta galima nusipirkti ir uz normalia/prieinama kaina mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.