Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikų forumai. Ar yra tokių?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2
Aliondra
Gal jūs irgi susidūrėt su panašia problema - vaikas mato kaip aš bendrauju forumuose ir pats nori susirasti virtualių draugų. Gal yra kokie forumai vaikams. Mazdaug iki paauglinio amžiaus.
svajoklis
Man ir tai labai idomu,nes dukrai 12m.Ir jau Lietuviu kalba baigia pamirsti,tad reikia Lietuvisku draugu.
Amica
Butu labai puiku, jei butu vaiku forumas thumbup.gif . Mano sunui 12 metu, noriai bendrautu 4u.gif .
Svajokli, o kur tu gyveni? ax.gif
svajoklis
As Norvegijoje.
Agotukas
Gal reiktų Supermamai pasiūlyt kokį subforumą vaikams bigsmile.gif
Maniškis irgi norėtų... Buvau kažkada radusi forumą būtent vaikams, bet neveikė jis schmoll.gif
Lakūdra
o as manau kad tokio amziaus vaikai jau chatuose sedi g.gif
Amica
Pritariu Agotukui del subforumo vaikams thumbup.gif
Aciu, Svajokli, uz atsakyma mirksiukas.gif
Oksis
Maniškei tik 7,5 bet jau irgi norėtų lotuliukas.gif
svajoklis
Ne visi 12-meciai uzimti meiles ir paskutines mados,bandos jausmui.
Pvz.maniskei chatuose net nelabai idomu.Ji Chatuojasi tik tasp klasioku,nes pigiau,nei telefonu skambinti.Bet ne daugiau.

O kuo jusu vaikai domisi?
Amica
Maniskis renkasi draugus pagal savo tipa, kaip jis kad sako doh.gif . Kad butu artimi dusiai, kad butu apie ka kalbetis, diskutuoti. Gerai, kad ju klaseje tokiu gana daug biggrin.gif . Moksliukas "tiksliukas" jis pas mane ax.gif , labai patinka istorija, geografija, aktyviai dalyvauja klases ir mokyklos visuomeniniame gyvenime. Vaidina Muzikiniame teatre, 7 metus muzikos mokykloje dainavo. Knygas skaito, ypac is serijos "Kraupusis mokslas". Be abejo ir kompiuteriniai zaidimai labai svarbia vieta uzima jo dienotvarkeje, taip pat kaip ir megstamos televizijos laidos, filmai biggrin.gif , tik kad jam laikas prie kompiuterio labai normuojamas, kaip ir prie televizoriaus - turim sveikas akis, tai nenorim ju sugadinti rolleyes.gif . Tai vat kol kas toki vaika turiu, matysim kaip toliau bus, kai i paauglyste izengs doh.gif .
svajoklis
Maniske tai i menus nuplauke (gimines sindromas).Tai lanko teatro mokykla,jazz-modern sokius.Visa ziema prasivazinejo i mokykla su dviraciu (nekalbu apie vasara).Ir Pradejo nesenai lankyti kopimo i kalnus (uolas,net nezinau,kaiptai tiksliai Lietuviskai vadinasi.Zodziu rankomis kabinasi i kalna ir kopia i virsu)kursus.
Seip jei kompo ir teliko gali nebuti.Mums del to kazkaip problemu nebuna.
Noa
Yra tų forumų, bet jie būtent - pagal pomėgius. Va maniškis sėdi duel masters forume, dar yra flinto forumas, kiek girdėjau...
svajoklis
O koks flinto adresas?
svajoklis
Aciu labai.
Amica
QUOTE(Noa @ 2006 03 17, 23:41)
Yra tų forumų, bet jie būtent - pagal pomėgius. Va maniškis sėdi duel masters forume, dar yra flinto forumas, kiek girdėjau...
*

Noa, gal adresiuku butu galima? 4u.gif
Aliondra
Sveikutės visos po savaitgalio grįžusi radau tiek nuorodų, kad dabar jau pradėsiu tuoj gailėtis.Juokauju, maniškis tai šokinėja iš laimės ir nežino nuo ko pradėti. Ačiū visoms labai labai wub.gif
svajoklis
Na as ir dekoju visoms kas tiek daug info suteike.Mano mergina jau ilindo i kompa ir bendrauja su bendraamziais.Tikiuos nebus trumpalaikis uzsiemimas.
Amica
Labai aciu uz visus adresiukus 4u.gif
*ramunė*
Labai AČIŪ jums už adresiukus thumbup.gif
vaikas tomas
taigi kas nori ateikite ir pakvieskite vaikus.kaip jums patinka mano forumas?kokia apie ji jusu nuomone?
DziNNy
Tik perspėju, kad vaikai gali rimtai "užkibti" blush2.gif beje, nėra už ką 4u.gif
Taistė
QUOTE(DziNNy @ 2006 04 02, 13:47)
Tik perspėju, kad vaikai gali rimtai "užkibti" blush2.gif beje, nėra už ką 4u.gif
*

Jo pavoju ten daug.. va dabar ilindau i viena ir radau toki posta "as noriu su tavim daryti sexsa" doh.gif (kalba netaisyta) Sito forumo savo "kompiuteristei" matyt kad nerodysiu schmoll.gif
pegase
As tai zinau tik viena,bet ten gal labiau fanu forumas doh.gif tiem kurie ziuri mazylius ir ziurejo pelenes istorija(niu kuria ir vel rodys) g.gif www.cmfanclub.ten.lt siaip lb jau didelis forumas.. gan lengva pasiklisti doh.gif sedi zmoguciai nuo 10 iki 25m rolleyes.gif tai gal cia vyresniem tada labiau blush2.gif

O del www.vaikam.lt tai ten kur chatas yra pati admine buvau pries metelius tai nzn as savu vaiku ten neleisciau schmoll.gif Tokios chebrytes susirenka,kad blink.gif visokiu tokiu kaip paminejo garbane yra..pati Pipirina(na kartais ir kitokiais nikais ateina) kartais nesusitvarko doh.gif Nors ir tikrai fainu vaiku ten yra thumbup.gif
Ir Guste
Kažkaip bijau saviškę paleisti į forumus. Kai mačiau, kaip draugės vaikas ištisą darbo dieną msn "online" tupi, labai nejauku buvo. Gal turite šioje srityje patirties?
DziNNy
Čia sunki padėtis. Kiek girdėjau, yra programėlių, kurios tai "valdo" - išjungia kompiuterį po tam tikro laiko ar pan. Tiesa, nesu dar tokių realiai užtikus. Šiaip reikėtų galvoti, kad vaikas sėdėtų forumuose tik prižiūrint tėvams (čia apie jaunesnius aš), o ne kai vienas namie, nes tada jis jau neturės saiko.
LUNA_PI
Reikalingas vaikų forumas. Toks, ksd jie galėtų dalytis savo mintim ir išgyvenimais. gathering.gif lithuania.gif
LowFeaR
QUOTE(Oksis @ 2006 03 17, 23:10)
Maniškei tik 7,5 bet jau irgi norėtų lotuliukas.gif
*

manau dar truputį ankstoka... o vat dvylikamečiai ir vyresni drąsiai chatuose sėdi.... mirksiukas.gif
kopustiene
Yra daug ivairiu programu. Pvz. skype ( galima parisiusti www.skype.lt nemokamai) galima nusipirkti mikrofona ir kalbetis arba susirasienti su draugasi. Galima susirasti duag pazistamu is ivairiu uzsienio slaiu, tik vienas minusas yra daug piktu dedziu, kurie nepadoriai kalba ir gali isgasdinti vaikus, tik jie lietuviskai nekalba, o arabiskai ;D yra mirc'a galima nemokamai aprsisiusti is www.pramogauk.com, ten glaima chat'uose susirasineti, bet visgi man asmeniskai labiau patinka Skype. Arba www.one.lt, tenais yra skyrelis draugai, kai susikuriate e-mail'a ir ten jusu vaikas agli issikrauti ;D ir atsibendrauti. Tik ziurekit kad nesusikurtu blog'o tai siaubinga siuolaikine jaunimo problema!
Kerli
QUOTE(Garbage @ 2006 06 01, 03:33)
Vaikas galėtų bendrauti geriausiame, lietuvoje, forume vaikams - www.nelysk.lt .
*

Apie šį forumą negaliu pasakyti nieko gero... schmoll.gif ten visi kabinėjasi, kritikuoja ir nori pasijusti geresni už kitus...
EmoKid
Bendravau nelysk.lt.. Nesamone, tiesa sake auksciau, kad visi kabiniejasi vienas prie kitu ir nori pasijusti geresni. Vat starchat.lt idomus virtualus chatas smile.gif Rengiami visokie konkursai ir tarsi mini salele ten biggrin.gif Svecia sventes... Tik tiek, kad reikia mobiluji telefona turet. Koki 10 LT tikrai noresis ten isleisti rolleyes.gif
vitaitiene
QUOTE(LUNA_PI @ 2006 05 29, 19:45)
Reikalingas vaikų forumas. Toks, ksd jie galėtų dalytis savo mintim ir išgyvenimais.  gathering.gif  lithuania.gif
*

thumbup.gif
tik drugelis
Vaikams skirti tinklalapiai, vaiku forumai - viskas grazu... Bet noriu paklusti, kaip uztikrinamas/tikrinamas vaiku saugumas?
Rustė

! 

Norėčiau jums priminti vieną forumo taisyklių

Forume draudžiami:
8. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše).
DziNNy
Ačiū, Ruste. (: Beje, jei jau noris gero forumo, gal reikėtų jum kurti tikrai forumą naują savo vaikams, kuris patenkintų ir jūsų, ir vaikų poreikius?
Rustė
QUOTE(DziNNy @ 2007 04 11, 10:45)
Ačiū, Ruste. (: Beje, jei jau noris gero forumo, gal reikėtų jum kurti tikrai forumą naują savo vaikams, kuris patenkintų ir jūsų, ir vaikų poreikius?
*

aš irgi manau, kad reikėtų kampelio vaikam.
pasiųlysiu SuperMamai šitą mintį.paskui parašysiu kas ir kaip wink.gif
Rustė
parašydama viešą įspėjimą turėjau omeny, kad nedėtumėte nuorodų į kitus forumus, čia reklama gaunasi nono.gif:
Kristinute
Mano vaikas irgi noretu i vaiku forumus. Gal galeciau adresiuku ir as gauti? butu labai malonu!!! 4u.gif smile.gif
MamaI
QUOTE(kopustiene @ 2006 07 02, 18:33)
Yra daug ivairiu programu. Pvz. skype ( galima parisiusti www.skype.lt nemokamai) galima nusipirkti mikrofona ir kalbetis arba susirasienti su draugasi. Galima susirasti duag pazistamu is ivairiu uzsienio slaiu, tik vienas minusas yra daug piktu dedziu, kurie nepadoriai kalba ir gali isgasdinti vaikus, tik jie lietuviskai nekalba, o arabiskai ;D yra mirc'a galima nemokamai aprsisiusti is www.pramogauk.com, ten glaima chat'uose susirasineti, bet visgi man asmeniskai labiau patinka Skype. Arba www.one.lt, tenais yra skyrelis draugai, kai susikuriate e-mail'a ir ten jusu vaikas agli issikrauti ;D ir atsibendrauti. Tik ziurekit kad nesusikurtu blog'o tai siaubinga siuolaikine jaunimo problema!
*

Visiskai sutinku,mano dukra irgi sneka per skypa ir bendrauja one.lt,manau kad to visiskai pakanka smile.gif
Kristinute
Bet mano dukra nori butent i forumus nezinau delko g.gif g.gif
pulina
Papasakosiu savo šviežią patirtį apie vaikų forumus.

Mano dukra užsiregistravo viename tinklapyje iš pažiūros nieko, vaikai bendrauja, kuria savo kambarius, na ten toks žaidimų forma (panašu kažkiek į Simsus).
Bet...... nori geresnių rūbų, baldų ar tapti vip narys - reikia kaupti kreditus, o jie labai lėtai kaupiasi. Galima juos pirkti - 2lt, 100 virtualių kreditų. Patrauklu, kas tie du litai, žinutę parašei ir turi....
Maniškė be mūsų žinios pirko, tris žinutes siuntė. sakysit, kas tie 6lt? Ne čia esmė. ...

Žodžiu, tokiuose čiatuose gudriai iš vaikų uždarbiauja. Stebėkit savo vaikus.
Justutis
Šiaip yra toks tinklapis, kuriame gali susikurti forumą nemokamai (principas labai panašus į supermamos forumą, ir išdėstymas panašus...) O juk tai būtų daug ramiau - kuri mamytė sukuria forumą, nes žino kokios temos aktualios vaikams, pasikviečia kitas mamytes būti moderatorėm ir valio - forumas prižiūrimas žinomų asmenų bei pilnas reikiamų temų vaikams ax.gif
DziNNy
Dėl kreditų - taip, yra keli tinklapiai, kuriuose reikia ir geros piniginės. Dažniausiai tai yra populiarūs dideli tinklapiai. Tačiau, norėčiau pabrėžti, jie nėra skirti vaikams. Dažnai ten nueina jaunuoliai jau nuo 9 metų ar pan, bet tinklapiai buvo orientuoti įvyresnius jaunuolius (ar kaip čia išsireikšti). Tačiau tai ne forumai. O forumus galima pačiam vaikui kurti nemokamai. Tačiau,drįstu teigti, ten irgi nebėra taip lengva, kaip buvo anksčiau. Anksčiau už galimybę turėti nemokamą forumą tavajame forume viršuje po pavadinimu buvo reklamos skydelis. Dabar reklamos skydelių daugėja. Pavyzdžiui tarp pranešimų kiekviename puslapyje, po forumu, šone ir pan. Be to, būna daug "bug'ų". Dėl to vis daugiau labiau nusimančiųjų jaunuolių kuria "mokamus" forumus. Jie iš esmės nemokami (pats forumas nekainuoja), bet kainuoja serveris, į kurį jis talpinamas. Pati asmeniškai žinau kelis forumus, dviejuose radau vos ne antrus namus (lankaus juose metus-du), tačiau ten ir publika vyresnė. Šiaip siūlyčiau gerai paieškoti pačioms mamytėms google.lt ir tuomet parodyti vaikams. Dažnai forumus gali skaityti neužsiregistravę vartotojai, tad prieš tai galite paskaityti, apie ką kalbama, ar nėra ten kokio bjauraus žmogaus, valdančio bendruomenę ir t.t. O turint labai daug noro, galima tiesiog nueiti į forumus apie kompiuterius, programavimą, visoms apsitarti ir paprašyti entuziasto Jūsų vaikams sukurti forumą. Dabar daug paauglių kuria forumus apie nieką, nes tiesiog jiems patinka kurti. Kalbu apie tuos, kurie domisi kompiuteriais ir programavimu.
Gege
Gal galit ir man adresu parasyti? 9-mete dukterecia jau pradeda depresuoti, akd draugu neturi sad.gif
agle
yra toks fomumas One .lt , ten maniškės ir būna dažniausiai-ten ir klasiokai ir tai pažįstami iš kitų miestų ax.gif
DziNNy
Dėl one.lt - manau, tai nėra pats geriausias pasirinkimas. Jame svarbu turėti kreditų, įsidėti gražių nuotraukų, pasirodyti. Vyresnieji kalba (apie 16 ir daugiau metų), kad ten renkasi tik "žemo lygio" jaunimas. Nenoriu įžeisti, ne. Tiesiog svetainės pobūdis nėra kaip forumo. Labiau kaip pažinčių svetainės, vos lengvesnis pažintys.lt ar pan variantas (tikiuos, tai nesiskaito kaip reklama?).
Siūlyčiau, kaip jau kitos minėjo, mamytėms kartu sukurti forumą vaikams, Tokį panašų į šį. Jei tiksliau, phpbb forumą. Ne pažinčių svetainę. Jie pranašesni, nes ten nereikia nuotraukos, kad su tavimi pakalbėtų. Yra temos ir bendraujama. Žaidžiama, kvailiojama. Moderatoriias dažniausiai būna vyresnieji ir atsekingesnieji vaikai, besilankantys forume ilgiau arba turintys realių draugų ten tarp administratorių. Pati tai praėjau ir nesyk buvau prie valdžios tik dėl to, kad tvarkingai ir reguliariai reiškiausi. O nuotraukos ten jau dedamos dažniausiai tik prisistatymų temose. O jei dar administratorius nusimano bent kiek forumo valdyme, tą temą galima padaryt matomą tik registruotiems nariams, kad sveima akis neužmatytų ir būtų užtikrintas vaikų saugumas.
Tai tiek. Naujausių adresų, beje, jau nepasakyčiau. Tik kelis. Bet tam Jūs gi galite pasinaudoti google.lt. Įveskite "forumas+diskusijos" ar "forumas+diskusijos+tema" ir rasite ką nors tikrai tinkamo. wink.gif
evieh;;
Na dabar tai tikrai yra krūvos visokių forumų, tik spėk rinktis. Priklauso nuo vaiko poreikių.

O ko jau ko, bet one.lt aš tikrai vaikams nerekomenduočiau. Kainos - baisinės, už kiekvieną pirstelėjimą mokėt reikia. Plius ~ dauguma[kaip viršui minėjo] žemo lygio vaikų. Pačios kada ilgiau pasėdėkit, pamatysit schmoll.gif
Egle22
Mano dukros mokykloje visi is proto eina del Club Penguin[U]. Saugus ir linksmas puslapis. As irgi kartais su jos slapyvardziu sniego gniuztemis pasimetau thumbup.gif
SmiL*
Aš norėčiau pasiūlyti savo dukterėčios sukurtą forumiuką, galbūt daugiau paaugliams skirtas, kaip ji pati sakė ~12-15 metų ir merginoms ir vaikinams biggrin.gif Bet tik neseniai sukūrė, tai jai labai lankytojų trūksta, o išplatint tokį forumą nelabai lengva, nes nedaug ką domina... Todėl manęs prašė parašyti kur nors jo adresą. Bet kadangi čia platinti adresų negalima, tai jeigu kieno nors paaugliukus domintų-parašykit PM, parašysiu adresiuką mirksiukas.gif Mergaitė būtų labai dėkinga, jeigu atsirastų užsiregistravusių 4u.gif
krissste
GALETU BUTI SUPERVAIKU KLUBO PUSLAPIS, PANASUS KAIP SIS bigsmile.gif
Flocke
QUOTE(svajoklis @ 2006 03 17, 22:05)
Man ir tai labai idomu,nes dukrai 12m.Ir jau Lietuviu kalba baigia pamirsti,tad reikia Lietuvisku draugu.
*

Sveiki ! Yra toks forumas jaunoms panelems mirksiukas.gif
Tai yra mazdaug nuo 12-iki bet kiek ;D zodziu manyciau jusu dukrai jis butu labai naudingas 4u.gif Ten yra daug idomios informaciojos + labai draugiskos merginos susirinkusios thumbup.gif

www.panele.mums.lt 4u.gif

Beje sitam forumui ieskomos siek tiek viresnes "konsultantes" ivairiom temom 4u.gif
Laukiame norinciu 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.